עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by royban,

היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים לא למטרת משחקים כבדים 1-ati 9550 256 mb 128 bit של sapphire 2-ati 9550 128 mb 128 bit של gb שניהם אותו מחיר איך sapphire ati?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. אז זהו, נשרף לי הQUADRO FX 560 מאוד נהניתי ממנו אבל הגיע הזמן לקנות חדש. אני עוסק בעריכת ןידאו ולכן אני צריך כרטיס חזק יחסית למטרת רינדורים בעיקר מחפש משהו באיזור ה-600 ש"ח תודה מראש. המפרט שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P מעבד: Q6600 QUAD 2.4

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by אוריפ,

שלום! לצורך מפרט שאני בונה לידידה אני צריך מסך CRT 19". בגלל שאין הרבה עם מה לשחק חשבתי על המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3189 אני יודע שבתקציב הזה כדאי ואף מומלץ 17", אך האם המסך הנ"ל סביר או שיש משהו קצת יותר טוב בעד 1300 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Time_Is_Money,

באילו משחקים אני יכול לשחק עם 3 מסכים VP191b ? האם שווה להשקיע בקנייה של 2 כרטיסי X1950PRO בשביל לשחק במשחקים האלו? (בהנחה שיש לי כבר 3 מסכים כאלו). תודה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by THE FOX,

יש הפרעות הנראות בזמן הצפייה הנה דוגמא: בזמן צפיה הן פחות מורגשות וכמעט שלא: ממה הם נובעות?... שמעתי הפרעות מגנטיות EMI עם חיבור אנטנה זה הופך ליותר גרוע בהרבה...אז כרגע ב RCA האם הכרטיס פגום? אני חושב שכן... :-\

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by danidin1313,

אני לא יודע אם אני מדמיין או לא. היה לי 8400 שיניתי ל-9600 ואני משחק ברשת ב-COD4 ופתאום קל לי להרוג אנשים.פשוט שיפור מדהים. אני מעלה את הסקור בכפול ממה שהיה לי עד היום. אבל האם יתכן שאניח מרגיש נכון? האם באמת יש הבדל בין כרטיסי המסך?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by sirexrv,

כן אני יודע שהוא של ניידים רציתי לדעת אם 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache™ יוכל להחזיק לי משחקים כמו America's Army או Heroes 5? אני לא גיימר רציני ולא צריך את ההגדרות הכי גבוהות אבל רוצה הגדרות סבירות ולא נמוכות. או שעדיף x1400 בכלל (לניידים)?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. המפרט שלי: AMD 64 +2800 Kingston 512 DDR Motherboard Epox 8KDA3J ATI Radeon 9800 Pro (שדי נהרס לי, אני רוצה להחליף אותו במשהו שיהיה יותר טוב) התקציב הוא 500 ש"ח ואני לא מחפש משהו מקצועי אני לא גיימר רציני.. רק שיפעיל נגיד משחקים כמו BF2 חלק על בינוני+ ב-1024 נגיד.. חשבתי על ה-7300GT (DDR2) .. כדאי?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by דני אופיר,

אני רוצה להזמין אחד או להביא מחול... רציתי לדעת לאיזה כרטיס יש אחריות בינלאומית שאם יקרה משהו חס וחלילה.... תודה מראש חברייה..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  10. היי, בזמן האחרון הייתי בטיול בחו"ל, ובזמן שנעדרתי אחי הקטן החליט לקנות לעצמו HD4890 Asus במקום ה- 8800GT שהיה לו בלי להתייעץ איתי, ובלי לעשות בדיקות מעמיקות. בכל מקרה, הוא הרכיב אותו על מחשב Intel Core2Quad 6600 עם ספק 430Watt של Antec ו- 2GB זיכרון. (שכחתי את כל הפרטים המדויקים, אם זה יהיה קלוונטי אני אבדוק אותם שוב) בכל מקרה, הוא טוען שמשחקים עכשיו עובדים לו קצת קטוע, ובמאמץ המחשב עושה Restart. התחלתי לחשוד בצריכת החשמל של הכרטיס ובבדיקה קצרה באינטרנט מצאתי שבעבור הכרטיס הנ"ל דרוש מינימום ספק של 550 Watts. אז אני רק רוצה לאשש את החשש שלי. האם ספק איכותי של 430Watt הוא באמת לא מספיק בעבור הכרטיס? האם זה מסוכן למערכת? אם כן מה הספק הכי זול שמומלץ לקנות על מנת להחזיק את המ…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. היי חבר'ה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על : nVidia GeForce 9800GTX שמעתי שהוא כרטיס חזק. אני לא מבין בכרטיסי מסך אז רציתי לדעת בכלל מה ההבדל בין PCI-E או AGP מה ההבדל בינהם ואיך אני יודע מה מתאים למחשב שלי ? האם הכרטיס שאני רוצה לקנות כרגע - nVidia GeForce 9800GTX מתאים למערכת הבאה : Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 GB of Ram תודה רבה נ.ב חיפשתי באשכול FAQ לגבי השאלות ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by OMRI2010,

אחרי הרבה זמן לא יודע איזה כרטיס ליקנות למחשב מישו עזר לי פה ואמר שעדיף לי בתקציב שלי למחשב (2500-+) ליקנות את ה4850 לעומת הGTX עכשיו השאלה עם הוא באמת כרטיס טוב? למה אני מכיר רק את הגיפורסים ובקושי שמעתי על דברים אחרים ואני גם לא יודע איזה ספק צריך לזה..... אם תוכלו לעזור לי גם באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367018.10 בבחירת מחשב זה יעזור לי מאד! תודה לעוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  13. אז ככה...שאני משאיר את המחשב הרבה זמן דולק...אז המסך נכבה אחרי 20 דקות.... שאני לדוגמא הולך לישון הוא נכבה אחרי 20 דקות...ואז בבוקר אני בא לבדוק משהו במחשב...אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים...והמסך עדיין נשאר כבוי... אחרי ריסט הכל חוזר לתפקד רגיל.... מאיפה הבעיה?.. ואיך לפתור אותה??

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  14. יש לי LG FLATRON 795FT PLUS, באמת המסך CRT הכי טוב שראיתי בחיים שלי.. ולאחרונה הוא מתחיל להכבות לי בלי התראה מוקדמת ! מה הסיבה ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by gilgula,

שלום לכולם. חיפשתי בפורום המלצה עלמסך 17 שטוח וראיתי מספר המלצות על SAMSUNG DF 793 . הבנתי שהבעייה איתו זה רק קצב רענון ברזולוציות גבוהות... אני לא כל כך מבין בזה אבל אולי אפשר עזרה , אם אני צריך ליישומי אופיס וקצת משחקים וגלישה וסרטים , האם אני אצטרך להשתמש ברזולוציה של 1200 על 1600 או 1024 על 780 (משהו כזה..) ???? לאיזה מטרה בעצם הרזולוצייה הגבוהה? אני עובד כעת עם מסך 17 ברזולוצייה 600 על 800 בתדר רענון 85 (כדי לא לעייף את העיניים.וזה מה שנתמך) ואני מרוצה לפחות מהתצוגה של האייקונים על שולחן העבודה , כך שהם אינם קטנים (בשונה מרזולוציות אחרות). האם יש איזה לינק למדריך בנושא או שתוכלו בבקשה לעזור \ לייעץ לי איזה מסך מומלץ ?? אני מתלבט בין הדגם של SAMSUNG ל-MAG מדגמים :778 …

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. שלום , יש לי את הלוח אם של אינטל D975XBX2 עכשיו , יש פה איזה משהו שנקרא קרוספייר , רציתי לדעת עם אני יכול לחבר פה שתי כרטיסים של Nvidia 8800 ב SLi ? זה תומך ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Doctor Robert,

היי, מדובר במחשב בעל כרטיס nVidia GeForce 6600. בעבר ה-TV out עבד. בעבר כדי לחבר ל-TV OUT השתמשתי במתאם ישן מהכרטיס הישן שלי (VIVO) כעקרון יש בו חיבורים של S-Video ו-Compsite, כאשר 2 יציאות של S-Video אחת Video in ואחת Video Out, כנ"ל ביציאות Compsite. הבעיה, כמו שאתם רואים, היציאות של ה-S-Video כורסמו ע"י הארנב של אחי, לכן נאלצתי לחבר דרך היציאה של Compite Out בעזרת כבל RCA, הבעיה שזה פשוט לא עובד! כשאני מחבר בצורה הזאת, התמונה בטלויזיה קצת מרצדת אבל אין תמונה על המסך! ניסיתי להשתמש במתאם המקורי שקיבלתי עם הכרטיס: הבעיה שבעבר הכנסתי את זה בצורה לא טובה לתוך החיבור והפינים התעקמו (זאת הסיבה שהתמשתי במתאם אחר כדי לחבר עד שהוא כורסם ) ולא היה ניתן לחבר את המתאם …

18. Started by bora-aa,

יש לי 9800GT קיבלתי בחינם,החליפו לי את 7600GT בקיצר היה לי טפרטורה (לפני כמה ימים יכולתי לבדוק) 80 במצב IDLE. קניתי את הקירור ואני נוגע בכרטיס עם היד לא מרגיש שום חום. התקנתי DRIVERS ועדיין לא רואה את הטפרטורה עם SPEED FAN או עם EVEREST הבעיה תוקנה,לא עשיתי ריסט אחרי התקנה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Boomerang,

קניתי לא מזמן מחשב חדש (Athlon64 3500 עם 1GB RAM ו- X700Pro עם 128MB של gigabyte. כרגע, עם ה- Catalist החדש ובלי overclocking בכלל הוא נותן באיזור ה- 2300-2400 ב- 3DMark 2005. זה נשמע נורמלי? יש לי על הכרטיס מאוורר של זלמן, אבל לא נראה לי שיש שם חיישן טמפרטורה (או לפחות אין לי שום דבר שמציג את זה). יש דרך "בטוחה" לעשות overclocking לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by yoel14,

אני כמעט סגור על:" מסך שטוח LG FLATRON 17" T710BH" ופתאום נתקלתי במסך הנ"ל - "19 FST DAEWOO - דגם: 907D-(שנה אחריות) במחיר דומה לשל מסך 17"- מאוד מוזר... אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אישית את המסך/ראה אותו אצל חבר/שמע ממקור אמין אם המסך הזה שווה משהו או שבעצם זה מסך די דפוק ובגלל זה גם מוכרים אותו בזול? תודה, לילה טוב

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. יש לי שאלה... מה יותר טוב Radeon X850 256MB או Geforce 6800 256MB? ואם אפשר מה המחירים של כל אחד?

22. Started by Wreckovski,

שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. Started by Roeebenj,

השאלה היא כזאת... מה זה סינכרון הנכי או vertical synchronization מה זה עושה? לפי מה שהבנתי זה מוסיף עוד fps במשחקים(לדוגמא counter strike) מה ההשפעה של ביטול או הפעלה של האופציה במשחקים והאם שווה לי להפעיל אותה או לא... מדובר בכרטיס nvidia gtx 570 ובכלל בכרטיסים שלהם... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. Started by CrackPot,

אני קצת מבולבל מכל הדרייברים שיוצאים, ForceWare, רשמי לא רשמי - בקיצור אני צריך את הדרייברים הכי חדשים שיצאו לכרטיס הנ''ל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים