עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Runny,

רגע לפני רכישת כרטיס המסך שבכותרת, יש באפשרותי לרכוש גירסה של GeCube וגירסה דומה של Sapphire. מנסיונכם, האם הגירסה של Sapphire שווה השקעה נוספת של 70 שקלים (10%) ? ממבט כללי באתר של היצרנים עושה רושם שהקירור של שניהם דומה (כנראה ספסיפיקציה של ATi) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by dsane,

ספק 400W fsp הארד דיסק 500GB מעבד 3 GHZ הכרטיס עובד בהתחלה ובמסך ה boot אבל בשניה שבה הוא מתחיל להעלות את הווינדוס המסך נכבה וטוען כי לא מתקבל כל סיגנל. וכן חיברתי את המתח הנוסף לכרטיס המסך. מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by TNTx2,

מזאת החברה הזאת, מכירים אותה? יש למישהו נסיון עם ה8800GT 512mb שלהם? מומלץ או לא מחיר 1500 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by 3d7,

שלום! מישהו יודע אולי מה האורך המדוייק של כרטיס מסך 8800GT? בדקתי באתרים של eVGA ו-BFG, ולא מצאתי.

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

6. Started by tomz,

אני גר כעט אצל אחותי לכמה ימים הבאים ואני פה כבר שבוע חבר שלה איש הייטק מקבל הכל חינם ויש לו קשרים אז הוא השיג לי מסך LCD SONY HS73 http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hs_designer/hs73/index.html מסך מ-ד-ה-י-ם לא רק העיצוב שלו שהוא נורא יפה חלק לגמרי הכל נוח ופועל מצויין אני משחק איתו במשחקים והוא פשוט מדהים, אני מרגיש איתו יותר טוב מאשר הרבה מסכי CRT יש לו גם זמן תגובה מצויין 16MS פשוט מסך אדיר מי שיש לו כסף (והרבה) אני ממליץ לו אישית לקנות מסך כזה כולה 3700 שקל

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by co11,

שלום לכולם , יש לי 400 שקל בשביל כרטיס מסך ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3966 מה אתם אומרים עליו?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by dwking3,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך הכי טוב והכי משתלם ביחס למחיר לטווח הרחוק. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by dana_rafi,

שאלה על הבדלים בין Nvidia 6600gt לבין Ati x800gt אנשים אני מבולבל. קראתי מאמרים, השוואות וכו'. מי באמת יותר טוב? הכוונה למשחקים כבדים וסרטים.(gta,halflife,nfs) אני לא אוברקלוקר.

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by Lion,

פעם הבאה אני ישתמש בחיפוש...סורי P:

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. תודה רבה לעוזרים.. ואם אפשר לינק להורדה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by cyberX,

מתי ה-9800GT וה-GTX מגיעים לארץ וכמה הם צפויים לעלות ?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  13. היי על רקע המחיר האטרקטיבי (600 ש"ח בפוקס), רציתי לדעת האם מישהו מחברי הפורום בעלים של הכרטיס. מעניין אותי בעיקר: יעילות הקירור שקט(או אולי רעש ;D) פוטנציאל OC וכל דבר נוסף שיכול לסייע. תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. שלום! בגלל שאני מתכנן לקנות מפרט חדש לסימולטור טיסה שלי, אשר יכלול כרטיס מסך, עלתה בי שאלה- באופן טבעי הייתי מעדיף כרטיס מסך חדש וחזק, מהטובים של התקופה, אבל מצד שני ישנן הרבה סתירות באינטרנט לגביי חשיבות הכרטיס במשחק הספציפי הזה. כמובן שאני חושב שכרטיס מסך יותר טוב יתרום אבל השאלה היא האם הביצועים שייכים למעבד או לכרטיס מסך בעיקר. בקיצור, אני מתלבט אם לקנות כרטיס יקר או כרטיס זול, וחשבתי- האם ניתן להזמין כרטיס מסך לניסיון של שבוע או משהו כזה? האם ישנן חנויות בהן אפשר להתנסות בכרטיסי מסך שונים? בקיצור, האם ישנה דרך לקבל רושם על כרטיס מסך לפני שאתה לא יכול לחזור אחורה? תודה רבה ויום טוב

15. יש לי כרטיס HD5770, ובעקבת כניסת סדרת ה- 6000 לשוק תהיתי: האם סביר שתהיה ירידת מחירים שלו שתציג הזדמנות משתלמת לשדרוג (CF), או שהכרטיס צפוי פשוט להעלם מהמדפים?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. שלום לכולם, אני יוצא מנקודת הנחה שכבר נמאס לכולם לקרוא את השאלה הזו, ולפני שפירסמתי את הת'רד עשיתי חיפוש מקיף בפורום, אבל לצערי עדיין לא מצאתי תשובה, אז סליחה מראש... אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב P4 2.4Ghz עם 512MB DDR. הצורך בקניית כרטיס עלה לאחר קניית GTA SA, שפשוט לא עולה על הכרטיס OB הנוכחי שלו. השאיפה היא להוצאה כמה שיותר קטנה (כמובן...) אבל אני מאמין שסביב ה-600 ש"ח (פלוס-מינוס) לא ירתיעו אותו. חשוב שהכרטיס יהיה בממשק AGP. ראיתי כמה המלצות ל-9550 והמחירים שלו נוחים מאוד, ואפילו יורדים דרומה מה-400 - כיצד כרטיס כזה, בשילוב עם המערכת שהוזכרה לעיל, יתפקד מול משחק כדוגמאת GTA החדש? האם יש המלצות נוספות? שוב סליחה על שאלה שבטח נשאלת פה חדשות לבקרים ותודה מראש על העז…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by ggg123,

לצערי הרב בחנות פנדה אמרו לי שאת גירסה 1900 של ATI לא מייצרים יותר (התכוונתי בסוף לקנות את 1950PRO) ולכן יש סיכוי נמוך מאוד להשיג אותו. כנ"ל לגבי כרטיסי גירסה 7 של NVIDIA. במקומם הציעו לי לקחת כרטיסים מגירסה 8 של ג'יפורס, או מגרסת ה HD 2000 של ATI שהם זמינים. מה הכי מומלץ בתקציב של מקסימום 850 ש"ח? רצוי מאוד שהמחיר יהיה לכיוון ה 800 ש"ח. לי אמרו שהכרטיס הכי מומלץ הוא XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 ובכלל כל גירסת ה 8600. מה אתם אומרים? שימושים: למשחקים סבירים וחדשים. שיריץ סבבה, לא חייב על שיא הגרפיקה. לאפיק PCI-E מפרט מלא: E6550 GIGABAYTE P35-DS3L supertalent 2gb 800mhz cl4 enermax librerty 400w wd 160 gb

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by Rhx,

יש לי 6600GT בגרסת AGP X8 והלוח אם שלי תומך עד X4 זה בסדר?לא תהיה ירידה בביצועים או משהו כזה? זה עבד מצוין אני צריך לדעת אם לא יהיו תקלות או דברים כאלה,תודה. עוד דבר 128MB זה מספיק למשחקים היום? תודה הכרטיס אמור להגיע אליי חדש היום מהמעבדה לאחר שנשרף עם הספק הג'נרי תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. 1. ( nVIDIA GeForce 6200 256MB (Innovision 2. Innovision nVIDIA GeForce FX5200 128MB 3. Sapphire Radeon 9250 128mb מבין 1 ו 2 די בטוח ש - 1 עדיף אבל אולי השלישי?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. יש לי כרטיס 6600GT ואין לו חיישן טמפ'. עכשיו אני הולך על פי המדריך הזה : http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=2379&hl=temperature+monitoring עכשיו נתקעתי ב Step 2 , אם תוכלו לראות רשום שצריך לרשום פקודה ב Floopy ואז זה יעתיק את ביוס הכרטיס אל הפלופי. עכשיו שאני מנסה לרשום את הפקודה ( Nvflash b biosback.rom ) מופיע לי דבר כזה : type the name of the command interpreter (e.g , c://Windows/command.com) מה עושים ??? אני לא מבין בזה ממש ... תודה זה ממש חשוב לי

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. אני מעוניין לברר איזה ספק כח מתאים לכרטיס המסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5570H2 המחשב שאני מתכוון לקנות מגיע עם מארז וספק 380W זה המארז : מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by poltergeits,

צריך קישור להורדת התוכנה מהאתר שלהם ???

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. נניח שיש מצב שלמישהו יש 6800ULTRA וX800XTPE עם זכרונת 1.5 NS (האולטרה בא עם 2NS, אם אני לא טועה?) האם זה אפשרי להלחים את הזכרנות מהXT ולהחליף אותם בזכורנות של האולטרה? הדבר יביא לשיפורי יכולת OC לא?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לדעת למה כאשר אני מזיז את העכבר לעבר האייקון של הפאנל של ATI זה מראה לי את הטמפ' של הכטיס מסך 0C צלסיוס ולא איזה 59C לדוגמא, מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by omri44,

שני הכרטיסים טובים ומתאימים לי במחיר השאלה מה עדיף...ואם בכלל כדאי לשדרג כי הכרטיס שלי כעת הוא 9600GT ? אה ויש לי ספק די חלש של EZCOOL 400W הוא יחזיק בכלל? אגב המעבד שלי הוא E6300 אם זה משנה משהו

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים