עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wiz,

יש פשוט המון דגמים וקצת התבלבלתי. אני מעוניין ב- FX 5900 השאלה היא, מה ההבדל בין ה- VTD ל - TD? בנוסף, איזה כרטיס זה: "MSI Geforce FX 5900 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card" כםי שמצוין ב-PCH בחנות שאסור לציין את שמו רשום בפירוש VTD והוא עולה 1477 מול 1656 שבPCH. עוד שאלה, איך זה שבPCH הכרטיס הזה - בפנדה - MSI Fx 5900 Ultra 256MB DDR DVI VIVO בחנות הראשונה עולה 3222 וב-PCH עולה 2371? זאת נראת לי סתם טעות אבל בכל מקרה.. סתם שאלה, השאלה העיקרתי זאת השאלה הראשונה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by zobi12,

Monitor Properties Monitor Name LG F700P Monitor ID GSM434C Manufacture Date Week 50 / 2003 Serial Number 135093404 Max. Visible Display Size 33 cm x 25 cm (16.3") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 96 kHz Vertical Frequency 50 - 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 Gamma 2.72 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 160 Hz 800 x 600 150 Hz 1024 x 768 115 Hz 1152 x 864 105 Hz 1280 x 1024 85 Hz 1600 x 1200 75 Hz Monitor Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/catalog/proddivergent?categoryId=CTG1000496 Driver Download http://www.lge.com/support/support.jsp זה הנתונים של המסך ש…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. אהלן חבר'ה..! ברשותי NVIDIA 8800GTS 320m ואני מחפש עוד אחד כזה כדי לבנות SLI עם שניהם. מישהו יודע איפה עוד מוכרים כרטיסים כאלה.....? אם בכלל...? תודה!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. שלום אני חדש בפורום והמליצו לי עליו. יש לי כרגע 7600 GS אבל הוא לא פועל עכמו שהוא צריך אז אני עומד להחליף אותו שאני קונה כרטיס זה רק בשביל משחקים שהיה הכי טוב למשחקים עכשיו יש לי שתי אופציות 7950 GTX/ 8500 GT אז אני שואל אותכם מה כדי לי ? אה ואינ קונה גם עם זה לוח אם ASUS אם זה משנה !! תודה לעוזרים מראש :

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  5. היי, אני רוצה לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך שלי X1600 pro של sapphire גודל זכרון 256MB. עדכון הביוס מכיל שני קבצים, אחד לזכרונות מסוג אינפיניון ואחד להייניקס. הנה קובץ ה read me. 3C8403SA.006 - bios for card with Infineon memory 3C8403SA.007 - bios for card with Hynix memory איזה עדכון לקחת? אופיר

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by irounet,

ערב טוב יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500 עם יציאה של S-VIDEO. רכשתי כבל מתאם בין S-VIDEO לכניסה VIDEO בטלויזיה אבל איכות התמונה מאוד ירודה, כמו גם הסרטים/משחקים שאני רואה דרך הטלויזיה.... האם למישהו יש עצה/פתרון לבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. יש לי כרטיס טלויזיה מסוג MSI TV Card @ neywhere . קניתי אותו לפני שנה.. חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתעסק איתו בכיף. אבל מה? דבר אחד הטריד אותי.. והוא מטריד אותי עד היום.. הכרטיס מקליט בלי קול. חיברתי את הכאבל המיוחד שקיבלתי עם הכרטיס מהכרטיס טלויזיה לכרטיס הקול ואת הרמקולים לכרטיס הקול. עכשיו,אני רואה מצויין עם קול.. אני לוחץ הקלטה,רואים עדיין קול.. וכשאני מסיים את ההקלטה, אני ניגש אל הסרטון שצילמתי והוא מצלם נהדר,רק בלי קול. חשבתי אז שזו היית בעיה בכרטיס הקול במחשב שהיה לי אז, אחרי כמה חודשים קניתי את המחשב שיש לי כעת.. רק לפני כמה ימים חיברתי את הכרטיס.. והנה - שוב אין כול. נכנסתי להגדרות.. שם מסומן ב Recorder: פעיל - Video , Audio - לא פעיל. ניסיתי להגדיר דברים,לא עזר…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by ELDAN RENT A CAR,

חבר שלי קנה כרטיס מסך ויש שם כבל מוזר חיבור כמו חשמל של מאורר קטן ובקצה השני שני לדים +- מה זה ? לאן זה מתחבר ? כבל שחור דק ...

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. שלום, ברשותי המסך הנ"ל פיליפס 190S5 . הרזולוציה המקסימלית היא 1024X1280 וקבצי הרענון הנתמכים הם 60 ו-70 הרץ. הההוראות המפורשות של החוברת טוענות כי התצוגה במיטבה ב-60Hz. למרות שלמיטב ידיעתי, וגם מבחינה הגיונית - קצב הרענון אמור להיות כמה שיותר גבוה. אני טועה? עוד שאלה- האם קצב הרענון במסך LCD קשור לזמן התגובה ? (12ms במסך הזה) תודה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!

11. Started by carock,

מה זה crossfire?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. כי אני חושב שקראתי פה פעם שהכרטיס מסך הזה לא תואם לחלק מלוחות האם.. לוח האם הנ"ל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965WH/index.htm

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. Started by CyberSpider,

אני שוקל לקנות את LG L1720P, נראה לי מסך מצויין המחיר טוב. כמה שאלות: האם יש הבדל בין 16ms ו-12ms בסרטים\משחקים וכו (קראתי מלא בנושא, לא קיבלתי תשובה חד משמעית) (אני עדיין חי עם הסיוט הזה ממסכים צבאיים שטקסט היה נמרח כשמדפדפים עם גלגלת ) DVI או 15פין - לקחת DVI רק בגלל יש לי יציאה כזאת בכרטיס מסך?? תוספת ביצועים (איזה ביצועים, קיבנימט)? מה, מה זה נותן חוץ מתוספת במחיר?? שמישהו יגיד לי! refreshment rate - אני הולך לשבור ת'עיניים ב-60Hz או לא? כי ראיתי שרוב המסכים לא מגיעים בכלל ל85! שורה תחתונה - רואים טוב או שאני אשאר עם ה-F700B שלי ואמשיך לקבל קרינה לעיניים?? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by Genom_g,

הורדתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך שלי GeForce 7800 GS. ניסתי להתקין ואז הוא עוצר אותי בהודעה Error שהוא לא מוצא Hardware או משהו כזה. "The nVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware" עזרה דחוף, בלי זה אני לא יוכל לשחק במשחקים די חדשים ובמיוחד פיפא 2007 ימשיך לרוץ לי כמו זקנה עם מקל תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. Started by e-d-a,

היי אני מחפש כרטיס מסך כמו שמתואר בכותרת הוא מיועד למחשב שמחובר לשתי מסכים LCD של LG. באותו מחשב עכשיו יש כרטיס 5200 עם חיבור אחד DVI ואחד VGA והמסך שמחובר בDVI (עם מתאם מDVI לVGA) יש איכות יותר טובה מהמסך שמחובר ישירות בVGA, אני רוצה שיהיה איכות שווה בשניהם, ומחפש כרטיס שיהיה כמה שיותר זול לא צריך רזולוציות מטורפות זה כולה מסכים 17"... מיועדים לעבודה עם תוכנת QBASE לא תוכנות גרפיקה או משחקים.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  17. כפי שרשום בנושא: כמה נקודות ה" PINE xfx 6800 128MB DVI,TV" צריך לקבל ב 3DMark05 ? תגידו לי פחות או יותר... תודה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. מפתחת השבבים מאשרת כי שלושת דגמי ה-RTX 4000 הראשונים שהוצגו מבוססים כל אחד על פיסת סיליקון שונה - ושנשאר עוד פוטנציאל לתוספת ביצועים של יותר מ-12 אחוזים עבור ה-RTX 4090 Ti העתידילכתבה

19. יש להתחשב בספק הקיים HEC RTR 400 מפרט שלי מעבד AMD 6000 שני גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. שלום מעוניין לשלב כרטיס מסך שיתמודד עם הצגת 1080P ו-BR. אשמח אם תסבירו לי את נכונות או אי נכונות הדברים הללו: 1. קראתי מאמר שמציינן כי מי שמתכוון לנגן בהצלחה סרטי Blu Ray ו-HD DVD. רצוי שיקנה Nvidia (שני כרטיסי מסך מדגמים Geforce 8600 / 8500GT שמצליחים להתמודד בהצלחה מלאה עם נגון H264 1080P). 2. בנוסף קראתי במקום אחר כי יש לוודא שהכרטיס תומך בטכנולוגיית PureVideo במידה ומדובר ב- Nvidia או תומך בטכנולוגית Avivo כשמדובר ב-ATI. טכנולוגי זו לפי המאמר, מיועדת להשבחת ביצועי הוידאו. אציין שלא ראיתי באף כרטיס מסך שמצויין שמדובר ב-PureVideo, או לגבי ,Avivo ב- ATI

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by XCG120,

מעוניין להמלצה לכרטיס מסך טוב שיריץ משחקים בצורה טובה בסביבות 500-600 שקל שיריץ כרגע משחקים על מסך 17 אינץ.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. יש לי לוח 1366 שכרטיס PCI 1 .1 לא יכנס כי אין בלוח מקום ולכן אני שואל האם הכרטיס הזה http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_hometheater_hd.php יכנס לחריץ PCI-E 16 ? שימו לב שהלהב בחריץ קטן מאוד

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  23. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיית LCD בעלת חיבור VGA. ניסיתי לחבר ישירות את הכבל שבאופן רגיל מתחבר למסך המחשב, אבל קיבלתי NO SIGNAL. האם יש משהו נוסף שצריך לעשות ולא עשיתי? כרטיס המסך שבמחשב הוא Radeon 9800. תודה.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. דרוש כרטיס מסך עצבני, שיחזיק משחקים לתקופה ארוכה עד 1300 שקל(רצוי מזיגזג)

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by tombcatz,

לא הייתי בטוח באיזה פורום לפתוח,חשבתי שזה הפורום המתאים ביותר לכך: קיבלתי תוצאה 2480 מפרט: Amd Athlon3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Maxtor 80GB 7200RPM Kingston 512MB DDR RAM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit Asus CD-RW X32X52X32 Asus DVD-R והשאלה היא:האם התוצאה מתאימה למפרט שכזה? אם לא,כנראה ש: או שהיה תהליך ברקע שהכביד או שהפילטרים היו מופעלים אינני מבין בגרוש ב3DMARK ולמען האמת,זו פעם ראשונה שאני מפעיל את זה אי פעם. אז תודה לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים