עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bora-aa,

איך הכרטיס שכותרת? כמה הוא עולה לAGP ? תודה רבה אפשר לכמה סיקורים עליו תוצאות של 3DMARK כמה טמפרטורה צריך להיות לכרטיס מסך? בזמן משחקים ומתי שלא?< 5900 זה תוצאה טובה? תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by Transfer,

אני צריך לקנות מסך חדש וזקוק ממכם להמלצות אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (עבודה רגילה). הסכום הוא 900-1000 חשבתי על LG F700P שיכול לעבוד על 100הרץ ב 1024, ראיתי אותו אצל חבר שלי והיתה אחלה תמונה והוא גם מרוצה ממנו. ועוד דבר בבקשה שצריך להשים לב אליו הוא שיהיה באתר פנדה כי יש לי אצלם זיכוי ואני רוצה לממש אותו לפני שהם יגנבו לי אותו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by Tommy,

אני מוכר את הכרטיס שלי 9600PR0 ואני מחפש כרטיס מקסימום 1200 שקל...ל AGP...מפרט בחתימה ! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by MENASHEHE,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי על זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  5. תמליצו לי אל מסך טוב למשחקים לראיה חדה שגם לא תפגע בעיניים גם הכי חשוב שאני יהנה ממנו בסרטים 19 אינש דק כמובן שיהיה איכותי תקציב 2000 ש"ח ... תודה מראש לעוזרים .......

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by Oranili,

8800GTS VS HD4850 מה לוקח? תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. כרטיס מסך-יציאת טיוי...או בקיצור s-video טלוויזיה-RCA איך אני יכול לחבר אותם? יש כבל שבצד אחד הוא RCA ובצידו השני הוא s-video?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  8. 1950PRO 512MB או 1900XT 256MB? עכשיו שיש ביקורות לשניהם, ורואים קצת ביצועים...עדיין אני לא משוכנע שה512 לוקח, ל 256 יש יותר צינורות הצללה ויותר רוחב פס וגם מהירות, כל זאת בהנחה שאני לא מתכנן לעבור את ה 1280X1024..

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by Arile,

מה היתרונות כשאני מחבר מסך בחיבור כזה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אני צריך כרטיס מסך VIVO ברמה של ge8500-8600gt דהיינו, שיהיה ברמה שלהם מבחינת משחקים אבל עם וידאו IN שאני אוכל להקליט דברים מוידאו וטלוויזיה תודה למוצא הישר

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  12. אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. אז ככה אני לא יודע מה לעשות,מאחר והמפרט לא משהו ופתאום אחי הקטן רוצה לשחק במשחקים הכי טובים שיש (במיוחד היטמן החדש) אז הרבה אמרו לי שעם מפרט כמו שלי פשוט לא שווה להשקיע בכרטיס מסך מאחר והוא לא יוכל לנצל את המשאבים שלו מאחר ויש לי מפרט על הפנים,אז אמרתי לעצמי ניגש למומחים אשמח לקבל עצות 4s800mx עם כרטיס מסך מובנה מעבד:אינטל פנטיום 4 3000mhz פרסקוט זכרות ג'יגה בשתי חתיכות,שוב הלוח לא שווה כלום כי הוא גם לא תומך בדיול זכרון או מה שזה אומר בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם שווה בכלל להשקיע בכרטיס מסך טוב (שיעלה איזה 700 שקל) או שבכלל לא שווה....

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  14. חבר הציע לי לקנות ממנו תכרטיס nVIDIA GeForce 8600GT ב150 שח .זה שווה בכלל ? האם הכרטיס מסך יכול להתאים למערכת כמו ישנה שלי ? PENTIUM 4 2.66 GHZ 512MB RAM GeForce FX 5200 לוח אם אני לא זוכר המחשב שלי נקנה לפני 4-5 שנים מקסימום אני ישלב תGeForce 8600GT עוד אחד אחר עם אני יבנה/יקנה מחשב חדש תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  15. שלום התקנתי WIN XP על מערכת מבוססת p4c800e deluxe dothan 1.83 533mhz 2x256 x800xt pe וככה זה נראה http://img396.imageshack.us/my.php?image=11ec.jpg ניסיתי לשים geforce 2 במקום ה x800- לא פתר את הבעיה מה שאומר שהכרטיס לא הבעיה הצעות לפתרון הבעיה- מישההו?!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. טוב אני קונה בתחילת חודש הבא את הLG L1720P. ממה שאני יודע כל רזולוציה נמוכה מ1024*1280 נראת מרוחה על LCD. ככה זה גם במשחקים ממה שאני מבין, נכון? אין לי ממש תקציב לכרטיס מסך, אני מחליף בעיקר בגלל שאין יציאת DVI בכרטיס שלי. חשבתי על הR9550 128BIT, ואולי לעשות לו קצת OC. ואולי גם למעבד ל3.0 וניצול מלוא רוחב הפס של הזכרון. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו NFS U או FIFA 2005 ברזולוציה של 1280 בצורה סבירה בכרטיס הזה? אם לא נראה לי שאני אאלץ להמשיך לשחק ב-AOC 7F שלי. תודה.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  17. אני מעוניין לברר איזה ספק כח מתאים לכרטיס המסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5570H2 המחשב שאני מתכוון לקנות מגיע עם מארז וספק 380W זה המארז : מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. השנה משקפות המציאות המדומה ימצאו בידיים של משתמשים רבים וב-NVIDIA מכינים שלל הפתעות שיסייעו לכם להריץ משחקים רבים בעזרת התאמה וחסכון במשאבים כשהשקותיהם של ה-Oculus Rift וה-HTC Vive מתוכננות בהמשך השנה, לפחות בגרסה המסחרית הראשונה, ידוע כי 2016 הולכת להיות שנה של מציאות מדומה. זאת, כשעד עכשיו טעמנו את הטכנולוגיה בעיקר דרך הדגמות בתערוכות שונות במהלך שנת 2015. על פניו, טכנולוגיית המציאות המדומה הפעם לא מוכנה לוותר ולהתפשר. חברות הפיתוח רוצות רזולוציה גבוהה, מספר תמונות לשניה מירבי וכמובן איכות תמונה גבוהה ומציאותית ככל האפשר. משקפות המציאות המדומה לא יהיו טרנד חולף, אלא מהפכה של ממש בחוויית השימוש לשחקני המחשב. NVIDIA: הכח הגרפי הדרוש גבוה פי שבעה מהסטנדרט של היום…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by dol222,

שלום אני צריך כרטיס מסך ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש שקט. מה אתם אומרים על זה? https://tms.co.il/product/4888

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. שימו לב! הבעיה הזו נפוצה אך ורק(!) במערך CF של שני 4850. יש לציין שלי יש מערך כזה. אז ככה... כל הדרייברים(חוץ מ-8.6) שניסיתי לא פועלים וכל פעם שמנסים לעקוף בלוסקרין\שגיאה בהתקנה\CCC לא עולה וכו'... יש בעיה חדשה! אני יודע שחלק מכם חושבים שאני פשוט לא התקנתי את זה כמו שצריך\לא עשיתי הסרה מתאימה... אבל לא! כל דרייבר שיצא מ-8.6 אני חוזר להאבק בבעיה והיא כל פעם שוברת אותי.... אני אהיה כל כך שמח אם יהיה פה מישהו עם מערך CF 4850 ושיודיע לי אין\יש לו את הבעיה. נ.ב - הבעיה הזו נפוצה בכל פורום שראיתי... לאף אחד אין שום פתרון.... לא יודע מה איתכם אבל זילזול כזה מצד AMD פשוט מעליב! AMD בושה! כבר חשבתי שחזרתם לימים הטובים... אפשר לחשוב שרק לפני כמה חודשים אמרתי שהדרייברים שלהם דוו…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. Started by shl122,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה, ברשותי כרטיס מסך 3D PROPHET 9700 וטלויזיה ישנה ללא חיבור S-VIDEO. קניתי כבל SVCD כדי לחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ובנוסף קניתי מתאם 21 פינים עם כניסת SVCD כדי שאוכל לחבר לטלויזיה. הבעיה היא שכאשר אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה כפי שתיארתי התצוגה על גבי הטלויזיה מופיעה בשחור לבן וללא צבע, ועל גבי צג המחשב התצוגה נשארת כרגיל עם צבע, ניסיתי הכל, שיניתי את כל שיטות השידור, הורדתי דריברים הכי חדשים, הורדתי רזולוציה, את קצב הריענון קיצר מה לא... ועדיין התצוגה שנראית על גבי הטלויזיה היא בשחור לבן, מה עוד יכולה להיות הבעיה ? ומה אפשר לעשות ? אפילו ניסיתי לחבר לעוד טלויזיות בבית, ובכולם רואים בשחור לבן... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by ITZIKAMSA,

יש לי כרטיס מסך:GF-5200-128MB של GainWard. בחודש האחרון המסך שלי ( LG - F700B ) מציג את התצוגה עם גוון ורוד בהיר. במקומות שבהן הצבע כהה ישנה מריחה ורודה של הצבע לצד ימין של המסך. חיברתי שני מחשבים אחרים למסך הזה והמסך הציג תצוגה באופן תקין - כלומק המסך עצמו תקין. עשיתי פורמט למחשב שלי - בהנחה שהדריוור של הכרטיס מסך שלי לא תקין אך ללא הועיל. למיטב הבנתי הכרטיס מסך שלי לא תקין. מה אתם אומרים - יש מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. בזמן האחרון אני מרגיש שהמסך עושה מין קול חלש כזה של תק והבהירות יורדת, או לפעמים עולה...השאלה שלי היא האם זה מנגנון כלשהו במסך וזה נורמלי, או שמשהו לא בסדר אגב, ראיתי ב-OSD של המסך דברים כמו moire reduction ו-purity, ואין לי מושג למה הם משמשים, אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה מצויין תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by joniar,

אני רוצה לקנות את ה 9800X2 וכל יצרן יש לו חיבורים שונים אז רציתי הסבר מזה כל אחד HDMI DVI HDCP HDTV מה עדיף ומה מיתחבר למי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. לראות כמה בערך ההבדל בכוח שלהם..

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.