כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני יודע ששתיהם כרטיסים די חלשים אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת את מה לחבר... או את הכרטיס מסך המובנה שאני אקבל עם הלוח אם שהוא: Geforce 6100 256MB או הנוכחי שלי: Geforce4 MX440 64MB
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ראיתי כמה בנצים ברשת על הכרטיס והוא בהפרש של FPS בודדים מהגירסא של ה-512MB עד שעוברים את הרזולוצייה של 1280*1024. הוא עולה 450ש"ח, לאומת ה-512MB שעולה 650ש"ח(לא כולל את הגירסא של הפליט), אז עדיף את זה ולחסוך 200ש"ח, לא?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
פתחתי את ההוראות של GIGABYTE לכרטיס GEFORCE FX 6800 GT אך לא מצאתי כמה V הוא צורך מ-APG. בכל מקרה אני רוצה לדעת גם של 5900XT ו-9600PRO של GIGABYTE. בתודה מראש orlupo
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס, אין לי שם אפשרות של אוברקלוק, פעם היה לי אבל התקנתי דרייבר חדש... יש אולי משהו נוסף שאני צריך להתקין? תודה..
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי X1900XT 512 וזה רושם לי שהשם של הכ.מסך שלי הוא x1900 series זה בסדר ? ורושם לי 500 core clock ו 594 memory clock בCatalyst Control Center ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי לוח 1366 שכרטיס PCI 1 .1 לא יכנס כי אין בלוח מקום ולכן אני שואל האם הכרטיס הזה http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_hometheater_hd.php יכנס לחריץ PCI-E 16 ? שימו לב שהלהב בחריץ קטן מאוד
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אהלן, שתי שאלות בנוגע לכרטיס הנ"ל: 1. בעבר ראיתי שיש שתי גרסאות לכרטיס הנ"ל: אחת MCE והשניה לא. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בניהם? 2. רוב החנויות מוכרות היום את גירסת ה-MCE. האם כרטיס זה יתאים לי ל: א) צפיה בטלוויזיה במחשב (דרך ממיר יס/הוט), ב) הקלטה מהטלווייזה למחשב, ג) ביצוע קידוד סביר (זמן/איכות) של ההקלטות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחפש מדריכים או סיקורים על הטכנולוגיות השונות של כרטיסי המסך... כלומר סיקורים מעמיקים על ה APIיים השונים... טכנולוגיות בכרטיסי המסך...כמו HDR...SM2 SM3... וכל מיני דברים כאלו... :xyxthumbs: רק אל תגידו לי GOOGLE...
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בשוק ההון לכן משתמש במספר מסכים לראות גרפים שונים במקביל אני חשבתי לקנות כרטיס מסךHD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E של חברת SAPPHIRE אני לוקח אותו כי בעתיד ארצה לחבר מסכים נוספים ולכן אני שומר על סלוט PCIE השני פנוי אם יש למישהו המלצות על כרטיס אחר או תגובות אשמח לשמוע תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שלי X1900XT מנצל את ה-Pixel Shader? יש לי 48 Pixel Shader, איך באה ליידי ביטוי הניצול?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוקי אז אני מתכוון לקנות את לוח האם הבא: asus P5RD1-VM שבא עם הציפסט RADEON 200 ועם הכרטיס X300, עכשיו אני צריך תמיכה בלפחות 3 מסכים, בשביל הרחבת שולחן העבודה, והמחשב לא מיועד למשחקים בכלל. אז אמרו לי שהלוח יתמוך ב3 מסכים (ביחד עם הOB) אם אני אוסיף כרטיס מסך של ATI (עם 2 יציאות). חשבתי בהתחלה לקנות עוד X300 אחד אבל אז נזכרתי שיש לי RADEON 7000 מתקופת היורה. האם אני יכול לחבר אותו בעזרת מתאם AGP --> PCI-E והוא יתמוך ב3 מסכים בלי בעיות (ביחד עם ה OB) למישהו יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן אנשים מדברים על כרטיסים של ATI נגיד אבל כתוב למשל חברות אחרות כמו innovision 6660gt או alberton או gigabyte אז מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, הכול מוכן רק הכרטיס מסך חסר. חשבתי על הכרטיס מסך X1950PRO שעולה 1300 ש"ח, יש כרטיס מסך שבערך אותו תקציב שיכול לספק אותי בערך חצי-שנה, שנה עד שאני יחליף לכרטיס מסך אחר?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מדגיש. AGP. לא PCIE
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי 260 GTX והמאורר של הכרטיס תקועה על 40% - 1500 RPM (לפי GPU-Z ו-EVEREST) כל הזמן. גם אם הוא על 75 מעלות (בזמן מאמץ - משחק) וגם אם הוא על 45 מעלות (סתם על הדספקטופ) הוא לא יעבור את ה 40% - 1500 RPM. זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
וכמובן שהFX לא עובדים על המחשב שלי (עבר כמה בדיקות ונושא בפורום) ואני חיברתי אתמול ATI של חבר ועבד יפה מאוד ואני רוצה להחליף את ה5200 לATI בחנות....אני רוצה לדעת דגמים של ATI שמקבלים פחות או יותר בביצועים/מחיר שהמוכר לא יעבוד עלי... תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הישן שלי הרדאון 8500LE שבזמנו התאמצתי כדי להשיג אותו ועוד משומש, עשה לי בעיות הרבה ארטיפקטים והוא היה ללא OC. לפני שבועיים קיבלתי כרטיס FX5200 שהיה שרוף אך היה לו גוף קירור ומאוורר נחמדים. הוצאתי אותם והתקנתי אותם במקום ערכת הקירור המצחיקה שהיתה על ה 8500 שמתי כמובן גריז תרמי בין הליבה לגוף הקירור ועכשיו הכרטיס עובד טוב מאוד לא היו שום ארטיפקטים לפחות לפי מה שאני בדקתי. השאלה היא האם יכול להיות שהליבה לא נפגמה בגלל הקירור הבעיייתי היתה גם תקופה שהכרטיס עבד ללא קירור (ניסיתי להתקין קירור אחר שנפל ולקח זמן עד ששמתי לב).
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
טוב זה סופי ה 6200 הרס לי את המסך עם הכיבויים התכופיים שלו לפי המצביי רוח..(כן יש תופעה כזו מעצבנת.... :pissed: פשוט מדי פעם היה מכבה ללא שום קשר למערכת הפעלה את המסך ומדליק אותו אחרי כמה דקות)... ואני לא רוצה LCD.כמה שווה להשקיע תיקון??.אני מאד אוהב את ה LG ויש לי אותו כבר כמה שנים טובות.היה ריח שרוף בפעם האחרונה שהוא עבד.. והכפתור הדלקה הבהב בירוק כמו רמזור.ועכשיו שחיברתי אותו למחשב השני שלי הוא לא נדלק בכלל.אני לוקח אותו לבדיקה ותיקון. יותר מאוחר אני חוזר.. מקווה שיהיה לכם דעות.תודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בבנצ'מרק הזה מראה שהכרטיס החדש 4870X2 משאיר אבק על GTX280 לפי האתר של AMD הבא: http://game.amd.com/us-en/unlock_radeonhd4870x2.aspx?p=4 תסתכלו בלשונים שם יש Benchmark ... למי שאין כוח הינה התמונה http://game.amd.com/us-en/content/images/unlock/radeonhd4870x2/hd_4870_x2_benchmark_chart_02_large.jpg אמיתי?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והתצוגה מופיעה בשחור לבן. ניסיתי לחפש פה בפורום ומידע באינטרנט ומצאתי המון אנשים שנתקלים בבעיה אך ללא פיתרון ממשי. הפרטים של המחשב מופיעים במפרט, יש לי Windows XP וגרסת דרייברים: 93.71 ניסיתי לשנות את שיטת השידור: B-PAL NTSC ועוד וכלום לא עזר... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
נגיד יש לי ערכת השבבים של NVIDIA אני יכול לשים איזה כרטיס מסך שאני רוצה נגיד 6XXX או 5XXX או 7XXX ? ואם אפשר לשים כרטיס של ATI ?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי על רקע המחיר האטרקטיבי (600 ש"ח בפוקס), רציתי לדעת האם מישהו מחברי הפורום בעלים של הכרטיס. מעניין אותי בעיקר: יעילות הקירור שקט(או אולי רעש ;D) פוטנציאל OC וכל דבר נוסף שיכול לסייע. תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-