עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eyaffe,

ה CATALYST שמותקן לי עבור הכרטיס הנ"ל הוא ישן אבל ההגדרות שבו מאפשרות לי להתאים את התצוגה בטלוויזיה מבחינת פריסה מלאה על המסך. ( יש לי טלויזיה רגילה לא LCD) התקנתי וויסטה ובדרייבר החדש אין אפשרות לפרוס את התמונה על כל המסך האם יש פתרון שמתחבא בהגדרות החדשות ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by mistaarvim,

למה אני יותר לא רואה שכותבים עליו\ממליצים עליו? מה בסכום של 1800 ש"ח הוא לא הכרטיס מסך הכי משתלם? אני מחפש כרטיס מסך למפרט שלי בערך בסכום הזה ולא ב2000 ש"ח(1900XT) פיספסתי משהו? האם יש משהו יותר משתלם בסכום הזה מה1800XT 512MB?!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by or2077,

בגרסא ה1GB... איך הוא, הוא ממש ישן איך הוא מריץ קריסיס נגיד... לאיזה כרטיס שנמכר הוא שווה ערך היום?

4. Started by *BYZ*,

המחשב שלי תומך בחיבור AGP השאלה שלי זה: האם זה משנה איזה מהירות או שאני יכול להשתמש בכל מהירות שיש בAGP?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  5. בס"ד שלום יש לי כרטיס מגה בייט 512 geforce 8600 gt אני רוצה להחליף לכרטיס יותר טוב לא בהרבה יותר טוב אבל יש כמה מגבלות , המעבד שלי , או עוד כמה דברים שאני לא מבין בהם...(כל מיני חפירות שחבר שלי חפר לי).. אז ככה , זה המעבד : intel core 2 duo E7200 2.53 GHZ 4.00 GB RAM אם צריך לפרט עוד משו תגידו לי ואני יפרט (גם תסבירו לי איך להגיע למידע הז וכ'ו)... אני לא רוצה לשלם יותר מ300 שקל.. שמעתי למשל על ה 8800 gts ?? 9500?? תודה לכל מי שעוזר... ואגב אל תציעו לי מהכרטיסים החדשים כי המחירים שלהם מטורפים בשבילי..

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by UFO,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור את ה-Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail או את ה- gigacube radeon 9600 pro 128mb game buster אבדלי מחירים: gigabyte-1120 gigacube-1038 מה לקחת מי שבאמת מבין בזה שיכתבו לי ואני מבקש אל תכתבו סתם כי זה בחירה לא קלה וכל דעה פה משפיע בבחירה הסופית. ומי שחושב שזה יעזור יש לי ביקורות על שני הכרטיסים: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/GigaCube_9600Pro_1.html http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte_r96p/index.html

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by The_Byter,

היי אני בקשר עם הבחור מהאתר www.gpureview.com ואני עוזר לו מידי פעם בתיקון טעויות וכרטיסים חסרים. שמתי לב ששני כרטיסי המסך הפופולרים של INTEL לא מופיעים במאגר, פניתי אליו והוא ענה לי שמפאת חוסר זמן הוא לא יודע מתי הוא יוכל להעלות אותם. הצעתי לו עזרה והוא נענה בחיוב. אם תוכלו לעזור לי לארגן את המאפיינים המלאים של הכרטיסים + תמונה זה יהיה טוב לכולנו תודה מראש Manufacturer: Series: GPU: Release Date: Interface: Core Clock: MHz Memory Clock: MHz Memory Bandwidth: GB/sec Shader Operations: Operations/sec Pixel Fill Rate: MPixels/sec Texture Fill Rate: MTexels/sec Vertex Operations: MVertices/sec Noise Level: Framebuffer: MB Memory Type:…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך herculles 9700 ואתמול התקנתי תדריבר הנ"ל אחרי שעד עכשיו היה לי את הגירסה 4.6. זה נראה לי שיפר קצת את ה FPS אבל יש לי כמה שאלות: 1) למה כשאני נכנס לקונטרול פאנל ועושה משהו פתאום נהיה במסך הרבה אור? ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך לא עוזר, עד שלבסוף עשיתי ריסט וחזר להיות בלי הרבה אור. 2) יש לי בכרטיס .TV-OUT בקונטרול פאנל הישן הייתי פשוט מדליק TV וזה היה פועל. פה שיחקתי עם זה שעות יש שתי ריבועים שהכי הרבה הצלחתי זה להראות בטלויזיה דסקטופ רייק, למרות שזה נתן אור חזק למסך כפי שצויין ב 1 אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by zobi12,

Monitor Properties Monitor Name LG F700P Monitor ID GSM434C Manufacture Date Week 50 / 2003 Serial Number 135093404 Max. Visible Display Size 33 cm x 25 cm (16.3") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 96 kHz Vertical Frequency 50 - 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 Gamma 2.72 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 160 Hz 800 x 600 150 Hz 1024 x 768 115 Hz 1152 x 864 105 Hz 1280 x 1024 85 Hz 1600 x 1200 75 Hz Monitor Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/catalog/proddivergent?categoryId=CTG1000496 Driver Download http://www.lge.com/support/support.jsp זה הנתונים של המסך ש…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. Started by sasa21,

הרצתי על המחשב 3dmark 01 והתוצאה שלי היא ,15787 רציתי לדעת אם היא נמוכה יחסית למפרט שלי ומה אני יכול לעשות כדי להעלות את התוצאה. המפרט שלי: P4 2.8 Ghz 800 fsb Asus p4p800 deluxe 400 \ ddr2*256 Ati Radeon 9800 pro 128 Mb ddr Western Digitial 120 Gb 8 Mb cach

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. המסך התחיל לשמיע רעשים מעצבנים כאלה,מין ציפצוף ארוך כזה שלא נפסק,זה קרוה לי בעיקר ברזולוציות מעל 1024-786 ,יש לי אותו קרוב לחצי שנה.......הוא כבר מת? :-\ לחכות עכשיו שבועיים לתיקון של היבואן? :'( הדגם הוא Samsung SyncMaster 793DynaFlat תודה רבה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by NeptuneMB,

אין לי מושג לגבי מסכים, רציתי לדעת איזה מסך 19' מומלץ עד לתקציב של 1700 שח, אני מתכנן קנייה של x800pro/6800gt , ואולי גם קנייה של מסך חדש,מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by Shbd,

פשוט כל 5 דקות מופיעים לי קווים כאלו ואני לא יודע מה לעשות זה כבר התחיל לי מזמן עוד מהדריברים של ה- 5.3 זה היה נגיד ל5 דקות והיה חוזר פעם בכמה ימים עכשיו יש לי דריברים 5.5 ואי אפשר לראות טלוויזיה ככה.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by sgsg,

אני חייב לגלות של איזו חברה הכ. מסך שלי. הדגם אמור להיות 9500 פרו, גם לפי AIDA וגם לפי dxdiag, אבל לפי האתר של ATI: http://www.ati.com/support/identify/graphicschart.html הוא מתאים לנתונים של Hercules 3D Prophet 9700 Pro. אם באמת הייתי מקבל 9700 במקום 9500 אז הייתי שמח (או שלא???), אבל בדקתי את האריזה של ההרקולס והיא לא נראית כמו האריזה שהייתה לי לכרטיס. לפי איזה עוד נתונים אני יכול לזהות את הכרטיס? הוא עושה לי בעיות ואני רוצה לבדוק עם החברה בנוגע לאחריות (המוכר אומר שנה, באתר של ATI כתוב שעל כרטיסים שלהם 3) ותמיכה טכנית. אני לא זוכר אם כשקניתי הזמנתי של חברה מסוימת או של ATI, זה משנה בנוגע לאחריות?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  15. שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. Started by Herccory,

אני רוצה לקנות מחשב שהכרטיס מסך שלו זה AMD Radeon HD 6630M ואני לא בטוח אם זה כרטיס מסך טוב...(גימינג BF3 או League Of Legends) אם זה יעזור לכם זה המפרט... של המחשב [TABLE=class: cms_table, width: 884] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: cms_table_value]14.5 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: cms_table_value]2.4 GHz Core i5-2430M[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: cms_table_value]6 GB DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] [TD=class: cms_table_value]750 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by omri_ro,

שלום יש לי בסלון מחשב שמיועד להצגת סרטים עם כ.מסך 9250 (אני חושב של GIGABYTE) שמחובר עם כבל SVIDEO לטלוויזיה 32" (100hz) משום מה אני רואה מאין פסים שנעים לרוחב המסך מלמעלה למטה ונראים רק בתמונה כהה (משהו דומה לפסים שרואים כשמצלמים מסך מחשב במצלמת ווידאו ביתית והפסים מופיעים בתדירות הרבה יותר נמוכה ונעים באיטיות) ניסיתי לשחק ולשנות מלא הגדרות בדרייבר וגם בזמנו עידכנתי את הדרייבר וגם ניסיתי להחליף את הכבל וכלום לא עזר. אם יש עוד משהו שניתן לנסות אשמח לשמוע התחלתי לחשוב שאולי פשוט איכות יציאת הTV מחורבנת, אם כן אשמח לשמוע המלצות(האילוץ היחיד הוא שהכרטיס חייב להיות AGP)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by MODI,

חיברתי את הכ. מסך שלי לTV ע"י כבל S-VIDEO ורואים וזה אבל שאני מפעיל סרט (WMD11,BSPLAYR) אני לא רואה וידאו. איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by rotemp,

פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי ויתמוך הכי טוב במגבלת התקציב (ניתן להגדיל טיפה) בהרצת משחקים חדשים.. כמו: GTA IV COD 5 חשבתי על הכרטיס מסך הזה אולי: http://www.skypc.co.il/pl_product~44428~8~0.htm תודה על העזרה..

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לשים בסטיקי ואם כבר בחדשות... http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html ATI Catalyst Tweak Guide תודה למנהליםא ל מחיקת כל השטויות שהיו פה... אין צורך לתת קרטיד לאתר פיסי ספטו כי לא שם מצאתי את זה!!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by moshel7,

האים OC בעזרת התוכנה המובנית ה-AUTO-TUNE תיתן OC טוב והאים לאחר הסרת ה-DRIVER והתקנתו מחדש הכל יתאפס ויחזור לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. היי אני עומד בפני קניה של כרטיס מסך ברמת מחיר של ~400 שקל. המסך הוא ברזולוציה של 1650X1050 ההתרשמות שלי היא שה8600 הוא לא כזה להיט אז הסתכלתי על ATI יש 2600XT עם חצי גיגה זכרון DDR3 ויש 3650 עם חצי גיגה DDR2, בערך באותו מחיר הבנתי שמבחינת ביצועים ה2600XT לוקח בגלל הDDR3 הבעיה היא שהספק של המערכת די ישן (בן 3 או 4 שנים) , זה ספק HEC 400W. ה2600 אמור ליהיות זולל הספק יותר רציני מה 3650, אז יש מצב שהוא לא יעבוד וה3650 כן. מצד שני יש את ה8600 GT למיניהם, כמו כרטיס SUPER של PALIT עם גיגה זכרון DDR2, שגם נכנסים בתקציב אבל שוב הבנתי שהם יותר חלשים. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by infer73,

טוב, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו, הוא מעוניין לקנות מקרן נייד (כזה שאפשר לחבר למחשב ואז רואים על הקיר את מה שהמסך מראה) הוא מעוניין במשקל מינימלי, מכיוון שהוא נוסע הרבה וזה חשוב לו שהוא יהיה קטן וקל משקל, כדי שלא יכביד עליו הוא מעוניין לקנות בארה"ב (כי הוא גם ככה נוסע, ואני משער שזה יותר זול שם) עקרונית יש לו זמן בניו-יורק לקנות את זה, אבל אם אין חנות בניו-יורק שמוכרת אז אפשר גם לשלוח את זה לקרובים שלנו (הם גרים ליד מיאמי, פלורידה) ואז הוא יאסוף את זה משם. התקציב הוא בסביבות ה800$, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל לא להתפשר על האיכות יותר מדי מצאתי למשל את המקרן הזה: http://www.sharpusa.com/products/ModelLanding/0,1058,1399,00.html בסביבות ה850$, מה אתם אומרים עליו? הבעיה זה שאנ…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים