עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rיה,

אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואמרתי להם שאני רוצה 6600gt והם אמרו לי שיש להם 6600 בלי gt של גיינרוור משהו כזה מה ההבדלים??מה יותר טוב?והאם אני יתפשר?על הגיינרוור הזה?אמרו גם שהוא מעביר את כל העומס למעבד וככה הוא לא מתאמץ ויש יותר ביטים משהו כזה אני לא יודע אם זה נכון חייב עזרה לא רוצה לקנות סתם

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by darkman,

בקיצור חיברתי את המסך ל מחשב הישן והמחשב פועל אבל המסך לא אז הסתכלתי בראש של הכבל (זה שמתחבר לכרטיס מסך) פתאום אני שם לב שחסר פין אחד! מה שעוד מוזר שבמחשב החדש המסך עובד ללא בעיות זה נורמלי!? (אותו כרטיס מסך)(MAG 786FD)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by Chura,

אז בעזרתכם הנדיבה הצלחתי להחליט על 7600GT של לידטק. מצאתי אותו ב916 ש"ח אבל עכשיו מצאתי התבלטות חדשה ! :-) ראיתי את האקסטרים ב999 מה הוא נותן לי פרט לOC שאני יכול להשיג לבד ? או שאני בכלל לא בכיוון ?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by israel_gt,

תקציב 1300 חרגיה עד 1350 הכרטיס נועד למשחקים האם אתם ממליצים לעשות אובר קלוק או פשוט לקחת כרטיס ככה חשבתי על שתי כרטיסים GIGABITE GTX 460 OC או ATI ‏HD 6870 1GB GDDR5 או GTX 470 EVCA מה העדיפות מהראשון לאחרון המחשב: ‏Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray ‎ ‏H55M-USB3 s1156 ‏3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel ‎ ‏Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan‎ ‏Modular 750W With 12cm Fan )

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by idan182,

איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ומה עדיף ati או geforce מבחינת משחקים של directx9

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. קודם כול, אתם יכולים להריץ חיפוש ברשת ולמצוא תחפשו 4870 fan speed xml http://forums.pcper.com/showthread.php?t=456350 קישור למקום שמצאתי שמסבירים איך לעשות את זה, הרעיון די פשוט, במקום שיעבוד על איזה 20 אחוז המאורר, אתם מעלים את המהירות ל40 נניח, והטמפ' פשוט נופל. יאללה משתמשי 4870 בוא נשמע ביקורת לאחר שניסיתם ;D

• 93 תגובות
    • 16.2k צפיות
  7. Started by ziva,

הי, מבקש המלצה לשידרוג כרטיס מסך וזכרונות. הייעוד - יישומי אנטרנט בעיקר אבל הכרטיס מסך המובנה מרגיש לי איטי עד כדי כך שעכבר מחשב אלחוטי זז בצורה מרצדת לעיתים (לא קורה עם אותו עכבר במחשב אחר, משתמש במסך סרזולוציה 1920 על 1080). אני חושב ששידרוג כרטיס מסך וזכרונות יפתור זאת. האם כך? מצ"ב פרטי הלוח אם והזכרונות. התקציב - נמוך, סדר גודל של 500 ש"ח לשני הפריטים, עדיפות באייבורי. תודה זיו

8. כי אני חושב לחבר לשם wii ולשחק איתו על המסך מחשב

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by ido-nava,

שלום, יש לי את הככרטיס מסך Evga Nvidia Geforce 6800GS 256MB 256BIT רציתי לשאול, אם אני יעשה לו אוברקלוק, בכמה זה ישפר לי ביצועים ? (קצר וקולע)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by Wheel,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שתי הכבלים האלה יותר נכון איזה הבדלים אני יראה בתצוגה אם יש לי כרטיס מסך DVI ומסך LCD 17" תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. שלום לכולם, אני ממש מתלבט ביניהם תעזרו לי בבחירה! זאת המערכת שלי: gigabyte ga-x58a-ud7 intel i7 980, cooler master v10 CPU cooler cooler master HAF 932 RAM 1333 6GB תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by pponi,

שלום מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש למערכת ישנה (עם PCI E ) בעלת ספק EXTREME LIBERTY 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? האם יש צורך בשדרוג הספק?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  14. שלום ! אז ככה יש לי כרטיס מסך X1900XT... ואני מסתבך אני לא יודע איך מחברים ועם איזה כבלים.. ולפני שתגידו לי ללכת למדריכים - הלכתי כבר וקראתי והסתבכתי איתו ולא ממש הסתדרתי.. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי באופן יותר פשוט...? לממיר של Yes אין חיבור Svideo והשתגעתי כבר אני לא יודע איך לחבר... כי אני רוצה כבר לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט תוכניות למחשב... תודה מראש ובאמת תודה וסליחה

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by rockstarr,

שלום חברים, המעבד I7 3700 SEASONIC 700W המטרה היא קצת משחקים ב1080 ובעיקר VR ומידול בתלת מימד. מה דעתכם? אשמח לשמוע עוד הצעות אם יש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by GodLike,

אוקיי אחרי שהתקנתי את הרדיאטור פרו 9800 ( סאפיר ) ועשיתי פורמט, הכל טוב ויפה המחשב עלה אומנם עם מספר תקיעות בהתחלה אבל זה לא קשור כרגע. הבעיה היא כזאת. התקנתי את המשחק אנריל 2 ( מקורי ) והמשחק קירטע בצורה איומה. קצב פריימים איום ונורא ( בערך 15 פריימים בזמן אקשן בשטח פתוח כשהכל על HIGH ). חישפתי את המקור לבעיה ונראה לי שגיליתי. ה AGP בהגדרות היה על 0. 2 האפשרויות האחרות הם 4 ו 8. בדקתי בלוח אם בביוס, והאפשרות שהייתה היא 8 והיא כבר הייתה מסומנת. כלומר ה AGP עבד על 8 כל הזמן. מה עושים ?! האם זאת הבעיה לביצועים הירודים באנריל 2 ? התוצאה באקוואהמארק - 18722 . זה בסדר או שבגלל הבעיה עם ה AGP זאת התוצאה שאני מקבל ?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by raz002,

איזה יצרני כרטיס מסך מומלצים? האם evga נחשב יצרן טוב?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by ronit54,

שלום יש לי מסך של פיליפס 19 אינץ והבנתי שלא צריך עם מסך כזה cf אז אם לא צריך אז מה עדיף 4870 או 4850 ? ולוח אם אם אני יקח לוח אם זול יחסית של גיגבייט זה עדיין יתן לי ביצועים (330 שקל לוח אם)

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by קלוקיי,

שלום, קניתי עכשיו את הכרטיס HD7850 ב - 760 שקלים , הכרטיס הקודם שלי היה HD4870 . השאלה שלי האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק רציני . המערכת שלי : מעבד E8400 על תדר 4.05 לוח P5Q זיכרונות 4GB תודה .

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by mosh870,

לאחר שהרדון 7750 הלך לי וחיברתי במקומו את הכרטיס מסך המובנה, אני מעוניין לקנות אחד חדש כי אני לא כ"כ מרוצה מהביצועים של המובנה. יש לי משחק מאוד ישן שאני עדיין משחק בו(מאפיה 1. אל תצחקו עלי, אני חולה עליו), כששיחקתי בו ברדון ראו מצוין. עם הכרטיס המובנה רואים הרבה פחות טוב. מה גם כשאני גולל את המסך בדפי אינטרנט עם המובנה, הדף לא נגלל חלק- כאילו שהדרייבר שלו לא מותקן(והוא מותקן). מה שהביא אותי למסקנה שאני רוצה כרטיס מסך חיצוני חדש. אחרי קריאה ברשת והרבה כאן בפורום, הגעתי למסקנה ששני הכרטיסים האלו הם הטובים ביותר במחיר של עד 570 ש"ח-שזה בערך התקציב שלי. אלו הכרטיסים: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E או כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 56…

21. Started by MoRtZkInG,

C&C גנרלז היה נתקע לי כל הזמן עד שביטלתי את הHT של הP4 שלי, אבל כששלחתי את השאלה לEA הם החזירו לי לינק ל: http://www.ati.com/support/infobase/4219.html לא בדקתי עוד אם זה פותר את הבעיה, אבל מישהו מכיר?????

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by yoni321,

טלוויזיה פלזמה עד 12,000 הצעות

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס VOODOO 3 3500 TV עם הכבל הזה שמקבלים איתו חבר שלי עשה פורמט למחשב שלו וביקש ממני להתקין לו בחזרה את הכרטיס , הצלחתי למצוא את הדריוורים אבל לא מצאתי את התוכנה ללכידת ווידאו (שהוא קיבל כאשר הוא קנה את הכרטיס ) זה כבר עבד לו פעם אבל עכשיו אני לא מצליח לעשות כלום =\ בבקשה אם למישהו יש לינק או את השם של התוכנה או משהו שיכול לעזור ... בתודה מראש כרמל ...

24. Started by Bessmertniy,

מה עושה ה VPU recover ??? מישהו מכיר אולי אתר שנותן עצות לכל מיני שיפורים או איזה שהם טויקים שאפשר לעשות שיעבוד יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by darq,

זו פעם ראשונה שקניתי כרטיס של ATi אז אני לא ממש יודע הרבה על CCC כשסמן העכבר מעל האיקון של ATi אני מקבל מידע על הצבעים ועל הרזולציה שאני משתמש ובנוסף עוד 0 שנראה לי ששם אמורה להיות מוצגת טמפרטורת המעלות שלי. אבל זה לא פועל , יכול להיות שאני טועה, וזה משהו אחר לגמרי? אגב אני מודע שאני יכול לראות את הטמפרטורות דרך ה Overdrive אבל אני חושב שזה היה נחמד אם הייתי יכול לראות גם ב Tooltip ועוד דבר יש עוד איזו תוכנה שאני יכול לנטר טמפרטורות איתה Tray לא כולל אוורסט. אגב יש לי HD4870 תמונה מצורפת :

• 2 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.