עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ShayN,

שלום... אני לא ממש מבין בהתאמת מסך לכרטיס מסך... אני צריך לדעת איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCle... התקציב למסך בסביבות ה1300 ש"ח עד 1500... אני סגור בקשר לכרטיס מסך. אני צריך רק לדעת איזה מסך הכי כדאי לקנות כאשר יש לי את הכרטיס מסך שבחרתי... תודה!!

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by yarin153,

יש לי הצעה לכרטיס מסך 8800GT באתר יד 2 זה יותר טוב כנראה מהכ' שרציתי HD5450 חחחחח רציתי לשאול אם זה מתאים בשבילי לרזולוציה גבוהה (לסרטים במסך 42 FULLHD) על משחקים אני לא שואל כי זה מובן מאליו שהוא חזק מספיק אם הוא מתאים אז איך אני יכול לדעת שהכרטיס שהוא מוכר לי לא מקולקל (עם באגים או כל מיני אפשרויות)?

3. Started by lox,

hi guys i want to know when does the nvidia video cards with 512mb come out but you can tell me allso with ati thanx any way bye

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by Moty_p,

שלום לכולם אני בונה מחשב HTPC ולכן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי סרטים באיכות HD אני מחפש כרטיס מסך עד 350 שקל שהוא תומך HDTV Output YPbPr תודה לכל העונים..

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by general328,

"זיגזג מחשבים 2000" וזאת לאחר שהזמנתי מנעה ומרחו אותי ושיקרו עליי לגבי ההגעה של הכרטיס 1380 ש"ח (צריך להוסיף שליח 55) ומIQPC שאין תשובה עד עכשיו.1438 (להוסיף שליח 60) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11456

6. שלום. בכרטיס המסך 8400GS מבית ZOTAC, כאשר כבל ה HDMI מחובר, אני לא מקבל סאונד. למיטב הבנתי - מאתר החברה - יש צורך בכבל שנקרא SPDIF. האמנם? במידה וכן, האם עלי לרכוש אחד עם שני פינים או שלושה פינים? והאם כבל זה אמור להיות מחובר לכרטיס המסך או ללוח האם :s05: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by rabbit,

איך הוא לעומת סדרת הTI של GF? האם יש בו VIVO ? TV-OUT ? ממה כדאי להזהר שקונים אותו ? יש לו גרסאות שונות או שכולם אותו דבר? והאם הוא יריץ לי משחקים ברמה סבירה אני מדבר על אנדרגאונד 2 בעיקר... תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Leadtek WinFast TV2000 XP Leadtek WinFast TV2000 XP Delux Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ??? לפי האתר הזה: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=94 (יש שם שתי טבלאות שמשוות בין 3 הכרטיסים..) ראיתי שההבדלים הם: בין הרגיל לדלוקס: , ברגיל אין FM (אין לי צורך בזה) ואין שם תכנה לעריכת וידאו.. מה עושה התוכנה לעריכת וידאו?? הבדלים בין הדלוקס לאקספרט : ההבדל המשמעותי היחיד הוא שהקידוד באקספ' הוא 10 ביט, ובדלוקס הוא 8 ביט... עד כמה זה משמעותי??? מה ההבדל?? בבקשה ענו כל כ-ל שאלותיי.. צודההההה רבה!! ד.א ... יש עוד המלצות? שמעתי משו על MSI נראה לי? מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. אם יש הצעות אחרות עם תקציב של 700+-(עם לינק בבקשה ורק לאמינות אז אני ישמח לקבל)... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by idani1983,

ואם כן אפשר בבקשה לינק לתוכנה

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by DuDsAn,

אהלן, התקנתי את הדריבר 191.07 כמובן לאחר שהסרתי את הדריבר הקודם וגם השתמשתי ב DC (דריבר קלינר). לאחר ההתקנה עשיתי ריסטרט ובמסך ה LOG ON בידיוק לפני הסיסמא המסך הפך לשחור וזהו אין תגובה . הייתי צריך להכנס ל Safe Mode בשביל למחוק את הדריבר ולהתקין את הדריבר הישן שלי.... המחשב שלי : i7 920 Geforce 9800 GTX 1GB 6gb ram

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  12. כותרת.. לא הבנתי את זה בידיוק.. נגיד יש לי 8800GT 256 BIT כמה MB הוא יכול לנצל? נגיד זה 1024.. כמה הוא מנצל ממנו? רק 512? או שבעת הפעלת פילטרים ורזלוצויה גבוהה הוא ישתמש ביותר? זה לא 2 מגה לביט? איך זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by ShDorLq,

הכרטיס מסך GTX260 יותר טוב מהכרטיס מסך HD4870 1GB? תודה מעוזרים

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  14. לאיזה כרטיסים של ATI וNVIDIA מקביל ה950 המובנה של אינטל? מבחינת יכולת להריץ משחקים, לאיזה G-FORCE או RADEON הוא מקביל? ברור לי שהוא חלש מכרטיסים כמו 8400GS לדוגמא. אבל למה הוא כן משתוה? לFX5200? לG-FORCE 4?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by ofirr,

איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים לאפיק AGP? מצד אחד הX800GTO 256MB כרטיס שאומנם ישן יותר אבל חזק יותר מהX1650 512MB ובעל זיכרון גישה של 256bit (מי שיכול לפרט על כך, מוזמן). מאידך הX1650 כרטיס חדש יותר שבניגוד לX800GTO תומך בפיקסל שיידר 3 (הX800GTO תומך רק בפיקסל שיידר 2). הכרטיסים נמכרים +- באותם מחירים: GeCube ATI Radeon X1650 512MB AGP מחיר: 349.00 ש"ח Sapphire ATI Radeon X1650PRO 512MB AGP מחיר: 369.00 ש"ח Gigabyte nVIDIA GeForce FX7600GS 256MB AGP מחיר: 373.00 ש"ח Palit Radeon X800GTO 256MB AGPx8 Retail מחיר: 364.00 ש"ח וגם.. מה הם ההבדלים ועד כמה הם גדולים בין הX1650 512MB ל X1650PRO 512MB. וגם.. איפה תופסים פה חלק ה7600GS וה7600GT שלפי מה שאני יודע חלשים מהשניים הראש…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. Started by iyehuda,

אין לי צורך במשחקים אני פשוט רוצה לראות סרטים FHD בטלויזיה והבנתי שהכבל HDMI מעביר גם קול אשמח לקבל המלצה אגב המעבד שלי הוא E8400 הלוח שלי הוא של גיגבייט מדגם G31M-ES2L

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by Bingo,

לפני שבוע התקנתי WIN7 הכל עבד תקין עד שהתקנתי דריברים לכרטיס מסך. אתרים מסוימים בעיקר אתרי וידיאו [יוטיוב וכו'] פשוט נתקעים יש סאונד ומסך ירוק ואחרי כמה שניות זה קופא. לאחר שהסרתי את הדריבר הכל עבד כשורה בלי בעיות אני לא מצליח למצוא מה הבעיה גם כשאני מתקין רק את הדריבר בלי האופציות של האצת חומרה זה עדיין עושה בעיות... מישהו יודע מה הבעיה?????????

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. Started by Liquid,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי את מהירות השעון של הזכרונות בכרטיס ה Radeon 9600Pro של Gigacube ואת המהירות בכרטיס ה9600 הרגיל שלהם. תודה. חיפשתי בגוגל, אך לא מצאתי מידע ממוקד ויעיל.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. Started by BaLiLi,

7600GS TD256M שעולה 600 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 לעומת 7600GS EXTREME TD256M שעולה 666 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1900 שמתי לב שההבדל בינהם הוא במהירות הזיכרונות והליבה וגם ברוחב הפס בזכרונות בגרסא הרגילה ליבה 400MHZ זכרונות 800MHZ Memory bandwidth 12.8 ובגרסת האקסטרים ליבה 520MHZ זכרונות900MHZ Memory bandwidth 14.4 האם אלה שינויים שאוכל להגיע אליהם בעזרת OC פשוט ? או שבאמת שווה להוסיף את ה66 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר?

21. Started by bogyman,

טוב אז כך,המשקפיים מגעים עם מתאם מיוחד שמתחבר דרך כבל vga in לכרטיס מסך,ואז המסך מתחבר לvga out של המתאם,הורדתי דריוורים חדשים דרך האתר של nvidia והפעלית כמה משחקים להתרשמות ראשונית: בכמה משחקים\סרטים\תוכנות שבנויות עבור המשקפיים,יש הרגשה שאפשר לגעת בחפצים,רואים את כול המשחק ב3d פשוט אין מילים,כמובן שיש משחקים שלא כול כך מתאמים לזה אבל יש הגדרות בדריוור שמאפשרות להתאים את המשקפיים לכול משחק. אני יעלה תמונות בהמשך היום!!!!! לצערי בגלל מעבר למסך lcd אני שוקל אולי למכור את המשקפיים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by Rinkadink,

רציתי לכוון את הבהירות של המסך שלי כי בסרטים הוא חשוך יותר מידיי , נכנסתי ל ATI TRAY TOOLS שיניתי ב VIDEO OVERLY את הגאמה ל 6 (הכי גבוהה) עכשיו שמתי לב שזה קצת בהיר מידיי וכשאני בא להוריד קצת את הגאמה התפריט ננעל לי ואני לא יכול לשנות שום דבר מה עושים? :s05:

23. ^^^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  24. ATi Radeon X1900XT http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 חיפשתי סיקורים פה באתר , לא מצאתי. אז רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא משמעותית יותר חזק מ 7900gt? ועוד דבר אחרון, הספק הזה יחזיק אותו Enermax Noisetaker 420W ?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by nadav275,

לפני כחודש הומלץ בפורום מתחרה כרטיס מבוסס ג'יפה 5900, ונאמר שיש לו יכולות oc מעולות ושאפשר להתקרב איתו אפילו לביצועים של הג'יפה 6800. הפורום ההוא אינו פעיל כבר זמן ממושך, ואני מעוניין לקבל פרטים על הכרטיס ההוא כי יש אפשרות שאני אקנה אותו. אם עולה למישהו משהו בראש, או אם מישהו יודע בדיוק על מה אני מדבר- אשמח לעזרה. נדב

• 2 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים