עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. שלום לכולם צריך עזרה בכרטיס מסך עד 400 ש"ח - קונה מחשב חדש בעיקר לאינטרנט וסרטים פה ושם איזה משחק.... עומדות בפני האופציות הבאות במקש את המלצתכם: PowerColor - ‏X1650 256MB DDRII TV, DVI, PCI-E‎ ASUS- ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ eVGA - ‏8400GS 256MB, DX10, HDTV, DVI, PCI-E‎ Point Of View - ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ וקצת חריגה מהתקציב - PowerColor - ‏X1650 Pro 256MB TV, DVI, PCI-E‎

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by t d,

שלום! הרגע חזרתי מצוייד עם 9800פרו, עם חיוך גדול אל הפנים. אך אבוי! יש לי בעיות בהתקנה, הסרתי את כל הדרייבים של הmx 440 , ואז הוצאתי אותו מהמחשב, הפעלתי את המחשב עם המסך מחובר אל הכרטיס המובנה על הלוח אם, והכל עבד. חיברתי את ה9800 ואליו כבל חשמל, יש לו מין כבל מפוצל שיוצא ממנו של חשמל, אחד חורים אחד פינים, אז חיברתי לאחד מהם את הכבל חשמל השני שיוצא מהכבל של ההארד דיסק, כשאני מפעיל את המחשב המסך שחור! נסיתי גם לחבר ישר כבל חשמל בלי המפצל שמגיע איתו, אך לשווא... כשאני מחבר את המסך הוא מזהה את החיבור (הנורה נהיית כתומה) אבל הוא פשוט לא נדלק כשמדליקים את המחשב! אנא עזרו לי, אני משתגע שהרגע הוצאתי 1500 שח וזה עוד לא בשימוש. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by Salwaby,

שתיהם חברות פחות מוכרות מהשאר Apollo vs Point Of View ? תודה על תגובות.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  5. שלום. יש לי במחשב כרטיס מסך INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB והוא פחות משנה וחצי אצלי מאז הקניה. בזמן אחרון מאוורר שלו התחיל להרעיש ושומעים אותו חזק מחוץ ל ANTEC P182. אז חשבתי אולי לקחת אותו לשירות לפי אחריות שיחליפו לו מאוורר או משהו או את כל הקירור. האם זה אפשרי מבחינת כיסוי של אחריות או שאין סיכוי שיעשו משהו כי כרטיס עדיין עובד, גם אם מרעיש חזק. נקנה בנוע. תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by arik3k,

ההבדל בינהם זה 200 שקל, השאלה על איזה מהם עדיף ללכת ?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  7. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by NIRAN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_910&products_id=3651

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. קניתי לפני חודשיים בערך כרטיס מסך x1950Pro הכל סוס במשחקים אבל דבר אחד לא טוב, כל הסירטונים שאני רואה באינטרנט בצבעים מוזרים חבל על הזמן .. אני לא יכול לראות סירטונים באינטרנט.. כל הסירטונים שאני רואה זה בצבעים מוזים מעורבבים עם סגול, צהוב, אדום. זה קורה לי גם בדריבר שקיבלתי עם הכרטיס מסך וגם עם הדריבר שהורדתי מהאתר של ATI הגירסא האחורנה של שיש באתר. אהה שאני מסיר את הדריבר הכל טוב כל הסירטונים באינטרנט עובדים חלק אז מה הבעיה יכול להיות? יכול להיות מקודדים אולי? בבקשה תעזרו לי...!

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by hag911,

נאבד לי הכבל מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה וכמה הוא עולה?! תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. שלום רבותי, אני מתכנן רכישת מחשב חדש, ובכלל זה כמובן כרטיס מסך. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש במחשב למשחקים. מה שכן דרוש הוא- 1) שקט מוחלט 2) התאמה לצפייה בסרטים באיכות טובה 3) חיבורים לטלוויזיה, LCD וכו' 4) התאמה לעבודות Photoshop 5) תמיכה במסך LCD בגודל 24" (כרגע- אולי יותר בעתיד) (אני לא יודע אם סעיפים 4 ו-5 רלוונטיים לבחירת כרטיס מסך) הציעו לי במסגרת מפרט כללי שביקשתי כרטיס GIGABYTE 9600GT 1GB DDR3 256BIT. מהמעט שידוע לי על כרטיסי מסך זה נראה לי מוגזם. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות לסוג הכרטיס שעלי לבקש או לכרטיסים ספציפיים שיתאימו.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by nesber,

הזמנתי מחשב AMD 64 3000, ג'יגה זיכרון- על לוח אם K8N neo platinum של MSI. העניין הוא שאני לוקח מהמחשב הישן את כרטיס המסך שלי: RADEON 9600 PRO. האם הוא יהווה צוואר בקבוק? אם כן, עד כמה זה משמעותי במשחקים?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by josi,

טוב אז שלום לכולם... אני עורך וידאו במקצועי... אני די בעסק בענייני המחשבים... ורכשתי אתמול כרטיס מסך חדש... הכרטיס המסך שהיה ברשותי עד כה הוא ה GEFORCE FX 5200 ואני אתמול רכשתי את GEFORCE NX 6200 TD 128 המחיר שרכשתי אותו הוא 450 ש"ח כולל DUAL VIEW כלומר בנוסף DVI אני לא חיפשתי משהו ייקר... אני חיפשתי שדרוג טוב למה שהיה לי לפני כן... לכן הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא מבחינת ביצועים..? האם ניתן לעשות לו אובר קלוקינג עתידי? והאם המחיר שקניתי אותו גם מבחינת הדגם הוא סביר? תודה לכול מי שעוזר! 8)

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by honda71,

היי חברה, נא לא להפגע . הריצה אחרי כרטיס מסך זה או אחר מטופשת וחסרת כל היגיון שהרי מה בדיוק אתם עושים עם כרטיס זה או אחר ??? בודקים באנצים ? שלי גדול יותר,חזק יותר מהיר יותר ? בסוף אולי משחקים טטריס אוי כמה נאיבים אתם. זה בדיוק מה שהיצרניות מעודדות ,עוד קונים כמוכם שרצים אחרי המילה האחרונהוכבר מחר מייצרים כרטיס חדש כדי שתקנו אותו וככה חוזר חלילה. קנו את הכרטיס הממוצע עד 500 ש"ח ותאמינו לי תהיו הכי חכמים בעולם

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by idani1983,

המערכת שלי E8400 2GB 8800GT נכון לעכשיו במשחקים FAR CRY 2 ,COD5 CRYSIS EARHEAD שחקתי על 1280X1024 ועל הגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו טוב מאוד. אני שוקל להחליף ל 22' האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולציות של המסך החדש או שאני אצטרך להחליף כרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Ashand,

שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט NFORCE עםכרטיס מסך מובנה 7100 ...יש לי מסך LCD 47 FULL HD , החיבור למסך נעשה דרך HDMI וניגון של 720P הוא בסדר ברזולוציות מסוימות,סרטים של 1080 הוא מקרטע ומציג איכות לא משהו בכלל...איזה כרטיס מסך יתאים לי לשידור רציף וגם יתן תמורה טובה של צבעים ואיכות למסך שלי ב-1080P ? למארז שלי לא יכנסו כרטיסי מסך ארוכים אם אפשר להמליץ לי על משהו טוב או מישהו שניסה כרטיס מסויים ברזולציות האלו במסך גדול תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. Started by spitfire3,

קניתי את הכרטיס אתמול של MSI והוא כרטיס מעולה התקנתי אותו התקנתי גם CCC 8.10 הכל מעולה ועובד חלק רק יש בעיה אחת: באתר Can You Run It? שבודק דרישות לפי משחקים האתר כותב לי שיש לי Pixal Shader 3 במקום 4.1 וגם במשחק PES09 בהגדרות כתוב את הדרישות ואת המפרט הנוכחי של המחשב שלי וכתוב לי עדיין PS3.0 מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  18. ^ אני צריך שיהיה מEBAY עם תקציב בסביבות ה400. יש אופציית חריגת. שאר המפרט שלי הוא P4 3GHZ, 1DDR. האם המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחקים האלו בכל מקרה על ההגדרות הכי גבוהות? http://www.ebay.com/ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by ymdv,

מתכוון לרכוש מחשב חדש שישמש גם למשחקים, ומתלבט כמה כסף להוציא על כרטיס מסך - רציתי לדעת מה ההבדל בין X800GT לבין ה X800GTO והאם הם שווים הבדל של מאה שח חוץ מזה, מה ביניהם לבין ה 6600GT והאם לא ניתן להשקיע פחות, ואותה שאלה גם מהכיוון השני מה בינהם ובין ה6600GS כלומר התחום הוא בין מחירים של 900 שח ל1500 ש" בערך והשאלה העיקרית היא מה יהיה ההבדל בשעת השימוש במחשב מה יראה יותר טוב, מה יראה שונה, האם המשחקים יתקעו פחות? הצבעים יהיהו טובים יותר? החדות? אני יודע שיש מבחנים של פריימים וכאלו, אבל הנתונים הטכניים אינם תמיד משתקפים בשעת השימוש האם ה 6600GT (הזול יחסית) צפוי להתקע במשחקים? הרי עד לפני חודשיים שלוש הוא היה מוביל?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  20. צריך מסך LCD למשחקים וסרטים בגודל 19 אינץ . חשוב לי גם שיהיה לו מהירות תגובה 8 SEC.... מחכה להמלצות.....

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. היי, אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש, או שאין מה לשדרג רק את הכרטיס וצריך להחליף את המעבד והכל. וכמובן לאיזה כרטיס לשדרג. התקציב 1000 שקל ומטה, ועדיף כרטיס שילך איתי הלאה כבר למחשב הבא כמובן. המערכת שלי היא: Intel E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P Intel P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ מסך 22" סמסונג 2243bw 1680X1050 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by 54321,

http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=2064&osCsid=1db0cf05e3d24c9dd4587d80f22d8b89 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11661 אני מחכה לX800GTO2

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by wais ass,

שלום רציתי לשאול עם יש לי שני כרטיסי 6600 GT בחיבור SLI עם לוח אסוס תומך ו512 MB זיכרון לאיזה כרטיס HIGH-END הם משתווים מבחינת ביצועים תודה:-)!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. איזה כרטיס מסך יותר כדי לקנות בחינת מחיר בצועים הכל ‏ZOTAC GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ מחיר: 880 או ‏Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מחיר: 790

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  25. יש בארץ חנות שמוכרת? (לפי מה שאני יודע אין ) והשאלה השניה אם הייתה האם הייתם קונים? (בחנות שאני עובד בא אמרתי להם להביא BFG , כדאי?)

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים