עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The UnKnown,

אין מה להוסיף. השאלה הנ"ל בכותרת.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. היי קניתי כרטיס מסך חדש HD 2600PRO יאני מנסה להתקין לו דרייבר של ATI ניסיתי להוריד מ אתר החברה את הדרייבר החדש ביותר וכשמתחילה ההתקנה הוא אומר לי שהדרייבר לא תואם למחשב שלי אבל אני בטוח 100% שהוא כן מתאים ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס וכשמתחילה ההתקנה יש הודעה שצריך קודם לעשות ריסט ואחר כך להתקין אני עושה ריסט מתקין ואותה הודעה חוזרת!!!1 למישהו יש פתרון בבקשה?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by אביוס,

מה יותר טוב: 9600XT VS FX-5700?? פשוט אני רוצה לדעת עם יש לי כ. מסך יותר חזק מחבר שלי ומה ההפרש ביניהם..

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  5. היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. שלום חברים, אני בונה מחשב בימים אלה בשביל שאוכל לעבוד בתלת מימד בנוחות ויעילות [ללימודים] הבעיה היא תקציבית, מכיוון שהכרטיס הזה עולה כ"כ הרבה כסף רציתי לדעת אם יש פתרונות יותר זולים שעומדים באותם דרישות של רינדורים בסוליד וורקס? המחשב הולך להבנות על סמך הכרטיס מסך ככה שמעבד וכ'ו זה לא הנושא כרגע.. שבת שלום

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by shloosh,

מחפש מסך LCD חדש 17 אינץ' עד 2000 ככה 19 אינץ' יכול לחרוג מהתקציב עד סביבות 2600. אני לא יודע בדיוק מה כדאי ראיתי גם מסך 8ms של polyview 19 אינץ' רחב ב-1850 שקל וזה נשמע די מפתה! מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?? אישית לא אוהב את ה-730B בגלל העיצוב... תודה!! אגב המסך לא למשחקים כל כך אלא לסרטים ועבודה בווינדוס

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by rlord,

זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות זה 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של GIGABYTE או HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ של Sapphire שניהם מהחנות KSP עכשיו רציתי לדעת מי יותר טוב והאם הם יעבדו בלי בעיות על המחשב ויוכלו להריץ משחקים חדשים כמו FAR CRY 2 או Mercenaries 2 כי אני רוצה לקנות את המשחק הזה. תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  9. בדריברים הקודמים היתה פונקציה כזאת של AA דרך הדריבר ובדריברים האחרונים כבר אין.. יש למישהו מושג איך מחזירים את זה?

10. Started by Tal-T,

אוקיי בסופו של דבר אני קונה מחשב משרדי בדיוק כמו בחתימה ומתלבט להוספת הכרטיס מסך התקציב שלי לכרטיס הוא 410 ש"ח, חריגה עד 450 . אני צריך שהכרטיס יהיה מסקייפיסי, לכן אם אני קונה HD4670 , זה לא יהיה של Connect3D עם הקירור AC ב-395 ש"ח מFOXPC אבל ראיתי את הכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-4672DDM~8~0.htm הוא נראלי טוב מבחינת קירור, אין לו את הקירור סטוק.. אבל השאלה היא אם התדרים שלClub3D זהים לתדרים של אותם כרטיסים מחברות אחרות.. והאם כדאי להוסיף 20 ש"ח בשביל אותו כרטיס רק של Palit ? אל תשכחו שלפאליט יש אחריות שנתיים ולקלאב יש אחריות 3 שנים! הנה הכרטיס של פאליט: http://skypc.co.il/pl_product~28330~8~0.htm מה עדיף? (אם אתם רוצים תמליצו על כרטיסים אחרים מSKYPC ). …

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by ClubCaliber,

הכותרת אומרת הכל.

12. אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. Started by Bingo,

מי לוקח?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. חבר הציע לי לקנות ממנו תכרטיס nVIDIA GeForce 8600GT ב150 שח .זה שווה בכלל ? האם הכרטיס מסך יכול להתאים למערכת כמו ישנה שלי ? PENTIUM 4 2.66 GHZ 512MB RAM GeForce FX 5200 לוח אם אני לא זוכר המחשב שלי נקנה לפני 4-5 שנים מקסימום אני ישלב תGeForce 8600GT עוד אחד אחר עם אני יבנה/יקנה מחשב חדש תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by pergola,

הוא מעבד את הגרפיקה במשחקים ואז נוצרים מספר פריימים בשניה אחת שמועברים למעבד..

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by HitmanX,

מקווה שקיימים כאלה בארץ, חיפשתי ב-froogle ובקושי מצא לי משהו. זה כנראה הפתרון היחיד שלי ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237445.0 :'( תודה מראש על הכל

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by galexia1000,

שלום לכולם! משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 700 ש"ח, מקסימום 800 ש"ח. יותר לכיוון של רדאון! תודה מראש.

19. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי הודעה (כלומר לשיפור המצב במחשב): AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. Started by Evil Inside,

רציתי לדעת, איזה יצרנים הכי זולים מומלצים לradeon 9600? כמו כן, איזה לgeforce 5600? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  21. השנה משקפות המציאות המדומה ימצאו בידיים של משתמשים רבים וב-NVIDIA מכינים שלל הפתעות שיסייעו לכם להריץ משחקים רבים בעזרת התאמה וחסכון במשאבים כשהשקותיהם של ה-Oculus Rift וה-HTC Vive מתוכננות בהמשך השנה, לפחות בגרסה המסחרית הראשונה, ידוע כי 2016 הולכת להיות שנה של מציאות מדומה. זאת, כשעד עכשיו טעמנו את הטכנולוגיה בעיקר דרך הדגמות בתערוכות שונות במהלך שנת 2015. על פניו, טכנולוגיית המציאות המדומה הפעם לא מוכנה לוותר ולהתפשר. חברות הפיתוח רוצות רזולוציה גבוהה, מספר תמונות לשניה מירבי וכמובן איכות תמונה גבוהה ומציאותית ככל האפשר. משקפות המציאות המדומה לא יהיו טרנד חולף, אלא מהפכה של ממש בחוויית השימוש לשחקני המחשב. NVIDIA: הכח הגרפי הדרוש גבוה פי שבעה מהסטנדרט של היום…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. שלום התקנתי היום את הסט החדש של ה Catlyst ומאז שהתקנתי ה VIDEO IN של ה ATI MULTIMEDIA CENTER מסרב לעבוד לי כמוכן התקנתי את הגירסה החדשה של ה MULTIMEDI CENTER גירסא 8.8 כחלק מנסיוני לפתור את הבעיה אך גם זה לא צלח מה עושים? איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי לבדוק באחת התוכנות לערכית וידאו שבירשותי האם התקן ה VIDEO IN של הכרטיס מותקן ועובד כראוי והכן הוא עובד. שוב שאלתי כיצד אני פותר את הבעיה הזאת? האם מישהו נתקבל בבעיה כזאת? אודה לעזרתכם בנידון.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by ITZIKAMSA,

יש לי כרטיס מסך:GF-5200-128MB של GainWard. בחודש האחרון המסך שלי ( LG - F700B ) מציג את התצוגה עם גוון ורוד בהיר. במקומות שבהן הצבע כהה ישנה מריחה ורודה של הצבע לצד ימין של המסך. חיברתי שני מחשבים אחרים למסך הזה והמסך הציג תצוגה באופן תקין - כלומק המסך עצמו תקין. עשיתי פורמט למחשב שלי - בהנחה שהדריוור של הכרטיס מסך שלי לא תקין אך ללא הועיל. למיטב הבנתי הכרטיס מסך שלי לא תקין. מה אתם אומרים - יש מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by omermishan,

שלום. אני מחפש מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול חיצוני וגם למחשב שישמש אותי להקלטות. התווך הוא עד 300 שקלים. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by doctor80,

קניתי ביום שישי מחשב ב ק.ס.פ ובחרתי בכרטיס מסך של ATI דגם 4670 . יש לי טלויזיה רגילה עם חיבור RCA (אדום,לבן,צהוב) ואני מעוניין לחבר את המחשב אליה . מה ששמתי לב זה שאין בכרטיס מסך חיבור S-VIDEO (כנראה,המחשב עדיין לא הגיע אלי ) ויש שני חיבורים אחרים . לא משנה. שאלה: האם יש כבל כזה שאוכל בעזרתו להתחבר מהמחבר של כ.מסך ל RCA של הטלויזיה? ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו ? ואם כן , האם יש אפשרות שהצליל יצא מכרטיס מסך לטלויזיה ולא לרמקולים של המחשב ? לי זה חשוב כי המחשב נמצא כ 12 מטר מהטלויזיה וזה יהיה קצת דפוק לשמוע סאונד מהפרוזדור ולא מהטלויזיה בסלון. אשמח לתשובה. תודה , ליאור.

דיונים חדשים בפורומים