עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב, ברצוני לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל- X1900XT 7900GTX 7950 .. מי מהם אתם ממליצים + אם אפשר לראות קצת ביקורות/ השוואות בין הכרטיסים... תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  2. שלום לכולם אני לא ככ מבינה במחשבים ולפני שבוע קניתי את המחשב הראשון שלי קניתי בלי מערכת הפעלה לכן לא עשו לי הגדרות לכל מיני דברים(כגון דרייברים של רמקולים- כ מסך וכו) הבעיה שלי כרגע שכשאני מנסה לקרוא טקסט ולגלול למטה להמשך קריאה-זה נורא נורא איטי ומתבצע במין גלים כאלה רציתי לדעת מה מקור הבעיה? (הגדרות של המסך עצמו או של הכרטיס מסך? {יש לי כרטיס מסך של אינבידיה משהו אם זה חשוב-ומסך 19 רחב של CHIMEI?) ואיך ניתן לפתור אותה כמובן כל תשובה תתקבל בברכה תודה מראש לפונים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by adir89,

ניסיתי לחפש ולא מצאתי.יש ביצועים של הכרטיס באתר או במקום אחר?ראיתי שיש ביקורת לגבי ה HD4850 תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by pc student,

על פי מה שאתם רואים יש לי את הכרטיס הזה חשבתי בשביל מה הוא טוב ואיך ניתן לשפר אותו?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by eyalgo,

כתבתי את ההודעה הזו גם בפורום תמיכה טכנית אבל אולי פה יוכלו יותר לעזור לי: קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  6. עכשיו אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך, אבל אני מחפש כרטיס מסך טוב יותר מהנוכחי לי יש לי כרגע READON 9800 PRO ואני רוצה כרטיס חזק יותר.. אבל הלוח אם שלי יחסית ישן ומפעיל רק AGP8 עכשיו שווה לי בכלל להשקיע ולקנות חדש? ואם כן איזה? אני מוכן לקנות עד לסביבות ה500 שקל + ראיתי כרטיס מסך חביב READON HD 2600PRO אבל אני לא מבין בכרטיסי מסך אז הוא יותר טוב מהנוכחי שלי או לא?

• 13 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by arkady,

שלום D: אני קונה מחשב חדש בעוד כמה זמן ורציתי לדעת האם ההשקעה על ה500 שקל האלה שווה את ההפרש בין ה6800NU ל9800PRO או שעדיף לי לקחת את ה9800PRO ולשדרג בעוד כמה זמן? או בכלל לקחת את הX800 (משהו). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?

9. תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 300 שקל ועם יהיה צורך אז על זכרון ראם נחמד (אני חייב לציין שהכרטיס הוא רק ביגלל שאני מת לשחק קאונטר סטרייק סורס) אגב הכרטיס מסך הוא בישביל קאונטר סטריק סורס כי הככרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא לא טוב למשחק אז תמליצו הנה המפרט שלי : מעבד: אינטל פנטיום 4 1.8 זכרון פנימי: 256ram כרטיס מסך: geforce 4 mx 440 128mb דיסק קשיח : 60 ג'יגה עכשיו אני צריך שתגידו לי מה אני צריך להחליף בישביל שסורס יפעל נורמלי על גרפיקה טובה וFPS 40 בערך או 30 כמה שאפשר ושלא יהיה קטוע המשחק כמה שאפשר בקיצור שהמשחק יפעל נורמלי וכמו שצריך עם גרפיקה טובה ... כי בג'יפורס שלי הגרפיקה חרא וקטוע מאוד מאוד וחרא fps 10-15 על הגדרות הכי נמוכות שיש. אגב אני צריך שתגידו לי איך אני בודק…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by t d,

שלום, אי רוצה לקנות מסך חדש בגלל שה crt 17 שיש לי כבר 6 שנים נראה מעפן כבר, אני רוצה לקנות LCD 17INCH בסביבות ה250-300$, אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה להפיק את המיטב. מה אתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. טוב, בפורום תמיכה לא כ"כ עונים ואני די מעדיף להפנות את השאלה לכאן.. יש לי בעיה ואני אעתיק משם: לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וג…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by barakgal,

יש לי מסך 32 אינצ' חדש של סוני מסדרת bravia הוא מחובר דרך יציאת ה-hdmi שלו ל-dvi של כרטיס המסך שלי en7950gt של asus אגב זה htpc שאני משתמש בו כמחשב לכל דבר וענין ... הכרטיס מוציא רזולוציה של 800*600 וכאן מתחילה הבעיה אכן הראות היא ברמה גבוה !! אבל אני מאבד בערך שתי ס'מ מכל כיוון . השאלה שלי היא עם מה ראוי לשחק על מנת לסדר את הבעיה, לדחוס את התמונה דרך ההגדרות של המסך או לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך . כשאני משחק עם הרזולוציות אני תמיד מאבד בערך 2 ס'מ . בנוסף שמעת שיש ענין כל שהו עם ריפרש של המסך ושל הכרטיס מסך שהם צרים לעבוד בהתאמה ??

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by qpalzm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88830 הכרטיסים האלה פשוט מדהימים.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. הי קיבלתי הצעה ב KSP למחשב שכולל כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E בפורום מפרטים הציעו לי להחליפו ב Quadro FX570 של Nvidia או לחילופין ה-FireGL V3600 של ATI. התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר אשמח לקבל התיחסות לכרטיס המתאים לי ביותר בסביבות תקציב של 1000 ש"ח. אם הכרטיס הזה מחייב רכיבים אחרים (מעבד, לוח אם וכד') מסוג מסוים אשמח לדעת על כך שכן אין לי מושג ירוק בחומרה... תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

שאני משחק במשחקי GBA יש אפשרות לשים DDRAW ואני לא מבין מה זה עושה מישהו יודע? ???

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by hjkdghj,

SHADER MODEL 5 ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד :'( האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ??????? מה דעתכם, בבקשה עזרו לי רוצה לקנות עוד מחר....

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by ruler,

חברי עומד לפני קניית מסך חדש שיהיה מיועד בעיקר לסרטים וקצת משחקים . התקציב שלו זה 1600 ש"ח גג . אודה לכם אם תייעצו לו בבחירת המסך . עריכה:שחכתי להוסיף שהוא רוצה מסך 19'

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by regevino,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם של גיגה בייט X58 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2989#sp כרטיס המסך שלי כיום הוא גם כן של גיגה בייט - HD5770 מכיוון שאני מתעסק לאחרונה הרבה בעריכת וידאו, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך נוסף שיתמוך בטכנולוגיית מרקורי מצורף קישור מאתר של אדובי לכרטיסים שתומכים בטכנולוגיה הנ"ל http://www.adobe.com/il_he/products/premiere/tech-specs.html השאלות שלי הם: 1. האם מבחינת הלוח אם, צריכה להיות בעיה להשתמש ב-2 כרטיסי מסך בו זמנית מחברות שונות (NVIDIA ו-AMD)? 2. האם אתם מכירים או יודעים על כרטיס שתומך בטכנולוגיה הנ"ל ויותר זול מה-GTX570? 3. האם מלבד תמיכה בטכנולוגיה הנ"ל, אני אקבל עוד אילו שיפורים (חיבור יותר מסכים, רזולוציות גבוהות…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. HD3850 לבין 8800GTX? מי מהם יותר טוב?(נירא לי 8800GTX אבל אחרי שATIלא הצליחו עם ה2900 הם שיפרו אותו כדי שיתחרה בעצם ב8800 ואז NVIDIA כבר הוציאה את 9800,בגלל זה אני לא בטוח) והכי חשוב עד כמה ההבדל גדול בינהם?(באחוזים)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by cold fire,

האם יש כבר ניידים אם כרטיסי מסך שתומכים בdx10 ואם יש אז אפשר קישור...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. חיפשתי במקומות - KSP, SKYPC, איבורי, פנדה מחשבים ואין להם. לפי מה שהם אומרים גם לא יהיה.

23. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1196 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1197 כמה צינורות יש לכל אחד מהם ? ההבדל ביניהם אמור להיות רק הקירור ? יש הבדל של מהירות זיכרון/ליבה חוץ מהקירור ?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  24. יש פי כמה וכמה חברות( ובינהם חברות ממש רציניות) שמייצור כרטיסי מסך של NVIDIA מאשר כמה חברות קטנות שמיצרות עבור ATI האם זה שאלה של זמן עד שזה NVIDIA יפציצו בכרטיס שלא יראה ממטר את ATI הרי ברור שתמיד יש חדשנות השאלה אם זה יקרה בזמן הקרוב או שחברות כרטיסי מהסך של NVIDIA עדיין ימשיכו לחכות בצד עד ש NVIDIA יעשו צעד

• 5 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים