עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא מזמן קניתי את הכרטיס הזה - Radeon 9000 PRO 128MB: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm נכון, זה כרטיס דיי מיושן, אבל אני לא צריך יותר מזה כרגע. אם אני לא טועה, התקן של ATI קובע שלכרטיס הזה מהירות הליבה צריכה להיות 275MHz ומהירות הזיכרון גם כן 275MHz (מעשי - 550MHz בגלל שזה DDR). הגדרות ברירת המחדל שהגיעו עם הכרטיס שלי הן 275/250, כלומר הזיכרון עובד ב 500MHz במקום ב 550MHz. זה מה שכתוב על הצ'יפים של הזיכרון שעל הכרטיס: hynix HY5DV281622DT-36 KOREA לפי המסמך הזה באתר של hynix, הזיכרון אמור לעבוד ב 550MHz: http://www.hynix.com/eng/products/dram/down/GDDR.pdf בדרייברים של Omega יש כלי בשם ATI Tool, שמאפשר למצוא את מהירויות המקסימליות ע…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  2. Started by fastidious,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם קצת ישן (GIGABYTE G33MS2) שיש עליו צ'יפ מאיץ גרפי שלא מסוגל לנגן 1080p. יש עליו גם PCI-Express x16 slot, אז אני רוצה להוסיף לו כרטיס גרפי כדי לחבר אותו לטלויזיה 42'' דרך HDMI (לצפייה בסרטים בלבד, לא לגיימינג). שאלתי היא - האם כל כרטיס מסך זול (הכי זול) שיש לו יציאת HDMI יצליח להעביר 1080P? (לדוגמה סרטי אקשן שופעי תנועה מהירה) מודה מאד על כל תשובה (ואודה במיוחד אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול ומתאים).

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by schnecke,

שלום רב, בפורום מפרטים המליצו לי על מפרט למחשב לצורך עריכה גרפית (בעיקר פוטושופ אך גם גוגל סקאצ'אפ וכו') ולמשחקים (מסך 19 אינץ' - אם אופצייה לשדרוג עתידי ל-22) במסגרת התקציב המליצו על 2 הכרטיסים הבאים: Palit GeForce GTS250 512MB Dual DVI HDMI PCIe, יחידות 1¤625 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=823 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1¤541 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1177 איזה מהם עדיף לצרכים שלי? קראתי שלכרטיסים של NVIDIA יש עדיפות בעבודה עם פוטושופ, האם זה נכון? ואולי יש כרטיס מסך אחר בתקציב? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by TTL246,

יש לי לוח ישן של Asus (ישן) מדגם P5KPL-CM G31 ספק כוח של 450V מעבד קצת ישן: Q8200 2CORE QUAD היה לי כרטיס מסך GF8400GS 512MB PCIE שנשרף ועתה הגיע הזמן לשדרוג המחשב אמור להיות מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה "פיליפס" 46 אינץ' חדשה (הגיעה לפני שבועיים) PFL5007K המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר של הבית ולהראות סרטים\סדרות (בלי משחקים בכלל) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בהשקעה של עד 500 ₪ ? ניסיתי את Radeon 6670 אבל התוצאה לא השביעה את רצוני וגם הכרטיס התחמם מהר מאד ניסיתי את Nvidia 630GT, אבל הוא עשה לי בעיות בצפייה בטלוויזיה לאחר שבצפייה בקבצים מעל 1G לעיתים היו קפיצות בתמונה. יש למישהו עצה ?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני קונה מחר את המפרט הבא: דגם ZEUS P17 W-DNG M375E מעבד Pentium 1.7 (Dothan) מסך 15.4'' TFT WXGA (16:10) זיכרון SODIMM DDR333 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כונן דיסקטים none כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI9600Pro Mobility 64MB מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 IrDA / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / COM כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+CardReader מידות 360(W) x 273(D) x 29.5(H) mm משקל 3.19Kg with 6 cells Lithium-ion battery מחיר 8450 ¤ ואני מעוניין יהיה לדעת שתי דברים:א. איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים. ב.האם אני יכול לשחק משחקי מחש…

• 11 תגובות
    • 609 צפיות
  6. זה המחשב שברשותי: P.4 3.0 Northwood ASUS P4P800 Deluxe Kingston PC3200 400 MHz 256 X2 GeForce FX5600XT 256MB 128bit כרגע השחק עובד ח-ל-ק על High וברזולוציה 800X600.... אבל נראה לי בלי פילטרים.... האם כדאי לי להוסיף פילטרים ואם כן איך?? תודה

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  7. מדובר ב-samsung syncmaster 753dfx עם יציאת 15 פינים (אם אני לא טועה זה נקרה d-sub) וברצוני לדעת אם אפשר לחבר את המסך הזה לשני מחשבים מבלי לחבר את המסך כל פעם ממחשב למחשב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום כמו שנכתב בכותרת, אני אשמח לשמוע דגמים מומלצים בסכום הנ"ל למערכת- amd4200 ram 2g Motherboard- gigabyte -C51-MCP51-6A61HG0HC-00 מסך nu 19 (אולי בעתיד ישודרג ל21..) לרוב אני על 1024/768 אבל עם באמת אני אקנה כרטיס חדש מאמין שאני אשנה רזולוציה... כרגע אני עובד עם ati 1650 שדי הזדקן לו (וכנראה יעבור לאחי הקטן בעקבות השדרוג..) * האם יש בכלל טעם לשדרג כרטיס בלבד או שיווצר צוואר בקבוק? אשמח לשמוע הצעות, תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sgsg,

בבקשה תעזרו לי. לא יודע מה לבחור, המחירים מאוד דומים. ה- X800 - עובד עם DDR3 + 256BIT ה- 7600 - DDR2 + 128BIT (שימו לב AGP) 7600 - אמור להיות OC יותר טוב - למרות שלא מתוכנן כרגע ובנוסף הוא ממשפחה חדשה יותר (?), אם אני לא טועה למה המחיר של ה 7600 כל כך דומה למחיר של ה X800 אם יש כזה הבדל במפרטים ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eliau21071981,

אפשר לקבל המלצה על חבילת codecs pack האם החבילה של קאזה היא הכי טובה או שיש משהו יותר טוב או יותר כדיי תודה לעוזרים מראש

11. עוד חודש חודשיים אני קונה כרטיס מסך ואני רציתיל דעת פחות או יותר איזה כרטיס מסך אתאים למערכת ,כמה המסך שלי מגביל בביצועים ואולי בעתיד אני יקנה מסך 21...זה קריטי כי אני חובב משחקי מחשב?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by emofun,

חברת sapphire מוציאים עוד שבועיים גרסת agp לכרטיס X1950pro הולך להציל את כל אלה שנתקעו עם שיידר מודל 2 בכרטיסי agp

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by daniel_18,

אהלן, כבר הרבה זמן שאני מחפש כרטיס יד שנייה אבל לא הצלחתי למצוא, לכן אני חושב לקנות חדש. ראיתי שהמחירים של ה6770 וה5850 די דומים ואני לא יודע מה עדיף מביניהם, חוץ מזה לא ראיתי המלצות על ה6770 ומנגד הרבה ממליצים פה על ה5850 הזה. מהשוואה קצרה שעשיתי באתר של SP ראיתי שה6770 קצת יותר מהיר אבל הוא 128bit לעומת 256 ב5850, אני ודע שה6770 הוא מהגרסה החדשה אבל עד כמה זה משנה באמת? במה שונה הEXTREME מהגרסה הרגילה של ה5850? האם יש עוד כרטיסים מומלצים אחרים בטווח מחירים הזה (650 ש"ח +-) איך שני הכרטיסים לעומת הGTX460 768? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, היום התקנתי את ה CRYSIS WARHEAD ואני צריך לדעת משהו בקשר לכרטיס מסך שלי. שמתי את הגראפיקה על הכי גבוהה והמשחק לא רץ הכי טוב וכנ"ל גם בגבוהה. בהגדרות הבינוניות זה רץ טוב וזה גם מה שה CRYSIS עצמו ממליץ בהתאמה לנתוני המחשב שלי. אני מתפלא כי יש לי מחשב שאמור להריץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגבוהות חלק והוא לא מריץ. הכ.מסך שלי הוא 8800GTS 640MB, זכרון 2GB ומעבד 2.66 CROE 2 DUE. וכמובן שיש לי ווינדוס ויסטה... המשחק הוא על רזולוצייה של 1280X1024. מה אתם אומרים הכרטיס מסך שלי יכול לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות או גבוהות או שהוא יכול רק על הבינוניות? ואם הוא יכול רק על הבינוניות, אם אני אעשה OC לכרטיס המסך, המשחק יוכל לעבוד על HIGH או VERY HIGH? OC ישפר לי בהרבה את הבי…

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by oz12,

אני משחק במשחק rainbow six vegas הכרטיס מסך שלי הוא 6600 256 M PCI והמשחק עובד חלש לאלה.זה בעיה בכרטיס ? זה רץ לי על 10 FPS

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by Lancer,

כמו שהכותרת אומרת,מה הדרייבר הכי טוב והכי עדכני לכרטיס MSI RADEON 9800 PRO ? ואם אפשר לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה במשחק הנ"ל. ישנו קו אופקי מרצד שמשוטט לרוחב המסך במהלך המשחק. הבנתי שקוראים לתופעה Horizontal Line. יש מישהו שמכיר את התופעה ויכול לתת לי פיתרון?? אגב- הבעיה קורה אצלי ב 2 מחשבים, אחד מהם חדש וחזק מאוד. ניסיתי אפילו להוריד את ההגדרות אבל זה לא עוזר. אני אובד עצות.. אנא עזרה!

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  18. כחלק ממחשב חדש שאני קונה לעבודה רב תכליתית, המסך שבשימוש יהיה DELL U2311H, מטרתו היא לא משחקים אך מדי פעם הוא יכול לשמש למשחקים קלים/תוכנות גרפיקה/סרטי HD. אני מעוניין בחוות דעת של הכרטיס בעל יחס הביצועים/מחיר הכי טוב מהרשימה הבאה: 4850 - 250 ש"ח gts 250 ב- 250 ש"ח 4870 - 300 ש"ח 260gtx ב-350 ש"ח 4890 - 400 ש"ח תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by xMoniT,

איזה כרטיס הוא הכי טוב שמריץ BF4 וכל המשחקים החדשים והכבדים שיש חשוב לציין שהתקציב הוא בסביבות 350 שקל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חברת הגיימינג הנודעת עדיין לא מוכנה להתחיל להציע לנו גרסאות אלטרנטיביות עם מעבדי AMD, לצערנו - אבל יש מבחר דגמים משודרגים עם המעבדים המודרניים מבית אינטל לכתבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אין לי מושג איך להסביר את הריח, זה לא ריח של שרוף. אבל זה ריח מתכתי כזה. בדקתי מעלות בזמן משחקים והכרטיס לא עובר את ה70(והמעבד בקושי את ה55) גם ב3-4 שעות של משחקים כבדים סטייל FAR CRY 5 וWATCH DOGS 2. כשאני מפסיק לשחק הריח נעלם. מישהו יודע ממה זה נובע? זה דבר שאמור לקרות?

22. Started by liav12,

ערכתי את ההודעה והכותרת מחדש: מה אתם אומרים על המסך הזה שקניתי? http://www.iodata.com/products/products.php?cat=LCD&sc=LCD17&ts=2&tsc=13&sc=LCD17&pId=LCD-A171VS%2FE

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוק עכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה? יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ? ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by danvis,

היי כולם, אני בונה מחשב חדש וכמו שהכותרת אומרת זו אחת ההתלבטויות האחרונות שנשארו לי. הכרטיסים המדוברים הם מ-RSM כאשר הראשון הוא ה-TwinTech GTX 570 הרגיל והשני הוא Gigabyte GTX 570 OC edition. ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח. המסך הוא 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. ת'כלס אני מעוניין במערכת שתחזיק כמה שיותר זמן מבלי שיהיה צורך לשדרג כ.מסך. בגלל זה אני רוצה כרטיס עם קירור טוב יותר ש-OC יוכל להאריך את חיי המדף שלו בעוד איזה חצי-שנה, ולמרות שמנקודת מבט נוכחית היחס עלות-תועלת של כרטיס מומהר נמוך יותר כרגע, אני חושב שמנקודת מבט לזמן הארוך זה יכול לאפשר מרווח נשימה להחלפה של כ.מסך. החסרונות של כרטיס כזה זה שהוא לא משתלם מנקודת מבט כלכלית כרגע ושהוא זורק את…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום קראתי את הכתבה על כרטיסי המסך אבל לא הבנתי משהו , שמתי לב שרק לRadeon 7500 יש 3 יחידות טקסטורה בכל צינור עיבוד , ולכל שאר הכרטיסים אין . וממה שהבנתי גם זה חלק משמעותי בכך שהוא היה חזק יחסית . למה לא המשיכו עם הכייון , אפילו ל8500 יש רק 2 יחידות טקסטורה. ובכלל , האם מספר היחידות תורם לאיכות התמונה או לביצועים? ועוד משהו קטן , לא הבנתי מה זה Mpixels וMtexels ומה ההבדל בניהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.