כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם לקנות את הסמסונג 793fd ? או את המאג 996pf ה19 אינץ? אני לא משקיע יותר מ1000 על מסך ככה שאין מקום לשכנע אותי למשהו אחר.. אני עובד כרגע עם מאג 770v. תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה :ס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5428 הקירור שלו נראה מאסיבי ביותר, נראה לי די טוב :\ למישהו יש אותו? או אולי ביקורת עליו?
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הוא מבקש ממני סיסמה....... איפה אני משיג אותה או מהי ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
-
טוב תראו, המחשב שלי במפרט. הרצתי 3DMARK2003 V360, וקיבלתי 2265. ניסיתי עם OC למעבד ל3.0 וניצול הזכרון במלואו יחס 1:1 וקיבלתי אותו דבר, ככה שהמעבד הוא לא צוואר בקבוק. הדרייבר שאני משתמש בו הוא אומגה 2.5.9.7 מבוסס C4.12, כי ממה שהבנתי פה בפורום הם טובים יותר מהקאטאליסט 5.1. התוצאה לא קצת נמוכה? סתכלו פה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103834.0 הוא קיבל 2700..עם גרסא ישנה יותר של אומגה, המבוססת 4.10. האם המפרט של סטרינגר טוב משלי ? ואם כן אז בהרבה? ועוד שאלה היא האם כדאי לנסות OC לכרטיס או שזה מיותר? דרך אגב אני מרגיש הרבה הבדל יחסית לMX :]
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הזמנתיי 6800GT של גיגה ביט..... והרבה פה אמרו שהוא כרטיסס חרא ולא כידי ליקנות אותוו אז איך שהוא הצלחתי לבטל תהזמנה אז עכשיו איזה כרטיס אתם ממליצים לי ליקנות בבקשהה תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, הרצתי אותה וקיבלתי 2516, המפרט שלי הוא: p4 2.400 leadtek 6600GT 512ddr אף אחד מהרכיבים לא עבר OC, אני משתמש בדריבר 6.7.6.6. עוד פרטים: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=545310 אני עכשיו יתקין את הדריבר 71.80, מה אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות?
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מרכז מדיה לסלון ואני רוצה לשלב בו מסך LCD קטן, אם אפשר שיהיה מסך נגיעה. מישהו יודע איפה אפשר למצוע מסכי LCD קטנים ? 10 אינטש או פחות.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
טוב אז .... LCD עד 1800~ עדיף פחות הוא לא ממש מיועד למשחקים אבל אם יש אחד שאפשר לשחק בו במחיר סביר אז אולי ראיתי שניים שאהבתי אחד של BENQ ואחד של MAG מחירהם (בהתאמה) 1800~ 1600~ תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש דבר כזה כרטיסי טלוויזיה?? ואם כן מה הבדל בין כרטיסי טלוויזיה לכרטיסי מסך עם יציאות לטלוויזיה? אם אפשר אז אתם יכולים להביא תמונות?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני יודע שכרטיס המסך ישן אבל אני מחפש גירסא טובה של דרייבר שאני יוכל לנצל אותו חיפשתי באתר של nvidia אבל לא ידעתי מה להוריד יש כול כך הרבה גירסאות מישהו יכול אולי להמליץ לי תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב לדעת איפה אני מכוון פוקוס. במסך MAG FD2 . אני עכשיו עם המסך פתוח ואני רואה מלא חלקים ואני לא יודע במה לגעת תעזרו לי אני לא יודע איפה ה בורג של הפוקוס אני מפחד להרוס משהו.. רק תגידו לי אם זה בדרך-כלל הכיוון הבורג של הפוקוס נמצא איפה שהחיבור שמחברים את המסך? כי אני רואה ש ב 786FD זה מאחורה. אבל לי יש FD2 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הכרטיס 6600GT של אלבטרון (AGP) והוא עובד אחלה אבל יש לי 2 בעיות: 1.המאוור עושה רעש ממש חזק והבנתי שיש כרטיסים שעושים פחות רעש ממשפחת ה6600GT ואני לא יודע מה לשעשות עם זה כי אני לא חושב שהחנות תסכים להחליף לי אותו....אם יש למישהו רעיון או עצה בנושא זה? 2.במשחק HL2 וב3DMARK05 יש לי בעיות בתצוגה שנראה לי שזה ארטיפקטים (לא בטוח), לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יש מעיין באגים בתמונה שיש חלקים של התמונה שחסרים (לדוגמה בדמויות ואז יש בהם "חורים" שרואים דרכם) או טקסטורה שמתלבשת על גופים (כמו לדוגמה על רשת בHL2 ואי אפשר לראות דרכה או "קווים" שנמתחים מדמויות ב3DMARK05 ורואים שזה בעייה בתמונה...), בכל מקרה ניסיתי להסביר את הבעייה הכי טוב שיכולתי ואם יש למישהו …
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רציתי לשאול - האם יש היום כרטיס טלויזיה שרק מאיץ את הוידיאו,ולא מאפשר הקלטה או צילום תמונות? כי אני לפני קניה,ואני רוצה לקנות כרטיס שמסוגל להקליט ולצלם
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי כמה קישורים להשוואות בין הכרטיסים הבאים: X800/X800XL/6600GT/6800NU/6800GT איזה מבינהם הכי מתשתלם המבינת ביצועים/מחיר?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מחשב: P2.4 512MB AGP x 4 עד לאחרונה המחשב שלי עבד עם GeForce MMX440 64MB לא רע בכלל . לאחרונה החלטתי שהוא מתחיל להתישן מכיוון שכשהרצתי FarCry הייתי חייב לשים את כל הנתונים על low כדי לשחק חלק, למרות שהייתי תמיד על 1024x756. המשחק רץ ב 40fps אבל רציתי לראות את הטקסטורות ברמה גבוה יותר ולכן קניתי את ה 6600GT AGP. מה רבה היתה האכזבה לאחר שהרצתי את המשחק ה- 6600GT אמנם הריץ את המשחק על high אבל הFPS היו נמוכים מאד (28) והמסך קפץ בקרבות כבדים. רק כאשר הורדתי אותו ל-Medium וביטלתי את ה-AA הוא רץ ב-40FPS כלומר באותה מהירות שהMMX מריץ low. יכול להיות שהכרטיס כל כך איטי? לפי מה שאני רואה הוא בסך הכל רק פי 2 יותר מהיר מהכרטיס הישן? מה שהורג אותי שבביקורות הראו שהכרטיס מהיר …
-
- 51 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה זה WHQL? כתוב את זה ליד חלק מהדרייברים ואני רוצה לדעת מה זה. תודה לעונים. עריכה: תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה, מהו הדרייבר הכי מומלץ כרגע לכרטיסי המסך של אנווידיה? הכרטיס שלי בחתימה, אם זה משנה משהו.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני משתמש בדרייבר 71.50, ומשום מה יש לי רק את האפשרויות הללו: איך מפעילים את שאר האפשרויות?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יצרנית כרטיסי המסך Gainward (המצוינת) ,נסגרת http://techreport.com/onearticle.x/7928
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי לאחי יש P4 2.8 עם 512M ו RADEON 9200SE עם המפרט הזה הוא מפעיל יפה מאוד את המשחק NAM67 SHELLSHOCK וגם רואה את המחשב בטלווזיה ( TV OUT) לאחרונה קניתי מחשב ATHLON3000 512M ו 6600GT - אני לא מצליח לראות את המחשב בטלווזיה ולגבי המשחק , אז רק הסרטונים של המשחק והתפריטים עובדים מצויין אבל ברגע שמתחילים לשחק כל המסך נמרח, ניסיתי לשנות רזולוציות והכל, כלום לא עוזר, בבקשה עזרתכם אגב הכרטיס מסך של GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי תמחשב החדש הנה התוצה ניראה לכם נורמלי הכרטיס מסך זה X800XL http://planet.nana.co.il/idan151/dfgf.bmp
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור אני מחפש המלצה לדריוור טוב בשביל להביא אובר מקסימלי לכרטיס מסך,ושיציג ביצועים גם במצב סטוק במשחקים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מחפש מסך "17/ "19 LCD מומלץ. בבקשה תנו מחירים, השוואות\ מפרט. תודה רבה...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-