כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי מפרט שחבר בנה לי. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך הנ"ל. מה יותר טוב ולמה? חשוב לי לדעת מה הסיבה שבגללה אחד יותר טוב מהשני. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקי... אז בזמן האחרון יש תקיעות נוראיות במחשב... לפעמים זה תקיעות קצרות, והמחשב חוזר לעצמו, ולפעמים מצבים שמצריכים ריסטרט... עכשיו אני חושד בכרטיס מסך, מפני שסוג התקיעות מוכר לי מתקיעות אחרות שהיו לי בעבר במהלך משחקים שהגורם להם היה כרטיס המסך. בפעם ההיא, הבעיה הייתה ניקוי הכרטיס, אז ניקיתי אותו, והמצב לא השתפר. לפעמים מופיעות לי הודעות של VPU RECOVER, סתם בפעילות שוטפת של המחשב (לא משחקים). הטמפ' במנוחה היא 50 מעלות... (כרטיס כמו שצייניתי 1950PRO של SAPPHIRE)... בקיצור, מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום והתרשמתי מאוד מהרמה פה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כרגע יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא די ישן, למרות שמתי שקניתי אותו (לפני שנתיים-שלוש הוא היה בין החדשים והטובים). נמאס לי ממנו כבר הרבה משחקים שאני מנסה להריץ במחשב נתקעים לי כזה, וגם הגרפיקה לא משהו, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ ועוד שאלה אם כבר אני פותח נושא, יש לי במחשב 512RAM כדאי לקנות עוד ג'יגה אחד של זיכרון? כמה זה אמור לעלות לי בערך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מסך "17 XEROX LCD דגם: XL-775D. למסך נתוני גרפיקה גבוהים במיוחד יחס CONTRAST 1:450 לקבלת איכויות תמונה מקסימליות למסך כניסה אנלוגית וכן כניסת DVI דיגיטאלית לתמיכה בכרטיסי מסך איכותיים, לקבלת איכות צפייה גבוה במיוחד. סידרת ה 7 של XEROX הנה סדרה ייחודית ומאופיינת ב XSHIELD ו (anti-glare glass cover) ציפויי מסך מיוחד לשמירה לאורך זמן רב יותר. למסכיי XEROX אחריות מקיפה ל 3 שנים החלפה בחדש במקרה של תקלה. מפרט טכני: טכנולוגית מסך: 17.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה: 140 מעלות זמן תגובה:16MS גודל נקודה (מ"מ ): 0.264 רזולוציה: 75HZ@ 1280X1024 זמן רענון:75-60 Brightness: 250cd/m2 Contrast ratio: 1:450 תאימות: PC ומקינטוש.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS של EVGA ומערכת הפעלה ויסטה. הוא מוציא לי אך ורק שחור לבן לא משנה כמה אני מעביר בין ה-COMPOSITE ל-S-VIDEO או מחליף שיטות שידור. ב-XP לא הייתה בעיה אחרי שהייתי מעביר ל-COMPOSITE. למישהו יש רעיון? יש אולי תוכנה שמסוגלת להחליף את הדרייבר בהוצאת אות וידאו לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
??? יש לי מסך CTX PR705F ופתאום הוא הפסיק לעבוד. המסך עצמו מעולה וחבל לי לוותר עליו (גם לא מוכרים אותו יותר). מישהו יודע איפה קיימת מעבדה שמתקנת מסכים (ולא רק שולחת אותן למעבדה אחרת?) זה קצת דחוף , ואני מאוד מקווה שמישהו מכיר מקום כזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! קיבלתי הצעה לקנות 6600GT של גיגה בייט Gigabyte nVidia NX66T128VP 6600GT 128MB VIVO +הארד דיסק של WD WD2000JD 200GB 7200 8MB SATA וכל זה ב 1470 שח והכל כמובן כולל אחריות האם כדאי?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חיפשתי באתר הראשי של NVIDIA אבל גם שם לא מצאתי. גם לא דרך הscan שלהם. חיפשתי שעות בגוגל לא מצאתי כלום.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס חמוד ATI Radeon HD 3870 X2 עם 1GB זיכרון יושב מובטל (נקנה לצורך פרוייקט בעבודה) מישהו יכול להמליץ על איזה DEMO או משחק חינמי שידגדג את היכולות שלו ? משהו לשטוף את העיניים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך של 9800GT שמחוברים בSLI ואני לא מצליח לראות את הטמפ בשום תוכנה היצרן הוא של INN3D והאם שווה להביא במקום 260GTX או שיש המלצה אחרת עד 1600
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
במקרה נכנסתי לאתר והפרסומת של המבצע עם המסך LCD עיניינה אותי מאוד. זה המפרט של המסך: http://80.179.136.53/HOT.aspx?docID=778&FolderID=125〈=he מה אתם אומרים עליו? האם הוא שווה את זה? האם הוא טוב לשימוש במחשב? אם אני לא טועה, זה אותו מסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37772
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני כנראה קונה 6800LE... ראיתי שאפשר לעשות לו פתיחת צינורות ואיזה OC נחמד כדי שיהיה יותר טוב... בחיפושיי אחר מידע ראיתי שיש משהו שנקרא סופט מוד או באנגלית... מה זה סופט מוד? איך עושים את זה? מה הסיכונים הכרוכים בזה? עד כמה זה עוזר?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט המדובר הוא : p4 2.8 p4p800 asus 1GB וכרטיס מסך : sapphire X1550 512MB (AGP) ברגע שאני מחבר משהו ליציאת ה- DVI של הכרטיס מסך היא פשוט לא עובדת. פעם חיברתי את הכרטיס מסך הישן עם המתאם שבא בקופסא ל- DVI וזה לא עבד. עכשיו חיברתי את המסך החדש שקניתי (T220) ודרך ה- DVI הוא לא עובד אלא אך ורק בחיבור VGA ... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בי PCIe ל-PCI-E? אם רשום לי שבלוח אם שלי יש 3PCI ו-1 AGP במה זה יתמוך? ועוד משהו, ה-3 PCI זה אלה שהכי שמאלה-למטה במחשב נכון? איפה שמחברים את הקבלים? אז איפה ה-AGP? ולשאלה המרכזית: יש לי לוח אם Asus p4r800-vm, הוא יתמוך ב-8500GT? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקי התכנון הראשוני היה לקנות 8800 GTX עכשיו לאחר יציאת ה 2900pro אני יותר מתלבט , עכשיו לפני שאתם צולבים אותי על זה שאני קונה GTX : 1. המחיר זול ב 1000 ש"ח מאשר בארץ. 2. המטרה שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן. (לפחות שנתיים-שלוש). 3. ניתן להשיג את ה 2900pro באזור ה 1000 ש"ח. (השאלה כמה זמן הוא יחזיק, כביכול הנתונים שלו די מרשימים בשביל מחיר כזה). תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=74674&af=10 HP, 19", 8MS 1650 ש"ח. מישהו מכיר את המסך ?? הוא שווה את הכסף ?? איכותי ?? עמיד ?? תודה !! :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx 512 ואני רוצה לראות hd קיבלי שני קונקטורים עם הכרטיס מסך אחד שכתוב עליו hdmi והשני רגיל חיברתי את הקונקטור הרגיל הורדתי סרט באיכות hd 4 גיגה האם אני צריך תוכנה כדי לראות או מספיק שהכרטיס תומך ואני יכול לראות ככה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עזרה דחופה ...קניתי כרטיס מסך קניתי כרטיס מסך 9600 ממישהו פה בשכונה .. והוא לא מוצא את הכבל עם ה-6 פינים שמגיע מהכרטיס מסך לספק.. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה ?? דחוףף
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקי GBA יש אפשרות לשים DDRAW ואני לא מבין מה זה עושה מישהו יודע? ???
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-