עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LeonBello,

הורדתי את הדמו של COJ, עכשיו, משום מה, אני לא מצליח להפעיל AA, גם דרך הדרייברים. יש דרך לפתור את זה? אגב, אמנם יצאה רק גירסת DX9 בינתיים, אבל המשחק עדיין נראה מצויין ורץ לי על רייט יציב של 40 FPS בהגדרות הגבוהות ביותר.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו אפילו שאני מפעיל את הפילטרים , במשחקים אין שום שינוי. הכרטיס הוא 9700 לא פרו. ועודמשהו איך אפשר לשנות את השפה של ההגדרות של הדרייברים לאנגלית? מעצבן אותי העברית.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by zzrxox,

רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד מהו השילוב האידיאלי ומה עדיף,למשל אם אני משחק ברזולוציה של 1900*1200 האם יש משמעות ( בהקשר של איכות תמונה ) בהפעלת AA או AF וביאזה דרגת הפעלה ( 4 או 8 או יותר ),דבר נוסף האם עדיף לשחק ברזולוציות נמוכות יותר ולהפעיל פילטרים בדרגה גבוהה יותר,כל זה בנחה שהכרטיס הוא חזק והשאלה היחידה היא השילוב האידיאלי כדי להשיג איכות תמונה מיטבית.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by BlackDiablo,

הרגע שיחקתי HL2 עם כל ההגדרות הכי גבוהות שיכולות להיות 1024*1280 16AF 16AA MULTYSAMLING + SUPERSAMPLING רואים כאילו אני הולך ברחוב זה מטורףףףףףף אבל מה הבאסה... יש לי איזה 40 FPS גם הגעתי ל2 FPS חח חובה לכל מי שיש לו כרטיס חזק.. אפילו רק לבדוק איך זה נראה זה פשוט יפה.

• 90 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

איך מפעילים את הAAX4(לדוגמא) בכרטיסי ATI, ואיך(אם אפשר) להפעיל ANISTROPIC FILTERING. כמו כן, הבנתי שAA משנן את הקצוות על חשבון קצב הפריימים, ומישהו אמר לי איכות התמונה-זה נכון? מה עושה ANISTROPIC FILTERING?

6. Started by חשיש,

או קי השאלה שלי היא כזאת דוד שלי גר באמריקה עכשיו אמרתי לו שיקנה לי כרטיס מסך (לי יש geforce 4 mx) הוא קנה לי ABIT ATI® Radeon 9600XT ואני לא בטוח שזה יהיה יותר טוב תנו דעות איזה מהם יותר טוב והם הוא טוב בכלל ליד הרדונים

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, לפני כמה זמן איבדתי את הכבל של הTV-Out של הכרטיס מסך שלי. הכבל הוא לא S-Video, אלא מן חיבור מיוחד (אין לי שמץ איזה...) שממנו יוצא מפצל לנקבה של S-Video ונקבה של RCA. יש לי כבל דומה של כרטיס מסך אחר, אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה או איך קוראים לחיבור שבצד של הכרטיס מסך (ואז אני אוכל לחפש אחד בחנויות וכו')? תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

ערב טוב לכולם אני עומד לקבל כרטיס מדוד שלי בחו"ל עכשיו השאלה היא איזה מהם כדאי לי לקחת: ABIT Radeon 9550 R9550XT Turbo-Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123155 ABIT Radeon 9550 R9550-256Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123162

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dazzler,

הכרטיס הוא 128 מגה כמובן . שמעתי הרבה דברים לא טובים על fx אבל ב380 כרטיס שעושה 256 ביט? זה נראה לי לא רע בכלל. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה? דרך אגב 380 שקל זה המחיר החדש, לא משומש

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by nesber,

מה יש לכם לומר על שתי החברות האלו?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by DesGenT,

little question from which company it will be better to buy a video card 8800gts with 640mb??? and what do you think of this version?? http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3296600&Sku=P450-8054

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

What do you thing about that one: ? Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg 2200NIS Ksp.co.il and is there something better in this price?

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  13. http://www.geforce.com/whats-new/articles/pick-your-path-bundle האם נוכל לקבל אחד מהמשחקים במתנה אם נקנה כרטיס מסך אחד מאלה שמצוינים שם ?

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום, יש לי כרטיס 4870 של GIGABYTE, בזמן מנוחה המאוורר של הכרטיס נמצא על 25% מהירות סיבוב, הטמפרטורה במצב זה עומדת על 82 מעלות, והרעש מהמאווררר מפריע לי. אני רוצה להחליף את המאוורר למשהו שקט יותר, השאלה היא האם ה - Accelero TWIN TURBO אכן שקט מאוד ועד כמה הוא מוריד את הטמפרטורה? אני מדגיש שוב (כמו בכותרת) המטרה היא שקט.האם כדאי לקנות אותו? או אולי משהו אחר (אם יש בטווח מחירים של 200 ש"ח). תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by idanmal,

היי חברים, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הנל? כמה מעלות יפחית לי בערך קירור שכזה לעומת קירור סטוק, האם שנייהם מתאימים ל-7970 ? כמה רועש קירור שכזה נגיד על 100% תפוקת קירור לעומת המכסחת דשא שיש לי?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by orengreen,

Hello, I have a computer for 2.5 years, and I want to upgrade my graphics card a little, just so I can hang on to this computer for 2 more years, and then I'll buy a much better system (dual core etc..) What I have now: Motherboard: Abit NF7-S (version 2) CPU: AMD Athlon 2600+ Memory: 1024 Graphic card: Sapphire Radeon 9600 I found a medium price card for $99 (canadian): Sapphire ATI Radeon X1300 256MB DDR DVI-I TV-Out AGP 8X What do you think? Should I get it, or another one, or maybe I should just wait until I buy a new system in about 2 years?? Is it much better than what I have? THANKS!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bar21,

שלום! רכשתי את הלוח ASUS M2A-VM HDMI עם מעבד Athlon X2 4000+Amd וזיכרון של 1 גיגה PQI TURBO DDR2 667 כמו כן יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו ,לאחר משחקים רבים:עידכון BIOS עידכון CATALYST וכו' המחשב עדיין אינו מדורג ב3.0 ב:Desktop performance for windows aero ע"מ שאוכל להנות מהAERO של ויסטה. האם ניתן לעשות עוד משהו(עליי לציין שלאחר כל העידכונים הSUBSCORE 2.9 ) האם הכרטיס הנ"ל בכלל תומך בAERO ושאלה אחרונה:האם יכול להיות שבגלל הMEMORY SHARING שהכרטיס לוקח מהזיכרון (128 MB) זה משפיע וכל אשר עליי לעשות זה להוסיף עוד סטיק? אודה לתשובה מהירה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by demonshlomo,

שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by iveco,

AFOX GTX 1050 TI 4GB שווה 291 שקל ? הוא רלוונטי עדיין למשחקים או שחבל על הכסף ?

20. Started by hardware maniac,

שלום :], אני מתוסכל... אני משחק AoE III ואני רוצה להנות מרזולוציה של 1280x1024 אך איני יכול..מכיוון שיש לי 3 FPS עם הרזולוציה הזאת וכל הפרטים והפילטרים על high.חשבתי שכרטיס ב 3200 שקל יכול לעשות יותר.. האם זה בעיה אצלי?או שככה זה ישאר כי המשחק כבד?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EAD,

מה דעתכם על הכרטיס הזה שמטרתו להצטרף לכרטיס מסך הראשי שלכם ולעזור לו בעיבודים פיזקלים? האם אכן יש שיפור בביצועים? ובאיכות הגרפית? ניתן בכלל להשיג אותו בארץ? שווה את המחיר? ???

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by lmlm,

כנראה בקרוב נראה ב3DMARK הבאים אולי 07? מבחני פיסיקה קשיים http://futuremark.com/companyinfo/pressroom/pressreleases/49662/

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  23. Started by ofirr,

איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים לאפיק AGP? מצד אחד הX800GTO 256MB כרטיס שאומנם ישן יותר אבל חזק יותר מהX1650 512MB ובעל זיכרון גישה של 256bit (מי שיכול לפרט על כך, מוזמן). מאידך הX1650 כרטיס חדש יותר שבניגוד לX800GTO תומך בפיקסל שיידר 3 (הX800GTO תומך רק בפיקסל שיידר 2). הכרטיסים נמכרים +- באותם מחירים: GeCube ATI Radeon X1650 512MB AGP מחיר: 349.00 ש"ח Sapphire ATI Radeon X1650PRO 512MB AGP מחיר: 369.00 ש"ח Gigabyte nVIDIA GeForce FX7600GS 256MB AGP מחיר: 373.00 ש"ח Palit Radeon X800GTO 256MB AGPx8 Retail מחיר: 364.00 ש"ח וגם.. מה הם ההבדלים ועד כמה הם גדולים בין הX1650 512MB ל X1650PRO 512MB. וגם.. איפה תופסים פה חלק ה7600GS וה7600GT שלפי מה שאני יודע חלשים מהשניים הראש…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by Doron404,

מישהו יודע מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן להשיג היום (בישראל) לממשק הAGP המיושן?

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by eladbu,

שחום לכולם יש ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל להוציא את המיטב עד סכום של 500 600 שקל כמובן AGP גם יד שניה הולך מה אתם ממליצים??? ועוד משהו קטן לא חובה אבל אם יש כרטיס עם תמיכה ב hd זה יהיה תוספת נחמדה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.