עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dmaster1984,

שלום חברה יש לי מחשב חדש/ישן,אבל הבעיה היא שיש לי רק GEFORCE FX5200 AGP X4 אני רוצה לקנות כרטיס חדש שמתאים לAGPX4 כמובן מצאתי את הכרטיס Radeon X1600PRO 256MB AGP Sapphire בסכום של 749 ש"ח מה אתם אומרים על הכרטיס אפשר אופציות נוספות לכרטיסים מתאים לAGPX4 תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by J.Dog-Christ,

מעדיף ATI כי יש צורך בVIVO [יציאת TV כמה שיותר איכותית] משחק מעט מאוד משחקי מחשב, בעיקר משחקים כמו CSS, פילטרים לא מעניינים כמעט את המשתמש, הגדרות גבוהות לא מרגשות את האיש המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. לטלוויזה מישהו יכול להסביר לי ? יש שם יציאה אחת וקיבלתי גם כבל

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by waizman,

הציעו לי לקנות את המסך הבא (משומש) http://www.sony-cp.com/en/products/archive/e200/ds-e200.pdf האם המסך נחשב לאחד טוב או שעדיף לחפש משהו אחר? תודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by DS,

טוב אז אחרי דיון עתיק שאני לא יודע אם אתם זוכרים קניתי את ה 9550 שלי שדווקא עובד די טוב. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם: איזה כרטיס מסך הכי טוב לביצועים? כשאני אומר אני מתכוון עד 2500 שקלים תקציב רק לחריץ AGP מכונת משחקים יחזיק לפחות לשנתיים אני מוכן לחרוג עד 3000

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by O.G.D 2k5,

יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה מפרט המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by Belegon,

הכרטיס הנוכחי שלי הוא 9550pro 256mb ואני מרגיש שהגיע הזמן להחליפו. בתקציב עד 1000 ש"ח חשבתי על x850xt 256mb האם הכרטיס הזה עדיין רלוונטי למשחקי מחשב הנוכחיים ותוכנות גרפיות כמו טרי די מרק. האם יש תחלופה אחרת באותו התקציב? המפרט המדוייק של הכרטיס נמצא באתר היצרן http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X850XT.html והחנות ממנה רציתי לקנות-גולדטופ (900 ש"ח) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15896

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by Omerole,

איך הם ביחס ל5.3 שפה באתר עם הCCC?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by רוני רו,

היי רציתי את דעתכם בתוצאה שקיבלתי עם תוכנת 3DMARK06 בתוכנת XP 32 BIT, התוצאה שקיבלתי היא 7200 נקודות. יש לי כרטיס מסך 9600GT 512 מגה של חברת ZOTAC ספק של ברת SPIRE 550 WAT מחשב עם מעבד AMD 3800 ליבה כפולה 64 ביט זיכרון 2 זיגה DDR1 לוח אם של GIGABYTE GA-K8F-9 ULTRA האם יש צוואר בקבוק עם מחשב כזה? בתודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inno3D NVidia 6200 FX ואני מעוניין לקנות מסך LCD 22 עם רזולוציה טבעית של 1680x1050. השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה הזו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי שאלה שנופלת בין הכיסאות של פורומים מסכי LCD וכרטיסי מסך... אני שנייה לפני הזמנה של מסך DELL 24" ,נאמר לי שכדאי לי לבדוק שהכרטיס שלי יוכל "לסחוב" רזולוציות טובות במשחקים(בעיקר world of warcraft) תוך כדי שמירה על FPS סביר. האם הכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד בזה? או שמוטב שאשדרג גם אותו? אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי מסכים דומים. תודה !

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך זול שתומך בלוח אם עם כניסת AGPX4, למטרת מחשב משרדי ישן ( P4 2.6GHz) ואם יהיה ניתן להריץ HD זה יהיה מצויין. תודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לשים בסטיקי ואם כבר בחדשות... http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html ATI Catalyst Tweak Guide תודה למנהליםא ל מחיקת כל השטויות שהיו פה... אין צורך לתת קרטיד לאתר פיסי ספטו כי לא שם מצאתי את זה!!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by ofirn2,

איזה חברה טובה ואיכותית שאני ירגיש את הביצועים של הכרטיס מסך (FPS גבוה) במחיר סביר של עד 1900 ש"ח ? אני חשבתי על e-VGA או ASUS אבל הייתי רוצה לשמוע דעות של הפורום. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by tripstrike,

האם מישו מבעלי הכרטיסים האלה פה הצליח לשנות את מראה ההגדרות של הדרייבר למראה הישן אם כן אשמח לישמוע איך פשוט המראה החדש מעצבן אותי לא מיסתדר איתו

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by davidcohen,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? 1.GeForce 7300 GS 2.GeForce 7600 GT תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. ברשותי מעבד פרסקוט מהירות 3 ,זיכרון DDR2 533 3GIGA לוח אם ABIT AA8 ' אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לאפשרויות הללו ולכן עזרה אנשים יקירים האם כדאי לשדרג את הכרטיס כאופציה זוחה של 800 שח במקום להשקיע במעבד והכל חדש . עד עכשיו היה לי GEFORCE 6200 TC חרא של כרטיס אבל סחב משחקים. הדילמה למשחקים של COD5 ובסיגנון

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by orrm,

שלום כולם, בימים האחרונים אני מתחיל לראות ריצודים על המסך שלי, כלומר המון המון פסים מטושטשים מרצדים על התמונה ובאים והולכים. הASUS PC PROBE מודיע על ירידה של יותר מ10% ב3.3V - אין לי מושג מזה אומר (?)... יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro 128mb, מעבד Intel P4 2.4C, לוחם אם Asus P4P800 עם 1 ג'יגה זכרון Corsair PC3500

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. שלום, אשמח אם תמליצו לי על דרייברים טובים לכרטיס מסוג Palit 9800GT 1024MB Sonic. אני משחק הרבה משחקים שחלקם גם כבדים (Counter strike 1.6, Crysis, Farcry2, Fifa09, COD4, NFS) ואני רוצה לנצל את המחשב במאה אחוזים. תודה רבה.

21. Started by gil13,

אני נכנס לכל מיני משחקים ואחרי כמה דקות בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר מלא פעמים.. ניסיתי את זה על המשחק DMC4 ו-crysis. יש לי וינדווס XP 32BIT והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (גירסא 8.7). בבקשה תעזרו לי. אני כבר לא יודע מה לעשות עוד :-\. וזה לא בעיה במשחקים כי ב-GRID זה לא קרה לי ושיחקתי יותר משעה רצוף. עריכה: שכחתי להזכיר שסקיי פי סי עשו לי אוברקלוק למעבד, אם זה קשור... והם הגיעו ל-3.6GHZ

22. Started by valt,

שלום לכולם long time reader 1st time poster מחפש כרטיס מסך בטווח של 500-700 למשחקי מחשב. מפרט מחשב intel core2 quad Q8200 2.33GHZ MAINBOARD: GIGABYTE EP43-DS3L 2 גיגה קינגסטון DDR2 אני לא רוצה להשתגע מצד אחד אבל נמאס לי ממחשב בצריך להוריד את כל האפקטים בשביל לשחק בפאקינג oblivion... [br]פורסם בתאריך: 11.03.2010 בשעה 22:32:40 ד"אכרגע המסך הוא |LG CRT של 19 אינץ' על רזולוציה של 1024 או 1280

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. משהו יכול להגיד לי אם הכרטיס ati radeon 9600pro יספק אותי טוב עם דום3?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש המלצה לכ.מסך שייתן איכות TV Out איכותית ככל שניתן ובמחיר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  25. אחרי ששיתוף הפעולה עם אינטל לא העניק את התוצאות הראויות, כך נדמה, החברה הטאיוואנית פונה אל שותפה נוספת בתחום העיבוד הגראפילכתבה

דיונים חדשים בפורומים