כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
קניתי X1900XT 512 וזה רושם לי שהשם של הכ.מסך שלי הוא x1900 series זה בסדר ? ורושם לי 500 core clock ו 594 memory clock בCatalyst Control Center ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
דרוש כרטיס מסך עצבני, שיחזיק משחקים לתקופה ארוכה עד 1300 שקל(רצוי מזיגזג)
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-רציתי לדעת איזו תוכנת מדיה סנטר נחשבת לאיכותית ,יציבה ופונקציונלית (מה אתם אומרים על בוקסי) ובנוסף אשמח להמלצה לכרטיס טלויזיה טוב ומה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד כזה (מה התכונות ובשביל מה זה טוב בעצם) (האם ה4890 יכול לשמש בתור כרטיס טלויזיה?) אשמח לתגובה בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מאיפה להוריד דריבר 3.7 של ATI? הדריבר החדש 3.9 הזה עשה לי הרבה בעיות בET תמיד זה יורד ל40-50FPS תמיד!! בבקשה תנו לי קישור! עשיתי חיפוש בפורם לא מצאתי כלום:< אבל תתנו לי קישור ישיר יש לי WIN XP PRO בעברית R9800P
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי גי פורס 6600GT של גיגבייט ותמיד הוא היה מראה לי תטמפ בכרטיס....לא מזמן עשיתי עידכון דרייבר לכרטיס ומאז אין את האפשרות של לראות את הטמפ יש לזה פיתרון? ועוד בעיה : עשיתי עידכון BIOS לכרטיס שלי מאתר החברה http://www.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-N66T128D.htm ומשום מה לא השתנה מהירות ה CORE CLOCK ונישאר על 300 Mhz במקום על 500 אחרי העידכון... באתר החברה גם מצויין שהעידכון משנה את מהירות הליבה ECLK/MCLK is 500/1000MHz תודה לכל העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הכרטיס hauppauge wintv 150. התקנתי את הדריבריים ואת התוכנה DSCALER. משום מה גם התוכנה הזאת וגם תוכנות אחרות לא מצליחות לזהות את הכרטיס והתוכנה DSCALER רושמת את ההודעה הזו: "failed to connect video capture device to renderer". מה עלי לעשות??
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך הכרטיס שכותרת? כמה הוא עולה לAGP ? תודה רבה אפשר לכמה סיקורים עליו תוצאות של 3DMARK כמה טמפרטורה צריך להיות לכרטיס מסך? בזמן משחקים ומתי שלא?< 5900 זה תוצאה טובה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך 4850 ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה. לפני זה היה לי את ה1800XT ולא הייתהשום בעיה, פשוט חיברתי את המתאם שקיבלתי איתו ואליו כבל RCA רגיל לטלויזיה. פה קיבלתי מתאם עם שלושה חיבורי RCA (אדום,כחול וירוק) אין לי מוסג לאן לחבר מה... יש לי טלויזיה רגילה CRT. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי על זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion מה אתם אומרים עליו?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלם אני מרכיב את המחשב הנ"ל איזה כ. מסך תייעצו לי לקנות עד 800 ש"ח מעבד e6600 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כמה אפשר לדרוש על כרטיס מסך 7600GT LEADTEK הכרטיס בן פחות מחודש ???
-
- 12 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קיצר אני רוצה לעשות VMOD ל 9500PRO שיש לי ,צריך עזרה ,כיוונים וכו ,קירור יש לי . עם מישהו עשה פעם לכרטיס ויכול להביא עצות יותר ממוזמן . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
כמו שהרבה מכם יודעים, יש לי FX5200 בבית שהיה בשיא עולם ב3dmark03 על מהירויות 340/640 עם וולטמוד לזיכרונות, לפני חצי שנה הכרטיס כביכול נשרף ולא העלה את המסך ופשוט מת..., לפני יומיים מצאתי את הכרטיס באיזה קופסא ששמתי אותו ואמרתי לעצמי שאני צריך לנסות אותו, אז ניסיתי, והוא עובד! יש רק בעיה אחת, בביוס ועד למסך של הטעינה של הוינדוס הכל נראה בסדר, שהוא מגיע למסך הזה פתאום יש קווים אנכיים על כל המסך, שאני מגיע לוינדוס איתו הוא עובד על 4ביט ואני יכול להגיע לרזולוציה מקסימאלית של 800X600 ועדיין ישנם קווים אנכיים, שניסיתי להעביר ל32ביט המחשב כיבה את המחשב, אבל באחת הפעמים שניסיתי להעביר ל800X600X32 זה כן עלה ועם המון קווים אנכיים אדומים אבל עלה ובקושי זז, אבל עלה! אחר כך ניסיתי SAF…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפה 6600 של גיגה בייט עשיתי פורמט למחשב התקנתי תדריור כרגיל והחיבורים נשארו אותם חיבורים לTV הבעיה שעכשיו אני רואה על המסך של הטלוזה שחור לבן ושאני מסיר תדריור אני רואה ציבעוני אז שאין לי דריור על המחשב רואים במסך TV טוב ושאני מתקין הבלאגן מתחיל ולא הצלחתי לסדר את זה בהגדרות של הדריור זה מה שהקתנתי 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe יש פתרון !?!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אני תוהה לגבי הדבר הבא: מה משני הכרטיסים הנ"ל יותר חזק? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm - Geforce 8800GT 512MB 256Bit מהירויות: GPU 680\900MHZ Memory 1800MHZ או Geforce 8800GTS http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm 640MB 320Bit מהירויות: GPU 500\800 MHZ Memory 1600MHZ בקיצור, מה יותר חזק? ה8800GT מכיל מהירויות גבוהות יותר, אבל מצד שני ה8800GTS מכיל 320BIT וזיכרון בנפח גדול יותר
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מעבד 6300 OC, כרטיס מסך OC 8600GT מסך 22, 1680X1050 2GB RAM VISTA 32BIT אני מריץ הכל על VERYHIGH , בלי פילטרים , עם SHADOWS וSHADER על מדיום על רזולוציה של אלף מאתיים ומשהו על שמונה מאות ומשהו, (אני לא זוכר ,ואני לא בבית כדי לבדוק רק היחס הוא 16\10) , על WINDOWED, (ביטלתי את הFULL SCREEN) ושמתי רקע שחור על הדסקטופ , המישחק רץ חלק, וחוץ מהסרט בסוף הוא לא קירטע לי בכלל, לא בדקתי FPS, אבל המישחק רץ חלק , ואחרי פחות מדקה שוכחים שהוא לא על FULL SCREEN תהנו
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קצת לא ברור לי מדוע נוצר צוואר בקבוק במערכות ישנות או מערכות ביניים מבוססות מעבדי פנטיום 4 דור ראשון לא כפול ליבה כפול ליבה ראשון 775 (לא קור טו דו) ומעבדי AMD 939 כפולי ליבה 4400 4200.מדוע ישנה בעיה אם רוכשים כרטיס כמו 9800 או 4870 או כרטיסי ביניים כמו 9800GT או 4850 ברור שיש צורך בזיכרון ומעבד סביר אבל שוב את מרבית החישוב עושה היום הכרטיס מסך ולא המעבד הראשי.לכן אשמח להסבר מדוע ככל שעולה רף הכרטיס נדרש מעבד יותר חזק זה לא נישמע לי הגיוני.הנה דוגמא 4870 מחייב מינימום 4200 או מעבד אינטל מקביל ואינו יכול לעבוד על מעבדים חלשים יותר - הכרטיס עצמו הוא מעבד והוא חזק מספיק.למה הוא צריך מעבד ראשי חזק??.האם הוא אינו יכול לחפות על 3800 או על 3200 חלשים בכוח העבודה שלו? כבר ד…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני חדש בפורם והשמח אם תסבירו לי על מזה SLI וCF ומה יותר טוב וכל המידע שצריך על cf וsli
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום.... יש לי כמה שאלות בנוגע למשהו.... אני יכול להשיג מחבר ?ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ורציתי לדעת מה הכרטיס הזה שווה.... אני מתכוון כיום איזה כרטיס מסך (דברו איתי במחירים כי אני לא ממש מבין) שווה בערך ל"עוצמה" שלו? ואיך הוא יריץ משחקים של היום? (משחקים כמו Heroes 5 / Need for speed).... תודה רבה לעונים.... :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחפש כרטיס PCIE במחיר עד 400 ש"ח למחשב חזק. אבקש לקבל הצעת מחיר לכרטיס אמין במחיר הנ"ל ורצוי מארה"ב (ושיהיה משלוח עממי נניח 15-20$ גג). תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדיון X300 ואני רוצה לדעת עם הפיפא 2008 איזה משחקים ירוצו עם הכרטיס מסך הזה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך עובר הSOUND מהמחשב לטלוויזיה אם משתמשים בחיבור HDMI ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-