עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Devil Servant,

שלום. יש לי מחשב עם כ. מסך מובנה ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה. ראיתי שיש דבר כזה חיבור VGA ל S VIDEO,אבל לא מצאתי שום מקום שמוכרים אותו בישראל. תהיהי אולי אתם מכירים תחליף לכבל הזה,אולי יש כרטיס שהוא לא כרטיס מסך שמאפשר חיבור לטלוויזיה? (אני אעדיף גם סוג של כבל כי אין לי ממש מקום לכרטיס,המחשב נמצא בוידיאו) ועוד שאלה: האם איכות החיבור לTV היא טובה? ז"א אפשר לקרוא בבירור טקסט? ומה הרזולוציה האופטימלית?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  2. אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. Started by hwforcer,

בדריור החדש מתקן מספר חסרונות מהקודם. ומוסיף תמיכה רכשמית ב WHQL www.nvidia.com

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מתלבט בין שני כ.מסך ,השימושים הם לאינטרנט ומשחקים לא כבדים הכרטיסים הם : 1. ATI READON X1300 2. GEFORCE 7300 GS תודה מראש

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

האם הכרטיס מסך שלי X1900XT מנצל את ה-Pixel Shader? יש לי 48 Pixel Shader, איך באה ליידי ביטוי הניצול?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. האם לכרטיסים אלו צריך לחבר מתח ישירות מהספק?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by dorviper,

שאלתי לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי אז... שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך וזה גרם לזה שכשאני צופה בסרטים בWMP או בBSPLAYER הצבעים השתגעו...זה גם בנגנים באינטרנט (וואלה לדוגמא) בBSPLAYER נכנסתי להגדרות צבעים והצלחתי לסדר את זה אבל זה כל פעם חוזר אחרי שאני סוגר את התוכנה הצבעים האחרים רגילים זה רק בתוכנות וידאו תודה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..

9. כמה אפשר לדרוש על כרטיס מסך 7600GT LEADTEK הכרטיס בן פחות מחודש ???

• 12 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by *BYZ*,

המחשב שלי תומך בחיבור AGP השאלה שלי זה: האם זה משנה איזה מהירות או שאני יכול להשתמש בכל מהירות שיש בAGP?

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by elad76,

כשאני מפעיל את BIOSHOCK יש כל מיני משולשים ומרובעים בכל מיני צבעים שמופעיל לי על המסך בהבזקים. באמצע המשחק המחשב עושה לי את הBLUE SCRREN של ויסטה ולאורך המשחק אני רואה מלא באגים,אזורים עם קווים שחורים עליהם,בלי תמונה וכאלה. עשיתי חיפוש Artifacts וראיתי בחלון שנפתח מלא נקודות צהובות כאלה,אחרי זה המסך נהיה שחור ואני עשיתי ריסטארט למחשב כשהדלקתי אותו כל התהליך של ההדלקה(הביוס,טעינה של מערכת ההפעלה וכו') היה עם נקודות קטנות מהבהבות מכל מיני צבעים. ברגע שנכנסתי לויסטה הכל נהיה רגיל. נ.ב:יש רעש ממש חזק של מאורר בזמן האחרון כאשר אני מפעיל ישומים כבדים כמו משחקים ואת 3DMARK.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by ftom2,

יש לי מסך SYNCMASTER 930B 19 ואני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, השאלה היא אם ה - 8800GTS יתאים לי או שבגלל המסך אני לא אוכל גם ככה לנצל את מלוא היכולות שלו (מבחינת רזולוציה) ועדיף לי לקנות כרטיס יותר זול?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by *R.S,

זה נכון של ל8800GTX ו 8800GTS יש רק יציאת DVI י?? אם למשל יש לי גם מסך CRT שאין לו יציאת DVI אז מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  14. שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by hashafanhakatan,

שדרגתי במזל טוב את ה TV שלי וכהמשך אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך של ה HTPC שלי . הפרמטרים שחשובים לי: * ציפסט של nvidia . אין לי סבלנות לשטויות של ATI על לינוקס * קריר *לא קרור פאסיבי * יכולת להוצאת HD * הורדת העומס מהמעבד בעיבוד וידאו ככל האפשר *יציאת HDMI * תקציב 300-450 ש"ח חשבתי ללכת על 220GT או על 9500GT . אשמח להצעות נוספות או דעות באופן כללי על הנושא .בנוסף האם לצרכים שהזכרתי מעלה משנה כמות הזכרון ו/או סוגו ( DDR2,DDR3 ) ? אילו פרמטרים נוספים אני צריך לקחת בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  16. Started by vito19,

שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by ron11,

הכרטיס הוא-GTX 470 כשאני משחק מישחקים רזולוציה 1920X1200 על גרפיקה גבוהה עם פילטרים יש תקיעות במישחקים וליפעמים גם הם קורסים השאלה שלי זה עם הכרטיס שלי תקול או ש"הצוואר בקבוק" של המערכת שלי תוקע את המישחק או לנסות OC למעבד 3.0ghz ולהוסיף עוד 1GB RAM (אוברקלוק אני מעדיף שלא כי אז המערכת לא תיהיה יציבה ) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by EpoXi,

שלום. יש לי כרגע CATALYST 10.5 וראיתי שיצא 10.9 אז הורדתי. לפני שאני מתקין יש לי שאלה. זה בסדר להתקין את הCATALYST החדש ישר על הישן ולדרוס אותו? או שעדיף למחוק את הקודם לגמרי? אם עדיף למחוק אשמח להסבר איך למחוק לחלוטין. נ.ב הכרטיס הוא HD4770 תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by YAYA24,

ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת איפה אני מוריד עידכונים לדריבר של HD 6970 SAPPHIRE ?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by Guy31,

מעבד E8400 מארז cm Elite 335 ספק כוח thermaltake tr2 430w אני רוצה לשדרג לhd5850 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2627 אבל אני פוחד מהגודל שלו שהוא לא יכנס לי אז חשבתי גם על זה http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2628 אבל אני יודע שיש בניהם הבדלים משמעותיים ואגב יש GTS450 בפנדה שווה משהו? מה כדי לעשות? השדרוג לצורך Pure gaming

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by snoamsai,

nvidia 560ti או radeon 6950 שניהם מיועדים למחשב amd עם מעבד 6 ליבות phenom . 4 g זכרון 1333 ghz . יש לי אפשרות לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך האם כדאי ? תקציב 1400 .

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. שלום וברכה, בימים אלו אני מתכוון לקנות מחשב חדש כאשר התצורה תהייה: לוח אם: Intel DP67BG כרטיס גרפי: Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 מארז: CoolerMaster HAF922 הכרטיס הגרפי גדול מימדים בצורה יוצאת דופן והייתי מעוניין לוודא שלא תתעורר שום בעיה עם השילוש הקדוש הזה; בסה"כ גם המארז הזה לא קטן. מעיון בנתונים של החלקים השונים לא הצלחתי להסיק בבירור האם יכולה להתעורר בעייה של מקום במארז או בעיית תאימות אחרת. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by ShayZigdon,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם - אז אם לא אני מצטער, ואם תוכלו להעביר את זה למקום המתאים, תודה. בזמן האחרון קרתה לי תקלה שחוזרת על עצמה. כשאני רוצה להכנס לאיזשהו משחק, אני נכנס ומיד אחרי כמה שניות המסך כאילו מתכבה כזה, הוא ניהיה שחור (המנורה שלו דולקת), אבל לא שחור לגמרי, אלא רואים משהו אבל חשוך מאוד מאוד, כאילו המסך שחור. עכשיו כשאני מכבה את המסך ומדליק הוא חוזר לעצמו ל4 שניות בערך, ושוב נכבה. אם אני יוצא מהמשחק ועושה את אותה פעולה - זה ממשיך. אם אני מכבה את המסך לכמה שעות ומדליק, זה מסתדר. בדקתי את המסך שלי על מחשב אחר והכל היה בסדר, אז ככל הנראה הבעיה היא בכרטיס מסך. יש לזה פתרון? אולי כבר בחומרה יצא או שהאבק גורם לזה. אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מצוין, ממש ל…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. Started by iyehuda,

אין לי צורך במשחקים אני פשוט רוצה לראות סרטים FHD בטלויזיה והבנתי שהכבל HDMI מעביר גם קול אשמח לקבל המלצה אגב המעבד שלי הוא E8400 הלוח שלי הוא של גיגבייט מדגם G31M-ES2L

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים