עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bull,

שלום, הרגע הורדתי את האומגה דרייבר, ואני ומעוניין לשפר את הביצועים של כרטיס המסך שלי, כשהתחלתי להריץ ביקשו ממני לבחור בין fastwright on ל fastwright off ובין normal driver ל soft modded9800SE מה ההבדלים בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים, ומה מהן זו הפתיחה של צינורות העיבוד בפועל? איזה פוטנציאל אובר קלוק יש לכרטיס אם בכלל? תודה רבה ד"א אני כותב לאחר 3 שעות של חיפוש בפורום אין מדריך לפתיחת צינורות עיבוד?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  2. של גייגה בייט או LEADTEK - לאיזה חנות יש את זה במלאי- ברוב החנויות שבדקתי אין ......

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  3. ?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  4. ^^^ כותרת, (מפרט בצד). בתודה מראש לעונים!.

5. אני משחק ב Age of empire 3 והגדרתי הכל ל High בגרפיקה אבל ברגע שאני עושה anti aliasing שהוא LOW המשחק איטי ואם אני בוחר HIGH המשחק בצבעים של שחור ולבן וכמובן איטי. במחשב אחר שישנה בערך אותה חומר ב High רואים אבל זה קצת איטי וב LOW הכל זז חלק! האם צריך להוריד איזשהו דרייבר או משהו כמו מקודד? המחשב שלי: Quad 8200 Asus P5QC GigaByte 9800GT OCZ 1066 Corsair 450W תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by lipa,

זה לינק לגרסה הרגילה http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp.htm זה לגרסת ה-Golden Sample :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxpGS.htm זה לגרסת ה-Ultra :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp_glh.htm תסתכלו על הגדרות הליבה והזכרונות :

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by weamir,

המחיר 1575 ש"ח

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by avivlevy,

ATI הוציא דריבר חדש 6.9 מישהו אולי יודע איזה שיפורים יש בו או שזה סתם תיקוני באגים...?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Raul,

יש לי מחשב בן חצי שנה בערך עם כרטיס GeForce FX 5600 מבית Gainward.... אתמול פתחתי את המחשב לניקוי ושמתי לב לדבר מוזר.... הכרטיס מסך שלי הוא בצבע כחול, ושונה מאיך שכל הכרטיסים האלה נראים בתמונה, והוא גם הרבה יותר קטן... שמעתם פעם על ג'יפורס 5 מבית גינוורד בצבע כחול?? האם יכול להיות דבר כזה???

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  10. כי הרי לא ניתן להשתמש ברזולוציות גבוהות מ1280*1024, אז התוספת של ה256MB לא ממש תוסיף, לא?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by ymdv,

מתכוון לרכוש מחשב חדש שישמש גם למשחקים, ומתלבט כמה כסף להוציא על כרטיס מסך - רציתי לדעת מה ההבדל בין X800GT לבין ה X800GTO והאם הם שווים הבדל של מאה שח חוץ מזה, מה ביניהם לבין ה 6600GT והאם לא ניתן להשקיע פחות, ואותה שאלה גם מהכיוון השני מה בינהם ובין ה6600GS כלומר התחום הוא בין מחירים של 900 שח ל1500 ש" בערך והשאלה העיקרית היא מה יהיה ההבדל בשעת השימוש במחשב מה יראה יותר טוב, מה יראה שונה, האם המשחקים יתקעו פחות? הצבעים יהיהו טובים יותר? החדות? אני יודע שיש מבחנים של פריימים וכאלו, אבל הנתונים הטכניים אינם תמיד משתקפים בשעת השימוש האם ה 6600GT (הזול יחסית) צפוי להתקע במשחקים? הרי עד לפני חודשיים שלוש הוא היה מוביל?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אני צריך לבחור כרטיס מסך של 512 מ"ב ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות בשבילי בשביל כרטיס מסך טוב הוא צריך להתאים ללוח אם של אינטל דגם : GA-8I945P-G יש למישהו הצעות בשבילי ?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by alone66,

שלום למה כשאני צורב על דיסק של DVD בתוכנת הנרו אין לי את האפשרות האומטית של המרת סרט DVD ל s.video את האופציה יש רק על דיסק צריבה רגיל של 700MB שאני מעביר את האופציה לצריבת DVD אין את האופציה הזו איך אני עושה המרה אוטומטית תוך כדי צריבה לדיסק של DVD מפורמט divax 2. האם יש תוכנה לצרוב svideo על דיסק DVD כמו הnero על דיסק רגיל

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. יש בארץ חנות שמוכרת? (לפי מה שאני יודע אין ) והשאלה השניה אם הייתה האם הייתם קונים? (בחנות שאני עובד בא אמרתי להם להביא BFG , כדאי?)

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. כפי שאתם שמים לב, כרטיסים מהסאגות העליונות. 6800 GT \u 256 x800PRO \ XT נעים במחרים של 2500-3500.... האם בכלל משתלם לשים סכום עתק שכזה על כרטיס מסך ? במידה וכן האם התמורה שאני יקבל מלהוסיף 2000 שקל מכל כרטיס אחר מוחלש במקצת תהיה מלאה לכסף שאני ישלם ? ומתי צפויה או משוערת ירידה דראסטית של המחירים, בדומה ממה שהיה עם ה 9800 PRO שתוך זמן ממש קצרקצר ירד מ-2300 ל1500 שקל...

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by DarkNess,

יש לי geforce fx 5200 חיברתי הכל לטלוויזיה וזה עכשיו אני לא רואה nview אחרי שאני לוחץ מאפיינים ומתקדם אבל בסרגל של ההתחל יש למטה מקום שאפשר לבחור בו: nview desktop managar ואם אני מוריד את tvtool זה כותב שהוא לא מזהה tv chip מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. אני הורדתי סרט כלשהו...עכשיו הייתה לי בעיה בהתחלה שאי אפשר היה לפתוח אותו....עשה לי DONT SEND ל אקספלורר ואח"כ ל BSPLAYER טוב אז החלטתי להתקין קודקים חדשניים יותר....עכשיו זה פתח לי את הסרט זה מראה לי אותו והכל..אבל יש בעיה...זה מראה לי מלא קוביות כאלו...ולא רואים כמעט כלום בסרט את האנשים ושאר הדברים...הרבה קוביות או שרואים ככה : מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ? בבבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by aescrdni,

שלום, ברשותי משחק מחשב. המשחק מקרטע למדי על מחשבי. בדקתי ומצאתי שאני עומד בכל הדרישות המומלצות של המשחק- פרט לשני פרמטרים: הזכרון וכרטיס המסך. יש לי תקציב רק לשדרוג של האחד מהם. שאלתי היא- האם הגדלת הזכרון (מ-512mb ל-1gb) תפסיק את הקרטוע, או שמא שדרוג כרטיס המסך (מ-geforce 5700fx ל-geforce 6800le) יעשה את העבודה (ולא רק ישפר את הגרפיקה)? תודה.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אני מתנצל מראש אם השאלה קצת מטומטמת אבל אני חייב לדעת. קניתי מחשב חדש ויש בו את הכרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL וקניתי גם מסך חדש: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכשיו רציתי לדעת איך עדיף לחבר בינהם? עם כבל HDMI או עם כבל DVI ?

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  20. היום שמתי לב שהמסך לא נקי, ניסיתי לנקות עם מטליתי לחה ולא הלך... ייתכן שאימא שלי עברה עם סמרטוט שהיה בו חומר ניקוי חלונות או משו... השאלה שלי אם ניתן בעזרת חומד מיוחד להסיר סימנים אלו ? זה לא סימנים נוראיים, בקושי רואים... כמו מיםשל סמרטוטו שהתייבש... חן

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by status,

שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by Danny_Malis,

יש לכרטיסים את הקירור כמו של LEADTEK ל-7800GTX EXTREME שלהם. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190348 http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190492

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…

24. Started by ScreameR,

אני מחפש מסך מאוד ספציפי, של VIEWSONIC שיש לו DVI, ובלי רמקולים, וכמובן 8MS יש חיה כזו ?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by harry,

שמעו חברים! היה לי לפני כמה זמן מסך מאוד טוב של ctx הבעיה שנשרפה לו המנורת מסך! אז אני חברתי את המסך של ה486 שלי למחשב, (פנטיום 3, 256 ראם, כרטיס ג'פורס 2 עם 63 מגה.) כשאני מדליק את המחשב והוא עובד בדוס הכול בסדר הבעיה היא שהוא מגיע לויינדוס (xp) אז הוא מתחיל להשתגע ומעוות את התמונה ויש גלים על המסך וכל מיני ... טוב אני ביררתי קצת ואמרו לי לשנות את קצב הריענון המצב בטוח! הבעיה היא שאני לא יודע להיכנס למצב בטוח ב xp ואני לא יודע איפש משנים את קצב הריענון! אני יודה לכם אם תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!111 harry

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים