כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מעבד 3770K עפ"י השרטוט של המעבד עובד עם 1X16 או 2X8 אז מה עדיף למשחקים ועבודה כבדה ? http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review/5 הלוח תומך ב- 2X16 אבל כנראה מעבד לא
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק). אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת. יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, השבוע אני מזמין מסך חדש של SONY דק! בגודל 19 אינץ' דגם HX93 עכשיו השאלה היא מה דעתכם על המסך הזה האם שווה לקנות אותו. בבקשה אני מענויין לקבל תגובות רק על המסך ולא על המחיר. יש לציין שהשימוש העיקרי של המסך יהיה לאינטרנט אופיס ועיצוב גרפי.. בין היתר DVD. תודה לינק מצורף למפרט המסך: http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hx_designer/hx93/index.html
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צצה לי אפשרות לקנות מסך דק/שטוח Samsung SyncMaster 570s tft 15 אינץ', ב-590 ש"ח כמעט חדש האם שווה את הכסף או לא , ואיך המסך הזה למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מעבד הכי חזק שיש עם כרטיס המסך הכי חזק שיש בחנות TMS, הרכבתי מצויין. והמסך מראה No signal. בקשתי שיבדקו את כרטיס המסך, הבאתי להם את כל המחשב שלי כולל המסך XG248 מסדרת ROG Strix, היוקרתית של אסוס. הם התקשרו אלי במהלך חול המועד אמרתי להם שאני רוצה לבוא פיזית לראות שהכל עובד ולקחת אותו בדרייבר. הראו לי שהמחשב עובד עם מסך אחר. ולא היו מוכנים להראות לי עם המסך שלי, כי הוא לא נקנה מהם. אז קניתי מסך OLED מתקדם יותר של LG, הגיע היום המסך. וגם המסך מראה No signal. אני שוקל להתקשר אליהם מחר בבוקר להביא להם שוב את המסך הפעם שלהם עם המחשב: RTX 5090 + AMD Ryzen r7 9800x3d. אני רוצה לדעת אם יש תמיכה של חברת GB, בישראל או בעולם. כדי לדווח על הבאג. אני כרגע לא יודע אם ת…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלןן לכולם, למישהו יש פיסת אינפורמציה לחלוק מתי ייכנסו לשוק התקנים אשר יאפשרו הפעלת מחשבים ניידים עם כרטיס מסך חיצוני (כדוגמת ה- Lasso) וכמה יעלה התענוג הזה? חוצמזה האם מישהו חוץ ממני הולך לקנות את הדבר הזה כשהוא ייצא, מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שום תוכנה ושום גרסה של riva tuner לא עובדת עם הדרייבר החדש של NVIDIA גרסה 185.85 למה זה ? בימים כאלה קשה שצריך שהמאורר יעבוד על מהירות גבוהה זה לא עובד.. מישהו יודע על זה משהו ?<! :s05:
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
שלום, לפני הכל אני חדש כאן,הרבה זמן אני קורא הפורום,משום מה לא חשבתי להרשם כעת אני צריך את עזרתכם לגבי רכישת כרטיס מסך,אשמח לכיוון. נתחיל.... לאחר שימוש לא מוצלח ומעצבן במיוחד בכרטיס מסך מובנה בלוח,החלטתי לקנות כרטיס מסך,ואם כבר לקנות אז משהו טוב. במחשב הנ"ל השימושים שלי הם 40% עבודה משרדית,אינטרנט וכו... 30% משחקים(GTA IV,nfs shift.....ועוד כמה בסגנון) 30% המחשב מוריד לו בנחת קבצים. דרישות שלי מכרטיס מסך: חיבור PCIE זיכרון-ddr2/ddr3 מה ההבדלים? שימושים-כמו שציינתי למעלה,חשוב לי מהירות שיריץ משחקים על HIGE (נכון להיום). יציאות-חשוב מאוד שיהיה DVI ,ועל הדרך גם s-video (לא חשוב כל כך אבל מומלץ) רזולוציה-שיריץ משחקים ותוכנות על 1680x1050 ללא תקיעות והאטה(מסך S…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזו גם בפורום תמיכה טכנית אבל אולי פה יוכלו יותר לעזור לי: קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך טוב עבור משחקי רשת לדוגמא : Battlefield 2 או America's Army אני מחפש משהו זול יחסית עד ~ 1000 שקל. כרטיס שיתן ביצואים גבוהים ויחזיק מעמד עבור משחקים בעתיד. הלוח אם שיש לי כרגע GIGABYTE GA-K8NS זיכרון 1 גיג'ה DDR מעבד AMD 64 3000 ספק כוח של NEC 475W בבקשה תנו לי קישורים ומקומות לקנות אותם הזול ביותר. תודה רבה זאביק
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג ATI HD 2600 AGP ואני משתמש בXP MCE משום מה זה מה שעולה לי כאשר אני ניגש להפעיל את את הקריסטל או איך שקוראים לזה!! [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 13:29:49 בנוסף מהיכן אני יכול להשיג את הדריבר הנכון...??? זו גרסאת הAGP ובאתר יש רק את הPCIX שהוא לא מתאים...(ניסתי) גם באתר של החברה אין כלום http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 זה לא יאומן איזו רשלנות...... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום! נסדדק לי הכ.מסך הקודם ואני מעוניין לקנות חדש. הצרכים העיקריים שלי הם למשחקים ממש פשוטים כמו FIFA, NBA,PES וכו'.. ולסרטים. אני רוצה להשקיע גג 700 שקל . תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת 128MB DDR +TV +DVI FX5200 GFORCE או GIGABYTE ATI RADEON 9200SE 128MB DDR שניהם זולים ומתאימים לי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8670 הלוח הוא nForce4 SLI והכרטיס מסך הוא 6600GT עם שתי ליבות, אבל המחיר הוא 3345 ש"ח ואני זוכר שקראתי בחדשות שבאתר שבארה"ב הוא יעלה בסביבות ה 400$ כמעט חצי! מישהו מכיר את החבילה הזאת והאם היא משתלמת או ששווה לקנות לוח אם וכרטיס מסך בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דור ליבות ה-FinFET הראשון של מפתחת השבבים מכוון לקפיצה גדולה ברמת הביצועים המתקבלת לכל וואט של אנרגיה מושקעת לכתבה: http://hwzone.co.il/דיווחים-דור-כרטיסי-המסך-החדש-של-amd-מתרכז/
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
איך אני מבצע את זה? האם כרוך בזה סיכון כלשהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש כרטיס TV זול וטוב שישמש להקלטות מממיר דיגיטלי, חשבתי על FLYVIDEO 2000 (שאותו לא יצא לי לראות אלא קיקיוניים אחרים..) איך הוא מבחינת איכות הקלטה? איזה פורמט אפשרי? יש לכם בכלל המלצות עדיפות יותר? אשמח גם לקבל המלצה לתוכנות שיכולות לשמש כמקליט אוטמטי תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
עשיתי הרבה חיפושים ולא מצאתי. היה הסבר כ(קצת מצחיק,למען האמת)שמתקן פגמים במסכי crt משהוא עם מגנט,אם אינני טועה,הבעיה נפתרה אז והיא שוב חזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי יש לי 8800GT עם דריבר 177.89 כולל PhysX יש גרסה יותר חדשה? ואם כן היכן אני מוצא תמיד עדכונים לדריבר מסוג זה באתר של NVIDIA.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הכ"מ מגיע ל90 מעלות במאמץ. מה עושים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה. עריכה: Gigabyte 6600GT 128mb DDR II ולא עבר OC.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה מתאים לפורופ הנוכחי הזה (אם לא אני אשנה לפורופ המתאים) ברשותי המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 256MB GDDR3 HDMI O/C EDITION : GC-XHD3850PG3-E3 - RETAIL זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 667 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ספק כוח: FSP 450W : ATX450-PNR )אלו הרכיבים שראיתי לנכון לכתוב ישלי את המשחק CRYSIS WARHEAD הסתכלתי בדרישות המערכת הם: Windows XP: · CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2 Duo 2.0 GHz or higher · RAM: 1.0 GB · Hard Drive: 12 GB or more o…
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
למחשב של לקוח יש 9500GT הוא רוצה לחבר לטלביזיה על DUAL יש לו מסך 22 SAMSUNG מחובר DVI טלביזיה CRT 21 אז שאני מחבר ומגדיר רואים שחור לבן
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעונייןן בהמלצה על כרטיס מסך עד 800 ש"ח רצוי פחות הלוח אם MSI P35 NEO מעבד E6750 או Q6600 שימושים - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה - כרגע דו מימדית בעתיד יתכן תלת מימדית) צפיה בסרטי HD עריכת וידאו חובבנית דחיסה ופריסה של וידאו (המרת סרטים וצריבת די וי די ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-