כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האים OC בעזרת התוכנה המובנית ה-AUTO-TUNE תיתן OC טוב והאים לאחר הסרת ה-DRIVER והתקנתו מחדש הכל יתאפס ויחזור לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש מישהו שרוצה שאני ימכור לו את הכרטיס שלי הישן.. קיצר אני הולך להרכיב לו.. ויש אפשרות שאם אני ירכיב לו תכרטיס אז המחשב ישרף או משהו כי זה לא תואם.. או שהחרצים מתאימים רק לסוג אחד ואז אינמצב שישרף..?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא כל כך מבין מה זה? מישהו יכול להסביר? ולמה בהרבה מפרטים/ נושאים אנשים מעדיפים לחכות לכרטיסים האלה שיצאו וקונים בינתיים משהו זול. מה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אנשים, התבקשתי ע"י חבר לברר על אופציות למסך LCD איכותי 19" (אפשרי גם גדול יותר) לשימוש גיימר. המגבלה היא עד 2000 ש"ח. ממתין להמלצות ותודה מראש! DKRJVI
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות השוואה בין כרטיסי המסך הבאים: 8800GTS G92 512MB לבין 9800GT 1GB - מי טוב יותר ? (ידוע לי שה8800GTS ישן). HD4870 1GB לבין GTX260 896MB - כנ"ל תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס ואני מעונין לפתוח את הצינורות עבוד.. הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הסבר... תודה מראש ולא לזנב
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיית LCD בעלת חיבור VGA. ניסיתי לחבר ישירות את הכבל שבאופן רגיל מתחבר למסך המחשב, אבל קיבלתי NO SIGNAL. האם יש משהו נוסף שצריך לעשות ולא עשיתי? כרטיס המסך שבמחשב הוא Radeon 9800. תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין שני כ.מסך ,השימושים הם לאינטרנט ומשחקים לא כבדים הכרטיסים הם : 1. ATI READON X1300 2. GEFORCE 7300 GS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב אז כמו שהבנתם מהכותרת עכשיו חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני מחפש תוכנה טובה שתתאים לכרטיס שלי (GF6800GT) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב חדש לצורכי לימודים אינטרנט וקצת משחקים ,לא דברים כבדים ע"פ המפרט של המחשב הוא היה צריך לקבל עם המחשב כ.מסך GeForce 6200 ובמקומו שמו לו כרטיס של ATI X1050 ושאלתי היא כזו איזה כרטיס עדיף יותר זה או ה-6200 מבחינת ביצועים ? ובבקשה בלי תגובות דביליות של לך תתבע אותם וכדומה.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ניידLG X120 עם כרטיס מסך mobile intel 945 express. הדרך היחידה לחבר את המחשב לטלויזיה היא דרך חיבור VGA. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA-RCA? צריך ממיר מיוחד או משהו כזה או שמספיק הכבל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 7000 עם 64MB. משמש בעיקר לעבודה באינטרנט + קצת משחקים. כשאני מתקין את הדריבר של ATI המחשב מסרב להציג סרטים מכל סוג שהוא (בדקתי עם כרטיס יש של Nvidia) ולא היתה בעיה. רק עם הדריברים של מיקרוסופט הוא מצליח לעבוד ולהראות סרטים. שלחתי מייל לATI ולPOWERCOLOR והם "זרקו עלי" ולא חזרו עם תשובה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתכנן כנראה לקנות כרטיס מסך חדש, בהנחה שאני מוכר את שלי בכ-300 ש"ח. אני מוכן להוסיף כסף, עד 300 ש"ח למרות שזה ממש על הגבול בשבילי. אני בהחלט אעדיף להוסיף פחות. הדרישה היחידה היא שהכרטיס יהיה AGP מאחר והמערכת שלי די מיושנת. אני לא גיימר כבד בכלל, ובד"כ אני מסתפק בהגדרות בינוניות בלי פילטרים על רזולוציה של 1024/768. עלו לי שלושה רעיונות: 1. 6600LE 2. לקנות 6600 למרות שזה יהיה ממש חניקה מבינת המחיר. 3. לקנות 6200 ולעשות לו פתיחת צינורות. אז מה הדילמה? ישנן כמה במספר: 1. האם ה-6600LE או ה-6200 (במידה ולא אצליח לפתוח צינורות) יהוו הבדל משמעותי מה-Radeon 9550 שבבעלותי כרגע? 2. מה הסיכוי לפתוח צינורות ב-6200, מאיזו חברה הכי כדאי לקנות אותו (בה הסיכוי לפתיחת צינורות גבוה), וה…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם של אינטל D815eea [פנטיום 3 1000] ורק עכשיו ראיתי שיש עליו , מחבר של DVO וניסיתי למצוא מידע עליו גם באתר של אינטל וגם פה וברשת בכלל . יש לי מספר שאלות בקשר לזה : א. הבנתי שזה מאפשר חיבור של מסך LCD למחשב שלי , איך? צריך להכניס כרטיס, עם חיבור DVI ואם כן אז למה המחבר? ב. אני יודע שלכל LCD יש כניסת VGA רגילה אז למה להשתמש בזה בכלל? ג.ממה שהבנתי זה מאפשר גם TV OUT איך בדיוק אני מנצל את זה , האם יש צורך בכרטיס ואם כן אז מה הרעיון ? תמיד אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה שיש בו TV OUT או אפילו לקנות כרטיס מסך פשוט עם יציאת TV וDVI, אז למה צריך את המחבר הזה אם אני צריך כרטיס שהיה עובד באותו אופן בלי המחבר ? ד.במידה ויש רק איזה כבל "קוסמי" שמחברים אותו פשוט לל…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
צינורות עיבוד פיקסל וורטקס? ועשיתי חיפוש לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תראו, ראיתי לאחרונה שהמסך שלי עושה בעיות הוא מתחמם בטירוףףף ולא הבנתי למה. אז שמתי אותו במחשב השני שלי והוא לא התחמם בכלל. החלפתי מסך שהיה לי מהמחשב השני עם שלי שלו היה לו כלום, ויום אחד אני בודק אם היו לו פיקסלים שרופים ואני מגלה שיש לו אחד. השאלה שלי אם הספק כוח\לוח אם אוו כרטיס מסך יכולים לגרום לשריפה של פיקסלים בגלל סיפוק מתח\ גרימה לחימום יתר של המסך?? דבר נוסף, יש לי 6600GT בטמפ' של איזה 40 מעלות מנוחה +-.. זה משפיע על איכות התמונה? שאלה נוספת שמתרידה אותי זה אם מותר לשטוף תמסך בסמרטוט מים לח? אוו שצריך חומר מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל נראה לי שזה סופם למה א יודע נראה שהם הגיעו למקסימום אני לא חושב שיופיע משהוא כמו geforce 7 serias או radeon x1000 או משהוא כזה זה פשוט לא הולך נראה ששני החברות האלו יצתרחו להתחיל מחדש
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח GIGABYTE DQ6 965. באתר החברה כתוב שהוא CROSSFIRE READY לא כתוב כלום על SLI לי יש 8800GT ואני רוצה עוד אחד. מצד אחד יש לו 2 PCI-E מצד שני לא כתוב שהוא תומך SLI. האם יעבוד לי ? אגב ראיתי משתמש באיזה פורום שהמפרט שלו מראה את אותו לוח עם 2 כרטיסי GFORCE 7300 אבל לא היתי רוצה להסתמך על זה בלבד. תודה , יניב
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הכרטיס hauppauge wintv 150. התקנתי את הדריבריים ואת התוכנה DSCALER. משום מה גם התוכנה הזאת וגם תוכנות אחרות לא מצליחות לזהות את הכרטיס והתוכנה DSCALER רושמת את ההודעה הזו: "failed to connect video capture device to renderer". מה עלי לעשות??
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, תכננתי לבנות עוד השבוע מפרט במחיר דיי גבוה - כ 6500 ש"ח, שיהיה מיועד למשחקים כבדים. ואין דבר החשוב יותר מכרטיס מסך לזה, להיום כמיטב ידיעתי מומלץ ללכת על ה 8800GT אבל שלא מזמן נכנס ה 9800GT לתמונה, אם כן.... יש מושג מתי צפוי להגיע ה 9800GT לארץ? (כדי לדעת האם ההמתנה שלי צריכה להיות ארוכה) והאם יהיה משתלם לקנות אותו ביחס לתקציב שלי למפרט שמתוכנן או שעדיף לי להשאר עם ה 8800GT בתכנון... תודה לכם,
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.ocworkbench.com/2004/xgi/volariv8/mainstream_p8.htm חבל שאין בארץ... אפשר היה להמליץ אותו במקום ה 9550.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קיצר אני רוצה לעשות VMOD ל 9500PRO שיש לי ,צריך עזרה ,כיוונים וכו ,קירור יש לי . עם מישהו עשה פעם לכרטיס ויכול להביא עצות יותר ממוזמן . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-