כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בטובה גדולה.. קניתי 6800GS רגיל של LEADTEK ןאני מעוניין לעשות פלאש הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביוס של האקסטרים בשום מקום באינטרנט אם משיהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות לי את הביוס שלו אני אהיה אסיר תודה עד יומי האחרון... תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואת הישן נותן לילד בגיל 8 אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לקנות המחשב משמש לוורד וללמשחקים שאינם דורשים איכיות גרפיות גדולות האם כדאי להשקיע ב LCD או מספיק CRT 17
-
ערב טוב לכולם שידרגתי לפני מס' ימים את הHD4870 וישי לי גם HD3870 ורציתי לדעת אם אפשר לבצע CF בין שניהם ואם כן ואם אתם אומרים שךא אז רציתי לדעת אם אני יעשה CF בין שניהם אז אם זה יעשה בעיות ועוד מס' שאלות: הוא די מרעיש וגם לפעמים הוא הוא מפעיל את המעברר על מהירות מקסימלית ורציתי לדעת אם זה בסדר תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ומאיפה אפשר לקנות אותו? יש בKSP? זה המפרט של כרגע מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 אני רוצה לדעת אם אני קונה X800 אני יכול לעשות OC ולהגיע ל XT PE? ואז בכלל לא לחשוב על הלידטק 6800 GT..? זה טוב:? ?RADEON X800Pro TV,DVI 256MB של Sapphir ??…
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפי המלצתכם קניתי את המסכים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182008.0 וכרטיס מסך http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2117&lg=0 XFX GF 6600 256MB DDR2 DUAL DVI עכשיו, שתי המסכים יושבים אחד לעד השני והבעיה היא כאשר אני מגדיל את החלון זה גדל על שתי החלונות מה שממש לא נוח. לא הייתי מתלונן אלא שאצל חבר ראיתי שכל אחד מהם מתפרס רק על המסך שבו הוא נפתח ולא על שתיהם. אבי בטוח שזה איזה פיצר קטן איפה שהוא ואני לא מצליח למצוא אותו. תודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מכיוון שלאחרונה נוסף ל-Comp-il ה -COMPUCASE 6A19 אז אני שוקל אם לקנות משם............הבעיה היחידת שלי זה הכרטיס מסך...... רציתי לדעת האם ה-כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Retail / Bulk+Accessories - No Half-Life הוא כמו כל Radeon 9800 pro 256 bit רגיל או שזה יותר גרוע.......... בגלל שכתוב בפרטים: אחריות: שנה אריזה: Lite RETAIL BOX/ Bulk+Accessories מתאם DVI, מאריך MOLEX, כבל RCA, כבל S-VIDEO, דיסקים(2) ....שמתם לב ל-Lite????? אם תוכלו לעזור לי.אז תודה
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב די חזק אבל כרטיס מסך (אולי אפשר להגיד כרטיס מסרח) ממש גרוע עד שאני אקנה כרטיס טוב אני צריך המלצה על דרייברים לכרטיס הזה.. אני משחק guild wars וכל פעם שאני נכנס לiventory המשחק מתחיל שלא להגיב.. אמרו לי שזה בגלל הדרייברים אז הורדתי דרייבר הכי חדש מהאתר של nvidia ועדיין כמעט ולא חל שינוי.. לכן אני צריך המלצה על דרייברים אחרים שאולי יפתרו את הבעיה הזאת..(גם אם הדרייברים עושים overclock לכרטיס מסך..זה ממש לא משנה לי) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה אומרים שבהגדרות של הביוס צריך להגדיר את ה agp aperature size לחצי מהזיכרון ram כי בוא נגיד שלמישהו יש כרטיס x-800 עם 256 מב ראם הוא בכלל לא צריך להשתמש בזיכרון של המחשב (גם כרטיסי מסך עם 128 מב) לא?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך באייבורי GEFORCE 8500 GT, לא הכי טוב אבל מספיק מבחינתי. ביקשתי במיוחד ציפסט של GIGABYTE, וקיבלתי קופסא עם לוגו של INNO 3D. איך אני יכול לדעת מה הציפסט שנמצא על הכרטיס? תודה מראש, רוני.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש ברשותי ספק Enermax FMA II EG565P-VE 535W האם הוא יכול להפעיל TwinTech 9800GTX 512MB DDR3 Retail או שאני צריך חדש והאם הכרטיס הזה נחשב לטוב?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, ה6600GT שלי משמיע רעשים בצורה בלתי נסבלת לכן החלטתי לקנות אחד חדש, בהתחלה חשבתי לקנות את אותו הסוג, אבל אחרי שלא מצאתי, וראיתי שיש כרטיסים עם קירור פסיבי באותו מחיר עם ביצועים יותר טובים החלטתי ללכת על ה7600GT, האם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ברמה של ה7600GT, טווח מחירים 700-850 . יש לי חנות שם קניתי את המחשב שלי שממנה אני רוצה לקנות את הכרטיס, אני אשמח אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס שאתם ממליצים לי. האתר הוא http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037. אם שאתם מכירים חנות יותר טובה אשמח לשמוע. תודה. *שכחתי לציין הכרטיס הוא למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה. השאלה היא האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין החברות השונות. ראיתי שXFX יעלה לי יותר זול מהחברות המובילות. אני לא עושה אוברקלוק, מעניינים אותי הביצועים של הכרטיס במצב רגיל.
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב חדש ומחפש את הכרטיס המתאים. איני גיימר כלל אך מתעסק בין היתר עם תוכנות גרפיות (2D ו-3D) ותוכנות עריכת ווידאו. אין לי תקציב גבוה במיוחד ואני מחפש את הכרטיס ה"מעל הממוצע" שיתן לי יחס טוב של ביצועים/עלות. בחנתי את ה-ATI 1650XT והוא דווקא נראה לי נחמד אבל שמתי לב שכמעט ולא מתייחסים אליו פה. יש סיבה? אשמח לשמוע את המלצתכם! הערות: אין לי צורך ב-OC התקציב המירבי שלי הוא באזור ה-1000 ש"ח (כמו המחיר של ה-1650XT) תודה!
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני חייב לגלות של איזו חברה הכ. מסך שלי. הדגם אמור להיות 9500 פרו, גם לפי AIDA וגם לפי dxdiag, אבל לפי האתר של ATI: http://www.ati.com/support/identify/graphicschart.html הוא מתאים לנתונים של Hercules 3D Prophet 9700 Pro. אם באמת הייתי מקבל 9700 במקום 9500 אז הייתי שמח (או שלא???), אבל בדקתי את האריזה של ההרקולס והיא לא נראית כמו האריזה שהייתה לי לכרטיס. לפי איזה עוד נתונים אני יכול לזהות את הכרטיס? הוא עושה לי בעיות ואני רוצה לבדוק עם החברה בנוגע לאחריות (המוכר אומר שנה, באתר של ATI כתוב שעל כרטיסים שלהם 3) ותמיכה טכנית. אני לא זוכר אם כשקניתי הזמנתי של חברה מסוימת או של ATI, זה משנה בנוגע לאחריות?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לא הבנתי משהוא קטן אבל חשוב בנוגע לרזולוציה. נגיד ואני מריץ משחק ברזולוציה של 1280X1024 אז המסך מציג 1280 פיקסלים לאורך ו-1024 פיקסלים לרוחב. עכשיו השאלה שלי היא האם הוא מציג אותם לארוך ולרוחב של כל המסך או לאורך ולרוחב של עצם מסוים??
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום , ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 PCI 256MB וקרה לי לפני כמה זמן שהמשחקים אחרי 5 דקות נתקעים ואין מה לעשות חוץ מריסטרט , פירמטתי את המחשב והבעיה לא נפתרה , אז הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי את המאורר ואבק , אבל לצערי שום דבר לא עזר אז כנראה שהלך לי הכרטיס מסך ? או אם יש איזה פתרון בבקשה זה דחוף ... בתודה , אור
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מפרט שחבר בנה לי. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך הנ"ל. מה יותר טוב ולמה? חשוב לי לדעת מה הסיבה שבגללה אחד יותר טוב מהשני. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אין לי צורך במשחקים אני פשוט רוצה לראות סרטים FHD בטלויזיה והבנתי שהכבל HDMI מעביר גם קול אשמח לקבל המלצה אגב המעבד שלי הוא E8400 הלוח שלי הוא של גיגבייט מדגם G31M-ES2L
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן X800XT ב2850 ש"ח וחבר שלי קנה GEORCE 6800GT A400 ב1812 ש"ח... עכשיו, מבחינת ביצועים, אפשרויות אובר קלוק, משתלם או לא משתלם, מה כדאי יותר מבין שני אלה? כי אני חושב שעשיתי טעות שקניתי את הכרטיס הזה ואין לי מושג למה, או שאני טועה כי חבר שלי מגיע עם הכרטיס שלו לאותם ביצועים תוכלו לעזור לי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לדוגמה כמו 256 או 512 ועוד שאלה ראדאון x1650 xt איך הוא מבחינת הביצועים ובכלל
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, עם Raedon X800. עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים. אבל כשאני מחבר אני רואה את התמונה בשחור לבן והמסך כאילו קטוע באמצע... כאילו המסך יורד למטה ואז מגיע למעלה ועוד פעם יורד למטה. בקיצר אי אפשר לראות כלום ככה. יש למישהו מושג איך מטפלים בזה? ניסיתי לשנות את ה-refresh rate של הטלוויזיה לכל ערך בין 47-100, לא עזר להוריד את רמת הצבע, לא עזר, רזולוציה, לא עזר, hardware acceleration לא עזר. אין לי מושג מה עוד לעשות. עזרה מישהו? תודה מראש. (ד"א, הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-S-video לבננה שמתחברת למגבר, שמשם מחובר לטלוויזיה. ניסיתי לחבר ישירות לטלוויזיה וגם זה לא שינה כלום.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-