כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
בגלל שהסדרה כרטיס המסך הדור הבאה של ati הולכת לצעת פחות משבוע אז הרשת "מתפוצצת" ממידע. בקשר לביצועים אז כך הכרטיס הכי חזק בסדרה הx1800xt הולך להוציא 9100+ ב3dmark05 שה7800gtx מוציא רק כ7600 בנוסף במשחקי שתומכים בsm3 כנראה הוא הולך להוציא ביצועים משוגעים עד 90 אחוז יותר ביצועים בfear עד 40 אחוז יותר ביצועים בbf2 וגם עד 20 אחוז יותר ביצועים בfarcry יותר ממה שמוציא ה7800gtx אבל יש משחקים שהתוצאות שלו נמוכות בכ20 אחוז מה7800gtx כמו splinter cell וpainkiller מהירות השעון של הx1800xt תיהיה 625 למעבד ו1500 לזיכרון עכשיו בקשר לpipelines לx1800 יהיה 16 צינורות עיבוד פיקסלים ו8 צינורות shaders לx1600 יהיה 12 צינורת עיבוד פיקסלים ו5 צינורות shader ולx1300 החלש ביותר יהיה 4 צינורות ע…
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום! בגלל שאני מתכנן לקנות מפרט חדש לסימולטור טיסה שלי, אשר יכלול כרטיס מסך, עלתה בי שאלה- באופן טבעי הייתי מעדיף כרטיס מסך חדש וחזק, מהטובים של התקופה, אבל מצד שני ישנן הרבה סתירות באינטרנט לגביי חשיבות הכרטיס במשחק הספציפי הזה. כמובן שאני חושב שכרטיס מסך יותר טוב יתרום אבל השאלה היא האם הביצועים שייכים למעבד או לכרטיס מסך בעיקר. בקיצור, אני מתלבט אם לקנות כרטיס יקר או כרטיס זול, וחשבתי- האם ניתן להזמין כרטיס מסך לניסיון של שבוע או משהו כזה? האם ישנן חנויות בהן אפשר להתנסות בכרטיסי מסך שונים? בקיצור, האם ישנה דרך לקבל רושם על כרטיס מסך לפני שאתה לא יכול לחזור אחורה? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD חדש-ViewSonic VE710s, עכשיו אני בעיקר משחק במחשב..קצת אינטרנט קניתי את המסך הנ"ל במחיר של 2220 ש"ח.. בעוד שבBUG למשל ניתן להשיג את המסכים הנ"ל שניראה לי שהם יותר טובים בפחות כסף. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1289&scat=220&tcat=24 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 הא יצאתי פראייר במידת מה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, האם משהו יכול לתת לי חוות דעת על SAPPHIRE ATI READON 9800 pro אשר יש בדעתי לרכוש.? (אמינות, תמורה למחיר) תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4 Ghz HT FSB 800 Intel BONNANZA (i875P) +SB +Lan +S-ATA HT FSB800 Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz אני הזמנתי R9800 PRO
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה תראו אני מתלבט בין 9800GX2 או 8800GT עם SLI או HD4870 עם 1024M אני לא מתכוון לעשות לא OC מה מבינהם הכי חזק לפי דעתכם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך למחשב מעולה! אבל אין לו ובדקתי יציאת טלויזיה. עכשיו איזה כרטיס טלויזיה טוב ברמה איכותי כדאי לקנות כדי שאפשר יהיה לשמור סרטונים מהטלויזיה בתור DIVX מקומפרס ? דרך אגב כרטיס המסך שלי ATI RADEON PRO 128MB 9800NP ואין לו יצאית טלויזיה בדוק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי כולם.... אחרי שהקטליסט המקורייים לא עבדו על המחשב שלי החלטתי לנסות את האומגהה... עכשיו הכל עובד מצוין אבל הבנתי שבמקרים מסוימים האומגה יכול לשפר את הביצועים של הכטיס מסך עד מאוד... למשל להפוך אותו ל9700 וכד'... אז אם אני יכול, איך אני עושה את זה... דבר שני, מה מטרת כל התוכנות הקטנות שהבאות עם הדרייברים (MULTIRES, RADCLOCK, ואיזה בנצ'מר קמוזר כזה...) ודבר אחרון, למה ההרייברים של אומגה תופשים ג'יגה מהדיסק הקשיחחח??? (בADD\REMOVE PROGRAM כתוב שזה תופש 1018 מגה בייט....!!!!) תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן, ה-7600GT שלי, כמו גם של כולם עושה רעש של מנוע סילון כשהוא מתחיל קצת להתאמץ. אני יכול לקבל את זה שזה קורה במשחקי תלת מימד, אז גם ככה כל הסביבה כבר לא כל כך שקטה (מוסיקה, פיצוצים וכו'). מה שיותר מפריע לי, זה שכשאני עושה פעולות יחסית "פשוטות", למשל אם יש לי איזה תוכנה בחלון command שמריצה הרבה מאוד טקסט, או אפילו כשאני עושה scroll רציף (לחיצה על כפתור ה-scroll והזזה של העכבר למעלה/למטה) הכרטיס מתחיל להשתולל. מעניין שכשאני בודק את הטמפ' שלו, היא בכלל לא גבוהה. ז"א הוא לא מפעיל את המאורר בגלל שהוא מתחמם, אלא לפי כמה פעילות הוא צריך לעשות או משהו כזה. יש למישהו מושג איך אפשר להשתיק אותו? הייתי קונה לו קירור נורמאלי, אבל אני קצת מפחד מהקטע של להתעלל ברכיבים שעלו לי בכל …
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שאני משחק נגיד בהאלף לייף הכרטיס פתאום משלים לי פרטים , מה שלא ממש צריך להיות בכרטיס רגיל , ולפעמים גם דברים נמתחים כמו מין באג כזה. השאלה ככה זה צריך להיות? והאם שאני נוגע במארז הוא צריך להיות חם? כי כשאני נוגע בו הוא ממש חם !!!
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים בערך כרטיס מסך x1950Pro הכל סוס במשחקים אבל דבר אחד לא טוב, כל הסירטונים שאני רואה באינטרנט בצבעים מוזרים חבל על הזמן .. אני לא יכול לראות סירטונים באינטרנט.. כל הסירטונים שאני רואה זה בצבעים מוזים מעורבבים עם סגול, צהוב, אדום. זה קורה לי גם בדריבר שקיבלתי עם הכרטיס מסך וגם עם הדריבר שהורדתי מהאתר של ATI הגירסא האחורנה של שיש באתר. אהה שאני מסיר את הדריבר הכל טוב כל הסירטונים באינטרנט עובדים חלק אז מה הבעיה יכול להיות? יכול להיות מקודדים אולי? בבקשה תעזרו לי...!
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם בלוח הזה 775Dual-VSTA של אסרוק יתמוך בכרטיס מסך הזהWinFast PX6600 GT TDH באפיק של PCIEX
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אוקי ככה יש לי 7800 gt של gigabyte וכשאני מחשק, בדרך כלל NFS MOST WANTED הכרטיס מגיע לבין 65-70 מעלות ב 5-10 דקות משחק הראשונות אם מישהוא מבין בו אז שיגיד לי אם זה בסדר?? כי אני לא יודע אם ככה זה צריך להיות כי 65-70 זה דיי מטורף לא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. אם ונגיד אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב כלומר שיראו נגיד סרט שמנוגן על המסך של המחשב על הטלוויזיה. איך אני עושה את זה. (מפרט שלי בצד... אם זה קשור בכלל) איך אני מגדיר את המסך של הטלוויזיה של כמסך ואת המסך של CLONE? (בבקשה זה דחוף :-[)
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין 3 שנים פנטיום 4 2600 מגה הרץ נשרף לי הכרטיס מסך מחפש משהו נורמלי בסביבות ה500 אולי טיפה יותר או טיפה פחות לא בשביל משחקים או גרפיקה...משהו חמוד כזה..
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המערכת שלי E8400 2GB 8800GT נכון לעכשיו במשחקים FAR CRY 2 ,COD5 CRYSIS EARHEAD שחקתי על 1280X1024 ועל הגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו טוב מאוד. אני שוקל להחליף ל 22' האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולציות של המסך החדש או שאני אצטרך להחליף כרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך + ספק עד 1000 שקל משו שיהיה טוב למשחקים.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב GFORCE FX5200 AGP*8(מה שיש לי) או GFORCE FX5950 כמו כן מה ההבדל בינהם הסבר מפורט אני לא כל כך מתמצה בתחום כמו כן יש לי מסך MAG 1600*1200 וזכרון 256 RAM ומעבד אינטל 2.4 והכרטיס מסך לא ממצה את היכולות שלו למה זה קשור? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני שם במחשב שהזמנתי GTX 570 איזה מותג נחשב טוב / אמין יותר מ 2 הדגמים הנ"ל או היתם ממליצים על מותג אחר או אולי זה בכלל לא משנה תודה . PNY GTX570 1280MB GAINWARD GTX570
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מסך LG L1730B ואני מנסה לשנות את זווית ההטיה של יותר אחורה - אין לי מושג איך עושים את זה... משהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
XFX GeForce 6800 XTreme 256MB DDR3 XXX edition האם שווה לקנות את הכטיס הנל ב 1088שח האם הקרור סטוק יספיק לאובקלוק או שכדי להשקיע ב זלמן VF900CU LED? והאם הזלמן יצדיק את המחיר שלו? תודה :yelclap: ---EDIT--- והאם הכרטיס יספק את המשחק STARSHIP TROOPERS ?
-
- 11 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=2064&osCsid=1db0cf05e3d24c9dd4587d80f22d8b89 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11661 אני מחכה לX800GTO2
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לפני שאני קונה רציתי לדעת אילו דגמים נחשבים שקטים ואילו רועשים יחסית בדגמי ה6600GT? אני כנראה הולך על pine xfx 6600GT AGP .
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש מסך crt. אני צריך את זה בשביל מישהו שמבלה הרבה זמן מול המחשב וכל הזמן כואבות לו העיניים. התקציב הוא כ-1500 ש"ח. תעזרו לי בבקשה לקנות משהו טוב, עם refresh rate גבוה ואיכות טובה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי.... קניתי את הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378835 קיים משוהו מממש דומה זה - ויש בו הבדל שאני לא יודע מה המשמעות של זה.... memory unterface = 128 מול 128 MB.: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379231 תגידו לי דחוף אם לבטל את זה ולהזמין כבר את ה 1500 וזהו, כמה שיוצר מהר בבקשה בבבקשה תודה ראש
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-