כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
איזה 6600 gt מבין החברות הנ"ל הכי מומלץ ולמה??? אם אפשר לדרג את הסדר ולפרט אחים!! LEADTEK GIGABYTE ALBATRON PINE XFX
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
מסך "17 XEROX LCD דגם: XL-775D. למסך נתוני גרפיקה גבוהים במיוחד יחס CONTRAST 1:450 לקבלת איכויות תמונה מקסימליות למסך כניסה אנלוגית וכן כניסת DVI דיגיטאלית לתמיכה בכרטיסי מסך איכותיים, לקבלת איכות צפייה גבוה במיוחד. סידרת ה 7 של XEROX הנה סדרה ייחודית ומאופיינת ב XSHIELD ו (anti-glare glass cover) ציפויי מסך מיוחד לשמירה לאורך זמן רב יותר. למסכיי XEROX אחריות מקיפה ל 3 שנים החלפה בחדש במקרה של תקלה. מפרט טכני: טכנולוגית מסך: 17.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה: 140 מעלות זמן תגובה:16MS גודל נקודה (מ"מ ): 0.264 רזולוציה: 75HZ@ 1280X1024 זמן רענון:75-60 Brightness: 250cd/m2 Contrast ratio: 1:450 תאימות: PC ומקינטוש.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך המסך הזה והאם למשהו פו בפורום יש אחד כזה שיוכל להגיד לי,האם איכות התמונה של המסך הזה טובה והאם הוא שווה קנייה? אני לא מוצא עליו שום מידע ברשת לא ביקורות ולא חוות דעת מיקצועיות ולא מצליח להחליט למרות ששמעתי לא פעם שויוסוניק חברה שנחשבת לאיכותית. אבל לא מצאתי על המסך הזה ספציפית שום דבר אז תעזרו לי למצוא מידע.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1196 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1197 כמה צינורות יש לכל אחד מהם ? ההבדל ביניהם אמור להיות רק הקירור ? יש הבדל של מהירות זיכרון/ליבה חוץ מהקירור ?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חיפשתי באתר של YNET בגוגל ובאתר שלכם ולא מצאתי את הקישור של הכתבת וידיאו שיצאה לא מזמן על מדריך לניקוי מסכי LCD אם תשיגו לי אשמח תודה 1
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חיברתי את הכ. מסך שלי לTV ע"י כבל S-VIDEO ורואים וזה אבל שאני מפעיל סרט (WMD11,BSPLAYR) אני לא רואה וידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחשב שלי יחסית ישן אבל אין לי כסף לשדרג אותו כרגע. מה שכן אני יכול להרשות לעצמי להשקיע משהו באיזור ה700שקל במחשב. מצאתי לנכון לשדרג את הכרטיס מסך שכן יש כבר משחקים שממש מגמגמים לי. אני בשנה האחרונה בצבא, ואני ממש לא מעודכן . לא יודע מה יש , מה כבר אין ומה יצא לאחרונה. המלצות התקבלו בחום! תודה!
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://itbbs.pconline.com.cn/topic.jsp?tid=2689502 כתוב בתמונות שזה מTOMSHARDWARE אבל לא ראיתי את זה שם.. 7600GT הרבה יותר טוב במצב "רגיל" אבל בפילטרים הGTO קורע אותו.. אני מניח גם שהGTO הרבה יותר טוב לOC..
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
עד עתה העברתי למכשיר ווידאו מצ"ב תצלום של הכבל שמצורף למצלמת ווידאו האנלוגית שאלתי היא איזה כרטיס אני צריך למחשב ואשר יתאים לכבל שברשותי (זאת משןם שראיתי שהכניסות של כרטיס הFIREWIRE אינן דומות) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב סבלתי את ה geforce 5200fx מספיק זמן אבל הכל נגמר כשהפעלתי את המשחק Elder Scrolls Oblivion שלא סחב גם כשכל האפשריות מכובות או על הכי נמוך שאפשר על 640X800 :'( אז אני צריך כרטיס לAGP בסביבות ה700 ש"ח (לא צריך הגדרות כבוהות כי זה כבר לא יהיה עניין של הכרטיס) שהמשחק כמו זה יעבדו על NORMAL מינוס לא אכפת לי איזה יצרן.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אני משדרג את המחשב הישן יש בו MX440 64 אין לי מושג איזה agp אבל בטוח שזה agp(הוא בן 3 שנים) מושג לגבי הכרטיסים החדשים והמתקדמים יש אבל אין לי בכלל מושג לגבי הזולים יותר אין לי ממש ניסיון עם ati אז זו הזדמנות...אבל לא חובה תקציב גג 450ש"ח פשוט משהו שהוא הכי טוב לנ"ל תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו, הוא מעוניין לקנות מקרן נייד (כזה שאפשר לחבר למחשב ואז רואים על הקיר את מה שהמסך מראה) הוא מעוניין במשקל מינימלי, מכיוון שהוא נוסע הרבה וזה חשוב לו שהוא יהיה קטן וקל משקל, כדי שלא יכביד עליו הוא מעוניין לקנות בארה"ב (כי הוא גם ככה נוסע, ואני משער שזה יותר זול שם) עקרונית יש לו זמן בניו-יורק לקנות את זה, אבל אם אין חנות בניו-יורק שמוכרת אז אפשר גם לשלוח את זה לקרובים שלנו (הם גרים ליד מיאמי, פלורידה) ואז הוא יאסוף את זה משם. התקציב הוא בסביבות ה800$, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל לא להתפשר על האיכות יותר מדי מצאתי למשל את המקרן הזה: http://www.sharpusa.com/products/ModelLanding/0,1058,1399,00.html בסביבות ה850$, מה אתם אומרים עליו? הבעיה זה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
מעבד E8400 מארז cm Elite 335 ספק כוח thermaltake tr2 430w אני רוצה לשדרג לhd5850 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2627 אבל אני פוחד מהגודל שלו שהוא לא יכנס לי אז חשבתי גם על זה http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2628 אבל אני יודע שיש בניהם הבדלים משמעותיים ואגב יש GTS450 בפנדה שווה משהו? מה כדי לעשות? השדרוג לצורך Pure gaming
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך שרציתי אזל מהמלאי בניתי על HIS Radeon 6950 2GB DDR5 האם אותו כרטיס של GigaByte זה כרטיס זהה/טוב יותר/פחות טוב? אולי יש כרטיס אחר שטוב במחיר זהה או נמוך מזה ממשה שיש באתר של IQPC ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
?amd phenom 2 x2 550 3.0ghz will be enough for ati hd 5850 and cooler master 500w will be enough for ati hd 5850 monitor 26inch
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש לי מסך 19 אינץ' אזי הכ.מסך 4850 של ATI עם 512Mb לא יגרום לצואר בקבוק בהרצת Crysis או משחקים כבדים אחרים? בכל מקרה איך הכרטיס הזה למסך 19 אינץ' והאם כרטיס חזק יותר יתן הפרש ביצועים גדול?? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בלוח MSI-Z77A-G43 ולהפעיל אותם בו זמנית? : תודה מראש. יובל
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי ואחרי בירור קצר הבנתי שאני צריך לשדרג גם ספק כוח, מפרט המחשב שלי הוא כבן שנתיים וחצי: intel core 2 duo e6300 1.86 3giga ram 667 twinmos nvidia geforce 7300 gt 256mb 128bit ספק כוח של hec 300w שהגיע מובנה עם המארז. עד היום הכרטיס מסך שלי היה נחמד אבל כעת אני לא יכול לשחק בשום משחק חדש שיוצא אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך נחמד וספק כוח מומלץ בתקציב של עד אלף ש"ח לשניהם,ניתן לחרוג במעט. תודה מראש. רועי.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אספנו לבחינה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA, ה-GeForce RTX 4060 Ti 8GB אשר מחליף את GeForce RTX 3060 Ti המזדקןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-