עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshe44100,

שלום. התקנתי היום את הכרטיס מסך ואני משתמש בפרמייר פרו CS5 WIN 7 PRO 64BIT וזה לא נותן לי לשנות למרקורי GPU כאילו הכרטיס לא נתמך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. Started by krembo0o,

its a DX10 card?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  3. Started by postup,

יצא לי להיכנס לטומ'ס הרדוור, וראיתי את הפוסט הזה:http://www.tomshardware.com/2008/01/05/exclusive_nvidia_geforce_9800gx2/. הכרטיס הזה יהיה בנוי כמו ה7900GX2 משני כרטיסים ויהיה לו זיכרון של1GB (שני כרטיסים עם 512 מגה). כתוב שם גם שהוא אמור להיות מהיר ב30% מה8800 ULTRA! מה אתם אומרים? נראה לי כרטיס פצצה... ;D

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. Started by flesh2,

אני מצטער אם זה לא המקום, אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים לשאלה שלי. יש לי טלויזיה, שלפני כמה שנים הפעילה משחקי PS1 אמריקאים ואירופאים בלי ריצודים ועם צבעים מלאים. כשאני שם משחקים אמריקאים של גיים קיוב יש המון ריצודים, ואי אפשר לשחק (כמו הרצת 3Dmark אחרי אוברקלוק כבד מידי לכרטיס מסך). היתי בטוח שהטלויזיה היא מולטיסיסטם אבל אחרי זה אני לא ממש בטוח שהיא יכולה להריץ משחקים אמריקאים ??? למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Dilbert Marker,

והשאלות הן: 1) הHercules 920 PRO DVI הוא BIT-24 או 18-BIT (כלומר 16.7M או 16.2M צבעים)? 2) אם יש שני דגמים שונים עם אותו פאנל (נגיד Hydis 20ms ), במה בעצם הם יכולים להיות שונים אחד מהשני? מסך אחד יכול להיות בכלל רמה מעל השני? נ.ב. אני היחיד שאוהב את כתבות הLCDs של TOMS? תודה לעונים

6. Started by pergola,

7600GS 7600GT X1950PRO X1950XT

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  7. איזה כרטיס מסך עדיף יותר לקנות: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 256MB DDR-II DVI Video Card או Albatron Geforce FX 5900QV Turbo 256MB DDR DVI VIVO Retail Video Card או Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Video Card??? מטרה: הדגש על תוכנות גרפיות כמו: Photoshop, 3DMAX, Freehand ואולי גם maya...קצת משחקים. תקציב: עד 2,500 ש"ח. תודה על העצות

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  8. הכרטיס ישמש גם קצת למשחקים אז שיהיה משהו חזק יחסית. וגם שיכלול יציאת HDMI כי אני חושב שזה בזבוז אם יש לי חיבור כזה למסך ואני לא אשתמש בו . לא ככה? תודה מראש. עריכה: אם אפשר שיהיה מ SKYPC כנראה משמה אני קונה את המחשב. זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box לוח אם FoxConn A690GM2MA-8EKRS2H כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-H62N X18 DVD כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro Amd

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. המסך התחיל לשמיע רעשים מעצבנים כאלה,מין ציפצוף ארוך כזה שלא נפסק,זה קרוה לי בעיקר ברזולוציות מעל 1024-786 ,יש לי אותו קרוב לחצי שנה.......הוא כבר מת? :-\ לחכות עכשיו שבועיים לתיקון של היבואן? :'( הדגם הוא Samsung SyncMaster 793DynaFlat תודה רבה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. שלום! יש לי שתי שאלות: 1) יש לי מחשב עם לוח אם משנת 2006 שנבנה במקור עבור PCI-X 1.0 (אין כרטיס מסך ONBOARD). לאחרונה הלך לי כרטיס המסך, ואני רוצה לקנות חדש. למישהו יש מושג האם ניתן לשים על לוח האם כרטיס מסך עם חיבור PCI-X 2.0, ללא עדכון של ה-BIOS. הדגם של לוח האם: GA-81945P-G של GIGABYTE. 2) לגבי כרטיס מסך שניתן לחבר אליו שני מסכים: כמה שאלות: א) האם זו תכונה שקיימת בכל כרטיס מסך מודרני? ב) הבנתי שהכרטיס הבא תומך בזה (ראיתי כאן בפורום): http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=917&pid=315&psn&lid=1&leg=0 מה ב-SPECS בעצם מצביע על זה? העובדה שכתוב DUAL-LINK DVI? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. המפרט (יהיה) E6420, 2GB זיכרון. אם זה משנה משו. השימושים יהיו בעיקר משחקים (אבל לא כבדים מדי), וסרטים (לא HD). לכאורה זה נראה שאני יכול לקחת כרטיס זול מאוד, אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי את המשחקים הלא כבדים גם ל3-4 שנים... חשבתי על הPALIT 7600GT Sonic, אבל הדבר היחיד שמבאס זה שאין לו DX10, שיהיה משמעותי ושימושי עוד מעט. אני אשמח לקבל המלצות פה מצוות המומחים :] נ.ב. לא מתוכנן OC בכלל

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עבור עריכת וידאו. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. אני יודע שתפקידו של הVSYNC הוא להגביל את קצב הפריימים בהתאם לקצב הרענון של המסך, אבל ניתקלתי בתופעה מוזרה ביותר בFARCRY 2: כאשר הvsync פועל, קצב הפריימים יורד בערך ב30אחוז! ואני מדבר על מצב שבו הפריימים גם ככה יותר נמוכים מקצב הרענון. להמחשה, קצב הרענון שלי הוא 85, וכאשר הVSYNC פועל, הביצועים יורדים מממוצע של 60 לממוצע של 40. לא ניתקלתי בתופעה כזאת באף משחק אחר. האם זה תקין לדעתכם? יש לי את הפאץ' האחרון של המשחק והדרייברים המעודכנים ביותר. הכרטיס שלי הוא HD7770

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by arad gonen,

שלום כולם! יש לי בעיה עם המשחק GTA IV יש לי מחשב AMD GAME עם כרטיס מסך HD3850 המשחק עובד עם עצירות קטנות ומעצבנות והורדתי את רמת הגרפיקה למינימום ועדיין יש תקיעות. האם מדובר בבעיה של כרטיס מסך? ואם כן, אז לאיזה כרטיס להחליף?? תודה מראש, ברק גונן

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by game kILLer,

קניתי מסך LCD של סמסונג הדגם הוא L1515S הבעיה שלי זה כמה הרצים לשים בתצוגה כי שאני שם 75\85 אני רואה רעידות על המסך וזה משגע אותי בכמה הרצים אתם משתמשים? כמה מומלץ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. Started by koby058,

http://www.theinquirer.net/?article=17887 כדאי לפרסם בחדשות האתר

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. שלום, לפני הכל אני חדש כאן,הרבה זמן אני קורא הפורום,משום מה לא חשבתי להרשם כעת אני צריך את עזרתכם לגבי רכישת כרטיס מסך,אשמח לכיוון. נתחיל.... לאחר שימוש לא מוצלח ומעצבן במיוחד בכרטיס מסך מובנה בלוח,החלטתי לקנות כרטיס מסך,ואם כבר לקנות אז משהו טוב. במחשב הנ"ל השימושים שלי הם 40% עבודה משרדית,אינטרנט וכו... 30% משחקים(GTA IV,nfs shift.....ועוד כמה בסגנון) 30% המחשב מוריד לו בנחת קבצים. דרישות שלי מכרטיס מסך: חיבור PCIE זיכרון-ddr2/ddr3 מה ההבדלים? שימושים-כמו שציינתי למעלה,חשוב לי מהירות שיריץ משחקים על HIGE (נכון להיום). יציאות-חשוב מאוד שיהיה DVI ,ועל הדרך גם s-video (לא חשוב כל כך אבל מומלץ) רזולוציה-שיריץ משחקים ותוכנות על 1680x1050 ללא תקיעות והאטה(מסך S…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. כפי שרשום בנושא: כמה נקודות ה" PINE xfx 6800 128MB DVI,TV" צריך לקבל ב 3DMark05 ? תגידו לי פחות או יותר... תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by DANZT,

מישהו מכיר ?? זה של ASUS הוא טוב יחסית למחיר שלו 1700 שח ? ואיך הוא לעומת ה X1950XT תודה....

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by צפיד,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה אלו. יש לי את הכרטיס הזה(SAPPHIR) על ה HTPC שלי והוא משמש בעיקר לצפייה בתוכן HD ומשחקים. ברשותכם שתי שאלות: 1.למה אני רואה שכולם מדברים על DRIVER של CATALYST עבור כרטיסי מסך של ATI? האם הוא עדיף על הדרייבר הרשמי שמגיע מ SAPPHIRE? 2.יש לי אפשרות להחליף את הכרטיס לכרטיס חזק יותר,אך הלוח שלי הוא MICRO ATX של ASUS P5KVM יחד עם מעבד Q6600 ו 4 GB זכרון של GSKILL. -האם כדאי להחליף לכרטיס אחר ,המחשב הוא HTPC שרוב ייעודו הוא סרטי HD ומשחקים בערך 20%- המחשב מחובר ל LCD בקביעות. השאלה אם כרטיס חזק יותר בכלל נכנס בלוח כזה באורך?האם יש כאלה חזקים שהם קטנים יותר ולא גוזלים שני סלוטים? אודה להמלצות. אודה לתשובתכם. תודה

22. Started by Anonymous1,

שלום, ברשותי כרטיס מסך GV-R925128T (Radeon 9250). מידי כמה זמן מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. VPU Recover לא הצליח לשקם במלואו את קיפאון החומרה ומיתג לצלימת תוכנה. לשחזור צלימת החומרה יש לאתחל את המחשב." לאחר אתחול המחשב התצוגה מופיע גרוע ולאחר כמה פעמים וכיבוי התצוגה בסוף חוזרת. יש לציין שגם הופיע מסך ברקע כחול שמעיד כי קובץ תוכנת הכרטיס מסך גרם בעיה. האם הכרטיס מסך מקולקל?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by Zambar,

מת כרטיס המסך שלי, ה Innovision Nvidia GeForce 6200 ז"ל, ומכיוון שהמחשב הזה עדיין בשימוש, הוא זקוק לכ.מסך חדש, עדיף ש"ישתווה" בביצועיו לביצועים ה"פנומנליים" של הנפטר. אה כן, ושיתחבר ל AGPx8, לוח האם "קצת" ישן. תקציב 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by AppleJack,

קניתי Leadtek PX7800 GT Extreme (מגיע לי מזל טוב ) כמובן שהוא בא עם מתקן הקירור של ה-reference, רק עם כיתוב שונה (כמו כל הכרטיסים האלה). עכשיו, יש לי כבר את הקירור של Zalman: VF700-AlCu שהוא דיי טוב לדעתי. רציתי לדעת אם כדאי לי לשים אותו במקום גוף הקירור הרגיל (שנראה מבטיח גם הוא) מבחינת ביצועים\קירור, ולא מבחינת רעש (ברור שהזלמן שקט יותר). כרגע הכרטיס על 48 מעלות ב-Idle. (לילה קריר)

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  25. 6200 בעל 4 צינורות עיבור יכול לעבור סופטמוד ולעבוד עם 8 צינורות עיבוד.. ועם עוד אוברקלוק קבלו את התוצאה... השאלה היא מה יהיה המחיר... ואם הוא יהיה נמוך בהרבה מה 6600 [url=]http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardwareluxx.de%2Fstory.php%3Fid%3D1225&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools לא הולך לי עם הלינק מנהלים תתקנו בבקשה... :>

• 3 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.