כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם כבל HDMI שמתחבר לLCD בחדר של אח שלי. בדרך כלל לפני כל הפעלה דרכו צריך להגדיר אותו מחדש דרך ה AT Catalyst (אני עובד עם Readon HD 2600 xt) תמול אחרי שאח שלי סיים לראות סרט הוא ניתק את הכבל וכיבה את המחשב ושהיום הפעלתי אותו הוא רושם לי: Not optimum mode Recommended Mode: 1680:1240 60HZ וההגדרות שאנחנו שמים שאנחנו רואים סרטים הם 1920:1024 60HZ ועכשיו אני לא רואה כלום במסך שלי או במסך של אח שלי. יש איזה שהיא דרך לאפס את ההגדרות של הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים בערך או יותר קניתי רדאון 9600 xt של שפיר מקיאספי.. וקיבלתי בקופסא רק דרייבר מסכן שלהם ושתי קבלים.. לא הייתי אמור לקבל גם איזה משהו להוריד מהסטים של האלף לייף 2 ? זאת סתם שאלה כי כבר יש לי האלף לייף 2 (הורדתי) :-X
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב בעל כרטיס nVidia GeForce 6600. בעבר ה-TV out עבד. בעבר כדי לחבר ל-TV OUT השתמשתי במתאם ישן מהכרטיס הישן שלי (VIVO) כעקרון יש בו חיבורים של S-Video ו-Compsite, כאשר 2 יציאות של S-Video אחת Video in ואחת Video Out, כנ"ל ביציאות Compsite. הבעיה, כמו שאתם רואים, היציאות של ה-S-Video כורסמו ע"י הארנב של אחי, לכן נאלצתי לחבר דרך היציאה של Compite Out בעזרת כבל RCA, הבעיה שזה פשוט לא עובד! כשאני מחבר בצורה הזאת, התמונה בטלויזיה קצת מרצדת אבל אין תמונה על המסך! ניסיתי להשתמש במתאם המקורי שקיבלתי עם הכרטיס: הבעיה שבעבר הכנסתי את זה בצורה לא טובה לתוך החיבור והפינים התעקמו (זאת הסיבה שהתמשתי במתאם אחר כדי לחבר עד שהוא כורסם ) ולא היה ניתן לחבר את המתאם …
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
זאת אומרת ... יש משהוא מיוחד שצריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש, המחשב מיועד בעיקר לסאונד, אבל כרטיס שיכול לשמש אותי אם אני ירצה לשחק מדי פעם משחק עדיפות לכרטיס עם TV Out.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי! אני תכנן לקנות מסך חדש, וראיתי בבאג את ה1910 של LG ב3990 ש"ח ואפילו מקבלים צורב DVD X8 במתנה! בקיצור, האם המסך שווה? האם יש יותר טובים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לסלון ביתי טלוויזיה 46''. מבחינה גרפית ,האם אוכל לשחק במשחקי PC על טלוויזיה כזו ? אם כן מהי החומרה הדרושה ? (כרטיס מסך בעיקר). תודה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ספק כוח Enermax Liberty 400W מספיק לכרטיס מסך כזה ? מפרט : מעבד AMD 3700+ (939) לוח אם : GA-K8NF9 Ultra זיכרון 1.50 DDR1 HD 250 WD SATA2 צורב DVD
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.geeks3d.com/?p=3292 בעיקרון מה שהתוכנה עושה היא מכריחה משחקים לנצל בכוח את CROSSFIRE מקור http://forums.vr-zone.com/news-around-web/395066-ati-crossfire-extension-v-1-0-here.html
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך באוורסט יש לי שם motherboard יש cpu ויש aux אז האחרון זה הכרטיס מסך או מה?
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
למה אני יותר לא רואה שכותבים עליו\ממליצים עליו? מה בסכום של 1800 ש"ח הוא לא הכרטיס מסך הכי משתלם? אני מחפש כרטיס מסך למפרט שלי בערך בסכום הזה ולא ב2000 ש"ח(1900XT) פיספסתי משהו? האם יש משהו יותר משתלם בסכום הזה מה1800XT 512MB?!
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בגרסא ה1GB... איך הוא, הוא ממש ישן איך הוא מריץ קריסיס נגיד... לאיזה כרטיס שנמכר הוא שווה ערך היום?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
זה לא מאפשר לי לפתוח את הCCC. שאלה נוספת, אני אף פעם לא אהבתי את הCCC, האם הורדה של הדרייבר בלבד, והWDM זה כמו הקונטרול פאנאל? תודה. עריכה: לגבי הבעיה מצאתי פתרון, פשוט צריך להתקין את הMicrosoft Net Framework 1.1. לגבי השאלה על הCP אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה כרטיס עדיף, radeon 9800 או radeon9700 pro בביצועים בלבד, המחיר לא משנה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה GeForce FX 6800 GT prolink המלצות על כרטיס אחר חוות דעות יעזרו מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מהן היציאות VIVO ו- HDTV שיש בכרטיסי מסך?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, השבוע אני מזמין מסך חדש של SONY דק! בגודל 19 אינץ' דגם HX93 עכשיו השאלה היא מה דעתכם על המסך הזה האם שווה לקנות אותו. בבקשה אני מענויין לקבל תגובות רק על המסך ולא על המחיר. יש לציין שהשימוש העיקרי של המסך יהיה לאינטרנט אופיס ועיצוב גרפי.. בין היתר DVD. תודה לינק מצורף למפרט המסך: http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hx_designer/hx93/index.html
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה שעות שובר את הראש כאשר אני מחבר את כניסת ה VGA למסך מחשב שלי ואת כניסת ה DVI לטלויזיית הLCD שלי בחיבור של DVI to HDMI המצבים היחידים אליהם הצלחתי להגיע הם 1. Clone mode - מאפשר לי אמנם לראות את תצוגת המסך ב2 המסכים אך הרזולוציה לא מתאימה לשניהם אלא רק לאחד מהם בגלל שזה נחשב מסך אחד 2.Extanded mode - תצוגה של אותו מסך ב2 המסכים לא הצלחתי בשום צורה להגיע למצב של Dual שאמור לאפשר לי לשלוט על הרזולוציה של כל מסך בנפרד ושוב מדובר בכרטיס המקולל תוצרת ATI Sapphire x600 pro 256 למישהו יש פיתרון יציריתי לפני שאני מפרק את הכרטיס ל1000חתיכות ונותן לאחיין שלי לבנות פאזל ? וכמובן משקיע עוד כסף על Geforce ? בן
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם GIGABYTE GA51PVMT-9 עם כרטיס מסך מובנה אני רוצה המלצות לכרטיס מסך PCI E שאוכל לשחק איתו משחקים בצורה נורמלית בתקציב של 600-800 ש"ח. אני צריך גם כרטיס שאוכל להעביר איתו קלטות ווידאו למחשב, השאלה היא האם יש כרטיס מסך שיש בו כבר יציאה שאפשר להכניס בה ווידאו או שחייבים לקנות כרטיס נוסף? תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה מסוג MSI TV Card @ neywhere . קניתי אותו לפני שנה.. חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתעסק איתו בכיף. אבל מה? דבר אחד הטריד אותי.. והוא מטריד אותי עד היום.. הכרטיס מקליט בלי קול. חיברתי את הכאבל המיוחד שקיבלתי עם הכרטיס מהכרטיס טלויזיה לכרטיס הקול ואת הרמקולים לכרטיס הקול. עכשיו,אני רואה מצויין עם קול.. אני לוחץ הקלטה,רואים עדיין קול.. וכשאני מסיים את ההקלטה, אני ניגש אל הסרטון שצילמתי והוא מצלם נהדר,רק בלי קול. חשבתי אז שזו היית בעיה בכרטיס הקול במחשב שהיה לי אז, אחרי כמה חודשים קניתי את המחשב שיש לי כעת.. רק לפני כמה ימים חיברתי את הכרטיס.. והנה - שוב אין כול. נכנסתי להגדרות.. שם מסומן ב Recorder: פעיל - Video , Audio - לא פעיל. ניסיתי להגדיר דברים,לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי הפעלתי את המשחק על רזולוציה 1600 על 1200 על כל ההגדרות על VERY HITH (רק את הSAHDER שמתי על מדיום, כי כך רואים יותר טוב מאשר על גבוה) והמשחק רץ חלק , וכל זאת עם מחשב AMD3800 ליבה כפולה וזיכרון DDR1 , לפי הבדיקה שלי , המשחק רץ יותר טוב על רזולוציות גבוהות יותר מ1024 על 768 . רוני
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-