כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אנשים מה זה בדיוק צןןאר בקבוק תגידו לי אם אני צודק כי זה מה שהבנתי מכל מה שאמרו פה בוא נגיד אם יש למישהו מעבד P4 1.5 GHZ ו512 מגה בייט RAM והוא קונה X800GT או 6600GT אז הכרטיס לא ינוצל עד הסוף?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
????.......
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לשמוע על איזה רדאון במחיר הזה אתם ממליצים כנראה הרוב יגידו 9600 , אז אם תוכלו לפרט קצת אני אשמח , למשל לקחת 256MB או 128 PRO לא PRO או אולי בכלל עדיף לקחת 9500 ראיתי שעדיין מוכרים אותם ב KSP דרך אגב מה ההבדל ביין 128 ל256BIT? תודה מראש. נ.ב אין מצב שאני קונה את הTI4200 או 4600 בגלל שהם לא תומכים בDX9 ולא יפעילו את המשחקים החדשים כמו prince of parsia החדש וDEUS EX החדש ,מנסיון בדוק.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים, ME3 skyrim וכל המשחקים הטובים שיצאו בקרוב, וסרטי FHD, המפרט שלי: ספק כח: a.pfc 550w fan12 Ci-power cwt האם זה ספק כח גנרי שצריך להחליפו או שהוא בסדר? מעבד: i5 2500 3.3Ghz 6MB מסך: כרגע 1360*768, או 1600*1200. לוח אם (אם זה משנה): GA- Z68A- D3-B3 GIGABYTE אני מתלבט כרגע אם לקנות כ. מסך יד שנייה 1GB hd6870 ב-600 ש"ח והאם הוא יספיק על מנת לשחק את המשחקים שהוזכרו למעלה על הרזולוציות שהזכרתי בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים מלאים, או שהכרטיס הזה הוא יותר מדי חזק לרזולוציות שהזכרתי ועדיף כרטיס חדש וקצת פחות חזק כי הוא יספיק. אשמח לעזרה עצות ותשובות. תודה ויום טוב, מתן.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
Ati Radeon 9800 pro האם הוא כולל בתוכו גם כרטיס טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כ.מ בתקציב של 800-1000 שקל , חשבתי ליקנות את ה- 8600 שיייצא אבל הבנתי שהמפרט שלי גם אולי יגביל את הכרטיס וגם לא מספיק בישביל ויסטה, אז אני לא יודע אם לעבוד לויסטה וליהיות במחסור של ראם\מעבד או להישאר עם XP ולקנות 1950PRO.... חשוב מאוד לצייון שאני חייב לעשות קנייה אחת ובסכום כולל של 1400-+ (כולל ליברטי 400) ואני לא הולך להחליף מחשב עד הצבא ( 4 שנים ) וחשוב לי שהוא יהיה בסדר לשנתיים הבאות... ויש לי עוד שאלה אם יהיה 1950PRO ואני אנסה להפעיל משחק שהוא בלי תמיכה ב DX9 על XP, מה יקרה ?
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקנתי וינודס 7 על המחשב הישן של אבא שלי הכל טוב ויפה רק שיש בעיות בדריבר של הכרטיס מסך... הכרטיס הוא GEFORCE 5500 ואחרי שאני מתקין את הדריבר ועושה ריסט המסך ניהיה מן מטושטש כזה למעלה ולמטה שחור התקנתי את הדריבר מהעדכון של וינדוס ולא עבד, הורדתי אותו והתקנתי דיבר מהאתר של NVIDIA וגם לא עובד מה עושים??? אני לא רוצה להשתמש בדריבר הרגיל של הוינדוס (VGA) כי זה מוריד מהביצועים (לדוגמא אפילו משחק כמו הקלפים אומר שאין כרטיס מסך שתומך בצורה גרפית) מישהו יודע איפה אפשר להוריד דריברים ישנים של NVIDIA (אולי איזה דריבר ישן יעבוד) הצילו :jump:
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מהם היתרונות של מסך LCD מול מסך CRT ? לפי מה שהבנתי, במסך CRT אין בכלל זמן תגובה, אין בעיות של מריחות צבעים או בהירות, ואפשר להגדיר אותו על קצב ריענון גבוה. אבל במסך LCD יש צבעים הרבה יותר יפים, והוא דק. אתם יכולים להוסיף עוד יתרונות וחסרונות? ולהגיד מה עדיף? תכננתי על LCD אבל שמעתי שהוא פחות בריא לעיניים ויש לו זמני תגובה מריחות צבעים, בעיות בהירות שחלק מהמסך בהיר יותר מהשני וכו' TY
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עזרה בבחירת מסך CRT במחיר של 700-800 משהו טוב...
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן בשבילי להחליף מסך.. עדיין לא החלטתי אם ללכת על מסך דק או שטוח רגיל.. כי בכל זאת ההבדל הוא לפחות כפליים במחיר. איזה מסך אתם חושבים שכדאי לי לקנות? מה הכי כדאי מהמסכים הדקים ומה הכי כדאי מהרגילים? אין לי תקציב מוגדר אבל שיהיה הכי זול שאפשר תודה
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך הדרייבר? ישפר בהרבה FPS במשחקים כבדים כמו קריסיס? הבנתי שהוא משנה מהירות מאווררים ל-50% (?) שווה לעדכן מגרסה 8.10 או שאין שיפור מהותי?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך אני עושה באפשרויות של הכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו-התקנתי את הדרייברים העדכניים) שהכרטיס יריץ את הווינדווס הכי מהר שהוא יכול(הייתה לי כזו אפשרות ב-TI4200)?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס AGP 8X ולוח עם PCI EXPRESS. יש סיכוי שהם איכשהו יכולים לעבוד ביחד? יש איזה כרטיס שמתאם או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום כאילו חנות שיהיה לה בתוצגה המסך הנ"ל וגם במלאיי.. תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ועכשיו אני צריך כרטיס מסך עד 400 שח אני לא גיימר והמחשב לא למשחקים אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות להפעיל פיפא או נבא על המחשב ולשחק בו (לא חייב שיהיה בגרפיקה הכי טובה) ושיהיה בבקשה באתר www.skypc.co.il בגלל שמשם אני קונה תמחשב תודה
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו עם פרמייר CS3 ולאחרונה התחלתי לעבוד גם עם אפטר אפקטס. הכל יופי טופי. נכנס לי ג'וק ללמוד AVID. התוכנה מחייבת את אחד מכרטיסי המסך של NVIDIA מסדרת ה-FX. בבדיקות שערכתי אני מעוניין לקנות את הדגם המומלץ שלהם QUADRO FX 1500 אבל יצא דגם אחד משופר יותר(FX 1700) עם כמה תוספות מתקדמות שאני לא יודע אם הן רלוונטיות לצרכים שלי אבל, אני לא יודע לקחת החלטה. ב- 1700 יש: 1. יותר זכרון (512) 2. פחות מרחב גישה לזיכרון (128) 3. SHADER גרסה 4 4. DX 10 5. OPEN GL 2.1 ב- 1500 יש: 1. פחות זיכרון (256) 2. יותר מרחב גישה (256) 3. SHADER גרסה 3 4. DX 9C 5. OPEN GL 2 לכאורה נראה שה-1700 הוא מצויין ומבטיח רק טוב. אבל את תכנסו ללינק ששמתי למטה יותר ותקראו את ההשוואה בין 1500 ל 170…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד duel 7300+- וקיים מסך של 20 אינצ לא רחב. אני קונה מן הסתם גם כרטיס מסך, ורציתי לדעת איזה כרטיס במחירים 600-800 שיתן לי את הביצועים הכי טובים אני יכול לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך CRT עד 2000 ש''ח איזה מסך כדאי לי לקנות בכסף הזה? ;D
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אילו כרטיסים חדשים ייצאו ב2009 של ATI ו NVIDIA והאם שווה לחכות....??
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E הוא יותר טוב מה6800??? חשוב לי מאד לדעת! תודה אנשים!
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט ושמתי לב רק לפני יום לאחר שנה וחצי שהagp aperture size היה על 64 .. שיניתי ל128 ואני לא חושב שזה שינה משהו.. רציתי לדעת קצת יותר מהזה.. והאם השתמשתי עד עכשיו רק בחצי מהזיכרון של הכרטיס ??
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-