כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כמו שהרבה מכם יודעים, יש לי FX5200 בבית שהיה בשיא עולם ב3dmark03 על מהירויות 340/640 עם וולטמוד לזיכרונות, לפני חצי שנה הכרטיס כביכול נשרף ולא העלה את המסך ופשוט מת..., לפני יומיים מצאתי את הכרטיס באיזה קופסא ששמתי אותו ואמרתי לעצמי שאני צריך לנסות אותו, אז ניסיתי, והוא עובד! יש רק בעיה אחת, בביוס ועד למסך של הטעינה של הוינדוס הכל נראה בסדר, שהוא מגיע למסך הזה פתאום יש קווים אנכיים על כל המסך, שאני מגיע לוינדוס איתו הוא עובד על 4ביט ואני יכול להגיע לרזולוציה מקסימאלית של 800X600 ועדיין ישנם קווים אנכיים, שניסיתי להעביר ל32ביט המחשב כיבה את המחשב, אבל באחת הפעמים שניסיתי להעביר ל800X600X32 זה כן עלה ועם המון קווים אנכיים אדומים אבל עלה ובקושי זז, אבל עלה! אחר כך ניסיתי SAF…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD חדש 17 אינץ' עד 2000 ככה 19 אינץ' יכול לחרוג מהתקציב עד סביבות 2600. אני לא יודע בדיוק מה כדאי ראיתי גם מסך 8ms של polyview 19 אינץ' רחב ב-1850 שקל וזה נשמע די מפתה! מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?? אישית לא אוהב את ה-730B בגלל העיצוב... תודה!! אגב המסך לא למשחקים כל כך אלא לסרטים ועבודה בווינדוס
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפה 6600 של גיגה בייט עשיתי פורמט למחשב התקנתי תדריור כרגיל והחיבורים נשארו אותם חיבורים לTV הבעיה שעכשיו אני רואה על המסך של הטלוזה שחור לבן ושאני מסיר תדריור אני רואה ציבעוני אז שאין לי דריור על המחשב רואים במסך TV טוב ושאני מתקין הבלאגן מתחיל ולא הצלחתי לסדר את זה בהגדרות של הדריור זה מה שהקתנתי 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe יש פתרון !?!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס Geforce 6600GT של Albatron וראיתי שיש שני סוגים: pci-e ו -AGP השאלה היא למה ה- pci-e הוא יותר זול? (הוא לא אמור להיות יותר חדש ומהיר?)
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם asus m3a78-emh (עם הכרטיס המובנה hd3200) וקניתי את הכרטיס hd 4350 (של sapphire אם זה משנה). ניסיתי להפעיל את ה-hybrid crossfirex בוינדוס 7 (גם בגרסת הRC וגם במלאה) והקטליסט פשוט לא נותן לי את האפשרות הזאת. וגם הוינדוס והקטליסט מזהים לי רק את אחד מהכרטיסים בכל מקרה, תלוי מאיפה אני מחבר את המסך (כמובן שניסיתי להפעיל את הhybrid crossfirex רק כשאני מחובר מהכרטיס מסך החיצוני). מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש שני סוגים שרציתי לדעת מה ההבדל ביניהם.. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 יש תדגם הזה שנראה לי שהוא OVERCLOCKED תקנו אותי אם אני טועה .. רציתי לדעת האם אפשר לפתוח תכרטיס הזה ל 6970 ויש תדגם הזה : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=1021 האם הוא אפשרי ל OC ול 6970 ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
חברה בדרך כלל אני לא נוהג לשאול שאלות אבל הפעם סתם היום פירמטתי תמחשב התקנתי כל הפאקינשיט שצריך וכאשר באתי לכוון את הגדרות כרטיס המסך בקאטליסט 4.7 שמתי לב לאופצה שלא הייתה או זכורה לי לפני כן אני מדבר איפה שמכוונים את האנטיאלייזינג בין רמות של 4עד 6 אז יש לי כמובן את האפשרות בלבחור בAPPLICATION PREFERENCE שאת זה אני מכיר שזה יענו בחירת העדפות בשליטת הישום אבל מה שלא מוכר לי ושמעתי פעם משהו על זה שזה מתאפשר ומופיע כאופציה בחלק מכרטיסי המסך כיום וזה ניקרא:TEMPORAL-ANTI ALIASING עכשיו שמעתי פעם מזה אבל שחכתי מזה אני אשמח לקבל פרטים על זה ...תודה אגב יש לי 9600אקסטי. :
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אם אפשר כרטיס לא כולל רמקולים מובנים
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות את הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150MCE Personal Video Recorder http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00064GI2O/qid=1119881578/sr=8-1/ref=pd_bbs_ur_1/002-8694221-9332012?v=glance&s=pc&n=507846 כדי להקליט מהטלויזיה כתוב בSystem Requirements שצריך להיות: DVD decoder certified for use with Media Center 2005 מזה הדבר הזה ואיך אני יודע אם יש לי??? ובכלליות מה אתם חושבים על הכרטיס(לצורך הקלטה איכותית מהטלויזיה וצפייה על הטלויזיה)??
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום.... יש לי כמה שאלות בנוגע למשהו.... אני יכול להשיג מחבר ?ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ורציתי לדעת מה הכרטיס הזה שווה.... אני מתכוון כיום איזה כרטיס מסך (דברו איתי במחירים כי אני לא ממש מבין) שווה בערך ל"עוצמה" שלו? ואיך הוא יריץ משחקים של היום? (משחקים כמו Heroes 5 / Need for speed).... תודה רבה לעונים.... :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך עובר הSOUND מהמחשב לטלוויזיה אם משתמשים בחיבור HDMI ?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש איזשהם בעיות? זה ששינו את השיטה מagp? או שכל המשחקים תומכים בזה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לי radeon 9800 ורבים אמרו לי שאני לא יהנה מספיק מהכרטיס (צריך להוסיף דברים) דברים שיש לי: מעבד: אינטל1.7 פנטיום 4 זכרון: 512 ddr לוח אם :ddr אינטל * מה אני צריך לעשות בישביל שהמחשב ינצל את הכרטיס המסך ואני יוכל להנות ממנו עד הסוף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תגידו יש מצב שאם אני מחליף את המסך שלי(שהוא ממש ישן)..לאחד עם זמן תגובה ורענון וכו' יותר טובים אז יהיה שיפור בביצועים של משחקים?(כי לפעמים קורה לי שלמרות שה-fps ממש טוב מדי פעם כשאני מזיז את העכבר בצורה מהירה אז זה נתקע כזה לממש טיפה זמן).
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך MAG 17'796FD2 ומשום מה אני לא מקבל מעל ל60 FPS בשום משחק...למרות המערכת החזקה שלי... אני יודע שכיעקרון אין משמעות למספר הFPS מעל ל25-30 אבל זה מדד לחוזק של המערכת...ואצלי הוא משום מה לא עולה על 60...גם במקומות שהוא צריך להיות מעל 500(כמו למשל בתפריט הראשי של AAO) מה לעשות? שאר המפרט: AMD Athlon 64 3000 ?EPOX 8HDA5J S-754 ?512MB A-DATA? 400 DDR X2 MSI Radeon 9800 Pro 128MB
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה לקנות שניים ולשים אותם במערך CF (CROSSFIRE) ואני רוצה להחליף להם את הקירור למשהו מסיבי ורציני יותר כמו הS1 החדש או Thermalright HR-03 GT כשעליו מאורר 92 מ"מ האם זה יכנס במארז ובלוח האם? כלומר האם יש מקום לשתי מפלצות קירור כאלו שכוללות גם היטיסניק ענקי מצד אחד, וגם מאורר לא קטן וכל זה על לוח אם אחד (נניח X48 של ASUS) ומארז FULL TOWER גדול כמו PCP80 של LIAN LI ??
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מי מהם חזק יותר? שניהם 256 ביט, 256 זיכרון, שניהם ל AGP לא ידוע על סוג DDR, כמות צינורות ומהירות שעון... הפאליט בזאפ עולה 600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אז אחרי ההמלצה שקבלתי ממכם קניתי אתמול את ה-HD4670 ואני מרוצה מאוד, אז קודם כל תודה לכם. מכיוון שאני די חדש בעסק הזה אני רוצה להיות בטוח שאני לא מפספס אף שלב. אז בתור התחלה חיברתי את הכרטיס למחשב והתקנתי את תוכן הדיסק שהיה מצורף. האם זה מספיק? ישנם דרביירים אחרים/חדשים שכדאי לי להוריד? אני שואל את זה כי ראיתי באשכול של הביצועים ב-FAR CRY 2 שנפתח פה בפורום היה מוזכר דרייבר מיוחד עבור המשחק הזה. דרך אגב, אם זה משנה הכרטיס מתוצרת MSI.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין HD 2600 XT 256MB או 8600GT 256MB תקציב-500-600 גג
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, יש לי מסף 24" (1920X1200) אני מתלבט בין הכרטיס nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeוLeadtek לכרטיס nVIDIA GeForce EN8800GT 512MB PCIeוAsus מה אומר ה-EN ולמה הוא כ"כ זול בהתחשב בזה שהוא כרטיס של ASUS? ואם בכלל אתם יכולים להמליץ על משהו אחר בסביבות ה-700-800 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך לבחור כרטיס מסך של 512 מ"ב ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות בשבילי בשביל כרטיס מסך טוב הוא צריך להתאים ללוח אם של אינטל דגם : GA-8I945P-G יש למישהו הצעות בשבילי ?
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך רחב חיצוני ברזולוציה 1050x1680 ללאפטופ עם כרטיס מסך אינטל 82852/82855 ? אם כן, איך??
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שיהיה לי לגיימינג חשבתי על ה Gtx 560 או HD 6870 השאלה אם זה מתאים למחשב שלי המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון : 2.00 GB בודד-ערוץ DDR2 @ 400MHz לוח אם : Gigabyte G41 וספק כוח יש לי מקצועי 500 וואט אגב המחשב שלי מחובר למסך 42 FULLHD אז כרטיס שגם יהיה טוב לצפייה ב HD מה הייתם ממליצים לי לעשות?<
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-