כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום.. כמה לדעתכם שווה המפלצת כפולת הליבה של אסוס שיצאה אז במהדורה מוגבלת... (7800GT כפול ליבה) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 חוות דעת שלי על הכרטיס בתור אחד שיש לו אותו 3 חודשים: אז ככה.. לדעתי כרטיס באמת באמת מוצלח שבא במהדורה מוגבלת, הבעיה שלו היא שהוא פשוט יותר מידי יקר.. זה פשוט חיה ענקית שלא תאמינו שתראו את הגודל שלה (לא מתאימה לכל מארז), באה עם באנדל ענקי של אסוס... הדבר הזה יוצר במהדורה מוגבלת של אסוס של 2000 יח'. (שלי היא מס' 1920 מתוך 2000 אם זה מעניין...) טוב מבחינת ביצועים אין מה לדבר, יותר טוב בהרבה מ7800GT SLI.. תעשו תחישוב לבד עם התוצאות שהגעתי איתו הם : 12177 - 3DMARK05 …
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורומים. היום אני כנראה מזמין מחשב, ויש לי שאלה אחת לפני שאני מזמין: מה ההבדל בין כרטיס עם 128MB לבין 256MB? האם העובדה שלכרטיס יש 256MB אומרת שהוא יותר טוב? וכיצד ה-MB משפיע? לדוגמא: xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? ו- xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? הם עולים בדיוק אותו הדבר (760 ש"ח). למה זה? דרך אגב, רב הסיכויים שאני מזמין xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? (ב-1020 ש"ח). מה אתם אומרים? מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב אז כמו שהבנתם מהכותרת עכשיו חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני מחפש תוכנה טובה שתתאים לכרטיס שלי (GF6800GT) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייד עם GF6150 מובנה עליו. עכשיו, הדרייבר שאני משתמש בו הוא מהאתר של HP, והוא די ישן. אני הלכתי לאתר של נבידיה, בדקתי ברשימת תאימות לכרטיסים של הדרייבר האחרון, ואכן, ה6150 מופיע ככרטיס נתמך. אבל כשאני מנסה להתקין, הודעת שגיאה! setup could not find a driver compatible with your hardware אה? למה? הכרטיס מזוהה בכל מקום בסדר גמור וגם מריץ משחקים...למה אני לא יכול להתקין? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקיי הסכום סה"כ אמור להיות כ-2000 שקל... אפשר לעלות באיזה 200 שקל אני מאמין... חשבתי ללכת בכיוון רדאון 9600XT ב-590 שקל ומסך LCD nu 8ms ב-1400 שקל... מה אתם אומרים ? יש המלצות ? משהו לשנות ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך וגם מסך חשוב שהכרטיס מסך יתמוך ברוזלוציה של המסך המסך צריך להיות 20 אינץ רחב תקציב של עד 3K הכרטיס מיועד למשחקים שיהיה עם תמיכה של DVI+HDMI תודה לעוזרים והעיקר שיהיו מתיאמים ל- מעבד- Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box לוח אם- GIGABYTE GAP35CDS3R
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן :] מפרט המחשב הוא amd 3000 1 gig ram DFI infinity nf4u hec 300w 6600gt. ה66gt כנראה נדפק כי יש לו ארטיפקטים בטמפטורות יחסית נמוכות ואין כבר אחריות, ורציתי לקנות משהו סולידי+ שיהיה אפשר לשחק במשחקים הטובים שיוצאים כמו לחמניות בחודש הזה על רזולוציה 1280x1024. שמתי עין על הכרטיס המדובר, משתלם מאוד לדעתי.. העניין הוא הצוואר בקבוק..אם אני מוסיף עוד ג'יגה (שזה כזה לא משתלם לגבי ddr1 :\..לא יאומן.. 170 ש"ח לסטיק ), יהיה ניצול מספק של הכרטיס? והאם הספק כוח יספיק? תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לו משחקים לזמן הרחוק, לא משנה אם זה GeForce או ATI העיקר שיהיה עד 600 ש''ח והכי טוב במחיר הזה. הוא חשב על ה9600GT אבל יש הרבה אופציות וצריך להתייעץ :] מפרט : מעבד intel Core2Duo E6600 2.4 זיכרון ראם : 2 ג'יג'ה 800 Mhz סה''כ מחשב ממש טוב שהיה עם כרטיס מסך 7600GT גרוע... אה ועוד שאלה, הוא רוצה לדעת אם כדאי לו לעשות SLI עם ה7600.... תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
HD 4850 512MB 8800GTS 512MB שני הכרטיסים זהים במחיר אז מה יותר חזק? או שעדיף בכלל לקחת את ה9600GT 512MB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
או האם הוא ישפר את ביצועי הכרטיס של אנוידיה האם הוא ישפר גם את ביצועי כרטיס ATI ??
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי 260 GTX והמאורר של הכרטיס תקועה על 40% - 1500 RPM (לפי GPU-Z ו-EVEREST) כל הזמן. גם אם הוא על 75 מעלות (בזמן מאמץ - משחק) וגם אם הוא על 45 מעלות (סתם על הדספקטופ) הוא לא יעבור את ה 40% - 1500 RPM. זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו החלטתי הכל חוץ מהכרטיס מסך כאילו החלתטתי איזה חברה והכל אבל אני מתלבט בינו לבין הגרסא המשופרת שלו: leadtek px7800gt my vivo leadtek px7800gt my vivo extreme ההבדל בינים הוא 255 שקל ולפי מה שהבנתי אין כמע ט הבדל מה לקנות....
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי ... המערכת שלי נמצאת בחתימה. קודם כול רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב למשחקים וסרטים ? דבר שני האם כל אחד מהם יוכל להתאים למערכת מבחינת הספק,זאת אומרת האם הספק יעמוד בכ"א מהכרטיסים ? האם הכרטיסים שקטים ? והאם הם תואמים ללוח אם שלי...שני הכרטיסים מופיעים כ- PCI-E 2.1 והלוח מופיע לי כ- PCIE 2.0 ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב כי הכרטיס שאני מתכוונן לקנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode= הוא בעל חיבור שונה ללוח אם מאשר הכרטיס הזה שכיום יש לי אחד דומה לו מאוד עם אותו חיבור: http://www.tweakmonster.com/ramsinks/images/gf4ti4200.jpg שימו לב שלכרטיס הראשון יש שני חלקים שמתחברים ולשני יש שלושה. האם הכרטיס שאני מתכוון לקנות יתחבר כמו שצריך ללוח האם שלי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
העם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה? אני משחק במשחקים כמו Counter Strike Source נייד פור ספייד לא כ"כ משקחים חזקים העם שווה לקנות אותו? עם לא תנו לי כרטיס מסך עד 700 800 שקל גג תודה רבה אדיר
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והתצוגה מופיעה בשחור לבן. ניסיתי לחפש פה בפורום ומידע באינטרנט ומצאתי המון אנשים שנתקלים בבעיה אך ללא פיתרון ממשי. הפרטים של המחשב מופיעים במפרט, יש לי Windows XP וגרסת דרייברים: 93.71 ניסיתי לשנות את שיטת השידור: B-PAL NTSC ועוד וכלום לא עזר... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקי כבר כתבתי איזה מסך יש לי lcd 19 lg דגם החדש שלהם s בקיצור עם אני ישים רענון גבוה לקראת הזמן המסך יהה ויאבד איכות ? כי אני רואה עכשיו מזה מדהיםםם חבל על הזמן עכשיו אני יכל בה 1024 1280 על 85 הבעיה היא עם אני ישים על 85 זה ישחוק ? עידף על 60 ? ככה לא יקרא אף פעם משהו למסך ? אני רוצה שתמיד ישאר ככה רק אתמול קיבלתי אותו ואני בפחדנים למרות שזה רק קצב רענון לדעת עם אפשר לשים על קצב רענון גובה ? או עם אני ישים על נמוך זה עדיף למסכים האלה
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מהאתרים: http://www.newegg.com http--www.compusa.com הכרטיס נקנה בארה"ב אני צריך שתמליצו לי כל כרטיס חזק שיחזיק לי גם לשנים הבאות אני רוצה שהוא יריץ לי משחקים כבדים ושהיה בו 1GB זיכרון + DDR3 אני רוצה כרטיס שמשתלם להוציא עליו תסכום הזה והכי חשוב שהכרטיס לא יתחמם יותר מדי מפרט המחשב אליו מיועד הכרטיס : מעבד - intel core to duo e 8500 לוח אם - asus p5n-d הרד דיסק - 2 של 320 GB זיכרון - 6 GB ספק כוח - 500W במידה ויצטרך אני יקנה חדש
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום הרצתי 3dmark03 על המפרט הנ"ל (2.6C, 9600 PRO). התוצאה היתה 3493, מה שאיכזב אותי מעט (יחסית לאחרים שראיתי ב ORB). יש לכם רעיונות איך לשפר את זה בלי לשנות את תדר הפעולה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע מה לעשות,מאחר והמפרט לא משהו ופתאום אחי הקטן רוצה לשחק במשחקים הכי טובים שיש (במיוחד היטמן החדש) אז הרבה אמרו לי שעם מפרט כמו שלי פשוט לא שווה להשקיע בכרטיס מסך מאחר והוא לא יוכל לנצל את המשאבים שלו מאחר ויש לי מפרט על הפנים,אז אמרתי לעצמי ניגש למומחים אשמח לקבל עצות 4s800mx עם כרטיס מסך מובנה מעבד:אינטל פנטיום 4 3000mhz פרסקוט זכרות ג'יגה בשתי חתיכות,שוב הלוח לא שווה כלום כי הוא גם לא תומך בדיול זכרון או מה שזה אומר בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם שווה בכלל להשקיע בכרטיס מסך טוב (שיעלה איזה 700 שקל) או שבכלל לא שווה....
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4 Ghz HT FSB 800 Intel BONNANZA (i875P) +SB +Lan +S-ATA HT FSB800 Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz אני הזמנתי R9800 PRO
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את הTVTOOL ככה שהנגן וידיאו שלה יהיה MICRODVD??? אם מישהו יודע אני יודה לו מאד.. בתודה מראש VAK-VAK
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-