עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by larry_lurex,

סתם שאלה שרציתי לברר לפני שאני וחבר שלי הולכים על זה מכות

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  2. שלום חברה הצצתי בסטיקי אבל רציתי לשאול בכל זאת אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1200 שח ולא יותר שיחליף את ה6600gt החיבור הוא pciex כמו כן תציינו דעות אם החלפה כדאית

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. שלום רבותי, אני מתכנן רכישת מחשב חדש, ובכלל זה כמובן כרטיס מסך. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש במחשב למשחקים. מה שכן דרוש הוא- 1) שקט מוחלט 2) התאמה לצפייה בסרטים באיכות טובה 3) חיבורים לטלוויזיה, LCD וכו' 4) התאמה לעבודות Photoshop 5) תמיכה במסך LCD בגודל 24" (כרגע- אולי יותר בעתיד) (אני לא יודע אם סעיפים 4 ו-5 רלוונטיים לבחירת כרטיס מסך) הציעו לי במסגרת מפרט כללי שביקשתי כרטיס GIGABYTE 9600GT 1GB DDR3 256BIT. מהמעט שידוע לי על כרטיסי מסך זה נראה לי מוגזם. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות לסוג הכרטיס שעלי לבקש או לכרטיסים ספציפיים שיתאימו.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by nesber,

הזמנתי מחשב AMD 64 3000, ג'יגה זיכרון- על לוח אם K8N neo platinum של MSI. העניין הוא שאני לוקח מהמחשב הישן את כרטיס המסך שלי: RADEON 9600 PRO. האם הוא יהווה צוואר בקבוק? אם כן, עד כמה זה משמעותי במשחקים?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card 381 ש"ח במזומן. (bulk זה ללא קופסה, נכון?) PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card 391 ש"ח במזומן. ה 10 שקלים לא מפריעים לי, רק רציתי לדעת איזה חברה יותר ממולצת? חשוב לי שהכרטיס יגיע עם מאוורר. האם בשני החברות הוא מגיע עם מאוורר, אם בכלל? וגם אני רוצה לדעת האם יש חסרונות בכך שהכרטיס מגיע bulk ? אם זה חשוב לדעת, אני מתכנן לעשות לו OC, אז במקרה הזה יש חשיבות לחברה? תודה מראש לעוזרים. **עריכה** לפי דפי המידע של הכרטיסים, זה נראה של gigabyte אין מאוורר ולעומת זאת ל powercolor יש. אני צודק? (שאני מתכוון מאוורר אני מתכוון למאוורר שמתחבר לכרטיס עצמו). http://www.tul.com.tw/global/productl…

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by Dano,

ששלום אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6600GT לכשהוא ייצא בחיבור AGP עכשיו זה מחשב חדש והמעבד הוא AMD 64 3000 ולוח אם 8KDA3J וזכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה WD השאלה שלי היא אם אני קונה מארז COMPACUS CIA619 אז הספק ששמה יספיק לי לכל המערכת הזאת?! כי לראדון 9800 פרו שתכננתי בהתחלה הוא הספיק אז עכשיו אני רוצה לשאול אם אני צריך לשדרג את הספק תודה רבה! ומקווה שתענו בהקדם ;D

7. Started by thebenjamin,

קניתי אותו של GIGABYTE עם קירור זלמן.. במנהל התקנים רשום לי שהכרטיס מסך הוא מסדרת 4800 זה בסדר?

8. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx512 רציתי לדעת מה הטמפרטורה הסבירה שלו ואם אפשר גם לדעת את הטמפרטורות הסבירות של הלוח אם שלי מעבד דיסקים קשיחים אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm תודה לכל מי שעוזר למרות שחיפשתי ולא מצאתי מידע על זה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by kobi_af,

חבר שלי רוצה לקנות מסך והוא שאל אותי אם כדי תמסך הזה http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2255629 אם לא אפשר מסך lcd באותו תקציב או קצת יותר?תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  10. תודה על התגובות

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. Started by avi909,

מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  12. שלום אנשים, ברשותי 7950gt מתוצרת inno3D. במצב רגיל טמפרטורת הכרטיס לפי everest היא 48 מעלות ובמצב של מאמץ - לדוגמא: משחק far cry , הטמפרטורה נושקת ל- 75 מעלות. ברצוני לדעת האם אלו נתונים נורמטיביים לכרטיס מסך זה. ד"א, הכרטיס עצמו עושה רעש די חזק. כיצד ניתן לפתור בעיה זו??? לתשובתם אודה.

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  13. יש לי בעייה עם ה RR FIX, הבעיה היא שבעצם הוא לא מתקן כלום. עכשיו יש לי את המסך 17'- VISION MASTER PRO 413c של IIYAMA, אבל הוינדאוס מאתר אותו כ PLUG&PLAY , חשבתי שאולי בגלל זה ה RR FIX לא פועל, אז אני אשמח אם מישהו יודע איפה אוכל למצוא דריברים למסך הזה בכדי שהוינדאוס יאתר אותו כמו שצריך. מקווה שתעזרו 8).

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by ag80,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: מעבד :AMD ATHLON 64 X2 6400+ AM2 קירור למעבד: Thermalright TRUE Black 120 CPU Cooler לוח:Asus M4N82 Deluxe זכרון: 2GB 800 CL4 *4 GEIL הרדיסק:500 GB HITACHI ספק: CORSAIR 550W כרטיס מסך: 2*GTS250 512 SLI מארז:nzxt Tempest האם הפעלה של אופציית ה HYBRID SLI בלוח האם (בביוס) תומך רק מערכת הפעלה ויסטה(מאפשר להגדיר עד 512 MB מהזכרון ה RAM לטובת העניין),עדיפה מבחינת ביצועי מערכת במשחקים- למערכת זו קיים כבר מערך SLI של שני כרטיסים GTS250 או שמבחינת ביצועיים אין משמעות אלא רק חסכון באנרגייה . אשמח לשמוע מישהו שמכיר את הטכנולוגייה .

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by QQQ,

כן, אני יודע שראשי התיבות של זה זה DIGITAL VIDEO INTERFACE, אבל למה צריך את זה? מה ההבדל בין זה לאנלוגי? לאיפה מחברים אותו(ראיתי בהרבה כרטיסי מסך כתוב DVI(I) - זה זה?)

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by Sigma12345,

שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by valorien,

ערב טוב לכולם. החלפתי היום את הג'יפורס הישן שלי ברדאון 9600 XT של SAPPHIRE. קודם כל רציתי לדעת אם קיימת איזו תוכנה שתגיד לי שהכרטיס שהתקנתי הוא באמת מה שקניתי ולא אחר - מכיוון שכאשר אני מסתכל באתר של ATI או בודק בעזרת התוכנה שבאה עם הדרייברים נאמר לי שהכרטיס הוא מסדרת רדאון 9000 אך לא כתוב איזה דגם בדיוק, וגם המידע בלוח הבקרה של ווינדוס לא עוזר כ"כ. בנוסף אם מישהו יכול יכול להמליץ על תוכנה או תיקון לכרטיס הזה ובכלל (את הדרייברים האחרונים כבר הורדתי מATI) אני אהיה אסיר תודה. וזהו פחות או יותר.....אה כן מישהו יודע אם הכרטיס הזה מסוגל להריץ HALF LIFE 2 או VAMPIRE BLOODLINES? תודה לעונים וסליחה על הנימה המתרגשת.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by bezangeloo,

למחשב ישן ונחמד- P4 2.8 1GB הX800GTO הוא הקנייה הכי מומלצת במקרה הזה, או שיש כרטיסים עדיפים \ שכדאי לשקול?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  19. איזה כרטיס הייתם ממליץ לי לקנות?? ??? X1950PRO / X1950XT / PX8600GTS TDH / 8600GTS / PX8800GTS TDH / 8800GTS אנא נמקו בחירתכם וציינו את החברה שכדאי לרכוש ממנה את הכרטיס.. בנוסף, חשוב לי לציין שאני עומד לקנות מחשב חדש. היות ששוק כרטיסי המסך קצת רותח ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך היות שסביר להניח שאצטרך להחליף אותו בשנתיים הקרובות (לא משנה גם אם הוא תומך בדיירקט 10 - הבנתי שהכרטיסים של היום לא שווים לעתיד), לכן, אני לא מעוניין להשקיע יותר מידי, אבל, אני רוצה כרטיס טוב שישרת אותי נאמנה. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ-1100-1200 ש"ח, 1300 ש"ח גג בכרטיס. אציין רק שלא משנה לי,כרגע , אם הוא תומך בדיירקט 10 או לא.

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  20. איזה כרטיס מסך יותר כדי לקנות בחינת מחיר בצועים הכל ‏ZOTAC GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ מחיר: 880 או ‏Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מחיר: 790

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  21. שלום לכולם, דרושה המלצה לכרטיס מסך AGP לעבודות תיכנות עם Windows Vista (בעיקר לשם התאמת תוכנות קיימות שכתבתי למערכת ההפעלה החדשה). התקציב הוא עד 800 ש"ח. אני מעוניין, כמובן, בכרטיס שיוכל לעבוד עם הממשק הגרפי החדש Aero (כלומר תומך ב-DirectX9, ב-Pixel Shader 2.0 ובעל 128MB לפחות). הכרטיס לא מיועד למשחקים (אולי משחקים מזדמנים). המפרט הנוכחי שלי: [table] [tr] [td]מעבד:[/td] [td] Pentium 4 2.4c [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון:[/td] [td] 1GB (Kingston 4x256MB) [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם:[/td] [td] Abit IS7 [/td] [/tr] [tr] [td]כוננים קשיחים:[/td] [td]WD 80GB, WD200GB (שניהם בממשק IDE)[/td] [/tr] [tr] [td]כונן DVD:[/td] [td] Toshiba DVD SDM-1712 [/td] [/tr] [tr] [td]צורב DVD:[/…

22. Started by athi,

geforce 7900 gt יתמוך חלקית בdx10?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by Time_Is_Money,

באילו משחקים אני יכול לשחק עם 3 מסכים VP191b ? האם שווה להשקיע בקנייה של 2 כרטיסי X1950PRO בשביל לשחק במשחקים האלו? (בהנחה שיש לי כבר 3 מסכים כאלו). תודה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by DDgeva,

הגירסא הכי זולה ושהכי מתאימה לי היא של Palit.. ואמרו לי שהיא לא חברה משהו.. תוכלו להסיר לי מה יהיה ההבדל בין הכרטיס של Palit לשל Sapphire? (החברות היחידות שמצאתי שמייצרות את הכרטיס).

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  25. שיכיל מידע על ההבדלים בין גירסאות LE/GT/ULTRA/SE מבחינת מהירויות ליבה וזיכרון, סוג הזיכרון,מספר צינורות העיבוד, אפשרויות האוברקלוק וכו'

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים