עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mike-mt,

שלום! יש לי כרגע QUADRO 4 980 אם זיכרון 128 (זה כרטיס AGP) קניתי אותו לפני כשנתיים בשביל העריכה כמו סטודיו מקס ומאיה, הוא כרטיס טוב, עובד מצויין אבל לא זז בכלל במשחקים החדשים עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס ATI 1950 PRO 512 MB AGP כי אני רוצה לשחק גם במשחקים אני לא מתכוון להחליף את המחשב שלי בשנה הקרובה, הוא עדיין די חזק למרות שהוא טיפה מיושן פנטיום 4 3.2, 2 ג'יגה זיכרון, לוח intel d865 GBF השאלה שלי היא, אם הוא יתן לי ביצועים יותר טובים מהכרטיס קוודרו שיש לי כרגע בתוכנות עריכה שציינתי קודם מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by the yak,

היי, אני רוצה להבין משהו, אם אני עכשיו קונה איזה כרטיס טוב כמו ti 4400 או משהו כזה ואין בו תמיכה בדירקט איקס 9 אז זה אומר שכאשר יצא משחק לדירקט איקס 9 אז אני פשוט לא יוכל לשחק בו??? לא יצא פיקס מסויים או משהו בשביל שאני יהיה מסוגל לשחק?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by KaPuT,

היה לי 4850 והוא לא היה מספיק.. כרגע אני דיי סגור על 4870 1GB sonic אז אם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע המפרט הוא E7300@3.33 2 GB RAM P5Q DLX HX 520

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by gaf,

שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. טוב, לאחר כמה חודשים שהכ. מסך שלי עושה לי בעיות וקורס מדי פעם, בסופ"ש הזה המוות הסופי החליט להגיע לאחר ציפייה ארוכה, מפחידה ומייגעת, וכעת צריך לפנות לפתרונות. הסיפור הוא כזה: יש לי את המחשב שלי כרגע, שכבר בן כמה שנים טובות. אני עוד חצי שנה בערך (אולי קצת פחות) עובר דירה, ויש לי תכנונים בעת מעבר הדירה לרכוש מחשב חדש לחלוטין. כרגע הגעתי לצומת בה אני מתלבט מה בדיוק כדאי לי לעשות: לחכות ולוותר על כ. מסך במשך מספר החודשים שנשארו לי עד מעבר הדירה (יכול להיות שלא מצאתי יציאה למסך מהלוח אם ?!) לרכוש כ. מסך פשוט וזול יחסית, בידיעה שעוד כמה חודשים אני גם ככה קונה מחשב חדש וכאילו "זרקתי את הכסף לפח". לרכוש כבר עכשיו כ. מסך מתקדם, ולהשתמש בו כשארכוש את המחשב החדש עוד כמה חודשים. ב…

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by Shlomiooster,

כנראה אני קונה מחשב עם הכרטיס הזה איך הוא בהשוואה ל 9200M GS של הניידים

7. Started by VoLcAnO11,

היי אנשים, קניתי GTX 660 , ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב בעברית איך להמהיר את כרטיסים מסדרה GTX 600 של נווידיה. ראיתי שזה קצת יותר מסובך בגלל throttling. ועוד משהו : כדאי לעשות את זה עם gigabyte oc II Guru או msi afterburner? כי יש לי כרטיס של גיגהבייט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Kriz,

ברצוני לקנות את אחד המסכים האלו :710TM ,710M,710N כולם דגמי 17" של סמסונג. כולם במסגרת המחיר. מה ההבדלים הייחודיים בינהם... חוץ מהעובדה שהTM בא עם רמקולים מובנים , הרמקולים לא משחקים אצלי תפקיד כיוון שגם כך לא אשתמש בהם... אשחמ לקבל את המלצתכם..

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. # שלום , ברצוני לשדרג את המחשב שלי בצורה היעילה ביותר בהתאם לתקציב כמובן. רכשתי את המחשב לפני כ -4 שנים. הציעו לי לרכוש את HD7950 המשומש מפלונטר, ורציתי לקבל חוות דעת נוספות. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 500 מפרט המחשב: ספק : מארז: Cooler Master Elite 335U מסך Dell U2312HM DVI 1920 x 1080

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by hp1610,

ולפני שאתם קופצים ואומרים ש DX10 זה מה שהולך עכשיו: אני בונה מערכת עבור FSX (Flight Simulator X בלבד. וכמובן שהיה ברור לי שאני הולך על ה 8800GTS 320GB עד ש... אתמול צוות הפיתוח של FSX הודיע שהפאטצ' ל DX10 הולך לצאת רק לקראת סוף 2007!! הייתם מאמינים? שנה אחרי שמהשחק יצא לשוק. אז אחרי שנרגעתי התחלתי לשאול את עצמי האם כדאי להשקיע בכרטיס תואם DX10 או ללכת על כרטיס מוכר ,חביב (וזול יותר) ל DX9 ורק עוד 10-12 חודשים לשדרג? האם לסדרת 8800 יש עוד יתרונות מלבד התאימות ל DX10?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by yossi555555,

חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by digitalseeker,

כרגע יש לי צמד 580 בSLI ומסך QHD. לצערי הרב במשחקים כמו HITMAN, הם לא שורדים AA. יש עוד משחקים שלא שורדים על מקסימום לצערי הרב. מה שגורם לי לתהות - האם AA עובד כמו שצריך בSLI ? יש מגבלות בכלל לSLI ? האם זה היה חכם לעשות SLI ? אז חשבתי לשדרג ל970 או 980. השאלה הנשאלת האם זה יהיה טעות לחשוב על SLI (בעתיד) של 970 לעומת 980 בודד. אשמח להכוונה ודעה ! נ.ב. אני עם הירוקים כי אני מת על PHYSX !

13. Started by avi2014,

השאלה בכותרת.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by exXxTreAm,

http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=89&cat=5&subcat=13 שווה קנייה? ישפר לי הרבה מ6800?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by marvje,

מה ההבדלים בין R8500 Deluxe 64MB לבין R8500 LE Pro 64MB ? (של ג'יגה)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זאת שאלה שהייתי חייב לשאול בגלל שאני כמעט סגור על לקנות את הכרטיס הנל אז רציתי לדעת אם יציאתו של הכרטיס החדש של Nvidia תשפיע על מחירו של ה8800GT רציתי לדעת בערך בחודש מאי מה יהיה המחיר שלו לאור יציאת הכרטיסים החדשים של שתיי החברות המובילות

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by mistaarvim,

יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. ובנוסף לכך מה ההבדל הביצועי ביניהם (הפער ביניהם המחיר הוא רק בערך 50-100 שקל אבל פי 2 זיכרון-איך זה יכול להיות?)

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by Yamabushi,

8800GTS 512 G92 כי ת'אמת התאכזבתי לאללה כשראיתי שהוא בקושי מריץ את crysis שהכל על high, הוא מריץ אותו על 50FPS בחלקים קטנים בצוגה אך בחלקים שבהם רואים ממש הרבה, לדוגמא כשעומדים על ראש הר - הFPS יורד ל19 וזה מבאס ברמות. מה אתם אומרים? נחזיר ונצא מעניין הגייימינג?

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by altera06,

שלום, לאחרונה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש ויש משהו שאני לא מבין לגבי directx. לפי מה שהבנתי, directx 12 צפוי להיות במשחקים החל מ-2015, לכן אני רוצה שהכרטיס שאקנה עכשיו, יתמוך בו. לא נראה לי הגיוני לקנות עכשיו כרטיס שתומך ב-11 ושעוד שנה הוא כבר לא יתמוך בטכנולוגיה הקיימת בשוק. פה זה מסתבך... נניח שאני רוצה לקנות כרטיס AMD RADEON מסדרה R9, נניח שמדובר ב-דגם 290. בחרתי את הדגם הזאת כדוגמה בלבד, השאלה שלי רלוונטית לכל הדגמים, וגם לגבי כרטיסי NVIDIA. בלינק הבא כתוב שכל הכרטיסים בסדרה תומכים ב-12. http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r9 אם נלך לאתרי היצרניות, נראה שכתוב שזה תומך ב-11.2 http://us.msi.com/product/vga/R9_290_4GD5.html#hero-specification http://www.giga…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by drporat2000,

האם משהו יודע לפתור את הבעיה שלי? לאחר הפעלת המשחק הוא יוצא חזרה ל desktop :-\

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by laufgas,

יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by OmegaShadow,

עד היום יצא לי להשתמש רק בכרטיסי מסך של Nvidia ואת ממשק ההגדרות (הדרייבר והתפריט שלו) יצא לי להכיר די טוב. אני מניח שהוא די נוח וחסר באגים מעצבנים. ופעם בכמה זמן יוצא לי להשתמש במחשב שיש עליו כרטיס של Ati ואז נראה שכל ההגדרות שם יותר מסובכות , ולוקח שעה למצוא שם משהו , אבל זה נראה כאילו הם נותנים יותר אופציות להגדרות ושליטה. אז רציתי שאנשים יגידו לאיזה מהחברות יש דרייבר יותר יציב ונוח לשימוש (בלי קשר ליכולות הכרטיס כי על זה כבר יש הרבה דיונים). למשל בשביל אנשים שמחברים את המחשב לטלויזיה אז האם זה מספק את כל ההגדרות הנדרשות וכו'. נ.ב. - ברור שזה לא הסיבה שבגללה בוחרים כרטיס מסך למחשב , אבל מעניין אותי לדעת גם לגבי זה , כי השוואה בין כרטיסי מסך יש בהרבה אתרים , אבל דווקא הפ…

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4 2.8Ghz, עם כרטיס מסך די מחורבן Ati Radeon 9600. מכיוון שאני משתמש במחשב למטרת משחקים, המחשב הזה כבר לא ממש מחזיק מעמד. מכיוון שאני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר יעיל על מנת להאריך את חיי המחשב שלי. יש בלוח אם שלי יציאה AGP 8x. השאלה שלי היא כפולה: א. האם יש בכלל טעם לעשות את זה? כלומר, האם שדרוג הכרטיס מסך שלי ישפר באופן מספיק רציני את היכולות של המחשב, או שהמחשב הזה במצב שלו מוגבל מדי להתמודד עם כרטיס מסך חדש? ב. אם יש טעם לעשות את זה, על איזה כרטיס הייתם ממליצים לצורך הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש והבנתי שיש כאלה שהם ממש ארוכים (gigabyte gtx 970) וראיתי כאן בפורום שיכול להיווצר מצב של "gpu sag" , האם התופעה הזו תמיד מופיעה ואם כן כיצד אפשר למנוע אותה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.