עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Itay Zafrir,

שלום, אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 - 600 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים. תודה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. אני לא גיימר. אני משחק בעיקר משחק אחד - PRO EVOLUTION SOCCER. כרגע אני עם 8500GT, שלא מריץ אותו הכי טוב, אני רוצה להנות יותר, אבל בלי נזק יותר מידי גדול. אם אפשר הצעות עד הסכום שביקשתי, במידה ויש כ.מסך שההבדל הוא גדול ושווה להוסיף עוד 50-100 ש"ח אז סבבה. תודה

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by frezi,

יש לי המפרט הבא: P4 2.4 512DD r9600XT (Connect 3D 128mbdd) אני רוצה לרכוש 9800פרו או 9800אקס טי . יש לי תקציב. הכרטיס הנוכחי שלי עושה לי המון בעיות, יש לי המון VPU RECOVERS ואני לא מרוצה מהFPS. מה עדיף לי לקנות מבין ה2 (מעבד צוואר בקבוק...?), חשוב לי FPS גבוה ומוכנות לגרפיקה של משחקים בעתיד.

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by daniel_geva,

שלום לכולם. אני חדש בפורום שלכם והוא נראה סבבה. קיצר אחי הגדול מעוניין לקנות לי כרטיס מסך חדש למחשב, עכשיו אני עובד עם mx440 128 mb והוא מעפן טילים. קיצר התקציב לכרטיס מסך שלי הוא 700-750 שקל בערך. עכשיו המחשב שלי בין שנתיים ואני די בטוח שהוא agp ולא pci xpress, והייתי בחנות מחשבים והתעננתי בגיפרוס 6600 אבל המוכר אמר לי שבגלל שהמחשב שלי agp אז הכרטיס מסך לא יתמוך בו, ולכן הוא הציע לי ככה: redon 9600 pro 256 mb ב650 שקל (הכרטיס מחברת גיגהבייט) או redon 9800 pro 256 mb ב800 שקל (הכרטיס של חברת פיילון או משהו כזה) עכשיו כמה דברים, אני לא כזה גיימר, אני משחק פעם ב.... במשחק מחשב אבל נמאס לי מהכרטיס העלוב שלי אז לכן אני לא צריך כרטיס משו דה-בסט. עכשיו, האם יש סיכוי שיש גם גייפ…

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by sean23,

איזה לבחור? Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB XXX Edition

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by bcvbvc,

היום קיבלתי את ה 7800gt הכנסתי בסלוט pci-x חיברתי את החיבור 6 פינים כרטיס ולספק הדלקתי את המחשב וחושך המחשב נשאר על standby אין סיגנל נסיתי לחבר תכרטיס בחיבור dvi למסך של אבא שלי וגם עדיין המסך נשאר אל stand by למישהו יש מושג למה יכול להיות שהכרטיס דפוק

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by Ronfer123,

היי חברה, זה המפרט שאני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 525 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * חדש במלאי! * - Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 460 ₪ - SSD PLEXTOR 128G Sata3 M5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5299f0d9ac77f יש לי שאלה, איזה SLI יותר חזק? שניים של HD7970? או שניים של R9 280X? ל SLI של HD7970 או R9 280X אני צריך לשדרג ספק כוח? יש מצב שמי שעוזר לי מראה לי השוואות? או נתונים?…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Swimmer,

סליחה למחוק טעות שלי.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by alon24,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 5200, + טלוויזיה + מקרן DVI בסלון. אני מריץ תוכנת SAGETV (קולנוע ביתי) ולפעמים אני רוצה לראות על המקרן ולפעמים על הטלוויזיה. האם יש דרך להעביר PROFILE בצורה פרוגרמטית? כלומר בפעולה מCLI? אני אומר PROFILES אבל זה יכול להיות גם סתם SENDMESSAGE כי אני מריץ GIRDER במערכת. אני רוצה לכתוב קובץ אצווה קטן שיחליף לי בין המסכים הפעילים, ואותו אני אריץ מSAGETV. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של NVIDIA. בתודה אלון24

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח חדש לפי מפרט, שמיועד בעיקר למשחקים בנוסף על שימושי האינטרנט והמולטימדיה הרגילים. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך sapphire vaporx hd4850 512MB DDR3. קראתי באיזהשהו מקום שתיתכן בעיית תאימות ל-windows 7. האם מישהוא שמע על זה? מישהוא יודע על זה משהו?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. עובד עם מחשב שיש בו לוח אם Gigabyte X99-SLI-CF בערך בן 3 אני חושב, אני רוצה להחליף /לשמור את כרטיס המסך שיש כרגע (quadro 2200) ולהוסיף כרטיס asus dual rtx2070s-o8g-evo . השאלה שלי היא אם הכרטיס החדש מתאים ללוח הזה - אין לי מושג אם כן או לא , ומקריאה באתר של ג'יגבייט לא הצלחתי להבין אם הכניסות שלו מתאימות לכרטיס הזה או לא, ואם אפשר לחבר אותו בנוסף לקיים או צריך להחליף את הקיים (אני משתמש בתוכנות רנדר שיכולות לנצל יותר מכרטיס אחד, לכן שואל). תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם! המפרט הוא כזה: מעבד : Pentium D 2.66GHz ספק: Enermax Modu 425W לוח אם: Asus P5L-MX כרטיס מסך: nVIDIA 7600gs ברשותי מסך 24"(1920X1200) אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך. איזה כרטיס כדאי לי לרכוש בתקציב של עד 1000 שקל במגבלות המעבד והלוח-אם? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by goldeye,

שלום ברשותי כ.מ MSI GF6800NU השאלה שלי היא האם אפשר לפתוח את הצינרות הנעולים הכרטיס? בעזרת תוכנה (רייבר טיונר/ אומגה דרייבר) 10X

14. Started by kfirlion,

רציתי לדעת מי יותר טוב כי אני רוצה לדעת שלמי יש כרטיסי מסך טובים יותר כאשר בעתיד אני אקנה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Thorn-Of-Invention,

קניתי אותו אמש, להיות מאושר על הרכישה החכמה או לבכות שנדפקתי?

• 58 תגובות
    • 6.5k צפיות
  16. אני טס כנראה בספטמבר, ואני אהיה או בצרפת\לונדון, או ספרד\איטליה. מישהו שהיה שם וקנה משהו למחשב, יודע אם זה מגיע סמוך לתאריך היציאה בארה"ב? כי אם אני טס, אני מעדיף לקנות את הכרטיס בעצמי, למרות שיש אלטרנטיבה שאני אעשה הזמנה מארה"ב וישלחו, אני לא סומך על זה, כי אחרת אני תקוע עם כרטיס אחר(טעות במשלוח) או עם כרטיס דפוק(נדפק במשלוח). במקרה של דפיקה במשלוח, אם מי אני יכול להאשים??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by FatherBoard,

אז ככה: יש לי FX5900XTV של Albatron מיום שלישי. בהתחלה אחרי שהתקנתי אותו (מחשב מפורמט) אז הכל עבד בסדר. היום משהו קרה... אני מדליק את המחשב, הווינדוס עולה, ואחרי 5 דקות הכל מתמלא צבעים פסיכודליים (ירוק ואדום בעיקר...) והמחשב נתקע. אחרי שמאתחלים, גם ה-BIOS RUN מהבהב ומלא פסים... זה רושם מתחת לבדיקת זכרון בהתחלה Timer Error ואז כל מיני "בעיות אפשריות" כמו CMOS Battery Low או כל מיני דברים שקשורים בעיקר ל-CMOS, ויש לי הרגשה ששום דבר מאלה זה לא ממש הבעיה, כי אחרי שאני מוציא את הכרטיס ומעביר לכרטיס אחר, אז הכל פועל בסדר. גם כשמחזירים את ה-FX אחרי שמחליפים כרטיס, פתאום הכל עובד טוב עד אחרי בערך 10 דקות + -. פסלתי את האפשרות שזה קצר כיוון שהבעיות לא קורות מיד והן לא רצופות כמו …

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  18. שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אורח gonzila

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=593841

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by יניב קופר,

מה זה פילטרים וכל מה שקשור בהגדרות של הכרטיס

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. Started by shibby15,

ברור שזה בארה"ב אבל בכל זאת זה פצצה של מחיר! ולמפקפקים שביננו הנה הלינק, זה בתחתית העמוד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום, אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס מסך לשימוש כללי. דרישות- צפייה בסרטים ב- Full HD, כרגע מסך Dell 2409 לא מיועד למשחקים חשוב מאוד: שקט. רצוי קירור פסיבי מחיר- עד 500 ש"ח, לא חייב להגיע לזה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by battleknight,

האם הכרטיס הזה (4870 HD) מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים החדשים: CRYSIS , FALLOUT 3 , ASSASSINS CREED או משחקים שעומדים לצאת בקרוב על הרזולוציה הכי גבוהה בשביל 22 אינצ' ועל ההגדרות הכי מקסימליות (כולל AA מקסימלי) ? ואם כן, האם הוא מעל ומעבר בשביל העבודה הזאת או שזה בערך הגבול שלו? ואם לא, האם ה 4870 X2 מספיק טוב?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by DarkW,

ברשותי כיום: AMD 64Bit 3500+ (לא הDC) 512MB (שניים של 256 של קורסאייר שעובדים בדואל) Radeon 9600XT 256MB Sapphire ASUS A8V Deluxe אני הולך להוסיף עוד 512-ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך חדש. רציתי לדעת מה הכי כדאי ב1500 ש"ח (66GT, X800GT..), והאם זה יהיה שיפור משמעותי מהכרטיס הנוכחי שלי. כמו כן, כמובן אם צריך קירור או חשמל נוספים (יש לי ספק של 350W במארז.. שבא עם המארז). גם רציתי לדעת אם אני קונה 6800GS של חברה כמו XFX, אם החברה בכלל שווה משהו? מה הסיכוי שאני אצליח לפתוח את הצינורות שלא בשימוש (במידה והם באמת לא בשימוש ולא פגומים)? והאם יש סיכון בלנסות לפתוח אותם? אהה.. ובלי לפתוח אם עדיף לי 6800GS על 6600GT (אם ה6800GS הוא של חברה כמו XFX וה6600GT של חברה כמו ג'יגהבייט). תודה ר…

• 47 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ymss69,

כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.