עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני הורדתי סרט כלשהו...עכשיו הייתה לי בעיה בהתחלה שאי אפשר היה לפתוח אותו....עשה לי DONT SEND ל אקספלורר ואח"כ ל BSPLAYER טוב אז החלטתי להתקין קודקים חדשניים יותר....עכשיו זה פתח לי את הסרט זה מראה לי אותו והכל..אבל יש בעיה...זה מראה לי מלא קוביות כאלו...ולא רואים כמעט כלום בסרט את האנשים ושאר הדברים...הרבה קוביות או שרואים ככה : מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ? בבבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by aescrdni,

שלום, ברשותי משחק מחשב. המשחק מקרטע למדי על מחשבי. בדקתי ומצאתי שאני עומד בכל הדרישות המומלצות של המשחק- פרט לשני פרמטרים: הזכרון וכרטיס המסך. יש לי תקציב רק לשדרוג של האחד מהם. שאלתי היא- האם הגדלת הזכרון (מ-512mb ל-1gb) תפסיק את הקרטוע, או שמא שדרוג כרטיס המסך (מ-geforce 5700fx ל-geforce 6800le) יעשה את העבודה (ולא רק ישפר את הגרפיקה)? תודה.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by sirexrv,

כן אני יודע שהוא של ניידים רציתי לדעת אם 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache™ יוכל להחזיק לי משחקים כמו America's Army או Heroes 5? אני לא גיימר רציני ולא צריך את ההגדרות הכי גבוהות אבל רוצה הגדרות סבירות ולא נמוכות. או שעדיף x1400 בכלל (לניידים)?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by TheBest,

כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by yuraxp,

כשהתיעצתי איתכם לגבי קניית 5600 ב 550 שקל, אמרתם שהןא חלש מידי, לכן מתחתי את תקציבי מעל או מעבר וכרגע אני זקוק להתיעצות לגבי הכרטיס הנ"ל ב 770(זהו תקציבי פלוס מינוס) שקל. איך הוא במשחקים כמו FAR CRY? DEUS EX? ושאר משחקים כבדים? הנה קישור לכרטיס: http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=161

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. היי חשבתי להוסיף כרטיס נוסף של NV לPhysX בנוסף ל8800 GTS שיש לי כבר (מפרט 1) כמו לדוגמה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2477 ואני בטוח שאפשר למצוא גם ביותר זול.. העניין אם זה יתן שיפור כי זה רק 8500? ועוד בחריץ PCI הרגיל והמיושן! מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. מה עדיף לי לקנות: 9800GT של GB ב550, או 9800 GTX+ של point of view ב630? תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

שמתי לב שלרוב אנחנו (ואני אומר אנחנו כי גם אני ממליץ עליו כששואלים לעצתי) כשמבקשים מאיתנו המלצה לכרטיס מסך בהשקעה נורמאלית, ממליצים להשקיע עוד קצת ולרכוש R9600P/XT בכ1100 שקל. אין לי ספק שהכרטיס הזה מעולה! אבל היום כבר ראיתי כרטיסי TI4200 במתחת ל500 שקל, והפרוש של זה שהמחיר של ה9600 הוא מעל לכפול. זה הצטרף לביקורת שקראתי לא מזמן ששם רואים בבירור שה9600 הרבה יותר טוב בDX9 וכשמפעילים AA&AF, אבל הם מציגים תוצאות דומות ללא האפליקציות האלו. ברור שה9600 יותר טוב, השאלה היא מה עדיף, או מי מנצח ביחס עלות/ביצועים? האם ה9600P עדיין המלך של הקטגוריה הזאת לדעתכם? (ועדיין אני הולך לקנות 9600XT )

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות לאחר התקנה של אומגה דרייברס בTV OUT ??? פתאום אני רואה קוים מעצבנים במקום לראות מסך שחור חלק כמו שראיתי 3 שנים כבר.......? ולא זו לא בעיית סנכרון (מחוברים לטלויזיה רק הכבל עצמו ולא שום דבר אחר)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO , הסרתי את הדריוורים הישנים 3.5 והתקנתי את גירסת 3.6 , בדקתי אם 3DMARK 2001 והיה לי ירידה בביצועים של 5% זה הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by 0noname1,

מה הכרטיס הכי טוב ל 1440x900 בלי שום קשר למחיר מה מציג את הביצואים הכי טובים

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by VGFreak,

שלום לכולם, יש לי לאפטופ ללא יציאת SVIDEO ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה. האם יש כבל מ RGB (יציאה למסך מחשב) ל SVIDEO? יש אולי ממיר שושה את העבודה? מה אתם ממליצים לעשות?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  13. שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) לAGP שיכול לתמוך באובליביון וCOD4 איזה כרטיס מומלץ?? ושוב לא יקר מידי. יש לי לוח אם של MSI PT-8 Neo-v תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by ybdltd,

מעוניין בטובה גדולה.. קניתי 6800GS רגיל של LEADTEK ןאני מעוניין לעשות פלאש הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביוס של האקסטרים בשום מקום באינטרנט אם משיהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות לי את הביוס שלו אני אהיה אסיר תודה עד יומי האחרון... תודה יאיר

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. Started by swampfrog,

היתי רוצה לדעת איך הביצוים של ה-gfrocefx 5600 256mb משתןןים ל-readon המחיר לא משנה אז תמליצו אל הכרטיס הטוב מביניהם

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. ערב טוב, לא מזמן "מת" לי בשיבה צעירה (כולה שנה) כרטיס מסך מדגם 7300 ויצר רעשים מטורפים מהמאוורר שלו ובכלל הוא היה קצת תקול וכאשר באתי לתקן אותו פגה כבר האחריות. לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בכרטיס חדש ובגלל שאני ממש דל וחסר תקציב אני מקנה לכל העסק 200 שקל ואם צריך וזה משהו "מיוחד" אז 250. הכרטיס יתחבר למחשב "הקל" שלי עם מעבד E6550 ו3 גי'גה זכרון ולמסך 22" אינטש' של סאמסונג ב-DVI. אני לא זקוק למשהו מדהים כי אני לא גיימר ואין לי כוונות לשחק קרייסס אלא כולה ליצור פה ושם קצת 3D בסקאצ' אפ, פה משחק מרוצים ושם משחק אחר, סה"כ אין לי יותר מידי דרישות מהכרטיס. כרגע אני שוקל לקנות את הכרטיס בפנדה ואולי באייבורי או באופיס דיפו אם הם מוכרים כרטיסים כי יש לי שם 130 שקל זיכוי.. ויש…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  17. שלום אני קונה מחשב מבוסס AMD פנום 965 ו ראדון 5850 הבנתי שבלוח אם שאני רוצה אין תמיכה ב PCIE כפול 16 אלא שניהם ייעבדו ב PCIE כפול 8. אז החלטתי לרדת מלוח האם שתומך בקורס פייר ולשלם 240 שח פחות על לוח שתומך בסאטה 3 וכו MA-770A ללא קרוס פייר בכלל.שאלתי היא ו והיא רלוונטית לכרטיסי מסך,אני במילא תכננתי קרוס פייר רק בעוד שנתיים, אז לבינתיים עדיך להיות עם כרטיס אחד ובעתיד אולי לשדרג כרטיס לגמרי??? אם יהיו טכנולוגיות חדשות כמו דירקט איקס 12 וכו?? או כן ללכת על קרוס פייר לעוד שנתיים?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. שיעלה מקסימום 1100 ושיהיה שטוח והכי טוב בטווח המחירים הזה. תודה.

19. Started by budy,

איזה דגם של 9550מכיוון שיש הרבה דגמים??? ואם תוכלו להגיד לי על איזה מקום אתם ממליצים לקנות בו!!! תודה מראש!

20. Started by fish123,

הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עוש…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by eran1,

שלום יש לי שאלה. האם כדאי לחבר מחשב לטלויזיה ולעבוד איתו דרכה לאורך כל הזמן?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. http://www.computerbase.de/news/hardware/grafikkarten/2004/juli/far_cry_version_12_sm_20b

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  23. יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Moty_p,

שלום לכולם אני בונה מחשב HTPC ולכן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי סרטים באיכות HD אני מחפש כרטיס מסך עד 350 שקל שהוא תומך HDTV Output YPbPr תודה לכל העונים..

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by Chaos,

שלום לכם חברי הפורום, שהוא ככל הנראה הפורום המקצועי בארץ. באפשרותי לקנות R9800P במחירי ארה"ב, שהם בערך כ 230$, ולקבלו בייבוא אישי. מחיר מצוין עבור כרטיס מצוין. אך, דבר אחד מעיק על החלטתי לקנותו, והוא הידיעה הזאת: http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7700. בידיעה, הפריעה לי במיוחד הקטע הזה: איני רוצה לקנות כרטיס אשר לא יוכל להריץ את המשחקים החדשים שאמורים לצאת, ומהגדולים שבהם הוא ללא ספק DOOM 3. בנוסף, לא השכלתי להבין מדוע חברה מוציאה משחק אשר 90% מהמחשבים הביתיים לא יוכלו להריצו? מבקש את עזרתכם בהתלבטויותיי. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים