עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by HellBoY,

דרוש כרטיס מסך למשחקים מזדמנים פה ושם, SIMS NFS וכו'. לא משהו רצחני, לא יותר מידי משחקים ולא על הגדרות מטורפות. חשוב רק שיסחוב כמה שיותר שנים(במסגרת התקציב ובהתאמה להגדרות). המסך כנראה יהיה 22" 23" (יכול להיות גם FHD) חשבתי על משהו כמו 4770, 4850, GTS250 מה עדיף מביניהם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  2. בביקורת זאת נצלול אל תוך כרטיס המסך החזק ביותר לגיימינג - ה-GeForce RTX 3090 של NVIDIA בגרסה של אסוס. האם אלו הביצועים שכולם חיכו וקיוו להם? התשובות בפניםלכתבה

3. היי אנשים , לאחרונה חזרתי מויסטה ל XP , משהו מוזר קורה לי כשאני מפעיל סרטים על המחשב יש לי כמו לאגים קטנים כאלה , קצת קשה לי להסביר את זה.. זה לא לאגים או תקיעות שקורות אחת לכמה שניות , זה תקיעות של פחות משניה , שקורות כל הזמן , לכל אורך הסרט. הסרט פשוט לא רץ חלק . אפשר במיוחד לראות את זה כשיש תנועה כלשהי.. שמשהו זז , אז רואים שזה קצת קצת מקרטע. זה כבר קרה לי בעבר , לפני כמה שנים , ועזרו לי כאן לפתור את זה , רק שלא הצלחתי למצוא את הת'רד ההוא וחבל בכל מקרה , זאת לא בעיית חומרה (X850xt \ 1024mb X2) והמחשב לא באובר קלוק. עשיתי uninstall מלא לדרייבר וגם ל ace codec mega pack והתקנתי את שניהם מחדש ולא עזר. למישהו יש מושג? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מעוניין לקנות ...... avlas1@bezeqint.net

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by river,

שלום , יש לי כרטיס מסך ATI 4850HD ואני לא מצליח להגדיר במשחקים יותר מ-8 AA בהגדרה של anti aliasing לעומת זאת חברים שלי עם כרטיסים חלשים יותר מצליחים להגדיר עד 16 AA :s05: הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מאתר (ATI (CATALYST , עברתי על ההגדרות של ATI , שיניתי למקסימום ב-anti aliasing אבל עדיין המקסימום תקוע על 8AA . מה יכולה להיות הבעיה ? ההגדרות אצלי במשחק ההגדרות אצל אחרים תודה

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  6. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

שאלה1: יש איזה כרטיס מסך מסדרת Redoen איך שלא קוראים לסידרה הזו הסוג שלו הוא: ATI Radeon 8500 128MB DDR DualHead w/TV&DVI אני מכיר את ה-8500 הרגיל וה-Le, ה-Le עולה בערך 1000ש"ח, הדגם הזה לא יודע למה עולה 1300ש"ח, מה מיוחד בדגם הזה? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה 2: איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1300ש"ח גג? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה3 ואחרונה: איזו תמיכת directx יש ל-geforce 4 ti4200? תודה מראש, GONZILA

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by Delux,

RIVA TNT2 32 MB ב85$ (הייתי נותן את הלינק אבל אני חושב שזה פרסום תקנו אותי אם אני תועה) אני אישית קניתי GFORCE 2 64 MB ב300 אז איך יכול להיות שהכרטיס המסריח הזה יעלה 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by miki03,

מי מהכרטיסים עדיפים מבחינת ביצועים ואיכות תמונה ?? נא לא להיתייחס למחירים נגיד ששניהם אותו מחיר... מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by gimimix,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 זה האתר של הכרטיס

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  10. שלום לכולם, ה-Update Checker מ-FileHippo הראה לי שקיים עדכון עבור כרטיס המסך שלי, אז הורדתי אותו אך ההתקנה לא בוצעה בהצלחה והמחשב הציע לי להפעיל מחדש את המחשב כדי לעשות Roll-Back. עשיתי זאת אך המחשב הודלק עם ביצועי גראפיקה פחותים מאשר בעבר (32bit) ובמנהל ההתקנים היה רשום שאין לי אפשרות לעשות Roll-Back כי לא נשמר תיעוד של הגרסה הקודמת. כאן עשיתי את הטעות. נכנסתי למנהל ההתקן ובחרתי בהסרה. כעת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש, המסך כלל אינו נדלק. הדבר קורה גם כשהמסך מחובר לכרטיס המסך וגם כשהוא מחובר ל-On-Board. דרך מחשב אחר כבר מצאתי את הדרייבר המתאים, אלא שאין לי כיצד להתקינו. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. ThinkVision Pro2840m מסך 4K האם עומד לצאת כרטיס מסך חדש עם hdmi 2.0 או לקנות כרטיס מסך כמו 780I שעדיין 1.4

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  12. היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב יותר? שניהם באותו מחיר פחות או יותר אחד עם 512mb והשני עם 256mb ( וכן מה זה ULTIMATE ? ) . כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe ¤949 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-512 או כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe ¤958 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950-ULT בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למשחקים: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤635 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by edvin22,

i5 2400 1333MH 8GB nt G.skill dell 23 12hm 520W seasonic usb3 H67N gigabite thermaltake v4 black זהו המפרט (תודה לחבר'ה של המפרטים פה) אני עדיין לא סגור על הכרטיס מסך, ואפילו לא על יצרן. נ.ב המארז גדול מספיק בשביל הכרטיסים החזקים?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by BobCaT,

יש לי מסך sampo alpha scan 712 :'( בן שנתיים בערך וכרטיס מסך asus ti 4400 על רוזולוציה 1280X1024 32 ביט על קצב רענון 60 hz איך אני מעלה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Vortex,

שווה 400 שקל חדש? תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! הזמנתי כבר את מחשבי החדש מחנות מסוימת (אני לא כותב איזה כי אסור) היום הם התקשרו אליי ואמרו לי שאין להם במלאי את הכרטיס שהזמנתי שהו הSUMA TI4200 הרגיל. אז הם הציעו לי את הSE של אותו כרטיס ב-200 שקל יותר. אבל אני לא בטוח שזה שווה. אז מה שאני שואל הוא איזה כרטיס מבוסס TI4200 בתקציב של 1200+- כדאי לבקש במקום. תודה מראש השחקן הפצוע השני הכי טוב בעולם (לפחות הכי מוכשר)

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by BoriTTo,

טוב , אני ממש לא מעודכן בתחום המחשבים שלא ממש עיניין אותי לאחרונה :> עכשיו אני קונה כרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הזמני שהיה לי (ממש זמני, כמעט שנה, בעיות תקציב) המחשב שלי די טוב, אולי לא בסטנדרטים שלכם, אבל אותי זה מספק: P4 2.6C asus p4p800 corsair 256X2 3200LL 120gb S-ATA ועוד כמה דברים שלא אמורים להשפיע על הכרטיס מסך אז אני לא אפרט. וכרטיס מסך R9000P שיוחלף. לפי מה שקראתי פה בעמודים האחרונים הבנתי שעכשיו בתחום הבינוני גבוה מדובר בעיקר בין GF6800 ובין ה GF6800LE אז אני רוצה לשאול האם הLE חלש בהרבה מ6800? מה יצא לי יותר משתלם לטווח ארוך, אני לא הולך לעשות שידרוגים די הרבה זמן, בעיקר בגלל הצבא. איזה חברות יש אמינות בכרטיסים שלהם, לא הולך לי זמן לרוץ להחליף כרטיס כל חודש. …

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by VeR-MaN,

שמעו הבעיה שלי היא כזאת חבר שלי קונה לעצמו כרטיס חדש והוא רוצה לימכור לי את הישן שלו fx5200 של 128 מגה בעד 250 ש"ח..אז תעזרו לי להחליט.. זה המפרט של המחשב שלי: אינטל פנטיום 3 800מגהרץ 256 מגה של ראם... וכרטיס מסך חלש(רשום גיפורס 4 אבל בטח זאת גירסא מוחלשת כי זה 32 מגה...) עכשיו השאלה שלי היא האם זה מחיר שווה?כמה זה עולה בדרך כלל בחנויות.. איך זה יעבוד על המחשב שלי.. ואם יהיה שינוי ממש משמועתי במישחקים מכו ניד פור ספיד וכאלה עם הכרטיס החדש... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by blizzard20,

שלום. כמו שציינתי בנושא, יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD4850 עם מאוורר ZALMAN VF830 שהגיעו ביחד (כלומר ככה קיבלתי את הכרטיס מסך- לא קניתי את המאוורר בנפרד או משהו כזה.. מצורפת תמונה). המאוורר יחסית רועש ואני חושב שהוא מסתובב על 100% עוצמה כל הזמן.. לחיבור של המאוורר יש 2 פינים כלומר אי אפשר לשלוט על המהירות שלו.. מה האפשרויות שיש לי כדי להפחית את עוצמת הרעש? הבנתי שיש מכשיר שנקרא FANMATE2 שיכול לשלוט על המהירות (מעין "מגשר" בין ה 2 פינים ל 3 פינים) אך אני לא רוצה כל היום לשלוט ידנית על המהירות ולעקוב אחרי הטמפרטורות וכל הזמן בהתאם להגביר או להוריד את עוצמת המאוורר.. האם יש אפשרות לקנות קירור חיצוני, להסיר את המאוורר הקיים ולשמור עדיין על טמפרטורה תקינה? (הטמפ' כיום במנוחה …

20. קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Silver Dragon,

Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - או זה: Pointofview- Geforce 6800 128MB DDR - DVI/TvOut - RETAIL

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by ArielBiMBa,

קניתי מחשב חדש שנמצא בהרכבה בעוד אתם קוראים הודעה זו ביחד עם הSparkle 8800GT.התחלתי להתעניין בBFG רק מכיוון שהמחיר שלו ירד עכשיו וקיוויתי שאולי אוכל לשדרג עוד,אני לא יכול אבל האמת שזה לא משנה לשאלה חח. בכל מקרה, חיפשתי ביקורות(הלינקים מכוונים לעמוד מסויים בביקורות ואסביר בקרוב למה) על שני הכרטיסים ומצאתי את זאת בשביל הSparkle: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=10&artpage=3016&articID=637 ואת זאת בשביל הBFG OC: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/8.html עכשיו,גרסת הBFG OC סה"כ כמעט ולא מומהרת ומציעה הבדל מאוד קטן על הנייר מבחינת מהירויות שעון. אז אתם מוכנים להסביר לי בבקשה איך בביקורת הראשונה הSPARKLE קיבל FPS ממוצע…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by goodspeed,

שלום, למחשב הין בבית נדפק הכרטיס מסך והוא עושה רעשים טרקטור. מכיוון שלא כדי להשקיע במחשב ישן וגם בגלל שהמחשב החדש ממש מעולה ברצוני לקנות כרטיס מסך פשוט במקומו. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128DE.htm שמתי את עיני על הררטיס הנ"ל. רציתי לברר האם זה בסדר שהכרטיס בא ללא מאוורר ובמידה ולא האם יש צורך להוסיף מאורר או שאפשר להסתדר בלי??? יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Danikk8,

שלום לכולם, שאלה, יש לי AMD, וחיבור של PCI-E, רוצה לשדרג לכרטיס חדש, מה עדיף? GECUBE RADEON X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E+SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM או CONNECT3D Radeon® X1950XT 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO PCI-E תודה רבה

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by david2405,

הי העם מי שהוא יכול להמליץ לי על ספק כוח טוב לשני hd 6970 radeon ב cf בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.