כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המסך LCD L1720P של LG ? ואם מישהו יכול להסביר לי מה החשיבות הרבה של יציאת DVI במסך ואם זה שווה את ההפרש של מאות שקלים במחיר. השאלה על המסך הספיציפי הזה באה בעקבות מבצע בשקם אלקטריק כשהמחיר הוא 2496 ש"ח + צורב DVD LG , אז אם אפשר תנו דעתכם גם על המחיר - לפי זאפ הוא אטרקטיבי מאוד במיוחד למי שמעוניין גם בצורב DVD.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך... הראשון הוא x800xtpe של power color עולה 3110 מנועה. והשני הוא 6800ultra של אלבטרון שעולה 3200 גם כן מנועה. אני יודע ששני הכרטיסים טובים אני פשוט מטלבת מבין שניהם מי יהיה יותר טוב בעתיד כשיגיעו משחקים כבדים מאוד. צריך את עזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אולי אתם מכיר אותו בתור GeForce pcx 5750 אני רוצה לדעת עם זה כרטיס גראפי טוב... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
6600agp or 5900256bit xt לא GT מה אתם אומרים אני לפני קניה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלו מה מצאתי היום בחיפוש אחר 9600 http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=59&Item_Id=18355 READON 9800 PRO 256BIT 128MB ב 959 ש"ח ולא אני לא עובד שם אני קניתי ממקום אחר ב1200 ש"ח כמו פראייר לפני חודש
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של מאג שמתחיל להראות סימני גסיסה... אז הגיע הזמן לקנות מסך חדש ! מצאתי משהו מחבר שלי אבל אין לי שום מושג במסכים אני יביא לכם את הדגם ואם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד מאוד הדגם הוא IBM P260 אני יודע שהוא 21" אבל לא יודע כלום בנוסף... אך הוא למשחקים ? זה הכי חשוב... תודה מראש לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רק אצלי זה איטי פחד או שככה זה...הרבה אפשרויות+גרפיקה משופרת = איטיות
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
והאם הביצועים יהיה יותר גבוהים מה5900XT ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך R9600XT של POWERCOLOR היום נכנסתי לאתר היצרן והופתעתי לגלות שנתוני מהירות הזכרונות וה-CORE שרשומים שם יותר גבוהים ממה שרשום לי בנתונים שאני מקבל ב- RIVA TUNER !! הנתוהים מאתר היצרן: Part # R96E-TD3 Chipset: Radeon 9600 XT Memory: 256 MB DDR Core Speed: 500MHz Memory Speed : 300MHz x2 הנתונים מ-RIVATUNER: Graphics core : RV350 (4x1) Memory bus : 128-bit : DDR SGRAM / SDRAM Memory amount : 256MB Сore clock : 249.750MHz 5 Memory clock : 202.500MHz (405.000MHz effective) Reference clock : 27.000MHz שימו לב למהירויות ה-CORE וה MEMORY. מה לעשות!? תודה מראש לעוזרים. עריכה עכשיו שמתי לב שגם המתונים ב-EVEREST שונים הנונים מ-EV…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אז שאלתי היא מה בדיוק ההבדל בין שני הסוגים? אודה אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. הבנתי שלא כל לוחות האם תומכים ב-PCI-E, האם ASUS P4P800 Deluxe תומך בו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
למישהו יש את המסך הזה או ראה אותו? ראיתי עליו ביקורות די טובות באינטרנט, והמחיר שלו נמוך ביותר בהשוואה ל-samsung או-philips (שהם אפשרויות אחרות שחשבתי לקנות). מה דעתכם? [url=]http://anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=1 המסך לא ישמש למשחקים. אני חייב להחליף, כי המסך בבית עומד למות.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות והשוואות על כרטיסי מסך, בהשוואה הם מציגים גם משהו שקוראים לו 4xAA, 8xAF מה אלה? אם אני לא טועה זה פילטרים או משהו כזה, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה, ולמה זה תורם?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לחבר את הכרטיס ל TV הוא לא מציג כלום, יש לי את הכרטיס הזה http://www.gameve.com/gve/Products/Images/tn/R9200SE128MB-1.jpg וגם קיבלתי את הכבלים הבאים: http://www.vr-zone.com/reviews/Chaintech/GF4Ti4600/chain2.jpg (השחורים) אז חיברתי את השחור הארוך, השמאלי יותר (זה שליד המחבר הלבן) לכרטיס מסך ואליו חיברתי את החיבור השחור השני, לשם חיברתי את הכבל הזה : http://www.hardware-pacers.com/reviews_images/Radeon%209200se%2064mb/package.jpg (הצהוב) ואני לא מקבל כלום על המסך, מדוע? נ.ב אם התמונות לא מובנות אז יותר מאחור אני אקבל תמצלמה שלי ואז אני אצלם לכם בידיוק מה עשיתי
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חברה כיום שוק הכרטיסים הנמוכים מנסה להתפתח אבל אין הרבה ביקורות על ה fx 5200 לכן הכללתתי לבדוק אחד. מדובר ב gainward fx 5200 light edition אין לו dvi אלה tv out. הבדיקות נעשו על התוכנה 3dmark 2001 se הכרטיס קיבל ציון מקסימלי של 5800 נקודות עם קירור פאסיבי. יתרונות: -ביצועים -איכות וסוג שבבים של הזיכרונות(samsung tc 50 מאוד נדיר על כרטיסים כמו שלי) -ביצועי קלוק -tv-out חסרונות: -light edition לא מאפשר לשים גופי קירור חזקים(אני אמור להסתפק בכריסטל אורב בלבד) -באנדל:חוברת עבודה,דיסק דרייברים,וברקט למארזי בייבי -איכות תמונה ציון סופי:8.5
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF4MX עד היום הייתי משחק בפאר קרי על ההגדרות הבאות: 1024x768 AFx2 NoAA Water: High Textura: Very High Pratic(משהו כזה)- Very High Shedow: Low Light: Med עכשיו רק רציתי לראות איך המשחק נראה עם צללים ואורות על Very High שיניתי הגדרות, יצאתי ונכנסתי למשחק ואיך שהמשחק התחיל המחשב עשה ריסט למה?
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בבקשה נראה לי שאני לא עושה את זה נכון
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לא מצאתי שום סקירה שכוללת את שתיהם ביחד אז מי יותר חזק?
-
קראתי ב פי.סי. פלוס מבחן על מסכים והיה שם מאמר קטן של הכותב על כרטיס מסך דואלי. מה זה אומר? מה האפשרויות הגלומות בדבר , מה המחירים? ומה כדאי? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי 9200PROVIVO של GIGACUBE הבעיה איתו היא שהVIVO מוכן לעבוד רק עם סט דריברים 3.6. אם אני מתקין סט יותר חדש הוא לא מוכן לטעון את התוכנה של הVIVO. הוא מודיע בפתיחה של התוכנה שיש איזו בעיה, עושה טסט למערכת, אומר שכל החומרה מתאימה ועדיין לא טוען אותה. למישהו יש מושג איך אפשר לגרום ל VIVO לעבוד עם דרייברים חדשים? בקשר להמלצה לכרטיס חדש. אני מעוניין לקנות כרטיס שיצליח להזיז משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות ¤1500 עם אפשרות חריגה למשהו שבאמת שווה את זה.חייב להיות AGP (לוח ASUS P4P800 DELUX). העדפה אישית היא ATI עם VIVO. אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני אפילו מעדיף כי זה יוצא הרבה יותר כרטיס בפחות כסף. שמתי עין על X800 PRO VIVO (כזה למשל). יש מקומות שאפשר לקנות אותו בתקציב …
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במחיר טוב כרטיס מסך או radeon 9200 לא se או radeon 9600 לא se או geforce fx 5200 או geforce fx 5600 או geforce fx 5700 ואני רוצה למכור geforce 2/mx400 עם 64 מגה בייט תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני קצת חדש פה, ראיתי שיש כאן אחלה פורום, אז הצטרפתי. ועכשיו לשאלה... הכרטיס החדש, תומך ב SLI? אני אוכל לחבר שני כרטיסים כאלה לסך הכל ארבעה מעבדים באמצעות תקן SLI? אם כן, אולי יש בנצ'ים כשזה מחובר ככה? מה בקשר למחיר? כמה יעלה הכרטיס בערך ביחס לכרטיסי high end אחרים? תודה מראש לפותר נכונה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה אותו מסך רק לtm יש רמקולים וdvi או שיש עוד שינוים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
טוב, בפורום תמיכה לא כ"כ עונים ואני די מעדיף להפנות את השאלה לכאן.. יש לי בעיה ואני אעתיק משם: לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וג…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-