עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by N N C,

אוקיי הסכום סה"כ אמור להיות כ-2000 שקל... אפשר לעלות באיזה 200 שקל אני מאמין... חשבתי ללכת בכיוון רדאון 9600XT ב-590 שקל ומסך LCD nu 8ms ב-1400 שקל... מה אתם אומרים ? יש המלצות ? משהו לשנות ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. Started by dtssupport,

יש לי כרטיס מסך GTX9800. הוא רומז לי (בעדינות בינתיים) שהוא עומד למות. איזה כרטיס מסך חדש אפשר לקנות (לא מחפש יד שנייה) ? בסביבות 300-350 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. שלום רב, כרגע אני מריץ את ה-670 שלי די טוב, כלומר עשיתי לו OC קצת gpu boost = 1228mhz : memory clock 3445(x2) mhz (ומשחקים כגון BF3 עובדים על 1900X1020 באולטרה על 60fps ׁ(בגלל Vsync) יש לי 3770K שרץ על 4.7, 16 גיגה זכרון 2400MHZ של Kingston beast וספק 750W... רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמותי ב-FPS בהנחה שלא אהיה במצב VSYNC ON ? האם -750W של croasir tx הם מספיק למערך SLI של שני 670 (של אסוס ) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by shlomiu,

איזה כרטיסי(ים) הכי משתלמים בשוק ה- MEDIUM או HIGH END? תנו בבקשה דגמים של ATI ומתחרים שקולים של NVIDIA נ.ב.: איך המסך SAMSUNG 731BF בתקציב של כ-1500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by benshy,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן של AMD 3000 עם כרטיס מסך נוכחי GEFORCE 6600GT ו 756 RAM. כאשר אני מקרין סרטים בHD על ה (LCD (1366*756 אני מקבל חוסר סינכרון עם הקול ולעיתים גם גמגום של תמונה. הבנתי שהחלפה של כרטיס מסך לכרטיס תומך HD תסייע לפיתרון הבעייה. כמובן שיציאת HDMI או DVI תהיה עדיפה. חשוב לציין שכאשר אני מקרין סרטים בHD הCPU נמצא על 100% ושבסרטים רגילים אין בעיה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. שלום אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה יכול להכיל שני מכים כאילו לחבר עליו שני מסכים בבת אחת

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by dorviper,

שאלתי לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי אז... שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך וזה גרם לזה שכשאני צופה בסרטים בWMP או בBSPLAYER הצבעים השתגעו...זה גם בנגנים באינטרנט (וואלה לדוגמא) בBSPLAYER נכנסתי להגדרות צבעים והצלחתי לסדר את זה אבל זה כל פעם חוזר אחרי שאני סוגר את התוכנה הצבעים האחרים רגילים זה רק בתוכנות וידאו תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. היי קניתי כרטיס מסך חדש HD 2600PRO יאני מנסה להתקין לו דרייבר של ATI ניסיתי להוריד מ אתר החברה את הדרייבר החדש ביותר וכשמתחילה ההתקנה הוא אומר לי שהדרייבר לא תואם למחשב שלי אבל אני בטוח 100% שהוא כן מתאים ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס וכשמתחילה ההתקנה יש הודעה שצריך קודם לעשות ריסט ואחר כך להתקין אני עושה ריסט מתקין ואותה הודעה חוזרת!!!1 למישהו יש פתרון בבקשה?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by segevgabay,

שלום רב, יש לי את הכרטיס hauppauge wintv 150. התקנתי את הדריבריים ואת התוכנה DSCALER. משום מה גם התוכנה הזאת וגם תוכנות אחרות לא מצליחות לזהות את הכרטיס והתוכנה DSCALER רושמת את ההודעה הזו: "failed to connect video capture device to renderer". מה עלי לעשות??

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Mighty,

וכמובן שהFX לא עובדים על המחשב שלי (עבר כמה בדיקות ונושא בפורום) ואני חיברתי אתמול ATI של חבר ועבד יפה מאוד ואני רוצה להחליף את ה5200 לATI בחנות....אני רוצה לדעת דגמים של ATI שמקבלים פחות או יותר בביצועים/מחיר שהמוכר לא יעבוד עלי... תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by 54321,

אני רוצה לקנות 9600xt ורציתי לשאול של איזה חברה כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by DaniDin,

הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)

14. Started by avidan28,

טוב זה סופי ה 6200 הרס לי את המסך עם הכיבויים התכופיים שלו לפי המצביי רוח..(כן יש תופעה כזו מעצבנת.... :pissed: פשוט מדי פעם היה מכבה ללא שום קשר למערכת הפעלה את המסך ומדליק אותו אחרי כמה דקות)... ואני לא רוצה LCD.כמה שווה להשקיע תיקון??.אני מאד אוהב את ה LG ויש לי אותו כבר כמה שנים טובות.היה ריח שרוף בפעם האחרונה שהוא עבד.. והכפתור הדלקה הבהב בירוק כמו רמזור.ועכשיו שחיברתי אותו למחשב השני שלי הוא לא נדלק בכלל.אני לוקח אותו לבדיקה ותיקון. יותר מאוחר אני חוזר.. מקווה שיהיה לכם דעות.תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by MENASHEHE,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי על זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by itaybar,

התקלקל לי הכרטיס הישן שלי היה לי geforce 7600.... מחפש כרטיס מסך חדש עד 700 שקל. מפרט שלי: intel conroe e 6300 2giga memory

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  17. היי על רקע המחיר האטרקטיבי (600 ש"ח בפוקס), רציתי לדעת האם מישהו מחברי הפורום בעלים של הכרטיס. מעניין אותי בעיקר: יעילות הקירור שקט(או אולי רעש ;D) פוטנציאל OC וכל דבר נוסף שיכול לסייע. תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by Green,

שלום יש לי מסך 16:9 רציתי לדעת איך אני אומר למחשב שיעבוד ככה (גם במשחקים וגם בשולחן עבודה) עוד שאלה לא קשורה מה זה הFireGL הזה של ATI מה ההבדל מרדאון?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by ClubCaliber,

הכותרת אומרת הכל.

20. אז ככה אני לא יודע מה לעשות,מאחר והמפרט לא משהו ופתאום אחי הקטן רוצה לשחק במשחקים הכי טובים שיש (במיוחד היטמן החדש) אז הרבה אמרו לי שעם מפרט כמו שלי פשוט לא שווה להשקיע בכרטיס מסך מאחר והוא לא יוכל לנצל את המשאבים שלו מאחר ויש לי מפרט על הפנים,אז אמרתי לעצמי ניגש למומחים אשמח לקבל עצות 4s800mx עם כרטיס מסך מובנה מעבד:אינטל פנטיום 4 3000mhz פרסקוט זכרות ג'יגה בשתי חתיכות,שוב הלוח לא שווה כלום כי הוא גם לא תומך בדיול זכרון או מה שזה אומר בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם שווה בכלל להשקיע בכרטיס מסך טוב (שיעלה איזה 700 שקל) או שבכלל לא שווה....

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by Bingo,

מי לוקח?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Tomerb1,

טעות בפורום...

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש, אשר אמור לשמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשימושי Office. אני ממש לא זקוק לכרטיס גרפי "מפלצתי". אבל, הייתי שמח לנצל סוף סוף את כניסת ה DVI שקיימת במסך שלי. אשמח לקבל המלצה לדרך הזולה להשיג זאת: לוח אם הכולל DVI, או כרטיס גרפי זול וטוב הכולל DVI שאוכל להוסיף ללוח אם. בתודה מראש, דוד

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by galexia1000,

שלום לכולם! משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 700 ש"ח, מקסימום 800 ש"ח. יותר לכיוון של רדאון! תודה מראש.

25. שלום לכולם ! חבר שלי רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלו (radeon 9600 ) לlcd "samsung la32r51b (גם לtv וגם לכרטיס מסך יש יציאה של dvi ) לצפייה בסרטים איזה כבל אתם ממליצים לי לרכוש ? ומה המחיר שלו ל 3-4 מטרים ואיפה אפשר לרכושו? תודה רבה מחכה לתגובות

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים