עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמעתי מחבר שיצאו עכשיו ל-2900XT דרייברים חדשים, שבעזרתם הוא עוקף את ה-8800GTS OC2 של BFG. מישהו יכול לאמת?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by EzE126,

מישהו יודע מי נותן שירותי תיקון למסכי HP?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by N82,

אני לא משתמש בויסטה ולא יהיה לי צורך בDirectx 10

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by djtourist,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב יחסית הכרטיס מסך הנפוץ שראיתי זה ה X1400 שחברת DELL מוכרת בניידים שלה ראיתי שחברת ASUS מוכרת עכשיו ניידים עם דגם X2300 חדש. קיימת איזשהי השוואה איזה כרטיס מסך יותר טוב??? אשמח לקבל לינק להשוואה כלשהי אם קיימת כזאת ואשמח לשמוע את דעתם מה יותר טוב ה1400 או 2300 מחכה לתשובות... המון תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. טוב ככה אני רוצה לקנות מסך למחשב אבל אני לא מבין בזה בכלל וכלל לא ... על מה אתם ממליצים אין לי ממש תקציב גדול ואני רוצה מסך שטוח ודק ... תודה רבה לכול העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. מחפש המלצה לכרטיס מסך. שימושי המחשב העיקריים: * 3D Studio * AutoCAD תודה על העצה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. במידה והתקציב שלי הינו 6,000- 7,000 האם כדאי לי לקנות רק מפרט בכסף הזה ולהשתמש במסך CRT ממש ישן (משהו כמו 7 שנים) שאצלי? ורק לאחר מכן לקנות מסך?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by stingeR-,

כבר הרבה זמן שלא עדכנתי כי לא היה לי בעיות, אני עם דרייבר 160.02.. האם יש דרייבר חדש כלשהוא יותר טוב מהנ"ל? ואם כן, מה הוא ואם אפשר לקבל לינק להורדה? פשוט לא שיחקתי שום משחק חוץ מTrackMania Nations בערך עד לפני כמה ימים שיצא ביושוק.. ועכשיו אני הולך לשחק ביושוק ומדל אוף אונור וכנראה גם בדמו של קרייסיס שייצא בסוף ספטמבר... אז בבקשה, תמליצו לי על דרייבר טוב מפרט בחתימה..

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. של 4ms התקציב הוא כ2000 ש"ח ושיהיה טוב למשחקים וכו'......

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

שלום יש לי מסך CTX PR705F ויש לי בעיה שלפעמים שאני מפעיל את המחשב המסך עובד רק על 60HZ למרות שהוא מכוון על 85HZ. חשבתי שאולי זאת בעייה בדריברים של הכרטיס מסך אז החלפתי אבל זה לא עוזר ואין לי מושג איך לתקן את זה למרות שבדרך כלל אני משחק עם ההגדרות קצת ובסוף זה עוזר אני רוצה לפתור את זה פעם אחת.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by BlackDiablo,

למישהו יש מושג מתי nVidia הולכים להוציא את הכרטיסים האלה לשוק ????? נמאס לי לחכות!! גם nForce 4 SLI כבר שנה אני מחכה =[

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. שלום, רציתי לשאול לפני שאני קונה את כרטיס המסך הנ"ל אם יכולה להיות בעיית תאימות ללוח האם. באתר של ATI כתוב שלכרטיס יש יצאה מסוג: PCI Express 2.0 x 16 http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4770/Pages/hd-4770.aspx בלוח האם שלי Gigabyte GA-945G-S3 :

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4687 מכאן אפשר להוריד, אני הורדתי עד עכשיוו את הSMOKE BOX עובד מצויין על ה7800GT הזקן שלי.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by QQQ,

כן, אני יודע שראשי התיבות של זה זה DIGITAL VIDEO INTERFACE, אבל למה צריך את זה? מה ההבדל בין זה לאנלוגי? לאיפה מחברים אותו(ראיתי בהרבה כרטיסי מסך כתוב DVI(I) - זה זה?)

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by ymdv,

מתכוון לרכוש מחשב חדש שישמש גם למשחקים, ומתלבט כמה כסף להוציא על כרטיס מסך - רציתי לדעת מה ההבדל בין X800GT לבין ה X800GTO והאם הם שווים הבדל של מאה שח חוץ מזה, מה ביניהם לבין ה 6600GT והאם לא ניתן להשקיע פחות, ואותה שאלה גם מהכיוון השני מה בינהם ובין ה6600GS כלומר התחום הוא בין מחירים של 900 שח ל1500 ש" בערך והשאלה העיקרית היא מה יהיה ההבדל בשעת השימוש במחשב מה יראה יותר טוב, מה יראה שונה, האם המשחקים יתקעו פחות? הצבעים יהיהו טובים יותר? החדות? אני יודע שיש מבחנים של פריימים וכאלו, אבל הנתונים הטכניים אינם תמיד משתקפים בשעת השימוש האם ה 6600GT (הזול יחסית) צפוי להתקע במשחקים? הרי עד לפני חודשיים שלוש הוא היה מוביל?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  18. היצרנית הסינית מציגה דגמי Mi Notebook Pro X חדשים עם כרטיסי מסך מ-NVIDIA ומסכים שעשויים לגרום להרבה יצרניות מבוססות יותר לקנאלכתבה

19. יש לי Evga 7900gt co ואמרו לי שהוא מגיע לרמה של כמו ה7900gtx zv bfui?

• 11 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Gliding,

היי, אחרי סוג של השוואה שעשיתי החלטתי שכרטיס המסך שהכי כדאי לי לקנות הוא 6600GT. הוא בטווח המחירים של X600XT אבל אין בכלל קשר ביניםה מבחינת ביצועים. כל הבנצ'מרקים שלו שמים אותו ברמה אחת מעל X700PRO. אם למישהו יש הצעה לכרטיס באיזור ה- 1500 שמשתווה...אני אשמח. אם לא. מישהו מכיר את XFX? הם היחידים ב KSP שמבוססים על 6600GT? זה ממש דחוף תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. LG 19 FLATRON T910BU http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4847 את התקציב אי אפשר למתוח יותר, ואני סגור על 19" השאלה אם הוא הטוב ביותר שהמחיר הזה יכול להציע?

23. אני מתנצל מראש אם השאלה קצת מטומטמת אבל אני חייב לדעת. קניתי מחשב חדש ויש בו את הכרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL וקניתי גם מסך חדש: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכשיו רציתי לדעת איך עדיף לחבר בינהם? עם כבל HDMI או עם כבל DVI ?

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  24. שמעתי שלא ממש משתלם לקנות כרגע מחשב לפני יציאת DX10, בגלל שעוד מעט יצא DX10 וכרטיסים תומכים. אז השאלה היא.. עד כמה לא משתלם לקנות מחשב חדש כרגע? אפשר להסתדר ללא DX10 שנתיים-שלוש?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by itaysk,

יש איזשהו קאצ' במסכים הדקים הזולים? מה צריך לדעת בקניית מסך דק?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים