כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות כ.מ בתקציב של 800-1000 שקל , חשבתי ליקנות את ה- 8600 שיייצא אבל הבנתי שהמפרט שלי גם אולי יגביל את הכרטיס וגם לא מספיק בישביל ויסטה, אז אני לא יודע אם לעבוד לויסטה וליהיות במחסור של ראם\מעבד או להישאר עם XP ולקנות 1950PRO.... חשוב מאוד לצייון שאני חייב לעשות קנייה אחת ובסכום כולל של 1400-+ (כולל ליברטי 400) ואני לא הולך להחליף מחשב עד הצבא ( 4 שנים ) וחשוב לי שהוא יהיה בסדר לשנתיים הבאות... ויש לי עוד שאלה אם יהיה 1950PRO ואני אנסה להפעיל משחק שהוא בלי תמיכה ב DX9 על XP, מה יקרה ?
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך x800gt ואני רוצה לשדרג את המסך שלי למסך lcd wide. הרזולוציה של המסך היא 1680*1050 ורציתי לוודא שהכרטיס שלי תומך בה. כאשר אני מסתכל על הרזולוציות הנתמכות ב display setting אני לא מוצא את הרזולוציה הזו (גם כשאני מסתכל על כל הרזולוציות הנתמכות ולא רק על אלה שמתאימות למסך שלי) למרות שאני מוצא שם גם רזולוציות הרבה יותר גבוהות וגם רזולוציות ב aspects (יחסי רוחב גובה) שונים. האם 1680*1050 היא רזולוציה נתמכת ע"י הכרטיס? תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלויזה fastcom TV PAL-BG ואני מחפש דרייברים ל XP חיפשתי בפורום ומצאתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=66670.0 אבל צריך לשלם לאתר כדי להוריד ממנו (הרשמה רגילה לא עובדת) ואתר החברה כבר לא מופיע מסיבה כלשהי מישהו יכול לתת לי קישור לאתר אחר והוראות לכרטיס עצמו בכלל יהיה טוב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בקרוב והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. המערכת הפעלה תהיה ULTIMATE ועל המחשב הולך להיות מדיה סנטר, ככה שחשוב שהכרטיס מסך יהיה טוב בשביל המדיה סנטר. המסך מחשב יהיה 19 LCD לא רחב והוא יקנה בקרוב טלוויזיה LCD '37 בשביל המדיה סנטר, ממש לא מתוכנן OC והאמת היא שהוא בכלל לא יודע מה זה OC. חשוב שהכרטיס מסך יהיה שקט והוא רוצה שלכרטיס יהיה TV out טוב. התקציב הוא בסביבות ה500 עד 600 שקל. הכרטיס מסך כמובן יהיה בתושבת PCI EXPRESS. בבקשה תשלחו הרבה תגובות, יש לי עד יום שלישי!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe והיה רשום שהוא נבנה ל Windows Vista, השאלה שלי היא האם הוא יעבוד גם עם Windows xp 32Bit, והאם הוא יעבוד בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כרטיס מסך עד 600 שקל בחיבור של AGP ,אני צריך המלצות לכרטיס מסך טוב... בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך CRT 19" Samsung 959NF שאני מאוד מרוצה ממנו (עד עכשיו). הבעיה היא שבימים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות. זה התחיל בזה שהפינה השמאלית העליונה קיבלה גוון סגלגל. יום למחרת כל הצד הימני של המסך איבד את הצבע/שינה גוונים. עשיתי degauss והתופעה נעלמה. אתמול שמתי לב שהתמונה קצת מרצדת (למרות שקצב הרענון היה 85HZ ) ופתאום לא נכנסת למסך (כאילו מתחתי אותה). שיניתי את קצב הרענון לקצב אחר והחזרתי ל 85 והבעיה נפתרה. היום שמתי לב ששוב הפינה השמאלית העליונה סגולה. השאלה שלי היא אם אפשר/משתלם כיום לתקן דבר כזה? ממה דבר כזה יכול לנבוע? כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמסך. תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אממ שאני מתקין תדרייבר של הכרטיס מסך זה אומר שזה לא עבר בדיקת לוגו של ווינדוס וזה יכול לגרום לבעיות אז עשיתי המשך למרות זאת ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק עם קצת גרפיקה או קצת מאמץ את הכרטיס מסך הוא תוקע לגמרי ת'מחשב, כלום לא זז בכלל וחייבים לעשות ריסט ואחרי שעולה המחשב שוב זה אומר מערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה... מה אני אמור לעשות? אולי בעיה בדרייבר ? אם כן אני צריך דרייבר מתאים לאקס פי הום אדישן!! תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רדון 9600XT256ddr ורציתי לעשות לו Overclocking ... מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה תודה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות raedon 9800 pro ויצא עכשיו הכרטיס החדש של נדיביה (גיפורס) בגלל זה מחירי כרטיסי המסך ירדו בשבועיים הקרובים?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע יש עידכונים שיוצאים ל-OPEN GL מישהו יכול בבקשה לינק ישיר לעידכון כזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור את ה-Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail או את ה- gigacube radeon 9600 pro 128mb game buster אבדלי מחירים: gigabyte-1120 gigacube-1038 מה לקחת מי שבאמת מבין בזה שיכתבו לי ואני מבקש אל תכתבו סתם כי זה בחירה לא קלה וכל דעה פה משפיע בבחירה הסופית. ומי שחושב שזה יעזור יש לי ביקורות על שני הכרטיסים: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/GigaCube_9600Pro_1.html http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte_r96p/index.html
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי מספר שמועות שכרטיס זה שעולה בסביבות ה1200 שקל יש אפשרות לפרוץ אותו ולהפוך אותו כמעט ל9800XT מישהו שמע על זה? חבר שלי אמר לי שהיה כתוב על זה ברוטר אם מישהו שמע על זה בבקשה שיכתוב הודעה ;D
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם יש הבדל בביצועים ,האם יש הבדל באיכות התמונה? בקיצור מה ההבדלים אם יש? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לומר שכרגע יש לי כרטיס מובנה של הלוח והוא באמת לא נסבל אני משחק מישחקים פה ושם ממש לא יותר מדי רצוי מהחנות KSP כי יש אחת בראשון ונוח לי ללקנות משם עכשיו תמליצו על כרטיס שעולה כמה שפחות ויכול לסחוב מישחקים ככה מדי פעם יש לומר שהוא לא צריך להפעיל את המישחק בצורה מושלמת אלה שיעבוד נחמד לפני זה היה לי גיפורס 4 440MX והייתי מבסוט ממנו עד שהוא נישרף חשבתי על 9550 של רדיאון 128 MB 124 BIT? איך הוא בסדר? איפה יש אותו הכי זול? הלוח תומך רק ב AGP
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט דיוידי מלא של 4.3 גי'גה, טוקיו דריפט, עם כתוביות בכמה וכמה שפות (כולל עברית) אבל משום מה כאשר פתחתי אותו מהקבצים (הרי מגיע הרבה בוינראר) כן זה מטורנט, פשוט פורמט הסרט משום מה IMG , מה זאת אומרת? שום דבר לא תומך לי בזה... אבל כשאר אני מחליף לו פורמט נגיד למדיה פלייר או משהו זה מתחיל לנגן אבל יש שם אפשרויות של דיוידי, נגיד כתוביות, נגן, אקסרה וכו'... ואני לא יכול לבחור את זה זאת אומרת העכבר לא ללוחץ על האפשרויות האלו, אז השאלה שלי אם אני צורב את זה כדיסק של דיוידי ופשוט מכניס לנגן בדיוידי, הדיוידי עצמו מכיר תפורמט הזה? שם אני יוכל עם השלט לשחק עם האפשרויותץ של כתוביות, נגן אקסטרה וסצנות וכל זה? (יש לי דיוידי די חדש.. של סאמסונג אחד הדגמים הטובים. תודה רבה פשוט פע…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי נשרפה (במזל טוב רציתי להיפטר ממנה) . מחפש טלויזיה עם תמיכה ב HD אם אפשר עד 24/27 אינץ LCD
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
החלטתי לקחת מחשב חדש ויש על הלוח את הכרטיס מסך הזה GF 6100 128MB ON BOARD הוא יריץ משחקים חדשים? אני לא מתכוון לשחק כל היום רק מדי פעם
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף את המסך מחשב לשי במסך טלויזיה גדול יותר שעולה פחות יחסית למסכי מחשב האם איכות התמונה תיהיה טובה וחדה אף על פי שזה מסך טלויזיה ולא מחשב? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-