עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bbking,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שישרת אותי להרבה שנים תקציב :1500 ש"ח ספק:620 ואט תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by GWeizman,

היי, היום ניסיתי (בפעם הראשונה עם הכרטיס) לחבר את הטלוויזיה, עם כבל S-video > RCA, שהיה לי כבר מקודם (שומש גם עם ה7300GS שהיה לי קודם) כרטיס נוכחי, אם זה משנה, ATI Radeon HD 4700. בכל מקרה, עם הכרטיס הקודם זה עבד (בשלב מסויים זה הפסיק, כשאני חושב על זה, אבל לקראת ההחלפה שלו). כשאני מנסה להפעיל את המסך השני דרך הCCC, הוא 'מפעיל', המסך נכבה לרגע ונדלק, וכשהוא חוזר זה עוד פעם מכובה (אחרי שניה שהסימן נראה מלא ולא 'מקווקו' [מנוקד?] כזה) אני דיי בטוח שזה הכבל עצמו, בעיקר בגלל שכשאני חושב על זה עכשיו זה הפסיק לעבוד גם עם הכרטיס הקודם, אבל יש דרך 'להכריח' את הדרייבר לשדר וידאו מהS-vid גם כשהוא לא מזהה מסך, פשוט בשביל לשלול את כל האפשרויות? יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אני מק…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by zidon,

שלום אנשים אני מתלבט בין מסך של LG-F700B לבין MAG-FD770 אם ישנם הצעות אחרות למסך 17 טוב או אפילו מסך 19 אשמך לשמוע התקציב הוא 1300 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. שאלה קצרה. מה גרם לאורך השנים לצורות עגולות במשחקים, אשכרה להיות עגולות, סדרת NEED FOR SPEED מהווה דוגמה מצויינת כאשר עד חלק 4 זה היה מתומת/משושה ובPORCHE UNLEASHED חלק 5 זה כבר היה עם גלגלים מושלמים עגולים וכך זה המשיך. מצד שני בעוד שגלגלי ה משחק NFS עד היום זו דוגמה לעיגול תלת מימדי מושלם, אני עדיין רואה משחקים בהם אין עידולים מושלמים. מהי הסיבה לכך? מה בעצם השפיעה לאורך השנים על הפוליגונים/טקסטורות, תקנו את המושגים שלי אם אני טועה, אני רוצה ללמוד את הנושא לעומק.

• 108 תגובות
    • 17.5k צפיות
  5. Started by Salwaby,

רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים. אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה. תודה

6. Started by DXT,

בקרוב אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש מבוסס gf4ti4200. בתחילה הלכתי לכיוון של leadtek a250le myvivo אבל אז ראיתי את ה inno3d tornado geforce4 ti 4200 128MB במחיר של 960 ש"ח בלבד לעומת 1129 של הלידטק. בעקרון חשוב לי לחסוך כמה שאפשר אבל לא אם זה פוגע יותר מדי. אז רציתי לדעת מה אתם יודעים/חושבים/נסיון שלכם על הדבר הזה? איכות דו-ממד ו.. (מה בעצם עוד?). 10x for any help

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. http://www.tweaktown.com/articles/1049/6/page_6_benchmarks_half_life_2_lost_coast/index.html חח אותו FPS!!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ezx,

יש לי 6800 של לידטק ואני מקבל איתו 47 אלף זה ניראה לי תוצאה מוזרה זה טוב או שלא תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. הרדאון 9700 מיועד לגיימרים הכי כבדים? או שאולי יש כרטיס מסך אחר שלא שמעתי עליו?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  10. אני לא כזה חסיד של ATI , היו לי ניסיונות עבר שמונעים ממני היום לקנות את הכרטיסים שלהם. אבל HD3850 ב 900 ש"ח נראה לי מאוד משתלם. אני פונה לעצותיכם, לקנות לחכות או לקנות ביותר כסף שאין 8800GT ? כי מבחינה טכנולוגית הכרטיס יותר מתקדם מיריבו. תודה לעוזרים אגב השימושים הם , משחקים ב 1280*1024 , כמובן במטרה להגדרות גבוהות וכמובן HD והיתרון של DX10.1

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בדקתי באתר נווידיה ואין את הדריבר הזה (41.03) אז איך לכם יש אותו? מה שאני ראיתי ב-Nvidia זה 40.72 האם ה-41.03 הוא גם טוב (מובן שהוא גם בטא)?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by t_eliran,

נתקלתי בבעיה של זיהוי כרטיס מסך. המחשב לא שלי ואני לא מכיר אותו כזה טוב. רציתי לדעת איך אני יודע את פרטי כרטיס המסך שברשותי. אל תגיד לי להכנס למנהל התקנים כי הדריבר לא מתאים. (זו הבעיה דרך אגב...) אפילו פתחתי את המארז ועל הכרטיס לא היה כתוב כלום. אני רק יודע שזה ממשפחת וודו3. לך תדע איזה חברה סוג ושבב... בתודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  13. היי, כיום יש לי E8200 עם OC ל3.24GHZ. לא הצלחתי לעלות מעל זה. ספק הכח שלי הוא modu 82+ 425W אני משחק ברזולוציה 1680x1280(מסך סמסונג 2243BW). אם אקנה את ה6950 האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק ולא אנצל את היכולות שלו? אם כן, אולי שווה לי ללכת כבר על ה6850 שהוא הרבה יותר זול. אודה על תגובתכם.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  14. אשמח לעזרה. קנינו כרטיס מסך RTX 3060. הקודם היה 580 של AMD. ה fps בפורטנייט לא עלו - נעים בין 90 ל 120 בהגדרות לא גבוהות במיוחד. המעבד הוא Ryzen 5 2600 six core, זכרון RAM שמונה גי'גה. מה לדעתכם הבעיה?

15. Started by beta,

הלוח שלי P2B, אני רוצה לשפר קצת ביצועים כי יש לי עכשיו (לצערי) Ati Rage Pro 8 MB (לא לצחוק בבקשה), אז בקיצה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by spike_staff,

שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך הנ"ל אשמח לדעת כמה הוא שווה היום בשוק יד שניה? תודה

17. ??? כותרת / לא מוצא בגוגל???

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by Works4me,
    • 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. אני מחפש 3060 משומש ביד 2 והייתי שמח לדעת מה מצב הכרטיס לפני שאני רוכש אותו. יש הבדל בין כרטיס מלפני חצי שנה שעבד 24/7 בכרייה לבין כרטיס בין שנתיים+ ששימש מידי פעם למשחקים בסופ"ש. אני מחפש משהו כמו ה crystal disk info (קוראת את נתוני ה SMART של הדיסק) שיכול לקרוא את הנתונים של עומס וזמן עבודה מהכרטיס מסך 3060.

20. להקליט מהטלוויזיה אם אפשר גם מממיר דיגטלי אפשר יהיה לחבר לו וידאו ולהקליט וזהו...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yossi555555,

חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  22. שלום לכולם !! אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות הווידאו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר זה עובד לי דיי טוב. אשמח גם לשמוע תשובות בקטע של חיבור האודיו (למרות שזה לא קשור לפורום - אפרסם גם שם שאלה בנושא האודיו). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) האם כבל SVHS (למרות שיש לי בעייה מאוד רצינית לחבר כך) יחזיק את ה 10 מטר במקרה והRCA לא? (ומה המחיר ל 10 מטר) 4) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מתלבט בין שני כ.מסך ,השימושים הם לאינטרנט ומשחקים לא כבדים הכרטיסים הם : 1. ATI READON X1300 2. GEFORCE 7300 GS תודה מראש

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. יש לי כמה אפשרויות LEADTEK GFORCE 4200 128 LEADTEK GFORCE 4400 128 readonn 9500 pro readon 9700 pro gforce fx אני רשמתי את כול הכרטיסים שאחד מהם אני בטוח קונה !!!! עכשיו אני יותר קונה לפי מחיר/ביצועים , מה הכי שווה .....??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, סוף סוף החלטתי.. הולך על הGTX 980 G1 Gaming , כמה אנשים פה מאוד לא יסכימו איתי בגלל שאני הולך להוסיף 1000 שקל על 12% ביצועים או משהו כזה, אבל השגתי אותו במחיר טוב אז ככה שזה בסדר.. בכל מקרה אני הולך עליו.. ויש שתי שאלות: 1.הכרטיס שברשותי כרגע, הוא ה-GTX 680 Lightning של MSI, הוא מחובר באמצעות שני חיבורי 8 פינים, וכך גם ה-GTX 980 G1, שהוא יגיע אלי, אני מנתק את החיבורים של הספק, מוציא אותו מהלוח, מכניס את ה-980 מחבר את אותם חיבורים ומדליק את המחשב ? ומה אז אני פתאום ידליק אותו אם כרטיס מסך אחר שהדרייברים שלי הם ל-680, השאלה שלי פה בעצם היא מה סדר הפעולות שעלי לעשות ? צריך לפרמט את המחשב או משהו כזה? 2. החיבורים מהספק אל הכרטיס - הם מגיעים עם הכרטיס ? אני הולך למכור את …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.