עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TrancEnergY,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 GTS בשילוב עם מסך DELL2007WFP עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום הבעיה היא שאחרי כמה שניות שהמחשב פועל על המסך מופיע ENTERING POWER SAVE והוא פשוט כבה אם אני עושה ריסטלמחשב אז עדיין אין תמונה רק אם אני מכבה את המחשב ומנתק את הכבל למסך או שמזיז טיפה את הכרטיס מסך עצמו ומפעיל שוב את המחשב יש תמונה ואז..... שוב!!!! המסך נכבה ואותו התהליך שוב ושוב קניתי את המחשב לפני יומיים ועדיין לא השתמשתי בו אני לא מבין מה הבעיה האם יש התנגשויות חומרה או שמשהו שם מתחמם ואז הוא כבה או לא יודע כבר מה לחשוב לעזאזל חייב עזרה דחוף לפני שאני מעיף את ההשקעה של 14000 ש"ח דרך החלון!!!! תודה מראש לכל העוזרים....

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by niner,

Ati Radeon 9800 pro האם הוא כולל בתוכו גם כרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. Started by ROEY--1,

היי ריציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם קניית כרטיס מסך בארה"ב. (לא הזמנה מהאינטרנט לישראל - אלה קנייה ממשית שם) אני יודע שיש את החיסרון של האחריות אבל השאלה עד כמה זה קריטי....אני לא מתכנן אוברקלוקינג... כמובן שלא צריך להזכיר את המחיר הנמוך לעומת הארץ... רציתי לשמוע דעות בעיקר מאנשים בעלי נ יסיון שעשו זאת. תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת האם הכרטיס זה הכי משתלם במחיר שלו http://www.tms.co.il/product/11434 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by srami,

תאור הבעיה: מסך ראשי של WINDOWS בצבע כחול. כאשר אני פותח חלון (נניח MY COMPUTER) ומגדיל ומקטין אותו, גודל הרקע (גבולות המסך) משתה עד כדי מילימטר או שניים. ככל שהחלון הלבן במרכז גדול יותר, הרקע "מתכווץ" וגם הבהירות משתנה קצת. הבעיה קיימת בלי תלות ברזולוציה או קצב עידכון. כרטיס TI4200. אני מתלבט אם להחליף לאותו דגם (אולי הבעיה כללית?) או לעלות כתה ל- F700P. האם מישהו נתקל בבעיה ? האם זה יכול לבוא מהכרטיס ?

6. כל דרייבר שאני מנסה להתקין ל GTO2 שלי אם זה של OMEGA או CATALIST של ATI ...(ניסיתי גרסאות שונות גם מ 6.5 עד 6.12 החדש ....ניסיתי גם כמובן להסיק רגיל דרך הוספה הסרה ולאחר מכן...דרך SAFE MOD עם DRIVER CLEANER PRO ו CABCLEANER כלום לא עוזר !!! זה מה שקורה שמריצים SETUP http://img365.imageshack.us/img365/457/1gt5.jpg http://img215.imageshack.us/img215/2238/2yj1.jpg

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by bzillimeister,

קניתי מחשב לפני קצת פחות משנה, במחשבה שאין טעם להפציץ בכרטיס מסך, ואני אשדרג אותו בהמשך. עכשיו זה בהמשך, ולכבוד נובמבר הבא עלינו לטובה (בעיקר) עם BF3 אני רוצה לשדרג את הכרטיס. המפרט.. Intel i5 320 GHZ, 4GB RAM, Geforce GT220 הGT220 לא היה משהו גם כשהוא יצא ובגלל זה אני מחליף אותו, בשאיפה למשהו באמת רציני. בכל מקרה- אני לא באמת מבין, אז אם חסר מידע או משהו- אני אשלים. תודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by urielka,

איפה אפשר (אם אפשר) לקנותדבר כזה בישראל? ד"א:הביצועים שלו עד כדי כך טובים בoc?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. הלוח H110 תומך ב PCIE3 גם שאר החריצים תומכים ב PCIE2 אבל הלוח ירד ל 1.1 למה ? זה קשור לביוס ?

10. Started by Iv0ry,

איך הדרייבר? ישפר בהרבה FPS במשחקים כבדים כמו קריסיס? הבנתי שהוא משנה מהירות מאווררים ל-50% (?) שווה לעדכן מגרסה 8.10 או שאין שיפור מהותי?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by asaf_army,

אני מתכוון לקנות לסלון ביתי טלוויזיה 46''. מבחינה גרפית ,האם אוכל לשחק במשחקי PC על טלוויזיה כזו ? אם כן מהי החומרה הדרושה ? (כרטיס מסך בעיקר). תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. שלום, כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ati radeon 9550 / x 1050 series (כמות זיכרון 256MB, חיבור מסוג AGP). אני מעוניין לשדרג לכרטיס קצת יותר טוב, כאשר המטרה היא הפעלה (סבירה) של משחקים. במפרטים המומלצים שבאתר מומלץ הכרטיס geforce 9500GT 512MB עבור מחשב משחקים בתקציב נמוך. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס הזה יספק שיפור משמעותי ביחס לכרטיס הישן שלי? ואם לא, איזה כרטיס אחר מומלץ (פחות או יותר באותו תקציב)? 2. כשחיפשתי את הכרטיס באתר של חנות מסויימת נתקלתי במס' סוגים: א. BLISS 9500GT של חברת Gainward ב. FX 9500GT של חברת Gygabyte ג. 9500GT של חברת Axle האם יש הבדל בין BLISS ל-FX ולכאשר לא מופיע אף אחד מהם, או שרק מדובר בשם שהיצרן הוסיף והכרטיס עצמו הוא זהה? במידה שאכן אין הב…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  13. יש לי כרגע 1GB זיכרון ואני רוצה לקנות עוד זיכרון שחלק ממנו יתווסף לכרטיס מסך, האם הזה אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by DarkSight,

שלום לכולם שמעתי מספר שמועות שכרטיס זה שעולה בסביבות ה1200 שקל יש אפשרות לפרוץ אותו ולהפוך אותו כמעט ל9800XT מישהו שמע על זה? חבר שלי אמר לי שהיה כתוב על זה ברוטר אם מישהו שמע על זה בבקשה שיכתוב הודעה ;D

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. ספק כוח Enermax Liberty 400W מספיק לכרטיס מסך כזה ? מפרט : מעבד AMD 3700+ (939) לוח אם : GA-K8NF9 Ultra זיכרון 1.50 DDR1 HD 250 WD SATA2 צורב DVD

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  16. http://www.geeks3d.com/?p=3292 בעיקרון מה שהתוכנה עושה היא מכריחה משחקים לנצל בכוח את CROSSFIRE מקור http://forums.vr-zone.com/news-around-web/395066-ati-crossfire-extension-v-1-0-here.html

17. Started by shay tidhar,

איזה כרטיס יותר טוב או כרטיס טוב אחר בתקציב דומה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by danidino,

היי הלך לי המסך CRT שלי ואני מעוניין לקנות אחד דק LCD 19 אינץ' מסך שטוב למשחקים וסרטים ושיהיה מסך אמין ראיתי את המסכים המומלצים אבל בזאפ משום מה הביקורות לא כל כך טובות במיוחד לגבי המשחקים אז מי שיכול שיתן בבקשה דגם שמריץ טוב משחקים סרטים ושיהיה בכלל אמין ושמחירו יהיה בסביבות 2500 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by bodomist,

1. האם הוא כבר נמכר בארץ? 2. לפי כל הביקורות והשמועות, 8800GT יותר טוב מ8800GTS אך עולה פחות... איך דבר כזה קורה? או שאולי אני לא הבנתי נכון? תודה...

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד duel 7300+- וקיים מסך של 20 אינצ לא רחב. אני קונה מן הסתם גם כרטיס מסך, ורציתי לדעת איזה כרטיס במחירים 600-800 שיתן לי את הביצועים הכי טובים אני יכול לקנות ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by pp12,

המפרט שלי כזה: intel e6300 1.86ghz 1GB geforce 8800GTX העם המפרט שלי קרנף ומעולה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by sh_idan,

שלום ! המוכר בחנות מחשבים הציע לי את הכרטיס ב1300 שקל . אני מעוניין לדעת מספר דברים: קודם כל למה הכרטיס של גיגה בייט זול יחסית לאותו כרטיס של חברות אחרות? (יש 3 שנות אחריות). האם זה רק עניין של באנדל ? איך הקירורים שבאים איתו? ומזה הVIVO שיש לו ? בכמה הוא מיקר את העסק ? תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by dvirko,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by STRENGTH,

אני רוצה לקנות מסך CRT עד 2000 ש''ח איזה מסך כדאי לי לקנות בכסף הזה? ;D

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by שמעון 17,

אחים שלי דוד שלי הביא לי מחשב ולא הביא לי את התקנה לכרטיס מסך . יש לי כרטיס מסך של MAG XJ500T ON INTEL® 82945G. משהו יכול להביא לי את הדריוור שלו ? והעים הכרטיס טוב ? ( הוא יסחוב לי את המשחקים החדשים ?)

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים