כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
כמה אחוזים ינוצלו על המפרט הבא P4A 2.6 512MB DDR 3200 P4v533MX והלוח הוא 4 AGP הכרטיס יתאים ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קיצר אני רוצה לעשות VMOD ל 9500PRO שיש לי ,צריך עזרה ,כיוונים וכו ,קירור יש לי . עם מישהו עשה פעם לכרטיס ויכול להביא עצות יותר ממוזמן . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
הזמנתי MSI TI4200X8 64MB, ואני שוקל להחליף ל- Sparkle TI4200-8X Platinium 128MB. ההבדל הוא 230 ש"ח. כדאי? יש למישהו הצעה יותר טובה באזור ה-700-800 ש"ח? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך טוב עבור מחשב חדש בבית. השימוש במחשב היינו שימוש ביתי רגיל פלוס מעוניין להמיר בעזרתו קלטות וידאו ישנות של המשפחה לקובצי מחשב או לDVD . עריכת תמונות ברמה בסיסית+ המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא שולט בתחום הכרטיסים, מעוניין שתכוונו אותי למוצרים מבית Leadtec או Asus ( הסיבות עימי ) התקציב הוא עד 800-900 ש"ח לא יותר הנטייה שלי היא לחפש מוצרים ללא מאווררים ורק עם גופי קירור פסיביים גם לטובת שקט וגם למניעת בלאי של המאווררים, לא יודע למה אני תמיד נרתע מכרטיסים עם מאוורים חזקים או גדולים מחשש לתקלות. אשמח לקבל פידבק גם בנושא. טיפה רקע על המחשב רמת המחשב Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם Asus P5K זיכרון 2K ( טרם החלטתי 667 או 800…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על הכרטיס, רכשתי את ה Haupauge pvr150. אני סובל מקצת קשיי הסתגלות והייתי רוצה לשאול כמה שאלות את בעלי הניסיון: 1. האם הצלחתם לקלוט שידורים דרך הטיונר? לי יש כבלים ודרך כניסת הוידאו אין לי כל בעיה, אך בחיבור הטיונר אני מצליח לקלוט את התחנות רק בתמונה בלי סאונד. 2. הבלסטר לא מתפקד אצלי. נראה לי שזו לא בעיה של קוד אלא שהוא פשוט לא משדר כלום (בדקתי את השידור שלו עם מצלמה דיגיטלית שרגישה לאינפרא אדום). כמו כן, יש שתי תוכניות לקינפוג הבלסטר ורק אחת עובדת אצלי, השניה נותנת שגיאה כשאני מנסה להריץ אותה. אולי שם הבעיה. ניתקלתם במצבים דומים? תודה על זמנכם. נועם.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! אגב, הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות עם מישחקים ישנים (כניראה שהם DX7) ודברים דו מימדים אז ניכנסתי ל DXDIAG עשיתי TEST DIRECT 3D ובבחינה הראשונה הוא ניכל ובשתים האחרות הוא הצליח וזה מה שהוא כתב בבחינה Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) וגם איפה שהוא מראה פרטים על הכרטיס הוא לא מצליח לזהות את כמות הזיכרון אבל בדריבר הוא מצליח לזהות וגם באמת חלק מהתוחנות לא מזהות כמו שצריך וחלק כן ניסיתי להתקין DX9C מחדש התקנתי עד העידכון של יוני ומה לא ניסיתי לא הצלחתי ליפתור את זה חוץ מלפרמט אני חושב שניסיתי הכול אפילו דיברתי עם NVIDIA וגם הם לא הצליחו לזהות את זה בספורט שלהם (שדרך אגב עונים שהם ממש מהר)
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, האם בכ-2,500 ש"ח יש כרטיס אחר שעדיף עליו (בחו"ל או בארץ) כרגע או במהלך ה-3 שבועות הקרובים ? תודה
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש וחסר לי כרגע כרטיס מסך. חשבתי ללכת על ה 6600GT שעושה רושם שהוא מצויין. אבל אני מפחד להצטער אחרכך שיגיעו ה 6800 ב PCI-E התקציב שלי יאפשר לי ללכת על 6800NU שאמור לעלות 300-400 שקל מעל ה 6600GT . אם מדובר בכמה ימים אז אני אחכה.. יש לכם מושג ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קניתי לפני כמה ימים את geforce 9800LE 128mb אז ככה.. יש לי איזשהי תוכנה שהיא כמו משחק.. והיא ממש חשובה.. ועכשיו היא לא פועלת.. כשה אני נכנס לשם נהיה מסך שחור ורשום "sync out of range" יש לכם מוסג איך לתקן את זה?? כי זה ממש חשוב לי.. תודה
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת,מה הדרייבר הכי טוב והכי עדכני לכרטיס MSI RADEON 9800 PRO ? ואם אפשר לינק להורדה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
איזה כרטיס יש לו יחס תועלת/עלות יותר גבוה? והאם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחירים שלהם הוא 100-120 ש"ח, תלוי איפה מסתכלים, זה באמת שווה את ההפרש? ובבקשה, רק אנשים שמבינים בנושא להגיב, כי זה באמת חשוב לי, חקרתי על המחשב החדש שאני רוצה לקנות כבר שבוע של חפירות אינטנסיביות, אז לא רוצה לקלקל את זה בכרטיס המסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx512 רציתי לדעת מה הטמפרטורה הסבירה שלו ואם אפשר גם לדעת את הטמפרטורות הסבירות של הלוח אם שלי מעבד דיסקים קשיחים אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm תודה לכל מי שעוזר למרות שחיפשתי ולא מצאתי מידע על זה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך שיחובר למסך LCD בגודל 42 אינץ,ובנוסף יחובר למסך מחשב בגודל 19 אינץ המסך מיועד להצגת גרפים אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אחותי טסה באוגוסט לארה"ב הכרטיס מ. שלי כרגע הוא בסיסי משולב בלוח אם רציתי לדעת אם יש הפרשים משמועתיים במחירים בכרטיסי המ. בין הארץ לבין ארה"ב אני לא גיימר אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים סטייל GTA4, NFS וכאלו על מקסימום פרטים ובצורה חלקה אלה לא דרישות גבוהות תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך, בתקציב של עד 1000 ש"ח(עדיף פחות), יש לי מסך 17' ואני מעונין ברזולוציה מקסימלית של 1024*768, איזה כרטיס יעשה את העבודה הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כל הכרטיסים האלו שיש להם חיבור מולוקס לחשמל,האם אני חייב לחבר לחשמל? אם לא מה בעיקרון קורה שהוא לא מחובר לחשמל?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מעבד amd barton 2600 512 ddr 400 סטיק אחד בגלל שזה לא ממש משנה ב-amd 9600xt 256mb epox 8rad3+ וזה נותן לי את התוצאה הבאה 11127 לחבר שלי יש את אותו המפרט אבל 2500 מהירות והוא מקבל 12000 לפחות זה מה שהוא אומר, עכשיו אני לא עם הדריוורים האחרונים אני משתמש ב-4.2 לא 4.3 וגם לא ניסיתי את הדריוורים של אומגה זה יכל לעזור? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני הולך לקטוגריה של הדריברים וזה מה שאני מקבל http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 ???!?!?
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן אנשים , הזמנתי את המחשב שרציתי אבל נגמר לו במלאי את הכרטיס מסך של גיגהבייט 8800GT ואני לא רוצה סתם לקנות GTX אז אני צריך לקנות במקום אחר את הכרטיס ולהביא לו והוא ירכיב לי . אתם מכירים מקום שאפשר או אתר (החנות בדרום) שאפשר לקנות ממנו ?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, הוא אמור להוציא יותר ? כי יכול להיות המערכת שלי סתם עמוסה... אני יודע שהכרטיס זבל בריבוע אבל כמה FX5200 אמור להוציא ?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הורדתי ת'דרייבר של כל הכרטיס עצמו מהאתר של החברה PowerColor וזה לא מתקין לי רשום לי זוהה חומרה חדשה USB Recciver והוא לא מתקין למישהו יש פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מפרט חדש: מעבד: CORE I7 940 לוח אם: GB EX58 EXTREME זכרונות : GSKILL TRIDENT 2000MHZ DDR3 מארז: ANTEC 300 ספק: SEASONIC 500W MODULAR רציתי לקבל המלצה לגבי כ.מסך למשחקים קלים-בינוניים ובעיקר למשחקי רשת+אינטרנט קלים. די מתלבט בין 9600 או 9800 למינהם לבין הATI 5670 החדש. תקציב : 400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-