עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים? שווה לקנות אותם? הם הרבה יותר יקרים ממה שאמרו פה באתר... X800: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2827&catcode=254 X800XL: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2826&catcode=254

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן. הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הקשר בין הכרטיס - למסך. מי מהם קובע את איכות התצוגה? למה קורה לי שבמחשב מסויים אני מקבל אפשרות ל 800X600 וכשאני מחליף את הצג ל 15 אינץ' מיושן יותר- אי אפשר לבצע את זה יותר. הגדרת 256 צבעים - מה זה אומר ו...שוב לפי מה היא נקבעת ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. מתי בערך? וכמה יעלה כל אחד מהם בארץ אם כבר נודע שה xl עולה 299$ בחול והרגיל 199$????

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by evman007,

הוא שווה 400 שקל? הוא יותר טוב מ9550 128 ביט?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by דרומי,

1.באיזו יציאה אני משתמש?RCA?S-VIDEO? איך היא נראית? והאם זה כבל אחד מהכ.מסך לטלויזיה? 2.לגבי האודיו: אם אני רוצה שהקול יופעל לא מהרמקולים של המחשב אלה מהטלויזיה,(אפשרי בכלל?) או מהמערכת,אבל במערכת אין לי יצאת AUX האם אפשרי איכשהו אחרת? או שניתן להוסיף AUX למערכת? תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by avi2014,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2824&catcode=353 אז מה אם הוא בpci-e.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by avi2014,

והאם יש אפשרות לעשות לx800xl סופטמוד או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. יש לי שאלה הבאתי ספק של 480 וואט ומשום מה יש לי הרגשה שהוא לא כול כך טוב... דבר ראשון איך שאני מחבר אותו לחשמל ישר אני רואה מין עיבוב מהיר במנורה של החדר.. אפשר לדעת למה?? כמו כן משום מה הכרטיס שלי 6800 אולטרה מוציא ב 3dmark 03 כולה 12600 שזה כלום.......... יכול להיות שהספק שלי הלך?? כמו כן עם הספק לא טוב וכאלה אז זה ישפיע גם על הביצועים של הכרטיס מסך שלי?? כמו כן זה ישפיע גם על האוברקלוק של המחשב שלי הכוונה ליציבות וכו וכו?. תודה............... ;D ;D

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by bono_71,

כבר זמן רב אני עוכב אחרי המסך Viewsonic VP171 היום נכנסתי לזאפ לראות אם משהו השתנה במחיר ואני מגלה שבפרטים של המסך זמן התגובה השתנה מ16 ל8 אבל המחיר הוא אותו מחיר והדגם נראה אותו דגם זה לא קצת מוזר.מצורף לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by alias,

שתי שאלות ראשונה איזו חברה ממומלת שניה כמה וואט הוא דורש תטדה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, קראתי את כל התראדים החשובים, אבל לא הייתה שם דעה ממש מגובשת. גם לא הייתי כל כך בטוח אם הכל מעודכן. אני מחפש כרטיס מסך ב-1200 ש''ח אפשר טיפה יותר אבל עדיף שלא, שיהיה מיועד למשחקים בעיקר. אני לא כל כך מבין בתחום ואני אודה מאד לכל מי שיעזור לי.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by omerha,

מה עדיף RADEON 9700PRO של POWERCOLOR או Geforce FX 5900 של XFX ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by SoapSeller,

כרגע יש לה את ה300sft של סוני(20 אינטש' טרינטרון דור ראשון שעבר זמנו). השימוש העיקרי הוא גרפיקה דו-מימדית סטנדרטית. אפשר LCD(בתנאי שיש איפה לראות אותו קודם באזור המרכז). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן נמאס לי מהג'יפה 4 שלי ואני צריך כרטיס מסך יותר נורמלי יש את זה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode=153 6600GT זה יהיה על P4 2.4B לוח הומו X4 של אינטל ו512 RAM זה יריץ לי משחקים בצורה נורמלית? והאם זה יראה חרא בגלל לוח X4?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חברה חשבתי האם אפשר להגדיל את כמות הביטים ע"י צריבת ביוס?(בכרטיס מסך)

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by The-Devil,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן בתקציב של 1500+ (יכול להגיע גם ל2K) ואני מתלבט קשות בין ה 6800ל 6600gt אז אם תוכלו לעזור לי עם פירוט ולמה עם התייחסות לגודל הזכרון זה יהיה סבבה.. תודה

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by Idan-h,

תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by anatoli,

מישהו השתמש במסך / ראה אותו בפעולה? אשמח לשמוע דעות עליו, האם הוא אמור להיות המחליף של ה-E700? לפי מה שהבנתי הם באותו מחיר וה-E700 יצא מיצור. תודה.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Dante_9,

אמצע השבוע אני יקבל את המחשב החדש. מה הדרייברים המומלצים ל- Leadtek - Geforce 6600GT + Gigabyte GA-K8NS Pro? ועוד שאלה על הדרך: האם הכרטיס מסך הזה תומך בנושא הזה של לראות גם את ה- TV OUT וגם את המסך מחשב בו זמנית?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  20. צריך שיהיה מאוד זול, לא משנה האיכות של הLCD , או מסך CRT (עם שפופרת קצרה!) תקציב +-700 שקלים חדשים. בבקשה תמהרו כי זה מותנה בקנייה עד 23.00 היום.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by SugarFreeBoy,

איפה?? והאם יש כבל אחד שיהיה עדיף על אחרים? תודה לעונים =)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים DIRECTX8.1 ולא מצאתי לא באתר של מיקרוזויפט ולא בגוגל פשוט איןן הסיבה שאני רוצה DIRECTX8.1 זה כי מתי שבאתי לשחק בפעם הראשונה בMOHPA זה אמר לי שאין לי כרטיס מסך מספיק טוב אבל הוא כתוב בכרטיסי המסך שנבדקו באותה הודעה ג'יפה 4 440 MX אז אני משער שזה בטח כי אין לי DIRECTX8.1 יש למישו לינק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כרטיס עם כניסה ל-3 RCA - (audio-audio-video) שיכול להקליט לדוגמא מהממיר של יס... לחבר אודיו ווידאו ביחד מהכרטיס לממיר ועם תוכנה להקליט את שידורי הממיר איזה כרטיס אם בכלל יש יתאים לי? כמה הוא עולה בערך?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by henb7,

חבר'ה אני רוצה לקנות מסך וכהתקדמות טכולוגית אני רוצה lcd כדאי? אם כן איזה כדאי סכום 2500ש"ח אם לא איזה מסך רגיל כדאי?......

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים