כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה סוף סוף לקנות מחשב אבל יש לי בעיה בכרטיס מסך. אני עוד מעט 5 שנים עם הכרטיס MX אז אתם מבינים באיזה משחקים אני משחק עד עכשיו. עכשיו אני לא יודע מה כדאי: לקנות עכשיו 8800GTS 320MB/640MB? או לחכות לנובמבר (מה שיהיה קשה מאוד) לכרטיסים החדשים? אם ה-MX שלי החזיק (או שלא) עוד מעט 5 שנים אז אני מעדיף לקנות את הכרטיס שיהיה ל-5 השנים הבאות
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
סופית מה לקנות למחשב 9800GTX או 8800SLI או שביכלל לקחת 9600GSO ולעשות SLI
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחבר את שידורי הכבלים בבית למחשב. השאלות שלי הן כאלו: א) יש לי מחשב יחסית חזק (core2duo, 2Gb Ram, Radeon 1950 XTX) האם אוכל להעזר בשאבי מערכת כדי לקודד סרטים מכרטיס הטלויזיה? ב) האם יש תוכנות שמאפשרות לכרטיס טלויזיה שליטה על ממיר כבלים, כדי שאוכל להקליט מערוץ הרצוי בזמן הרצוי (כמו השרות שניתן אצלם בתשלום דרך ממיר מיוחד) ג) איזה דגמיםקיימים היום בשוק שעושים בערך רק את זה (אני לא צריך כרטיס מורכב מדי, רק לצפייה והקלטה של תוכניות) תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה ימים אני רוכש את הGTX260 ויש לי כמה שאלות ברשותכם. א)יש לי כרגע במארז ספק כוח די חלש של 250W בלבד, וחשבתי להחליף אותו לספק של Enermax pro 625W, רציתי לדעת אם השילוב הזה יהיה בסדר והאם הוא מספיק חזק בשבילו כי הGTX260 לפי בירורים אחרונים שעשיתי דורש ספק שמספק בסביבות 500-550W חוץ מזה אין לי עוד משהו מיוחד במחשב, רק כונן DVD לוח אם, מעבד, ודיסק קשיח . ב)המארז שלי הוא מסוג galaxy midi tower atx 0205a והוא לא הכי גדול אבל בעיקרון בחלק התחתון שבו יש מספיק מקום לכרטיס גדול להיכנס, אבל האם יש עוד דברים שעשויים להגביל בהתחשב בסוג המארז? ג)המעבד שלי הוא מסוג E4500 2.2GHZ core 2 duoוראיתי שNVIDIA ממליצה על דגמים קצת יותר חזקים, האם לא יווצר מה שנקרא "צוואר בקבוק"(לפי …
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
טוב, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו, הוא מעוניין לקנות מקרן נייד (כזה שאפשר לחבר למחשב ואז רואים על הקיר את מה שהמסך מראה) הוא מעוניין במשקל מינימלי, מכיוון שהוא נוסע הרבה וזה חשוב לו שהוא יהיה קטן וקל משקל, כדי שלא יכביד עליו הוא מעוניין לקנות בארה"ב (כי הוא גם ככה נוסע, ואני משער שזה יותר זול שם) עקרונית יש לו זמן בניו-יורק לקנות את זה, אבל אם אין חנות בניו-יורק שמוכרת אז אפשר גם לשלוח את זה לקרובים שלנו (הם גרים ליד מיאמי, פלורידה) ואז הוא יאסוף את זה משם. התקציב הוא בסביבות ה800$, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל לא להתפשר על האיכות יותר מדי מצאתי למשל את המקרן הזה: http://www.sharpusa.com/products/ModelLanding/0,1058,1399,00.html בסביבות ה850$, מה אתם אומרים עליו? הבעיה זה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי ואני מניח שגם נידון כבר בפורום - אבל לא מצאתי. השאלה היא עד כמה זה יעיל? מישהו נתקל איפשהו בבאנצמארקים לקרוספייר אסימטרי? ובפרט כרטיסי הדגל של סדרה 3 בצירוף עם 48X0?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ולא מצאתי.יש ביצועים של הכרטיס באתר או במקום אחר?ראיתי שיש ביקורת לגבי ה HD4850 תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
על פי מה שאתם רואים יש לי את הכרטיס הזה חשבתי בשביל מה הוא טוב ואיך ניתן לשפר אותו?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני כנראה קונה 6800LE... ראיתי שאפשר לעשות לו פתיחת צינורות ואיזה OC נחמד כדי שיהיה יותר טוב... בחיפושיי אחר מידע ראיתי שיש משהו שנקרא סופט מוד או באנגלית... מה זה סופט מוד? איך עושים את זה? מה הסיכונים הכרוכים בזה? עד כמה זה עוזר?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בסיסות ה 700 ש"ח ונתקלתי בכרטיס הזה : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1343 לאחר בדיקה נוספץ נתקלתי בדגם דומה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 למרות שמחיר לא כ"כ דומה. ההבדל היחידי שמצאתי במפרט הוא ה- ADVANTAGE 256MB DDR בדגם היותר זול. האם משהו יודע מה הכוונה ב ADVANTAGE ? חיפשתי באתר ההיצרן אך לא מצאתי משהו דומה. אשמח אם משהו יודע מה ההבדלים בן 2 הדגמים ואם הבדלי המחיר מוצדקים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תוכנית הטלוויזיה ראש בקיר בהנחיית שי ודרור, המשודרת בערוץ 10, חוזרת בעונה נוספת. אנו מנסים לאתר קבוצה של שלושה גיימרים או האקרים (מעל גיל 18) אשר מעוניינים להשתתף בתוכנית להבדיל מתוכניות טלוויזיה אחרות, בתוכנית זו תהליך המיון קצר ומהיר. מתמודדים, אשר יבחרו להשתתף בתוכנית, יצטרכו להגיע לפגישה בת עד כחצי שעה במשרדינו בר"ג. התוכנית תצולם במהלך חודש ספטמבר, צילום התוכנית אורך כ4 שעות. על מנת לצפות בקטעים מהתוכנית, בקרו באתר: http://j.nana10.co.il/Article/?ArticleID=562044&TypeID=1&sid=128&pid=48 בכל שאלה נוספת ניתן לפנות: לפרי - תחקירן ראש בקיר סלולר : 054-3010991 או במייל : perryt@jasmine.tv
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום D: אני קונה מחשב חדש בעוד כמה זמן ורציתי לדעת האם ההשקעה על ה500 שקל האלה שווה את ההפרש בין ה6800NU ל9800PRO או שעדיף לי לקחת את ה9800PRO ולשדרג בעוד כמה זמן? או בכלל לקחת את הX800 (משהו). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מצאתי את שניהם בעצם באותו המחיר... 900 שקל ראיתי שהGTX260 לוקח בביצועים ברוב הבדיקות, אבל מצד שני אולי כדאי את הHD5770 שכבר בדור חדש יותר, תומך ב DX11 ואולי ישתפר עם הזמן עם דרייברים חדשים שיצאו.... המסך ד"א LG L1760TR (דיי קטן, 17") אבל בהיבט של ביצועים לטווח ארוך... תודה מראש לכל המייעץ
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב, בפורום תמיכה לא כ"כ עונים ואני די מעדיף להפנות את השאלה לכאן.. יש לי בעיה ואני אעתיק משם: לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וג…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek 7950 GX2 1GB מה אתם אומרים עליו,יצליח להריץ את כל המשחקים שיוצאים עכשיו על גרפיקה גבוהה??? כדאי לי להשאר עם הכרטיס הזה או לשדרג
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ATI X800XL 512MB VIVO DVI x 2 PCI EXPRESS כרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המפרט שלי זה מעבד Intel® Core2 Quad 2.4GHz זיכרון: 2048 MB צריך לכתוב עוד משהו? ומשהו בסביבות 1000 או פחות, מקסימום 1500 אני לא מריץ משחקים חזקים או משהו, אבל משתמש בגרפיקה וכו' אז לודע מה כדאי וכמה כדאי להשקיע אז אם אפשר איזה דירוג של כרטיסים מומלצים ממחיר נמוך עד יותר גבוה... תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום . לאחר מאמר קטן שראיתי האתר Guru3D ראיתי שהכרטיס מסך 9800 GX2 מראה יותר FPS במשחקים . ולעומת זאת הוא גם יותר זול ממנו בהרבה. יש סיבה לכך ? http://guru3d.com/article/geforce-gtx-280-review-test/18 אז לא משתלם כבר לקנות את ה 280GTX אם זה ככה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כרגע אני משחק רק Battlefield 2142 ולא יודע אם זה יקרה במשחקים אחרים. אבל לא תמיד זה קורה. אבל למה יש את ההודעה הזאת? זה התחיל לפני שבועיים משהו כזה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הרי החריץ הוא אותו חריץ רק מתח שונה לא? אם כן, אפשר לעשות משהו בנידון ולהפוך AGP x4 ל-x8? אולי עדכון ביוס? jumper איפהשהו?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר? *בבקשה לא לנעול שוב. אני חיפשתי איך שיכולתי ולא מצאתי כלום, או שמצאתי יותר מדי דברים לא קשורים כך שהיה קשה לסנן מידע כה רב. פניתי אל מנהל בפרטי בבקשה שיכוון אותי יותר בחיפוש אבל לא קיבלתי תשובה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חיפשתי במקומות - KSP, SKYPC, איבורי, פנדה מחשבים ואין להם. לפי מה שהם אומרים גם לא יהיה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
http://www.insidehw.com/News/Hardware/PowerColor-Introduces-HD4550_HD4350-for-Ultimate-HD-Experience.html
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה בכרטיס מסך עד 400 ש"ח - קונה מחשב חדש בעיקר לאינטרנט וסרטים פה ושם איזה משחק.... עומדות בפני האופציות הבאות במקש את המלצתכם: PowerColor - X1650 256MB DDRII TV, DVI, PCI-E ASUS- 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E eVGA - 8400GS 256MB, DX10, HDTV, DVI, PCI-E Point Of View - 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E וקצת חריגה מהתקציב - PowerColor - X1650 Pro 256MB TV, DVI, PCI-E
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש פי כמה וכמה חברות( ובינהם חברות ממש רציניות) שמייצור כרטיסי מסך של NVIDIA מאשר כמה חברות קטנות שמיצרות עבור ATI האם זה שאלה של זמן עד שזה NVIDIA יפציצו בכרטיס שלא יראה ממטר את ATI הרי ברור שתמיד יש חדשנות השאלה אם זה יקרה בזמן הקרוב או שחברות כרטיסי מהסך של NVIDIA עדיין ימשיכו לחכות בצד עד ש NVIDIA יעשו צעד
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-