כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות עם מישחקים ישנים (כניראה שהם DX7) ודברים דו מימדים אז ניכנסתי ל DXDIAG עשיתי TEST DIRECT 3D ובבחינה הראשונה הוא ניכל ובשתים האחרות הוא הצליח וזה מה שהוא כתב בבחינה Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) וגם איפה שהוא מראה פרטים על הכרטיס הוא לא מצליח לזהות את כמות הזיכרון אבל בדריבר הוא מצליח לזהות וגם באמת חלק מהתוחנות לא מזהות כמו שצריך וחלק כן ניסיתי להתקין DX9C מחדש התקנתי עד העידכון של יוני ומה לא ניסיתי לא הצלחתי ליפתור את זה חוץ מלפרמט אני חושב שניסיתי הכול אפילו דיברתי עם NVIDIA וגם הם לא הצליחו לזהות את זה בספורט שלהם (שדרך אגב עונים שהם ממש מהר)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום, הרגע הורדתי את האומגה דרייבר, ואני ומעוניין לשפר את הביצועים של כרטיס המסך שלי, כשהתחלתי להריץ ביקשו ממני לבחור בין fastwright on ל fastwright off ובין normal driver ל soft modded9800SE מה ההבדלים בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים, ומה מהן זו הפתיחה של צינורות העיבוד בפועל? איזה פוטנציאל אובר קלוק יש לכרטיס אם בכלל? תודה רבה ד"א אני כותב לאחר 3 שעות של חיפוש בפורום אין מדריך לפתיחת צינורות עיבוד?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 8800GTS ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 25" רגילה לכרטיס יש יציאה שאני מחבר אלי את הכבל הימני שנמצא בתמונה(זאת סתם תמונה להמחשה של הכבל) אבל הבעיה שזה יוצא לחיבור קומפוננט ולטלויזיה אין כניסת קומפוננט! מה אפשר לעשות ואיזה מעביר אני צריך? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא עדכנתי כי לא היה לי בעיות, אני עם דרייבר 160.02.. האם יש דרייבר חדש כלשהוא יותר טוב מהנ"ל? ואם כן, מה הוא ואם אפשר לקבל לינק להורדה? פשוט לא שיחקתי שום משחק חוץ מTrackMania Nations בערך עד לפני כמה ימים שיצא ביושוק.. ועכשיו אני הולך לשחק ביושוק ומדל אוף אונור וכנראה גם בדמו של קרייסיס שייצא בסוף ספטמבר... אז בבקשה, תמליצו לי על דרייבר טוב מפרט בחתימה..
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לי radeon 9800 ורבים אמרו לי שאני לא יהנה מספיק מהכרטיס (צריך להוסיף דברים) דברים שיש לי: מעבד: אינטל1.7 פנטיום 4 זכרון: 512 ddr לוח אם :ddr אינטל * מה אני צריך לעשות בישביל שהמחשב ינצל את הכרטיס המסך ואני יוכל להנות ממנו עד הסוף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לפני שאני קונה את כרטיס המסך הנ"ל אם יכולה להיות בעיית תאימות ללוח האם. באתר של ATI כתוב שלכרטיס יש יצאה מסוג: PCI Express 2.0 x 16 http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4770/Pages/hd-4770.aspx בלוח האם שלי Gigabyte GA-945G-S3 :
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך + ספק עד 1000 שקל משו שיהיה טוב למשחקים.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
^ אני צריך שיהיה מEBAY עם תקציב בסביבות ה400. יש אופציית חריגת. שאר המפרט שלי הוא P4 3GHZ, 1DDR. האם המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחקים האלו בכל מקרה על ההגדרות הכי גבוהות? http://www.ebay.com/ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אם יש דרך לסדר את זה אז בבקשה תגידו ותודה רבה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מתכוון לרכוש מחשב חדש שישמש גם למשחקים, ומתלבט כמה כסף להוציא על כרטיס מסך - רציתי לדעת מה ההבדל בין X800GT לבין ה X800GTO והאם הם שווים הבדל של מאה שח חוץ מזה, מה ביניהם לבין ה 6600GT והאם לא ניתן להשקיע פחות, ואותה שאלה גם מהכיוון השני מה בינהם ובין ה6600GS כלומר התחום הוא בין מחירים של 900 שח ל1500 ש" בערך והשאלה העיקרית היא מה יהיה ההבדל בשעת השימוש במחשב מה יראה יותר טוב, מה יראה שונה, האם המשחקים יתקעו פחות? הצבעים יהיהו טובים יותר? החדות? אני יודע שיש מבחנים של פריימים וכאלו, אבל הנתונים הטכניים אינם תמיד משתקפים בשעת השימוש האם ה 6600GT (הזול יחסית) צפוי להתקע במשחקים? הרי עד לפני חודשיים שלוש הוא היה מוביל?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
למחשב ישן ונחמד- P4 2.8 1GB הX800GTO הוא הקנייה הכי מומלצת במקרה הזה, או שיש כרטיסים עדיפים \ שכדאי לשקול?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש בארץ חנות שמוכרת? (לפי מה שאני יודע אין ) והשאלה השניה אם הייתה האם הייתם קונים? (בחנות שאני עובד בא אמרתי להם להביא BFG , כדאי?)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס פשוט fx5500 128mb ואני חושב שהוא מסוגל לתת יותר ואני לא יודע איך להוציא את זה ממנו אז תעזרו לי בבקשה. תודה נתי!!!!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לכרטיסים את הקירור כמו של LEADTEK ל-7800GTX EXTREME שלהם. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190348 http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190492
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שיכיל מידע על ההבדלים בין גירסאות LE/GT/ULTRA/SE מבחינת מהירויות ליבה וזיכרון, סוג הזיכרון,מספר צינורות העיבוד, אפשרויות האוברקלוק וכו'
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שמעו חברים! היה לי לפני כמה זמן מסך מאוד טוב של ctx הבעיה שנשרפה לו המנורת מסך! אז אני חברתי את המסך של ה486 שלי למחשב, (פנטיום 3, 256 ראם, כרטיס ג'פורס 2 עם 63 מגה.) כשאני מדליק את המחשב והוא עובד בדוס הכול בסדר הבעיה היא שהוא מגיע לויינדוס (xp) אז הוא מתחיל להשתגע ומעוות את התמונה ויש גלים על המסך וכל מיני ... טוב אני ביררתי קצת ואמרו לי לשנות את קצב הריענון המצב בטוח! הבעיה היא שאני לא יודע להיכנס למצב בטוח ב xp ואני לא יודע איפש משנים את קצב הריענון! אני יודה לכם אם תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!111 harry
-
היי חשבתי להוסיף כרטיס נוסף של NV לPhysX בנוסף ל8800 GTS שיש לי כבר (מפרט 1) כמו לדוגמה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2477 ואני בטוח שאפשר למצוא גם ביותר זול.. העניין אם זה יתן שיפור כי זה רק 8500? ועוד בחריץ PCI הרגיל והמיושן! מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם כ. מסך מובנה ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה. ראיתי שיש דבר כזה חיבור VGA ל S VIDEO,אבל לא מצאתי שום מקום שמוכרים אותו בישראל. תהיהי אולי אתם מכירים תחליף לכבל הזה,אולי יש כרטיס שהוא לא כרטיס מסך שמאפשר חיבור לטלוויזיה? (אני אעדיף גם סוג של כבל כי אין לי ממש מקום לכרטיס,המחשב נמצא בוידיאו) ועוד שאלה: האם איכות החיבור לTV היא טובה? ז"א אפשר לקרוא בבירור טקסט? ומה הרזולוציה האופטימלית?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות: 9800GT של GB ב550, או 9800 GTX+ של point of view ב630? תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19 אינץ' רגיל של Samsung בעל רזולוציה מקסימלית של 1280x1024. אני בוחן כרגע הצעת מפרט שכלול בה כרטיס המסך החדש של nVidia - GTX260. אני מודע לזה שלרזולוציה כזאת בכלל לא דרוש כ.מסך כזה וגם ה9800GTX+ יראה בדיוק אותו הדבר. עם זאת, אני מעוניין בכרטיס מסך כזה על מנת שבעתיד אם ואקנה מסך יותר גדול (22"-24") לא תהיה לי שום בעיה עם איכות התמונה, משחקים וכו'. אבל השאלה שלי היא כזו; האם זה נכון שה-GTX260 יראה אף פחות טוב מה-9800GTX+ במסך 19 אינץ', כלומר ברזלוציות נמוכות כאלו ? ואם כן באיזה אופן זה יתבטא ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא מדבר על גרסאות כמו של פאליט, שמגיעה עם OC מהמפעל. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולכם.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כל פעם הXP עולה יש 2 ריצודים מעצבנים כאלה גם כשאני לוחץ ADVANCED כדי לשחק עם הדרייבר יש ריצוד למישהו זה גם קורה? יש פיתרון? אני בטוח שזה הדרייבר כי בלעדיו זה לא עושה את זה
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן בשבילי להחליף מסך.. עדיין לא החלטתי אם ללכת על מסך דק או שטוח רגיל.. כי בכל זאת ההבדל הוא לפחות כפליים במחיר. איזה מסך אתם חושבים שכדאי לי לקנות? מה הכי כדאי מהמסכים הדקים ומה הכי כדאי מהרגילים? אין לי תקציב מוגדר אבל שיהיה הכי זול שאפשר תודה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-