כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי יצאה בכרטיס מסך... אבל לא רואים ברור את הכתוב, למשל השמות של האיקונית בשולחן העבודה.. וכשאני מפעיל סרט מתחילים לשים לב שיש פסים דיי רחבים ששטים במסך... והתמונה לא כל כך טובה. יש לזה פתרון?? דרך אגב ניסיתי לשנות רזולוציות שונות או להדק יותר את הכבל אבל שני אלו לא עזרו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר בסכום של 2000 שקל. הכרטיס צריך להיות בAGP ולא בpci-express כיום יש לו Nvdia fx5900xtv. בכמה כסף הוא יכול למכור את הכרטיס הזה בתודה מראש NOMIC
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הצלחתי לסחוט מהכרטיס שלי... Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit 4286 נקודות. זה טוב?!?!!? עשיתי אוברקלוק קטן 277@303 ו 270@303 Mhz ז"א שהזיכרון עובד על 606MHZ
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
http://www.vrforums.com/showthread.php?p=607210 מדהים, ללא ספק
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.pcisig.com/news_room/news/press_releases/2004_12_15/ למה ??
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לדעת האם כרטיס מסך משפיע משמעותית על עבודה ב Photoshop... (חשוב לציין שהעבודה היא לא אינטנסיבית..) יש לי במערכת השניה כרטיס ג'יפה 2 ואני רוצה לקנות שילוש חדש שכולל Barton 2500 + Abit NF7-S2... אין לי ממש כסף להוסיף לכרטיס מסך...
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך LCD ל 19 אינצ' - 5000 שקל 17 אינצ' - 3000 שקל ותגידו שמע תי שיש מסך בעובי 16mm אפשר לדעת דגם ומחיר ולדעת אם יש פחות
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אי רוצה לקנות מסך חדש בגלל שה crt 17 שיש לי כבר 6 שנים נראה מעפן כבר, אני רוצה לקנות LCD 17INCH בסביבות ה250-300$, אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה להפיק את המיטב. מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
נראת לי אחלה ביקורת, חשבתי אולי זה יענין אתכם. הפתעתי לגלות שהסמסונג החדש קיבל ביקורת מאוד קשה, חשבתי שהוא מצוין. לביקורת
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך -ati 3d rage pro אני לא מוצא דרייבר לכרטיס הזה ורוצה את עזרתכם תודה
-
אני חשבתי ללכת על 710n או על L1730S ולפי מה שהבנתי ה 710n עדיף (תקנו אותי אם אני טועה) כעת ייתכן ותהיה לי אפשרות להוסיף כסף למסך באזור ה 2500 חשבתי על L1720P הקטע הוא שאין בכרטיס מסך שלי יצאית DVi .(ג'פה 2) והקטע הוא שייתכן שבעתיד הקרוב אני ישדרג מחשבי ואז תהיה לי יציאת DVI אז מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות לקנות את המסך ב 2000 ולהשאר איתו או ליקנות מסך אם Dvi וכשאני ישרג את הכרטיס מסך להנות ממנו כפליים?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
יש לי מסך 17 של mag ואתמול הוא התחיל לרעוד בהתאם לקצב הרענון של המסך עם שמתי אותו על 60 אז המסך רעד רעידות גדולות בקצב איטי עם שמתי על 80 המסך רעד רעידות קטנות בקצב מהיר מאד מה הבעיה???????? חייב עזרההההההההההההההה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
השגתי מחבר שלשום ב300 שקל Radeon 9500 Pro התקנתי אותו, הוא פועל מצויין... אבל, התקנתי דרייברים של קטיליסט... וב HL2 יש לי בעיה שמשחק נורא חשוך... גם בgamma הכי גבוה... מה אני יכול לעשות?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש למישהו משהו טוב או רע לומר על הכרטיס? (החלטתי אולי להתפשרעליו פשוט כרגע בלי ללכת ולהוציא יותר כסף על אחד עם 256MB DDR) עד כמה ה 128 מגה הפרש יוצרים אשכרה איזשהו הבדל? אשמח לשמועכל דעה טובה או רעה על הכרטיס הנל שיש למישהו וכן על נוטשא הבדלי הזכרון.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, אחריי יותר מידי בירורים הגעתי ל-3 דגמים שעונים לדרושה של משחקים וסרטים... יש את ה-Benq יש את ה-Sony ויש את ה-philips יש לכם אוליי דעה אלייהם ו/או המלצות על מסכים אחרים שיתאימו לי למשחקים ולסרטים... ובכלל מה אתם חושבים על האיזו הזה: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L778&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 הוא שווה את המחיר שלו?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הiiyama v.m pro 454 המזדקן שלי במסך lcd 17" התקציב הוא 1800שקל אבל אני יכול להוסיף עוד 100-200 שקל עם זה באמת ישנה השימושים הם צפייה בסרטים , קצת משחקים וקריאה מאתרים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רכשתי מסך מסוג 7120P של LG והבנתי שאותו דגם הגיע לארץ בשתי תצורות אחד 16MS והשניה 12MS אני הזמנתי את ה12 וכרגע קיבלתי אותו אך משחק שהעלתי מקרטע אבקש אם מישהו יודע איך לבדוק את הקצב רענון של המסך (ולא בהרץ!) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=408&products_id=8213 כן כן אני יודע שזה פנדה אבל כדאי?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לילה טוב כולם.. לפני חודש בערך קניתי 6800GT של חברת club 3D, וביחד עם הבאנדל הרגיל שמתי לב שקיבלתי מתאם שמצדו האחד יש כניסה לחיבור רגיל של כרטיס מסך (ששמו פרח מזיכרוני.. מצטער.. אבל בשעה 3 וחצי בלילה אתם לא מצפים ממני באמת להתחיל לזכור כל מני ר"ת מוזרים באנגלית.. (: ) ומצדו השני יש חיבור DVI שאמור להתחבר לכרטיס מסך.. עכשיו במסך שלי (lcd של יונדאי) אין חיבור DVI, אבל עם המתאם הזה אני כן יכול לחבר אותו.. השאלה היא האם חיבור DVI זה משהו שדורש מסך מיוחד? כלומר המסך צריך מפענח או משהו מזה או שהכל קשור בעצם לכ.מסך והמתאם באמת יספק לי חיבור DVI כשר ותקין? ובאמת יש הבדל באיכות התמונה? או בביצועים?.. תודה מראש ותאכלו אגוזי מלך.. זה טוב ללחץ הדם..
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-