כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, בהמלצתכם ולאחר בירור בנושא המלצתי לחברי לקנות כרטיס מסך של LEADTEK 6600GT AGP אך יש לנו "בעיה קטנה". החומרה אשר הוא משתמש היא P4 2.0 עם זכרון של 256 מגה (אני יודע שזה לא מומלץ מכיוון שהכרטיס חזק יחסית למעבד, אך הוא רצה כרטיס טוב) הבעיה היא כזאת, התקנו הערב את הכרטיס (לא לפני הסרת הדריבר הישן) התקנו דריבר חדש של NVIDIA 71.20 + DX 9C... ומשהו קצת לא נראה לי הגיוני, לי יש אומנם מחשב קצת יותר חזק (פירוט מופיעה למטה) עם כרטיס מהדור הקודם 9800PRO אך אצלי לדודגמא במשחק FAR CRY הכל נראה חי, יש ציפורים בשמיים, רואים דגים, המים נראים כמו מיים והכל חיי. אצלו רואים ממש ממש לא משהו, אומנם המחשב יחסית חלש ואין לו הרבה זכרון אך האם כל זאת קשור לתצוגה ולא למהירות הפרימים בכל ש…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזשהם בעיות? זה ששינו את השיטה מagp? או שכל המשחקים תומכים בזה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אותכם אולי אתם מבינים למה חלק מכרטיסי ה-9600XT של Sapphire מגיעים עם צבע שחור וחלק עם אדום...? מה השוני הזה? מדובר על גירסאות שונות במקרה? אולי Revision שונה של הלוח? יש עדיפות מסוימת ? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי 6800 gt אני רציתי לשאול בקשר ליציאה השנייה של הכרטיס שצריך מתאם כדי לחבר אותה למסך רציתי לדעת למה היא מה עושים איתה? ?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שני מסכים ששמעתי עליהם רק טוב, השיקול בלי להתייחס בבקשה למחיר. ובנוסף להכל, אני היחיד ששם לב לזה שאין שום הבדל בין הQ17 לQ17+ באתר של יונדאי?? http://www.hyundaiq.com/pro.asp תודה רבה לעוזרים, העניין די דחוף
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אהלן. סליחה שאני פותח מלא דיונים, פשוט אני קצת לחוץ בקטע הזה. טוב, אז יש לי ג'יפורס 6600GT שקניתי לא מזמן, ועכשיו המחשב מפורמט, וכל הדרייברים בסדר. אבל, כשאני מריץ את פאר קריי על הגדרות הכי גבוהות זה בדרך כלל טס מבחינת הFPS, אבל יש מדי פעם תקיעות, שהכל פשוט תקוע, לא שהכל זז לאט. עכשיו, לדעתכם זה קשור לכרטיס מסך, או שאולי זה הזכרון, 256X2 MB RAM 400 DDR? כי זה כבר לא בעיה, יש תוכנות שמטפלות בזיכרון. אז תענו לי, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חדשה טובה למתכנני הSLI למיניהם, סוף סוף תוכלו להשיג בארץ אולי עוד חודש או פחות את כרטיסי הHIGH END של NVIDIA בPCI-E. http://theinquirer.net/?article=20641
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה ואני רואה את המסך של המחשב גם בצג של המחשב וגם בצג של הטלויזיה אבל בעיה אחת יש לי הרקע מה שמופיע בצג בטלויזיה הרבה יותר גדול הצג עצמו של הטלוזיה (כיאילו יש סמלים שאני לא רואה ועוד כול מיני כאלה ) וגם שאני משחק עם הרזולוציה זה לא עוזר ... מחפש פתירון תודה רבה ..
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של EPOX דגם +8RDA תומך עד AGP X4 אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ATI 9600XT , ואשמח לקבל תגובות בקשר לתאימות שלו בעבודה על הלוח שיש לי. מה שבעיקר מעניין אותי זה האם ייתכנו בעיות לאור העובדה ש לוח ה EPOX שלי מבוסס על NFORCE2 שהוא צ'יפסט של NVIDIA המתחרה? אשמח אם התגובות יתייחסו להיבט הטכני ולא המחיר. הכרטיס נבחר בכוונה ומתוך ידיעה שזה נחשב כרטיס ממוצע (פלוס) יחסית היום. שאר פרטי המחשב: +AMD ATHLON XP 2400 EPOX 8RDA+ DUAL CHANNEL TWINMOS 2X256MB PC2700 מערכת הפעלה XP PRO עם SP1 דרייברים מעודכנים (כולל BIOS) עד היום המערכת הזאת עבדה ללא בעיות. כמו שהזכרתי בהתחלת ההודעה, הכי מעניין אותי זה האפשרות שרכיב של ATI לא יעבוד מול NVIDIA . מה דעתכם? תודה! - שאדי
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מוריד את זה עכשיו, למה זה לוקח כל כך הרבה מקום?! 300 מגבייט לבדיקת ביצועים :-\ בכל מקרה יש לי בעיה שהמחשב שלי עובד ממש לאט, ואני כמעט משוכנע שזו בעיה בכרטיס מסך אם זה באמת הכרטיס מסך והוא הרוס או משהו אז זה יתן לי תוצאה נמוכה בביצועים? וכמה זה אמור לתת ל GF 5200 בערך?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בעוד מספר שבועות אני חייב לרכוש מסך חדש, עד לפני ימים ספורים אני החלטתי סופית שאני ילך על מסך 19 אינץ לא LCD שיעלה 1000 ש"ח (AOK או היונדאי היפה..) עכשיו אבא שלי לוחץ ואומר שאם כבר קונים אז עדיף לקנות דק, זה יחסוך מקום ובלה בלה.. וגם ההבדל בין ה17 LCD ל19 CRT הוא סה"כ אינץ' בודד.. הצגתי לו את העובדה שמסך דק עולה יותר כסף..אבל הוא הסכים ואמר שמוכן לרכוש מסך דק.. התקציב שלי הוא בערך 1400-1700 ש"ח..(כמובן שכמה שיעלה פחות יותר ככה יותר טוב) השימוש העיקרי הוא אינטרנט, ועבודות.. שכן משחקים אני בקושי משחק וגם כשאני משחק אז זה בטלויזיה... ואחד השימושים הוא עריכת וידאו- אבל זה במקרים פחות תכופים..וגם כשאני משתמש אז אני משתמש בריבוי מסכים אז הLCD לא יהיה הצג היחיד... השאלה האמיתית …
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני הסתכלתי וראית ש radeon x300 בא בשני דגמים: se ו- le למה הוא לא בא ברגיל? ומה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לקנוצת את ה9600 אך לבסוף החלטתי לקנות לוח עם pci express אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בסביבות ה-600 לא יותר! של pci -x ומה יהיה יותר טוב הכרטיס עם ה pci express או ה9600
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איזה כרטיס לפי דעתכם טוב יותר: ati radeon 8500 128 MB או לחלופין התאום שלו radeon 9100 לעומת הדור החדש יותר - ati radeon 9550 128mb - 128 bit לפי דעתי ה 9550 יותר טוב גם כי הוא חדש יותר וגם כי הוא הסה"כ גרסא מוחלשת של ה 9600, באופן כללי איך ה 9550 מול כרטיסי ה high end הישנים של NVIDIA : כגון gf4 ti 4600, 4400 או אפילו ה gf3 ti 500 . בברכה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב השבוע לפלטפורמה החדשה של ה 775 יש לי בינתיים 865 (לוח) הכרטיס מסך שלי הוא giga-byte 5900xt 128mb 256 bit עכשיו אחריי השדרוג אני מביא את הכרטיס הבא: GV-NX66128D שהוא giga-byte 6600 128mb 128bit האם ה 6600 הזה חיותר טוב למרות שהוא בגירסה החלשה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הסיפור הוא כזה- יש לי דיוידי נוסף.. ויש לי כרטיס מסך טוב במחשב בלי יציאת וידאו..(S-video) בכרטיס מסך אחר שיש לי יש יצאיה כזאת.. אז אני רוצה להוסיף אותו למחשב כדי שתהיה לי יציאה.. והוא ישמש רק כיציאה לא כמאיץ גרפי.. וככה אני יוכל לחבר את המכשיר דיוידי אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אני אמור לקבל בימים הקרובים כרטיס כזה: Palit gf fx 5700LE 128MB/128BIT או 5700 V אני לא זוכר בדיוק.. אני יודע שיש הבדלים.. אבל עזבו לא משנה. ראיתי דיעות חלוקות בפורום.. חלק אמרו שהוא גרוע וחלק אמרו שהוא סביר.. ואיך הם בהשוואה לoctek? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה פה משבחים את המסך הזה.. החלטתי לראות מה יוצא מהמכירות הפומביות באולסייל..ולקחתי אותו ב1740 (1780 כולל משלוח) עכשיו נשאר לי רק להזין את מספר הישראכארט וזהו כדי לאשר סופית.. האם לקחת או לא? משתלם? כן? לא? החלטה מהירה אני צריך
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הפעם לוח של GIGABYTE עם חיכוי של SLI שמאפשר עיבוד של שני כרטיסי מסך במקביל של כל כרטיס מסך PCI-E: http://www.tomshardware.com/hardnews/20050106_120044.html
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לחבר מכשיר דיוידי למסך המחשב שלי.. הכרטיס מסך שלי הוא תומך ב vivo אבל שתומך בשיטה האמריקאית ככה שלא יודע עד כמה זה עוזר לעניין (אני לא יכול לראות דרכו טלויזיה לדוגמא). במסך שלי יש רק יצאיה רגילה של מסך.. יש דרך לתאם אותה עם איזה קבל שתתחבר לדיוידי? או שולי בכל זאת אפשר להשתמש ביציאות vivo של הכרטיס שלי? תודה מראש. נ.ב הכרטיס הוא all-in-wonder radeon 9700 128 mb (ושוב הוא תומך בשיטה של אמריקה ככה שהפונקציה של האול אין וונדר לא תקפה בשילי אבל אולי אפשר לעשות משהו עם החיבורים שלו.) תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך סביר למחשב שאקח לצבא. מה אתם מציעים לקחת? תקציב: עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-