עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בכרטיסי מסך חדשים כמו 8800 7950 1950 1900 וקצת יותר ישנים... יש בכרטיס חיבור של ספק כוח... איך אני יכול לדעת אם יש לי אותו או לא? חייב לחבר אותו? איך הוא נקרא? תודה מראש! ;D

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  2. זאת אומרת ... יש משהוא מיוחד שצריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by AC/DC,

אני הולך ליקנות כרטיס זמני לשנה שנה וחצי עד ליציאת DX10 עכשיו השאלה ששלי היא האם הלוח שאני קונה יתמוך בכרטיס החדש או שזה תלוי רק בכרטיס ? כרטיס 7600GT 256 MB 128BIT GB לוח GB DS4 האם הלוח תומך בכרטיסים העתידים והאם זה קשור גם בכרטיס ? כלומר האם אני יכל להתקין DX10 על ה 76GT או שרק בעתיד יהיה כרטיסים שתומכים ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. היה לי הרבה יותר נוח אם זה היה בעיברית, זה אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by colin,

יש לי פנטיום Core 2 Due 1.83(E6300 לוח אם של אינטל, ISELTON עם 1 ג'יגה זיכרון. כרגע אני משתמש בכרטיס OB. אני רוצה לקנות כרטיס חדש שיהיה טוב. התקציב שלי לא בשמיים, בערך 400-500. גם קניה בארה"ב היא אופציה טובה ואפשרית. אני לא מגדיר את עצמי כגיימר רציני, מדי פעם אוהב לשחק במשחקים כמו NFS וכו'... חשוב שיעבוד טוב עם הוינדוס ויסטה. תודה.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by eran1,

שלום יש לי שאלה. האם כדאי לחבר מחשב לטלויזיה ולעבוד איתו דרכה לאורך כל הזמן?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. http://www.computerbase.de/news/hardware/grafikkarten/2004/juli/far_cry_version_12_sm_20b

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  9. האם גם בכרטיסים החדשים שמגיעים עם יציאת HDMI יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם? או שהכרטיס מסך מגיע עם כרטיס קול מובנה בתוכו או משו כזה? הכוונה האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם כמו בשאר הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by roey1,

יש ברשותי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX5200 128MB. הכרטיס ישן וחלש ואפילו לא מעלה לי את הדמו של פיפא 09 שיצא. הנה תמונה של המפרט של הכרטיס מסך שלי: http://www.siz.co.il/up.php?i=imjdtjymjrm2.gif אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 300 ש"ח. אני משחק בעיקר בפיפא או אם היה עובד לי אז PES וגם לפעמים Need for speed. ראיתי את הכרטיס הזה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708111 מה אתם אומרים? אשמח לשמוע תגובות והמלצות. תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. 6600GT רשמתי למטה ת'בעיה (לא רציתי לפתוח נושא חדש)

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום, קניתי כרטיס מסך באייבורי GEFORCE 8500 GT, לא הכי טוב אבל מספיק מבחינתי. ביקשתי במיוחד ציפסט של GIGABYTE, וקיבלתי קופסא עם לוגו של INNO 3D. איך אני יכול לדעת מה הציפסט שנמצא על הכרטיס? תודה מראש, רוני.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by ezx,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה GeForce FX 6800 GT prolink המלצות על כרטיס אחר חוות דעות יעזרו מאוד תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by kub,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב, AMD3800X2 לוח אם של אסוס M2N-E ו2GB זכרון DDR2. אני משחק במשחקים יחסית פשוטים כגון: FIFA2006,AOE3,פה ושם איזה NFSMW שגם המחשב שאני משתמש בו עכשיו עם ה6600GT מחזיק בלי בעייה. ראיתי במדור הממולצים 7600GS. אני יכול להשיג כרטיס של אסוס 7300GT עם נתונים זהים(עולה600) ל7600GS של לידטק(שעולה 600) אבל עם קירור סיילנט - וזה מאוד חשוב לי ,הייתי מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור סיילנט. שניהם 400MHZ/800MHZ 256MB DDR2. מה ההבדל בינהם אם הנתונים הם זהים? יש גם 7300GT של גיינוורד אבל עם זכרון 750MHZ ב480!! רצעיתי גם לדעת אם יש מתחרה מבית ATI שזמין לשבוע הקרוב שיכול להתחרות פה. (אין לי זמן לחכות לX1650) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by RedVolcan,

Radeon X1900XT 512MB Sapphire nVIDIA GeForce PX7800GTX 256MB Leadtek האם הפער בין הכרטיסי המסך האלה הוא גדול? פער המחירים ביניהם הוא 1000 שקל.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by dagidag,

שלום יש לי לוח אם GIGABYTE GA51PVMT-9 עם כרטיס מסך מובנה אני רוצה המלצות לכרטיס מסך PCI E שאוכל לשחק איתו משחקים בצורה נורמלית בתקציב של 600-800 ש"ח. אני צריך גם כרטיס שאוכל להעביר איתו קלטות ווידאו למחשב, השאלה היא האם יש כרטיס מסך שיש בו כבר יציאה שאפשר להכניס בה ווידאו או שחייבים לקנות כרטיס נוסף? תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  17. Started by night-fire,

שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by alexrta,

לפי מה שאני יודע יש עידכונים שיוצאים ל-OPEN GL מישהו יכול בבקשה לינק ישיר לעידכון כזה. תודה מראש

19. Started by nice,

מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2902 אני מעוניין בכרטיס בגלל שהתקציב שלי מאוד מאוד מצומצם,וגם בגלל שהמחשב שלי (pentium 4 1700 mhz 256 sdram agp 4 ) קצת מזדקן. האם הכרטיס יתאים למחשב? מה זה אומר שהכרטיס הוא 128 ביט? והאם הוא שווה את הכסף? דעות תקיפות יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  20. לאחר הרבה תראדים שפתחתי ואף אחד לא ענה לי גיליתי את התשובה לבעיה שלי לבד אך הפתרון הוא יקר מאוד, השאלה שלי איך בנוי ממיר ממחשב לטלויזה (http://solo.starwebz.com/product-1.html) ואיך אפשר לבנות אותו ??. והאם אני יכול להעלות את הHZ של המסך ל100??

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by snop,

שלום ! יש לי צורב DVD ואני שם שם הופעה חיה - דיסק DVD... השאלה איך אני מקליט חלקים מההופעה למחשב כקובץ שיעבוד בוינאמפ ? תודה על העזרה וסליחה אם זה לא הפורום המיועד לשאלה פשוט אין לי מושג איפה לשאול וזה נראה לי הכי קשור.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by MODI,

חיברתי את הכ. מסך שלי לTV ע"י כבל S-VIDEO ורואים וזה אבל שאני מפעיל סרט (WMD11,BSPLAYR) אני לא רואה וידאו. איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  23. היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  25. מה מסך ה LCD 17 אינץ 8MS הכי טוב עד איזור ה 1700-1600 שקל? כן LCD לא טוב למשחקים אבל המסך יהיה מיועד גם למשחקים המסך לא בשבילי ... אז אין לי הרבה מה להגיד הדודים שלי רוצים LCD . איך המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130394 ??

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים