עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by or2077,

אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אני מחפש לPCI E אם זה חשוב אז: מעבד pentium 4 2.800 mhz לוח אם intel eatonville d915gev זיכרון 512 mb ספק 500 w אם זה משנה כרטיס מסך עכשווי Geforce 7300GS אני מחפש כרטיס מסך שיוכל לסחוב המשחקים של היום כמו ביושוק וneed for speed pro street שהולך לצאת... אני חוץ מזה הולך לשפר את הזיכרון בעוד ג'יגה ראיתי את הכרטיס הזה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB PCIE בלמיר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12620 בנועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8179 איך הכרטיס? תנו הצאות לאחרים.. אני צריך אתכם

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  2. Started by asilic,

הי יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך S3 16 MEG ועם יציאת S VIDEO עכשיו חיברתי את זה לטלויזיה ואני רואה טוב הבעיה היא ששולחן העבודה שלי יותר מידי גדול לטלויזיה איך ניתן לסדר את זה ששולחן העבודה יתאים לטלויזיה עוד שאלה זה שבעזרת ה S VIDEO עובר רק וידאו וצריך לשמוע את הסאונד מהמחשב הנייד יש דרך שסאונד יתקבל מהטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. איך אני יכול לחבר את זה לממיר ואז למחשב? ד"א הכרטיס מסך שיש לי זה Radeon X1800 GTO איך קבלים אני צריך לקנות כדי לחבר אותו לממיר ואז למחשב בבקשה אני חייב עזרה :\ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  4. בגלל שאוטוטו עומדת לצאת הגירסה החדשה של אדובי - CS4 - אז החלטתי קצת לחכות עם שדרוג המחשב כדי לראות מה הדרישות והיכולות החדשות של פרמייר ואפטר, אבל במקביל זה גם גרם לי לתהות מה בעצם עליי לחפש בשדרוג, במיוחד מכרטיס המסך. בלי קשר לחברה או סוג מסויים, אני פשוט מתלבט מה יותר נכון לגבי עריכה בתוכנות כגון פרמייר או אביד? זיכרון או עוצמה? אני לא מתכוון לתכנן מודלים תלת-ממדיים או אנימציות מורכבות, אבל לעתים אפקטים של פרמייר שמתבססים על OPENGL רצים לי לאט על המחשב הנוכחי. אני לא בטוח אם זה בגלל שכרטיס המסך (7600gs 512MB DDR2) הוא ישן, או שבגלל הזיכרון שלו איטי. עכשיו אני מתלבט בין 9800GT (עם ג'יגה זיכרון DDR3) או 9800GTX+ (שאמנם יש לו "רק" 512MB DDR3, אבל הוא מהיר משמעותית מהדגם הש…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

הורדתי את הדמו של דאוס אקס 2 עכשיו, כשמפעילים את המשחק, אחרי הסרטון של EIDOS ןאחרי זה של ION STORM יש סרטון של NVIDIA (כמו אלו שהיו בזמנה של 3DFX לפני כל משחק שתמך בכרטיס שלהם), רק מה, לי יש R9600XT. מה זה אומר, נווידיאה עזרו בפיתוח המשחק, שילמו כסף, מה? (רק לציין שלדמו הזה היה בהתחלה בעיה שהוא לא רץ טוב גם על מחשבים חדישים יחסית שהיו בהם כרטיסי READON - אצלי הכל רץ חלק, טפו טפו טפו )

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Oranili,

מה עדיף ? אני קונה מחר .. רק תגידו מה ותנו פרטים למה עדיף ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI[ http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=16 או http://www.evga.com/products/default.asp 7800GS 256MB TV, DVI, AGP

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. מטרה: אינטרנט, סרטים, משחקים קלים תקציב: מינימלי עד 200 שח לוח אם תומך agpX8: http://www.motherboard.cz/mb/epox/EP-8RDA3i.htm

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by AdidasEA,

שאלה קטנה, מדוע GeForce6600GT AGP עולה יותר ב-200¤ מ- GeForce6600GT PCIX ??? (המידע שלהם זהה רק ההבדל הוא AGP ו-PCIX) ??????????????????

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  9. 1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  10. 1)מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2609 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1702 2)שני הכרטיסים יעבדו טוב עם ממיר של יס ? 3)אפשר להקליט בעזרת הכרטיסים את הוידאו+קול ? אם כן אז האיכות טובה ?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by gabriel,

הרי לא מזמן פורסם (גם כאן באתר) שהכרטיס 9800GTX+ היה מעין ניסוי לקראת גירסת ה+ של GTX260, ועל הדרך גם הייצור זול יותר וגם אפשר להעלות את התדרים. אז אם עם 9800GTX המוצר עולה לנו פחות 300-400 ש"ח (ויוצא סביבות 1000ש"ח), כמה לדעתכם יעלה הGTX+ 260/280? וכמובן השאלה השניה היא מתי כל זה אמור לצאת? אני מת על המלחמות האלה בין ATI ל-NVIDIA, סוף סוף יש סיכוי לקבל כרטיסים באמת טובים במחירים שפויים.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by AC/DC,

אני הולך ליקנות כרטיס זמני לשנה שנה וחצי עד ליציאת DX10 עכשיו השאלה ששלי היא האם הלוח שאני קונה יתמוך בכרטיס החדש או שזה תלוי רק בכרטיס ? כרטיס 7600GT 256 MB 128BIT GB לוח GB DS4 האם הלוח תומך בכרטיסים העתידים והאם זה קשור גם בכרטיס ? כלומר האם אני יכל להתקין DX10 על ה 76GT או שרק בעתיד יהיה כרטיסים שתומכים ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  13. שלום! יש לי מחשב די ישן ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. מפרט Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Intel Cherry Creek D915PCY (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16) 2.5 GB RAM GYRO LC-B500E 500W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשהו סביר שיחזיק מעמד קצת יותר משנה. אני לא מצפה לביצועים גבוהים אבל היתי רוצה כרטיס המסוגל להריץ משחקים חדשים. מכיוון שהמעבד ישן, עוד מעט צריך להחליף את המחשב ואני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס חדש. חשבתי על: GeForce 9500 או GeForce 9600. אבל אני לא בטוח אם זה לא הגזמה, ואולי יש כרטיס מסך יותר זול אם ביצועים סבירים (הרי אני מחליף בעוד שנה)? שאלה נוספת איך הספק שלי (500W) יחזיק אם כרטיס חדש?

14. Started by Bartleby,

יש לי כרטיס מסך חדש (FIC ATI RADEON 9600 Pro) אתמול בערב כשהדלקתי את המחשב מהשנייה שהמחשב הודלק עד השנייה שווינדוס עלה היו לי מלא שיבובשים בתצוגה כולל תמונה לא ברורה ופסים לבנים לאורך המסך ששיבשו את התצוגה. לאחר שחיברתי את הכ.מסך הישן הבעיה נפתרה. מישהו מכם נתקל בבעיה? יודע מה הפתרון? תודה. חשוב לציין שאין שום בעיות בסביבת ווינדוס, משחקים וישומים אחרים.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by omerha,

היי, 2 עובדות לגבי הכרטיס , הגדילו את קוטר המאוורר , השאלה: אני לא זוכר עם מקוטר של 6ס"מ ל 7ס"מ או מ 7 ל 8 ס"מ? והאם בגירסה של המאוור הגדול יותר תיקנו את בעיית הביוס שיש לכרטיס? ובכללי מתי הולכת לצאת סידרה 9?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. Started by eyaffe,

ה CATALYST שמותקן לי עבור הכרטיס הנ"ל הוא ישן אבל ההגדרות שבו מאפשרות לי להתאים את התצוגה בטלוויזיה מבחינת פריסה מלאה על המסך. ( יש לי טלויזיה רגילה לא LCD) התקנתי וויסטה ובדרייבר החדש אין אפשרות לפרוס את התמונה על כל המסך האם יש פתרון שמתחבא בהגדרות החדשות ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. מה נסגר עם הדרייבר של 8800? גואל נפש.... ממש להקיא... איפה אני רואה AA AF? איפה אני מבצע הגדרות? למה יש רק את הלוח בקרה המכוער הזה? ומה קורה עם 3DMARK? ועם האתר??? כל הפרוייקטים שלי באקטיב אך לא מופיעים.. עם 8800 אני בכלל לא מצליח לשלוח... באתר אין פרוייקטים של 8800... מישהו שמע משהו?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by necroblivion,

אני לא מעוניין במסך דק.. הייתי רוצה המלצה למסך CRT חזק.. (לדעתי במקום מסך שטוח אפשר להשקיע יותר בשאר המחשב..) אני ישמח לתשובות, תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד למחיר 300-350 ש"ח *מה אתם אומרים על nvidia 9500 gt 1gb????? תודה רבה לעוזרים~

20. שלום, יש לי מחשב HTPC עם מארז וספק מקורי של ANTEC 2480. הספק כוח מאוד שקט ומאוד חשוב לי שהמצב ישאר כך. העוצמה שלו היא 380W, לא יודע כמה אמפר. רכשתי מסך טלויזיה חדש אשר הולך לרוץ על 1920*1080. לכן אני מפסיק להשתמש בכרטיס מסך המובנה ומעביר את ה-8800GT מאחד המחשבים בבית ל-HTPC. המחשב הוא AMD4800+, 780G,2GBCL4,500GB. + כרטיס מסך 8800GT. השימושים של המחשב הם לגלישה (IDLE), לסרטים (MIDDLE) ומשחקים (LOAD). האם הספק המקורי יספיק? האם הספק ירעיש יותר במצב IDLE עקב הוספת כרטיס המסך? במצב LOAD לא מעניין אותי אם יהיה רעש, העיקר שהספק לא יהרס והמערכת תשאר יציבה. האם הכרטיס מסך יספיק למשחקים מתקדמים בהגדרות בינוניות ומעלה ברזולוציה הזו? תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. Started by DragonEx,

שמעתי שיש כרטיס מסך כזה בשם GTO3 איזה טכנאי אמר לי האם זה נכון?

22. Started by ozeini,

אני מתלבט בין הכרטיס GIGABYTE 8600GT 256MB 128bit DDR3 חדש עם אחריות ל-3 שנים לבין 7900GS EXTREME עם אחריות לעוד שנתיים (לא זוכר מה שם החברה). מה הייתם לוקחים ולמה? (אגב שניהם בדיוק אותו מחיר) תודה

23. Started by DDgeva,

אני קונה Radeon X800 GTO.. האפשרות הכי זולה היא של Palit.. מה בעצם ההבדל בינה לבין הגירסא של Sapphire שעולה 300 שקל יותר? (היא לא GTO2). לשתיהן אי אפשר לעשות Flashing.. שזה דיי מבאס כי בהתחלה אמרו לי שאפשר.

• 12 תגובות
    • 596 צפיות
  24. קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש LEADTEK Winfast PX6600TD Geforce 6600 חיברתי אותו הכל טוב ויפה. קיבלתי כבל שאני מכניס שחור לכרטיס מסך עגול כזה דומה לשל מקלדת וזה יוצא אדום ירוק וכחול חיברתי את הבננות מהטלויזיה לכבל הזה הכבל הצהוב לירוק את האדום לאדום ואת הלבן לכחול הדלקתי את המחשב המסך של הטלויזיה רעד כזה ורואים את המחשב בטלויזיה אבל בלי צבעים וכל המסך רועד לגמריי וגם עולה ויורד בבקשה תעזרו לי מה אני צריך לעשות בשביל לראות את המחשב בטלויזיה כמו שצריך???????

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by kingpin,

קניתי את המסך לא מיזמן אחלה מסך וזה שאני עובד איתו אין בעיות אבל אם אני משאיר אותו דלוק נגיד שעה שעתיים או יותר שאני חוזר והוא נידלק מחדש או שאני מדליק אותו בכפתור עוד פעם לא משנה הוא מיתכווץ לי קצת בצדדים ואני כול פעם צריך לכוון מחדש אני עובד על 1024 על 748 75 הרץ והדריייבר מותקן תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.