עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by fullofit,

שלום הרצתי 3dmark03 על המפרט הנ"ל (2.6C, 9600 PRO). התוצאה היתה 3493, מה שאיכזב אותי מעט (יחסית לאחרים שראיתי ב ORB). יש לכם רעיונות איך לשפר את זה בלי לשנות את תדר הפעולה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. Started by Bingo,

מי לוקח?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by HitmanX,

מקווה שקיימים כאלה בארץ, חיפשתי ב-froogle ובקושי מצא לי משהו. זה כנראה הפתרון היחיד שלי ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237445.0 :'( תודה מראש על הכל

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by galexia1000,

שלום לכולם! משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 700 ש"ח, מקסימום 800 ש"ח. יותר לכיוון של רדאון! תודה מראש.

7. Started by vak-vak,

איך אני מגדיר את הTVTOOL ככה שהנגן וידיאו שלה יהיה MICRODVD??? אם מישהו יודע אני יודה לו מאד.. בתודה מראש VAK-VAK

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי הודעה (כלומר לשיפור המצב במחשב): AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by aviel120,

אני מנסה לחבר את המחשב של לטלויזיה (LCD אם זה משנה) יש לה יציאת S-VIDEO ואני מחשב אותה למחשב דרך הכרטיס מסך ואני מפעיל את מחשב והטלוויזה כאילו לא מזהה שהמחשב דלוק היא כאילו מזהה שיש חיבור כלשהו מהמקום אבל רושמת NO SINGLE OUTPUT מה לעשות חברה אני כבר ממש מעוצבן על החרא הזה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  10. שלום התקנתי היום את הסט החדש של ה Catlyst ומאז שהתקנתי ה VIDEO IN של ה ATI MULTIMEDIA CENTER מסרב לעבוד לי כמוכן התקנתי את הגירסה החדשה של ה MULTIMEDI CENTER גירסא 8.8 כחלק מנסיוני לפתור את הבעיה אך גם זה לא צלח מה עושים? איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי לבדוק באחת התוכנות לערכית וידאו שבירשותי האם התקן ה VIDEO IN של הכרטיס מותקן ועובד כראוי והכן הוא עובד. שוב שאלתי כיצד אני פותר את הבעיה הזאת? האם מישהו נתקבל בבעיה כזאת? אודה לעזרתכם בנידון.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. עוד מבצע מעניין מאוד לחובבי החומרה ומהירי ההחלטה מגיע אלינו מאמאזון ארצות הברית ואמאזון צרפת לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיסי-מסך-של-nvidia-במחירי-מבצע-כעת-באמאזון/

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. קיבלתי את ה7600 GS קיצור הורדתי דרייברים מהאתר של ניוידיה (סרייס 7) אז סתכלו איזה הודעה הוא נותן לי בהתקנה http://img175.imageshack.us/img175/541/22812074bq0.jpg מה זה אומר? והאם משנה אם אני מוריד דרייברים מהאתר או מתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הדיסק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by tront,

איזה כרטיס מסך טוב יותר? GV-NX85T512HP http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2574 או GV-RX26P512H http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H המחיר שלהם כמעט אותו הדבר בערך 500 שקל אם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר במחיר הזה תציעו. תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by itamarz_,

איך עובר הSOUND מהמחשב לטלוויזיה אם משתמשים בחיבור HDMI ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by omermishan,

שלום. אני מחפש מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול חיצוני וגם למחשב שישמש אותי להקלטות. התווך הוא עד 300 שקלים. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. הי, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600 ג'יטי, ואני משחק (נותן משחק לדוגמא מתוך כמה) פרו אבולושן סוקר 6 - PES6, ברמה HIGH. המשחק עובד חלק בכללי, אבל ברוב חלקי המשחק יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או איך שלא תרצו לקרוא להם. אמרו לי שזה לי בגלל שהכרטיס מסך חלש מדי כי זה אמור לפעול חלק איתו וזה באמת עובד חלק איתו. אמרו לי לנסות לבדוק דרייברים ולעדכן אותם. אז איך אני בודק תדרייברים שיש לי, ואיזה דרייברים אני צריך להתקין? אין לי מושג אם זה נחשב לבעיה בכרטיס מסך אז זה מתאים לפה, או שזה נחשב לבעית תצוגה בווינדווס אז זה שייך לפורום ווינדווס או שזו בעיה טכנית, אז פתחתי פה נראה לי הכי מתאים, מצטער אם טעיתי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by Oranili,

http://rotter.name/User_files/nor/463b67ea419769c7.jpg מעבד : AMD DUAL CORE 4.2 + 939 כרטיס מסך X1950 PRO GECUBE PCI-X16 256

18. Started by levimadman,

ה8800 שלי עומד ללכת לעולמו בקרוב, מה הכרטיס המומלץ עד התקציב הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by udir,

שלום, אני עומד בפני קניית מחשב חדש.בפורום "מפרטים" המליצו לי על מפרט מבוסס על AMD . כיוון שאני עומד לקנות ב KSP ,ולהם אין כרטיסי מסך איכותיים ברמות מחיר של 350-400 שקל, המליצו לי לקנות בפורום בחנות LOGICPC כרטיס מסך של GYGABYTE סוג gygabyte radeon 9550. בחנות שם יש שני דגמים , D ו T . באיזה לבחור? כדי לחסוך את הריצה, האם אתם תוכלו כן להמליץ לי על כרטיס מסך טוב ברמות מחיר הנ"ל ב KSP ? אחת הסיבות שהפנו אותי ל LOGIC PC היתה שלהם יש 128 ביט ול KSP יש 64 ביט בלבד. המפרט שאני בונה: "אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  20. שמתי לב שכשאני מכוון את הדרייבר לעבוד כ-multi gpu זה מקפיץ את הביצועים של הכרטיס (7950gx2) באיזה 40% (אני ממש לא מגזים זה פשוט עשה נפלאות לקרייסיס על הגדרות גבוהות) אבל זה ממש מוריד את הביצועים בCOD4. למה זה קורה? והאם ככלל מומלץ שהכרטיס יעבוד כמולטי GPU? האם הכרטיס מתחמם יותר כשהפונקציה הזו מופעלת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. שלום, אני רוכש מחשב חדש. ואני מתלבט . ראיתי בביקורת באתר שה 4850 מציג תוצאות לא פחות טובות מה 9800 ועולה בערך 450 ש"ח פחות. ראיתי גם שאמור לצאת ה 4750 בקרוב והוא אמור להיות הרבה יותר טוב. השאלה אם ידוע מה המחיר שלו? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by snowboy,

אני וחבר מתווכחים מה זה SLOT ומה זה אפיק מישהו יכול אולי להסביר מזה כל אחד ואם אתם כבר שם אז גם מזה BUS.. תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  24. האם אפשר לחבר מסך רחב חיצוני ברזולוציה 1050x1680 ללאפטופ עם כרטיס מסך אינטל 82852/82855 ? אם כן, איך??

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים