כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? GV-NX85T512HP http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2574 או GV-RX26P512H http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H המחיר שלהם כמעט אותו הדבר בערך 500 שקל אם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר במחיר הזה תציעו. תודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ועכשיו אני צריך כרטיס מסך עד 400 שח אני לא גיימר והמחשב לא למשחקים אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות להפעיל פיפא או נבא על המחשב ולשחק בו (לא חייב שיהיה בגרפיקה הכי טובה) ושיהיה בבקשה באתר www.skypc.co.il בגלל שמשם אני קונה תמחשב תודה
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם זיפזפתי בזאפ והיום מצאתי מסך LCD בגודל "19 תוצרת חברה בשם AG NEOVO במחיר מדהים של 2500 ש"ח ראיתי אותו גם באתרים בחו"ל במחירים שבין 550 ל600 דולר . האם מישהו מכיר את המסך הזה? החברה הזו? מישהו מכיר את החנות הזו ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=255 הזמן תגובה שלו מצוין וגם יש לו חיבור DVI השאלה עם במחיר הזה אפשר להשיג אולי מסך יותר טוב .. לדוגמה אולי של VIEWSONIC ???..
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך MAG 17'796FD2 ומשום מה אני לא מקבל מעל ל60 FPS בשום משחק...למרות המערכת החזקה שלי... אני יודע שכיעקרון אין משמעות למספר הFPS מעל ל25-30 אבל זה מדד לחוזק של המערכת...ואצלי הוא משום מה לא עולה על 60...גם במקומות שהוא צריך להיות מעל 500(כמו למשל בתפריט הראשי של AAO) מה לעשות? שאר המפרט: AMD Athlon 64 3000 ?EPOX 8HDA5J S-754 ?512MB A-DATA? 400 DDR X2 MSI Radeon 9800 Pro 128MB
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שכשהכל באיזון. אני מקבל 2769 שזה על הפנים ב3DMARK03.... אז העלתי הכל לאיכות הכי גבוהה בCATALYS CONTROL CENTER והתוצאה ירדה ל1300!! עם RADEON 9500PRO.... והוא לא סתום או משהו.. בדקתי.... למה זה? מה לעשות? להעלות הכל לכיוון הביצועים? תגידו לי מה לעשות אני חייב לשפר את היבצועים שלו.... אין סופט מוד ל9500 פרו נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברה אני ממש לא מנסה לגנוב את התרד אבל בחיית תעזור אני מנסה לקבל תשובה כבר איזה כמה ימים . אני לא יודע אם המסכים האלו טובים למשחקים ולסרטים הם היחדים שזמינים בארץ שבגודל 19 ו 16MS או 12 MS ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת אליהם. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. אני חושב אל הדגם של ה DVI.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
פתחתי את ההוראות של GIGABYTE לכרטיס GEFORCE FX 6800 GT אך לא מצאתי כמה V הוא צורך מ-APG. בכל מקרה אני רוצה לדעת גם של 5900XT ו-9600PRO של GIGABYTE. בתודה מראש orlupo
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב יש לי 2 שאלות 1.אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב וראיתי את ה5700 של INNOVISION במחיר של 450 ש"ח בזאפ. זה נראה לי קצת מוזר שאותו כרטיס של NNOVISION עולה קצת כשחברות אחרות מוכרות בהרבה יותר. אז השאלה היא האם יש משהו בכרטיס זה שמצדיק את המחיר הזול ואם כדאי לקנות אותו. או שעדיף לי כבר לחפש TI4200 משומש ב-300 ש"ח 2.יש לי מחשב P4 1.4 256RAM ולוח אם INTEL D850GB שתומך עד AGP4X. הכרטיס תומך בAGP8X האם זה יפחית את הביצועים מבחינה משמעותית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שניהם עם DDR3 ראיתי באביט את הכרטיס הזה http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=223
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
נדבק למסך בגלל החום שהוא פולט איך אני ינקה את זה מבלי לגרום נזק? אני חושב שזה דבוק למסך חזק כבר..זה כבר בערך שנה ככה אני פשוט פחדתי לגעת בו בגלל שזה עדין וכל החרטא הזה אבל אני חייב לנקות אותו איכשהוא ראיתי חומר ניקוי מיוחד אבל בקבוקון קטן עולה איזה 40 שקל יש דרך בטוחה ומומלצת לנקות אותו מבלי לגרום נזק? (אם החומר ניקוי הזה מומלץ והוא באמת מנקה בלי לעשות נזק אז אני יקנה) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל נראה לי שזה סופם למה א יודע נראה שהם הגיעו למקסימום אני לא חושב שיופיע משהוא כמו geforce 7 serias או radeon x1000 או משהוא כזה זה פשוט לא הולך נראה ששני החברות האלו יצתרחו להתחיל מחדש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חיפשתי ב-Zap כרטיס טלויזה למחשב, והמבחר השאיר אותי די מבולבל ??? מישהו יכול להמליץ על כרטיס פשוט. 90% מהשימוש בכרטיס יהיה עבור צפיה ב-TV ו-10% עבור Encoding של צילומי וידאו (מה שאומר שאני מעוניין שלכרטיס יהיה Video In). תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איזה מסך בידיוק יש לניידים של IBM ? הייתי אצל חבר שלי וראיתי את המחשב הנייד החדש שלו ושיחקתי עליו WARCRAFT3 ופשוט המסך לא סינוור אותי בכלל ונתן תמונה מצויינת, נכון שהייתה טיפה מריחה אבל לא אכפת לי נהנתי מכל רגע. איך אני אדע איזה מסך היה שם אם הפרט היחידי שכתוב על המסכים הללו שהם 1024X768 והם 15 אינ'ץ . יופי באמת !!!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לילד שלי את המשחק SONIC HEROES. הבעיה שהמשחק רץ רק במצב של חלון ולא משנה איזו רזולציה אני בוחר, כשאני מנסה לשים מסך מלא אני מקבל מסך שחור. הבעיה בהגדרות בכרטיס? מחשב P4 1.8GHZ 768 MB RDRAM. כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB. אני זוכר שפעם כבר התקנתי את המשחק הזה על המחשב הזה והוא עבד ללא בעיות, המצב הנוכחי הוא אחרי פירמוט. תודה רבה גיא
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני כמעט סגור על:" מסך שטוח LG FLATRON 17" T710BH" ופתאום נתקלתי במסך הנ"ל - "19 FST DAEWOO - דגם: 907D-(שנה אחריות) במחיר דומה לשל מסך 17"- מאוד מוזר... אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אישית את המסך/ראה אותו אצל חבר/שמע ממקור אמין אם המסך הזה שווה משהו או שבעצם זה מסך די דפוק ובגלל זה גם מוכרים אותו בזול? תודה, לילה טוב
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש מסך crt 19 במחיר עד 2500 שקל חיפשתי את IIYAMA VISON MASTER PRO 454 SAMSUNG 959NF ופשוט לא מצאתי בשום חנות אם מישהו יודע איפה אפשר להסיג אחד מהם ... אם לא המלצה למסך אחר תתקבל בברכה...
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, למשחקים ועריכת סרטים. אני לא יודע מה כדי לקנות רדאון, גי פורס.... התקציב 700-1200 ש"ח(יותר זול יותר טוב..) אפשר לקבל הצעות? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
שמעתי שאומרים פה "19 אינצ' גודל זכוכית" וכאלה וגם למסכי LCD מה זאת אומרת? כלומר שרק הזכוכית עצמה היא 19 אינצ' לא כולל המסגרת? אני לא מבין...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כפי שרשום בנושא: כמה נקודות ה" PINE xfx 6800 128MB DVI,TV" צריך לקבל ב 3DMark05 ? תגידו לי פחות או יותר... תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אל לא להתעצבן משאלות נוביות. ברשותי מחשב amd 2600 + ram 512 וכרטיס מסך g force 3 ti 200 אממ יש לי הרגשה שהכרטיס הזה קצת יוצר צוואר בקבוק למחשב בעת משחקים שדורשים גראפיקה , מהו הכרטיס הטוב ביותר למערכת שלי בתקציב הדל והקטן שיש לי 300-350 שקל תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5200 שפעל עד עכשיו טוב ... עד שפירמטתי ואז הוא התחיל לעשות בעיות . עכשיו כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי מלא סימנים על המסך , וכשאני לוקח סקרין שוט אז הוא לא מראה לי את הסימנים . דוגמא : http://www.cya.co.il/up02/05/10/09/example.JPG (פה הוא מראה במאניו נקודות אבל במשחק הוא מראה קווים וממש אי אפשר לשחק ) אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ( אם אפשר ) תודה .
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח בקשר לכרטיס שהוצע מסוג ALBATRON 6200 128\128 AGP אז הליבה היא NV 43A http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428553 מצאתי עליו מידע באתר שלהם http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/news_detail.asp?news_id=154&pro_id=136 רק השאלה היא איזה A הליבה A1? A2? A3? או חלילה וחס A4? :errrr:
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-