עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ה- 1950 שלי החליט להשתגע, מתחמם בטירוף פתאום וקורס אחרי הרבה ארטיפקטים.. מחר אני לוקח אותו לחנות ואני אבקש לעשות טרייד, ויש לי 1500 שקלים כרגע ביד אז לדעתי אני אוכל לקחת משהו ב- 2000 שקל לפחות.. קחו בחשבון שאני אצטרך ספק כוח חדש, אז תנו המלצה גם לספק בתוך התקציב הזה.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by DarkLloth,

אוקי התכנון הראשוני היה לקנות 8800 GTX עכשיו לאחר יציאת ה 2900pro אני יותר מתלבט , עכשיו לפני שאתם צולבים אותי על זה שאני קונה GTX : 1. המחיר זול ב 1000 ש"ח מאשר בארץ. 2. המטרה שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן. (לפחות שנתיים-שלוש). 3. ניתן להשיג את ה 2900pro באזור ה 1000 ש"ח. (השאלה כמה זמן הוא יחזיק, כביכול הנתונים שלו די מרשימים בשביל מחיר כזה). תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. Started by t d,

שלום, אי רוצה לקנות מסך חדש בגלל שה crt 17 שיש לי כבר 6 שנים נראה מעפן כבר, אני רוצה לקנות LCD 17INCH בסביבות ה250-300$, אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה להפיק את המיטב. מה אתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by ofeky1,

האם TR power w0070 430W יספיק? ולאיזה כרטיס של נבידיה הוא מקביל? תודה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מתלבט בין שני כ.מסך ,השימושים הם לאינטרנט ומשחקים לא כבדים הכרטיסים הם : 1. ATI READON X1300 2. GEFORCE 7300 GS תודה מראש

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by ac1240,

איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx 512 ואני רוצה לראות hd קיבלי שני קונקטורים עם הכרטיס מסך אחד שכתוב עליו hdmi והשני רגיל חיברתי את הקונקטור הרגיל הורדתי סרט באיכות hd 4 גיגה האם אני צריך תוכנה כדי לראות או מספיק שהכרטיס תומך ואני יכול לראות ככה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיהיה חזק והמטרה שלו היא לא משחקים בכלל אלא הצגת תמונות רנטגן מיוחדות (CT,MRI וכו'...) חשוב שהכרטיס יציג תמונה נכונה ואמיתית ושלא תחסיר פרטים. הכרטיס יתחבר לשני מסכי LCD 22" (או אפילו 24"). התקציב לא מוגבל. אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל בכל זאת... תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. הייתי אמור לקנות 7600 מומהר כי הייתי צריך את הכרטיס של ה8800GT ובסוף הסתדר ואני קונה 8800GT רק צריך עזרה.. שלושת הכרטיסים הם ! ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe במה אני מתלבט ! 1.איזה משחק מקבלים ב8800GT של Leadtek בASUS מקבלים COH:OF 2.באיזה מהכרטיסים הבאים המאורר גדול יותר ? 3.מה אתם ממליצים ! והאם כדי בכלל להוסיף עוד קצת כסף ולקחת את הASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe למרות שזה עם אותו קירור של ה8800GT בלי הOC ?? והשאלה הבאה האם כדי לחכות לכרטיס החדש שיושק בקרוב של חברת ATI ? מה מחירו יהיה בארץ והאם הוא יהיה טוב יותר מה8800GT ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by xgamer,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך 9700 עדכנתי את הדריברים האחרונים בלי ה קונטרול פאנל. עכשיו אני רוצה לעשות את מה שאני רואה במסך אני אראה ב TV. יש כל מני אפש' אבל הצלחתי לעשות רק שה TV יהיה המשך של ה DESKTOP. כמו כן בהתחלה (אחרי הפורמט הרוזלוציה שהייתה מוגדרת ל TV הייתה 640*480 וראו ב TV פצצה. ניסיתי לראות איך רואים ב 800*600 ורואים פחות לכן, באתי להחזיר למצב הקודם אבל אין יותר את הרזולציה של ה 640*480. אז לסיכום, איך אני עושה שה TV לא יהיה המשך של השולחן עבודה. איך אני מגדיר שה TV תעבוד ב 640*480? בנוסף אם אני נכנס למשחק ואני שם בו רזולוציה נמוכה ממה שאני משמתש בשולחן עבודה (1024*768) אני רואה חלקים שחורים ואני צריך לכוון תמסך בגלל זה, מה אפשר לעשות? מצטער על האורך …

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by PCguy,

אני מתלבט בין לוח שתומך PCI-E לבין לוח שתומך AGP עיקר ההתלבטות הוא על כרטיס המסך מה כדאי יותר למשחקים? SEPPHIR 9800 AGP או GEFORCE 6600 PCI-E תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. טוב סבלתי את ה geforce 5200fx מספיק זמן אבל הכל נגמר כשהפעלתי את המשחק Elder Scrolls Oblivion שלא סחב גם כשכל האפשריות מכובות או על הכי נמוך שאפשר על 640X800 :'( אז אני צריך כרטיס לAGP בסביבות ה700 ש"ח (לא צריך הגדרות כבוהות כי זה כבר לא יהיה עניין של הכרטיס) שהמשחק כמו זה יעבדו על NORMAL מינוס לא אכפת לי איזה יצרן.

13. Started by vacuuuum,

האם יתכנו ירידות מחירים ל7800GT ב30 יום הקרובים? (בישראל )

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by lior46,

מה אתם אומרים על הכרטיס הנ"ל כי אני לא מצאתי שום ביקורת או בנצ'ים של הכרטיס מהחברה הספציפית הזאת מה גם שהמחיר שלו זול יחסית(580) וזה קצת מפחיד אותי ובכמה הוא יותר טוב מה 7300gt יחסית למחיר כמובן...?

15. שלום לכולם לחבר שלי יש את המערכת הבאה: AMD64 3500+ 2.2GHZ 2GB DDR 400MHZ יציאת PCI-E X16 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת הנ''ל,שיריץ משחקים כמו Microsoft Flight Simulator 9 ולא יצור לי צוואר בקבוק, כל הצעה אתם מוזמנים לרשום פה.... תודה.!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by yoram1,

מעונין לקבל המלצה למסך lcd למשחקים וסרטים ( אני יודע crt יותר טוב) עד 2500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Armageddon26,

שלום לכולם יש לי מסך Dell 2007WFP ואני מחבר אותו לממיר HOT עתיק ביותר (עוד מימי "ערוצי זהב") בחיבור RCA (ואם זה חשוב קניתי מתאם RCA ל3.5mm ואני שומע את הקול מהממיר דרך הרמקולים שלי - Altec Lansing ATP3). שמעתי שממש עוד מעט (יום רביעי הזה אם אני לא טועה) HOT מתחילים לשדר בHD וגם בלי קשר האיכות של החיבור RCA לא משהו. רציתי לשאול איך אתם ממליצים לי לחבר את הממיר למסך. בממיר יש חיבורים: 21 פינים, USB, וכמובן RCA. ראיתי שיש מתאמים של 21פינים לS-VIDEO, עד כמה המעבר הזה ישפר את איכות הוידאו? והאם כדאי להחליף את הממיר הענתיקה בגלל שלממירים אחרים יש יציאות שיותר מתאימות למסך שלי? תודה רבה למגיבים!!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. http://www.insidehw.com/News/Hardware/PowerColor-Introduces-HD4550_HD4350-for-Ultimate-HD-Experience.html

19. שלום יש לי 2 שאלות.. 1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?) 2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?) אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים ב…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by MTA,

איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב ולא ממש יקר? ואם אפשר תביאו לי מפרט שלו לא רק שם. משו בין 800-900 ש''ח. ואם אין משו טוב במחיר הזה אז תגידו לי משו טוב והכי זול שתמצאו בבקשה מצטער אם לא שמתי את זה במקום הנכון, פשוט לא ממש ידעתי איפה לשים את זה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום אני לפני קניית מחשב ואני מתקשה להבין את כל הדקויות. האם יש הבדל משמעותי בין 7300GT לבין 7600GS ו7600GT? והאם במחיר שלהם (סביב 900-1000 שח) כדאי לקנות משהו אחר? תודה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by DaniDin,

הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)

23. Started by shloosh,

אל תגידו לי להתחיל לעשות כל מיני מודים כי אני לא בקטע של זה... רציתי לדעת כמה ירדו מהביצועים אם אני אוסיך 7800gt ללוח שכאמור לא תומך ב-SLI. בסה"כ כרגע הכרטיס שלי על x8 ולא יורד בכלל הביצועים,אז אם אני אוסיף עוד כרטיס הוא יפעל ב-8 או 16? בכל אופן גם אם הוא יפעל ב-8 זה לא יוריד בכלל מהביצועים,כי גם עכשיו לא יורד כלום. או שהתמיכה ב-sli לא קשורה בכלל לאפיק שבו הכרטיסים עובדים? *עריכה* הבנתי שבכלל אני לא יכול להוסיף כרטיס בלי שאני עושה את המוד... בשביל מה dfi שמו אופציה של SLI בלוח שאי אפשר לחבר 2 כרטיסים... מה הם עושים צחוק??

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by NightElf,

שלם אני מרכיב את המחשב הנ"ל איזה כ. מסך תייעצו לי לקנות עד 800 ש"ח מעבד e6600 תודה [attachment deleted by admin]

25. תמליצו לי אל מסך טוב למשחקים לראיה חדה שגם לא תפגע בעיניים גם הכי חשוב שאני יהנה ממנו בסרטים 19 אינש דק כמובן שיהיה איכותי תקציב 2000 ש"ח ... תודה מראש לעוזרים .......

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים