עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shuy,

האם אפשר להמיר אות בצורה פסיבית מ-RGB Component ל-RGB D-SUB (חיבור VGA)?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by THE-MASTER,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב GFORCE FX5200 AGP*8(מה שיש לי) או GFORCE FX5950 כמו כן מה ההבדל בינהם הסבר מפורט אני לא כל כך מתמצה בתחום כמו כן יש לי מסך MAG 1600*1200 וזכרון 256 RAM ומעבד אינטל 2.4 והכרטיס מסך לא ממצה את היכולות שלו למה זה קשור? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. זה המפרט של המחשב החדש שלי: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 @ 3.0Ghz 1MB FSB800 Gigabyte GA-P35-DS3L Compucase HEC 6A19 400TR Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 MX518 Gaming-Grade Optical Mouse מה אתם אומרים ? טוב, רע, בינוני דא"ג איך מוסיפים מפרט לפרופיל [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  4. שלום היום נתקלתי בזה לראשונה שאני לא רואה את התמונה של הסרט רק בטלויזיה לא במסך המחשב. אני רואה מסך שחור כזה במקום. ואם זה קשור לדריברים חדשים שיצאו אני אשמח אם תתנו לי אותם פה תודה רבה לעוזרים.

5. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי מכייון שהכרטיס הקיים כבר זקן (sapphire 6950 2GB) ואני קצת דואג לגבי המשחקים החדשים של 2016 האם הכרטיס שלי יוכל להריץ אותם. המפרט שלי כרגע הוא: לוח : GIGABYTE Z68UD3-HB3 מעבד: I5 2500K @4.3GHZ קירור למעבד נוקטואה D12 זיכרון : corsair vengence 16GB cl9 1600 ddr3 ספק : antec HCG750 750w מארז CM690II מסך פיליפס 1920/1080 ועוד LCD FHD גם שמחוברת למחשב לסרטים. בעתיד כנראה מסכי 4K שניהם . ההתלבטות שלי הייתה אם בין ללכת על הכי טוב שזה 980TI G1 או של EVGA דגם CLASSFAID או פשוט לרדת קצת בכוח מפחד של צוואר בקבוק בעתיד. אני משאיר את שאר העזרה לכם. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by athi,

geforce 7900 gt יתמוך חלקית בdx10?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. אני הורדתי סרט כלשהו...עכשיו הייתה לי בעיה בהתחלה שאי אפשר היה לפתוח אותו....עשה לי DONT SEND ל אקספלורר ואח"כ ל BSPLAYER טוב אז החלטתי להתקין קודקים חדשניים יותר....עכשיו זה פתח לי את הסרט זה מראה לי אותו והכל..אבל יש בעיה...זה מראה לי מלא קוביות כאלו...ולא רואים כמעט כלום בסרט את האנשים ושאר הדברים...הרבה קוביות או שרואים ככה : מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ? בבבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by aescrdni,

שלום, ברשותי משחק מחשב. המשחק מקרטע למדי על מחשבי. בדקתי ומצאתי שאני עומד בכל הדרישות המומלצות של המשחק- פרט לשני פרמטרים: הזכרון וכרטיס המסך. יש לי תקציב רק לשדרוג של האחד מהם. שאלתי היא- האם הגדלת הזכרון (מ-512mb ל-1gb) תפסיק את הקרטוע, או שמא שדרוג כרטיס המסך (מ-geforce 5700fx ל-geforce 6800le) יעשה את העבודה (ולא רק ישפר את הגרפיקה)? תודה.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by itay-s,

יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. מישהו יודע מתי יצאו הדגמים היותר זולים של סדרה 8 של nVIDIA ?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Master17p,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך בשנת 2007, ואחרי כמעט 3 שנים הוא נפח את נשמתו, ובמסגרת האחריות החליפו לי לכרטיס חדש, האם על הכרטיס החדש אני צריך לקבל 3 שנים אחריות, או שהאחריות תפוג כעבור 3 שנים מתאריך הרכישה המקורי 2007) הכוונה היא האם אני לא מקבל אחריות נוספת ל-3 שנים על הכרטיס החדש?! הכרטיס הוא מתוצרת אסוס, Geforce 8800 gt תודה רבה לעונים!

12. דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by talk1977,

שלום , אני חדש ומקווה שפתחתי הודעה במקום המתאים ! אני רוצה לקנות את ה 8800GT החדש , יש לי ספק 500W עם 28A ב +12V האם הכרטיס יעבוד??? אם לא אז איזה ספק מומלץ עד 250 ש"ח ??? תודה מראש טל

14. Started by Shoko,

:s05: עזרה בבקשה קניתי כרטיס מסך חדש sapphire radeon x1550 512mb שהחליף את ה- 5200 הישן ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מהדיסק התקנה(גירסא 7.4) וגם מהאתר שלהם(גירסא 7.9) אחרי שאני מפעיל תדרייבר מופיעה שגיאה http://www.siz.co.il/up/3gzmnewykot2.bmp עזרה דחוף =( אני כבר מת לשחק XDDDD

15. Started by skp333,

איך הכרטיס הזה נותן תמורה לכסף? ATI RADEON 3850 512 mb DDR3 Retail אם יש המלצות אחרות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by shoeyal,

האם יש תחליף אלחוטי במחיר נורמלי להעביר תמונה ממחשב ל TV

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by eranmor,

אני גר ברחובות ואני רוצה לקנות ראדון 9500 לא פרו(!) אין לי בעיה להגיע לנס ציונה או לראשון אבל המחיר צריך להיות בערך 950 שקל...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by danielhasan,

אני רוצה לדעת איך אני רואה מה הטמפ' של הכרטיס ועל הדרך גם איך אני יוצר פרופילים למהירות של המאוורר שברגע שאני נגיד מתחיל לשחק אני ישים על מהירות גבוהה יותר ככה שהכרטיס יתחמם פחות .. תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by 0noname1,

מה הכרטיס הכי טוב ל 1440x900 בלי שום קשר למחיר מה מציג את הביצואים הכי טובים

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  20. הדלפה בטוויטר אודות ניקוד 3DMark ממעבד משולב בדור ה-Ryzen 6000 נותנת לנו טעימה מהשיפור הצפוי עם המעבר מארכיטקטורת Vega וותיקה לארכיטקטורת RDNA 2 עדכנית ויעילה יותר - שיוכל להשאיר מאחור כל ליבה גראפית מובנית אחרת שזמינה כעת ואולי אפילו את כרטיס ה-GTX 1050 Ti הייעודילכתבה

21. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לפי דעתכם ולמה .. תפרטו..!! Geforce7800GTX או Readon x1800xt ?? האם הם מחזיקים את FEAR על המקסימום חלק ..? ומה יותר כדאי לקנות..!

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Parade Launches DisplayPort™ 2.0 -to- HDMI™ 2.1 Protocol Converter Solutions היכולות של DisplayPort™ 2.0 שממיר ל- HDMI 2.1 מדהימות וזה חשוב לאנשים שיש להם מסך 12bit צבע ורוצים את כל הפרוטוקול של HDMI 2.1 רוצים לחבר מכשיר נוסף לרסיבר וכך לבחון מה טוב יותר לשמע או תמונה בין HDMI או DP יש כאן אין ספור אופציות פיענוח והמרה https://www.paradetech.com/products/ps196/ השאלה הגדולה באיזה מוצרים מוגמרים נראה זאת ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. אני מעונין לקנות כרטיס מסך ati x1950 pro אבל הלוח שלי הוא asus a8n sli deluxe מה שאומר שיש לו chipset של nvidia אז חשבתי שאולי כבר עדיף כרטיס של nvida כנראה את ה-7900gs מה אתם אומרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. יש את הדגם הזה >>>> ATI RADEON X1300 TV/DVI PCI-E Professional Gamer Edition - AVIVO - Fancooler -512 MB 256bit DDR2- GC-RX1300(PRO)G2-E3 המחיר שלו 706 כאן יש 256 ביט! אך המעבד שלו 1300 ויש את זה>>>> ATI RADEON X1600PRO GAMER EDITION TV/DVI PCI-E - AVIVO - Fan Cooler - 512 MB 128bit המחיר שלו 928 וכאן יש 128 ביט אך המעבד שלו חזק יותר 1600 אשמח אם תענו לי בהקדם ותסבירו לי גם למה כדאי לי לבחור בו! תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by PzD,

אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות

• 7 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים