כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך סביר למחשב שאקח לצבא. מה אתם מציעים לקחת? תקציב: עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, למישהו יש ניסיון עם מסך של LG דגם L1910B LCD? הייתם ממליצים לקנות אותו? (מיועד למשחקים וגלישה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של IBM דגם P260 ויש מאחורה שני חיבורים, אחד רגילה ואחד DVI, ורציתי לשאול אם אני נגיד יחבר את המסך דרך כניסת ה DVI יהיה הבדל באיכות התמונה ? אם כן ההבדל רציני ? כמה אמור לעלות כזה כבל ? והשאלה השניה שלי היא, יש לי הפשרות שהווינדוס יראה רק את הקצב ריענון ש " בטוח " למסך שלמשל ב 1600X1200 זה 72HZ למרות שאם אני שם אותו על 85 הוא גם עובד בלי שום בעיה... עכשיו השאלה אם זה שאני שם 85 יגרום נזק למסך ? רואים בכלל יותר טוב שאני מושך אותו מעל למה שהוא "מסוגל" ? תודה מראש :
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם חבר טוב ביקש המצלמה לקניית כ.מסך הבנתי ש6600GT זאת קניה חכמה... יש לי אפשרות באותו מחיר את שני הכרטיסים האלו: Pointofview 6600GT או Leadtek - Geforce 6600GT מה דעתכם? אני אישית מכיר את Leadtek אבל לא את Pointofview , אבל זה לא אומר כלום תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מחפש מסך LCD איכותי. הבעיה היא שלאף חנות אין מסכים טובים בתצוגה, ואני לא מוכן לקנות מסך בלי שאראה אותו עובד קודם. מישהוא מכיר חנות גדולה עם מסכים טובים בתצוגה ? אם פרסום שמות חנויות נוגד את חוקי הפורום אנא שלחו תשובה במסרים פה באתר. תודה !
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עכשיוו של איזה חברה לקחתת את הכרטיסס?... לאיזה חברה יש קירור טובב תעזרו לי בבקשה .... ת' ......
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מתנה כזה ממיר עם חיבורי RCA מצד אחד ומצד שני USB. אז חשבתי שזה מין כרטיס ללכידת ווידאו חיצוני, מצאתי את הדרייביר של זה באינטרנט, אבל הבעיה היא שהוא אומנם רואה את ההדקן ומזהה אותו אבל מתייחס אליו כמצלמת אינטרנט. האם אתם מכירים איזה תוכנה יכולה ללכוד לי ויידיאו עם המכשיר הזה?? ואיך אני בדיוק עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך CTX PR705F ויש לי בעיה שלפעמים שאני מפעיל את המחשב המסך עובד רק על 60HZ למרות שהוא מכוון על 85HZ. חשבתי שאולי זאת בעייה בדריברים של הכרטיס מסך אז החלפתי אבל זה לא עוזר ואין לי מושג איך לתקן את זה למרות שבדרך כלל אני משחק עם ההגדרות קצת ובסוף זה עוזר אני רוצה לפתור את זה פעם אחת.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה עדיף בין שני אלה: מKSP יש 6600GT של XFX ב1180ש"ח, נראה לי שזה AGP, אם לא אז זה לא רלוונתי. ומZIGZAG יש 9800PRO ב1300ש"ח. אתם מכירים עוד 9800PRO או 6600GT במחיר טוב מאיפהשהוא? לAGP...
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יותר טוב אני מניח מהכרטיס הנוכחי שלי.... GeForce 4 mx 440 64-128 bit (I dont know exactly) השאלה שלי היא האם הוא טוב יחסית למחירו?(500 ש"ח) הוא יותר טוב מהכרטיס הזה ב-400? GigaByte Radeon 9550 128bit ועוד שאלה קטנה.... ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? זה...128 ביט....יותר חזק מ-9550 64 ביט?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות? המאורר הפסיק כמעט לעבוד, אז הורדתי אותו, שימנתי אותו (אחרי ניקוי קטן), הורדתי את המשחה הטרמית הקודמת, שמתי חדשה, חיברתי את המאורר חזרה. מאז לא ממש רואים, מהרגע שהמסך נדלק רואים ארטיפקטים ותצוגה מבולגנת, בשני מחשבים שונים. המאורר מחובר היטב לגוף והוא פועל. מה זה עוד יכול להיות? יש סיכוי שהכרטיס הלך או משהו כזה? (כי זה חבל, יום שישי אני מוכר אותו...)
-
כמה עולה מסך LCD 19 טוב ואמין (בעיקר למשחקים אז שלא ישרף)? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אנשים אל תישאלו איזה באסה.. נפל לי מאוורר של 80 מ"מ מגובה של איזה 5 ס"מ על הכרטיס מסך בזמן שהמחשב פעל ומאז אני רואה מלא מלא פסים על המסך (בקיצור הלך הכרטיס) עכשיו יש אחריות יש הכול אבל הבעייה היא שפירגתי לו את הקרור סטוק שלו וסמתי קרור מיים בשביל הכרטיס ויש גריז מין הסתם על הליבה זיכרנות וכו וכו ואין מצב להוריד אותו מה אומרים פנדה (שהם נורא נחמדים..... :pissed:) יחליפו לי אותו??
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gainward fx 5200 le אל תחשבו שהאותיות le מסמנות ביצועים גרועים זה הפיסיבי מהסוג הזה אז לנושא בדקתי וגיליתי שלליבה יש סטפינג b1 מה זה אומר ומה זה משפר? הינה תמונה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 64 ח-128 ל- 256? במה זה מתבטא בעצם? וכמה ביט יש לכרטיס מסך הנוכחי שלי? שימו לב שאני מדבר על BIT ולא על BYTE
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי שלשום את הכרטיס ג'יפורס 6600GT של XFX. הזמנתי טכנאי שירכיב לי(קניתי גם ספק חדש). עכשיו, האדיוט לא מחק את הדרייברים שהיו לכרטיס הקודם, אלא הרכיב את הכרטיס עליהם. כשראיתי שהביצועים גרועים מחקתי את הדרייברים האלה(שהיו של הכרטיס הישן ושהטכנאי לא מחק) והתקנתי חדשים, אבל עדיים הביצועים לא מי יודע מה. את פאר קריי 1.3 הוא לא מריץ לי טוב, את COD הוא מריץ לא מי יודע מה, ודום3 בגלל קטסטרופה. חשוב להדגיש שהבעיות הן עם קצב פריימים, ולא בעיות בתמונה כמו מריחות, כתמים וכד'. אני רוצה להיות בטוח- הבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה, נכון? אם הטכנאי לא היה מרכיב טוב את הכרטיס, איך זה היה מתבטא? מפרט: P4 2.8 256X2 MB RAM 400 DDR לוח אם של MSI, די טוב, אני לא זוכר ת'שם.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
הנה ב-AnanTech יש באנצ לכרטיס מסך החדש של גיגבייט בעל 2 ליבות של 6600GT: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2315&p=1
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני יודע שאתם שומעים את השאלה הזאת 100 פעם, אבל ממה שהבנתי יש לפעמים בעיות תאימות עם חלק מהכרטיסים של 6600 gt ל agp x4. אני עומד לקנות את ה6600 gt של leadtek ויש לי לוח אם של gigbyte דגם 8irx שתומך רק ב agp x4 עכשיו השאלה היא האם יש פה מישהו שעובד על כרטיס דומה על agp x4? והאם יש מצב שהכרטיס לא יעבוד אצלי?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לעבודה בעיקר באופיס ואינטרנט על המסכים הבאים: SAMSUNG 710N BENQ 737S-D BENQ 767B12 LG1730S LG1730B LG1720B HYUNDAI Q17 יש למישהו נסיון איתם?
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני בונה כעט מערכת קולנוע ביתית, כבר רכשתי (ממש עכשיו) את הרמקולים וכל הנלווה להם, וכעט אני רוצה להסגר לגבי מקרן, איזה מקרן הוא הטוב ביותר בתחום המחירים -6,000-8,000? עד כה שמעתי דברים מאוד טובים על ה- Infoucs X1a אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה.. נ.ב. - מישהו יודע היכן בארץ ניתן למצוא חנות שמוכרת שלטים למחשבים (או חנות שעושה משלוחים מחול)? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של החברה Sapphire , ואני רוצה לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו. בבקשה תסבירו לי שלב אחר שלב תודה
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום למי שקורא את ההודעה! כשאני מנסה לבחור חומרה למחשב שלי או מחשב בכלל אני לא מבין מי יודע מה.. אני יותר בנאדם של windows ותוכנה ;D אז הנה מה שאני רוצה לדעת... (או: "הנה השאלה") יש לי מחשב תומך רק בחיבור PCI לכרטיסים :-\ ואני מחפש כרטיס מסך בשביל המחשב שלי... מה שיותר קשה מאחר ואני צריך לחיבור PCI ולא ל-AGP (לא, אין לי PCIEXPRESS). אשמח (מאוד אפילו) אם מישהו (או מישהי ) יוכלו לעזור לי בבחירת הכרטיס הטוב ביותר שאוכל למצוא. בינתיים אני מוכן להשקיע 360-460 שקל על כרטיס. כמובן שאשמח למחיר נמוך יותר למי שמוצא אחד...! אם למישהו יש המלצות כמו "אל תקנה עכשיו" או "קנה כמה שיותר מהר" (כאלה דברים) שבבקשה יסביר למה! זה לא יעזור הרבה אם זה רק ציון עובדה שלא תעזור לי... תוד…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כניתי: G-Force FX 5900 מבית אלבטרון האם נדפקתי או שהם ספקים דיי טובים?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-