כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שאלה קצרה ופשוטה האם הכרטיס מרעיש? ואיך הקירור שלו? תןדה ;D
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ערב טוב אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית , גלישה וצפייה בסרטים . כיום יש לי כרטיס 128 מגה , 64 ביט . והמסך הוא , 17 אינץ' . כעת ברצוני לשדרג את איכות הצפיה . לכן אני מתכונן להחליף את המסך , ל - 22 אינץ' , רזולוציה 1,680*1,050 (Samsung T220). כעת אבקש את המלצתכם לכרטיס מתאים . חשוב שיכלול איוורור שקט . הכרטיס חייב להיות מותאם ל - AGP 8 . נתוני ספק הכח :HEC-400W. TRUEPOWER נתוני מחשב נוספים : מעבד:פנטיום4 . מהירות:3.2 מגה . זיכרון :1 ג'יגה . היות ואין לי ידע בנושא , אשמח על כל מידע , ישיר או עקיף . תודה ניצוץ
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
HD 4850 512MB 8800GTS 512MB שני הכרטיסים זהים במחיר אז מה יותר חזק? או שעדיף בכלל לקחת את ה9600GT 512MB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
אהלן, לפני חודשיים-חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש עם GF9800GTX [עוד כשהוא היה חדש דנדש] סתם רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין הכרטיס שלי ל-9800GTX+ ? כרטיס מומהר? זכרונות מהירים יותר? יותר נפח BIT? יותר זיכרון?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האפשרות Overdrive מסירה את האחריות מהכרטיס מסך? בלי זה אני לא יכול ליקבוע תמהירות של המאורר והכרטיס מסך חם.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מפחד שהתחמם לי יותר מידי אני לא יודע להגביר את המהירות של הכרטיס מסך אני לא יודע מה לעשותתתת אם מישו יכול להסביר לי
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה הכרטיס שהכי ישתלם לי במחיר הזה או שיש יותר טוב .. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך הזה ? ( יש לי עכשיו 8.8 )
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם יכול להיות לי צוואר בקבוק אם יש לי כרטיס מסך שהוא HD4870x2 ומסך 19 אינצ' בלי חיבור HD ואם זה עלול להשפיע בזמן משחק כמו פיקסלים מוזרים וכאלה ובעיות בגרפיקה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח - למשחקים (CoD, Crysis, GTA IV). בנוסף, אני אודה לכם מאוד אם גם תביאו חנות מומלצת לקנות בה באזור ת"א, חנות שאתם מכירים וסומכים על הבעלים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך ייתן לי מקסימום ביצועים למסך 19 אינץ'?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה יותר חזק CF של שני כרטיסי מסך 4870 או 4870X2, הם בערך באותו מחיר.. תודה D:
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, החליפו לחבר שלי את הכרטיס מסך ב IVORY (טענו שהוא לא תקין). כרטיס ישן: MSI RADEON X1600 256MB PRO כרטיס חדש: NVIDIA 8500GT 512MB אין לי מושג בכרטיסי מסך והייתי מעוניין לדעת אם ההחלפה הייתה "משתלמת". תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מערכת חדשה על בסיס הבורד של גיגהבייט ex58-ud4 , עם 3G זיכרון. המחשב אינו מיועד לגיימר, את הכח העיקרי אני צריך בשביל להריץ מכונות ווירטואליות על ה XP. אבל סביר להניח שכדאי להשקיע קצת כהכנה לוויסטה או דברים אחרים, וכדי להוריד עומס מהמעבד הראשי. בדעתי לעבוד עם שני מסכים יחדיו: 24" ו 19" אני מבקש המלצה על כרטיס ATI במחיר סביר לצרכים שלי, רצוי ללא מאוורר. יש לי צורך שהכרטיס יתמוך בשני מסכים בו זמנית. תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
בגרסא ה1GB... איך הוא, הוא ממש ישן איך הוא מריץ קריסיס נגיד... לאיזה כרטיס שנמכר הוא שווה ערך היום?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים בגלל שביטלתי את המשלוח מפנדס של ה-x800xl שהזמנתי אל תשאלו למה אז עכשיו אני נוסע לפולין יש לי שאלה האים המחירים בפולין זולים עים כן אני יקנה לוח אם מעבד וכרטיס מסך תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני כבר בא לקנות וזה פתאום אני רואה שהורידו אותו אי אפשר להשיג יותר?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחי יש גיפה 5200 מסריח ועזרתי לו לחבר תכרטיס לטלויזיה הבעיה שאפשר ליראות או רק בטלוויזיה או רק במסך ואין אפשרות לCLON ואין אפשרות ל2 דיספלי (אני מבקש מראש סליחה על שגיאות כתיב) עשיתי תימצא בכוח מסך או איך שקוראים לזה ועדין אותו דבר לכרטיס יש חיבור Sוידיאו מימנו זה אולך למפצל (מקורי של הכרטיס )שיש בו חיבור אחד של קומפוזיט פנימה ואחד החוצה ואותו דבר לSוידאיו ואני חיברתי רק תקומפוזיט (הצהוב)מהקומפוזיט החוצה לטלויזיה דרך אגב כרטיס של ASUS והמפצל שחור למי שזה עוזר
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שאלה : עוד כמה זמן יהיה משחקים שיתמכו ב DirectX®10 . ועם נגיד קניתי כרטיס מסך ב 1000 ש"ח (שתומך כמובן ב DirectX®9)אז זה אומר שהכרטיס שלי לא יעבוד במשחקים?? , וכרטיס מסך שתומך DirectX®10 עולה מ3000 ש"ח . זה נכון?? . ככה מישהו אמר לי .
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו כבר הצליח לפתוח צינורות ל6800GS AGP?? אם כן: אז של איזו חברה?(XFX;EVGA) היו בעיות? (ארטיפקטים;צינורות קצת פגומים) היה שיפור משמעותי? הוא עשה את זה עם rivatuner? אפשר קישור לאיזה כתבה או מאמר או משהו או מישהו שהצליח לעשות את זה? אם לא: זה סתם כרטיס = לת*ת
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
יש לכם הצעות אני רוצה לשדרג לא ראיתי משהו טוב ב סביבות 500 שח שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כבדים ויעמוד
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
של גייגה בייט או LEADTEK - לאיזה חנות יש את זה במלאי- ברוב החנויות שבדקתי אין ......
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-