עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם העדכון של NVIDIA 81.98 עושה בעיות? יש עדויות של מישהו שהשתמש, שהכל בסדר? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by nitros,

צריך עזרה בבקשה....יש לי כרטיס מסך gforce fx 5600 שיחקתי במחשב פתאום התכבה לי המסך ולא נדלק שמתי כרטיס מסך של אחותי fx 5200 הכל פועל....והכרטיס שלי fx 5600 פועל אצל אחותי במחשב בהתחלה חשבתי שהכרטיס נשרף אבל התברר שלא... מישהוא יודע מה לעשות ?תודה לכל העוזרים

3. Started by Idan-h,

זה לא מאפשר לי לפתוח את הCCC. שאלה נוספת, אני אף פעם לא אהבתי את הCCC, האם הורדה של הדרייבר בלבד, והWDM זה כמו הקונטרול פאנאל? תודה. עריכה: לגבי הבעיה מצאתי פתרון, פשוט צריך להתקין את הMicrosoft Net Framework 1.1. לגבי השאלה על הCP אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. של 4ms התקציב הוא כ2000 ש"ח ושיהיה טוב למשחקים וכו'......

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Ic3 CuB3,

http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=74674&af=10 HP, 19", 8MS 1650 ש"ח. מישהו מכיר את המסך ?? הוא שווה את הכסף ?? איכותי ?? עמיד ?? תודה !! :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  6. קניתי חיבור (קבלתי עם הכרטיס מסך רק שהייתי צריך משהו מסוים.) עכשיו נשאר לי עוד 3 חיבורים עם צבעים צהוב,לבן ואדום.... ואני חושב שאני צריך לקנות עוד חיבור שמעביר את הצבעים הכוונה היא שבקצה האחד יהיה חיבור שמתחבר למחשב. USB או משהו. ובקצה השני פיצול של שלוש חיבורים אבל הבעיה היא שאני לא יודע היכן להשיג כזה דבר או אם קיים כזה דבר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by Access Denied,

משהו מכיר מסך 15" LCD עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280 חוץ מהמסך הזה: FP567 של benq?? ???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות לאחר התקנה של אומגה דרייברס בTV OUT ??? פתאום אני רואה קוים מעצבנים במקום לראות מסך שחור חלק כמו שראיתי 3 שנים כבר.......? ולא זו לא בעיית סנכרון (מחוברים לטלויזיה רק הכבל עצמו ולא שום דבר אחר)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by Tamirrr,

מפרט : celeron 2500@3000 256ddr asus p4sgx-mx חשבתי על איזה ריידאון 9600 אבל יש כלכך הרבה סוגים וחברות תודה!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. Started by status,

שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by sgsg,

אני חייב לגלות של איזו חברה הכ. מסך שלי. הדגם אמור להיות 9500 פרו, גם לפי AIDA וגם לפי dxdiag, אבל לפי האתר של ATI: http://www.ati.com/support/identify/graphicschart.html הוא מתאים לנתונים של Hercules 3D Prophet 9700 Pro. אם באמת הייתי מקבל 9700 במקום 9500 אז הייתי שמח (או שלא???), אבל בדקתי את האריזה של ההרקולס והיא לא נראית כמו האריזה שהייתה לי לכרטיס. לפי איזה עוד נתונים אני יכול לזהות את הכרטיס? הוא עושה לי בעיות ואני רוצה לבדוק עם החברה בנוגע לאחריות (המוכר אומר שנה, באתר של ATI כתוב שעל כרטיסים שלהם 3) ותמיכה טכנית. אני לא זוכר אם כשקניתי הזמנתי של חברה מסוימת או של ATI, זה משנה בנוגע לאחריות?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by ReDrugOn,

היי... קודם כל, אנ'לא בטוח שזה המקום הכי נכון להודעה כזאת, אבל שיהיה... ככה... יש לי כרטיס מסך Matrox G550 millenium, והוא פועל נהדר, כל הדרייברים מותקנים, ישירות מהאתר שלהם, כך שהם מעודכנים ביותר... אבל בכל זאת, כשאני מנסה להעלות משחקים, וזה קורה לי רק במשחקים!!!, הוא כמעט אף-פעם לא מצליח לעלות אותם... בהרבה מהמקרים הוא תוקע את כל המחשב עוד לפני שהמשחק עולה (מסך שחור), ולפעמים הוא זורק איזו הודעה מסויימת לגבי OpenGL (אם זכור לי נכון), ולפעמים הוא חוזר ל-Windows ברזולוציות נמוכות, ושאר תופעות למיניהן... אז לפני שאני מחליף את הכרטיס הזה, במקרה והוא לא מתאים למשחקי-מחשב, יש למישהו פתרון מסויים? תודה, ניב.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. מכיוון שלאחרונה נוסף ל-Comp-il ה -COMPUCASE 6A19 אז אני שוקל אם לקנות משם............הבעיה היחידת שלי זה הכרטיס מסך...... רציתי לדעת האם ה-כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Retail / Bulk+Accessories - No Half-Life הוא כמו כל Radeon 9800 pro 256 bit רגיל או שזה יותר גרוע.......... בגלל שכתוב בפרטים: אחריות: שנה אריזה: Lite RETAIL BOX/ Bulk+Accessories מתאם DVI, מאריך MOLEX, כבל RCA, כבל S-VIDEO, דיסקים(2) ....שמתם לב ל-Lite????? אם תוכלו לעזור לי.אז תודה

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לשים בסטיקי ואם כבר בחדשות... http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html ATI Catalyst Tweak Guide תודה למנהליםא ל מחיקת כל השטויות שהיו פה... אין צורך לתת קרטיד לאתר פיסי ספטו כי לא שם מצאתי את זה!!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by fwWW,

המסך הזה הכי טוב שייש ב850 שקל Samsung 753DFX 17? יש מסך יותר טוב מי זה?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by 114508534,

יש ברשותי אחד כזה והייתי רוצה לדעת מה תפקידיו ומה הוא יכול לעשות

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש, המחשב מיועד בעיקר לסאונד, אבל כרטיס שיכול לשמש אותי אם אני ירצה לשחק מדי פעם משחק עדיפות לכרטיס עם TV Out.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by desert,

549שקל

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב GFORCE FX5200 AGP*8(מה שיש לי) או GFORCE FX5950 כמו כן מה ההבדל בינהם הסבר מפורט אני לא כל כך מתמצה בתחום כמו כן יש לי מסך MAG 1600*1200 וזכרון 256 RAM ומעבד אינטל 2.4 והכרטיס מסך לא ממצה את היכולות שלו למה זה קשור? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by urielka,

איפה אפשר (אם אפשר) לקנותדבר כזה בישראל? ד"א:הביצועים שלו עד כדי כך טובים בoc?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שיעלה מקסימום 1100 ושיהיה שטוח והכי טוב בטווח המחירים הזה. תודה.

25. Started by matanyaniv,

אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים