עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אריה7,

שלום, רציתי לברר איך הכרטיס x800XL 256MB? האם הוא טוב? האם בעזרתו (ומחשב athlon 3200, 1 giga memory) אפשר להריץ משחקים באיכות גבוהה? תודה

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by shaharezra,

צריך המלצה לכרטיס מסך עם צ'יפסט של ATI עד 1500 שקל המחשב עליו יורכב הכרטיס: Intel D920 ASUS P5WD2-E Premium 975X PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL הכרטיס פחות מיועד למשחקים אלא יותר לעבודה שוטפת תודה שחר

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by firemanfpg,

היי, היה לי מסך lg l1800p http://www.superwarehouse.com/LG_L1800P_18_LCD_Monitor/L1800P/ps/41708 http://www.ciao.co.uk/Productinformation/LG_L1800P__5394531 שהתקלקל ועקב סיפור ארוך עם חברת באג אמרו לי כי יפצו אותי ואני אקבל מסך lg1920 http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6839 השאלה עם המסך החדש לא נופל מהמסך הישן - אני לא מתמצא במפרטים הטכניים כדי לראות את ההבדלים.. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ולהגיד לי מה ההבדל ומה עדיף בתודה, FiremanFpG

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. מישהו הצליח להשיג תיעוד בסיסי של דגמי 14 אינץ' ו-16 אינץ' עתידיים של היצרנית הטאיוואנית - שעתידים לכלול בתוכם מעבדי Ryzen 7000, מעבדי אינטל Raptor Lake וגם כרטיסי GeForce RTX 4000לכתבה

5. Started by dan_dekel,

הצלחתי לסחוט מהכרטיס שלי... Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit 4286 נקודות. זה טוב?!?!!? עשיתי אוברקלוק קטן 277@303 ו 270@303 Mhz ז"א שהזיכרון עובד על 606MHZ

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2918#sp הכרטיס הזה, בהשוואה גסה לאיזה דגמים של Nvidia 4XX או ATI 5XXX הוא מקביל פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by PCguy,

אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by moshel7,

ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD-4850 מהדגם הראשון שיצא עד ליפני יומיים שיחקתי על מסך CRT ברזולוציה של 1280X1024 עים AAX8 ללא בעיות ותקיעות במישחקים לאחר שקיבלתי מסך LCD PROVIEW FP2226W ועברתי לרזולוציה של 1680X1050 במישחק GRID למשל על AAX8 המישחק ניתקע לכמה שניות ואז חוזר למישחק וכך חוזר חלילה אני עים דרייבר 8.12 ומעבד AMD ATHLON 4800+ X2 מה הבעיה ומה ניתן לעשות והאים כרטיס המסך תקול? תודה מראש לכל העונים משה!!!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by ברק,

קראתי כל מיני מאמרים בגורו3D על האופציה להפוך את הQuadroFX4000 לזמין ב6800 אני פשוט לא מוצא הסבר מה זה ומה התועלת של המונח הזה לביצועים אשמח להסבר

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by shlomi_x,

למשהו יש נסיון עם כבל מאריך למסך באורך של 4-5 מטר שלא 'מפיל' את איכות התמונה? איפה אפשר לקנות? כמה עולה? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by audigy,

http://www.sigmadesigns.com/support/download_xcard_win2000_xp.htm

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  12. שלום לכולם . נתחיל בזאת שיש לי כרטיס מסך מדגם x1600xt תומך AVIVO .. ביחד עם הכרטיסמסך קיבלתי את כל הכבלים - משמע , יש לי את הכבל הצהוב [וגם קיבלתי איתו מתאם - S-VIDEO ], יש לי את הקבל השחור SVIDEO TO SVIEDO ויש לי את הכבל RGB .. מצד אחד S-VIDEO והוא מתפצל לי לשלושה כבלים [ אדום ירוק וכחול - RGB ].. יש לי ממיר של הוט [ הממירים הקטנים ] השאלות שלי הן : איזה כבל יותר טוב מבין השלושה ? איך לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל ה- RGB ? איך אני לוכד ודיאו מהטלויזיה למחשב ? [ אני מזכיר שנית , יש לי תמיכה בכרטיס מסך ב- AVIVO ש- ATI הוציאה ]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שמעתי רבות על ה 7600gt... (אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו) בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו) ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג? תודה מראש אבי

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: gigabyte 81915pl-G מעבד: pentium 4 prescot 531j 3000Mhz עשיתי לו אוברקלוק, כרגע הוא על MHz3700. צ'יפסט: intel i915g כרטיס מסך: ati radeon x550xt זכרון: 1024mb DDR עדיף כרטיס של ATI, התקציב שלי הוא 800 ש"ח בערך אני רוצה משהו שיריץ לי בטלפילד 2142 חלק ברזולוציה גבוהה... יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by ShayGTi,

כרגע יש לי ג'יפורס 6150 מובנה...על איזה כרטיס אתם ממליצים לי שיחזיק משחקים חדשים על גרפיקה בינונית+ בטווח ה600 שקלים? ועוד שאלה, האם אני אוכל לנווט בין ה6150 לכרטיס השני? כלומר להשתמש בכרטיס אחד לצפייה בסרטים ובשני למשחקים?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  16. אהלן חברה, יש לי כרטיס מסך GF4 TI4800SE והתקנתי דרייברים 41.04 וניסיתי גם 42 וישנה את אותה הבעיה כשאני מעביר לטלוויזיה אז רואים הכל בסדר אבל כשאני שם סרט DIVX בMEDIA PLAYER אז במסך רואים את הסרט ובטלוויזיה רואים רק את המסגרת של הMP ובמקום הסרט הכל שחור ניסיתי עם כמה תוכנות כמו POWERDVD DIVX PLAYA ולא עזר. ולצערי ה TVTOOL 6.84 הכי אחרון לא מזהה את הכרטיס כי הוא חדש מדי בשבילו. תעזרו בבקשה תודה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by kurpos2008,

לפני כמה שנים קניתי 8800GTX של LEADTEK, אני רוצה בקרוב לשדרג את המחשב שלי, יש רעיונות מה אני יכול לעשות איתו? חבל לי סתם לזרוק אותו כי שילמתי עליו איזה 3 בזמנו... תודה.

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by yoahe,

חברה אני צריך המלצה למסך LSD טוב (איך FUJITSU 17 אינץ 8MS במחיר עד 1300 שקל

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by גיל52,

אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ic3 CuB3,

http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=74674&af=10 HP, 19", 8MS 1650 ש"ח. מישהו מכיר את המסך ?? הוא שווה את הכסף ?? איכותי ?? עמיד ?? תודה !! :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by guysevi,

אח שלי קנה מחשב חדש לצורכי לימודים אינטרנט וקצת משחקים ,לא דברים כבדים ע"פ המפרט של המחשב הוא היה צריך לקבל עם המחשב כ.מסך GeForce 6200 ובמקומו שמו לו כרטיס של ATI X1050 ושאלתי היא כזו איזה כרטיס עדיף יותר זה או ה-6200 מבחינת ביצועים ? ובבקשה בלי תגובות דביליות של לך תתבע אותם וכדומה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by guym,

יש ברשותי כרגע 8500GT וחבר שלי מביא לי 7900 ( שהוא יותר טוב משלי ) אז בקיצור השאלה שלי היא האם רק לפתוח את המארז להוציא את הכרטיס שיש ולשים את הכרטיס האחר? צריך למחוק ת'דרייברים של הקודם ולהתקין חדשים? ואם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אנא תיידעו אותי זה פעם ראשונה שאני נוקט צעד כזה ואני לא מעונייין להרוס את המחשב שלי כרגע תודה מראש

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  23. תקציב באיזור ה1200 עם אפשרות לחרוג - בהתאם לנסיבות! אם לא הייתי נתקל בביקורות שליליות עקב המסכים השחורים של R9 290 כבר הייתי רץ עליו ממזמן. הבעיה היא שנתקלתי בביקורות שליליות עקב מסכים שחורים X_X מה אתם אומרים ? שווה ללכת עליו בכלל? במיוחד שסביר שכרטיס יד שנייה מהסוג הזה כנראה נמכר מהסיבה הזו?? אופצייה ב' היא 'להתפשר' וללכת על GTX760, לשלם איזה 1200 וזהו ? (אולי 760 משומש ולחסוך כמה שקלים?) או שכדאי להמתין ל960 כדי לראות מה קורה ולפחות להינות מירידת מחירים ? ?

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by Idanp,

מה ההבדלים בין כרטיס מסך אדום לירוק?? (אם יש הבדלים ביכלל) ויכול להיות שהאדום יותר חזק מהירוק??(ב X800XL) כי ראיתי בבנצ'ים שהכרטיס אדום ושלי ירוק :'(

• 1 תגובה
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.