כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה, כפי שמופיע בפרטים יש לי 9800XT, עם ATI COOLER VER 3 , מרוח במשחת AC5 על הזכרונות והליבה... הכרטיס אמנם חזק, אבל שמתי לב שמשחקים מתחילים לזייף בהגדרות אופטימליות (וכשאני אומר הגדרות אופטימליות אני מתכוון יותר לפרטים מקסימליים ופחות שם דגש על רזולוציה, אני לא מאלה שישחקו משחקים ב1600X1200 , רזולוציה שבהחלט מספיקה לי היא 1280X1024 , או אפשר להתפשר על 1024X768 - אבל לא מתחת) משחקים כמו ROME TOTAL WAR במסכים עמוסים מאוד- אז הFPS יורד לרמות מעצבנות ממש. והמערכת שלי בכללי מאוד חזקה- המעבד עובד על 2550 MHZ והמערכת על 255FSB , זה אמור להיות חזק- כך שאני מניח שהצוואר בקבוק הוא הכרטיס מסך... או הזכרון, למרות שהוא עובד ב510MHZ ... עדיין זה "רק" 512MB ... השאלה שלי מתחלקת : 1…
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום . כבר שאלתי על כך באופן כללי אבל מכיוון שלא הצלחתי לפתור את הבעיה אפרט: אני מנסה להתקין מדפסת די מתקדמת במחשב P2 ולא מצליח בגלל הגדרות התצוגה. יש לו כרטיס מסך VOODOO 3 שמותקן נכון ועובד, ומסך 15 אינץ'. המדפסת דורשת תצוגת מסך של לפחות 600X800, אבל אני לא מצליח להגדיר את התצוגה אלא ל-600X480. האם זה בגלל המסך או בגלל הכרטיס ? משום מה אני לא מצליח להבין את הפרינציפ. מה אכפת למדפסת איזה מסך יש לי - אם הכרטיס הוא תקין? איך אוכל להתגבר על העניין? יש לי כרטיס מתקדם יותר - האם להחליף ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
הסתובבתי באתר של toms וראיתי כתבה מעניינת http://graphics.tomshardware.com/graphic/19971109/3d-04.html Motoracer looks as good as it gets. ;D תראו את הפיקסילים
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איזה אני יוכל לקחת שהוא טוב ומשחקים האחרונים שיצאו יעבדו בו... אני לא גיימר או משו רק רוצה שהמשחקים יעבדוווווווו כמו NFS ודברים אחרים.... ואני לא חורש על המחשב במשחקיים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
צריך המלצות לכריס מסך חדש בתקציב של כ-1200 ש'ח. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הטיפה יקר יותר http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-338R&depa=1 והשני http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-326R&depa=1 שמתי לב שהזכרונות יושבים באופן שונה מה ההבדל בין השניים ?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן לכולם אחרי בדיקות מרובות התברר לי שישנו רק דגם אחד בלבד שניתן להפוך אותו בביטחון על-ידי flashbios -ל xt והוא toxic x800 pro vivo של חברת sapphire לגבי כול שאר הכרטיסים של x800pro vivo העניין בעייתי מאוד ובניגוד למה שפורסם בפורום זה בעבר , פתיחה של ארבעת צינורות העיבוד החסומים מובילה בדרך כלל לבעיות בתצוגה - artifacts המשמעות היא שאותו אדם שמנסה לעשות זאת , בעצם מפסיד את כספו היות והכרטיס אינו שמיש יותר. הפתיחה היא קלה מאוד אולם הסגירה בעייתית מסובכת ולא תמיד אפשרית בתנאים בייתיים. אני מדבר מתוך היכרות אישית עם חבר שניסה לעשות זאת ואכל אותה בגדול למרות העובדה שהוא בעניינים ושהוא נעזר בכרטיס מסך pci. לדעתי משחקים כאלו שמבטלים את האחריות על חומרה כול כך יקרה יש לה…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר הכי מומלץ לכרטיס מסך שלי- Leadtek 6600GT , יש לכם איזה הצעה משהו?
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש אולי אפשרות שבגלל שהמחשב שלי רץ ללא SP2 לוינדוס אז איכות הביצועים של המשחקים ירודה? הSP2 יכול לשפר ביצועי מערכת?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
זאת אומרת ... יש משהוא מיוחד שצריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כבר כמעט 4 שנין יש לי מסך MAG786FD שתיפקד טוב עד לא מזמן, לאחרונה אני רואה טיפה חשוך. אז חשבתי לעבור למסך LCD. וכרגע ראיתי אחד בוואלה מכירה פומבית או משהוא הינה לינק: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2216102 כדי לתת עליו הצעה? ואו שיש לכם מסכים אחרים להציעה עד 1500 שקל?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. החלפתי היום את הג'יפורס הישן שלי ברדאון 9600 XT של SAPPHIRE. קודם כל רציתי לדעת אם קיימת איזו תוכנה שתגיד לי שהכרטיס שהתקנתי הוא באמת מה שקניתי ולא אחר - מכיוון שכאשר אני מסתכל באתר של ATI או בודק בעזרת התוכנה שבאה עם הדרייברים נאמר לי שהכרטיס הוא מסדרת רדאון 9000 אך לא כתוב איזה דגם בדיוק, וגם המידע בלוח הבקרה של ווינדוס לא עוזר כ"כ. בנוסף אם מישהו יכול יכול להמליץ על תוכנה או תיקון לכרטיס הזה ובכלל (את הדרייברים האחרונים כבר הורדתי מATI) אני אהיה אסיר תודה. וזהו פחות או יותר.....אה כן מישהו יודע אם הכרטיס הזה מסוגל להריץ HALF LIFE 2 או VAMPIRE BLOODLINES? תודה לעונים וסליחה על הנימה המתרגשת.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם אוכל לחבר ל-AIW X600 רמקול חיצוני (mono זול!) בנפרד ממערכת הרמקולים הרגילה (5.1) של המחשב (על לוח האם במקרה שלי)? המטרה היא שה-AIW ישמיע בקול רם בבית תזכורות/שעון מעורר מוזיקאלי/רדיו-אינטרנטי/שיחה מזוהה/וכו' גם כאשר נניח אני שומע באוזניות (המחוברות ל5.1) דברים אחרים. כשאני הולך לישון אני לא רוצה לזכור לנתק את האוזניות כדי שהשעון המעורר יעיר, כמובן. לא רוצה בכלל להתעסק עם ניתוק האוזניות אף פעם. ב5.1 אפשר להדליק ולכבות בלי לנתק חוטים. במילים אחרות אני רוצה שרמקול אחד של ה-AIW תמיד יהיה דולק בלי קשר אם ה5.1 מושמע באוזניות או ברמקולים שלהם. אפשרי? האם אפשר לדוגמא לנגן קובץ MP3 ליציאת אודיו של ה-AIW או שזה לא כרטיס קול סטנדרטי מה שיש שם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הפרט שלי הוא: ועשיתי מבחן למחשב שלי בתוכנה 3dmark2003 וקיבלתי את הניקוד: 7258. זה טוב ? אני ממש לא מבין בזה :[ תמונת מסך: http://myth.egoz.info/Webstuff/3dmark.JPG הפרטים באתר שלהם: http://service.futuremark.com/compare?2k3=3605308
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
9600se radeon 64bit or geforce 5500 9550 radeon 64bit או שמישהו מכיר כרטיס נוסף באותו מחיר? וטוב יותר
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אחרי קניית מחשב חדש ,הגיע הזמן גם להחליף את המסך ,מאג 770v. למרות שהוא טוב ,אני עדיין הייתי מעדיף משהו חדש ,אבל אני מתלבט אם לקנות crt או lcd. מה לקחת-crt 19 אינץ בינוני ,או lcd 17 אינץ בינוני גם כן? התקציב הוא עד 1400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קראתי בANANDTECH באחד הבנצ'מרקים הם השתמשו בהגדרות: RES 1600 x 1200 with 4X AA/8X AF enabled . אולי מישהו יכול להסביר מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תגידו, מה זה בדיוק הפילטרים האלה שכולם מדברים עליהם? יש AA, ויש AF, נכון? מה כל אחד עושה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-