עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה הכרטיס שהכי ישתלם לי במחיר הזה או שיש יותר טוב .. תודה רבה לעוזרים!

2. Started by or2077,

בגרסא ה1GB... איך הוא, הוא ממש ישן איך הוא מריץ קריסיס נגיד... לאיזה כרטיס שנמכר הוא שווה ערך היום?

3. ערב טוב אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית , גלישה וצפייה בסרטים . כיום יש לי כרטיס 128 מגה , 64 ביט . והמסך הוא , 17 אינץ' . כעת ברצוני לשדרג את איכות הצפיה . לכן אני מתכונן להחליף את המסך , ל - 22 אינץ' , רזולוציה 1,680*1,050 (Samsung T220). כעת אבקש את המלצתכם לכרטיס מתאים . חשוב שיכלול איוורור שקט . הכרטיס חייב להיות מותאם ל - AGP 8 . נתוני ספק הכח :HEC-400W. TRUEPOWER נתוני מחשב נוספים : מעבד:פנטיום4 . מהירות:3.2 מגה . זיכרון :1 ג'יגה . היות ואין לי ידע בנושא , אשמח על כל מידע , ישיר או עקיף . תודה ניצוץ

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by DJ_Yaniv,

מה הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך הזה ? ( יש לי עכשיו 8.8 )

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by barakooda,

האם יכול להיות לי צוואר בקבוק אם יש לי כרטיס מסך שהוא HD4870x2 ומסך 19 אינצ' בלי חיבור HD ואם זה עלול להשפיע בזמן משחק כמו פיקסלים מוזרים וכאלה ובעיות בגרפיקה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by AsDoNaTiOn,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח - למשחקים (CoD, Crysis, GTA IV). בנוסף, אני אודה לכם מאוד אם גם תביאו חנות מומלצת לקנות בה באזור ת"א, חנות שאתם מכירים וסומכים על הבעלים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  7. איזה כרטיס מסך ייתן לי מקסימום ביצועים למסך 19 אינץ'?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by sPoiled,

מה יותר חזק CF של שני כרטיסי מסך 4870 או 4870X2, הם בערך באותו מחיר.. תודה D:

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. שלום, החליפו לחבר שלי את הכרטיס מסך ב IVORY (טענו שהוא לא תקין). כרטיס ישן: MSI RADEON X1600 256MB PRO כרטיס חדש: NVIDIA 8500GT 512MB אין לי מושג בכרטיסי מסך והייתי מעוניין לדעת אם ההחלפה הייתה "משתלמת". תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  10. אני רוכש עכשיו מערכת חדשה על בסיס הבורד של גיגהבייט ex58-ud4 , עם 3G זיכרון. המחשב אינו מיועד לגיימר, את הכח העיקרי אני צריך בשביל להריץ מכונות ווירטואליות על ה XP. אבל סביר להניח שכדאי להשקיע קצת כהכנה לוויסטה או דברים אחרים, וכדי להוריד עומס מהמעבד הראשי. בדעתי לעבוד עם שני מסכים יחדיו: 24" ו 19" אני מבקש המלצה על כרטיס ATI במחיר סביר לצרכים שלי, רצוי ללא מאוורר. יש לי צורך שהכרטיס יתמוך בשני מסכים בו זמנית. תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. Started by Silver Dragon,

רציתי לשדרג את הכ. מסך, תקציב 600-650 ש"ח זה המפרט (זה 4G RAM למען הפרוטוקול)

12. Started by ZUMARA1,

טוב יש לי בעיה שאני מנסה לפתור כבר חודשים ללא הצלחה:\ כשאני שם רזולציה1980X1080 יש לי בעיה של צבע מוזר דהוי כזה אני משתמש בWIN7 64BIT ATI4870 וזה פשוט הורג אותי :\ למישהו יש פתרון ? אם אתה רוצים תמונה אני יעלה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by orentz,

הכרטיס מסך שלי sapphire hd 5850 המעבד core i3 530 האם יהיה צוואר בקבוק

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. Started by UHU,

שלום אנשים! אתמול הרכבתי לי מפרט מחשב מעולה, הבעיה היא שיש לי כמה שאלות המפרט הוא - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪889 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 מחיר: ₪599 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 מחיר: ₪410 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪256 קשיח למחשב שולחני: Corsair 60G SandForce 1200 Forse series כמות: 1 מחיר: ₪661 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GD…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by הטכנאי מהדרום,

טוב אז יש לי כרגע במחשב כרטיס מסך GeForce8400 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר חשבתי בהתחלה על GeForce 9800 GT מומלץ לי לקנות אותו??? משחקים יעבדו לי יותר חלק ובאיכות יותר טובה איתו????

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by Aviv Shemesh,

החלפתי את הכבל של הDVI בכבל HDMI מחובר מהכרטיס 6950HD למסך LG IPS236V . לאחר חיבור הכבל התמונה קטנה ויש רווחים שחורים של 3 ס''מ בצדדים למרות שהרזולוציה מסומנת על 1920X1080.. יש לציין שמותקן הדרייבר 11.9 של AMD.. תודה לעוזרים

18. Started by yuraxp,

כשהתיעצתי איתכם לגבי קניית 5600 ב 550 שקל, אמרתם שהןא חלש מידי, לכן מתחתי את תקציבי מעל או מעבר וכרגע אני זקוק להתיעצות לגבי הכרטיס הנ"ל ב 770(זהו תקציבי פלוס מינוס) שקל. איך הוא במשחקים כמו FAR CRY? DEUS EX? ושאר משחקים כבדים? הנה קישור לכרטיס: http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=161

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. למכירה: כרטיס-מסך Nvidia G-force 4 440MX 64Mb SDR, כולל תוכנות ודרייברים. כרטיס טלוויזיה MSI, כולל תוכנות ודרייברים. שני המוצרים בני חצי-שנה, ותקינים לחלוטין. למעוניינים XXXX

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by shl122,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה, ברשותי כרטיס מסך 3D PROPHET 9700 וטלויזיה ישנה ללא חיבור S-VIDEO. קניתי כבל SVCD כדי לחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ובנוסף קניתי מתאם 21 פינים עם כניסת SVCD כדי שאוכל לחבר לטלויזיה. הבעיה היא שכאשר אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה כפי שתיארתי התצוגה על גבי הטלויזיה מופיעה בשחור לבן וללא צבע, ועל גבי צג המחשב התצוגה נשארת כרגיל עם צבע, ניסיתי הכל, שיניתי את כל שיטות השידור, הורדתי דריברים הכי חדשים, הורדתי רזולוציה, את קצב הריענון קיצר מה לא... ועדיין התצוגה שנראית על גבי הטלויזיה היא בשחור לבן, מה עוד יכולה להיות הבעיה ? ומה אפשר לעשות ? אפילו ניסיתי לחבר לעוד טלויזיות בבית, ובכולם רואים בשחור לבן... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by barakaaron,

שלום ברשותי כרטיס GEFORCE 2500 (ידוע גם בתור ASUS V8200 T-5 DELUXE) עקרונית, אני כן יודע שאפשר ללכוד איתו וידאו ממצלמת וידאו רגילה (לא דיגיטלית) השאלה שלי היא - איך ? האם צריך לחבר אותם דרך חיבור ה S-VIDEO ? מה צריך לעשות ? לאיזה חיבור ? כמו כן - בעזרת איזה תוכנות אוכל ללכוד את הוידאו ? ושאלה אחרונה - אמרו לי גם שיש כמה סוגי PAL... באיזה מהם אני אמור להשתמש ? אודה מאוד אם תעזרו לי. בתודה מראש, שפיץ (אח של אנדרוסין)

23. Started by אוריפ,

היי! אני תכנן לקנות מסך חדש, וראיתי בבאג את ה1910 של LG ב3990 ש"ח ואפילו מקבלים צורב DVD X8 במתנה! בקיצור, האם המסך שווה? האם יש יותר טובים במחיר דומה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית. סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולר השאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאל אבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיס או כמו שזה בטלויזיה AV אז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי... תודה רבה. /משה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  25. חברה בדרך כלל אני לא נוהג לשאול שאלות אבל הפעם סתם היום פירמטתי תמחשב התקנתי כל הפאקינשיט שצריך וכאשר באתי לכוון את הגדרות כרטיס המסך בקאטליסט 4.7 שמתי לב לאופצה שלא הייתה או זכורה לי לפני כן אני מדבר איפה שמכוונים את האנטיאלייזינג בין רמות של 4עד 6 אז יש לי כמובן את האפשרות בלבחור בAPPLICATION PREFERENCE שאת זה אני מכיר שזה יענו בחירת העדפות בשליטת הישום אבל מה שלא מוכר לי ושמעתי פעם משהו על זה שזה מתאפשר ומופיע כאופציה בחלק מכרטיסי המסך כיום וזה ניקרא:TEMPORAL-ANTI ALIASING עכשיו שמעתי פעם מזה אבל שחכתי מזה אני אשמח לקבל פרטים על זה ...תודה אגב יש לי 9600אקסטי. :

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים