כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי.... קניתי את הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378835 קיים משוהו מממש דומה זה - ויש בו הבדל שאני לא יודע מה המשמעות של זה.... memory unterface = 128 מול 128 MB.: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379231 תגידו לי דחוף אם לבטל את זה ולהזמין כבר את ה 1500 וזהו, כמה שיוצר מהר בבקשה בבבקשה תודה ראש
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שיכיל מידע על ההבדלים בין גירסאות LE/GT/ULTRA/SE מבחינת מהירויות ליבה וזיכרון, סוג הזיכרון,מספר צינורות העיבוד, אפשרויות האוברקלוק וכו'
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מחפש משהו בסגנון של אלה ואני לא מבין כל כך אין לי גם הרבה כסף לבזבז אז אם תוכלו לעזור לי. דרך אגב הנה המפרט של המחשב שלי: AMD +3500 athlon 64 bit לוח אם - GIGABIT GA-K8U939 הזכרון בכרטיס מסך שאני רוצה הוא 256
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני עוד שבוע קונה את הכרטיס ויש לי שאלה: הוא בא כXT מוחלש או שצריך לעשות לו פלאש כדי שיהיה XT? תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות שמתי לב לבעיה משונה. לכל החלונות שלי יש מן "צל" אופקי. אנסה להסביר: אם חלון מסויים פתוח במרכז המסך אני רואה מעין צל אופקי בשני הצדדים. בפס הכותרת של החלון, לדוגמה, רואים פס דק "שקוף" הנמתח ימינה ושמאלה עד לקצה המסך (כך גם בשאר חלקי המסך). אפשר לעבוד כך אבל זה ממש מרגיז. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? האם זו בעיה במסך או בכ. מסך ? הכרטיס הוא ATI 9500 pro והמוניטור הוא של מאג 770T. תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מאוד ספציפי, של VIEWSONIC שיש לו DVI, ובלי רמקולים, וכמובן 8MS יש חיה כזו ?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה יותר טוב ?X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? או Leadtek WinFast PX7600GS EXTREM או שכדיי בכלל את ?X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? הוא טוב מ 7600GS ? ומה X1600PRO ?
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כמו שפרסמתי לפני בערך שבוע,אני מעוניין לקנות כרטיס לכידת וידאו. הייתי די סגור על הTV2000 אבל שמתי לב שיש כרטיס דומה שאמור להיות יותר חדש ועובד ביציאה דיגיטלית. אני מוכן להוציא את ה200 שקל הנוספים האלה,השאלה עם שווה. תודה שוב למי שיכול לעזור -עריכה:אני ממש צריך את זה להיום,ואין לי מושג איזה מהם עדיך לקנות. :-\
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי יד שניה, את הכרטיס הזה, ב500 שקל. בפלונטר זה עולה 3000 שקל. אני לא יודע אם זה כזה אמין, זה כרטיס חזק? הוא יותר חזק מX1950 PRO? מתי הוא יצא בכלל?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טובSapphire Radeon X1650PRO 512MB AGP המחיר 345 שח אוכרטיס מסך GECUBE RADEON RV2600PRO, DDR2 512MB, AGP 8X, DUAL DVI (2 Dual link,HDCP) Edition דגם: " RADEON X2600PRO Gamer Edition AGP 8X 512MB GDDR2 128-bit/ mem/core 800/600 Dual DVI S/HDTV-out " המחיר 385 שח
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי תגרסא האחרונה 8.10 והמשחקים תמיד נופלים שאני משחק על ההגדרות הכי גבוהות, למשל במשחק brothers in arms ועוד משחקים... יש לי מסך 22 אינץ'. אני אומר לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס והמסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו יודע איך יראה הR600 ועוד שאלה.. למה אי אפשר לקצץ טיפטיפה במתח זה לא טיפה מוגזם...250W?<
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בשביל מחשב חדש שמיועד למשחקים איזה כרטיס מסך הכי עדיף מבין הכרטיסים הללו
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם העדכון של NVIDIA 81.98 עושה בעיות? יש עדויות של מישהו שהשתמש, שהכל בסדר? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1748 עכשיו השאלה...האם כל הכרטיסים שנזכרו בביקורת הם R480 ? לפי הביקורת כן... האם אפשר לפתוח את כולם לX850XT??? יש אנשים שניסו לפתוח עם פיירבלייד??
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן amigos עקב צורך בשידרוג כרטיס מסך ניכנסתי למספר אתרי חומרה על מנת להתעדכן ולהגיע להחלטה הנכונה. אני היתמקדתי ב -farcry היות ולמיטב ידעתי זהו המשחק הכבד ביותר ההמיתקדם ביותר שלא בוצעה בו אופטימיזציה לטובת כרטיס זה או אחר נידהמתי לגלות שתוצאות ה- benchmarks לא רק שהן שונות בין האתרים אלא שלעיתים הן מנוגדות בתכלית ובפערים משמעותיים למרות שמדובר באותם כרטיסי מסך ,אותה גירסת משחק אותה רזולוציה ,אותם פילטרים ,אותה גירסת דריברים ואותה חומרה פחות או יותר בימקום להגיע ביתר קלות להחלטה נעשיתי עוד יותר מבולבל ויש לי תחושה חזקה שחלק ניכר מהאתרים או האנשים שמבצעים את ההשוואות האלה הם לא אוביקטיבים ושרוב ההשוואות הן בעצם פירסומות זולות במסווה של תחקירים רציניים לסיכום אני באמת צר…
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש למישו תגובות על המסך הזה... מחירו - $173 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ויש עוד הרבה כאלה כמו: LE GT TDH TD TC GTX SE XT מה כל אחד מהם מסמל? והאם יש עוד כאלה פרט למה שכתבתי?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת בהתחלה רציתי ללכת על המאג 786 אבל הבנתי שהוא די דפוק תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ערב טוב, לא מזמן "מת" לי בשיבה צעירה (כולה שנה) כרטיס מסך מדגם 7300 ויצר רעשים מטורפים מהמאוורר שלו ובכלל הוא היה קצת תקול וכאשר באתי לתקן אותו פגה כבר האחריות. לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בכרטיס חדש ובגלל שאני ממש דל וחסר תקציב אני מקנה לכל העסק 200 שקל ואם צריך וזה משהו "מיוחד" אז 250. הכרטיס יתחבר למחשב "הקל" שלי עם מעבד E6550 ו3 גי'גה זכרון ולמסך 22" אינטש' של סאמסונג ב-DVI. אני לא זקוק למשהו מדהים כי אני לא גיימר ואין לי כוונות לשחק קרייסס אלא כולה ליצור פה ושם קצת 3D בסקאצ' אפ, פה משחק מרוצים ושם משחק אחר, סה"כ אין לי יותר מידי דרישות מהכרטיס. כרגע אני שוקל לקנות את הכרטיס בפנדה ואולי באייבורי או באופיס דיפו אם הם מוכרים כרטיסים כי יש לי שם 130 שקל זיכוי.. ויש…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מציג ביצועים טובים יותר- 5700u או 5900xt? האם הכרטיס 5900 מקביל בביצועים שלו ל9800P? בתודה, אלי
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E הוא יותר טוב מה6800??? חשוב לי מאד לדעת! תודה אנשים!
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-