עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Raped,

הזמנתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום רק אין בו כרטיס מסך הזמנתי מחנות אחרת BFG GeForce 8800GT 512MB OC2 עכשיו זה יגיע עוד הרבה זמן קיצור חבר של דוד שלי יש לו חנות מחשבים הוא הציע לי להיום להביא לי Gigabyte GeForce 8800GT 512MB יענו לא OC רגיל ב1350 שקל זה דגם טוב?

3. ממ אז ככה, רכשתי את המוצר התקנתי והכל טוב ויפה אבל שאני מחבר את הרסיבר של השלט של המדיה סנטר הוא פשוט לא מתקין לי אותו.. לא הגיע איזה דיסק התקנה כלשהו והוא לא מתקין אותו אוטומטית.. הוא רשום בתור : eHome Ifrared Transceiver בDevice Manager ואני פשוט לא מצליח להתקין אותו.. מישהו נתקל בזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by dani,

יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע

5. Started by SEangel,

כדאי לקחת את הAIW (שלמיטב הבנתי, יכול "להפוך" עם דרייברים של אומגה ל9800 פרו (ואולי אפילו יש לו ליבה R360 עכשיו) או לקחת 9800 פרו (שאולי אפשר להפוך אותו לXT) AIW: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=6&cat3=259 PRO: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=1&cat3=9

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by sambusak,

אני הולך לרכוש מחשב המיועד לעריכת וידאו. אית האפשרויות שאני שוקל היא שימוש במערכת AVID. בשביל מערכת כזו אני צריך כרטיס מסך שיש בו יציאת וידאו. בנוסף ליציאת הוידאו אני צריך לעבוד על שני מסכים במקביל. סה"כ אני זקוק ל3 יציאות שיעבדו במקביל: 2 מוניטורים ווידאו OUT. באתר של ASUS, כתוב שבכרטיס SE מבוסס 9600 ניתן להשצנש ביציאת VGA, ואת הDVI ניתן להמיר לVGA או וידאו (לא טוב בשבילי). לאומת זאת בכרטיס XT שלהם, כתוב שישנן יציאות VGA וDVI (שניתן להמיר לVGA) ובנוסף יציאת וידאו. הקיצר, אני זקוק לכרטיס מבוסס ATI 9600 או X600, שיאפשר לי להפעיל את כל שלוש היציאות במקביל. האם מישהו יודע על רכטיס כזה? האם מישהו ניסה כבר ויכול להמליץ לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by tomg,

אוקיי אז ככה, לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, עם Raedon X800. עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים. אבל כשאני מחבר אני רואה את התמונה בשחור לבן והמסך כאילו קטוע באמצע... כאילו המסך יורד למטה ואז מגיע למעלה ועוד פעם יורד למטה. בקיצר אי אפשר לראות כלום ככה. יש למישהו מושג איך מטפלים בזה? ניסיתי לשנות את ה-refresh rate של הטלוויזיה לכל ערך בין 47-100, לא עזר להוריד את רמת הצבע, לא עזר, רזולוציה, לא עזר, hardware acceleration לא עזר. אין לי מושג מה עוד לעשות. עזרה מישהו? תודה מראש. (ד"א, הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-S-video לבננה שמתחברת למגבר, שמשם מחובר לטלוויזיה. ניסיתי לחבר ישירות לטלוויזיה וגם זה לא שינה כלום.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by ohadedwi,

שלום רב, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך 8800 GT של Leadtec . וקראתי מאמר על הכרטיס ATI 3870 של Sapphire . במאמר היה כתוב שהכרטיס של ATI עוקף את הGT בהרבה פרמטרים. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר טוב? והאם אני צריך להחליף אותו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. איך אני יודע איזה גירסת דריברים מותקנים אצלי(של הכרטיס מסך) ובכללי ואיך אני מוחק אותם? יש לי nvidia drivers בהוספה והסרה, זה הדריברים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. אני בונה מחשב (כנראה AMD) ורוצה בעיקר למשחקים כבדים כמו FAR CRY, SPLINTER CELL, COUNTER STRIKE וכד'. אחרי מאות ת'רדים שקראתי בנושא ומלא המלצות על כרטיסים ב1000ש"ח ומעלה, עדיין לא ברור לי אם המשחקים הנ"ל (וסוגיהם) יעבדו לי חלק טוב ויפה גם עם GFORCE4 או משהו בסביבות ה400ש"ח. חבר שלי הראה לי היום את SPLINTER CELL על כזה כרטיס מלפני כשנה והמשחק היה ברמה הגרפית הכי גבוהה, ברזולוציה של 1280X720 והכל הלך חלק ויפיפה. בלי קרטועים. בלי תקיעות. בלי שום בעיה. שאלותיי הן (חוץ מהקודמת) : האם בשביל לראות משחק מתקדם ברמה מעולה זה תלוי במרכיבי המחשב האחרים (ברמות רציניות, אני מתכוון. אל תגידו לי את הדרישות של הפנטיום או מהירות וכד'...)? האם- בשביל צרכים אלו- אוכל לקנות כרטיס מסך בסביבות …

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. זקוק למישהו שיש לו כרטיס טלויזיה MSI TV @ nywhere series. הנה,אפילו ב KSP יש אפילו את הכרטיס: http://www.ksp.co.il/hnavright.htm הכרטיס האמצעי. אני זקוק נואשות למישהו שמחזיק בכרטיס

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. כל הזכויות וכל המראות חסרות אפקטים, בGAMEPLAY זה נראה מטורף והכל ואצלי אין את האפקטים! nvidia 8800GT 2.13 מעבד -כפול 2 2GB ראם המשחק רץ על 1680*1050 חלק, אבל בלי אפקטים. 8X AA... הכל על HIGHEST הדרייבר של הכ. מסך מעודכן עד ל 185.68 (בטא) וזה לא פעל לי גם ב 182.50 (שזה לא בטא) תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by BaLiLi,

7600GS TD256M שעולה 600 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 לעומת 7600GS EXTREME TD256M שעולה 666 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1900 שמתי לב שההבדל בינהם הוא במהירות הזיכרונות והליבה וגם ברוחב הפס בזכרונות בגרסא הרגילה ליבה 400MHZ זכרונות 800MHZ Memory bandwidth 12.8 ובגרסת האקסטרים ליבה 520MHZ זכרונות900MHZ Memory bandwidth 14.4 האם אלה שינויים שאוכל להגיע אליהם בעזרת OC פשוט ? או שבאמת שווה להוסיף את ה66 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר?

14. Started by aldema,

מחפש אל.סי.די למשחקים בעיקר עד 2000 ש"ח חשבתי על ?Philips 190S5FS?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך של NVidia 6800gs ושי לו יציאהל טלוזיה אבל אני יכול לראות רק באחד מהם ולא בשניהם ביחד... משהו יכול להסביר לי איך אני עושה שיראו בשניהם במקביל את אותו הדבר ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

מישהו שמע על דריברים חדשים של NVIDIA שצריכים לצאת שישפרו משמעותית את סדרת ה FX

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by Radeon38,

טוב זה אחד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4713 מגיע עם DDR 5 זה שני http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4674 גם מגיע עם DDR 5 למה יש הפרש של כמעט 200 שקל בין השניים?? חוץ מעיצוב וצינורות "רגילים" ונחושת אני לא מוצא הבדל. אולי מהירות שעון יותר גבוהה בטוקסיק תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by YAYA24,

ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. איך עושים את זה? חחח יש לי כרטיס מסך Geforce 5200FX מה עושים בשביל לראות את המסך בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by eladbu,

אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by dragon772,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך x850pro של connect3d אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ממש אני יודע שהיא לא טובה כמו ספייר אסוס ו msi בגלל אני התלבטות אם לקנות את הכרטיס או לא, מה גם שלא מצאתי תמונות של הכרטיס הנ"ל וביקורות מישהו יכול להגיד לי האם החברה הזאת טובה ואיפה היא עומדת ביחד לחברות האחרות?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  23. אני צריך את היעדכון לכרטיס מסך יש לי REDON 9800 PRO של TUL אני צריך דרייבר דחוף כי נדבר לי הדיסק :'(

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. מישהו הצליח להשיג תיעוד בסיסי של דגמי 14 אינץ' ו-16 אינץ' עתידיים של היצרנית הטאיוואנית - שעתידים לכלול בתוכם מעבדי Ryzen 7000, מעבדי אינטל Raptor Lake וגם כרטיסי GeForce RTX 4000לכתבה

25. Started by Eonblueapoc,

ראיתי שיש לכרטיס מסך 8800 כמה גירסאות כמו: GTX ,GTS וכו'... אפשר הסבר קטן על כל גירסה וההבדלים בניהן? תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים