כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קיבלתי הצעה לקנות את המסך 710N של חברת Samsung במחיר של 1770 ש"ח. ברשותי כרגע מסך מסך CRT פשוט לפני כ 5 שנים בערך (לא שטוח). האם המסך הנ"ל שווה קנייה? האם יש הצעות טובות יותר בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (AMD 3200) ואני רוצה לשים עליו כרטיס מסך חזק שיחזיק מספיק זמן כמו כן אני ל -א עושה אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לעשות למעבד או לכרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך של NVIDIA.. התלבטתי בין ה6600GT של ג'יגה בייט לבין ה6800 הרגיל (יצאה כבר גרסת הPCI E שלו?) כאמור, ללא אוברקלוקינג... מי מהכרטיסים הנ"ל יותר חזק ומציע מקסימום ביצועים? את ה6800GT גם שקלתי לקנות אבל הוא יקר כרגע, אולי כשירד המחיר. אז מה אתם אומרים? מה עדיף? 6600GT או 6800 של PINE (לא GT)???? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בקורב ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיום אני לא יותר מידי גיימר "כבד" אבל אולי כשיהיה לי מחשב חדש אני אשחק דיי הרבה... המשחק שבו אני בעיקר משחק הוא FLIGHT SIMULATOR 2004 למשחק יש דרישות דיי גבוהות בשביל להפעיל אותו על הגרפיקה הכי גבוהה... אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת כדי שהוא יוחל להריץ אותו בלי בעיה וחלק בהגדרות גבוהות? 6600GT יספיק?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים של LG, הL1730B אל מול הL1720P, שניהם DVI ו-12MS. ל1730B קונטרסט 1:550 ובהירות 250CD/m. ל1720P קונטרסט 1:450 ובהירות 300CD/m. אני נוטה לכיוון ה1720P בשל עיצובו המדהים. גם בגלל שהוא תומך ביותר תקנים. 1:450 מספיק? ואל תציעו לי ללכת על סמסונג, בגלל שתנאי האחריות שלהם ממש לא הוגנים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חברה תמליצו.. תודה... מה טוב.. מה לא.. מה ההבדל בין הדגמים? אין ככ הרבה..
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ראיתי כרגע באתרים שמציעים למכירה את הכרטיס הזה. כפי שראיתי הוא זול יותר מה6800GT, וביצועיו אף עולים ברוב המיקרים מהאולטרה!... הוא שווה?! עם מי בעיקרון הוא אמור להתחרות?! או שעדיף לחכות לגירסת הX850 הרגילה?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי 6800 gt של giga byte אני רוצה להוסיף לו מאוורר או שניים רציתי לדעת איזה עדיף ואיך אם יש תמונות זה מאוד יעזור.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
התקנתי את הדריבר החדש (5.1) עם ה CCC ולעומת שאר הדריברים, הפעם ההתקנה הצליחה ויש לי איקון של ה CCC של שולחן העבודה אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה CCC אני מקבל שגיאה, למה? R9200SE , WIN XP PRO והשאר למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
לטלוויזה מישהו יכול להסביר לי ? יש שם יציאה אחת וקיבלתי גם כבל
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ז"א איזה כרטיס המערכת שלי תנצל ממש עד סופו, כך שלא יהיה הבדלים גדולים יחסית למעבדים חזקים יותר. דרך אגב OC ל3.0 וניצול הזכרון נותן פוש רציני למערכת. הראשון זה בלי השני עם כמו שאתם יכולים להבין. קבלו: הא שכחתי שהמפרט לא בחתימה.. 2.4B MSI 865PE Dual 512MB DDR 333 (256*2) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס ואני מעונין לפתוח את הצינורות עבוד.. הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הסבר... תודה מראש ולא לזנב
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בס"ד הכרטיס מסך שלי זה 6600GT ואני זקוק למסך שיריץ הכי טוב משחקים עליו... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
ביחס לקופיגורציה. 2923, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 256MB DDR 400 (השני נשרף, אקבל חדש שבוע הבא) HD 40GB 7200 ללא OC. מה אתם אומרים על התוצאה, הזכרון הנוסף ישפר הרבה? כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. יש הרבה שאלות על מסכי LCD מה לקנות רציתי לצרף את השאלה ולתאר את הצורך שלי ואולי תתפרו לי מסך בבקשה. המחשב ישמש בעיקר לגלישה , קריאה וכתיבת מסמכים , יש לי כמה קבצי MPEG שאני רואה באופן קבוע ושלא תהיה בעיה לראות אותם. כמו כן אני משחק במשחקים אבל באופן מועט וגם כאלה די ישנים ( EYE OF THE BEHOLDER וכדומה) אבל רציתי אפשרות לשחק עם פגיעה נמוכה (משחקים יותר חדשים). אני מעדיף 17" ולא פחות . אני אישית לא רוצה רמקולים על המסך אני רוצה שיהיה הגודל בלי הרבה פלסטיק מסביב. אני מבקש גם אם אפשר לא להמליץ על מסכים יקרים מאד ( מעל 2500) אבל באיזר ה 2000+ אפשרי. ואם אפשר שתהיה לו יצאת DVI כמו כן יש לי כרטיס מסך 5600FX עם יציאה לשני מסכים ( DVI ורגיל) וכמו כן עם VIVO . יש לי בעי…
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מאוד מבולבל ולא יודע פשוט איזה מסך לקנות.... התקציב-מממ... הייתי אומר גגגג 1300. אנא תנו לי כמה שיותר הצעות , כי המוח שלי נשרף כבר
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה, כפי שמופיע בפרטים יש לי 9800XT, עם ATI COOLER VER 3 , מרוח במשחת AC5 על הזכרונות והליבה... הכרטיס אמנם חזק, אבל שמתי לב שמשחקים מתחילים לזייף בהגדרות אופטימליות (וכשאני אומר הגדרות אופטימליות אני מתכוון יותר לפרטים מקסימליים ופחות שם דגש על רזולוציה, אני לא מאלה שישחקו משחקים ב1600X1200 , רזולוציה שבהחלט מספיקה לי היא 1280X1024 , או אפשר להתפשר על 1024X768 - אבל לא מתחת) משחקים כמו ROME TOTAL WAR במסכים עמוסים מאוד- אז הFPS יורד לרמות מעצבנות ממש. והמערכת שלי בכללי מאוד חזקה- המעבד עובד על 2550 MHZ והמערכת על 255FSB , זה אמור להיות חזק- כך שאני מניח שהצוואר בקבוק הוא הכרטיס מסך... או הזכרון, למרות שהוא עובד ב510MHZ ... עדיין זה "רק" 512MB ... השאלה שלי מתחלקת : 1…
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום . כבר שאלתי על כך באופן כללי אבל מכיוון שלא הצלחתי לפתור את הבעיה אפרט: אני מנסה להתקין מדפסת די מתקדמת במחשב P2 ולא מצליח בגלל הגדרות התצוגה. יש לו כרטיס מסך VOODOO 3 שמותקן נכון ועובד, ומסך 15 אינץ'. המדפסת דורשת תצוגת מסך של לפחות 600X800, אבל אני לא מצליח להגדיר את התצוגה אלא ל-600X480. האם זה בגלל המסך או בגלל הכרטיס ? משום מה אני לא מצליח להבין את הפרינציפ. מה אכפת למדפסת איזה מסך יש לי - אם הכרטיס הוא תקין? איך אוכל להתגבר על העניין? יש לי כרטיס מתקדם יותר - האם להחליף ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
הסתובבתי באתר של toms וראיתי כתבה מעניינת http://graphics.tomshardware.com/graphic/19971109/3d-04.html Motoracer looks as good as it gets. ;D תראו את הפיקסילים
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה אני יוכל לקחת שהוא טוב ומשחקים האחרונים שיצאו יעבדו בו... אני לא גיימר או משו רק רוצה שהמשחקים יעבדוווווווו כמו NFS ודברים אחרים.... ואני לא חורש על המחשב במשחקיים
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
צריך המלצות לכריס מסך חדש בתקציב של כ-1200 ש'ח. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הטיפה יקר יותר http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-338R&depa=1 והשני http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-326R&depa=1 שמתי לב שהזכרונות יושבים באופן שונה מה ההבדל בין השניים ?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-