כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת עם המפרט שלי מספיק טוב לכרטיס מסך הכי חדשים שיש היום בשוק כמו HD4870 ו GTX260...ואם המפרט שלי יהיה מספיק טוב גם לכרטיסים שיצאו בעתיד הקרוב?...נגיד הסדרה הבאה של NVIDIA. כי אולי אני ירצה לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש ואת מה שיש לי עכשיו[אני יודע שהוא טוב!] אני יתן לאחי. דרך אגב, מתי יוצאת הסדרה הבאה של NVIDIA או של ATI?... זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: Nvidia 8800GTS 320MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: 3580MB DDR2 800MHz CL5 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם השאלה קצת מטומטמת אבל אני חייב לדעת. קניתי מחשב חדש ויש בו את הכרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL וקניתי גם מסך חדש: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכשיו רציתי לדעת איך עדיף לחבר בינהם? עם כבל HDMI או עם כבל DVI ?
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ובאחד הת'רדים פה ראיתי שכרטיס 8800 הוציא ביקורות טובות יותר כאשר עבד ב-DX10, מאשר התוצאה שלו ב- DX9. השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני קונה עכשיו X1950Pro, הביצועים שלו יהיו פחות טובים במידה ויעבוד עם DX10 ? או שעדיף לחכות עם המחשב (אני לא מתכוון לקנות כ"מ זול ואז לשדרג) או לקנות עכשיו X1950PRO ? בנוסף, במידה ואני קונה את ה-1950pro, האם אפשר להסתפק ב-256MB או ללכת על 512MB, כמה אחוזי שיפור יש בניהם ?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תראו אני קובע אותו ל85 אבל בכפתור של המסך אני לוחץ בצד אני רואה שהוא בכלל עדין עובד על 60 ותמיד שאני מכבה את המסך או משאיר אותו כזה IDLE כמה זמן אז פתאום הוא יוצא מהשטח שלו ונהיה בפינות מעוות ולא רואים את הפינות זה מעצבן אותי כבר איזה חודשיים ושתקתי הגיע הזמן ... חח אני אודה למי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שהסיכוי נמוך אבל אני ינסה בכל זאת. אני צריך להחזיר את הכרטיס Radeon 9800 PRO שלי על מנת לממש את האחריות, הוא דפוק... הבעיה שאני לא יכול לנטרל את המחשב - אבא שלי צריך אותו. אין לי שום כרטיס חילופי... בדקתי כבר אצל חברים, אחים וכו'... לכן אני צריך להשאיל ממישהו כרטיס ישן... אם שידרגתם כרטיס מסך ויש לכם עדיין את הישן (או לחילופין יש לכם כרטיס מסך PCI) שאתם לא צריכים כמובן, אז אשמח להשאיל אותו ממכם (תקופה קצרה). אני כמובן יגיע עד אליכם ויאסוף אותו, ואחר כך יחזיר אותו. לא ממש משנה לי איזה כרטיס, יכול להיות הכי מעפן בעולם, אני יחיה בלי משחקים או משהו, רק צריך את המחשב לאבא שלי... דרך אגב - אין לי מושג אם זה המקום לפרסם את ההודעה, תריגשו חופשי להעביר אותה למקום …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x800gto אז רציתי לשאול באיזה חנות באינטרנט כדאי יש את פנדה www.pandas.co.il ו www.winbuy.co.il אני רוצה חוות דעת ממי שקנה לגבי אחריות ואמינות והצעות של חנויות טובות לקניה של הכרטיס הנ"ל תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כעיקרון אני נוטה לכיוון הX1600P רק בגלל שהוא חזק והוא עם איכות תמונה טובה יותר בגלל שהוא ATI. יש צדק בדברי אוש עדיף משהו אחר בכלל? העיקר שיפעיל סוליטייר וסרטים, אין צורך בלהפעיל משחקים.
-
- 10 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה בסדר שאני יקנה כרטיס מסך של 640 מגה אפילו אם יש לי מסך 19? כי לפי מה שהבנתי ה320 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פתחתי פה לפני כמה ימים נושא ולא כל כך התעניינתם בו , אז עכשיו אני ישאל שוב. אחרי שראיתי היום את ה 4870x2 והבנתי שהוא כל כך מטורף שבשביל השימושים שלי ( משחקים בסיסיים , צפייה בסרטים ) אין בו צורך. יש לי מסך 22אינץ עם רזולוציה של 1680*1050 , אני רוצה לקנות כרטיס שכנראה אעביר אותו גם למחשב בחדש שלי שאני יקנה בהמשך , יש המון כרטיסים בשוק , זה מבלבל. מה לעשות ? **יביאו לי את הכרטיס מארה"ב**
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לאחי יש גיפה 5200 מסריח ועזרתי לו לחבר תכרטיס לטלויזיה הבעיה שאפשר ליראות או רק בטלוויזיה או רק במסך ואין אפשרות לCLON ואין אפשרות ל2 דיספלי (אני מבקש מראש סליחה על שגיאות כתיב) עשיתי תימצא בכוח מסך או איך שקוראים לזה ועדין אותו דבר לכרטיס יש חיבור Sוידיאו מימנו זה אולך למפצל (מקורי של הכרטיס )שיש בו חיבור אחד של קומפוזיט פנימה ואחד החוצה ואותו דבר לSוידאיו ואני חיברתי רק תקומפוזיט (הצהוב)מהקומפוזיט החוצה לטלויזיה דרך אגב כרטיס של ASUS והמפצל שחור למי שזה עוזר
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לדוגמא 9600M GT = 9600 GT שניהם DDR2 ושניהם 512 RAM
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
השאלה הראשונה: נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה מסויימת, חיפשתי כרטיס מסויים והיה כתוב שהזכרונות שלו פועלים ב400הרץ נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה אחרת, כרטיס מקביל, והיה כתוב שם שהזכרונות שלו פועלים ב200הרץ האם הם התכוונו לאותו דבר (כי DDR זה מוכפל) ופשוט ניסחו את זה אחרת או שבאמת באחד מהחברות (שמייצרות אותו כרטיס) מהירות הזכרונות כפולה משל השניה. אני צריך לציין שהכרטיסים הם לא גירסאות SE או כל גירסא מוחלשת אחרת השאלה השניה, האם אותו כרטיס, שבאחד יש 128ביט ובשני 64ביט (לא בייט, ביט!) יפעלו אחרת? ובמה יתבטא ההבדל אם יש בכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תיראו בלינק מחיר בלתי אפשרי לכרטיס כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4437
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך זול לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו, וכן שיריץ את הויסטה. יש המלצות כלשהן?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים על הגדרות נמוכות או בינוניות (למשל את witcher 2), במחיר של עד 300 ש"ח. המפרט שלי: DualCore AMD Athlon II X2 245, 2900 MHz Gigabyte GA-MA78GM-UD2H 2GB DDR2 800 ספק: SeaSonic SS-350ET 350Watt ראיתי המלצות על GT240 DDR5. האם זה כרטיס שיכול להתאים לי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מבוסס AMD פנום 965 ו ראדון 5850 הבנתי שבלוח אם שאני רוצה אין תמיכה ב PCIE כפול 16 אלא שניהם ייעבדו ב PCIE כפול 8. אז החלטתי לרדת מלוח האם שתומך בקורס פייר ולשלם 240 שח פחות על לוח שתומך בסאטה 3 וכו MA-770A ללא קרוס פייר בכלל.שאלתי היא ו והיא רלוונטית לכרטיסי מסך,אני במילא תכננתי קרוס פייר רק בעוד שנתיים, אז לבינתיים עדיך להיות עם כרטיס אחד ובעתיד אולי לשדרג כרטיס לגמרי??? אם יהיו טכנולוגיות חדשות כמו דירקט איקס 12 וכו?? או כן ללכת על קרוס פייר לעוד שנתיים?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חבר'ה שווה להחליף את הכרטיס מסך שלי 8800GT בעד HD4850 חדש (מזמין לי מהחנות) ואני מביא לו עוד 300שקל שווה ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי VIVO, אבל אני רוצה לדעת אם יש את האופצייה הזאת להקליט בשעות מסויימות שאני בוחר, כי לפעמים אני יוצא מהבית נגיד בשעה 21:00 ואני רוצה שזה ייקליט בשעה 22:00 עד 23:00, אני אודה מאוד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רטיס מסך ati x1800 או ati x1900 הבעיה היא (ורק עכשיו שמתי לב אליה) שאין לאף אחד מהכטיסים הללו יציאת vga (יש לי מסך crt( האם יש מתאם מdvi לvga ןאם אין אז אני אצתרך לקנות מסך LCD?? זה די דחוף אז תגובות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה. האם כדאי לחבר מחשב לטלויזיה ולעבוד איתו דרכה לאורך כל הזמן?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אתמול רכשתי תכרטיס מסך הזה הוא טוב,אם איזה תוכנה כדאי לעשות לו אוברקלוקינג כי אם ati tool אני מצליח לעלות ובטיפה(עוד איזה 20-30) ונהיה לי הבהובים כאלו במסך
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
האם גם בכרטיסים החדשים שמגיעים עם יציאת HDMI יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם? או שהכרטיס מסך מגיע עם כרטיס קול מובנה בתוכו או משו כזה? הכוונה האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם כמו בשאר הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלכתי היום לחנות אלקטרוניקה בשביל לבחור מסך, והמוכר המליץ לי על שני מסכים: 1.IBM L171. האם מישהו מכיר אותו? 2.סאמסונג 730BF. שהבנתי פה שיש איתו בעיות, רק אני לא מבין איזה בדיוק. ואיך שניהם עומדים יחסית לסאמסונג 730B, שמישהו אחר המליץ לי עליו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי 6800 GT של LEADTEK ובזמן האחרון אני צריך לפתוח את המארז בערך כול איזה שבועיים וחצי בשביל לנקות תאבק מהמאורר של הכרטיס בגלל שהטמפ' מתחילות לעלות לי דרסטית אחרי שמצטבר כמות אבק נכבדת על המאורר של הכרטיס... מישהו נתקל בבעיה הזאתי?!? יש משהו לעשות?!?! ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: P4 2.8Ghz 512 Ram M.board- MSI 865p הכרטיס הוא AGP המערכת הזאת תגביל את הX800XL? אם כן עדיף לי לקחת 6600GT יותר זול
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-