כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שמעו, אני קונה מחשב חדש עכשיו יש כמו לכל כרטיס כמה חברות שמייצרות אותו. אני קונה - HD 6870 אני רוצה לדעת מה עדיף מבין שני החברות: Powercolor - יותר זול, עולה רק 1250 Sapphire - יותר יקר, עולה 1377 עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים בינהם? האם האיכות של המוצר של Sapphire יותר טובה ויותר אמינה ובגלל זה היא יותר יקרה? אפשר תשובות בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אוקי.... אחי הוריד משחק bridgeit... משחק שאתה מהנדס... ובונה גשרים( :) עכשיו את המשחק פתחה nVIDIA כשאני נכנס למשחק הוא ישר יוצא ורושם משהו בסגנון "אתה צריך לפחות GF4 Ti או FX כדי להריץ את המשחק"!! בקיצור ב nVIDIA לא רוצים שמשתמשי ATI ישחקו בזה!!!!!!!!! אולי מישהו מכיר emulator של FX כדי לשחק?! מן הסתם ה9800 שלי יכול להריץ את המשחק הזה ;D
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך עם כניסה של PCI E יכול להכנס בכניסה של PCI ולעבוד בצורה הטובה ביותר שלו?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 17 שיהיה רגיל, לא lcd בתקציב של עד 750 שקל... תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, השאלה בכותרת.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ATI HD 3650. עומדות בפני 2 אופציות: 1) SAPPHIRE בעל קירור אקטיבי. 2) ASUS בעל קירור פסיבי. שמעתי שהקירור האקטיבי של הכרטיס הספציפי הזה יחסית מרעיש ולכן אני שוקל לקנות הכרטיס של ASUS אך אני מתלבט בכדאיות הקנייה. יש לציין כי המארז שברשותי לא מאוורר היטב ויש לי בו רק 80mm בכניסה וביציאה. אשמח להמלצה בנוגע לאיזה כרטיס לרכוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 512MB וב-Catalyst יש בצד שמאל למעלה כל מיני אפשרויות בחירה ואחד מהם זה ATI Overdrive ובתוכו יש אפשרות לעלות מד שנקרא: High Performance GPU clock settings ואחד אחר שנקרא: High Performance Memory clock settings. מה בדיוק הם עושים אם מעלים אותם? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרטיס Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני הולך על 7600GS של ג'יגבייט וראיתי שתי גירסאות ,אחד עם 256MB ואחד עם 512MB מה ההבדל בביצועים בין 2 הכרטיסים? שווה ללכת על ה512 בהפרש של 150ש"ח?
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הרבה זמן לא צחקתי ככה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI המפרט הוא ככה : Asus p5ld2 לוח אם Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך Pentium D 2.8 מעבד 200gb sata דיסק קשיח 3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz ספק כוח FSP 400W עכשיו כמה שאלות 1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים 2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) . 3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי הבנתי שיש דרך שבה גורמים לCPU וגם ל GPU לעבוד ביחד כלומר להיעזר ב GPU לביצועים ולחישובים, מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? האם צריך תוכנה מיוחדת או שזה פונקציה מובנת במערכת הפעלה ? או פונקציה שיש בכרטיס מסך ? ב AMD או ב NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קראתי קצת בפורום לקבל קצת פידבק מכל מיני שאלות של אחרים והחלטתי שתורי לפרסם שאילתא "מה אתם ממליצים" אז ככה, התקציב: 1200 שקל + גמיש המפרט: Gigabyte 7n400 pro2 = AGP ONLY, מעבד ברטון 2500+ על 2.2 ghz (זה מקביל ל 3200+) הכרטיס הנוכחי: 128 GeCube 9600pro (טעות מרה) ההתלבטות: 6600GT - קל למצוא אותו באיזור ובאחריות טובה הבנתי שהוא כרטיס טוב, אבל השאלה כמה זמן הוא יחזיק 6800NU - הכרטיס שנראה הכי אידילי בשבילי, אבל קשה קשה להשיג אותו בארץ (ובפרט באיזור הצפון) 6800GT - יקר לי כרטיסים מ ATI - התאכזבתי מה 9600 כרגע אבל אני מוכן לקבל המלצות... אני נוטה לכיוון הכרטיסים ה"מוחלשים" של ה HIGH END שאפשר לעשות איתם קצת O/C או לפתוח להם פייפליינים, בסגנון 6800NU מחכה להמלצות…
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש(די חזק), ורוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה (משחקים וגרפיקה כבדה...מן הסתם)ושיחזיק הרבה זמן, בינתיים אני מתכנן ללכת על GEFORCE 6600GT אבל אני לא סגור עליו ואולי תוכלו להמליץ על כרטיס חזק יותר ועדיף יותר. התקציב לכרטיס מסך הוא גג 1700. וגם אני מתכנן לקחת מסך CRT רגיל( אם זה משנה משהו....) ויש לי גם שאלה-שמעתי שה-6600GT הוא בא רק עם 128 זכרון ולא 256 , זה נכון? (כי ראיתי במלא מקומות את ה-256 MB) תודה
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האירוע הגדול של מפתחת השבבים לא סיפק לנו את כרטיס ה-GeForce האימתני לו ציפינו, אבל כן סיפק לנו המון סיבות אחרות להתרגש ולהתעניין לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! היום הדלקתי את המסך הישן שלי והתברר לי שכנראה הוא שבק חיים, כי הוא לא נדלק בשום אופן. הבנתי שהדרך היחידה היא לקנות מסך חדש, אמא שלי רוצה רק LCD, כי המסך ישמש אותה. לפני חצי שנה התפרסמה באתר של טום על מסכי LCD 17'' והHyundai Q17 האם זה עדיין כך? או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה מראש! עריכה: יש לי במחשב שאליו יחובר המסך נכניסת מסך סטנדרטית, לא DVI זה יתאים?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני תכננתי לקנות כרטיס טלויזיה די מזמן אבל חיכיתי לעבוד קצת בחופש ואולי לקנות פשוט טלויזיה. לצערי, לא מצאתי אף טלויזיה מתאימה בישבילי אז אני חוזר לרעיון של כרטיס טלויזיה. לפחות אם אני בכל זאת לא ימצא טלויזיה. אז ככה, המפרט שלי מצויין בצד והמסך שאני עובד איתו הוא ה-1970HR (החדש). האיכות תיהיה טובה בזמן צפייה בטלויזיה (ממיר של יס. לא יודע אם זה משנה)? אני מדבר על כרטיסי Low-mid range. אני לא רוצה להשקיע בזה הרבה כי אני מתכנן על פלזמה לחדר. אה ואיך תיהיה האיכות בהשוואה לטלויזית מקרן אחורי למשל? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כרטיסים ממשיכים לצאת, דורות מחליפים את קודמיהם... מה התזמון הכי נכון לקנות כ.מסך? כלומר סדרה חדשה יוצאת במחירים אסטרונומיים->המחירים יורדים, מתחילים שמועות על סדרה חדשה->המחירים יורדים עוד יותר ויוצאים כרטיסים חזקים יותר מאותה סדרה->יוצאת סדרה חדשה נוספת והסדרה הקודמת מתחילה להעלם מהמדפים->הסדרה הקודמת כבר לא קיימת על המדפים ואנחנו בערך בשלב השני של המחזור. אני לא פריק גרפיקה, אין לי גם תקציב לכרטיסים הכי חדשים והכי חזקים בשוק. מה הטיימינג הכי טוב לקנות כרטיס מבחינת עלות / ביצועים? יכול להיות שברגע שסדרה חדשה יותר יוצאת? (לדוגמא - לקנות כרטיס מסדרה 8 ברגע שמשוחררים הכרטיסים הראשונים של סדרה 9) מנסיונכם?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מיציאת HDMI אחת בלפטופ עם כרטיס מסך GTX860 ומעבד I7 להוציא תמונה לשני מסכים עם חיבור HDMI או DVI, ושבכל מסך יראו תמונה שונה (לעשות EXTEND) ברזולציה ל 1080X1920 בכל מסך. תודה.
-
- 11 תגובות
- 11.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מסוג HYUNDAY Q17 TFT 17 עלה לי 2700 מה אתם אומרים עליו ? זה חושב לי מאוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני פשוט לא יודע אם ככה אמורים לראות כמו שהרבה טענו שה x1950p יש בעיות ב aa {המסך שלי 19 lcd רזולוציה מקסימלית 1024 על 1280 } {המפרט מחשב שלי מעודכן למי שזה חשוב .הגרסה של הכרטיס מסך זה 7.7 .נסתי את כל הגירסאות הכל אותו דבר} הנה 5 תמונות .ועד 3 למטה http://img409.imageshack.us/my.php?image=35609262fd1.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=28244937jr4.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=35340339uy1.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=53214006xf5.jpg http://img112.imageshack.us/my.php?image=78555390ng7.jpg הכי מעצבן אותי זה המשחק Play Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 Demo SP ככה אמורים לראות את המשחק? נכון שאי אפשר הכל לעלות למקסימום .אבל ככה אמו…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי הוא כזה מעבד: amd 3000(1.8 זכרון : 1 GB כרטיס מסך Geforce 2 עקב השרפות של geforce 6600gt לוח של גיגהבייט עם חיבור AGP. יש כרטיס שאני יכול לקנות עד 350 ש"ח שיאפשר לי לעריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות? אני בדקתי וראיתי שכרטיס כמו שהיה לי אפשר להשיג ב 250 ש"ח בערך ובזמנו הוא היה מריץ כל משחק על הגדרות גבוהות. אז איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
וסליחה על הבורות אם אני לא מבין.... ליתר דיוק, האם ישנו הבדל בין: HIS ATI RADEON 9250 - 128MB 64bit - TV DVI ל - Club-3D Radeon 9250 128MB/64Bit TV / DVI :s05:
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני גולש לי להנאתי בפורומים של טומס ...(נשמע כמו משפט של קוקסינל..) וזה מה שאני רואה... http://www.tomshardware.com/forum/252962-33-nvidia .... NVIDIA GTX 350 ES version is ready and the specs revealed?! Date: 2008-7-18 Author: Rocky Product Class: Video Related Links: * NVIDIA GTX 350 ES version is ready and the specs revealed?! 7/18 * NVIDIA releases five kinds of GeForce 9M notebook graphics card 7/17 * NVIDIA BRINGS SLI Technology To Intel Bloomfield CPU platforms 7/15 We got to know the related news but we are not so sure about this: NVIDIA GTX 350 GT300 core 55nm technology 576mm 512bit DDR5 2GB memory, doubled GTX280 480SP doubled GTX280 Grating oper…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-