עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Danny_Malis,

יש לכרטיסים את הקירור כמו של LEADTEK ל-7800GTX EXTREME שלהם. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190348 http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190492

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by AsDoNaTiOn,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח - למשחקים (CoD, Crysis, GTA IV). בנוסף, אני אודה לכם מאוד אם גם תביאו חנות מומלצת לקנות בה באזור ת"א, חנות שאתם מכירים וסומכים על הבעלים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by TrancEnergY,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 GTS בשילוב עם מסך DELL2007WFP עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום הבעיה היא שאחרי כמה שניות שהמחשב פועל על המסך מופיע ENTERING POWER SAVE והוא פשוט כבה אם אני עושה ריסטלמחשב אז עדיין אין תמונה רק אם אני מכבה את המחשב ומנתק את הכבל למסך או שמזיז טיפה את הכרטיס מסך עצמו ומפעיל שוב את המחשב יש תמונה ואז..... שוב!!!! המסך נכבה ואותו התהליך שוב ושוב קניתי את המחשב לפני יומיים ועדיין לא השתמשתי בו אני לא מבין מה הבעיה האם יש התנגשויות חומרה או שמשהו שם מתחמם ואז הוא כבה או לא יודע כבר מה לחשוב לעזאזל חייב עזרה דחוף לפני שאני מעיף את ההשקעה של 14000 ש"ח דרך החלון!!!! תודה מראש לכל העוזרים....

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by lolman,

שלום, אני מתעניין כמה זמן רב בקשר קניית כרטיס מסך, אבל עד עכשיו לא הצלחתי לבחור מה הכי מתאים לי אני מחפש כרטיס מסך ל- AGP במחיר של 1100 שקל גג ראיתי עד עכשיו 3 כרטיסים שמעניינים אותי: Sapphire Radeon X800GTO 256MB DDR3 DVI TV-Out AGP Retail ?Sapphire (ATI)? - ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, AGP? XFX PV-T42K-VDE3 GF 6800XT 256Mb DDR3 AGP 2*DVI+TV-OUT 2Y -עכשיו השאלה הגדולה>מה הכי חזק מבין 3 הכרטיסים? -מה הכי שווה לקחת מבחינת המחיר? -ושמעתי שה- x800gto לא תומך ב- SM3 זה חשוב להפעלת משחקים בעתיד?(יכול להיות מצב שהוא לא יפעיל משחקים?) תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? הוא חזק עם ביצועים טובים? איך הוא בהשוואה לסדרה של 7000 ? תודה רבה לפרטים .

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by Devil Servant,

שלום. יש לי מחשב עם כ. מסך מובנה ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה. ראיתי שיש דבר כזה חיבור VGA ל S VIDEO,אבל לא מצאתי שום מקום שמוכרים אותו בישראל. תהיהי אולי אתם מכירים תחליף לכבל הזה,אולי יש כרטיס שהוא לא כרטיס מסך שמאפשר חיבור לטלוויזיה? (אני אעדיף גם סוג של כבל כי אין לי ממש מקום לכרטיס,המחשב נמצא בוידיאו) ועוד שאלה: האם איכות החיבור לTV היא טובה? ז"א אפשר לקרוא בבירור טקסט? ומה הרזולוציה האופטימלית?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by d-undertaker,

נראה לי שיש לי מחסום FPS במשחקים.. לפעמים אני משחק על ההגדרות הכי הכי גבוהות, ומקבל 30 FPS במשחקים מסויימים ואם נגיד אני משנה להגדרות הכי נמוכות הFPS נשאר אותו דבר... חשבתי אולי יש מחסום FPS בדרייברים או משהו כזה? עזרה ???

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש ונשאר לי רק כרטיס מסך המפרט הוא מעבד Q6600 , ולוח אם P35 יעוד המחשב בעיקר לעריכת סרטי HD ומעט מאוד משחקים (כמעט ולא) איזה כרטיס מסך הכי מתאים לצרכים שלי ? תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by srami,

תאור הבעיה: מסך ראשי של WINDOWS בצבע כחול. כאשר אני פותח חלון (נניח MY COMPUTER) ומגדיל ומקטין אותו, גודל הרקע (גבולות המסך) משתה עד כדי מילימטר או שניים. ככל שהחלון הלבן במרכז גדול יותר, הרקע "מתכווץ" וגם הבהירות משתנה קצת. הבעיה קיימת בלי תלות ברזולוציה או קצב עידכון. כרטיס TI4200. אני מתלבט אם להחליף לאותו דגם (אולי הבעיה כללית?) או לעלות כתה ל- F700P. האם מישהו נתקל בבעיה ? האם זה יכול לבוא מהכרטיס ?

10. אהלן,טוב את השאלה שאלתי בנושא...... ???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by bzillimeister,

קניתי מחשב לפני קצת פחות משנה, במחשבה שאין טעם להפציץ בכרטיס מסך, ואני אשדרג אותו בהמשך. עכשיו זה בהמשך, ולכבוד נובמבר הבא עלינו לטובה (בעיקר) עם BF3 אני רוצה לשדרג את הכרטיס. המפרט.. Intel i5 320 GHZ, 4GB RAM, Geforce GT220 הGT220 לא היה משהו גם כשהוא יצא ובגלל זה אני מחליף אותו, בשאיפה למשהו באמת רציני. בכל מקרה- אני לא באמת מבין, אז אם חסר מידע או משהו- אני אשלים. תודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by bora-aa,

יש לי 9800GT קיבלתי בחינם,החליפו לי את 7600GT בקיצר היה לי טפרטורה (לפני כמה ימים יכולתי לבדוק) 80 במצב IDLE. קניתי את הקירור ואני נוגע בכרטיס עם היד לא מרגיש שום חום. התקנתי DRIVERS ועדיין לא רואה את הטפרטורה עם SPEED FAN או עם EVEREST הבעיה תוקנה,לא עשיתי ריסט אחרי התקנה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by SuperStyle,

בערך בכמה FPS?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. יש לי ויסטה וxp בדול בוט ואחריי שהחלפתי מ8800GTX ל4870x2 מחקתי דרייבר לפניי רק בויסטה ושחכתי מהאקס פי... עכשיו אני רוצה להיכנס לאקס פי ולהחליף דרייבר...מה הדרך הנכונה?

15. נבחן על far cry http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-08.html נבחן על קול אוף דיוטי http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-06.html אנריל טורנמנט 2004 הפתעה!!!!!!!! http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-05.html דום 3 http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-07.html

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום, כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ati radeon 9550 / x 1050 series (כמות זיכרון 256MB, חיבור מסוג AGP). אני מעוניין לשדרג לכרטיס קצת יותר טוב, כאשר המטרה היא הפעלה (סבירה) של משחקים. במפרטים המומלצים שבאתר מומלץ הכרטיס geforce 9500GT 512MB עבור מחשב משחקים בתקציב נמוך. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס הזה יספק שיפור משמעותי ביחס לכרטיס הישן שלי? ואם לא, איזה כרטיס אחר מומלץ (פחות או יותר באותו תקציב)? 2. כשחיפשתי את הכרטיס באתר של חנות מסויימת נתקלתי במס' סוגים: א. BLISS 9500GT של חברת Gainward ב. FX 9500GT של חברת Gygabyte ג. 9500GT של חברת Axle האם יש הבדל בין BLISS ל-FX ולכאשר לא מופיע אף אחד מהם, או שרק מדובר בשם שהיצרן הוסיף והכרטיס עצמו הוא זהה? במידה שאכן אין הב…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. מספר שאלות: איך הקירורים של Leadtek בכללי, ובכרטיס הזה ספציפית? הקלוקים שלו הם כאלה: GPU/Memory : 590/1800 בהתאם. כמה עוד אפשר "לדחוף" אותו עם קירור סטוק? תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. איך הספק הכוח, xtreme p4 500w atx 12v, יעבוד עם כרטיס מסך כמו x1800 gto ?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by thegame998,

יש כזה כרטיס ? אם כן מי המתחרה שלו (למשל גיפור 7800 6200 סתם דוגמא...) ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום לכולם... לאחרונה קניתי מחשב חדש (בחתימה) עם כרטיס 2900 Pro. ביצעתי לכרטיס OC בעזרת התוכנה AtiTool והגעתי איתו לתדרים של 820 לליבה ו1035 לזיכרונות (2070 אפקטיבי) לפי מה שהבנתי, הפרו הוא גרסה מדוייקת של ה-Xt עם תדרים נמוכים יותר,לכן רציתי לשאול אם עם התדרים הנוכחיים קיבלתי בעצם כרטיס ברמה של xt ? נ.ב - מה התדרים המקוריים של ה-Xt? תודה רבה, דוד...

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by fish123,

הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עוש…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by finish,

יש לי בעיה שאני רואה לא טוב את הסרטונים במשחק הפילטרים לא טובים הםכזה זזים לא כמו שצריך יש לי כרטיס מסך0: gigabyte radeon 9550 128mb 64bit תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by lilshtig,

שלום לכולם ברצוני לדעת מה הבדל בין שני כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail והשני: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 DualDVI Retail הOC שלו הוא 2! יש הבדל או שזה סתם לקחת עוד כסף כי המחיר הוא עוד 200 שח על OC2 הזה מה אתם אומרים? ודרך אגב היבואן של BFG ראה ששיש ביקוש לכרטיסי מסך הזה אז הוא העלה תמחירים מ1550 ל1660 והוסיף תOC2 במחיר 1770 ממה שאמרו לי בחנות ה OC2 חזק יותר זה נכון? איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי לקנות? כל מידע בנושא יתקבל בברכה תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.