כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
http://www.geeks3d.com/?p=3292 בעיקרון מה שהתוכנה עושה היא מכריחה משחקים לנצל בכוח את CROSSFIRE מקור http://forums.vr-zone.com/news-around-web/395066-ati-crossfire-extension-v-1-0-here.html
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך mag 786fd ועל המסך mag 786pf2? מי יותר טוב? והאם בכלל כדאי לקנות אחד מהם? (התקציב הוא בערך באיזור המחיר שלהם)
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך באוורסט יש לי שם motherboard יש cpu ויש aux אז האחרון זה הכרטיס מסך או מה?
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי הלך לי המסך CRT שלי ואני מעוניין לקנות אחד דק LCD 19 אינץ' מסך שטוב למשחקים וסרטים ושיהיה מסך אמין ראיתי את המסכים המומלצים אבל בזאפ משום מה הביקורות לא כל כך טובות במיוחד לגבי המשחקים אז מי שיכול שיתן בבקשה דגם שמריץ טוב משחקים סרטים ושיהיה בכלל אמין ושמחירו יהיה בסביבות 2500 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש (FIC ATI RADEON 9600 Pro) אתמול בערב כשהדלקתי את המחשב מהשנייה שהמחשב הודלק עד השנייה שווינדוס עלה היו לי מלא שיבובשים בתצוגה כולל תמונה לא ברורה ופסים לבנים לאורך המסך ששיבשו את התצוגה. לאחר שחיברתי את הכ.מסך הישן הבעיה נפתרה. מישהו מכם נתקל בבעיה? יודע מה הפתרון? תודה. חשוב לציין שאין שום בעיות בסביבת ווינדוס, משחקים וישומים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אנשים! הרגע התקנתי כרטיס מסך חדש - הXFX 7600GT XXX 256MB, ויש לי בעיה די מרגיזה....כל פעם שאני לוחץ עם הלחצן הימני של העכבר על קובץ של סרט יש לי הבזק כזה במסך... המסך הוא LG LCD 1750SQ.....בבקשה עיזרו...
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E הוא יותר טוב מה6800??? חשוב לי מאד לדעת! תודה אנשים!
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש בכרטיס 2יציאות: 6+8,ואין לי מתאם 8 פיניםחיברתי במקום 8 -6 האם יש בעיה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר מומלץ לקנות nVIDIA GeForce GTX295 VS ATI Radeon HD4870X2 לוח אם : gigabyte GA-EP43-DS3 מעבד : אינטל E8400 זיכרון :b.dragon 2x2gb ddr 2 800mhz ספק כח : ספק כוח אני מעונין לקנות בעיקבות דרשות הכרטיס מסך זה אני עוד לא יודעה תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך herculles 9700 ואתמול התקנתי תדריבר הנ"ל אחרי שעד עכשיו היה לי את הגירסה 4.6. זה נראה לי שיפר קצת את ה FPS אבל יש לי כמה שאלות: 1) למה כשאני נכנס לקונטרול פאנל ועושה משהו פתאום נהיה במסך הרבה אור? ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך לא עוזר, עד שלבסוף עשיתי ריסט וחזר להיות בלי הרבה אור. 2) יש לי בכרטיס .TV-OUT בקונטרול פאנל הישן הייתי פשוט מדליק TV וזה היה פועל. פה שיחקתי עם זה שעות יש שתי ריבועים שהכי הרבה הצלחתי זה להראות בטלויזיה דסקטופ רייק, למרות שזה נתן אור חזק למסך כפי שצויין ב 1 אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף יותר לקנות: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 256MB DDR-II DVI Video Card או Albatron Geforce FX 5900QV Turbo 256MB DDR DVI VIVO Retail Video Card או Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Video Card??? מטרה: הדגש על תוכנות גרפיות כמו: Photoshop, 3DMAX, Freehand ואולי גם maya...קצת משחקים. תקציב: עד 2,500 ש"ח. תודה על העצות
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי 6800 GT של LEADTEK ובזמן האחרון אני צריך לפתוח את המארז בערך כול איזה שבועיים וחצי בשביל לנקות תאבק מהמאורר של הכרטיס בגלל שהטמפ' מתחילות לעלות לי דרסטית אחרי שמצטבר כמות אבק נכבדת על המאורר של הכרטיס... מישהו נתקל בבעיה הזאתי?!? יש משהו לעשות?!?! ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי... קודם כל, אנ'לא בטוח שזה המקום הכי נכון להודעה כזאת, אבל שיהיה... ככה... יש לי כרטיס מסך Matrox G550 millenium, והוא פועל נהדר, כל הדרייברים מותקנים, ישירות מהאתר שלהם, כך שהם מעודכנים ביותר... אבל בכל זאת, כשאני מנסה להעלות משחקים, וזה קורה לי רק במשחקים!!!, הוא כמעט אף-פעם לא מצליח לעלות אותם... בהרבה מהמקרים הוא תוקע את כל המחשב עוד לפני שהמשחק עולה (מסך שחור), ולפעמים הוא זורק איזו הודעה מסויימת לגבי OpenGL (אם זכור לי נכון), ולפעמים הוא חוזר ל-Windows ברזולוציות נמוכות, ושאר תופעות למיניהן... אז לפני שאני מחליף את הכרטיס הזה, במקרה והוא לא מתאים למשחקי-מחשב, יש למישהו פתרון מסויים? תודה, ניב.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש LEADTEK Winfast PX6600TD Geforce 6600 חיברתי אותו הכל טוב ויפה. קיבלתי כבל שאני מכניס שחור לכרטיס מסך עגול כזה דומה לשל מקלדת וזה יוצא אדום ירוק וכחול חיברתי את הבננות מהטלויזיה לכבל הזה הכבל הצהוב לירוק את האדום לאדום ואת הלבן לכחול הדלקתי את המחשב המסך של הטלויזיה רעד כזה ורואים את המחשב בטלויזיה אבל בלי צבעים וכל המסך רועד לגמריי וגם עולה ויורד בבקשה תעזרו לי מה אני צריך לעשות בשביל לראות את המחשב בטלויזיה כמו שצריך???????
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה מסוג MSI TV Card @ neywhere . קניתי אותו לפני שנה.. חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתעסק איתו בכיף. אבל מה? דבר אחד הטריד אותי.. והוא מטריד אותי עד היום.. הכרטיס מקליט בלי קול. חיברתי את הכאבל המיוחד שקיבלתי עם הכרטיס מהכרטיס טלויזיה לכרטיס הקול ואת הרמקולים לכרטיס הקול. עכשיו,אני רואה מצויין עם קול.. אני לוחץ הקלטה,רואים עדיין קול.. וכשאני מסיים את ההקלטה, אני ניגש אל הסרטון שצילמתי והוא מצלם נהדר,רק בלי קול. חשבתי אז שזו היית בעיה בכרטיס הקול במחשב שהיה לי אז, אחרי כמה חודשים קניתי את המחשב שיש לי כעת.. רק לפני כמה ימים חיברתי את הכרטיס.. והנה - שוב אין כול. נכנסתי להגדרות.. שם מסומן ב Recorder: פעיל - Video , Audio - לא פעיל. ניסיתי להגדיר דברים,לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה מפרט המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס HD4870 512MB, אני מעוניין לקנות את ה- HD4890, האם יש אפשרות לחבר את שניהם במערך CF ? האם יהיה עדיף מטעמי תאימות לקחת HD4870 זהה לזה הקיים ? (מפרט מימין). תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני חייב לגלות של איזו חברה הכ. מסך שלי. הדגם אמור להיות 9500 פרו, גם לפי AIDA וגם לפי dxdiag, אבל לפי האתר של ATI: http://www.ati.com/support/identify/graphicschart.html הוא מתאים לנתונים של Hercules 3D Prophet 9700 Pro. אם באמת הייתי מקבל 9700 במקום 9500 אז הייתי שמח (או שלא???), אבל בדקתי את האריזה של ההרקולס והיא לא נראית כמו האריזה שהייתה לי לכרטיס. לפי איזה עוד נתונים אני יכול לזהות את הכרטיס? הוא עושה לי בעיות ואני רוצה לבדוק עם החברה בנוגע לאחריות (המוכר אומר שנה, באתר של ATI כתוב שעל כרטיסים שלהם 3) ותמיכה טכנית. אני לא זוכר אם כשקניתי הזמנתי של חברה מסוימת או של ATI, זה משנה בנוגע לאחריות?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי היום 7800GS APG של eVGA, כבר מרגע ההתקנה היו בעיות של ארטיפקטים (עוד במסך של הביוס) חיברתי את המסך בעזרת מתאם ליצאת DVI וירדה במקצת כמו ההפרעות אבל עדיין קיימת. אחרי שהתקנתי את הדיסק שהגיע מהחברה ירדה כמות ההפרעות אבל,הארטיפקטים חוזרים במשחקים/סרטים. מה אפשר לעשות או שהכרטיס דפוק מההתחלה ונפלתי על הכרטיס הזה או שיש איזה משהו שצריך להתקין ולא עשיתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שהכרטיס מסך שלו זה AMD Radeon HD 6630M ואני לא בטוח אם זה כרטיס מסך טוב...(גימינג BF3 או League Of Legends) אם זה יעזור לכם זה המפרט... של המחשב [TABLE=class: cms_table, width: 884] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: cms_table_value]14.5 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: cms_table_value]2.4 GHz Core i5-2430M[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: cms_table_value]6 GB DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] [TD=class: cms_table_value]750 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן X800XT ב2850 ש"ח וחבר שלי קנה GEORCE 6800GT A400 ב1812 ש"ח... עכשיו, מבחינת ביצועים, אפשרויות אובר קלוק, משתלם או לא משתלם, מה כדאי יותר מבין שני אלה? כי אני חושב שעשיתי טעות שקניתי את הכרטיס הזה ואין לי מושג למה, או שאני טועה כי חבר שלי מגיע עם הכרטיס שלו לאותם ביצועים תוכלו לעזור לי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, מישהו במקרה התנסה ב powercolor X800GT/X800GTO ???? האם המאוורר שלהם רועש? (אני בונה מערכת שקטה...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-