עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crovei,

לילה טוב כולם.. לפני חודש בערך קניתי 6800GT של חברת club 3D, וביחד עם הבאנדל הרגיל שמתי לב שקיבלתי מתאם שמצדו האחד יש כניסה לחיבור רגיל של כרטיס מסך (ששמו פרח מזיכרוני.. מצטער.. אבל בשעה 3 וחצי בלילה אתם לא מצפים ממני באמת להתחיל לזכור כל מני ר"ת מוזרים באנגלית.. (: ) ומצדו השני יש חיבור DVI שאמור להתחבר לכרטיס מסך.. עכשיו במסך שלי (lcd של יונדאי) אין חיבור DVI, אבל עם המתאם הזה אני כן יכול לחבר אותו.. השאלה היא האם חיבור DVI זה משהו שדורש מסך מיוחד? כלומר המסך צריך מפענח או משהו מזה או שהכל קשור בעצם לכ.מסך והמתאם באמת יספק לי חיבור DVI כשר ותקין? ובאמת יש הבדל באיכות התמונה? או בביצועים?.. תודה מראש ותאכלו אגוזי מלך.. זה טוב ללחץ הדם..

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by eladbu,

זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. Started by BlackDiablo,

תהנו..................... http://www2.ati.com/misc/crytek/theprojectv1-0.exe

• 57 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה R9550 GIGAB את הכרטיס אני שם במחשב שהרכבתי P4 512M-DDR 3GH CHIP865PE אני לא רוצה מכונת משחקים אלה שיסחוב משחקים ברזולוציות של 1024 בלי לגמגם האם הכרטיס מתאים?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by ORANGEJUICED,

מה הטמפ שלכם במנוחה ? בתמונה זה 48 34 אבל אחרי ניקיון זה 47 32 מה שלכם ? רק לאלה שיש להם תלידטק תענו לי בבקשה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איך אני יכול לדעת אם הצלחתי לפתוח את צינורות העיבוד ב-6800?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  7. הוא עולה 1,695 (המחיר נמוך יחסית למסך LCD לא?) יש מסך בסביבת המחיר הזה שיותר טוב ממנו? והאם בכלל כדאי לי לקנות מסך כזה שרוב פעולותי במחשב הם סרטים,והרוב משחקים?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by pc student,

חברה היום בדקתי את כרטיס המסך שלי וגיליתי שיש לו זכרונות של sumsung tc50 ליבה עם סטפינג של b1 האם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיהווה שיפור ניכר לעומת ה-GF Ti 4200 128 MB שמשרת אותי נאמנה כבר כמעט שנתיים. הכרטיס צריך לעלות בסביבות ה-1300 ש"ח. קראתי את הפוסט שבו כתובים כרטיסים מומלצים לכל תקציב, אך אני זוכר שבעבר ראיתי באיזשהוא פורום מישהו שכתב שביצועי הכרטיס שיש לי כיום כמעט משתווים לאלו של Radeon 9600XT, שעולה בסביבות ה-1000 ש"ח לפי מה שאני זוכר, ולפי זה ממש לא משתלם לשדרג. אז שאלתי היא האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך חדש, ואם כן לאיזה? תודה מראש, גיא.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

אני שומע פה מהרבה אנשים ש 793MB טוב יותר מ MAG FD2 אבל ב KSP אמרו לי ש FD2 זה המסך הכי טוב שיש להם :-X אבל 793MB עולה 830 ו FD2 1200 איך זה יכול להיות? איזה מסך טוב יותר סופית.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by BlackDiablo,

יש לי את המסך הזה וכבר דיי נמאס לי לסחוב אותו כל פעם לLP ואחר כך שנה בשביל להושיב אותו על הבסיס שלו (צריך להכניס את זה בידיוק שזה יהיה יציב שלא יפול איזה 15 דקות עד שאני מצליח) אז אח שלי אמר לי שאני יכול להביא לו את המסך והוא מביא לי F700P או כל מסך אחר חדש מהחברה בטווח מחירים כמו של הF900B כמובן... אז רציתי לדעת איזה מסך הכי כדיי לי לקחת את הF700P או שיש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by korn666,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1332259 אם משהו מכיר משהו יותר טוב ועד 200 ש"ח אשמח אם הוא יציג קישור אליו

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by uzana2004,

בס"ד מה המחיר המוערך של gforce fx 5200 128?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by new!!!!,

בדריבר הקודם ב4.10 ו4.11 הייה לי בעיות בכמה משחקים אחרי דקה המשחק נתקע בכלל וצריך לכבות את המחשב וניראה לי שאמרו בדריבר החדש זה היסתדר זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  15. ממצב. יש לי כרטיס מסך R9800PRO בטח כבר רובכם יודעים זאת כי ציינתי זאת פעמים רבות. שמעתי על זה שהדרייבר הפעם איכותי מאוד ומפיק ביצועים גבוהים יותר אז החלטתי להוריד אותו ולהתקין אותו ולהריץ ת'תוכנת הבנצ' האהובה עליי AQ3 והתוצאה להפתעתי הייתה מעולה : 50200 מה דעתכם ? ליבה על : 390 זכרונות על :374.4 ומעבד על 3.45 GHZ והכל על סטוק יש עוד עתיד.... 8)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מישהו יכול להסביר איך בפירוט בבקשה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by max_shifrin,

שלום, מעניין אותי אם מישהו ראה את הכרטיס הנל בחנות כלשהי כי אישתי כמה שלא חיפשתי לא ראיתי את זה בשום מקום באינטרנט והבנתי שזה אמור להיות כרטיס חבלז! (גם עם אחריות לכל החיים) אשמח לשמוע אם מישהו ראה אותו במקוםכלשהו בארץ.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. Started by weamir,

המחיר 1575 ש"ח

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by avi2014,

Leadtek Geforce FX6800 256Mb Retail PCI-Express http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=163 זה gt????

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Damien,

טוב, התקציב לא גבוה. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני בהטלבטות בין 2 כרטיסים. 9600 עם 254MB או 9600XT עם 128MB לפי מה שהבנתי המחירים דיי דומים, אבל השאלה היא מי מהם יותר טוב? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by B0necrack3R,

שלום, ידידה שלי קנתה מצלמה samsung vp103i mini dv.. כאשר אנחנו מחברים אותה דרך הUSB למחשב,נכנס לתוכנה של המצלמה (ניסיתי גם תוכונת אחרות כמו ulead video studio 7 ) האיכות של הcapture גרוע מאוד ואין שום אפשרות לעלות אותה באופן משמעותי.. האם מישהו יודע מה הבעיה? אולי בכלל אי אפשר להעביר וידאו באיכות נורמלית דרך הUSB אלא רק דרך firewire לכרטיס וידאו?? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. ב LIONETWORK הם כותבים לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות: SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי בקובץ הזה את השורות האלו. יש פתרון? צירפתי את הקובץ כדי שתראו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by alias,

נקח לדוגמא את הכרטיס 6800gt סבבה??? עכשיו מי יותר טוב זה שעם החיבור agp או זה עם החיבור pcie?????? (אל ככה סתם תגידו אם אפשר תביאו איזה מאמר או הסבר או הוכחה למה זה יותר טוב מהשני(אם אפשר))

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by Idanp,

כמה אחוזים ינוצלו על המפרט הבא P4A 2.6 512MB DDR 3200 P4v533MX והלוח הוא 4 AGP הכרטיס יתאים ביכלל?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים