עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by davidcohen,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? 1.GeForce 7300 GS 2.GeForce 7600 GT תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by maor-a-,

לא כל כך מבין מה זה? מישהו יכול להסביר? ולמה בהרבה מפרטים/ נושאים אנשים מעדיפים לחכות לכרטיסים האלה שיצאו וקונים בינתיים משהו זול. מה ההבדל?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך 1900XTX512 קניתי אותו שיצא טעות שלא חיכיתי אבל אין מה לעשות איך אני יכול להקליט מהטלויזה למחשב תוכניות וכל מיני שטויות?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  4. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא כזה : CPU Type Pentium 4A, 2266 MHz Intel Brownsville D845GBV 512 MB (DDR SDRAM) רציתי לדעת איך הכרטיס הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 יעבוד על המפרט הנ"ל. עוד שאלה על הדרך , טמפרטורת המעבד שלי היא 56C וטמפרטורת לוח האם היא 48C, נורמלי?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. תגידו איזה מבין הכרטיסים האלה הוא הכי טוב... או שתציעו לי משהו יותר טוב שלא יעבור את ה-1600 לAGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=10548 או זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA682&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 חברה תעזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by Ic3 CuB3,

http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=74674&af=10 HP, 19", 8MS 1650 ש"ח. מישהו מכיר את המסך ?? הוא שווה את הכסף ?? איכותי ?? עמיד ?? תודה !! :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by roei88,

שלום ברשותי מחשב ניידLG X120 עם כרטיס מסך mobile intel 945 express. הדרך היחידה לחבר את המחשב לטלויזיה היא דרך חיבור VGA. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA-RCA? צריך ממיר מיוחד או משהו כזה או שמספיק הכבל? תודה!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. ?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  9. שלום ראיתי שבתוכנה שלי שמלווה עם הכרטיס מסך ישנה תוכנה שנקראת פלאס ביוס אבל אני לא יודע היכן אפשר למצוא עידכון לביוס של הכרטיס מסך ובמה זה תורם? האם אפשרי להוריד מהאתר ? נכנסתי לאתר ולא מצאתי כלום בנושא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by moskitos,

ההרקולס 9700 בא באדום למרות שראיתי שבאתר הוא בכחול והשאלה שלי היא האם גם ה-9700 פרו בא באדום או בכחול?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Kak,

פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by clubbers guide,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב באזור ה-700 שח. חשבתי על gigabyte gtx 550 ti 1GB או asus gtx 550 ti 1 gb. תודה

13. טוב סבלתי את ה geforce 5200fx מספיק זמן אבל הכל נגמר כשהפעלתי את המשחק Elder Scrolls Oblivion שלא סחב גם כשכל האפשריות מכובות או על הכי נמוך שאפשר על 640X800 :'( אז אני צריך כרטיס לAGP בסביבות ה700 ש"ח (לא צריך הגדרות כבוהות כי זה כבר לא יהיה עניין של הכרטיס) שהמשחק כמו זה יעבדו על NORMAL מינוס לא אכפת לי איזה יצרן.

14. Started by pazer005,

קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by ruler,

חברי עומד לפני קניית מסך חדש שיהיה מיועד בעיקר לסרטים וקצת משחקים . התקציב שלו זה 1600 ש"ח גג . אודה לכם אם תייעצו לו בבחירת המסך . עריכה:שחכתי להוסיף שהוא רוצה מסך 19'

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. Started by מתן123,

שלום קניתי מסך דק 19 אינצ של hp לפני איזה שבוע והוא מציג את התמונות לשולחן עבודה , משחקים ואייקונים ארוכים יותר, מתוחים יותר כלפי אורך ופחות כלפי רוחב כלומר נוצרת תמונה ללא איזון של רוחב ואורך..לדוגמא תמונות שאני פותח בתוכנת צייר כלשהי התמונה מוצגת כמו שצריכה להיות אבל שאני שם אותה לדוגמא כרקע אז היא מתוחה יותר כלפי מטה..וגם במשחקים אותו הדבר. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by t d,

שלום! הרגע חזרתי מצוייד עם 9800פרו, עם חיוך גדול אל הפנים. אך אבוי! יש לי בעיות בהתקנה, הסרתי את כל הדרייבים של הmx 440 , ואז הוצאתי אותו מהמחשב, הפעלתי את המחשב עם המסך מחובר אל הכרטיס המובנה על הלוח אם, והכל עבד. חיברתי את ה9800 ואליו כבל חשמל, יש לו מין כבל מפוצל שיוצא ממנו של חשמל, אחד חורים אחד פינים, אז חיברתי לאחד מהם את הכבל חשמל השני שיוצא מהכבל של ההארד דיסק, כשאני מפעיל את המחשב המסך שחור! נסיתי גם לחבר ישר כבל חשמל בלי המפצל שמגיע איתו, אך לשווא... כשאני מחבר את המסך הוא מזהה את החיבור (הנורה נהיית כתומה) אבל הוא פשוט לא נדלק כשמדליקים את המחשב! אנא עזרו לי, אני משתגע שהרגע הוצאתי 1500 שח וזה עוד לא בשימוש. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  19. שלום, ביררתי בפורום לפני כשבוע (בנוגע לכרטיס מסך לשימוש כללי) - וכולכם המלצתם על GT240 DDR5 של sparkle. משום מה, הוא אזל מהמלאי של כל החנויות שהחזיקו בו (rsm, noacomp). כעת ניתן להזמין רק כרטיס של חברות Palit או biostar. מה עוד, יש רק את גרסת ה-DDR3. על איזו חברה הייתם ממליצים? האם כדאי לקנות את גרסת ה-DDR3 1GB? או שבמצב זה יש כרטיס אחר מומלץ באותו מחיר (עבור שימוש כללי, HD, משחקים בינוניים כדוגמת SIMS וכו'). תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by _BooM_,

מכיוון שבניתי את כל המפרט והשקעתי הרבה זמן בדיקות וכסף על מפרט שקט ביותר אני מחפש כ. מסך באותה רמה. המסך שיש ברשותי זה 22" (1680X1050) אני "גיימר" מתחיל והכיוון כרגע הוא GTA4 החדש. תודה

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by Adielion,

חברה תעשו לי טובה ותכתבו את הכרטיסים שמיועדים לAGP חוץ מהג'יפות 4,5 ומגרסת ה9xxx של ATI תכתבו את השמות הדגמים ואת הכרטיסים לפי רמת הכי גבוהה לאחר מכןהפחות נמוכה וכך הלאה... ואם יש לכם ידע לגבי כרטיסים עתידיים של AGP בחצי שנה הבאה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by Guy King,

אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע, והגעתי למסקנה שאני אקח את ה-710 של סמסונג. עכשיו, ב-KSP יש את ה-710N ב-1590 ואת ה-710T ב-1930. מה ההבדל בין השניים? איזה מסך יותר משתלם? האם כדי להוסיף עוד 240 ש"ח בשביל לקנות את גירסת ה-T במקום ה-N, או שזה לא משתלם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by nottheguy,

הזמנתי MSI TI4200X8 64MB, ואני שוקל להחליף ל- Sparkle TI4200-8X Platinium 128MB. ההבדל הוא 230 ש"ח. כדאי? יש למישהו הצעה יותר טובה באזור ה-700-800 ש"ח? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

איך המסך? מכל הבחינות.. יש איזה פאקים קטנים? משהו שלא מוצא חין בעיניכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by holycat,

לחברי הפורום שלום, האם משהו יכול לתת לי חוות דעת על SAPPHIRE ATI READON 9800 pro אשר יש בדעתי לרכוש.? (אמינות, תמורה למחיר) תודה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים