עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SuperStyle,

אני צריך לדעת רק לידע כללי. אפשר גם נגיד 4850 ו 4870?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  2. שלום חברים אני עורך וידאו ואני לא בקיא במיוחד בחומרה. לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש, שכולל בין היתר מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, וכרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss . אני יכול להגיד שאני מרוצה מהביצועים של המחשב שעלה לי בסביבות 5500 כולל מסך 22 אינץ'. העניין הוא שיצא לי לראות סרט שצולם באותה מצלמה ונערך במערכת עריכה אחרת ושנראה ללא ספק טוב יותר משלי(תמונה יותר יפה וחדה). אני והעורך השני שנינו גם עורכים באותה תוכנה (adobe premiere cs3 )כך שברור שזה עניין שקשור למערכת. אותו עורך אמר לי שיש לו כרטיס וידאו מסוג matrox ושזה מה שעושה את ההבדל. התשובה שלו הפתיעה אותי כי חשבתי שכרטיס המסך שלי אולי נופל משלו. בכל מקרה רציתי לשאול את דעתכם על ההבדלים הבס…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. מה יותר טוב 7600GS או 8600GT? (שניהם 256MB)יש לי עכשיו את ה7600 שווה לשדרג? התמיכה ב10.1 של הסידרה 8 לא מעניניית אותי אין לי ויסטה וגם לא תיהיה לי אבל במשחקים כמו Age of Mythology שאני עמוק במשחק הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  4. מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד :'( האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ??????? מה דעתכם, בבקשה עזרו לי רוצה לקנות עוד מחר....

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by Swed,

שלום.. לפני שבוע וחצי קניתי LCD חדשה של LG דגם 31R יש לי מתאם מDVI לHDMI עכשיו חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בHDMI ופשוט אני לא רואה כלום.. למה זה דגם הכרטיס מסך 9800GTX

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. חיפשתי באינטרנט ביקורות על שניי המסכים הנ"ל ולא מצאתי כלום. מה אתם אומרים על המסכים הנ"ל האם הם טובים לסרטים ומשחקים? נ.ב אני מעדיף יותר את הדגם של 16MS מכיוון שיש לו יציאת DVI. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

אצלי בביוס אין את האפשרות הזאת אבל בכרטיס מסך בהגדרות הדריבא יש את זה radeon 9800 אז מה זה אומר שאם אין בביוס אז זה לא משנה בוינדוס בדריבר ...?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by Armageddon26,

שלום לכולם יש לי מסך Dell 2007WFP ואני מחבר אותו לממיר HOT עתיק ביותר (עוד מימי "ערוצי זהב") בחיבור RCA (ואם זה חשוב קניתי מתאם RCA ל3.5mm ואני שומע את הקול מהממיר דרך הרמקולים שלי - Altec Lansing ATP3). שמעתי שממש עוד מעט (יום רביעי הזה אם אני לא טועה) HOT מתחילים לשדר בHD וגם בלי קשר האיכות של החיבור RCA לא משהו. רציתי לשאול איך אתם ממליצים לי לחבר את הממיר למסך. בממיר יש חיבורים: 21 פינים, USB, וכמובן RCA. ראיתי שיש מתאמים של 21פינים לS-VIDEO, עד כמה המעבר הזה ישפר את איכות הוידאו? והאם כדאי להחליף את הממיר הענתיקה בגלל שלממירים אחרים יש יציאות שיותר מתאימות למסך שלי? תודה רבה למגיבים!!

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by שוהם,

אני מחפש ביוס מעודכן לכרטיס מסך שלי המערכת שלי היא כזו WIN 7 32BIT תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by ZilkA,

איך הכרטיס מסך 9400GT Nvidia ? הוא יכול להריץ משחקים כמו crysis Call of duty וכאלה? עוד משהו איך הוא בהשוואה ל9600GT והאם ה300 ש''ח האלה ביניהם שווים להשקעה? תודה רבה... עריכה: המפרט הוא מעבד e5500 intel לוח אם: gigabita g31 כרטיס מסך : עכשיו תעזרו לי. זיכרון פנימי: 2gb. אם אני אקח את הHD 4830 או ה9600GT המחשב הזה יוכל להריץ את המשחקים האלו. אם כן איזה מבין כרטיסי המסך האלו יותר טוב? תודה שוב...

11. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1196 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1197 כמה צינורות יש לכל אחד מהם ? ההבדל ביניהם אמור להיות רק הקירור ? יש הבדל של מהירות זיכרון/ליבה חוץ מהקירור ?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  12. שלום חברים בגלל שביטלתי את המשלוח מפנדס של ה-x800xl שהזמנתי אל תשאלו למה אז עכשיו אני נוסע לפולין יש לי שאלה האים המחירים בפולין זולים עים כן אני יקנה לוח אם מעבד וכרטיס מסך תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. תגובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  14. יש לי כרטיס HD5770, ובעקבת כניסת סדרת ה- 6000 לשוק תהיתי: האם סביר שתהיה ירידת מחירים שלו שתציג הזדמנות משתלמת לשדרוג (CF), או שהכרטיס צפוי פשוט להעלם מהמדפים?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by tiger18,

האם ASUS P5N-D מתאים לכרטיס? אם לא איזה לוח הכי טוב לכרטיס?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. שלום התקנתי WIN XP על מערכת מבוססת p4c800e deluxe dothan 1.83 533mhz 2x256 x800xt pe וככה זה נראה http://img396.imageshack.us/my.php?image=11ec.jpg ניסיתי לשים geforce 2 במקום ה x800- לא פתר את הבעיה מה שאומר שהכרטיס לא הבעיה הצעות לפתרון הבעיה- מישההו?!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by NIRAN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_910&products_id=3651

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by shisho8,

אהלן אנשים , אני עוזר לחבר שרוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו טוב . זה המפרטמחשב שלו pentium 4 cpu 3.00 ghz 0,99 gb of ram לא נראה לי שהוא ישדרג לויסטה אז ככה שאין צורך בכרטיס מסך תומך דיירקס 10 נכון ?? אם לא , אז איזה כרטיס מסך טוב כן אפשר לשים לו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by hashafanhakatan,

שדרגתי במזל טוב את ה TV שלי וכהמשך אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך של ה HTPC שלי . הפרמטרים שחשובים לי: * ציפסט של nvidia . אין לי סבלנות לשטויות של ATI על לינוקס * קריר *לא קרור פאסיבי * יכולת להוצאת HD * הורדת העומס מהמעבד בעיבוד וידאו ככל האפשר *יציאת HDMI * תקציב 300-450 ש"ח חשבתי ללכת על 220GT או על 9500GT . אשמח להצעות נוספות או דעות באופן כללי על הנושא .בנוסף האם לצרכים שהזכרתי מעלה משנה כמות הזכרון ו/או סוגו ( DDR2,DDR3 ) ? אילו פרמטרים נוספים אני צריך לקחת בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by blabla600,

המשחקים החדשים ביותר היום כבר בדרישות דורשים כרטיס מסך מסדרת 6000 .. החלטתי שכדאי לשדרג, גם בשביל הבאטלפילד 3 שקרב. אז החלטתי שאני מוכן לשדרג למשהו רציני ביותר.. תקציב זה לא בעיה מצידי נגיד 2000 ש"ח השאלה אם כרטיס כמו GTX590 נגיד הוא בסדר עם מעבד Phenom 955 x4 ? כאילו אין צוואק בקבוק וכל זה? ומה אתם הייתם ממליצים? אולי 2 כרטיסים ביחד אחרים או משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by josi,

טוב אז שלום לכולם... אני עורך וידאו במקצועי... אני די בעסק בענייני המחשבים... ורכשתי אתמול כרטיס מסך חדש... הכרטיס המסך שהיה ברשותי עד כה הוא ה GEFORCE FX 5200 ואני אתמול רכשתי את GEFORCE NX 6200 TD 128 המחיר שרכשתי אותו הוא 450 ש"ח כולל DUAL VIEW כלומר בנוסף DVI אני לא חיפשתי משהו ייקר... אני חיפשתי שדרוג טוב למה שהיה לי לפני כן... לכן הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא מבחינת ביצועים..? האם ניתן לעשות לו אובר קלוקינג עתידי? והאם המחיר שקניתי אותו גם מבחינת הדגם הוא סביר? תודה לכול מי שעוזר! 8)

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by weamir,

המחיר 1575 ש"ח

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by avivlevy,

ATI הוציא דריבר חדש 6.9 מישהו אולי יודע איזה שיפורים יש בו או שזה סתם תיקוני באגים...?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by idani1983,

המערכת שלי E8400 2GB 8800GT נכון לעכשיו במשחקים FAR CRY 2 ,COD5 CRYSIS EARHEAD שחקתי על 1280X1024 ועל הגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו טוב מאוד. אני שוקל להחליף ל 22' האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולציות של המסך החדש או שאני אצטרך להחליף כרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים