עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RENESANSE,

מה אתם אומרים? 38 מעלולת לכרטיס הזה זה בסדר? טוב?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by arsenic,

יש לי כרטיס רדון 9600XT256ddr ורציתי לעשות לו Overclocking ... מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by Jesper,

יש לי אפשרות לקנות בארה"ב מס' רכיבים בשביל המחשב החדש שלי. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8800 GTS. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://computers.merchanthound.com/items/43232740/GeForce-8800GTS-Video-Card האם זה כרטיס GTS8800 מומלץ? הוא של חברה טובה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. תיראו בלינק מחיר בלתי אפשרי לכרטיס כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4437

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by shauli,

שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך mag 786fd ועל המסך mag 786pf2? מי יותר טוב? והאם בכלל כדאי לקנות אחד מהם? (התקציב הוא בערך באיזור המחיר שלהם)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by jambo7,

אני קונה מחשב חדש ואת הישן נותן לילד בגיל 8 אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לקנות המחשב משמש לוורד וללמשחקים שאינם דורשים איכיות גרפיות גדולות האם כדאי להשקיע ב LCD או מספיק CRT 17

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by dragon772,

איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך באוורסט יש לי שם motherboard יש cpu ויש aux אז האחרון זה הכרטיס מסך או מה?

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  8. אפשר לעשות DISBLE ל ATI SMART ו ATI HOTKEY? :

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by Pc-Master,

שלום, הגיע הזמן להחליף את המסך הישן שלי- ctx pr960f. אני מעוניין לרכוש מסך lcd, האם למישהו יש ניסיון עם המסך של dell הדגם הוא 1907? הייתי מעוניין לדעת איך האיכות של המסך הזה והאם כדאי לקנות אותו או ללכת על מסך אחר. תודה מראש, דורון ריבניק.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by Roeebenj,

השאלה היא כזאת... מה זה סינכרון הנכי או vertical synchronization מה זה עושה? לפי מה שהבנתי זה מוסיף עוד fps במשחקים(לדוגמא counter strike) מה ההשפעה של ביטול או הפעלה של האופציה במשחקים והאם שווה לי להפעיל אותה או לא... מדובר בכרטיס nvidia gtx 570 ובכלל בכרטיסים שלהם... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by tal_be,

שלום לכולם, היום קניתי מחשב חדש עם הכ.מסך LEADTEK 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם ככ.טלוויזיה?? יש בו חיבור מסוים שאני יכול לחבר את הממיר אליו?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by Idan-h,

זה לא מאפשר לי לפתוח את הCCC. שאלה נוספת, אני אף פעם לא אהבתי את הCCC, האם הורדה של הדרייבר בלבד, והWDM זה כמו הקונטרול פאנאל? תודה. עריכה: לגבי הבעיה מצאתי פתרון, פשוט צריך להתקין את הMicrosoft Net Framework 1.1. לגבי השאלה על הCP אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by finish,

יש לי בעיה שאני רואה לא טוב את הסרטונים במשחק הפילטרים לא טובים הםכזה זזים לא כמו שצריך יש לי כרטיס מסך0: gigabyte radeon 9550 128mb 64bit תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by colin,

יש לי פנטיום Core 2 Due 1.83(E6300 לוח אם של אינטל, ISELTON עם 1 ג'יגה זיכרון. כרגע אני משתמש בכרטיס OB. אני רוצה לקנות כרטיס חדש שיהיה טוב. התקציב שלי לא בשמיים, בערך 400-500. גם קניה בארה"ב היא אופציה טובה ואפשרית. אני לא מגדיר את עצמי כגיימר רציני, מדי פעם אוהב לשחק במשחקים כמו NFS וכו'... חשוב שיעבוד טוב עם הוינדוס ויסטה. תודה.

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by lilshtig,

שלום לכולם ברצוני לדעת מה הבדל בין שני כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail והשני: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 DualDVI Retail הOC שלו הוא 2! יש הבדל או שזה סתם לקחת עוד כסף כי המחיר הוא עוד 200 שח על OC2 הזה מה אתם אומרים? ודרך אגב היבואן של BFG ראה ששיש ביקוש לכרטיסי מסך הזה אז הוא העלה תמחירים מ1550 ל1660 והוסיף תOC2 במחיר 1770 ממה שאמרו לי בחנות ה OC2 חזק יותר זה נכון? איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי לקנות? כל מידע בנושא יתקבל בברכה תודה רבה!

16. למכירה: כרטיס-מסך Nvidia G-force 4 440MX 64Mb SDR, כולל תוכנות ודרייברים. כרטיס טלוויזיה MSI, כולל תוכנות ודרייברים. שני המוצרים בני חצי-שנה, ותקינים לחלוטין. למעוניינים XXXX

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by spirit,

יש בכרטיס 2יציאות: 6+8,ואין לי מתאם 8 פיניםחיברתי במקום 8 -6 האם יש בעיה עם זה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by ShayZigdon,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם - אז אם לא אני מצטער, ואם תוכלו להעביר את זה למקום המתאים, תודה. בזמן האחרון קרתה לי תקלה שחוזרת על עצמה. כשאני רוצה להכנס לאיזשהו משחק, אני נכנס ומיד אחרי כמה שניות המסך כאילו מתכבה כזה, הוא ניהיה שחור (המנורה שלו דולקת), אבל לא שחור לגמרי, אלא רואים משהו אבל חשוך מאוד מאוד, כאילו המסך שחור. עכשיו כשאני מכבה את המסך ומדליק הוא חוזר לעצמו ל4 שניות בערך, ושוב נכבה. אם אני יוצא מהמשחק ועושה את אותה פעולה - זה ממשיך. אם אני מכבה את המסך לכמה שעות ומדליק, זה מסתדר. בדקתי את המסך שלי על מחשב אחר והכל היה בסדר, אז ככל הנראה הבעיה היא בכרטיס מסך. יש לזה פתרון? אולי כבר בחומרה יצא או שהאבק גורם לזה. אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מצוין, ממש ל…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by nanus,

שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. שלום, קניתי כרטיס מסך באייבורי GEFORCE 8500 GT, לא הכי טוב אבל מספיק מבחינתי. ביקשתי במיוחד ציפסט של GIGABYTE, וקיבלתי קופסא עם לוגו של INNO 3D. איך אני יכול לדעת מה הציפסט שנמצא על הכרטיס? תודה מראש, רוני.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by Jack_g,

חברה אני ממש לא מנסה לגנוב את התרד אבל בחיית תעזור אני מנסה לקבל תשובה כבר איזה כמה ימים . אני לא יודע אם המסכים האלו טובים למשחקים ולסרטים הם היחדים שזמינים בארץ שבגודל 19 ו 16MS או 12 MS ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת אליהם. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. אני חושב אל הדגם של ה DVI.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה. השאלה היא האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין החברות השונות. ראיתי שXFX יעלה לי יותר זול מהחברות המובילות. אני לא עושה אוברקלוק, מעניינים אותי הביצועים של הכרטיס במצב רגיל.

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  23. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב חדש ומחפש את הכרטיס המתאים. איני גיימר כלל אך מתעסק בין היתר עם תוכנות גרפיות (2D ו-3D) ותוכנות עריכת ווידאו. אין לי תקציב גבוה במיוחד ואני מחפש את הכרטיס ה"מעל הממוצע" שיתן לי יחס טוב של ביצועים/עלות. בחנתי את ה-ATI 1650XT והוא דווקא נראה לי נחמד אבל שמתי לב שכמעט ולא מתייחסים אליו פה. יש סיבה? אשמח לשמוע את המלצתכם! הערות: אין לי צורך ב-OC התקציב המירבי שלי הוא באזור ה-1000 ש"ח (כמו המחיר של ה-1650XT) תודה!

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  24. בהמשך לדיון שפתחתי לא מזמן כדי להסיר ספק האם הספק הנ"ל יחזיק את הכרטיס 9800GX2 הזמנתי את EVGA 9800GX2 1024MB SSC אך אני לא מוצא מתאם מ 6 פינים ל 8(מישהו יודע איפה אפשר לקנות?)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. היי הפעלתי את המשחק על רזולוציה 1600 על 1200 על כל ההגדרות על VERY HITH (רק את הSAHDER שמתי על מדיום, כי כך רואים יותר טוב מאשר על גבוה) והמשחק רץ חלק , וכל זאת עם מחשב AMD3800 ליבה כפולה וזיכרון DDR1 , לפי הבדיקה שלי , המשחק רץ יותר טוב על רזולוציות גבוהות יותר מ1024 על 768 . רוני

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים