כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לרכוש מחשב המיועד לעריכת וידאו. אית האפשרויות שאני שוקל היא שימוש במערכת AVID. בשביל מערכת כזו אני צריך כרטיס מסך שיש בו יציאת וידאו. בנוסף ליציאת הוידאו אני צריך לעבוד על שני מסכים במקביל. סה"כ אני זקוק ל3 יציאות שיעבדו במקביל: 2 מוניטורים ווידאו OUT. באתר של ASUS, כתוב שבכרטיס SE מבוסס 9600 ניתן להשצנש ביציאת VGA, ואת הDVI ניתן להמיר לVGA או וידאו (לא טוב בשבילי). לאומת זאת בכרטיס XT שלהם, כתוב שישנן יציאות VGA וDVI (שניתן להמיר לVGA) ובנוסף יציאת וידאו. הקיצר, אני זקוק לכרטיס מבוסס ATI 9600 או X600, שיאפשר לי להפעיל את כל שלוש היציאות במקביל. האם מישהו יודע על רכטיס כזה? האם מישהו ניסה כבר ויכול להמליץ לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כפי שאתם שמים לב, כרטיסים מהסאגות העליונות. 6800 GT \u 256 x800PRO \ XT נעים במחרים של 2500-3500.... האם בכלל משתלם לשים סכום עתק שכזה על כרטיס מסך ? במידה וכן האם התמורה שאני יקבל מלהוסיף 2000 שקל מכל כרטיס אחר מוחלש במקצת תהיה מלאה לכסף שאני ישלם ? ומתי צפויה או משוערת ירידה דראסטית של המחירים, בדומה ממה שהיה עם ה 9800 PRO שתוך זמן ממש קצרקצר ירד מ-2300 ל1500 שקל...
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות לגביו... אשמח אם מישהו שיש לו אותו יוכל להגיד ואני אשאל אותו כמה דברים.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חברי עומד לפני קניית מסך חדש שיהיה מיועד בעיקר לסרטים וקצת משחקים . התקציב שלו זה 1600 ש"ח גג . אודה לכם אם תייעצו לו בבחירת המסך . עריכה:שחכתי להוסיף שהוא רוצה מסך 19'
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו אפילו שאני מפעיל את הפילטרים , במשחקים אין שום שינוי. הכרטיס הוא 9700 לא פרו. ועודמשהו איך אפשר לשנות את השפה של ההגדרות של הדרייברים לאנגלית? מעצבן אותי העברית.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הכרטיס הוא-GTX 470 כשאני משחק מישחקים רזולוציה 1920X1200 על גרפיקה גבוהה עם פילטרים יש תקיעות במישחקים וליפעמים גם הם קורסים השאלה שלי זה עם הכרטיס שלי תקול או ש"הצוואר בקבוק" של המערכת שלי תוקע את המישחק או לנסות OC למעבד 3.0ghz ולהוסיף עוד 1GB RAM (אוברקלוק אני מעדיף שלא כי אז המערכת לא תיהיה יציבה ) תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את כל ההמלצות על ה GTX460 למיניהם, כנראה בגלל כל ההמלצות(הטובות) יקרו אותם - פעם עלו באזור ה650 וכיום אזור ה800! ראיתי את:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798825 ה-550 GTX במחיר קצת שפוי יותר. המפרט הוא AMD X4 +ANTEC NSK 2480 האם הספק יעמוד בזה? כמה שקט הדגם בשימוש רגיל ללא משחקים? יש המלצות אחרות? לעצותיכם אודה.. ;D
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אני מוריד עידכונים לדריבר של HD 6970 SAPPHIRE ?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
nvidia 560ti או radeon 6950 שניהם מיועדים למחשב amd עם מעבד 6 ליבות phenom . 4 g זכרון 1333 ghz . יש לי אפשרות לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך האם כדאי ? תקציב 1400 .
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום וברכה, בימים אלו אני מתכוון לקנות מחשב חדש כאשר התצורה תהייה: לוח אם: Intel DP67BG כרטיס גרפי: Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 מארז: CoolerMaster HAF922 הכרטיס הגרפי גדול מימדים בצורה יוצאת דופן והייתי מעוניין לוודא שלא תתעורר שום בעיה עם השילוש הקדוש הזה; בסה"כ גם המארז הזה לא קטן. מעיון בנתונים של החלקים השונים לא הצלחתי להסיק בבירור האם יכולה להתעורר בעייה של מקום במארז או בעיית תאימות אחרת. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אין לי צורך במשחקים אני פשוט רוצה לראות סרטים FHD בטלויזיה והבנתי שהכבל HDMI מעביר גם קול אשמח לקבל המלצה אגב המעבד שלי הוא E8400 הלוח שלי הוא של גיגבייט מדגם G31M-ES2L
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם - אז אם לא אני מצטער, ואם תוכלו להעביר את זה למקום המתאים, תודה. בזמן האחרון קרתה לי תקלה שחוזרת על עצמה. כשאני רוצה להכנס לאיזשהו משחק, אני נכנס ומיד אחרי כמה שניות המסך כאילו מתכבה כזה, הוא ניהיה שחור (המנורה שלו דולקת), אבל לא שחור לגמרי, אלא רואים משהו אבל חשוך מאוד מאוד, כאילו המסך שחור. עכשיו כשאני מכבה את המסך ומדליק הוא חוזר לעצמו ל4 שניות בערך, ושוב נכבה. אם אני יוצא מהמשחק ועושה את אותה פעולה - זה ממשיך. אם אני מכבה את המסך לכמה שעות ומדליק, זה מסתדר. בדקתי את המסך שלי על מחשב אחר והכל היה בסדר, אז ככל הנראה הבעיה היא בכרטיס מסך. יש לזה פתרון? אולי כבר בחומרה יצא או שהאבק גורם לזה. אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מצוין, ממש ל…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום ראיתי שבתוכנה שלי שמלווה עם הכרטיס מסך ישנה תוכנה שנקראת פלאס ביוס אבל אני לא יודע היכן אפשר למצוא עידכון לביוס של הכרטיס מסך ובמה זה תורם? האם אפשרי להוריד מהאתר ? נכנסתי לאתר ולא מצאתי כלום בנושא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מעדיף ATI כי יש צורך בVIVO [יציאת TV כמה שיותר איכותית] משחק מעט מאוד משחקי מחשב, בעיקר משחקים כמו CSS, פילטרים לא מעניינים כמעט את המשתמש, הגדרות גבוהות לא מרגשות את האיש המדובר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמרוחק מהמסך בערך כ-3 מ'. אני חייב לקנות כבל DVI כדי שאוכל לחבר ביניהם. בלי הכבל אני לא יכול לעבוד עם המחשב. 1. מה עליי לדעת לפני שאני קונה כבל DVI. 2. ראיתי שיש מחירים שונים לכבל (בין 70 ל-140 ש"ח לכבל 3 מ') - מה ההבדל בין המחירים. 3. האם יש סוגים של כבלים. אם כן - איך אני יודע מה הסוג שלי? 4. אשמח לקבל המלצה על חנות או מקום שכדאי לקנות בו. אציין כי אני מעוניין שתהיה לי תצוגה איכותית במחשב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC 6A19B +2 מאווררים 120 MM - האם יספיק לכרטיס ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עם כרטיס מסך On Board GeForce 6150 256MB (מחכה לקנות כ. מסך חדש), שמעודכן לדרייברים 94. רציתי לדעת אם יש גירסה יותר חדשה של דרייברים שתומכות בו. אם יש, אשמח לקבל קישור אליה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כמה אפשר לדרוש על כרטיס מסך 7600GT LEADTEK הכרטיס בן פחות מחודש ???
-
- 12 תגובות
- 586 צפיות
-
-
זה נכון של ל8800GTX ו 8800GTS יש רק יציאת DVI י?? אם למשל יש לי גם מסך CRT שאין לו יציאת DVI אז מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/463b67ea419769c7.jpg מעבד : AMD DUAL CORE 4.2 + 939 כרטיס מסך X1950 PRO GECUBE PCI-X16 256
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-