עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by totah,

תודה.

2. אהלן,טוב את השאלה שאלתי בנושא...... ???

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by eladbu,

ששלום לכולם יש לי HD4870 עד הדרייבר 8.7 עשיתי ללא בעיה שינוי למצב הפאן דרך ה xml ללא בעיה בדרייבר 8.8 אני לא מצליח להעלות את מהירות המאוורר יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by kikkler,

יש למישהו הצעות ? בנתיים ה 17" LG T710BH EZ Flat Monitor נראה לי די נחמד

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

שלום... יש לי כרטיס מסך radeon x800rx (לפי מה שהבנתי RX=GT) ויש לו יציאה של high definition output לטלוויזיה (בין השאר) רציתי לדעת איך אני מחבר מהיציאה הזאת לטלוויזיה רגילה (שהחיבור בה הוא AV צהוב לבן אדום לפי מה שהבנתי מן RCA רק עם צבע נוסף...) קיבלתי עם הכרטיס חיבור של אדום ירוק כחול ניסיתי לחבר לטלויזיה דרך האדום ירוק כחול והתמונה הייתה בשחור לבן... ואז כשהווינדוס עלה כבר לא הייתה תמונה בכלל בנוסף כשמחברים את הטלוויזיה ומסך רגיל ביחד המסך שלי כותב out of range תודה...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by The Ripper,

אהלן אנשים, על איזה כרטיס למשחקים הייתם ממליצים עבור מחשב פנטיום III מהירות 1000MHz ו- 256MB SDRAM, כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק... כרגע הוא עם GF4 (אני יודע שזה מחשב חלש מאד אבל זה מה שיש... אבל לא לי ;D)

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by DarkSight,

שלום לכולם שמעתי מספר שמועות שכרטיס זה שעולה בסביבות ה1200 שקל יש אפשרות לפרוץ אותו ולהפוך אותו כמעט ל9800XT מישהו שמע על זה? חבר שלי אמר לי שהיה כתוב על זה ברוטר אם מישהו שמע על זה בבקשה שיכתוב הודעה ;D

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. נשרף לי הכרטיס מסך עקב נפילת מתח של חברת החשמל. האם יש למישהו מושג איזה מתחים מקבל כרטיס מסך בחיבור AGPX8 ? האם מישהו יכול בבקשה להביא לי פירוט של הפינים השונים? האם שורה עליונה זה A ? ושורה תחתונה זה B ? ואיך הולך המספור (האי זוגיים בצד ה CS ? והזוגיים בצד ה PS ?) תודה מראש לכל העוזרים. פשוט אני כבר מיואש, ביצעתי חיפוש בפורום אבל ללא כל הצלחה, ביצעתי חיפוש בגוגל אבל לא הצלחתי לקבל משהו עם פירוט מספק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by tamir6066,

הי,התחדשתי במחשב חדש וב4850.בהרבה מקומות ראיתישהוא מאוד מרשים ויפה אבל אצלי הוא רק עם קירור ובלי כל הפלסטיק והמדבקות כמו בסקירה באתר. למה זה?האם זה כרטיס פחות טוב? מדובר על כרטיס של גיגבייט.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כרטיס מסך (RADEON 9700 NON PRO) בחו"ל והיטסינקים קטנים לזכרונות שלו. בכל התמונות של כרטיסי רדאון רואים אותם רק מהצד של המאוורר ורואים שם 4 צ'יפים של זכרון. האם זה הכל או שבצד השני של ה PCB יש עוד 4 צ'יפים (מצטער, אף פעם עוד לא ראיתי כזה כרטיס במציאות) ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by moshiko211,

איך ה6600gt של msi?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. נציגי יצרנית השבבים מציגים בפירוט מרשים את ביצועי כרטיס המסך המיועד לשוק הביניים ויתחרה ב-RTX 3060 של NVIDIA לכתבה

13. אפשר לעשות DISBLE ל ATI SMART ו ATI HOTKEY? :

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום אני קונה מחשב מבוסס AMD פנום 965 ו ראדון 5850 הבנתי שבלוח אם שאני רוצה אין תמיכה ב PCIE כפול 16 אלא שניהם ייעבדו ב PCIE כפול 8. אז החלטתי לרדת מלוח האם שתומך בקורס פייר ולשלם 240 שח פחות על לוח שתומך בסאטה 3 וכו MA-770A ללא קרוס פייר בכלל.שאלתי היא ו והיא רלוונטית לכרטיסי מסך,אני במילא תכננתי קרוס פייר רק בעוד שנתיים, אז לבינתיים עדיך להיות עם כרטיס אחד ובעתיד אולי לשדרג כרטיס לגמרי??? אם יהיו טכנולוגיות חדשות כמו דירקט איקס 12 וכו?? או כן ללכת על קרוס פייר לעוד שנתיים?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. שיעלה מקסימום 1100 ושיהיה שטוח והכי טוב בטווח המחירים הזה. תודה.

16. 1.אמרו לי ש8600GT אקסטרים יותר חזק מי 1950PRO זה נכון????!! לי אישית נישמע לא הגיוני(ואמר לי בן אדם שמבין בנושא רציני רק זה פעם רישונה שאני שומע דבר כזה מימנו הוא אמר לי שראה בנצמרק כזה שמראה את זה ) ואם כן תנו לי את הבנצמרק(או אך שלא רושמים את זה P:) 2.שאלה שקשורה אלי היא האם 7600GT או (מישחקים שהוא כן תומך ה)X850XT יכולים להריץ כיום את כול המישחקים ברזולציה 768X1024 על היי +פילטרים חלק? נ.ב תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. אני לא יכל לשחק זה עובד כל כך איטי לא משנה על מה אני עושה אבל אם זה בוא נגיד כל משחק אחר לא משנה איזה ממש לא משנה הכי חדש עובד על הכי גובה אני לא יודע אך קוראים לזה אבל בעברית קוראים לזה סינון סטרופי .. עכשיו אך שאני מפעיל את זה המשחק מגמגם אני מבטל את זה הוא עובד חלק לא משנה איזה רזלוציה לא משנה אמרו שיתקנו את זה בדרבירים החדשים של ati אני מזכיר זה עושה את רק בה ספלינטר סל למה ?! אני לא מבין Antialiasing אני חושב קוראים לזה ככה עכשיו אים אני מפעיל נמשל את ה Antialiasing ב ויס סיטי עובד חלק חבלז על רזלוציה 1600 1200 על כל רזלוציה על ריבן שילד עובד חלק גם שאני מפעיל את ה Antialiasing הכל הכל חוץ מספלינר מפרט 2.53 אניטל ראידון 9700 פרו ספייר Gigabyte G…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by yarin153,

יש לי הצעה לכרטיס מסך 8800GT באתר יד 2 זה יותר טוב כנראה מהכ' שרציתי HD5450 חחחחח רציתי לשאול אם זה מתאים בשבילי לרזולוציה גבוהה (לסרטים במסך 42 FULLHD) על משחקים אני לא שואל כי זה מובן מאליו שהוא חזק מספיק אם הוא מתאים אז איך אני יכול לדעת שהכרטיס שהוא מוכר לי לא מקולקל (עם באגים או כל מיני אפשרויות)?

19. חבר שלי נוסע לארה"ב ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסכום הנ"ל.. הוא צריך המלצות לחנויות בניו יורק סיטי בנתיים יש את החנות www.jr.com ויש שם את הכרטיס הזה ב300$: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3993328 שהוא נראה לי הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה. אם מישהו ימצא משהו יותר טוב או אותו כרטיס של חברה אמינה יותר, ויודע אולי על חנות אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by gal_sh1,

שלום ברצוני לרכוש כ.מסך 9600gt (כרגע לא משנה של איזו חברה) האם הוא ירוץ טוב מסך של LGW2242T ? אם לא איזה ככרטיס מסך או מסך עלי לשנות?

21. Started by kotvana,

אני לא יודע אם מדובר בפריט קלוקל או שככזה, אבל תוכנת GPU-Z מראה לי במשחקים תובעניים, כגון CALL OF DUTY 5, טמפרטורה של למעלה מ-100 מעלות! לדעתי זה מוגזם, אבל אני יכול להסביר את זה במאוורר של ARCTIC COOLER שהוא אמנם בלתי-נשמע אבל כנראה גם לא ממש אפקטיבי... כנראה שזה המחיר שצריך לשלם על שקט במארז, השאלה אם זה לא מסוכן לכרטיס, אולי צריך להחליף?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by ns,

כמו נקודות אמור לקבל ati radeon 9800xt 256 ב 3dmark01?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, הלכתי היום לחנות אלקטרוניקה בשביל לבחור מסך, והמוכר המליץ לי על שני מסכים: 1.IBM L171. האם מישהו מכיר אותו? 2.סאמסונג 730BF. שהבנתי פה שיש איתו בעיות, רק אני לא מבין איזה בדיוק. ואיך שניהם עומדים יחסית לסאמסונג 730B, שמישהו אחר המליץ לי עליו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by gryffin,

בהנחה שאני רוצה להקליט משהו שאני רואה בטלויזיה, איך אני יכול לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by Le0n,

יש לי מAMD 2600 לוח אם GA-7 פשוט 512 --400 MHZ והכרטיס מסך X800 PRO עכשיו אני יודע שהכרטיס לא מנוצל עד הסוף ורציתי לדעת עד כמה הוא אל מנוצל אם אני יריגיש את זה במשחקים עד כדי כך??

• 7 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים