כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מעבד פרסקוט מהירות 3 ,זיכרון DDR2 533 3GIGA לוח אם ABIT AA8 ' אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לאפשרויות הללו ולכן עזרה אנשים יקירים האם כדאי לשדרג את הכרטיס כאופציה זוחה של 800 שח במקום להשקיע במעבד והכל חדש . עד עכשיו היה לי GEFORCE 6200 TC חרא של כרטיס אבל סחב משחקים. הדילמה למשחקים של COD5 ובסיגנון
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
תודה =]
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהיגיעו כרטיסי ATI החדשים מסדרת AIW. לי יש את אותו הכרטיס אבל שנקנה מארה"ב ולכן הוא בשיטת NTSC ולכן אין לי יכולת לצפות בטלוויזיה בו. אודה לאחד מכם שקונה את הכרטיס הזה מכאן אם יוכל לשלוח אלי את הביוס של הכרטיס שלו כדי שאוכל לצרוב אותו על הכרטיס שלי ולקוות שזה יעבוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
אני מתכנן כנראה לקנות כרטיס מסך חדש, בהנחה שאני מוכר את שלי בכ-300 ש"ח. אני מוכן להוסיף כסף, עד 300 ש"ח למרות שזה ממש על הגבול בשבילי. אני בהחלט אעדיף להוסיף פחות. הדרישה היחידה היא שהכרטיס יהיה AGP מאחר והמערכת שלי די מיושנת. אני לא גיימר כבד בכלל, ובד"כ אני מסתפק בהגדרות בינוניות בלי פילטרים על רזולוציה של 1024/768. עלו לי שלושה רעיונות: 1. 6600LE 2. לקנות 6600 למרות שזה יהיה ממש חניקה מבינת המחיר. 3. לקנות 6200 ולעשות לו פתיחת צינורות. אז מה הדילמה? ישנן כמה במספר: 1. האם ה-6600LE או ה-6200 (במידה ולא אצליח לפתוח צינורות) יהוו הבדל משמעותי מה-Radeon 9550 שבבעלותי כרגע? 2. מה הסיכוי לפתוח צינורות ב-6200, מאיזו חברה הכי כדאי לקנות אותו (בה הסיכוי לפתיחת צינורות גבוה), וה…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני כבר לא מעודכן כמו פעם בקשר לכרטיסי מסך... ה-R9800 שלי שבק חיים (יש אחריות) ואני מחפש כרטיס אחר (לשדרג קלות). (סיפור המאבק להחייאת הכרטיס: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=150309.0) בהתחלה חשבתי על ה-6600GT ואח"כ ראיתי ש-X800 מתחרה בו. מי מהם יותר טוב? ואיך שניהם יחסית ל-R9800? חיפשתי מבחני ביצועים עם כל הכרטיסים הנ"ל ולא מצאתי (גוגל). אשמח ללינקים בנושא. האם יש X800 בגרסת AGP בסביבות 1000 ש"ח? ואם 6600GT של איזו חברה נחשב לכרטיס טוב? הדרישת סף היא סלוט AGP !
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד :'( האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ??????? מה דעתכם, בבקשה עזרו לי רוצה לקנות עוד מחר....
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני גר כעט אצל אחותי לכמה ימים הבאים ואני פה כבר שבוע חבר שלה איש הייטק מקבל הכל חינם ויש לו קשרים אז הוא השיג לי מסך LCD SONY HS73 http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hs_designer/hs73/index.html מסך מ-ד-ה-י-ם לא רק העיצוב שלו שהוא נורא יפה חלק לגמרי הכל נוח ופועל מצויין אני משחק איתו במשחקים והוא פשוט מדהים, אני מרגיש איתו יותר טוב מאשר הרבה מסכי CRT יש לו גם זמן תגובה מצויין 16MS פשוט מסך אדיר מי שיש לו כסף (והרבה) אני ממליץ לו אישית לקנות מסך כזה כולה 3700 שקל
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם יתכנו ירידות מחירים ל7800GT ב30 יום הקרובים? (בישראל )
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי ... המערכת שלי נמצאת בחתימה. קודם כול רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב למשחקים וסרטים ? דבר שני האם כל אחד מהם יוכל להתאים למערכת מבחינת הספק,זאת אומרת האם הספק יעמוד בכ"א מהכרטיסים ? האם הכרטיסים שקטים ? והאם הם תואמים ללוח אם שלי...שני הכרטיסים מופיעים כ- PCI-E 2.1 והלוח מופיע לי כ- PCIE 2.0 ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
HD3850 לבין 8800GTX? מי מהם יותר טוב?(נירא לי 8800GTX אבל אחרי שATIלא הצליחו עם ה2900 הם שיפרו אותו כדי שיתחרה בעצם ב8800 ואז NVIDIA כבר הוציאה את 9800,בגלל זה אני לא בטוח) והכי חשוב עד כמה ההבדל גדול בינהם?(באחוזים)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול שאלה האם זה בסדר שאני רואה ב-OVERDRIVE ב-CCC שה-CURRENT CLOCK של ה-GPU הוא 500MHZ ? למיטב ידיעתי זה אמור להיות 750 לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר? *בבקשה לא לנעול שוב. אני חיפשתי איך שיכולתי ולא מצאתי כלום, או שמצאתי יותר מדי דברים לא קשורים כך שהיה קשה לסנן מידע כה רב. פניתי אל מנהל בפרטי בבקשה שיכוון אותי יותר בחיפוש אבל לא קיבלתי תשובה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך Dell 2007WFP ואני מחבר אותו לממיר HOT עתיק ביותר (עוד מימי "ערוצי זהב") בחיבור RCA (ואם זה חשוב קניתי מתאם RCA ל3.5mm ואני שומע את הקול מהממיר דרך הרמקולים שלי - Altec Lansing ATP3). שמעתי שממש עוד מעט (יום רביעי הזה אם אני לא טועה) HOT מתחילים לשדר בHD וגם בלי קשר האיכות של החיבור RCA לא משהו. רציתי לשאול איך אתם ממליצים לי לחבר את הממיר למסך. בממיר יש חיבורים: 21 פינים, USB, וכמובן RCA. ראיתי שיש מתאמים של 21פינים לS-VIDEO, עד כמה המעבר הזה ישפר את איכות הוידאו? והאם כדאי להחליף את הממיר הענתיקה בגלל שלממירים אחרים יש יציאות שיותר מתאימות למסך שלי? תודה רבה למגיבים!!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
אני מחפש ביוס מעודכן לכרטיס מסך שלי המערכת שלי היא כזו WIN 7 32BIT תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חיפשתי במקומות - KSP, SKYPC, איבורי, פנדה מחשבים ואין להם. לפי מה שהם אומרים גם לא יהיה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8600 GT השאלה שלי אם כדאי להוסיף כסף בשביל 512 או שאין הבדל ואין בשביל מה להסיף ועדיף להשאר עם ה256
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים בגלל שביטלתי את המשלוח מפנדס של ה-x800xl שהזמנתי אל תשאלו למה אז עכשיו אני נוסע לפולין יש לי שאלה האים המחירים בפולין זולים עים כן אני יקנה לוח אם מעבד וכרטיס מסך תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת 3 כרטיסי מסך הכי טובים מכל החברות עד מחיר של 600 שקל פחות יותר?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-