כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום D: אני קונה מחשב חדש בעוד כמה זמן ורציתי לדעת האם ההשקעה על ה500 שקל האלה שווה את ההפרש בין ה6800NU ל9800PRO או שעדיף לי לקחת את ה9800PRO ולשדרג בעוד כמה זמן? או בכלל לקחת את הX800 (משהו). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
דור ליבות ה-FinFET הראשון של מפתחת השבבים מכוון לקפיצה גדולה ברמת הביצועים המתקבלת לכל וואט של אנרגיה מושקעת לכתבה: http://hwzone.co.il/דיווחים-דור-כרטיסי-המסך-החדש-של-amd-מתרכז/
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לפני כחודש הומלץ בפורום מתחרה כרטיס מבוסס ג'יפה 5900, ונאמר שיש לו יכולות oc מעולות ושאפשר להתקרב איתו אפילו לביצועים של הג'יפה 6800. הפורום ההוא אינו פעיל כבר זמן ממושך, ואני מעוניין לקבל פרטים על הכרטיס ההוא כי יש אפשרות שאני אקנה אותו. אם עולה למישהו משהו בראש, או אם מישהו יודע בדיוק על מה אני מדבר- אשמח לעזרה. נדב
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך עם צ'יפסט של ATI עד 1500 שקל המחשב עליו יורכב הכרטיס: Intel D920 ASUS P5WD2-E Premium 975X PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL הכרטיס פחות מיועד למשחקים אלא יותר לעבודה שוטפת תודה שחר
-
- 10 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בחנות קרובה אלי יש אחד ב90 שח המליצו לי פה בפורום על כבלים במחירים של 300 שח ומעלה, האם יש באמת הבדל מהותי באיכות תמונה בין כבל שעולה 100 לבין כבךל שעולה 300-400 שח? (לחבר מחשב ל LCD 32)
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי 9800 פרו+3.10 , ברירת המחדל אצלי במחשב היא על 85. בכל מקרה, כשאני מריץ משחקים כמו, הנסיך הפרסי, UT2003 ,ET וכו' האם התדר נשאר על 85 או שהוא מה? אודה לכם אם תחזירו אותי לענינים.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור מבין שניהם, אז: איזה כרטיס בעקרון יותר חזק? איך התמיכה והדרייברים שלהם? איזה כרטיס חם יותר? ראיתי שה-HD פשוט רותח ושיש בעיות איתו לחלק מהאנשים, זה ככה גם בGTX+ ? אני עובד על מסך עם רזולוצייה של 1680*1050 ויש לי ספק אנרמקס ליברטי 500W שאמור להספיק. אז מה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כרגע אני משחק רק Battlefield 2142 ולא יודע אם זה יקרה במשחקים אחרים. אבל לא תמיד זה קורה. אבל למה יש את ההודעה הזאת? זה התחיל לפני שבועיים משהו כזה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם יתכנו ירידות מחירים ל7800GT ב30 יום הקרובים? (בישראל )
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. חיפשתי באינטרנט ביקורות על שניי המסכים הנ"ל ולא מצאתי כלום. מה אתם אומרים על המסכים הנ"ל האם הם טובים לסרטים ומשחקים? נ.ב אני מעדיף יותר את הדגם של 16MS מכיוון שיש לו יציאת DVI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.scan.co.uk/Products/ProductInfo.asp?WebProductID=370089&source=froogle מקור: http://www.theinquirer.net/?article=30789 יאללה כל התחונים להסתער/אוברקלוקרים
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
זהו. סיימתי עם עסקי הכרטיס מסך ורציתי לומר תודה לכל אנשי הפורום שיעצו הופנו אותי למידע וחנויות רלוונטיות. אז תודה. אגב, בסוף קניתי 6600gt ?ב780 ש"ח ומכרתי את ה 9600xt. 350 ש"ח. לא רע כרטיס חדש ב 400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם בעיית הצריבה לביוס של Sahppire HD4870 1G קיימת גם בדגם ה- CF ??
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך LCD, האם אתם מכירים חנויות באיזור ת"א שבהן אפשר לראות מספר דגמים של מסכים (וגם לבדוק אותם קצת) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בוקר טוב. לא קיבלתי תשובות לשאלה שלי וההודעה כבר נדחקה אי-שם להיסטוריה, אז אני אנסה לחדד אותה. מחפש כרטיס מסך ללוח Gigabyte GA-945 GZM-S2 עם זיכרון של ג'יגה. הכי חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה ולצפות באיכות סבירה. רצוי שגם יתאים למשחקים. מה אתם אומרים על 7300GS? יש משהו יותר מתאים באותו איזור מחיר?
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים בערך כרטיס מסך x1950Pro הכל סוס במשחקים אבל דבר אחד לא טוב, כל הסירטונים שאני רואה באינטרנט בצבעים מוזרים חבל על הזמן .. אני לא יכול לראות סירטונים באינטרנט.. כל הסירטונים שאני רואה זה בצבעים מוזים מעורבבים עם סגול, צהוב, אדום. זה קורה לי גם בדריבר שקיבלתי עם הכרטיס מסך וגם עם הדריבר שהורדתי מהאתר של ATI הגירסא האחורנה של שיש באתר. אהה שאני מסיר את הדריבר הכל טוב כל הסירטונים באינטרנט עובדים חלק אז מה הבעיה יכול להיות? יכול להיות מקודדים אולי? בבקשה תעזרו לי...!
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ... יש לי r9800p ..... וינדוס me... ואני תקוע עם דרייוורים של גירסא 3.6 ...(הדרייוורים שבאו הכ.מסך)..... באתי להתקין גירסא אחרת של דרייורים וזה ניתקע באמצע של ההתקנה.....(כול גירסא ניתקעת).... נותן לי הודעת שגיאה ..."INF error Vidoe driver not found" .... חיפשתי קצת באתר של א.ט.י אבל זה לא ממש עזר לי... מישהו יודע מה הבעיה ויכול לגאול אותי מיסוריי ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה כאשר אני מזיז את העכבר לעבר האייקון של הפאנל של ATI זה מראה לי את הטמפ' של הכטיס מסך 0C צלסיוס ולא איזה 59C לדוגמא, מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני המסכים שהזכרתי למעלה,המסך מיועד למשחקים וסרטים מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לפני חצי שנה עשיתי טעות.קניתי מחשב חדש (XP 2500.512 ram )- עם כרטיס מסך redon9000-כי חשבתי שאולי המחירים ירדו -ואז אני אוכל לקנות כרטיס ממש חדש. אבל הזמן עובר,ומשחקים חדשים בקושי רצים אצלי-על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? אני מעוניין בכרטיס שעולה עד 1500 ש"ח תודה שי
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....
-
ששלום אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6600GT לכשהוא ייצא בחיבור AGP עכשיו זה מחשב חדש והמעבד הוא AMD 64 3000 ולוח אם 8KDA3J וזכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה WD השאלה שלי היא אם אני קונה מארז COMPACUS CIA619 אז הספק ששמה יספיק לי לכל המערכת הזאת?! כי לראדון 9800 פרו שתכננתי בהתחלה הוא הספיק אז עכשיו אני רוצה לשאול אם אני צריך לשדרג את הספק תודה רבה! ומקווה שתענו בהקדם ;D
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אז חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי נושא אז אני פותח . טוב אז לאחר התבלטויות רבות עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה אז אני רוצה לשאולם אתכם . איזה כרטיס מסך לקנות ? 8800 GT או 8800 GTS , בבקשה תתחשבו במשחקים , מי מבין בכרטיסים מריץ יותר טוב וכל מה שקשור לזה . והאם קיים 8800 GTS עם 570 MB ?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-