עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alex28,

שלום לכולם יש לי שאלה מה הבדיל בין Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 1GB GDDR5 HDMI ל Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מה לקחת?? והאם הספק THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W יחזק מעמד??

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by omerha,

היי, 2 עובדות לגבי הכרטיס , הגדילו את קוטר המאוורר , השאלה: אני לא זוכר עם מקוטר של 6ס"מ ל 7ס"מ או מ 7 ל 8 ס"מ? והאם בגירסה של המאוור הגדול יותר תיקנו את בעיית הביוס שיש לכרטיס? ובכללי מתי הולכת לצאת סידרה 9?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. Started by or2077,

בגרסא ה1GB... איך הוא, הוא ממש ישן איך הוא מריץ קריסיס נגיד... לאיזה כרטיס שנמכר הוא שווה ערך היום?

4. Started by nanus,

שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by Do As Infinity,

כותרת.

6. Started by flesh2,

אני מצטער אם זה לא המקום, אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים לשאלה שלי. יש לי טלויזיה, שלפני כמה שנים הפעילה משחקי PS1 אמריקאים ואירופאים בלי ריצודים ועם צבעים מלאים. כשאני שם משחקים אמריקאים של גיים קיוב יש המון ריצודים, ואי אפשר לשחק (כמו הרצת 3Dmark אחרי אוברקלוק כבד מידי לכרטיס מסך). היתי בטוח שהטלויזיה היא מולטיסיסטם אבל אחרי זה אני לא ממש בטוח שהיא יכולה להריץ משחקים אמריקאים ??? למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. שלום. אז יש לי שאלה אחת קטנה ועוד שאלה קצת יותר מורכבת והן: 1-מה אומר מספר התושבת של הכרטיס מסך. לדוגמה: geforce7900gtx pci-e x4. כלומר מה נותן ה-4 הזה, ובה הוא שונה מ-8 או 16?. 2-שאלה נוספת שלי היא: מה התפקיד של הכרטיס מסך. כלומר אני יודע שהוא צריך לעבד טקסטורות וכל זה אבל אני לא מצליח לקשר בינו ובין העבודה של הזיכרון הפיסי או המעבד, או הדיסק הקשיח. אז אם מישהוא יוכל לקשר לי קצת בין הדברים אני אודה לו מאד. 3-ושאלתי האחרונה היא למה כרטיסי המסך מגיעעים למחירים כאלו מופקעים?. כלומר 3000 שקל!, אפשר היום לקנות מחשב שלם בסכום הזה (אומנם לא איכותי אך כולל הכל). אז אם מישהוא יוכל לתת לי הסבר מושקע וברור אני יודה לו מאד. בתודה מראש :

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום. מדובר במסך דק רחב בגודל 20 אני מתלבט בין זה אל ג'י : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=577971 לבים זה של סמסונג : http://zap.co.il/model.asp?model_id=520858 אהבתי את הראשון יותר כי הוא מגיע עם מסך קריסטלי. האם השני מגיע עם מסך קריטסלי? (מבריק כזה) ובכלל מה דעתכם ? מה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by naba,

הכוונה לחלק הזה שמאפשר להשכיב את הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  10. מהן היציאות VIVO ו- HDTV שיש בכרטיסי מסך?

11. Started by mekd,

אני מנסה לקנות את כרטיס המסך הזה (ככל הנראה הכי טוב בתקציב שיש לי) בגרסת 128MB אבל לא מצליח למצוא היכן. ככל הנראה ATI מוציאים אותו מהשוק לטובת 9200 שהוא פחות טוב. אשמח לקבל מידע אם מישהוא יודע. תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by coldfire2007,

קניתי את הכרטיס ואני רוצה לראות סרטים ב 1080P איך אני יכול .. באיזה תוכנות ..אני עובד עם XP

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by NeptuneMB,

אין לי מושג לגבי מסכים, רציתי לדעת איזה מסך 19' מומלץ עד לתקציב של 1700 שח, אני מתכנן קנייה של x800pro/6800gt , ואולי גם קנייה של מסך חדש,מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by DDgeva,

אני קונה Radeon X800 GTO.. האפשרות הכי זולה היא של Palit.. מה בעצם ההבדל בינה לבין הגירסא של Sapphire שעולה 300 שקל יותר? (היא לא GTO2). לשתיהן אי אפשר לעשות Flashing.. שזה דיי מבאס כי בהתחלה אמרו לי שאפשר.

• 12 תגובות
    • 620 צפיות
  15. אהלן. מישהו יכול להסביר לי בבקשה פעם אחת ולתמיד מה עושים הפילטרים? במה הם בדיוק מועילים אם מפעילים אותם? הרי הבנתי שכאשר מריצים 3DMark05 עם פילטרים פועלים אז הציון נמוך יותר מאשר עם פילטרים מכובים!! וכתוצאה מכך זה פוגע בביצועים של הכרטיס מסך, לא? (גם במשחקים..) אז איך זה שבבנצ'מרקים שעושים השוואה בין סדרת כרטיסי מסך בודקים כל משחק לפי רמה מסוימת של פילטרים? בשביל מה צריך אותם, אם הם רק פוגעים בביצועים? המון המון תודה למי שיוכל להסביר

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by TalLitman,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 איך החברה? כדאי לקנות? ואם לא-על איזה חברה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by din707b,

שלום אנשים למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב לטלויזיה רגילה ופשוטה 29 אינצ'? האם ניתן במצב כזה לוותר על צג ולראות בבירור כיתוב, כגון מסמכי וורד אקסל, קריאת דפי אינטרנט, או שזה לא אפשרי עם ציוד כזה. יש לי בטלויזיה כניסת S-VIDEO אני שוקל לוותר על הצג ולהחליף כרטיס מסך הכולל יציאת טלויזיה ולהעביר הכל לסלון, הענין שאין כרגע בידי כרטיס שתומך ביציאת טלויזיה ולא אכול לבחון זאת אז לפני שאני משקיע... מדובר בפנטיום 3 עם כרטיס מסך ישן אם למישהו יש נסיון כזה אשמח מאד אחרת איאלץ פשוט להסתבך עם נסיונות תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

אחרי שאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הווינדוס 7 מעדכן אותו אוטומטית.השאלה היא איך לבטל את האפשרות הזאת בווינדוס. נתקלתם בעיניין הזה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. יש לציין שהרגע הדלקתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי בערך 10 שעות. וזאת תמונה שלקחתי בזמן שאני בשולחן עבודה. האם הטמפרטורה בסדר? וכמה הבדל יש בין הכרטיס שבתמונה (250 GTS) לבין GTX 650 TI 2GB? נגיד כרגע, אני בקושי מצליח להריץ Black Ops 2 Multiplayer בלי קרטועים כשכל ההגדרות על LOW.. זאת אומרת, המשחק עובד חלק פחות או יותר, אבל יש מלא נפילות FPS כשאני מסתכל על השמיים לדוגמא. תודה. נ.ב, כמה הבדל יש בין GTX 650, GTX 650 TI, GTX 650 TI 2 GB?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by koby058,

http://www.theinquirer.net/?article=17887 כדאי לפרסם בחדשות האתר

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. ^^^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by kknd,

טוב, אני חייב לבחור באחד מבין שני כרטיסי המסך הבאים: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6200_td_2.html או http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp יש למישהו דעות לכאן או לכאן? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  23. עשיתי הרבה חיפושים ולא מצאתי. היה הסבר כ(קצת מצחיק,למען האמת)שמתקן פגמים במסכי crt משהוא עם מגנט,אם אינני טועה,הבעיה נפתרה אז והיא שוב חזרה תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. Started by elladb,

שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 7000 עם 64MB. משמש בעיקר לעבודה באינטרנט + קצת משחקים. כשאני מתקין את הדריבר של ATI המחשב מסרב להציג סרטים מכל סוג שהוא (בדקתי עם כרטיס יש של Nvidia) ולא היתה בעיה. רק עם הדריברים של מיקרוסופט הוא מצליח לעבוד ולהראות סרטים. שלחתי מייל לATI ולPOWERCOLOR והם "זרקו עלי" ולא חזרו עם תשובה. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים