עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב יש לי כרטיס readon 9800 pro 256-bit 128mb ב rivatuner מופיע לי ב adapter information CORE R350 אבל ב BIOS מופיע R360 Hynix מה זה אומר ? האם אני יכול לצרוב ביוס של 9800 XT ? צירפתי תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by StorM FighteR,

צריך יעוץ בנוגע לקניית כרטיס מסך.. תקציב 1000-2000 ש"ח תודה על העזרה StorM FighteR

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by STRENGTH,

זה כמעט אותו דגם. אז רציתי לבדוק..אם אני לא טועה יש לשניהם אותו שפורפרת טרניטרון. אז יש למסכים האלה אותה איכות תמונה רק ש ב 796 יש יותר HZ?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by Lodvig,

מה עדיף? מבחינת מחיר הם זהים

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  5. התקלקל לי הLG FLATRON 776FM לפני כמה שבועות עכשיו ההצעת מחיר שלהם לתיקון היתה 400 שקל ~ השאלה שלי אם כדאי לתקן אותו שכן זה מסך מעולה או שאני יכול לקנות תחליף באותה רמה בפחות מ1K ???

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  6. בתור אחד מהפרימיטיבים שאין להם מכשיר DVD אני רוצה לנצל את המחשב לצורך העניין.אני מחבר את הלפטופ למסך הטלויזיה בחיבור RCA (אין S-VIDEO ). אני מכוון הכל כך שתצא תצוגה לטלויזיה. אכן אני רואה את תצוגת המסך גם על מסך הטלויזיה והכל נראה טוב. א-ב-ל, ברגע שאני מתחיל סרט אני רואה אותו על מסך המחשב אבל בטלויזיה אין כלום! אם אני מריץ בתוך חלון (לא על כל המסך) אני רואה הכל מסביב, כל החלונות הכפתורים וכו' אבל איפה שהסרט אמור לרוץ יש מסך שחור! הסאונד דווקא כן עובד. יש משהו שפיספסתי??

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by giladbigel,

אני לא יודע מה עדיף לי לקנות: 1)סמסונג 710N תכונות: זמן תגובה: 12MS בהירות: 300 קונטרסט (ניגודיות):1:600 אין DVI http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=710N&Cat2Cat1ID=1814&Cat2ID=2038&aff=Zap אני משיג אותו בחנות ב1950 2)יונדאי Q17+ תכונות: זמן תגובה:12MS בהירות:350 קונטרסט: 1:500 יש DVI http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=4103 אני משיג אותו ב1760 (גם בחנות) ועוד דבר... מה זה בדיוק ניגודיות? אני צריך את המסך למשחקים (ואל תגידו לי CRT) ובבקשה רק מי שבאמת יודע יענה תודה רבה

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  8. כול השיידרים של הדמו כתובים בCG

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Triplex 5700LE 128Bit 128M במחיר של 470 ש"ח מה אתם אומרים איך חברים?! ועוד שאלה קטנה יש לי לוח תומך AGP 8X וב-Cpu-Z הוא אומר שהוא על 2X למה זה ככה יש לציין שביוס הגדרתי את זה על 8X ובתוכנה זה מראה אחרת, תודה ענקית לעוזרים,

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

קיבלתי מחשב חדש שיש בחתימה ועם הכרטיס מסך קיבלתי את המשחקים: Doom 3 Hitman Contracts ShellShook Nam '67 עכשיו קרה לי דבר מאוד מוזר התקנתי את המשחק ShellShook Nam '67 שקיבלתי הכל הלך טוב ויפה ההתקנה עברה חלק נכנסתי לתפריט של המשחק לחצתי Start בשביל להתחיל לשחק ואני לא רואה כלום ! הכל מרוח ואי אפשר לראות כלום ! אם אני לוחץ על העכבר אני שומע שאני יורה והכל זה וזה אומר שהמשחק עובד אבל אני לא רואה כלום ! ועכשיו לבעיה השניה יש לי Half Life 2 המשחק פועל מעולה הוא הגדיר לעצמו את ההגדרות של הוידאו אז באתי במהלך המשחק ונכנסתי להגדרות של הוידאו ושיניתי ב Water Sync שיהיה Enabled ואז לא יודע מה קרה אני בקושי ראיתי משהו במשחק התחליו להיות כל מני סימנים על המסך...אז ביטלתי את זה...מה א…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Vladgi,

יש לי מסך lcd image quest q17 יענו חח q17 של היונדאי,וכרטיס מסך 9600xt 256mb .. אני כרגע על היציאה האנלוגית... את המסך קניתי השנה באפריל והוא 12ms ...יש דרך לבדוק זאת בכל מקרה? בקיצור במשחקים אני רואה מן (לפעמים) חתיכה כזאת של התמונה קצת ככה בכאילו הוא לא מרענן מספיק מהר,לא ממש חתיכה אלא נראה בכאילו יש מן חוסר התאמה כזה בקיצור זה נראה בכאילו הוא צריך לרענן מהר יותר. זה אמור להיות ככה או שזו בעיה,ואם כן איך פותרים אותה?אני כרגע בקצב רענון של 60hz ברזולוציה של 1024x768 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  12. אורח voodooman

http://www.ocworkbench.com/2004/gigabyte/gv-3d1/g1.htm :silly: :xyxthumbs: :yelclap:

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by poltergeits,

צריך קישור להורדת התוכנה מהאתר שלהם ???

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. אז ככה... קניתי את המחשב לפני שבוע בערך.. התקנתי כמה משחקים עכשיו בכולם יש את אותה הבעיה בתצוגה כשאני נכנס ישנם פסים כאלה וכל מיני נקודות ירוקות וזה רועד והכל וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך עם עידכונים.. לא עזר לא כלום עשיתי פורמט עשיתי הכל לא עזר.. מה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by jeyjey,

שלום אני רוצה להעיף את המסך ולחבר במקומו טלויזיה יש לי את כל מה שצריך רק רציתי לדעת אם אני צריך תוכנה כלשהי כדי לעשות את זה... ואם כן על איזה תוכנה אתם ממליצים? ד"א הכ. מסך הוא GF4MX אם צריך

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by ZZR,

6600GT - 1180 6800NU - 1590 הורדה משמעותית של כ 10% מהמחיר בשבוע שעבר...

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי ממיר של יס עובד והכל לפני זה היה לי טלויזיה יותר נכון רק אתמול חח עכשיו אין ועכשיו אני רוצה לראות טלויזיה יש לי כרטיס מסך אם TV OUT וכרטיס מסך אחר יותר חלש אם VIVO יש אפשרות לחבר איזה כרטיס אחד מהשניים כדי לראות טלויזיה? או לא? :-\ :'(

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by anevsky,

צריך להחליט די מהר - יש לי זיכוי של 700שח באיזה חנות וחבל לי לא לשלב במחיר של המסך. ה IBM מקבל ביקורות טובות מאוד - אבל קשה למצוא עליו מידע ולא מוכנים לתת לי לבדוק אותו בעצמי (יבמ ויבואן) אני יודע שיש לו 360MHZ והוא מסוגל ל 2048X1536 at 80Hz. אבל אני לא יודע מה (אם בכלל)הוא נותן מעבר ל85 HZ ב1200 - 1600 (המומלץ שלו) לSAMSUNG יש את היתרון של BNC. והעובדה ש (לפי ביקורת מהאתר הזה מלפני שנתיים) הוא נותן RR גבוהה מאוד ברזולוציות יותר נמוכות. מה אתם אומרים?? הIBM יוצא לי יותר זול (פחות מ 3K) ואני נוטה לקחת אותו אבל אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  19. צריך כרטיס מסך עד כ800-900 ש"ח כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן ושיעמוד בלי בושה מול משחקים כמו FAR CRY ,HALF LIFE2 וDOOM3 , חובה שיהיה בו גם TV-OUT כמובן, ושלא יהיה PCIE . דרך אגב קראתי תמדריך וביצעתי חיפושים ואני עדין לא סגור על מה כדאי ללכת. המפרט שלי: p4 lga 775 3.0 MSI 865PE Neo3 geil 2*256 400mhz תודה רבה

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by gab1234,

המסך שלי גווע ואני חייב מסך חדש ואני רוצה לקנות אותו עד יום שני אז בבקשה תעזרו לי לבחור מסך עד 800 ש"ח דחוף !!! תודה מראש לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by ice2k,

היתי רוצה לדעת מה הן תוצאות מבחן 4 - NATURE ב 3DMARK2001SE שאתם מקבלים על כרטיסים חזקים , בעיקר 6800GT וגם עם 4X AA. משום מה התוצאה שלי נראת קצת נמוכה (לא יודע אפילו מה גרם לי לבדוק את זה , סה"כ מבחן ישן 8) ) : בערך 100FPS בהגדרות רגילות, ו 33FPS עם 4XAA שזה בכלל נראה לי מוזר. המערכת: AXP 2 GHZ , רבע מגה קאש , 10X205 סינכרוני. גיגה זכרון. 6800 GT.דריברים - 67.22. הגדרות 3DMARK סטנדרטיות (1024). פרסמו את שלכם בבקשה, תודה

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by thegodx,

איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסל שלי? (128\256) ???? (יש לי רדיון 9800 פרו)

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

Step 1 Unzip mag.zip file and stored to a folder where you are going to install the driver. Step 2 Open the Display Properties window. Do this by selecting the Display icon in Control Panel, or by right-clicking anywhere on the Windows desktop (away from any icons). A small menu will open, left-click once on the last option, Properties. This opens the Display Properties window. Step 3 Click on the "Setting" tab at the top of the window and then click on the "Advanced Properties" button. Step 4 Click on the "Monitor" tab then click "Change" button. This will open the Select Device window. Click "Next". Step 5 Select "Display a list of all the drivers in a location?…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  24. Started by deangefen,

יש לי כרטיס מסך של נווידה FX-5200 ויש לו שני חיבורים אחד של DVI והשני של VGA ועוד אחד של אס וידיאו (TV-OUT). האם אני יכול לחבר עוד מסך על יציאת הDVI שלי (בהנחה שיש לי מסך שיש לו כניסה כזאת) בנוסף לVGA שאני משתמש בו כרגע או שאני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by guyishai,

הי בכרטיס מסך שלי (Albatron GF6600GT) יש אפשרויות כאלו באנטי-אליאסינג: 2X, 2XQ, 4X, 8XS. האם יש דרך להוסיף עוד אפשרויות כמו 4XQ או 6X, או שאלו האפשרויות היחידות שהכרטיס תומך בהן? אלוי צריך להתקין דרייברים שונים מאלה שבאתר nVidia? תודה.

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים