כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס מסך 6870 ATI הוא כולל 1GB אבל בכל מכום שאני בודק במחשב שלי ובאתרים שוניים הוא אומר לי שיש לי 2.8 GB (Approximation) מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה המלצה לכרטיס מסך AGP לעבודות תיכנות עם Windows Vista (בעיקר לשם התאמת תוכנות קיימות שכתבתי למערכת ההפעלה החדשה). התקציב הוא עד 800 ש"ח. אני מעוניין, כמובן, בכרטיס שיוכל לעבוד עם הממשק הגרפי החדש Aero (כלומר תומך ב-DirectX9, ב-Pixel Shader 2.0 ובעל 128MB לפחות). הכרטיס לא מיועד למשחקים (אולי משחקים מזדמנים). המפרט הנוכחי שלי: [table] [tr] [td]מעבד:[/td] [td] Pentium 4 2.4c [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון:[/td] [td] 1GB (Kingston 4x256MB) [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם:[/td] [td] Abit IS7 [/td] [/tr] [tr] [td]כוננים קשיחים:[/td] [td]WD 80GB, WD200GB (שניהם בממשק IDE)[/td] [/tr] [tr] [td]כונן DVD:[/td] [td] Toshiba DVD SDM-1712 [/td] [/tr] [tr] [td]צורב DVD:[/…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב צצה לי ההודעה הבאה: http://pics.sendit.co.il/0706/ea7b8f4525.jpg לא ממש הבנתי מה זה אומר, ומה אני צריך לעשות על מנת שהיא לא תופיע כל הזמן? יש לי כרטיס 6600GT עם הדרייברים הכי מעודכנים (91.31).
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב בלי של החשמל של הכרטיס מסך (9800GTX) מחובר.. מזה אומר צריך לחבר 6 פינים פעמיים ולא חיברתי אותם ישר כיבתי תמחשב חיברתי והדלקתי ופתאום אני לא רואה כלום המנורה של המסך מהבהבת כאילו שהוא מכובה וזהו. יכול להיות שקרה משהו לכרטיס ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הגירסא הכי זולה ושהכי מתאימה לי היא של Palit.. ואמרו לי שהיא לא חברה משהו.. תוכלו להסיר לי מה יהיה ההבדל בין הכרטיס של Palit לשל Sapphire? (החברות היחידות שמצאתי שמייצרות את הכרטיס).
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מסך SYNCMASTER 930B 19 ואני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, השאלה היא אם ה - 8800GTS יתאים לי או שבגלל המסך אני לא אוכל גם ככה לנצל את מלוא היכולות שלו (מבחינת רזולוציה) ועדיף לי לקנות כרטיס יותר זול?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
????.......
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Update+NVIDIA+to+Acquire+AGEIA/article10573.htm קצת קשה לדעת לאן זה ילך אבל אני מניח שישב איזה שבב physx על כרטיסי המסך בעתיד. לפחות בזמן הקרוב קשה להאמין שהם ישנו את כל הארכיטקטורה של המעבדים. כולי תקווה שלא נדרש לקנות מעבד נוסף למחשבים שלנו בשביל חישבוי פיסיקה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
זה בסדר שאני יקנה כרטיס מסך של 640 מגה אפילו אם יש לי מסך 19? כי לפי מה שהבנתי ה320 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ונשאר לי רק כרטיס מסך המפרט הוא מעבד Q6600 , ולוח אם P35 יעוד המחשב בעיקר לעריכת סרטי HD ומעט מאוד משחקים (כמעט ולא) איזה כרטיס מסך הכי מתאים לצרכים שלי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי לוח לוח אם ASUS M2A-VM עם כרטיס מסך מובנה (integrated ati radeon x1250 based). חבר הביא לי את כרטיס המסך הישן שלו (radeon 9600xt 256m). מה עדיף- להישאר עם המובנה או להתקין את ה- 9600xt? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך ViewSonic G75f מזה שנתיים, ואמנם הוא מעולה (תודה לintegral על ההמלצה בזמנו), אבל הוא "17 ועובדה זו התחילה להפריע לי ברגע שיצא לי לשחק מעט במסכי "19 אצל חברים, רפרוף קל באתרים השונים שאני מכיר הראה לי שרוב מסכי הCRT שעדיין זמינים לקנייה הם או מסכי "17 פשוטים או לחלופין מסכי "21 אינץ' יוקרתיים שעולים כמו המחשב שלי ואף יותר. אני משער שמסך 19 איכותי יעלה כ1500+-, אבל התקציב גמיש במקרה ומדובר בהפרש מחירים מוצדק. *"19 CRT *איכות ללא פשרות *תקציב גמיש *עדיף שמסגרת הפלסטיק תהיה כהה, אמנם אפשר לצבוע אבל זה בעייתי. *בשום פנים ואופן לא LCD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום וברכה, בימים אלו אני מתכוון לקנות מחשב חדש כאשר התצורה תהייה: לוח אם: Intel DP67BG כרטיס גרפי: Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 מארז: CoolerMaster HAF922 הכרטיס הגרפי גדול מימדים בצורה יוצאת דופן והייתי מעוניין לוודא שלא תתעורר שום בעיה עם השילוש הקדוש הזה; בסה"כ גם המארז הזה לא קטן. מעיון בנתונים של החלקים השונים לא הצלחתי להסיק בבירור האם יכולה להתעורר בעייה של מקום במארז או בעיית תאימות אחרת. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? 38 מעלולת לכרטיס הזה זה בסדר? טוב?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חבר שיש לו את אותו כרטיס מסך והוא הצליח לעשות עדכון שפתח לו עוד 4 צינורות עיבוד כשאני מנסה לעשות את העידכון הזה הוא רק משנה לי כמה דברים אבל הוא רושם לי שיש לי עדיין 12 צינורות עיבוד ולא 16 האם מישהו יודע משהו לגבי זה ומה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה FX5600ULTRA של אלבטרון, אבל העניין הוא שיש שתי גרסאות לכרטיס הזה: הגרסה הראשונה הרגילה, וגרסת 2.0 באתר של החברה ההבדל היחיד שמצוין הוא בEngine Clock: הגרסה השניה יותר מהירה מבחינת נתון זה. האם ניתן להסיק שלא מדובר בדגם מוחלש, אלא דווקא בדגם מהיר יותר? מישהו מכיר את הדגם הזה אולי?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי 9800GT קיבלתי בחינם,החליפו לי את 7600GT בקיצר היה לי טפרטורה (לפני כמה ימים יכולתי לבדוק) 80 במצב IDLE. קניתי את הקירור ואני נוגע בכרטיס עם היד לא מרגיש שום חום. התקנתי DRIVERS ועדיין לא רואה את הטפרטורה עם SPEED FAN או עם EVEREST הבעיה תוקנה,לא עשיתי ריסט אחרי התקנה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של חברה שלי מותקן כרטיס מסך RADEON 9700PRO, ודרייבר CCC, עברתי שם על כל האפשרויות ואני לא מצליח לעביר את התצוגה למסך של הטלוויזיה :-\ מישהו יכול לתת לי תמונה של המקום שאני צריך לגשת אליו כדי לשנות את ההגדרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש, המחשב מיועד בעיקר לסאונד, אבל כרטיס שיכול לשמש אותי אם אני ירצה לשחק מדי פעם משחק עדיפות לכרטיס עם TV Out.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי Sapphire X800GTO 256MB ורציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים? מ-saapphire או RADEON
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך mag 786fd ועל המסך mag 786pf2? מי יותר טוב? והאם בכלל כדאי לקנות אחד מהם? (התקציב הוא בערך באיזור המחיר שלהם)
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי הלך לי המסך CRT שלי ואני מעוניין לקנות אחד דק LCD 19 אינץ' מסך שטוב למשחקים וסרטים ושיהיה מסך אמין ראיתי את המסכים המומלצים אבל בזאפ משום מה הביקורות לא כל כך טובות במיוחד לגבי המשחקים אז מי שיכול שיתן בבקשה דגם שמריץ טוב משחקים סרטים ושיהיה בכלל אמין ושמחירו יהיה בסביבות 2500 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי מחשב חדש עם הכ.מסך LEADTEK 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם ככ.טלוויזיה?? יש בו חיבור מסוים שאני יכול לחבר את הממיר אליו?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא מעוניין במסך דק.. הייתי רוצה המלצה למסך CRT חזק.. (לדעתי במקום מסך שטוח אפשר להשקיע יותר בשאר המחשב..) אני ישמח לתשובות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור את ה-Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail או את ה- gigacube radeon 9600 pro 128mb game buster אבדלי מחירים: gigabyte-1120 gigacube-1038 מה לקחת מי שבאמת מבין בזה שיכתבו לי ואני מבקש אל תכתבו סתם כי זה בחירה לא קלה וכל דעה פה משפיע בבחירה הסופית. ומי שחושב שזה יעזור יש לי ביקורות על שני הכרטיסים: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/GigaCube_9600Pro_1.html http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte_r96p/index.html
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-