עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EAD,

בהנחה שאני רוצה לקנות שניים ולשים אותם במערך CF (CROSSFIRE) ואני רוצה להחליף להם את הקירור למשהו מסיבי ורציני יותר כמו הS1 החדש או Thermalright HR-03 GT כשעליו מאורר 92 מ"מ האם זה יכנס במארז ובלוח האם? כלומר האם יש מקום לשתי מפלצות קירור כאלו שכוללות גם היטיסניק ענקי מצד אחד, וגם מאורר לא קטן וכל זה על לוח אם אחד (נניח X48 של ASUS) ומארז FULL TOWER גדול כמו PCP80 של LIAN LI ??

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by DoR TnT,

יש לי בעיה במחשב הוא לא נותן לי במשחקים להעלות מעל רזולוציה 1024*768 וכשאני מחבר את הטלויזיה שלי דרך DVI TO HDMI ואני עושה רזולוציה של 720P אז המסך מראה לי ירוק ומלא מריחות ואילו במחשב של אחי עם אותו כבל ואותה טלויזיה אין שום מריחות ולא כלום יש לו 9800GTX. אהה ועוד משהו אצלי בדריבר זה מראה כאילו יש יציאה של HDMI ואצל אחי זה מראה כאילו זה מחובר דרך DVI אי אפשר לשנות את ההגדרה הזאת. ניסיתי למחוק דריברים ולהתקין ידני וגם דרך דריבר קלינר. כל הקטע עם הרזולוציות קרה מאז שפירמטתי פעם אחרונה אם אני לא טועה וזה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו עם הטלויזיה זה מפריע רצח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by TaLi-Girl,

ok so im playing Counter-Strike..and there is somthing there that called "fps" anyway.. i got pentium 4 1.70 mhz 256 mb ..i bought new card --- gforce 4 mx 440 128 mb.. ( gforce Fx 5200 ) and i got 30-60 fps in the game.. its jumping.. :\ vsync - off fps_max 100 all new drivers..bla bla bla ;\ if some 1 think he knows somthing.. please help me..

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by oev israel,

X1600XT 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E? של POWER COLOR הבנתי שיש שם אפשרות לחבר 2 מסכים בו זמנית. האם הוא טוב? האם יתאים לי למחשב עם המעבד החדש של CORE 2 6400? (יש לי לוח אם: 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של GIGABYTE)? תודה למי שיענה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. לקחנו לסיבוב את ה-ARC A750, כרטיס המסך של אינטל עבור שוק הביניים, על מנת לראות כיצד הוא מתפקד מול התחרות אחרי הבשלת מנהלי ההתקן שלולכתבה

6. מה קורה? לבנתיים אני משוטט באתר לא מקצועי...מחפש תשובות פה ושם...ומקבל כלום. אז באתי לאתר יותר מקצועי, לפה... יש לי כמה שאלות... היום שיחקתי BF1942 ופתאום אני שומע רעש כזה מוזר כמו רישרוש ואז אחרי כמה זמן המחשב עושה לי ריקונקט... אז או שזה בעיה במאוורר (איך בודקים? אני לא רוצה להסתבך בלפתוח את המחשב וכל זה...אבל אני יכול לנסות...) או שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... (ומה עושים בקשר לזה?) זה לא רק על באטלפילד, זה גם OFP...אבל כל שאר המשחקים עובדים לי מצויין. (UT2003, AA:O, AVP2) ואיך בודקים את החום של הכרטיס מסך? עוד שאלה: יש לי GeForce FX 5600 וכולם אומרים לי שזה כרטיס גרוע...לבנתיים הוא עובד לי מצויין...אז מה בעצם הקטע של הכרטיס? הוא באמת גרוע? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. http://rapidshare.com/files/118864826/__1496___1502___1508___1512___1496___1493___1512___1493___1514_.JPG.html זה הצג טמפרטורות 54 נראה לי גבוה שאני לא משתמש בשום משחק כרגע חוץ מהדפדפן במידה וזה גבוה אתם חושבים שצריך להוסיף קירור? אם כן איזה אתם ממליצים תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by Gliding,

היי, חבר שלי מתעניין בקניית מסך LCD 19". כן, זה מטורף ומאוד יקר, אבל בעינו עדיף לקנות מסך שיהיה גם טלוויזיה ואז הסכום המצטער של מסך וטלוויזיה הוא גובה מלקנות מסך 19" של LCD. המלצה שהוא קיבל היא SONY SDM HS94PS . המחיר מטורף בעיניי, אבל בעיניו זה מקובל. לעומתו יש בפנדה את ה-913N של SAMASUNG. אני מכיר את הסדרה של SYNCMASTER כסדרה איכותית, ואני מניח שגם המסך הזה הוא חלק מהסדרה. הנתונים שהוא מציע הם מטורפים (8mS למשל). אני לא בטוח שהם נכונים. אבל בכל מקרה המחיר שלו נמוך ב-1300 ש"ח מ SONY. השאלות הן כאלה, אןם תוכלו לענות על כולן... 1. מישהו מכיר מסכי LCD 19" אחרים שהם מומלצים (גם מבחינת מוניטין החברה, האחריות, מספר הנקודות השרופות, וכמובן, זמן התגובה ושאר הנתנונים הרגילים למס…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by haKo$,

היי שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS הורדתי את הדרייבר האחרון מישהו בקשה יכול להנחות אותי בלכייל את ההגדרות על המקסימום איכות בלי להתפשר בביצועים רק איכות מקסמלית. תודה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. שלום לכולם, דרושה המלצה לכרטיס מסך AGP לעבודות תיכנות עם Windows Vista (בעיקר לשם התאמת תוכנות קיימות שכתבתי למערכת ההפעלה החדשה). התקציב הוא עד 800 ש"ח. אני מעוניין, כמובן, בכרטיס שיוכל לעבוד עם הממשק הגרפי החדש Aero (כלומר תומך ב-DirectX9, ב-Pixel Shader 2.0 ובעל 128MB לפחות). הכרטיס לא מיועד למשחקים (אולי משחקים מזדמנים). המפרט הנוכחי שלי: [table] [tr] [td]מעבד:[/td] [td] Pentium 4 2.4c [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון:[/td] [td] 1GB (Kingston 4x256MB) [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם:[/td] [td] Abit IS7 [/td] [/tr] [tr] [td]כוננים קשיחים:[/td] [td]WD 80GB, WD200GB (שניהם בממשק IDE)[/td] [/tr] [tr] [td]כונן DVD:[/td] [td] Toshiba DVD SDM-1712 [/td] [/tr] [tr] [td]צורב DVD:[/…

11. התקנתי את חבילת הקודקים CCCP, ועכשיו יש דיליי של כחצי שניה באודיו בניגון קבצי Xvid. כיצד ניתן לפתור את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. היום שמתי לב שהמסך לא נקי, ניסיתי לנקות עם מטליתי לחה ולא הלך... ייתכן שאימא שלי עברה עם סמרטוט שהיה בו חומר ניקוי חלונות או משו... השאלה שלי אם ניתן בעזרת חומד מיוחד להסיר סימנים אלו ? זה לא סימנים נוראיים, בקושי רואים... כמו מיםשל סמרטוטו שהתייבש... חן

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. היי, אני עומד לפני החלטה די חשובה מבחינתי, ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אבל השאלה העיקרית שלי היא לגבי הכרטיס הבא: http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htm למישהו כאן בפורום יש אולי את הכרטיס הזה, ויכול לתת חוות דעת בקשר לטמפרטורה שלו במנוחה ובמאמץ? טכנאים מוסמכים שדיברתי איתם אמרו לי שבמנוחה הכרטיס עומד על-43 מעלות, ובמאמץ (Crysis) הוא לא עובר את ה-65 מעלות, זה נראה לכם נתונים הגיוניים..?! אפילו שמדובר בקירור של AC, קשה לי קצת להאמין :\ חוץ מזה, זה נכון שככל שהכרטיס מקרר יותר, ככה הוא פולט יותר חום לתוך המארז (מתייחס רק לכרטיס 4850)? תודה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. GTS 8600 משהו לא מובן תמשחקים החדשים הוא מריץ יותר טוב מהישנים יש הסבר call of duty 4 הוא מריץ חלק ושאר כל המשחקים החדשים בצורה מצוינת company of heroes battlefield 2 פחות טוב היה לי 6600 AGP שהריץ battlefield 2 יותר מהר יש למישהו הסבר

15. Started by rafitzur,

האם יש כרטיס 9800gt שנמכר שהקירור שלו ללא מאוורר הכוונה קירור פסיבי

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. השוואה בין MSI GeForce FX5900XT VDT 256DDR Sapphire Radeon 9600XT 256DDR אז היו כמה אתרים אבל אני לא מוצא, אותם, לא ממש משנה לי אם תמצאו של MSI או של Sapphire, אבל עדיף תודה רבה... עריכה: שאלה: ראיתי פעם שמישהו רשם שכדאי לקחת 9600XT 128 זיכרון ולא 256, למה? זה יותר טוב? או מה?

17. קניתי מחשב חדש ונשאר לי רק כרטיס מסך המפרט הוא מעבד Q6600 , ולוח אם P35 יעוד המחשב בעיקר לעריכת סרטי HD ומעט מאוד משחקים (כמעט ולא) איזה כרטיס מסך הכי מתאים לצרכים שלי ? תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. ראיתי אותו וזה מסך בןזונה ובכלל התנתונים שלו טובים! אני מקווה שאני יהנה ממנו... הנה לינק אליו- http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by ron11,

הכרטיס הוא-GTX 470 כשאני משחק מישחקים רזולוציה 1920X1200 על גרפיקה גבוהה עם פילטרים יש תקיעות במישחקים וליפעמים גם הם קורסים השאלה שלי זה עם הכרטיס שלי תקול או ש"הצוואר בקבוק" של המערכת שלי תוקע את המישחק או לנסות OC למעבד 3.0ghz ולהוסיף עוד 1GB RAM (אוברקלוק אני מעדיף שלא כי אז המערכת לא תיהיה יציבה ) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by DeNon1,

שלום לכולם! יש לי חבר שיש לו את אותו כרטיס מסך והוא הצליח לעשות עדכון שפתח לו עוד 4 צינורות עיבוד כשאני מנסה לעשות את העידכון הזה הוא רק משנה לי כמה דברים אבל הוא רושם לי שיש לי עדיין 12 צינורות עיבוד ולא 16 האם מישהו יודע משהו לגבי זה ומה אפשר לעשות? תודה מראש!

21. מטרה: אינטרנט, סרטים, משחקים קלים תקציב: מינימלי עד 200 שח לוח אם תומך agpX8: http://www.motherboard.cz/mb/epox/EP-8RDA3i.htm

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by nesber,

אני מעוניין לקנות את ה FX5600ULTRA של אלבטרון, אבל העניין הוא שיש שתי גרסאות לכרטיס הזה: הגרסה הראשונה הרגילה, וגרסת 2.0 באתר של החברה ההבדל היחיד שמצוין הוא בEngine Clock: הגרסה השניה יותר מהירה מבחינת נתון זה. האם ניתן להסיק שלא מדובר בדגם מוחלש, אלא דווקא בדגם מהיר יותר? מישהו מכיר את הדגם הזה אולי?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים