כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הגיעו הHD2900PRO לחנויות מה שגורם לי ליותר בלבול ממקודם המחירים של הכרטיסים זהים ל8800GTS 320MB חיפשתי כמה ביקורות באנטרנט ומצאתי רק ביקורת אחת שלא ממש הייתה חד משמעית, בחלק מהמשחקים ה ATI היה טוב יותר ובחלק ה NVIDIA וההפרשים היו גדולים לכאן או לכאן... מישהו יכול ליעץ???? המחשב יעבוד ברזולוציה של 1920X1200 כל הזמן. ATI ידועים בזה שהדרייברים שלהם לא טובים בהתחלה נראה לכם שזה המקרה? לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ההבדל בינהם זה 200 שקל, השאלה על איזה מהם עדיף ללכת ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נערך הדיון. אני מעוניין לדעת אם מישהו שמע או קרא איפושהו על אנשים שהצליחו לעשות SOFTMOD 9800SE->9800NP/P על לוח אם מבוסס צ'יפסט של VIA? עוד משהו, מישהו יודע מה הסיבה לכל שכל SUFTMOD שנעשה על מערכת מבוססת VIA נכשל? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן ברצוני לעבור מחלונות XP לחלונות 7, אך ה-Advisor אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא ייתן לי את ה-Aero. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס הנוכחי GeForce FX5200 לכרטיס 8400GS. שאר הנתונים, pentium 4 2.6GHZ 1GB RAM בסדר. מה אתם אומרים, יש המלצה אחרת לכרטיס אחר? או שבכלל עדיף לוותר כי זה לא רעיון טוב..?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הרבה מהכרטיסי המסך של היום מייצרים הרבה חום... אבל ממה שהבנתי עד טמפרטורה של בערך 90 זה לא מסוכן לכרטיס. אז למה אנשים בעלי כרטיסי מסך שמתחממים קצת, מודאגים? הרי במילא,אם הבנתי נכון, המחשב יתקע או משהו כזה כדי לא לפגוע בכרטיס... תודה לכל העונים..
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח אם asus m3a78-emh (עם הכרטיס המובנה hd3200) וקניתי את הכרטיס hd 4350 (של sapphire אם זה משנה). ניסיתי להפעיל את ה-hybrid crossfirex בוינדוס 7 (גם בגרסת הRC וגם במלאה) והקטליסט פשוט לא נותן לי את האפשרות הזאת. וגם הוינדוס והקטליסט מזהים לי רק את אחד מהכרטיסים בכל מקרה, תלוי מאיפה אני מחבר את המסך (כמובן שניסיתי להפעיל את הhybrid crossfirex רק כשאני מחובר מהכרטיס מסך החיצוני). מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכם אחרי כל ההסברים אני מחפש איזה שיטה חוץ מתוכנה שיכולה לעשות נזק , למציאת פיקסל שרוף במהירות בחנות ברגע הבדיקה לפני קנייה ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
חשבתי על 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E של point of view מה דעתכם? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ואם לא למה ? אם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בוקר טוב. לא קיבלתי תשובות לשאלה שלי וההודעה כבר נדחקה אי-שם להיסטוריה, אז אני אנסה לחדד אותה. מחפש כרטיס מסך ללוח Gigabyte GA-945 GZM-S2 עם זיכרון של ג'יגה. הכי חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה ולצפות באיכות סבירה. רצוי שגם יתאים למשחקים. מה אתם אומרים על 7300GS? יש משהו יותר מתאים באותו איזור מחיר?
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אני קונה בתחילת חודש הבא את הLG L1720P. ממה שאני יודע כל רזולוציה נמוכה מ1024*1280 נראת מרוחה על LCD. ככה זה גם במשחקים ממה שאני מבין, נכון? אין לי ממש תקציב לכרטיס מסך, אני מחליף בעיקר בגלל שאין יציאת DVI בכרטיס שלי. חשבתי על הR9550 128BIT, ואולי לעשות לו קצת OC. ואולי גם למעבד ל3.0 וניצול מלוא רוחב הפס של הזכרון. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו NFS U או FIFA 2005 ברזולוציה של 1280 בצורה סבירה בכרטיס הזה? אם לא נראה לי שאני אאלץ להמשיך לשחק ב-AOC 7F שלי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברה בדרך כלל אני לא נוהג לשאול שאלות אבל הפעם סתם היום פירמטתי תמחשב התקנתי כל הפאקינשיט שצריך וכאשר באתי לכוון את הגדרות כרטיס המסך בקאטליסט 4.7 שמתי לב לאופצה שלא הייתה או זכורה לי לפני כן אני מדבר איפה שמכוונים את האנטיאלייזינג בין רמות של 4עד 6 אז יש לי כמובן את האפשרות בלבחור בAPPLICATION PREFERENCE שאת זה אני מכיר שזה יענו בחירת העדפות בשליטת הישום אבל מה שלא מוכר לי ושמעתי פעם משהו על זה שזה מתאפשר ומופיע כאופציה בחלק מכרטיסי המסך כיום וזה ניקרא:TEMPORAL-ANTI ALIASING עכשיו שמעתי פעם מזה אבל שחכתי מזה אני אשמח לקבל פרטים על זה ...תודה אגב יש לי 9600אקסטי. :
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות prophetview 920 dvi אבל, גם בגלל שרק לפנדה יש והשירות שם גרוע וה"delay" עצום בדרך כלל וגם בגלל שעד עכשיו עבדתי עם 19" חשבתי ללכת על 18" LCD. אני מחפש מסך באיכות גבוהה, שאפשר יהיה לשחק משחקים, יציאת DVI וכמובן שמהחיר לא יהיה אסטרונומי. תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הוא עולה 910 שקל עכשיו יש skypc כרטיס מסך 8800gs יותר יקרים ממנו וגם 9600 GT האם שווה לקנות את הclub על ה9600GT?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, האם בכ-2,500 ש"ח יש כרטיס אחר שעדיף עליו (בחו"ל או בארץ) כרגע או במהלך ה-3 שבועות הקרובים ? תודה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יתרונות חיבור אם מישהו יודע נא פרטו.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ראיתי מסך של מאג מדגם T906W ,מסך בגודל 19 אינץ רחב הינה המפרט המלא: נתוני המסך זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.284 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 500 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 55~75 Hz חיבורים VGA+DVI שלוש שנים אחריות ! רציתי לדעת איך הוא? יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
בהנחה שאני רוצה לקנות שניים ולשים אותם במערך CF (CROSSFIRE) ואני רוצה להחליף להם את הקירור למשהו מסיבי ורציני יותר כמו הS1 החדש או Thermalright HR-03 GT כשעליו מאורר 92 מ"מ האם זה יכנס במארז ובלוח האם? כלומר האם יש מקום לשתי מפלצות קירור כאלו שכוללות גם היטיסניק ענקי מצד אחד, וגם מאורר לא קטן וכל זה על לוח אם אחד (נניח X48 של ASUS) ומארז FULL TOWER גדול כמו PCP80 של LIAN LI ??
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שמעתי סיפורים על כרטיסי טלוויזיה "מפלצתיים" שעולים בערך 2000 ש"ח והם מבצעים לכידת וידאו וכל הדברים הקשורים בצורה הכי איכותית וטובה הכרטיסים גם מכווצים את הוידאו-אודיו בזמן אמת... יש כאן אנשים שמכירים את הכרטיסים הללו? אולי יש במחירים נמוכים יותר? אשמח לקבל תשובות
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בחנתי תכרטיס מסך שלי בתוכנה 3dmark ,עשיתי בselect שיבחן רק כרטיס מסך(ת4 בחינות שיש שם) והוא נתן לי ציון של 1806 dmark זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכקטיס הנ"ל? HD 5750 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E לאון
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-