כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי את המסך בערך כחודש וחצי , עד לפני שבוע המסך עבד יפה מאוד והבעיה היא פשוט ריצוד די מעצבן של המסך מפעם לפעם יש לי כרטיס מסך של R9600P עם דרייברים מעודכנים וכרגע המסך הוא על 85HZ ניסיתי לשנות וכד'.... ללא שינוי האם הבעיה במסך?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי Radeon 9800Pro. חיברתי אותו לטלויזיה עם כבל S-video, אבל משום מה הצבעים שאני מקבל בטלויזיה מאוד דהויים, כמעט שחור לבן. הכבל עצמו תקין כי הוא עובד טוב עם מחשב אחר, והטלויזיה גם בסדר כי היא עובדת בסדר גמור עם מערכת קולנוע ביתית שמחוברת גם לאותה היציאה. התקנתי את הדרביירים הכי אחרונים באתר של ATI, וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון?
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה יותר כדאי בהתחשב במחיר ובביצועים? בהנחה שזמן התגובה זהה, מדוע LCD יקר יותר והאם הוא שווה את זה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
או יותר נכון... הציעו לי את 2 המסכים האלה באותו המחיר... sony lg השאלה היא אם זה שהסוני הוא 12ms עושה אותו עדיף על ה-lg שהוא 16ms? (כי בתכלס האל גי עדיף בגלל הגודל שלו...)
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
TOMSHARDWARE כרגיל כבר הספיקו להשוות את כל כרטיסי דור ה PCIE שיצאו כולל ה RADEON X850, מומלץ לראות את ההשואות בין המשחקים השונים: http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/index.html כרגיל, ATI לוקחים ב HALFLIFE2 ו NVIDIA ב DOOM3. מרוצה DOGMA?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מסך דק (במחשב חדש) דגם LG 1730S וכרטיס מסך ג'ייפורס 5200 וכאשר אני מכוון את הרזולוציה לרזולציית המסך 1280x1024 אז רואים באיכות טובה אבל צריך להתאמץ מאוד לקרוא את הכתב הקטן וכשאני מכוון לרזולוציה יותר נמוכה (נגיד 1024X768) אז רואים את הכתב בגודל טוב אבל אין חדות לכתב. ניסיתי להעלות את גודל הכתב ברזולוצייה 1024 על 1280 וזה לא ראה כל כך יפה לעין. מה נראה לכם אפשר לעשות ? כי אני ממש מאוכזב מההשקעה של המסך והאיכות
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה קורה חברים? תראו יש לי את המסך LG L1720B הוא יושב לי על השולחן מחשב,והשולחן לא כל כך יציב..כשאני מקליד המסך רועד כזה בגלל הויברציות של השולחן...דבר כזה יכול להזיק למסך או משהו? כדאי לבנות לו מדף בנפרד או שזה בסדר ככה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.daionet.gr.jp/~masa/archives/rthdribl_1_2.zip דרוש Pixel Shader 2!!! דמו מדהים שמדגים את האפקטים ש- HDR מסוגל לעשות. זה מה שצפוי להיות בשלבים המיוחדים שיצאו ל- hl2 שיהיו מיוחדים לכרטיסי ה- high end של ati. עם מפרט כמו שלי ב- 1280X1024 4Xmultisampling זה רץ על 10 fps עם glare ובלי gkare על 27-25 fps. הדבר הזה אינטרקטיבי והוא פשוט מדהים!!!
-
- 51 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
I'm glad to say that RC15.3 development has been finished and closed beta testing has been started today. Public release is scheduled on 29th-30th of December. Changes list: Version 2.0 Release Candidate 15.3 New Year edition: Minor bugfixes: - Fixed performance table entry size calculation for BIT-based NVIDIA VGA BIOS images. Now the second performance level's parameters are no longer displayed incorrectly on some GeForce 6800 boards having more than 1 performance level in VGA BIOS (e.g. Gainward 6800GT). - Fixed title detection for ATI ATOM VGA BIOS images. - NVStrap driver's "Graphics processor identification" / "Quadro" mode and "Allow enabling hardware masked unit…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של איזה חברה הכי כדאי... של גיגה בייט הכי זול אבל אמרו לי שהוא לא משהו.. איזה חברות אחרות כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^^^^^ שווה להוריד למרות שזה בטא? יש שיפור מה66.93?
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש כרטיס לPCIE בפחות מ600שח? ראיתי את ה6600 ב600 שח בזאפ יש גרסאת SE ל 6600? והאם היא שווה תכסף? או שיש משהוא אחר להציע? נ.ב לא X300 ולא 5300
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי כבר דיי הרבה זמן את ה Ti4600 ועד עכשיו לא ידעתי בכלל שיש לי pipes. ראיתי איפהשהוא בדקתי באידה32 ואכן יש לי: 4xPixel Pipelines 2xTMU Per Pipeline 2xVertex Shaders 1xPixel Shader איך אני מפעיל את הצינורות? (מישומה הדרייבר שלי בעברית... אז מישהו יכול להסביר לי בעברית?) וד"א לאיזה שיפור אני יכול לצפות כאשר הצינורות פועלים?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על זה קצת לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה)זה להשים שתי כרטיסי מסך(שתומכים בזה) על הלוח אם(שגם חייב לתמוך מין הסתם....עכשיו מה הקטע?? זה כילו ביצועים כפולים...ואני קונה שתי כרטיסי מסך שתומכים בזה אם אם אני רוצה...מישהו בבקשה יכול לתת קצת הסבר???
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת האם ההבדלים בין הרדאון 9550 לרדאון 9600, ועד כמה זה משמעותי מבחינת מחירים? בנוסף אם אפשר.. עד כמה זה משמעותי מי מייצר את הכרטיס, ומה נקרא יצרן סביר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך שבכותרת, ויש לי איתו בעיה, אני מנסה לפצל את ה DESKTOP ל2 מסכים שיש לי ככה שאני אוכל לשים אותם אחד ליד השני ולראות חצי מסך על כל אחד מהם. התקנתי CATALYST אחרון, וה הATI Catalyst Control Center לא עולה, אי אפשר להיכנס אליו, כשאני מנסה להיכנס ל WIZARD הוא גם רושם לי שהוא נכשל. מה אני עושה? ניסיתי גרסאות יותר ישנות של ה CATALYST אבל שם אין תמיכה באפשרות עם ה2 מסכים כמו שהסברתי.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני המסכים שהזכרתי למעלה,המסך מיועד למשחקים וסרטים מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
רציתי להזמין את הכרטיס הזה בKSP ואין להם במלאי (agp ) אז באיזה חנות אחרת אני יכול לקנות אותו?ואיזה יצרן הכי עדיף ומשתלם....
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
לילה טוב. כנראה שהמסך שלי הולך למות והוא אינו מגיב טוב (מסך 19 אינץ' יש לי אותו כבר בערך חמש שנים) אני מעוניין ליקנות מסך 19 חדש. אשמח לקבל הצעות לגבי מסך 19 אינץ' שטוח. או מסכי LCD 17. בתןדה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם ב cs יהיה לי 100 fps חלק גם בעשן... Sapphire Radeon 9600 256MB 256 DDRAM P4 2000 ???
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קראתי כל מיני מאמרים בגורו3D על האופציה להפוך את הQuadroFX4000 לזמין ב6800 אני פשוט לא מוצא הסבר מה זה ומה התועלת של המונח הזה לביצועים אשמח להסבר
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-