כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ההתלבטות היא בעצם בין שני דגמים הx800 או x800gt x800gt http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3958&catcode= x800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1616&osCsid=48e6265d793f1c9d2bd06e701e32ca8d האם שווה לי ללכת על ה x800 ולשלם קצת יותר או לא? מה לדעתכם יחסי הכוחות בין הכרטיסים הללו?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה GeForce FX 6800 GT prolink המלצות על כרטיס אחר חוות דעות יעזרו מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בגודל 17', רצוי מאוד שטוח. או מסך LCD מתחת ל 1000 ש"ח באיכות מספיק טובה בתודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי... קודם כל, אנ'לא בטוח שזה המקום הכי נכון להודעה כזאת, אבל שיהיה... ככה... יש לי כרטיס מסך Matrox G550 millenium, והוא פועל נהדר, כל הדרייברים מותקנים, ישירות מהאתר שלהם, כך שהם מעודכנים ביותר... אבל בכל זאת, כשאני מנסה להעלות משחקים, וזה קורה לי רק במשחקים!!!, הוא כמעט אף-פעם לא מצליח לעלות אותם... בהרבה מהמקרים הוא תוקע את כל המחשב עוד לפני שהמשחק עולה (מסך שחור), ולפעמים הוא זורק איזו הודעה מסויימת לגבי OpenGL (אם זכור לי נכון), ולפעמים הוא חוזר ל-Windows ברזולוציות נמוכות, ושאר תופעות למיניהן... אז לפני שאני מחליף את הכרטיס הזה, במקרה והוא לא מתאים למשחקי-מחשב, יש למישהו פתרון מסויים? תודה, ניב.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם זה משנה לאיזו חברה שייך הכרטיס מסך? ואם כן איזה חברה כדאי לקנות? בכלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום לקנות?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.powercolor.com/main_product_detail.asp?id=82 רציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל זמין בארץ...
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה מפרט המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://img129.imageshack.us/img129/2876/18971288lp0.jpg אני התחלתי לשחק ב-WarRock ופתאום הוקפצה לי ההודעה הזאת. מה צריך לעשות??
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן X800XT ב2850 ש"ח וחבר שלי קנה GEORCE 6800GT A400 ב1812 ש"ח... עכשיו, מבחינת ביצועים, אפשרויות אובר קלוק, משתלם או לא משתלם, מה כדאי יותר מבין שני אלה? כי אני חושב שעשיתי טעות שקניתי את הכרטיס הזה ואין לי מושג למה, או שאני טועה כי חבר שלי מגיע עם הכרטיס שלו לאותם ביצועים תוכלו לעזור לי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ל-AMD יש דמו אשר יציג את טכנולוגיות עקיבת הקרניים שלה עבור אלו שיצליחו להשיג לעצמם את ה-Radeon RX 6800 או ה-Radeon RX 6800 XT כבר ביום ההשקהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
יש את זה ב ATI TRAY TOOLS לסמן את זה ב V או לא? ומה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
חיברתי את הכ. מסך שלי לTV ע"י כבל S-VIDEO ורואים וזה אבל שאני מפעיל סרט (WMD11,BSPLAYR) אני לא רואה וידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך עד 250 שח AGP עם יציאת DVI אם אפשר אז גם עם VGA ו S-VIDEO. (בכל אופן הדגש הוא על DVI) בתודה מראש, עמר
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי ויתמוך הכי טוב במגבלת התקציב (ניתן להגדיל טיפה) בהרצת משחקים חדשים.. כמו: GTA IV COD 5 חשבתי על הכרטיס מסך הזה אולי: http://www.skypc.co.il/pl_product~44428~8~0.htm תודה על העזרה..
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לכם הצעות אני רוצה לשדרג לא ראיתי משהו טוב ב סביבות 500 שח שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כבדים ויעמוד
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
??? יש לי מסך CTX PR705F ופתאום הוא הפסיק לעבוד. המסך עצמו מעולה וחבל לי לוותר עליו (גם לא מוכרים אותו יותר). מישהו יודע איפה קיימת מעבדה שמתקנת מסכים (ולא רק שולחת אותן למעבדה אחרת?) זה קצת דחוף , ואני מאוד מקווה שמישהו מכיר מקום כזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני עוד לא מאופס עם סידרת הX1XXX של ATI , איזה כרטיס ממשפחת הX1XXX עולה כמו הX800GT 256MB ?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לבחור מה ההצעות שלכם אני ישחק על רזולוציה של 1024X768 משחקים ברמה בינונית מה כיי משתלם תודה למגיבים...
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי אני עומד בפני קניה של כרטיס מסך ברמת מחיר של ~400 שקל. המסך הוא ברזולוציה של 1650X1050 ההתרשמות שלי היא שה8600 הוא לא כזה להיט אז הסתכלתי על ATI יש 2600XT עם חצי גיגה זכרון DDR3 ויש 3650 עם חצי גיגה DDR2, בערך באותו מחיר הבנתי שמבחינת ביצועים ה2600XT לוקח בגלל הDDR3 הבעיה היא שהספק של המערכת די ישן (בן 3 או 4 שנים) , זה ספק HEC 400W. ה2600 אמור ליהיות זולל הספק יותר רציני מה 3650, אז יש מצב שהוא לא יעבוד וה3650 כן. מצד שני יש את ה8600 GT למיניהם, כמו כרטיס SUPER של PALIT עם גיגה זכרון DDR2, שגם נכנסים בתקציב אבל שוב הבנתי שהם יותר חלשים. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש כאן ומקווה שאוכל לתרום לכם במידת הצורך. :-[ בינתיים- אני הוא זה שזקוק לעזרתכם... ??? אני מעוניין לקנות מסך 17" בתקציב בסדר גודל של 1,300-1,400 ש"ח. אני יושב על המחשב די הרבה שעות ביום ובעיקר לצרכי אינטרנט (פחות למשחקים- למרות שלא צריך לזנוח את זה לחלוטין)... איזה מסכים יש במחיר הזה שיהיו טובים מספיק לשמש אותי לזמן רב לצרכים שלי? ??? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586&pageid=1 תקראו את הביקורת מן ההתחלה ועד הסוף. נכון ששני הכרטיסים פה הם בעלי OC לא קטן בכלל! אבל אם תשימו לב, ברוב המשחקים אכן CF פועל מעולה, הבעיה שמבחינת FPS מינמלי, או ממוצע לא תמיד מקבל יותר מ280GTX אחד. אבל בהכי MAX כן מצליח. מה אומרים? לפי הביקורת הזאתי כבר לא כול כך ברור מה יותר טוב ממה ???
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה חיצוני. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:500 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה איך הכרטיס הזה השימושים שלי בעיקר סרטים ואינטרנט וקצת משחקים(פרו אבלושיין,NBA,מכוניות)
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני יודע ששתיהם כרטיסים די חלשים אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת את מה לחבר... או את הכרטיס מסך המובנה שאני אקבל עם הלוח אם שהוא: Geforce 6100 256MB או הנוכחי שלי: Geforce4 MX440 64MB
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-