כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
קיבלתי כרטיס מסך חדש, עד כה היה לי את הכרטיס המובנה על הלוח, הכרטיס המסך החדש עבד יפה לפני כמה ימים על המחשב של אחי. בכל אופן, הרכבתי את הכרטיס מסך החדש, אך המערכת לא מצליחה לזהות לי אותו. שאלתי בת'רד כאן '> http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=261391&st=0entry1217646 ושלחו אותי לכאן, אולי אתם תדעו מה הבעיה, בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD 3000 + 512MB ADATA +Gigabyte Mother Board+ Radeon 9600XT Saphire הבעיה היא שכשמפעיל משחק, אחרי כמה דקות המשחק פשוט נופל חזרה לוידוס (ללא שום הודעה) או פשוט תוקע את המחשב למצב של - Power Off - זה הדבר היחיד שמשחרר אותו. מבחינת DRIVERS הכל מעודכן 1000%. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? להחליף את הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, מאז שהכנסתי את הכרטיס החדש שלי למחש הוא עושה המון רעש. באמצע היום לא שמים לב אבל המחשב שלי עובד 24ש ובלילה זה מאד מפריע למרות שאני בכלל לא משתמש במסך. יש אפשרות לכבות את כרטיס המסך כשלא משתמשים בו ( כמו שמהסך נכבה לחיסכון בצריכת חשמל ) או אולי אפשר להעביר את הכרטיס לצב שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כן אני יודע שהדבר לא משפיע כלל במסכי LCD, ואני יודע שהשאלה קצת מוזרה, אבל האם מישהו יודע או מכיר מסך LCD 17" ומעלה עם ריפרשרייט של מעל 85Hz ? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
היי ,יש לי גיגהבייט 9550 ,128 ביט ,וכולם כל הזמן מדברים שהוא אוברקלוקר טוב ,וגם ראיתי בדרייברים של אומגה שאפשר לשנות לו את הביוס ולהמהיר אותו ל9600 לפחות. מישהו יכול להסביר לי במפורט איך עושים את זה ,כי אין לי מושג ואני לא רוצה לקחת צאנס לדפוק כרטיס חדש. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פרמטתי תמחשב אתמול ומאז יש לי 2 בעיות - 1. הכרטיס מסך מזוהה כ r 9550 אך יש לידו סימן קריאה צהוב (אחרי שהתקנתי דריברים, בהנהל התקנים זה מופיע) 2. כשאני מפעיל תתוכנה של הכרטיס TV שלי (life view 2000) אז הוא כותב לי this graf cnnot be view (משהו כזה) ואז יוצא, איך מסדרים את הבעיות הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס ובחשבונית רשום : MSI NX6600GT TD128E האם זה אותו כרטיס? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
xfx 6600gt agp ?? כי נכנסתי לאתר שלהם ואני לא יודע איזה מהם הוא הנכון? (הראשון או השני?) Performance Graphics Core: 256-bit Memory Interface: 128-bit Memory Data Rate: 1000 MHz RAMDACs: 400 MHz
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי P4 3.00 Ghz Asus P4P800 GeForce FX 5600 256MB 1024Mb DDR וקיבלתי את התוצאה הבאה : :s05: :s05: :s05: ?!?! עריכה : עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, זה עדיין לא עוזר, ה FPS תמיד נע בין 1 ל 0
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לבטבל את ה vsync יש לי radeon 9800 pro עם גרסה דירוברים קאלטיסלט ccc אני חושב 1.12 קיצר אני לא מבין איך לבטל שם את vsync לא מצאתי את זה אפשר עזרה ? והאם כדאי לבטל דבר זה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בדקתי את הביוס שלי וראיתי שם בקטגוריה של ווידאו משהו כתוב שני דברים אחד היה כתוב AGP ואחד היה 64MB שניתי את ה64 ל128 זה טוב? אה והכרטיס שלי זה gigabyte radeon 9550 128mb 64bit
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
כרטיס מסך מדגם leadtek Ti4400. ניסיתי לשמן את המאורור, אך ניסיון זה לא הצליח. למעשה ובלית ברירה ניתקתי אותי מן הכרטיס כי אני לא עומד בעוצמת הרעש. האם ניתן להשאיר את המצב בעיניו כשאחד המאווררים (מתוך שניים) מנותק? או כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביחס לקופיגורציה. 3138, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 512MB X2 DUAL DDR 400 HD 40GB 7200 ללא OC. כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) אבל בכל זאת. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למישהו שיש לו כרטיס טלויזיה MSI TV @ nywhere series. הנה,אפילו ב KSP יש אפילו את הכרטיס: http://www.ksp.co.il/hnavright.htm הכרטיס האמצעי. אני זקוק נואשות למישהו שמחזיק בכרטיס
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ראדון 9700 פרו 128 מ"ב.. זיכרון פנימי 512 די די אר. מעבד פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ... כשאני משחק בפיפא המשחק משום מה לפתע קורס, מראה לי לשנייה וחצי מסך כחול כזה מפחיד ודופק ריסט ואז כשהמחשב עולה הוא נותן הודעה שהוא- recovered from seriious error... יש לי את הדרייברים של ati לכן אני לא יודע מה הבעיה! מעבד חלש? קירור? בתודה מראש, שי
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT הדגם הרגיל, ביצעתי לו OC נחמד ל 585/1250 האם יש אופציה לצרוב לכרטיס ביאוס כלשהו שיפתח לו עוד צינורות עיבוד וישדרג אותו כמו שניתן עם כרטיסים אחרים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה השאת ואני לא מבין בה בערך כלום...למשהו יש מדריך בעברית או הסבר קצר על איך עובדים איתה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא. : LCD MAG 19" LP917. מומלץ? תכונות? תמונות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1467-x-x-x מעניין.. הרצת משחקי HIGH END על כרטיסים בינוניים ומטה. כמובן שה R9550 לוקח את כולם בגדול.. Conclusion The current crop of entry level AGP graphics cards are all based on last generation technology, and it really shows in the benchmarks. We should also note that the Radeon 9550 card is the only card that wasn't originally introduced as an entry level solution, and could explain why it outperformed all the other cards so badly. It just goes to show that a wily veteran can still take the mediocre rookie to school. If you're looking for a video card, we advise you to open your wallet a little wider and push your budget up …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=975 נסו ופרסמו תוצאות. ואל תשכחו להשוות טמפרטורות כמובן.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-