כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חברים , ברצוני לקנות כרטיס GeForce 6600GT יש לי מעבד P4 2.4GHz לוח אם P4S533-MX ASUS וזיכרון מיקרון 256M (שיהפוך ל1 גיגה) האם הכל יעבוד בסדר? תיהיה פגיעה כל שהיא באיכות של הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את המסך הנל והוא פצצה והכל אבל יש לי בעיה קלה איתו... יש מריחה קלה מאוד של הטרטס באיקונים בחלונות ובכל ישום משרדי בעצם וורד אקסל אקספלורר... המריחה מאוווווווד קלה ז"א כמעט ובלתי נראית אבל אני אישיתי רואה אותה פה ושם וזה מציק לי קצת.... המריחה מתבטאת בכאילו צל קטן בצד כל דבר... במשחקים ובסרטים אין את זה או שאני לא ראיתי את זה כלל אבל בחלונות עצמו דווקא יש... יש למישהו רעיון ממה זה נובע ואיך מתקנים את זה? אני עובד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, וזה לא משנה אם אני מוריד אותה, אני עובד בקצב REFRESH 75 בחיבור VGA רגיל (צריך לקנות כבל DVI לחיבור DVI) כרטיס המסך הוא PNY 6800GT ובמסך הקודם זה לא עשה את זה כלל... המסך הוקדם היה מסך 15 אינץ LCD של DYNAMODE מלפנ…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות כרטיסי6600GT PCI-E של Gigabyte עם קירור פסיבי אבל אני לא יודע עם יש כאלו של AGP, מישהו יודע קיימים בארץ ואיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איפה ה- video in יותר טוב בכרטיס מסך x800xt או בכרטיס טלוויזייה איכותי טוב (כמו שיש לי - ראו בחתימה) אני שואל את זה היות ויש לי אוסף קסטות וידיאו אנלוגיות של אירועים מישפחתיים שאני מעוניין להמיר באיכות טובה ל- xvid ולאחר מיכן ליצרוב על מדיות dvd
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להשיג כרטיסי מסך 6800gt x800xt, של club-3d במחיר מוזל דרך קרוב מישפחה של חבר איך הם מבחינת הקירור ואפשרות של overcloacking ? או במילים אחרות : בהנחה שאני עושה overcloacking בטווח סביר של 25% לזיכרונות ולמעבד הגרפי , איזה כרטיס עדיף לצורך הרצה של farcry , halflife ? כן ,אני יודע שיש אין ספור benchmarks ,אולם לא הצלחתי עד כה למצוא ביקורת שבודקת את הביצועים של כרטיסים של חברת club-3d שעשו להם overcloacking ולהשוות אותם זה בצד זה על אותה מערכת הערה : אני יודע שדנו בפורום הרבה פעמים בויכוח איזה כרטיס מסך עדיף אבל אני מיתייחס אך ורק לכרטיסי המסך של חברת club-3d היות ואין לי שום מושג איך הקירור שלהם וזה פקטור חשוב מאוד כשאתה עושה המהרה ואין לי שום כוונה לנסו…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
התלבטות רצינית כי אני לא מוצא שום חנות אם מחיר סביר ועם בנדלים של משחקים. חשוב שהכרטיס מסך יהיה מספיק בשביל להרית משחקים כמו תותח לשנה שנתיים הקרובות.. כמו בטלפילד 2 שיגיע .. דום3 הלף לייף 2 וכולה... 1500 שח זה המקס שאני מוכן להשקיע... וחשוב שיהיה לפחות שנתיים אחריות... עם בנדל של משחקים זה יהיה אחלה... שמעתי ש GF6800NU זה טוב אבל אני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכר את זה. בבקשה עזרו לי מה לקנות... ATI RADEON 9800PRO או GF6600GT או אם יש משהו במחיר סביר שיותר משתלם.... אנא ציינו גם איפה כדאי לקנות... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס הזה ועכשיו כשאני מנסה להפעיל עליו את המשחק הנסיך הפרסי 2 המשחק מראה לי את הסמל של יוביסופט ונתקע ואז צריך לעשות ריסט יש לציין שהמשחק עובד לא חלק אבל עובד אצל אח שלי שיש לו גיפורס 2!!!!!! נ.ב תהיתי איזה דרייברים אני מוריד לכרטיס מסך הזה???? האם אלה הדרייברים הרגילים של Nvidia כלומר הדרייבירם שבקטגוריה הראשונה באתר שלהם או בקטגוריה השנייה דרייברים של forceware או משהו כזה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מסך דק, במחיר של 1000 ש"ח בערך. השימושים העיקריים שלו הם גלישה\צ'יטוט והדפסה. אפשרי למצוא מסך LCD במחיר הזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני משתגע כבר קניתי 6800GT ועכשיו שאני סם לראות בטלויזיה סרט אני רואה עם מין קפיצות קטנות כאלה מין הפרעות כאלה וזה רק שאני רואה סרטים עם תוכנות עם מדיה פליאר רגיל זה עובד טוב מה יכול להיות הבעיה ?????
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הכרטיס הזה משתלם למחיר של עד 800 שקל. LEADTEK - Geforce FX 5700 128 mb 256BIT 810 שקל מזומן. מידע על הכרטיס : http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_td_1.html תודה. עריכה: *הלינק תוקן*
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
לאחרונה קראתי מדריך באתר Ynet המסביר את התכונות השונות שיש לבדוק לפני קניית מסך LCD. אחד מהדברים שגיליתי בקריאת הכתבה היא שאם לא משתמשים ברזלוציה האופטימלית במסך, המסך נראה קצת מעוות, או משהו בסגנון. ואם אני לא טועה, הרזלוציה האופטימלית ברוב מסכי ה17" LCD היא: 1280x1024, וזה נראה לי גדול מאוד. אני כנראה לפני קניה של מסך 17" LCD ורציתי לדעת אם יש איזשהו פאטצ' או משהו בסגנון "שמטפל בבעיה" או שמא הכתב סתם הפריז בהסבר ? תודה
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 128 אני חושב שיש סיכוי שהכרטיס מתחממם יתר על המידה (הייתה לי בעיה עם הלוח אם, הטכנאי אמר שחלק מהסיבה היא התחממות הכרטיס מסך. כששאלתי פה על זה אמרו לי שהוא מזבל לי בשכל). הייתי רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לבדוק את חום הכרטיס. ניסיתי לבדוק ב sandra, אבל זה מראה לי רק את חום הלוח אם (שהוא ד"א מאד נמוך, כ - 15 מעלות, מתחת לטמפ' החדר). אם אני מנסה לגעת בכרטיס הוא לא חם כלל (בזמן עבודה של המחשב). אז אם יש עוד אפשרויות אני אשמח לשמוע. בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות ממשית בכטיס כזה (שהוא ישן יחסית, אחרי הכל) להתחממות שתגרום לנזק למערכת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
Leadtek WinFast TV2000 XP Leadtek WinFast TV2000 XP Delux Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ??? לפי האתר הזה: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=94 (יש שם שתי טבלאות שמשוות בין 3 הכרטיסים..) ראיתי שההבדלים הם: בין הרגיל לדלוקס: , ברגיל אין FM (אין לי צורך בזה) ואין שם תכנה לעריכת וידאו.. מה עושה התוכנה לעריכת וידאו?? הבדלים בין הדלוקס לאקספרט : ההבדל המשמעותי היחיד הוא שהקידוד באקספ' הוא 10 ביט, ובדלוקס הוא 8 ביט... עד כמה זה משמעותי??? מה ההבדל?? בבקשה ענו כל כ-ל שאלותיי.. צודההההה רבה!! ד.א ... יש עוד המלצות? שמעתי משו על MSI נראה לי? מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש ליבעיה עם המסך שלי. התמונה (כל תמונת המסך) כל הזמן קופצת ימינה ושמאלה, מדובר בקפיצות ממש קטנות (כאילו אני משחק בהגדרות של המסך ומזיז את התצוגה ימינה ושמאלה) של כמה מילימטרים אבל זה ממש מציק. בנוסף אני יכול לעשות כל דקה בערך Deguass ויהיה הרבה חשמל לפרוק. אני מנחש שזה נובע מכך שהמסך ישן או התקלקל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה היא ולמה ואם אפשר איכשהו לשפר את המצב? ד"א, יש לי מסך MAD XJ700T. מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
סוף סוף חסכתי מספיק כסף ובכוונתי להזמין מחר כרטיס מסך חדש ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המסקנות והבחירה הסופית שלי כדלהלן : כאשר בודקים את ה- fps (frame rate per second ) המקסימלי ברזולוציה של 1600x1200 עם כול הפילטרים מופעלים רואים שאכן ה-xt עובר בכמה פריימים בודדים את ה-6800gt. אולם אם ניקח בחשבון שהוא יקר יותר ב-600 שח מ ה-6800gt ובנוסף את העובדה שכאשר מורידים מעט את הרזולוציה ו\או את הפילטרים ה-gt מראה הפרש גדול ב-fps לטובתו (דרך אגב אם מורידים את עומק הצבע מ-32bit ל-16bit הפער לטובת ה-gt גדול הרבה יותר וההבדל מבחינת איכות התמונה בהשוואה ל-32bit הוא לא משמעותי לדעתי). כשלוקחים כול זאת בחשבון מגיעים למסקנה הסופית ש ה-6800gt הוא יותר futureproof ויהיה ניתן להשתמש…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ישנם דרייברים של אנווידיה שהם חדשים יותר מהפורסוויר 71.24? כי הדרייבר הזה עושה לי בעיות עם הנסיך הפרסי החדש.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות המסך הזה LG 17" LCD Monitor L1720P הנה קישור לחנות עם פרטים על המסך לפרטים יש ללחוץ כאן עם זמו תגובה מהיר במיוחד! אשמח לראות המון תגובות תודה מראש :-*
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי הצעה לקנות את המסך 710N של חברת Samsung במחיר של 1770 ש"ח. ברשותי כרגע מסך מסך CRT פשוט לפני כ 5 שנים בערך (לא שטוח). האם המסך הנ"ל שווה קנייה? האם יש הצעות טובות יותר בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (AMD 3200) ואני רוצה לשים עליו כרטיס מסך חזק שיחזיק מספיק זמן כמו כן אני ל -א עושה אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לעשות למעבד או לכרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך של NVIDIA.. התלבטתי בין ה6600GT של ג'יגה בייט לבין ה6800 הרגיל (יצאה כבר גרסת הPCI E שלו?) כאמור, ללא אוברקלוקינג... מי מהכרטיסים הנ"ל יותר חזק ומציע מקסימום ביצועים? את ה6800GT גם שקלתי לקנות אבל הוא יקר כרגע, אולי כשירד המחיר. אז מה אתם אומרים? מה עדיף? 6600GT או 6800 של PINE (לא GT)???? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בקורב ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיום אני לא יותר מידי גיימר "כבד" אבל אולי כשיהיה לי מחשב חדש אני אשחק דיי הרבה... המשחק שבו אני בעיקר משחק הוא FLIGHT SIMULATOR 2004 למשחק יש דרישות דיי גבוהות בשביל להפעיל אותו על הגרפיקה הכי גבוהה... אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת כדי שהוא יוחל להריץ אותו בלי בעיה וחלק בהגדרות גבוהות? 6600GT יספיק?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים של LG, הL1730B אל מול הL1720P, שניהם DVI ו-12MS. ל1730B קונטרסט 1:550 ובהירות 250CD/m. ל1720P קונטרסט 1:450 ובהירות 300CD/m. אני נוטה לכיוון ה1720P בשל עיצובו המדהים. גם בגלל שהוא תומך ביותר תקנים. 1:450 מספיק? ואל תציעו לי ללכת על סמסונג, בגלל שתנאי האחריות שלהם ממש לא הוגנים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-