עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, יש לי DEll latitude 510 חדש ואני לא מצליח לחבר אותו לטלוויזיה. הוא כן מתחבר למקרן. יש למישהו מושג? לא הצלחתי למרות נסיונות שונים... יש לו יציאת S-VIDEO תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. לום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך ואני רואה שהוא כבר כימעט לא סוחב מישחקים חדשים (לא מדבר על קרייסיס ) אפילו Test Drive Unlimited הוא לא יכול ליסחוב על הכי גבוה ועל הכי נמוך אני מקבל 40 FPS המיפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3700+ לוח אם ASUS A8N-E זיכרון 1 גיגה כרטיס מסך גיפורס 6600 ספק HEC-425VD-PT (לא חושב שהוא ג'רני ) הקטע שאני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול התקציב שלי הוא עד 2000 שקל והבעיה אם אני קונה משהוא רציני היה לי צוור בקבוק רציני ואני לא רוצה ליקנות משהוא מהדור של הדור הקודם (1950 ) (יש אפשרות שאני יקנה את המעבד הכי טוב שאני יכול וכרטיס מסך טוב ? )

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kobibo,

יש לי עכשיו את ה Radeon 2900HD (כור חשמל מצויין) אני רוצה להחליף אותו בכרטיס שיצורך מעט מאוד חשמל שניתן יהיה להמשיך לשחק איתו במשחקים בצורה מכובדת בתקציב של עד 250 ש"ח גג אם יש בפחות ועלות תועלת זהה אז עדיף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. איזה כרטיס מסך יהיה שווה ערך בביצועיו ל-playstsion 2? האם הרדאון 9100 יספק את הסחורה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני לא כזה חולה משחקים... השאלה כמה הבדל יהיה בביצועים?? יש משהו מיוחד ב 8600 שאין ב 8500??

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by eliXir,

טוב אז.. אני קונה מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ירד במחיר בחודש הקרוב. במילים אחרות: האם צפויה להיות ירידה משמעותית במחירים במהלך החודש הקרוב או שמה הירידה לא תהיה עד כדי כך רצינית ועדיף לקנות כבר עכשיו אם אין סבלנות לחכות? ודרך אגב הוא עולה 1730 ש"ח

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  7. וואו, הרבה זמן לא הייתי פה. 4 שנים ליתר דיוק, זה רק סימן שהאתר עזר לי עד כדי כך שלא הייתי צריכה יותר! עכשיו הכרטיס מסך מתחמם נורא ומפיל את המחשב צריכה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח לעבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, אוטוקאד) לפעמים גם עריכה AVID וצפייה בסרטים יש לי: לוח אם asus p5q מסך DELL 2407 אשמח מאוד לעזרתכם

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ac1240,

איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by PROSK8,

שלום 1.סתם מעניין אותי יש כרטיס של GTX כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 אבל זה זה GT? ואם יש אז אפשר תמונה? 2.ומה עושה הדבר הזה השחור הזה שנראה כמו מתען לפלפון 3. יש שמעות אם ASUS מתכננת כזה כרטיס מסך ל7900GTX או יותר טוב ל7950GX2 ;D תודה לעוזרים

10. Started by none77,

מבוסס על הרבה ביקורות. כולל טבלה של ביצועים לפי דירוג. 7970GHz הוא ה100% http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking gtx970 וraedon 290x באותו דירוג, אישית אני מעדיף דירוגים של פורומים שאנשים מגיבים ומבוססות על הרבה ביקורות ומשחקים. הטבלה לא מעודכנת לפי הדירוג האחרון (7/10/15). http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Avi313,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by dark crystal,

יש לי מסך שהרזולוצייה הטבעית שלו היא 1920x1080, כרגע הוא מחובר דרך הVGA ואני יכול לעלות את הרזולוצייה עד ל1600x1200, שגם לא רואים משהו בה.. כרגע אני על 1440x900 שהכל מטושטש ומגעיל.. ובמקרה ואני שם דרך המאפיינים על רזולוצייה המקסימלית אני לא רואה את כל המסך.. ואם אני עושה דרך הלוח בקרה של הכרטיס Force ואז בוחר ב1920x1080 קצת הריענון יורד ל30.. מה אני יכול לעשות? כרטיס מסך - HD4850..

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  13. לחבר שלי יש לו BATTLEFIELD 3 אבל הכרטיס שלו הוא nvidia 430 gt והוא רוצה לקנות אחד חדש אבל ההורים שלו לא מסכימים לו. לכן הוא צריך טיעונים מספיק טובים למה להחליף ולאיזה כרטיס התקציב הוא 700 ואפשר חריגה עד 100 ש"ח אם זה שווה. בתודה מראש רואי גילת ועידן אורן

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by Atlon-Xp,

רציתי לשאול עם יש לי לוח עם שתומך בAGPX2 ואני קונה GF4 הכרטיס יפעל בסדר גמור או איכותו בביצועים תרד קצת? תודה,

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by urik,

קניתי את המסך לפני כמה ימים רציתי סתם לשמוע ביקורות...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם יתרונו של כרטיס ה-QUAD הוא בתחום ה-3D בלבד - והוא פחות משמעותי בגרפיקה וקטורית 2D ?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by High_Ping,

מהי הטמפרטורה המירבית שניתן לעבוד איתה על כרטיס מסך מסוג GeForce 9600GT של Gigabyte מבלי לגרום נזק? (הדגם שבתמונה) *passive cooling FAILS אני לא יודע למה אבל יום אחד בעת ריצת בוקר קלה על HALF LIFE2 ep2 הוא פשוט ניסה לטגן לי את המערכת וטיפס ל102 מעלות צלזיוס. חשבתי שהדריבר אמור להגביל אותו מלעשות שטויות, אבל גם אחרי שכבר היה ניתן להריח את מה שנאפה שם, עדיין הוא הריץ לי את המשחק על רזולוציה של 1024/768 graphic maxed out ב230FPS

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by Leo101,

אני צריך את עזרתכם... לדוד שלי שעכשיו קנה מחשב יש gf5500. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד ולכן אין לו שימוש בכרטיס, והוא הסכים לתת לי אותו.(לי יש מובנה) בלוח אם שלו יש כרטיס מסך מובנה. המטרה שלי לקחת את הכרטיס מסך שלו ושהוא ישתמש במובנה. השאלה איך אני עושה את זה? חיפשתי בביוס אופציה להפעיל את המובנה ולא מצאתי... האם למישהו יש מושג? דגם הלוח: giga byte GA-8VM800PMD-775 קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

הנה לפניכם המפרט: SAPPHIRE to launch new ULTIMATE graphics solution HD 2600 and HD 2400 series include special editions SAPPHIRE Technology has just announced that in addition to the new HD 2600 and HD 2400 series of graphics accelerators scheduled for release in July, the range will include the new completely passively cooled SAPPHIRE HD 2600 XT ULTIMATE Edition. SAPPHIRE’s ULTIMATE Editions are renowned for the key features of overclocking for enhanced performance and silent running. The low power consumption of this new generation of GPU’s allows a totally passive cooling solution to be used whilst achieving top levels of performance in it class. The SAPPHIRE HD…

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by Sma1,

אהלן, אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, הייתי מעוניין בהשוואה בין כרטיס מסך Radeon 9600pro לבין 9600non-pro לבין Radeon 9500 non-pro. מדובר פה על הוצאה של עד 1100 שקלים (כמובן שמבחינתי הכסף מהווה גורם חשוב מאוד ואעדיף להוציא את המינימום). בכל אופן, איזה מבין הכרטיסים הנ"ל יתנו לי תמורה מקסימלית לכספי? בתודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by e0z0,

שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד/יתאים כמו שצריך ללוח האם וספק הכוח של המחשב שלי. אני רוצה לשדרג ל- GTX 460. המפרט של המחשב: מעבד - Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זיכרון - DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC ספק כוח - HEC Compucase CI-6A21, HEC 500TD-TF 500W לא יודע כמה זה משנה אבל המחשב עובד על WINDOWX XP 32-BIT. מעבר לזה, ניסיתי לחפש במספר פורומים דרכים כדי לאבחן אילו לוחות אם מגיעים עם PCI-EXPRESS 2 אבל לא כל כך מצאתי. יש מישהו שיכול להפנות אותי למדריך כזה - בעברית או באנגלית? תודה לכל העוזרים.

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by iCeCuBe,

נדפק לי המסך וכרגע אני כותב דרך הטלויזיה. על איזה מסכי 17,19 אינץ שטוחים CRT אתם ממליצים במחירים של 1000-2000? מה אתם חושבים על החברות IIyama,MAG ו-LG? חשוב לי לדעת לגבי MAG ו-LG כי חלק מהעולם אומר לי על MAG זה המסך הכי טוב וחלק אומר לי זה חרא של מסך, כנ"ל על LG FLATRON. תודה מראש, זה מאוד חשוב כמו שאתם בטח יודעים לקנות מסך טוב.

23. שלום לכולם, המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Mainboard Model P5L-MX אסוס זכרון 2.5 גיגה מסך 32 של HITACHI (מתכוון לעבוד עם HDMI) WIN XP וכנראה שאני מוסיף עוד 2 גיגה זיכרון (עד כמה שזה רלוונטי) צרכים:מולטי טאסקינג ומידי פעם משחקים FIFA GTA(פחות קריטי) עד 300 שח, את RADEON HD4650 GDDR3 ראיתי שהמליצו בסטיקי אבל לא ממש מצאתי אותו (בZAP למשל...)אז אין לי עליו יותר מידי מידע מבחינת מחיר בגדול אני מבין שלצרכים שלי מספיק 512 זכרון נראה לי שעדיף DDR3 אבל אני לא בטוח לגבי Interface: 64 Bit. או 128 אני לא ממש מבין מה ההבדל על מה הנתון הזה משפיע?? אני לא פוסל את NVIDA אבל עד כמה שהצלחתי להבין מהקריאה בפורום הכרטיסים שלהם פחות יתאימו לי... אשמח לשמוע הצעות הארות הערות לגבי כל דבר ת…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by redti,

שווה לעשות בלאגן בשביל לעבור מhd4850 512 mb לכרטיס הנ"ל ? והאם ספק 380 watt יספיק לי בשביל הgtx 260 הוא מספיק בשביל הHD4850 ..

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by winner100,

היי, אחרי מעל כ-6 שנים אני בהחלט מעוניין לשדרג סוף סוף את כרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך 7800GTX של Leadtek. עלה לי בזמנו סכום כסף לא מבוטל בכלל, שרת אותי נאמנה ועדיין סוחב פחות או יותר. רוצה להתקדם אבל לא לחזור 6 שנים אחורה ולבזבז מעל 2000 ש"ח על כרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח אם חריגה קלה. מספר הדגשים: 1: הספק כוח שלי דיי ישן, אבל מבית טוב! OCZ, נרכש ב2005 אם אני לא טועה. 600W ההספק שלו. לכן חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה זללן. 2: מעוניין בכרטיס של NVIDIA בלבד. 3: עדיפות לכרטיס מסך לא רועש (לפחות לא יותר משלי) ושיהיה ממבית מוכר כגון: Evga, Leadtek, Gigabyt, BFG, Asus, עדיפות לכרטיס סגור (בעל מעטפה סגורה ולא פתוחה) ראיתי כרטיסים כמו הGTX 650 שנכנס לי גם…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.