כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך: CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II (http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4353) לבין BFG GeForce 7300 GS OC 256MB PCI-E (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4960) מה לדעתכם יותר טוב? אשמח אם תענו לי בהקדם... בתודה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של חברה שלי מותקן כרטיס מסך RADEON 9700PRO, ודרייבר CCC, עברתי שם על כל האפשרויות ואני לא מצליח לעביר את התצוגה למסך של הטלוויזיה :-\ מישהו יכול לתת לי תמונה של המקום שאני צריך לגשת אליו כדי לשנות את ההגדרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם של אינטל D815eea [פנטיום 3 1000] ורק עכשיו ראיתי שיש עליו , מחבר של DVO וניסיתי למצוא מידע עליו גם באתר של אינטל וגם פה וברשת בכלל . יש לי מספר שאלות בקשר לזה : א. הבנתי שזה מאפשר חיבור של מסך LCD למחשב שלי , איך? צריך להכניס כרטיס, עם חיבור DVI ואם כן אז למה המחבר? ב. אני יודע שלכל LCD יש כניסת VGA רגילה אז למה להשתמש בזה בכלל? ג.ממה שהבנתי זה מאפשר גם TV OUT איך בדיוק אני מנצל את זה , האם יש צורך בכרטיס ואם כן אז מה הרעיון ? תמיד אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה שיש בו TV OUT או אפילו לקנות כרטיס מסך פשוט עם יציאת TV וDVI, אז למה צריך את המחבר הזה אם אני צריך כרטיס שהיה עובד באותו אופן בלי המחבר ? ד.במידה ויש רק איזה כבל "קוסמי" שמחברים אותו פשוט לל…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי amd 64 3000+ 1024 mb ram radeon 9800pro MSI 200gb maxtor בקיצור בזמן האחרון המאוורר של הכ.מ היה תקוע והוא עבד בלי איוורור ראוי.. אחרי כמה זמן הוא כיבה תמחשב פשוט.. עכשיו התקנו מאורר חדש כמו שצריך הבעיה היא שעדיין יש מריחות ועיוותים של פיקסלים במשחקים שונים כמו PES5 Ghost Recon דוגמא: http://zitzman.com/bug.JPG
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרטיס מסך 6200 NVIDIA של LEADTEK. התקנתי את התוכנה RIVA TUNER במחשב. שמעתי שאפשר להגדיר את הNVIDIA 6200 בכך שיתפקד בידיוק כמו 6600. מישהו יודע איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכונים?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו פעם אמר לי שיש דרך לשפר את האיכות תמונה של הרדאון משהו בחידוד של התמונה, אני לא בדיוק בטוח מה, אולי מישהו מכם יודע מזה ואיך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אם כן תסבירו לי איך לעשות את זה, ואיך אני צופה בו במסך? תודה מתן.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה מסוג MSI TV Card @ neywhere . קניתי אותו לפני שנה.. חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתעסק איתו בכיף. אבל מה? דבר אחד הטריד אותי.. והוא מטריד אותי עד היום.. הכרטיס מקליט בלי קול. חיברתי את הכאבל המיוחד שקיבלתי עם הכרטיס מהכרטיס טלויזיה לכרטיס הקול ואת הרמקולים לכרטיס הקול. עכשיו,אני רואה מצויין עם קול.. אני לוחץ הקלטה,רואים עדיין קול.. וכשאני מסיים את ההקלטה, אני ניגש אל הסרטון שצילמתי והוא מצלם נהדר,רק בלי קול. חשבתי אז שזו היית בעיה בכרטיס הקול במחשב שהיה לי אז, אחרי כמה חודשים קניתי את המחשב שיש לי כעת.. רק לפני כמה ימים חיברתי את הכרטיס.. והנה - שוב אין כול. נכנסתי להגדרות.. שם מסומן ב Recorder: פעיל - Video , Audio - לא פעיל. ניסיתי להגדיר דברים,לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. עד עכשיו היה קונצנזוס במפרטים השונים ששקלתי למחשב החדש שלי שהכרטיס מסך יהיה - Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit שמחירו כמעט 1,800 ש"ח. אבל עכשיו נוצרה בעיה, משום שאני כנראה קונה מחנות אחרת שבה יש מעט מאוד כרטיסי Geforce בכלל ו-6800 בפרט. המבחר של Radeon מעט טוב יותר ומצאתי כמה כרטיסים שעשויים להיות מתאימים גם: Club3d RADEON 9800PRO 265MB DDR2 TV-OUT +DVI 2Y Sapphire RADEON 9800PRO 128MB TV-OUT +DVI +CRT כל הכרטיסים הם 256BIT. כאמור ה-Gefroce הוא 1,800 ש"ח ואילו השניים האחרים בערך 1,500 ש"ח. שתי שאלות - קודם כל האם ה-Geforce יותר טוב באמת? האם אני מפסיד הרבה אם אני לוקח את ה-Radeon9800PRO במקום? וגם, למה המחיר של ה-Club3d נמוך כ"כ אם הוא 265MB לעומת ה…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מוכר את הכרטיס שלי 9600PR0 ואני מחפש כרטיס מקסימום 1200 שקל...ל AGP...מפרט בחתימה ! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית מחשב חדש.בפורום "מפרטים" המליצו לי על מפרט מבוסס על AMD . כיוון שאני עומד לקנות ב KSP ,ולהם אין כרטיסי מסך איכותיים ברמות מחיר של 350-400 שקל, המליצו לי לקנות בפורום בחנות LOGICPC כרטיס מסך של GYGABYTE סוג gygabyte radeon 9550. בחנות שם יש שני דגמים , D ו T . באיזה לבחור? כדי לחסוך את הריצה, האם אתם תוכלו כן להמליץ לי על כרטיס מסך טוב ברמות מחיר הנ"ל ב KSP ? אחת הסיבות שהפנו אותי ל LOGIC PC היתה שלהם יש 128 ביט ול KSP יש 64 ביט בלבד. המפרט שאני בונה: "אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A…
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שהסיכוי נמוך אבל אני ינסה בכל זאת. אני צריך להחזיר את הכרטיס Radeon 9800 PRO שלי על מנת לממש את האחריות, הוא דפוק... הבעיה שאני לא יכול לנטרל את המחשב - אבא שלי צריך אותו. אין לי שום כרטיס חילופי... בדקתי כבר אצל חברים, אחים וכו'... לכן אני צריך להשאיל ממישהו כרטיס ישן... אם שידרגתם כרטיס מסך ויש לכם עדיין את הישן (או לחילופין יש לכם כרטיס מסך PCI) שאתם לא צריכים כמובן, אז אשמח להשאיל אותו ממכם (תקופה קצרה). אני כמובן יגיע עד אליכם ויאסוף אותו, ואחר כך יחזיר אותו. לא ממש משנה לי איזה כרטיס, יכול להיות הכי מעפן בעולם, אני יחיה בלי משחקים או משהו, רק צריך את המחשב לאבא שלי... דרך אגב - אין לי מושג אם זה המקום לפרסם את ההודעה, תריגשו חופשי להעביר אותה למקום …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
Benq FP71E כולל DVI!! Samsung SyncMaster 710N Hyundai L70S כולם 12ms מה דעתכם? יש הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואת הישן נותן לילד בגיל 8 אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לקנות המחשב משמש לוורד וללמשחקים שאינם דורשים איכיות גרפיות גדולות האם כדאי להשקיע ב LCD או מספיק CRT 17
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני המסכים שהזכרתי למעלה,המסך מיועד למשחקים וסרטים מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים בערך או יותר קניתי רדאון 9600 xt של שפיר מקיאספי.. וקיבלתי בקופסא רק דרייבר מסכן שלהם ושתי קבלים.. לא הייתי אמור לקבל גם איזה משהו להוריד מהסטים של האלף לייף 2 ? זאת סתם שאלה כי כבר יש לי האלף לייף 2 (הורדתי) :-X
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי הודעה (כלומר לשיפור המצב במחשב): AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מסך והוא שאל אותי אם כדי תמסך הזה http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2255629 אם לא אפשר מסך lcd באותו תקציב או קצת יותר?תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תראו יש לי את הכרטיס של ג'יגהבייט, והגעתי איתו למהירויות דיי טובות של 398 לליבה מ250, ו270 לזיכרון יציב, אפילו 280. סידרתי קומבינה וחיברתי מאורר מתחת לכרטיס שמעיף את האוויר החם מהזכרונות והליבה למטה. הכרטיס לא חם. אני מקבל 3300 ב3DMARK2003, מ2200 בסטוק. כשניסיתי 425 לליבה היו אקריפטים, "חתכים" בתמונה, אבל קיבלתי 3510. הסיילנסר יכול לעזור במשהו או שזה הגבול של הליבה והזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
היי הלך לי המסך CRT שלי ואני מעוניין לקנות אחד דק LCD 19 אינץ' מסך שטוב למשחקים וסרטים ושיהיה מסך אמין ראיתי את המסכים המומלצים אבל בזאפ משום מה הביקורות לא כל כך טובות במיוחד לגבי המשחקים אז מי שיכול שיתן בבקשה דגם שמריץ טוב משחקים סרטים ושיהיה בכלל אמין ושמחירו יהיה בסביבות 2500 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם , http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=6937 איך הייתם משווים את הכרטיס הזה לעומת ה 9800 פרו ? שימו לב - לפי האתר של ABIT זה 256BIT עד היום ניתקלי רק בדגם עם ה 128BIT שלא עלה שהשתווה בערך ל 9600XT הרגיל. זו קנייה טובה לדעתכם למערכת מבוססת לוח עם PCI-E בלבד..? ( משחקים כמובן ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-