עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ותודה)

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  2. אני רואה שהחיבורים היום של כרטיסי המסך הם ב :PCI - EX זה בגלל שהחיבור הזה הוא יותר חדש ויותר מהיר?.. :s05:

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by EviL_PiggY,

אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה אוקיי השאלה שלי היא ככה בנוייה מכמה שאלות קטנות : 1 מה עדיף radeon 9600xt 256mb או ש geforce 6600 gt 128 mb 2 האם יש geforce 6600 gt 256mbל AGP? 3 בכמה עולה יותר בערך לוח אם אם PCI-E בשביל AMD 64 bit 939?אם יש כאלה בבקשה זה חשוב =]

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  4. שלוווווום לכוווולם שמעתי שזה אחלה פורום אז באתי לפה במיוחד בשביל לקבל עצות בקשר לקניית מסך LCD שאני מעוניין לקנות!! אז ככה אני מעוניין במסך דק-LCD, לא משנה לי החברה אלא האיכות!! התקציב שלי, שזה הדבר החשוב ביותר, הוא 1500 ש"ח שנראה לי מספיק בשביל מסך LCD איכותי. פרט חשוב, כבר מצאתי מסכים נחמדים ששווים בדיקה, העניין שלא היה להם חיבור DVI - חיבור דיגיטלי, הבנתי שזה דבר חשוב מאוד בעיקר אם קונים מסך חדש שאמור להחזיק להרבה שנים. אז עוד פרט חשוב זה שיהיה חיבור DVI. תודה רבה לעוזרים, אסף. נ.ב אתם יכולים גם לתת תגובות שינחו אותי למאיפה כדאי לי לקנות מסך, איזה חברות טובות(למרות שזה פחות חשוב לי) ואיזה מסכים מומולצים.

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by alias,

אני כנראה יקנה תמחשבמ ksp אז לאחר התיעצות קלה החלטתי ללכת על ה6600gt עכשיו יש ל ksp תכרטיס הזה רק תוצרת Pine אז משהו מכיר \שמע עליו איך הוא? יש כל כך הבדל בינו לבין אותו כרטיס רק חברת אחרת כמו albrton או gigabyte (כל הבעיה שלי שההורים שלי רוצים לקנות תמחשב מחנות אחת!! ) אז מחכה לתשובה תודהה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by PCguy,

קניתי מחשב עם כרטיס 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asmon,

לא מזמן רשמתי פה שהמחשב שלי לא זז, משחקים שאמורים לעבוד חלק פשוט לא זזים על המחשב שלי. אבל אף אחד לא ממש ידע למה זה. הפעם החלטתי לעשות בדיקה עם 3DMARK03 הנה התוצאה שקיבלתי. אני כמעט בטוח שזה ממש ממש נמוך אפילו לכרטיס מסך כמו שלי. אבל אפילו אם לא למישהו יש מושג למה המחשב שלי עובד ממש אבל ממש לאט?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nistelroy,

geforce 6600 gt sli or x800 xl???

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lazygecko,

מה דעתכם על GeForce FX 5900 XT 128 MB של Leadtek ? יש חלופות יותר טובות בקטגורית המחיר שלו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  10. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by duhifat,

יש לי אולי אופציה להחליף את ה LG F900B הדפוק שלי במסך Viewsonic G90f+B.... מישהו יודע עליו משהו? חדות, עומק צבע, רזולוציות, עיוותים, MOIRE וכו' דברים שמסתבר שכדאי לדעת מראש לפני שקונים מסך? באתר של VS כתוב שהוא SHADOW MASK, כלומר בעברית "לא שטוח" . האם זה נכון, או שזה SHADOW MASK שטוח (עד כמה שידוע לי אין דבר כזה אבל תמיד יש פעם ראשונה)? תודה

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by OgANDi_BoY,

כתוב עכשיו בכרטיסים החדשים על היציאה הזאת מה היא?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. המסך הוא סוני טריניטרון שטוח לחלוטין 19" מבית דל דגם והכל מדוייקים: Dell P991 יש לי רדאון 9550 128 ביט מה הקצב רענון ורזולוציה האופטימליים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. היי אנשים ! מה קורה ברשותי המסך SAMSUNG 959NF שאני עד היום חושב שאין טוב מימנו ! הקטע זה שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לסדר ! כאשר אני מותח את התמונה כדי שאני יראה על כל המסך אני מצליח להגיע עד 100 אבל עדיין חסר איזה ס"מ 1 מכל צד (שבא רואים שחור :\) שהוא לא הגיע אליו למרות שכתוב לי שהוא מתוח עד 100\100 כבר...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by fatNjazzy,

היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. ערב טוב לכולם , שמתי לב שיש איזה 5 דגמים לפחות בסידרת X800 . X850XT שנחשב לכרטיס הכי חזק היום. X800XT X800PRO X800 רגיל X800XL - הבנתי שניתן להשיג אותו כבר בארץ בסביבות 2400 שקל. בעיקרון אני מתעניין בשביל אבא שלי שרוצה לקנות כרטיס מסך חזק ( הוא משחק המון ) מה שלא מובן לנו איך הולך סדר הרמות של הכרטיסים האלה ? אני יודע שדגמי XT הם החזקים ביותר , אבל איפה עומד ה X800PRO לעומת X800XL שנימכרים פחות או יותר באותו מחיר ? ולמה הוציאו בכלל דגם שהוא X800 רגיל ? איפה הוא עומד בין כל אלה ?! קיצר , צריך שתכוונו אותי לכרטיס מסך המשתלם ביותר בסביבות 2500 שקל. אבל אנחנו רוצים רק כרטיס של RADEON אז אל תמליצו על 6800GT . תודה.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Impreza,

אני קונה כרטיס מסך יד שנייה למחשב ישן של אחים שלי פנטיום 3 500MHZ 256 SRDAM HD 20G ורציתי לדעת אם אני ירגיש איזה שהוא הבדל בין 128M ל 64M והאם G4MX 440 64M שווה 150 שקל יד שנייה?

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by jorylit,

בהנחה שהמחשב חזק ומנצל את הכטיס מסך עד הסוף ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להפעיל את המשחקים הכי חדשים far cry, doom3,ut2004,halo,hl2 וכו' במינימום של 40-50 fps על רזולוצייה של 768*1024 על ההגדרות הכי גבוהות? תקציב 1000-1500 אם אפשר פחות מה טוב. תודה. תוספת: ל agp.

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  19. הוא יקודד רק דרך הכרטיס.. רק דרך המעבד יקודד דרך שניהם יחד... מה הוא יעשה?? ואם זה כרטיס TV אחר...זה משנה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. אפשר להחליף כטיס מסך באיי מק גי 5???

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. הי קניתי לפני כמה ימים LG F900B, וזו התגלתה כטעות חיי (טוב, הגזמתי, אבל עדיין טעות חמורה). דאגו לשווק אותו תחת הכינוי "ספינת הדגל של LG", והיה לי הרושם ש-LG זו חברה אמינה וטובה, ואפילו המסך הקודם שלי היה FLATRON של LG דגם 775FT (שהיה נהדר!). אבל מסתבר שמשהו רע מאוד קרה לחברה הזו בשנים האחרונות. אולי זו כניסת מסכי ה-LCD לשוק, אולי זה פשוט פס יצור דפוק, בכל מקרה המסך שקניתי הוא מחפיר בכל קנה מידה. לפני כחודש קניתי את אותו הדגם בגרסת 17'' (F700B) והוא סבל בדיוק מאותן בעיות והחזרתי אותו לחנות והחזירו לי את הכסף בלי לשאול שאלות. לקחתי סיכון (שהסתבר בדיעבד כטיפשי ביותר) והחלטתי ללכת על 19'' מתוך תיקווה שהפגמים שהיו ב-F700B היו ספציפיים לאותו מסך. הסתבר שטעיתי... מלבד היותו שט…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by zman188,

??? יש לי מסך CTX PR705F ופתאום הוא הפסיק לעבוד. המסך עצמו מעולה וחבל לי לוותר עליו (גם לא מוכרים אותו יותר). מישהו יודע איפה קיימת מעבדה שמתקנת מסכים (ולא רק שולחת אותן למעבדה אחרת?) זה קצת דחוף , ואני מאוד מקווה שמישהו מכיר מקום כזה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  23. LegionHardware עם השוואה טובה לכל מי ששוקל לקנות 6600 GT: http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=387 ההשוואה כוללת גם AGP וגם PCIE.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by anx,

קניתי מחשב חדש AMD athlon64 3000+ 2.2 GA- K8NS PINE xfx6800 512DDr 400 a-data WD 120gb 375truewatts קבילתי תוצאה של 53,888 בלי אובר קלוק בלי שום דבר זו תוצאה נורמלית ?? אם לא כמה אני אמור לקבל ... ?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by weamir,

1) Viewsonic VG712S ב2000 ש"ח 2)Samsung 710TM ב2300 ש"ח אמנם הCONTRAST בסמסונג הוא 600 לעומת 500 בVIEWSONIC,אבל ליבואן של סמסונג יש "מדיניות פיקסלים שרופים" ארורה!!! על איזה מסך אתם ממליצים מבין השניים? מה מדיניות הפיקסלים השרופים של VIEWSONIC? בתקציב של עד 2300 ש"ח,האם יש המלצות אחרות? נא עיזרו לי בבקשה :-[

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים