כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
STUDIO WORKS 900B יש לי אותו רק שנתיים... והוא יצא מפוקוס... אני רואה בו כאילו אני צריך משקפיים. יש פתרון או שהלך? PLEASE תגידו לי שלא הלך...
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
OCTEK עולה +900 שקל. ASUS עולה +1200 כמובן ש ASUS יותר טובים אבל מה ההבדלים ומה אתם אומרים על OCTEK?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה עם 3DMARK05, והתוצאה שקיבלתי היא זאת- 3202. המערכת שלי מופיעה בחתימה. לדעתכם זה מעט או הרבה?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם , מה היית בוחר/ת? ולמה? ואיזה מסך בין אלה הכי טוב לפי דעתך? ולמה? אשמח מאוווד לתגובות זה יעזור לי לבחור, 1. Sonys SDM-HS74P/S Flat Panel LCD 2. sony hx73 lcd 3. LG L1720P 4. LG L1980U *. למי שיש מושג מאיפה ניתן לקנות המסך הרביעי שירשום לי, כי כמעט התיאשתייי ותודה רבה רבה רבה לכל המגיבים,
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכי משתלם לקנות היום למחשב חדש?? ועוד שאלה לא ככ קשורה, למי מהם יכולות OC טובות יותר?
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
6800GT AGPX8 אני יעשה לו אובר קלוק , כדי להגיע בערך לביצועים של ה Ultra איזה חברה הוציאה אותו עם הקירור הכי טוב? בלי אסוס אני לא יוסיף עוד 1000 שקל בשביל זה :\ אהבתי בעיקרון את ה Gainward , הוא נראה ממש רציני , גם ה Gigabyte נראה קירור רציני עם הצינורות. מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך למחשב לשימוש משרדי (OFfice ואינטרנט בעיקר). התקציב לכל המחשב זה 3500, מה שמשאיר בערך 1500-1600 למסך. ראיתי בת'רדים קודמים המלצות לכמה מסכים: NU LCD Monitor 17" QL-711V LG1710S ניראה לי שעדיף שהוא יבוא עם כניסה אנלוגית כי אז אפשר יהיה לקחת כ. מסך On Board (שאני מניח שאין בו יציאת DVI) ולחסוך ככה במיפרט של הBarebone. ושגם יש בו רמקולים. מה הכי מומלץ? עכשיו לגביי המחשב העיקרי שלי שמשמש לצפייה בסרטים, משחקים וגלישה באינטרנט, אני מחפש מסך 19 CRT" איכותי. כרגע יש לי MAG XJ700T שקניתי אותו לפניי 5 שנים... התקציב הוא 1400-1800. בנתיים ראיתי המלצות בפורום ל: G90F+B Viewsonic LG f900p Samsung 959NF איזה מסך 19" כדאיי לי? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני יודע ששואלים את זה הרבה אבל אני בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך לא יקרים... בהתאם לתקציב שלי ההתלבטות היא בין - Ati gigabyte 9550 128BIT 128 MB לבין כרטיס מסך FX 5700 LE OCTEK/INNOVISIONעם זכרון 128MB DDR עם 128 BIT ( יש מקומות שבאותו מחיר רשום 256 BIT אבל אני לא בטוח אם להאמין) מה עדיף? אגב אם אתם אומרים 5700 אז מה עדיף בין שתי החברות שרשמתי (OCTEK או INNOVISION ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש איזה אתר בארה"ב שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך, מותר לתת את שם החנות? לצורך השוואה של ביצועים על עלות? אם לא אז הכרטיסים שיש שם זה בין 5200 ל 9550se. ואני מתכוון לעשות אובר קלוק. המחירים שם בין 50 -65 דולר.
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אנשים ניראה לי מוזר רצחחחח יש לי 6800 אולטרהה הרצתי 3dmark 05 עם מערכת מאד חזקה (כאילו הבעיה זה בטוח לא המערכת) ומשום מה אני מוציא רק 6116 זה טוב או רע?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בבקשה תייעצו לי בפרטי מאיפה כדאי לקנות 6600GT במחיר סביר ושל איזה חברה הכי שווה - עם מהירות קלוק טובה והכי חושב עם בנדלים של משחקים בעיקר DOOM3..... בברכה,
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה בסרטים עם כתוביות כאשר אני משתמש ב- TV OUT. על מסך המחשב הכתוביות מוצגות אך על מסך הטלויזיה הכתוביות לא מוצגות. הכרטיס מסך שלי זה R9600XT ואני משתמש בדרייבר הכי אחרון שיצא - 5.01 התוכנה שבה אני משתמש בהצגת הסרט היא - BSPLAYER **למנהלים אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה- אני מצטער אם זה לא שייך לפה** תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי 2 הצעות על כרטיסי 6600gt pci-e: Albatron ש"ח 1255 Leadtek ש"ח 1343 האם כדאי לקחת בכל זאת את ה-Leadtek למרות שהוא קצת יותר יקר?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היתי מבקש עזרה לדעת כמה ווט הכרטיס הזה בגלל שהלוח שקניתי תומך בכרטיס של 1.5 v בלבד בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה כלום אבל תמיד הפליא אותי שב3DMARK מתקבלים מספרים עצומים, אפילו 400 FPS. לא ראיתי שיש הבדל כלשהו בין 100 ל400 ובכלל נשמע לי הגיוני שיש קצב אידאלי כלשהו שיוצר תנועה חלקה, שהוא רחוק בהרבה מ400....... פיפא 2005 רץ כל הזמן על 75 FPS, והמשחק ניראה די חלק..... אז מה המקסימום האפשרי, ואיך מתקבלים המספרים הענקיים ב3DMARK?
-
יש לי מסך LCD כבר כחצי שנה. המסך הוא HYUNDAI IMAGEQUEST L70S והצטבר עליו שכבת אבל ולכלוך... אני יודע שאי אפשר סתם לעבור עם נייר על המסך כי זה משאיר סימנים השאלה שלי זה אם יש דרך לנקות בלי שישארו סימני לוואי? תודה לעוזרים! ;D
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי. עלה לי משהו לראש,אם אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה לקנות R 9550 ובעתיד אני ירצה לשדרג את הכרטיס מסך אני לא יוכל לשים כרטיס מסך עם PCI-E בגלל הלוח אם?ככה שאם אני רוצה לשים כרטיס מסך PCI-E כשיש לי ממקודם R 9550 אז אני יצטרך לקנות גם לוח אם חדש כדי לשים כ' מסך עם PCI-E? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הינה לינק למודעה למי שיכול לעזור תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104023.new&lastaction=post#new
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא בהוצאה גדולה מדי. יש לי לוח עם AGPx4 לכן החלטתי ללכת על 6600GT שנותן יחסית תמורה נאה לכסף. לשם כך עשיתי כמה חיפושים באינטרנט להשוואת מחירים והחלטתי לשתף אותה איתכם: בסקר כמה חנויות, מחיר הכרטיס, שם החברה וכתובת לאתר מעודכן ל26.1 http://www.noacomp.co.il======================== 1,515 - ALBATRON 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode= 1,510 - GAINWARD 6600GT 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2785&catcode= 1,420 - POINT OF VIEW 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= 1,345 - LEADTEK 6600GT 128MB AGP - http://www.noacomp…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כאילו חנות שיהיה לה בתוצגה המסך הנ"ל וגם במלאיי.. תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השימוש שלי הוא שימוש ביתי טיפוסי: אינטרנט, יישומים פה ושם וגם משחקים וסרטים. אני לא גיימר כבד אבל אוהב מדי פעם לשחק משחקים. הדגמים שהתמקדתי עליהם הם: Samsung 710TM (אפשר גם דגם T). הבעיה היא שהדגם הזה חסר בארץ ולא ברור מתי יגיע. היבואן מדבר על עוד חודש בערך. LG 1730B (הדגם עם יציאת הDVI) ViewSonic 712 - למישהו יש מידע עליו? אשמח לשמוע דעות על המסכים האלו, או המלצות אחרות. כניסת DVI מבחינתי חובה.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הביאו לחבר שלי מסך והוא רוצה לחבר גם אותו למחשב כך שיהיה לו 2 מסכים זה אפשרי? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי כרטיס Gf4MX 4000 קניתי היום ATI Radeon 9250 עם 128 MB. עכשיו,ברגע שאני מתקין אותו, המחשב לא עולה. יש מסכים כחולים, הפעלות מחדש,והוא כל הזמן עובר ל 8 סביות צבעים. בדקתי אולי זה הדרייבר לא הנכון, נכנסתי ב Safe Mode (מצב בטוח) והסרתי את הדרייבר,ואז הווינדוס עלה רגיל. ניסיתי להוריד מהאינטרנט,התקנתי,וגם עשה בעיות. עכשיו,החזרתי לג'יפורס והכל כקדמותו. מישהו יודע מדוע הכרטיס החדש עובד כך?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסוג Asus GeForce 4 MX420,64MB כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לעבוד רגיל חצי שעה-שעה אבל לאחר מכן המחשב קופא! ואין שום מנוס מלעשות לו Reset לכרטיס יש קירור פאסיבי אבל אני לא חושב שזאת תוצאה של התחממות, כשאני נוגע בכרטיס הוא קר וגם סביבת העבודה של המחשב היא קרה. החלפתי את הכרטיס לכרטיס אחר והתופעה לא הופיעה שוב!! איך אני יכול להיות בטוח שזוהי בעיה בכרטיס עצמו? יש איזשהו סיכוי שזוהי בעיית דרייברים? בתודה ניר
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום P: אני צריך באצ'ים של 6600GT, הכוונה של כל החברות (לידטק, ג'יגהבייט, אסוס וכל אלו) כדי לגבש החלטה. תודה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-