עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שימו לב! הבעיה הזו נפוצה אך ורק(!) במערך CF של שני 4850. יש לציין שלי יש מערך כזה. אז ככה... כל הדרייברים(חוץ מ-8.6) שניסיתי לא פועלים וכל פעם שמנסים לעקוף בלוסקרין\שגיאה בהתקנה\CCC לא עולה וכו'... יש בעיה חדשה! אני יודע שחלק מכם חושבים שאני פשוט לא התקנתי את זה כמו שצריך\לא עשיתי הסרה מתאימה... אבל לא! כל דרייבר שיצא מ-8.6 אני חוזר להאבק בבעיה והיא כל פעם שוברת אותי.... אני אהיה כל כך שמח אם יהיה פה מישהו עם מערך CF 4850 ושיודיע לי אין\יש לו את הבעיה. נ.ב - הבעיה הזו נפוצה בכל פורום שראיתי... לאף אחד אין שום פתרון.... לא יודע מה איתכם אבל זילזול כזה מצד AMD פשוט מעליב! AMD בושה! כבר חשבתי שחזרתם לימים הטובים... אפשר לחשוב שרק לפני כמה חודשים אמרתי שהדרייברים שלהם דוו…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. הצרכים שלי עכשיו הם נטו להריץ את BF 3 ב-ULRTA ובהגדרות הכי גבוהות, 1080P. התקציב שלי מגיע עד 2200-2300(בעצם רציתי את ה-670 WINDFORCE OC של ג'יגהבייט). האם יש סיבות טובות לקחת כרטיס אחר? פשוט חשובים לי הביצועים העכשווים וגם העתידיים ואני לא יודע מה הנוסחא הטובה לכרטיס מסך.,

3. Started by Kernel,

שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by navonn3,

שלום לכולם, קניתי לחדר טלוויזיה חדשה HD 32 אינצ', ואני רוצה לקנות כרטיס מסך HD למחשב כדי לראות סרטים ישירות על הטלוויזיה כרטיס המסך שלי היום הוא ati x1950 512mb, אני מחפש משהו שיהיה שדרוג כמובן, אבל לא חובה שדרוג משמעותי באמת, כי אני סה"כ לא משחק משחקים עם גרפיקה יותר מדי כבדה, לכן גם טווח המחירים היחסית נמוך. הכי חשוב שתהיה יציאת HDMI כמובן. בעיקרון אפשר לתת המלצות עד 600 ש"ח ככה, אבל כמובן שעדיף עד 450 כמו שתבתי בכותרת תודה מראש! ---עריכה--- משהו חשוב נוסף ששכחתי, המארז שלי יחסית קטן, ולכן אין מקום לכרטיס מסך גדול כזה שתופס 2 סלוטים, אלא רק לכזה שתופס סלוט אחד

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. איך אני בודק שהכרטיס בסדר ?? בדקתי בATI TRAY TOOLS וקיבלתי תוצאה גרועה.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by idanaz,

שלום ברשותי מחשב amd 6400x2 3.2ghz am2 3 גיגה זכרון 800 mhz כרטיס מסך 8800GS ASUS TOP EN ספק כוח של hec 400w לוח אם m2a-mvp שני סלוטים של pci expres x16 מסך 19' ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ל 4870 האם יהיה לי צוואר בקבוק עקב המעבד ? האם יש צורך לשדרג את הספק ? ןשאלה אחרונה האם יש הבדלים משמעותים בין הכרטיסי מסך ?

7. בזמן האחרון אני מרגיש שהמסך עושה מין קול חלש כזה של תק והבהירות יורדת, או לפעמים עולה...השאלה שלי היא האם זה מנגנון כלשהו במסך וזה נורמלי, או שמשהו לא בסדר אגב, ראיתי ב-OSD של המסך דברים כמו moire reduction ו-purity, ואין לי מושג למה הם משמשים, אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה מצויין תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by doctor80,

קניתי ביום שישי מחשב ב ק.ס.פ ובחרתי בכרטיס מסך של ATI דגם 4670 . יש לי טלויזיה רגילה עם חיבור RCA (אדום,לבן,צהוב) ואני מעוניין לחבר את המחשב אליה . מה ששמתי לב זה שאין בכרטיס מסך חיבור S-VIDEO (כנראה,המחשב עדיין לא הגיע אלי ) ויש שני חיבורים אחרים . לא משנה. שאלה: האם יש כבל כזה שאוכל בעזרתו להתחבר מהמחבר של כ.מסך ל RCA של הטלויזיה? ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו ? ואם כן , האם יש אפשרות שהצליל יצא מכרטיס מסך לטלויזיה ולא לרמקולים של המחשב ? לי זה חשוב כי המחשב נמצא כ 12 מטר מהטלויזיה וזה יהיה קצת דפוק לשמוע סאונד מהפרוזדור ולא מהטלויזיה בסלון. אשמח לתשובה. תודה , ליאור.

9. Started by o.k,

שלום לכולם !!!! ברצוני לקנות בעוד כמה ימים את הכרטיס מסך x1950pro אני יודע שעם החבילה של הכרטיס מגיע גם דיסק התקנה שלו אבל אני לא הבנתי לשם מה אני צריך בנוסף להתקנה גם להוריד את הדרייבר שלו וגם להתקין אותו ??? במה זה יעזור ????? אשמח לתשובות מפורטות......... תודה......

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by Sym,

הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן. הכרטיס שלי הוא סאפיר 4870 עכשיו אני חושד לשווא? או שבאמת יש דפיקה? כי אני רואה שכתוב משהו שקשור לPCIE ואני מצטער אני באמת newbe בכל העסק אז בבקשה אפשר עזרה? איך אוכל לתקן את הבעיה שלי?

11. יש לי בעייה עם ה RR FIX, הבעיה היא שבעצם הוא לא מתקן כלום. עכשיו יש לי את המסך 17'- VISION MASTER PRO 413c של IIYAMA, אבל הוינדאוס מאתר אותו כ PLUG&PLAY , חשבתי שאולי בגלל זה ה RR FIX לא פועל, אז אני אשמח אם מישהו יודע איפה אוכל למצוא דריברים למסך הזה בכדי שהוינדאוס יאתר אותו כמו שצריך. מקווה שתעזרו 8).

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by amirbt,

יש לי מחשב עם מעבד E4800 ...רציתי לשאול מה יותר טוב/עדיף : HD READON 4870 או Nevidia gts250 ?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by Ivgi,

הסרתי את הדרייוור הקודם שלי, שהיה 77.77, ואחרי זה וידאתי הסרה עם Driver Cleaner. התקנתי את הדרייוור החדש 81.85 ל Windows XP x64. קודם כל שמתי לב שנוספו לשוניות עם אפשרויות שליטה חדשות למסך, אבל משום מה, הן היו מלאות בבאגים. יש לי מסך LG 900P, וכאשר רק נכנסתי לאחת הלשוניות, התצוגה התכווצה, לחצתי על לשונית אחרת, ואז היא התעוותה. כל מיני שטויות. אפילו לא שיניתי כלום. החזרתי את התצוגה חזרה בזה ששיניתי את הרזולוציה לאחרת, ואחר כך לרזולוציה הרגילה. אחרי זה הרצתי את 3DMark 2005. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabyte 6600GT @ 589/1200. התוצאה האחרונה שלי בבדיקה עם הדרייוור הקודם היתה 4070. עם החדש - 3950. ירידה די דראסטית. מחקתי את הדרייוור והתקנתי את הישן, ואז הרצתי שוב 3DMark 2005. התוצא…

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by Sigma12345,

שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by ben_amitai,

שלום. לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס צריך לציין שמההתחלה הוא לא היה קר אבל בחודש האחרון זה שובר שיאים :'( במאמץ הוא מגיע ל90+ ומנוחה זה 70+-] במאמץ: http://www.speedyshare.com/596458234.html במנוחה: http://www.speedyshare.com/510456257.html בהנחה שאני צריך להחליף קירור מה אתם ממליצים או שכבר עדיף לממש אחריות יש לי מארז של COPUCASE 6A19 אחד 120 מקדימה ואחד 120 מאחורה כבלים מסודרים הכרטיס הוא x1800xt 512MB של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. http://rapidshare.com/files/118864826/__1496___1502___1508___1512___1496___1493___1512___1493___1514_.JPG.html זה הצג טמפרטורות 54 נראה לי גבוה שאני לא משתמש בשום משחק כרגע חוץ מהדפדפן במידה וזה גבוה אתם חושבים שצריך להוסיף קירור? אם כן איזה אתם ממליצים תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by Grim Reaper,

מישהו יודע? זה בדרייברים? מחכה לתשובה תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by dol222,

איזה מהכרטיסים האלה יותר חזק ויותר שקט? וכמובן עדיף? 8800gt 512 (g92 או HD2900 512 מצאתי שה HD2900 512 זול יותר: http://skypc.co.il/pl_product~NCH2900XT-512~8~0.htm

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by Boiling,

לאחר שרכשתי FX 5200 והתאכזבתי קשות אני מעוניין בכרטיס מסך קצת יותר טוב עד 550 שקלים שהכי חשוב שיהיה לו יציאה של Svideo ושיש לו לפחות ביקורות טובות בקשר לTV OUT מכיוון שה FX מכאזב קשות . אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי מסך דק של PROVIEW שהוא נכנס לכרטיס מסך אז אני חושב שצריך להיות כניסה גם בשביל המסך .. תודה מחשב : Intel celeron 2.4 512 ram וזהו .. אם זה יעזור

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by haKo$,

היי שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS הורדתי את הדרייבר האחרון מישהו בקשה יכול להנחות אותי בלכייל את ההגדרות על המקסימום איכות בלי להתפשר בביצועים רק איכות מקסמלית. תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. התקנתי את חבילת הקודקים CCCP, ועכשיו יש דיליי של כחצי שניה באודיו בניגון קבצי Xvid. כיצד ניתן לפתור את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. מכיוון שהכרטיס שלי חלש מידי בישביל משחקים מסויימים, אבל עדיין אני לא רוצה לקבל מריחה, רציתי לדעת איך אני מכריח משחקים לעבוד ב LB, אני מתכוון כמו למשל במשחק AC, שיש פסים שחורים למעלה ולמטה. עריכה : הצלחתי ! לפרוטוקול : בדרייברים של ATI לכו : DIGITAL PANEL DVI, אחרי זה ל ATTRIBUTES ואז ב IMAGE SCALING תסמנו "USE CNTERED TIMINIG". אל תחשבו שסתם שאלתי בלי לנסות, סתם במקרה דווקא עכשיו הצלחתי...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by YINON110,

היי חבר'ה, יש לי את הכרטיס GTX 260 של ZOTAC. הכרטיס עובד מעולה אבל מאחורה ביציאת החום אני ממש מרגיש שהוא רותח. האם כדאי לקנות לו עוד מאוורר או משהו כדי להפחית טיפה מהחום? אני מפחד שיקרה לו משהו בגלל זה.. חשוב לציין שהוא חם רק כאשר אני משחק במשחקים. כשאני עובד רגיל אז הוא לא מתחמם. האם זה תקין? והאם אני צריך לחשוש מזה? נ.ב : יש לי את המארז CM 690

24. היי, אני עומד לפני החלטה די חשובה מבחינתי, ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אבל השאלה העיקרית שלי היא לגבי הכרטיס הבא: http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htm למישהו כאן בפורום יש אולי את הכרטיס הזה, ויכול לתת חוות דעת בקשר לטמפרטורה שלו במנוחה ובמאמץ? טכנאים מוסמכים שדיברתי איתם אמרו לי שבמנוחה הכרטיס עומד על-43 מעלות, ובמאמץ (Crysis) הוא לא עובר את ה-65 מעלות, זה נראה לכם נתונים הגיוניים..?! אפילו שמדובר בקירור של AC, קשה לי קצת להאמין :\ חוץ מזה, זה נכון שככל שהכרטיס מקרר יותר, ככה הוא פולט יותר חום לתוך המארז (מתייחס רק לכרטיס 4850)? תודה.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by climax,

שלום המפרט שלי amd 64 3000+ 1024 mb ram radeon 9800pro MSI 200gb maxtor בקיצור בזמן האחרון המאוורר של הכ.מ היה תקוע והוא עבד בלי איוורור ראוי.. אחרי כמה זמן הוא כיבה תמחשב פשוט.. עכשיו התקנו מאורר חדש כמו שצריך הבעיה היא שעדיין יש מריחות ועיוותים של פיקסלים במשחקים שונים כמו PES5 Ghost Recon דוגמא: http://zitzman.com/bug.JPG

• 4 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים