כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי. הכרטיס מסך הנוכחי שלי נהרס (Palit Radeon 9800SE) ולחברה אין במלאי את הכרטיס. הם הציעו לי ללא תוספת כסף לקבל את הכרטיס הזה: Asus GeForce FX5700 V9570 TD. איך הוא? אתם יכולים לתת לי עליו מפרט טכני ואולי ביקורות אם יש?
-
- 12 תגובות
- 614 צפיות
-
-
השנה משקפות המציאות המדומה ימצאו בידיים של משתמשים רבים וב-NVIDIA מכינים שלל הפתעות שיסייעו לכם להריץ משחקים רבים בעזרת התאמה וחסכון במשאבים כשהשקותיהם של ה-Oculus Rift וה-HTC Vive מתוכננות בהמשך השנה, לפחות בגרסה המסחרית הראשונה, ידוע כי 2016 הולכת להיות שנה של מציאות מדומה. זאת, כשעד עכשיו טעמנו את הטכנולוגיה בעיקר דרך הדגמות בתערוכות שונות במהלך שנת 2015. על פניו, טכנולוגיית המציאות המדומה הפעם לא מוכנה לוותר ולהתפשר. חברות הפיתוח רוצות רזולוציה גבוהה, מספר תמונות לשניה מירבי וכמובן איכות תמונה גבוהה ומציאותית ככל האפשר. משקפות המציאות המדומה לא יהיו טרנד חולף, אלא מהפכה של ממש בחוויית השימוש לשחקני המחשב. NVIDIA: הכח הגרפי הדרוש גבוה פי שבעה מהסטנדרט של היום…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש שקט. מה אתם אומרים על זה? https://tms.co.il/product/4888
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום.... יש לי כמה שאלות בנוגע למשהו.... אני יכול להשיג מחבר ?ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ורציתי לדעת מה הכרטיס הזה שווה.... אני מתכוון כיום איזה כרטיס מסך (דברו איתי במחירים כי אני לא ממש מבין) שווה בערך ל"עוצמה" שלו? ואיך הוא יריץ משחקים של היום? (משחקים כמו Heroes 5 / Need for speed).... תודה רבה לעונים.... :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הצרכים שלי עכשיו הם נטו להריץ את BF 3 ב-ULRTA ובהגדרות הכי גבוהות, 1080P. התקציב שלי מגיע עד 2200-2300(בעצם רציתי את ה-670 WINDFORCE OC של ג'יגהבייט). האם יש סיבות טובות לקחת כרטיס אחר? פשוט חשובים לי הביצועים העכשווים וגם העתידיים ואני לא יודע מה הנוסחא הטובה לכרטיס מסך.,
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קיבלתי את ה7600 GS קיצור הורדתי דרייברים מהאתר של ניוידיה (סרייס 7) אז סתכלו איזה הודעה הוא נותן לי בהתקנה http://img175.imageshack.us/img175/541/22812074bq0.jpg מה זה אומר? והאם משנה אם אני מוריד דרייברים מהאתר או מתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הדיסק? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? GV-NX85T512HP http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2574 או GV-RX26P512H http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H המחיר שלהם כמעט אותו הדבר בערך 500 שקל אם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר במחיר הזה תציעו. תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב amd 6400x2 3.2ghz am2 3 גיגה זכרון 800 mhz כרטיס מסך 8800GS ASUS TOP EN ספק כוח של hec 400w לוח אם m2a-mvp שני סלוטים של pci expres x16 מסך 19' ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ל 4870 האם יהיה לי צוואר בקבוק עקב המעבד ? האם יש צורך לשדרג את הספק ? ןשאלה אחרונה האם יש הבדלים משמעותים בין הכרטיסי מסך ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש איזשהם בעיות? זה ששינו את השיטה מagp? או שכל המשחקים תומכים בזה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה בערך עם כרטיס GeForce FX 5600 מבית Gainward.... אתמול פתחתי את המחשב לניקוי ושמתי לב לדבר מוזר.... הכרטיס מסך שלי הוא בצבע כחול, ושונה מאיך שכל הכרטיסים האלה נראים בתמונה, והוא גם הרבה יותר קטן... שמעתם פעם על ג'יפורס 5 מבית גינוורד בצבע כחול?? האם יכול להיות דבר כזה???
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל Point of View Geforce 8600 GT 512 MB האים הוא צריך לקבל חשמל גם מי הספק הוא שצריך לחבר עוד משהו אליו?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
AMD משיקה באופן רשמי את כרטיס המסך Radeon RX 7600 XT 16GB על מנת להתחרות על ליבו של אחד מפלחי השוק הגדולים של גיימינג במחשב הנייח - לקחנו את כרטיס המסך מדגם Sapphire PULSE לביקורת על מנת לדעת כמה נכון היה המהלך הזה של AMDלכתבה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/463b67ea419769c7.jpg מעבד : AMD DUAL CORE 4.2 + 939 כרטיס מסך X1950 PRO GECUBE PCI-X16 256
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7900 מסוג GT של ניבידיה, ויש לו שתי יציאות דיגיטליות (לבנות). אחת מהן בשימוש והיא מחוברת למסך. בנוסף, יש לי יציאה אנלוגית (כחולה) מלוח האם, אני רוצה לחבר את היציאה האנלוגית הכחולה לטלוויזיה, חיברתי בעזרת כבל מתאים את לוח האם לטלוויזיה בנוסף לחיבור הדיגיטלי הקיים בין כרטיס המסך למסך. בטלוויזיקה הוא מזהה SOURCE בשם PC אך אני לא יודע איך להגדיר למשחב להוציא לשם מידע. ניסיתי דרך הדרייבר של ניבידה, אך הוא מזהה רק מסך אחד כי רק אחד מחובר לכרטיס המסך. איך אני מייצא מידע מלוח אם לטלוויזיה? איך מגדירים? בתודה רבה מראש, גל.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני שם במחשב שהזמנתי GTX 570 איזה מותג נחשב טוב / אמין יותר מ 2 הדגמים הנ"ל או היתם ממליצים על מותג אחר או אולי זה בכלל לא משנה תודה . PNY GTX570 1280MB GAINWARD GTX570
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש. ואני מתלבט . ראיתי בביקורת באתר שה 4850 מציג תוצאות לא פחות טובות מה 9800 ועולה בערך 450 ש"ח פחות. ראיתי גם שאמור לצאת ה 4750 בקרוב והוא אמור להיות הרבה יותר טוב. השאלה אם ידוע מה המחיר שלו? תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אז אחרי ההמלצה שקבלתי ממכם קניתי אתמול את ה-HD4670 ואני מרוצה מאוד, אז קודם כל תודה לכם. מכיוון שאני די חדש בעסק הזה אני רוצה להיות בטוח שאני לא מפספס אף שלב. אז בתור התחלה חיברתי את הכרטיס למחשב והתקנתי את תוכן הדיסק שהיה מצורף. האם זה מספיק? ישנם דרביירים אחרים/חדשים שכדאי לי להוריד? אני שואל את זה כי ראיתי באשכול של הביצועים ב-FAR CRY 2 שנפתח פה בפורום היה מוזכר דרייבר מיוחד עבור המשחק הזה. דרך אגב, אם זה משנה הכרטיס מתוצרת MSI.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, יש לי מסף 24" (1920X1200) אני מתלבט בין הכרטיס nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeוLeadtek לכרטיס nVIDIA GeForce EN8800GT 512MB PCIeוAsus מה אומר ה-EN ולמה הוא כ"כ זול בהתחשב בזה שהוא כרטיס של ASUS? ואם בכלל אתם יכולים להמליץ על משהו אחר בסביבות ה-700-800 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לבחור כרטיס אחד מתוך אלו... איזה לקחת? ולמה? BFG GeForce 8800GT OC2 512MB GDDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV Out DIRECTX10 Video Card EVGA E-GEFORCE 8800GT 512MB KO 675MHZ 512MB GDDR3 PCI-E Dual DVI-I HDTV Out DIRECTX10 Video Card EVGA E-GEFORCE 8800GT Superclocked 650MHZ 512MB DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDTV Out DIRECTX10 Video Card Galaxy GeForce 8800GT Overclocked 600MHZ 512MB 2.0GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV Out Video Card PNY XLR8 GeForce 8800GT 600MHZ 512MB 1.8GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV Out DIRECTX10 Video Card
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי כרטיס מסך מסוג: Readon 4850 מסך מחשב מחובר אליו אם כבל VGA-VGA והLCD מחוברת HDMI-DVI הבעיה היא שאני לא מצליח להעביר את השידור לטלוויזה מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-