כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
החלפתי את הכבל של הDVI בכבל HDMI מחובר מהכרטיס 6950HD למסך LG IPS236V . לאחר חיבור הכבל התמונה קטנה ויש רווחים שחורים של 3 ס''מ בצדדים למרות שהרזולוציה מסומנת על 1920X1080.. יש לציין שמותקן הדרייבר 11.9 של AMD.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם זיפזפתי בזאפ והיום מצאתי מסך LCD בגודל "19 תוצרת חברה בשם AG NEOVO במחיר מדהים של 2500 ש"ח ראיתי אותו גם באתרים בחו"ל במחירים שבין 550 ל600 דולר . האם מישהו מכיר את המסך הזה? החברה הזו? מישהו מכיר את החנות הזו ?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
HD 4850 512MB 8800GTS 512MB שני הכרטיסים זהים במחיר אז מה יותר חזק? או שעדיף בכלל לקחת את ה9600GT 512MB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
פירוט על הגירסא החדשה: להורדה מפה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 לכל אלה שכבר הספיקו לקנות 8800GTS/GTX אפשר אולי תוצאות אוברלקוק?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, תכננתי לבנות עוד השבוע מפרט במחיר דיי גבוה - כ 6500 ש"ח, שיהיה מיועד למשחקים כבדים. ואין דבר החשוב יותר מכרטיס מסך לזה, להיום כמיטב ידיעתי מומלץ ללכת על ה 8800GT אבל שלא מזמן נכנס ה 9800GT לתמונה, אם כן.... יש מושג מתי צפוי להגיע ה 9800GT לארץ? (כדי לדעת האם ההמתנה שלי צריכה להיות ארוכה) והאם יהיה משתלם לקנות אותו ביחס לתקציב שלי למפרט שמתוכנן או שעדיף לי להשאר עם ה 8800GT בתכנון... תודה לכם,
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מחשב בימים אלה בשביל שאוכל לעבוד בתלת מימד בנוחות ויעילות [ללימודים] הבעיה היא תקציבית, מכיוון שהכרטיס הזה עולה כ"כ הרבה כסף רציתי לדעת אם יש פתרונות יותר זולים שעומדים באותם דרישות של רינדורים בסוליד וורקס? המחשב הולך להבנות על סמך הכרטיס מסך ככה שמעבד וכ'ו זה לא הנושא כרגע.. שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תמליצו לי אל מסך טוב למשחקים לראיה חדה שגם לא תפגע בעיניים גם הכי חשוב שאני יהנה ממנו בסרטים 19 אינש דק כמובן שיהיה איכותי תקציב 2000 ש"ח ... תודה מראש לעוזרים .......
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות את הכרטיס החדש של אנוידיה שהוא הג'יפורס 7800 GS. הוא מתאים לAGP כי כרגע אין לי לוח אם שתומך בPCI-E. המחשב הבא שלי הולך ליהיות עוד הרבה זמן אז חשבתי בשביל שדרוג אחרון שזה יחזיק מעמד. בכתבה הבאה מהאתר שלכם אפשר למצוא מידע על הכרטיס: http://hwzone.co.il/archive/1138921614/91617/ אני זקוק לכרטיס בשביל משחקים חזקים כמו באטלפילד 2,דום 3,קוויק 4 ופיר. האם זה משתלם לי הכרטיס מסך הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
מחשב שלי יחסית ישן אבל אין לי כסף לשדרג אותו כרגע. מה שכן אני יכול להרשות לעצמי להשקיע משהו באיזור ה700שקל במחשב. מצאתי לנכון לשדרג את הכרטיס מסך שכן יש כבר משחקים שממש מגמגמים לי. אני בשנה האחרונה בצבא, ואני ממש לא מעודכן . לא יודע מה יש , מה כבר אין ומה יצא לאחרונה. המלצות התקבלו בחום! תודה!
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום הרצתי 3dmark03 על המפרט הנ"ל (2.6C, 9600 PRO). התוצאה היתה 3493, מה שאיכזב אותי מעט (יחסית לאחרים שראיתי ב ORB). יש לכם רעיונות איך לשפר את זה בלי לשנות את תדר הפעולה?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
חבר הציע לי לקנות ממנו תכרטיס nVIDIA GeForce 8600GT ב150 שח .זה שווה בכלל ? האם הכרטיס מסך יכול להתאים למערכת כמו ישנה שלי ? PENTIUM 4 2.66 GHZ 512MB RAM GeForce FX 5200 לוח אם אני לא זוכר המחשב שלי נקנה לפני 4-5 שנים מקסימום אני ישלב תGeForce 8600GT עוד אחד אחר עם אני יבנה/יקנה מחשב חדש תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב של לטלויזיה (LCD אם זה משנה) יש לה יציאת S-VIDEO ואני מחשב אותה למחשב דרך הכרטיס מסך ואני מפעיל את מחשב והטלוויזה כאילו לא מזהה שהמחשב דלוק היא כאילו מזהה שיש חיבור כלשהו מהמקום אבל רושמת NO SINGLE OUTPUT מה לעשות חברה אני כבר ממש מעוצבן על החרא הזה
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום את הסט החדש של ה Catlyst ומאז שהתקנתי ה VIDEO IN של ה ATI MULTIMEDIA CENTER מסרב לעבוד לי כמוכן התקנתי את הגירסה החדשה של ה MULTIMEDI CENTER גירסא 8.8 כחלק מנסיוני לפתור את הבעיה אך גם זה לא צלח מה עושים? איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי לבדוק באחת התוכנות לערכית וידאו שבירשותי האם התקן ה VIDEO IN של הכרטיס מותקן ועובד כראוי והכן הוא עובד. שוב שאלתי כיצד אני פותר את הבעיה הזאת? האם מישהו נתקבל בבעיה כזאת? אודה לעזרתכם בנידון.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
עוד מבצע מעניין מאוד לחובבי החומרה ומהירי ההחלטה מגיע אלינו מאמאזון ארצות הברית ואמאזון צרפת לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיסי-מסך-של-nvidia-במחירי-מבצע-כעת-באמאזון/
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לחדר טלוויזיה חדשה HD 32 אינצ', ואני רוצה לקנות כרטיס מסך HD למחשב כדי לראות סרטים ישירות על הטלוויזיה כרטיס המסך שלי היום הוא ati x1950 512mb, אני מחפש משהו שיהיה שדרוג כמובן, אבל לא חובה שדרוג משמעותי באמת, כי אני סה"כ לא משחק משחקים עם גרפיקה יותר מדי כבדה, לכן גם טווח המחירים היחסית נמוך. הכי חשוב שתהיה יציאת HDMI כמובן. בעיקרון אפשר לתת המלצות עד 600 ש"ח ככה, אבל כמובן שעדיף עד 450 כמו שתבתי בכותרת תודה מראש! ---עריכה--- משהו חשוב נוסף ששכחתי, המארז שלי יחסית קטן, ולכן אין מקום לכרטיס מסך גדול כזה שתופס 2 סלוטים, אלא רק לכזה שתופס סלוט אחד
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי ביום שישי מחשב ב ק.ס.פ ובחרתי בכרטיס מסך של ATI דגם 4670 . יש לי טלויזיה רגילה עם חיבור RCA (אדום,לבן,צהוב) ואני מעוניין לחבר את המחשב אליה . מה ששמתי לב זה שאין בכרטיס מסך חיבור S-VIDEO (כנראה,המחשב עדיין לא הגיע אלי ) ויש שני חיבורים אחרים . לא משנה. שאלה: האם יש כבל כזה שאוכל בעזרתו להתחבר מהמחבר של כ.מסך ל RCA של הטלויזיה? ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו ? ואם כן , האם יש אפשרות שהצליל יצא מכרטיס מסך לטלויזיה ולא לרמקולים של המחשב ? לי זה חשוב כי המחשב נמצא כ 12 מטר מהטלויזיה וזה יהיה קצת דפוק לשמוע סאונד מהפרוזדור ולא מהטלויזיה בסלון. אשמח לתשובה. תודה , ליאור.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600 ג'יטי, ואני משחק (נותן משחק לדוגמא מתוך כמה) פרו אבולושן סוקר 6 - PES6, ברמה HIGH. המשחק עובד חלק בכללי, אבל ברוב חלקי המשחק יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או איך שלא תרצו לקרוא להם. אמרו לי שזה לי בגלל שהכרטיס מסך חלש מדי כי זה אמור לפעול חלק איתו וזה באמת עובד חלק איתו. אמרו לי לנסות לבדוק דרייברים ולעדכן אותם. אז איך אני בודק תדרייברים שיש לי, ואיזה דרייברים אני צריך להתקין? אין לי מושג אם זה נחשב לבעיה בכרטיס מסך אז זה מתאים לפה, או שזה נחשב לבעית תצוגה בווינדווס אז זה שייך לפורום ווינדווס או שזו בעיה טכנית, אז פתחתי פה נראה לי הכי מתאים, מצטער אם טעיתי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! ברצוני לקנות בעוד כמה ימים את הכרטיס מסך x1950pro אני יודע שעם החבילה של הכרטיס מגיע גם דיסק התקנה שלו אבל אני לא הבנתי לשם מה אני צריך בנוסף להתקנה גם להוריד את הדרייבר שלו וגם להתקין אותו ??? במה זה יעזור ????? אשמח לתשובות מפורטות......... תודה......
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן. הכרטיס שלי הוא סאפיר 4870 עכשיו אני חושד לשווא? או שבאמת יש דפיקה? כי אני רואה שכתוב משהו שקשור לPCIE ואני מצטער אני באמת newbe בכל העסק אז בבקשה אפשר עזרה? איך אוכל לתקן את הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-