כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב בן כמעט חודשיים Quad 6600 עם לוח אינטל G31. יש לי כרטיס מסך Zodiac Geforce 9400GT וכאשר אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה למצב של dual view, הוא לא מתחבר... התקנתי בערך 10-15 פעמים דרייברים מקוריים וגם הורדתי מהאתר של Nvidia ומאתרים אחרים, אך הכל לשווא... אני מחבר את הכרטיס עם כבל S-video שמחובר לטלוויזיה בבננה צהובה (כמו RCA או RGB איך שלא קוראים לזה..) רציתי להוסיף שבעבר במחשב הישן שלי כאשר הייתי מחבר את הכרטיס FX5300 לטלוויזיה זה היה עובד מצויין... האם הבעיה בדרייבר? בכרטיס? או אולי בכלל בטלוויזיה שלא תומכת(לא נשמע הגיוני...)?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום חברה הצצתי בסטיקי אבל רציתי לשאול בכל זאת אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1200 שח ולא יותר שיחליף את ה6600gt החיבור הוא pciex כמו כן תציינו דעות אם החלפה כדאית
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לברר איזה ספק כח מתאים לכרטיס המסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5570H2 המחשב שאני מתכוון לקנות מגיע עם מארז וספק 380W זה המארז : מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הספק הזה: http://skypc.co.il/Product.asp?Pid=RS-460-PCAR-A3&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0 כרגע תצורת המחשב היא i3 עם 4 גי'גה זכרון ושני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך GEFORCE 260 האם הספק הזה יוכל להחזיק כרטיס GEFORCE 560?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מנוי של הוט, משהו שיראה איכות טלוויזיה ברמה טובה.. ד"א אני עם כרטיס מסך של RADEON X1800, אפשר לראות איתו טלוויזיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בפחות מ-300 שקל, כאשר השימוש העיקרי הוא סרטי HD ומשחקים לא כבדים מדי. מה דעתכם על GeForce 7600GS 256MB? האם יש כרטיס אחר מומלץ בטווח המחירים הזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך עובר הSOUND מהמחשב לטלוויזיה אם משתמשים בחיבור HDMI ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לחדר טלוויזיה חדשה HD 32 אינצ', ואני רוצה לקנות כרטיס מסך HD למחשב כדי לראות סרטים ישירות על הטלוויזיה כרטיס המסך שלי היום הוא ati x1950 512mb, אני מחפש משהו שיהיה שדרוג כמובן, אבל לא חובה שדרוג משמעותי באמת, כי אני סה"כ לא משחק משחקים עם גרפיקה יותר מדי כבדה, לכן גם טווח המחירים היחסית נמוך. הכי חשוב שתהיה יציאת HDMI כמובן. בעיקרון אפשר לתת המלצות עד 600 ש"ח ככה, אבל כמובן שעדיף עד 450 כמו שתבתי בכותרת תודה מראש! ---עריכה--- משהו חשוב נוסף ששכחתי, המארז שלי יחסית קטן, ולכן אין מקום לכרטיס מסך גדול כזה שתופס 2 סלוטים, אלא רק לכזה שתופס סלוט אחד
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך אני בודק שהכרטיס בסדר ?? בדקתי בATI TRAY TOOLS וקיבלתי תוצאה גרועה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפה זה שייך אז אני מצטער עם עברתי על איזה שהוא חוק. אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך אחד זה: BFG 8800 GTS Oc2 320Mb והשני זה ה- HD2900Xt אוקי האם שניהם יכנסו במארז הזה: NzXT Trinity אם במידה ותמליצו לי על ה-HD2900xt אז השאלה הזאת! והאם יהיה לי צאוור בקבוק: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו עדיף לקנות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15196 http://www.xpertvision.com.tw/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html והאם יש חנויות חוץ מפנדה שמוכרות את ה7300GT סוניק
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הסרתי את הדרייוור הקודם שלי, שהיה 77.77, ואחרי זה וידאתי הסרה עם Driver Cleaner. התקנתי את הדרייוור החדש 81.85 ל Windows XP x64. קודם כל שמתי לב שנוספו לשוניות עם אפשרויות שליטה חדשות למסך, אבל משום מה, הן היו מלאות בבאגים. יש לי מסך LG 900P, וכאשר רק נכנסתי לאחת הלשוניות, התצוגה התכווצה, לחצתי על לשונית אחרת, ואז היא התעוותה. כל מיני שטויות. אפילו לא שיניתי כלום. החזרתי את התצוגה חזרה בזה ששיניתי את הרזולוציה לאחרת, ואחר כך לרזולוציה הרגילה. אחרי זה הרצתי את 3DMark 2005. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabyte 6600GT @ 589/1200. התוצאה האחרונה שלי בבדיקה עם הדרייוור הקודם היתה 4070. עם החדש - 3950. ירידה די דראסטית. מחקתי את הדרייוור והתקנתי את הישן, ואז הרצתי שוב 3DMark 2005. התוצא…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שמתי לב שכשאני מכוון את הדרייבר לעבוד כ-multi gpu זה מקפיץ את הביצועים של הכרטיס (7950gx2) באיזה 40% (אני ממש לא מגזים זה פשוט עשה נפלאות לקרייסיס על הגדרות גבוהות) אבל זה ממש מוריד את הביצועים בCOD4. למה זה קורה? והאם ככלל מומלץ שהכרטיס יעבוד כמולטי GPU? האם הכרטיס מתחמם יותר כשהפונקציה הזו מופעלת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לפני כמה ימים אני מדליק תמחשב ומה קרה? אני לא רואה תצבע האדום במקומו שחור ובמקום ירוק צהוב ... למה זה קרה? והבעיה היא לא במסך בדקתי..
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקי, אני גם סקפטי וגם אין לי כרטיס כזה... אבל בכל זאת מעניין: Mod your ATI Radeon X800 PRO vivo to a ATI Radeon X800 XT Platinum http://www.i-hacked.com/Computer-Components/Video-Cards/Mod-your-ATI-Radeon-X800-PRO-vivo-to-a-ATI-Radeon-X800-XT-Platinum.h ומכיוון שאני מביא את זה רק בתור ידיעה ולא מעבר לכך, הימנעו מ BASH כלפי, תודה. If you have followed the instructions carefully you should have a fully fledged ATI Radeon X800 XT 520mhz core / 560mhz memory. Due to the heat generated by the additional 4 pipelines your maximum core over clock is likely to be reduced by on average 20mhz.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחר שרכשתי FX 5200 והתאכזבתי קשות אני מעוניין בכרטיס מסך קצת יותר טוב עד 550 שקלים שהכי חשוב שיהיה לו יציאה של Svideo ושיש לו לפחות ביקורות טובות בקשר לTV OUT מכיוון שה FX מכאזב קשות . אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי מסך דק של PROVIEW שהוא נכנס לכרטיס מסך אז אני חושב שצריך להיות כניסה גם בשביל המסך .. תודה מחשב : Intel celeron 2.4 512 ram וזהו .. אם זה יעזור
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך רחב חיצוני ברזולוציה 1050x1680 ללאפטופ עם כרטיס מסך אינטל 82852/82855 ? אם כן, איך??
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כשאני מפעיל AA דרך Far Cry דמו, על הכי גבוהה, המשחק על 20 FPS... כשאני מפעיל גם AA וגם AF שניהם על הכי גבוהה בהגדרות של הכרטיס מסך עצמו, ומבטל את ה AA ו AF בפאר קרי, המשחק טס על 40 FPS ולפעמים מגיע ל 50... איך זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי טלויזיה 22" חדשה בעלת חיבור HDMI, וחשבתי שזאת הזדמנות לחבר אותה למחשב(ראו מפרט). אז באמצעות מתאם dvi-hdmi שקיבלתי עם כרטיס המסך (ati hd4850) ושמתי לב שכאשר הטלוויזיה מחוברת לכרטיס המסך (בנוסף למסך 17" הראשי) המחשב נוטה לקרוס לעיתים קרובות אם בכלל עולה. ורק כשהכבל מנותק פיזית מהמחשב הבעיה נפסקת. ניסיתי לעדכן את הדרייברים מספר פעמים אך ללא תועלת. למישהו יש רעיון מה יכול להיות גורם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב צצה לי ההודעה הבאה: http://pics.sendit.co.il/0706/ea7b8f4525.jpg לא ממש הבנתי מה זה אומר, ומה אני צריך לעשות על מנת שהיא לא תופיע כל הזמן? יש לי כרטיס 6600GT עם הדרייברים הכי מעודכנים (91.31).
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את הכרטיס GTX 260 של ZOTAC. הכרטיס עובד מעולה אבל מאחורה ביציאת החום אני ממש מרגיש שהוא רותח. האם כדאי לקנות לו עוד מאוורר או משהו כדי להפחית טיפה מהחום? אני מפחד שיקרה לו משהו בגלל זה.. חשוב לציין שהוא חם רק כאשר אני משחק במשחקים. כשאני עובד רגיל אז הוא לא מתחמם. האם זה תקין? והאם אני צריך לחשוש מזה? נ.ב : יש לי את המארז CM 690
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני לא משחק יותר מדיי משחקים במחשב רק ב PES6 ו PES8 שאני משחק במשחק יש לי בעיה מאוד מוזרה של כל מיני ריבועים וקווים מוזרים שמונעים ממני לשחק אם אני לוחץ ALT+ENTER ושוב פעם ALT+ENTER הבעיה מסתדרת לאיזה דקה ושוב פעם חוזרת... אחרי ריסטרט למחשב לפעמים רואים טוב. הנה התמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-