כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
מה ההבדל בי PCIe ל-PCI-E? אם רשום לי שבלוח אם שלי יש 3PCI ו-1 AGP במה זה יתמוך? ועוד משהו, ה-3 PCI זה אלה שהכי שמאלה-למטה במחשב נכון? איפה שמחברים את הקבלים? אז איפה ה-AGP? ולשאלה המרכזית: יש לי לוח אם Asus p4r800-vm, הוא יתמוך ב-8500GT? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...ואם אפשר להסביר מה ההבדל בכלל ? אני פשוט צריך כרטיס בטווח של 200-250 ש"ח ל-PCIE ולא יודע מה לקחת .. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בעזרת ה' אני הולך לקנות בקרוב את המפרט הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE ASUS M2A-VM HDMI OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO כמו שאפשר לראות אין ספק ומארז במפרט, מכיוון שאני הולך להשתמש בספק והמארז הנוכחיים שלי. גם הספק וגם המארז ג'נריים... לקחתי בכוונה כרטיס מסך מובנה מכיוון שאין לי כסף לכרטיס מסך נורמלי... השאיפה בעתיד הקרוב להשקיע בכרטיס מסך חזק וביחד איתו גם ספק.... השאלה שלי האם המפרט יהיה צוואר בקבוק? לדוג' אקנה כרטיס מסך ממש חזק ובמשחק מסוים הוא יקרטע לי בהגדרות גבוהות לא בגלל הכרטיס אלא בגלל המעבד לדוג'... חחח השאיפה שלי אחרי קניית הכר…
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כמה בערך הם יעלו? ומתי יהיה אותם בארץ. תודה!
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
למחשב של לקוח יש 9500GT הוא רוצה לחבר לטלביזיה על DUAL יש לו מסך 22 SAMSUNG מחובר DVI טלביזיה CRT 21 אז שאני מחבר ומגדיר רואים שחור לבן
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
הי קיבלתי הצעה ב KSP למחשב שכולל כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E בפורום מפרטים הציעו לי להחליפו ב Quadro FX570 של Nvidia או לחילופין ה-FireGL V3600 של ATI. התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר אשמח לקבל התיחסות לכרטיס המתאים לי ביותר בסביבות תקציב של 1000 ש"ח. אם הכרטיס הזה מחייב רכיבים אחרים (מעבד, לוח אם וכד') מסוג מסוים אשמח לדעת על כך שכן אין לי מושג ירוק בחומרה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני גר כעט אצל אחותי לכמה ימים הבאים ואני פה כבר שבוע חבר שלה איש הייטק מקבל הכל חינם ויש לו קשרים אז הוא השיג לי מסך LCD SONY HS73 http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hs_designer/hs73/index.html מסך מ-ד-ה-י-ם לא רק העיצוב שלו שהוא נורא יפה חלק לגמרי הכל נוח ופועל מצויין אני משחק איתו במשחקים והוא פשוט מדהים, אני מרגיש איתו יותר טוב מאשר הרבה מסכי CRT יש לו גם זמן תגובה מצויין 16MS פשוט מסך אדיר מי שיש לו כסף (והרבה) אני ממליץ לו אישית לקנות מסך כזה כולה 3700 שקל
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם יתכנו ירידות מחירים ל7800GT ב30 יום הקרובים? (בישראל )
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם של גיגה בייט X58 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2989#sp כרטיס המסך שלי כיום הוא גם כן של גיגה בייט - HD5770 מכיוון שאני מתעסק לאחרונה הרבה בעריכת וידאו, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך נוסף שיתמוך בטכנולוגיית מרקורי מצורף קישור מאתר של אדובי לכרטיסים שתומכים בטכנולוגיה הנ"ל http://www.adobe.com/il_he/products/premiere/tech-specs.html השאלות שלי הם: 1. האם מבחינת הלוח אם, צריכה להיות בעיה להשתמש ב-2 כרטיסי מסך בו זמנית מחברות שונות (NVIDIA ו-AMD)? 2. האם אתם מכירים או יודעים על כרטיס שתומך בטכנולוגיה הנ"ל ויותר זול מה-GTX570? 3. האם מלבד תמיכה בטכנולוגיה הנ"ל, אני אקבל עוד אילו שיפורים (חיבור יותר מסכים, רזולוציות גבוהות…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם יש כבר ניידים אם כרטיסי מסך שתומכים בdx10 ואם יש אז אפשר קישור...
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 1950 Pro ואני רוצה לשדרג אותו אני משתמש במסך 19" המעבד הוא E6300 יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8600 GT השאלה שלי אם כדאי להוסיף כסף בשביל 512 או שאין הבדל ואין בשביל מה להסיף ועדיף להשאר עם ה256
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
RV350 של GeCube יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב? עד כמה כדאי לי לנסות ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD4870 ואני רוצה למכור אותו ולקנות 2 כרטיסים שיעבדו בקרוס פייר של HD4870X2 השאלה שלי היא האם הספק שלי שלי יוכל לעמוד בזה לפי המפרט מחשב שלי? תודה מראש ניצן
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ואני רוצה להפעיל את הפילטרים (זה משפר את האיכות?,האם הכפילטרים עובדים כל הזמן?) ואיני י'ודע איך לעשות את זה (יש לי את הדריבר 71 משהו) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום נ.ב הכרטיס מסך זה 6600gt
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני משחק ב-half life 2 ב-1280X1024 ואתמול שמתי פילטרים :antialiasin mode X6 ו filtering mode X16 לא הרגשתי שום הבדל בתמונה וגם המשחק רץ באותה מהירות, האם זה הגיוני ? חשבתי שזה יאט את המשחק.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-