עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1. איזה תוכנה עדיפה? ATITOOL או RADEONATOR? 2. ב-ATITool איך אני שומר את האוברקלוק שעשיתי?זה שומר אוטומטית? 3. יש לי רדאון 9550 יש עליו חיישן טמפ' או שאני אצטרך לשים חיישן עליו כדי לא לעלות לחום גבוה מדי? 4. מה מהירות ליבה ומהירות זכרונות יציבה בדר"כ לכרטיס הזה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by EPRO,

אני יודע שכבר דובר הרבה בנושא וגם חיפשתי בפורום וקראתי הרבה אבל אני רוצה תשובה אחת ברורה האם כרטיס 6600 ( לא GT) של ג'גהבייט שווה לקנות או שווה להוסיף עוד כ-400-500 ש"ח ל-6600GT גם של ג'גהבייט על לוח אסוס P5GDC DELUXE אשמח מאוד מאוד לקבל תשובה.

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by STRENGTH,

כמה CONTARAST יש למסך CRT? כי אני יודע שיש לרוב מסכי-LCD 500:1 . ועוד שאלה מה זה בדיוק GAMMA? אני לפעמים רואה את זה במשחקים זה כמו בהירות? ???

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by budy,

אני שואל זאת מכיוון שהרצתי עכשיו את המשחק הנסיך הפרסי האחרון והוא אמר לי שהגיפורס 2 שלי לא מתאים!!!!!!! והמחירים הם הפרש של 50 ש"ח! תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  5. בתור מנהל מכירות של חנות שלא ננקוב בשמה ....בדקנו לכם את האחריות של חיון שדרכם מיובאים מסכי סמסונג הנ"ל ותופתעו לגלות שלמרות מה שרשום בכתב האחריות שבאתר ,חיון החליפה מסכים ללקוחות שלי גם עם פיקסל בודד גלמוד אחד .....נכון ....מודה ....כתב האחריות הפחיד גם אותי ולכן המלצתי ללקוחותי עד עכשיו להמנע מלקנות מסכים אילו בטענת אחריות נוראית . אבל התנאי שלהם היה על מסך חדש של עד שבועיים מרגע הקנייה ולאחר מכך האחריות ככתוב . בכל מקרה האמון שלי קצת חזר ......תמיד לברר לפני שקונים בכל מקרה .....טלפון קצר לחיון "מסדר לכם ת'מסך" מוגש כשירות לציבור לילה טוב

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by ytoledano,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD שיחליף את הCRT 19 שיש לו עכשיו. יש שוק קטן יחסית למסכים כאלה בארץ, אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות כזה, ואיזה דגמים נמכרים כאן. סתם לזרוק מהראש משהו שנראה לי מעניין: הCinema HD 23 inch של אפל נראה מעניין, הוא עולה $1800 מהאתר שלהם, שזה בהחלט בטווח, אם היה אפשר למצוא כזה בארץ. מה גם, שאפל בקביעות, כבר שנים, שודדים לקוחות על מוצרים, אז לא נראה לי כל כך הגיוני לקנות מהם (עיצוב, עיצוב... אבל יקר!). רזולוציה חשוב שתהיה גבוהה, ושזה לא סתם יהיה מסך גדול (ראיתי 30" עם 1280 על 768, וזה נראה לי מצחיק), אז באיזור ה1920 על 1200. לא שנראה לי שהכרטיס מסך און בורד יחזיק את זה (ג'י פורס 4 MX שבא עם הNF7-M). אז אם אפשר המלצות על מסכים בגדלים האלה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by Wikiwiki,

אם אתם מוכרים, או מכירים איפה אפשר לקבל הצעה טובה ל-x850 xtpe אנא כתבו פה או כתבו ל-kolsky@yahoo.com . אני מעוניין לקנות את הכרטיס בהקדם האפשרי... תודה - עמיר

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by The_overclocker,

השאלה בכותרת זה משנה שאין לו יציאה דיגיטאלית ? כי ראיתי ביקורות טובות עליו, והוא גם 12MS וגם 17". מה אתם אומרים כדאי ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Idan-h,

תראו יש לי את הכרטיס של ג'יגהבייט, והגעתי איתו למהירויות דיי טובות של 398 לליבה מ250, ו270 לזיכרון יציב, אפילו 280. סידרתי קומבינה וחיברתי מאורר מתחת לכרטיס שמעיף את האוויר החם מהזכרונות והליבה למטה. הכרטיס לא חם. אני מקבל 3300 ב3DMARK2003, מ2200 בסטוק. כשניסיתי 425 לליבה היו אקריפטים, "חתכים" בתמונה, אבל קיבלתי 3510. הסיילנסר יכול לעזור במשהו או שזה הגבול של הליבה והזכרונות?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by supermario,

סתם בשביל להוציא עצבים.. למה ATI הדפוקים לא שמו שיידר מודל 3 בכרטיסים החדשים שלהם? רק בגלל זה אני קונה 6800GT במקום X850XT PE !!! ואם אפשר לקבל הסבר על השיידר מודל הזה כי שמעתי שבמשחקים בעתיד שישתמשו בו הכרטיסים של ATI שלא תומכים בו פשוט לא יפעילו את המשחקים לדוגמא יש לי כרטיס מסך כרגע GEFORCE 2MX (איזה חרא אה?) והוא לא מריץ ט'יף 3 _רק_ בגלל שהוא כותב שהכרטיס מסך שלי לא תומך בצלליות פיקסל 1.1

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by roni25,

ערב טוב לכולם שאלה יש לי כרטיס מסך עם יציאה 5 פינים לטלויזיה כשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  12. Started by budy,

הכרטיס מסך הזה יותר טוב מהראדון 9600SE? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by budy,

איך הכרטיס מסך הזה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. האם הגיע הזמן להחליף את המסך? (17" מודל 770V של מאג, בן 4.5 שנים)

15. Started by budy,

איזה דגם של 9550מכיוון שיש הרבה דגמים??? ואם תוכלו להגיד לי על איזה מקום אתם ממליצים לקנות בו!!! תודה מראש!

16. Started by budy,

איזה דגם??????????? מכיוון שאני רואה שיש פה הרבה דגמים עם כל מיני סיומות..... ואשמח מאוד אם תגידו לי איפה לקנות-על איזו חנות אתם ממליצים?! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  17. 800X600 כרטיס המסך שלי RADEONE 9550 תומך גם בזה וגם בזה את מה אני צריך להעדיף? במצב 1024X768 האותיות בדפדפן מאוד קטנות אל עף שכיוונתי בתצוגה לגודל המקסימלי תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  18. איך אני עושה לו אוברקלוק? מה היא טמפ' מסוכנת לכרטיס? (מתי להפסיק את האוברקלוק) לאיזה רמות הוא בדר"כ יכול להגיע עם קירור טוב ואוברקלוק יציב בלי פאקים ובאגים וכו'? לרמה של איזה כרטיס?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by +Eliran+,

אז ככה אני רוצה להחליף למסך דק ויש לי כמה שאלות: 1.מסך של איזה חברה מומלץ לקנייה? 2.למישו יש מסך מומלץ? 3.הציעו לי BENQ או AOC ב1500 ש"ח או MAG ו-LG ב1700 ש"ח,האם השם מצדיק את הפרש? אני מדבר על גודל של 17 אינ'צ ~תודה~ רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by t_zeltzer,

שלום לכולם, אני מוכר כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 PRO ATLANTIS ULTIMATE 256MB DDR AGP8X TVO/DVI זמן שימוש: הכרטיס היה בשימוש במשך 4 חודשים. סיבת מכירה: מחשב חדש עם חיבור PCI Express כרטיס חדש כיום עולה יותר מ- 1800 ש"ח. מחיר מכירה: 1100 ש"ח. לפרטים: 03-7518797 תומר. מאפייני כרטיס: Graphics Processor and Memory Graphics Processor ATI Radeon 9800 Pro Graphics Processor Codename R350 Graphics Core Clock Speed 380MHz Pixel Pipelines 8 Texture Units Per Pixel Pipeline 1 Vertex Units 4 Pixel Shader Version 2.0 Vertex Shader Version 2.0 Installed Video Memory 256MB Memory Technology DDR II SDRAM Memory Clock Speed 350MHz Memory Bus Width 256-bit; Primary RAMDAC Clock Speed 40…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. חברות הדגל הוציאו מסכי 19 אינ'צ 8 MS !!!!!!!!!!!! כן כן ---------8-------- !!!!!! אין גיימר בעולם עכשיו שירגיש מריחה במשחקים .......ואם יש אני אישית ידאג לו למוות מהיר . אויש ! נראה לי המסכורת הבאה שלי (למרות שאני לא עובד) תהיה לדבר הבא : http://graphics.tomshardware.com/display/20050215/index.html

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by nick988,

LEADTEK - WinFast TV2000 XP - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Deluxe - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail שלום אני רוצה לקנות כטיס טוב אבל לא ממש מבין בנושא עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי אף תרד שבו ענו על השאלות נשאלות... יש לי 3 שאלות: 1)באיזה כרטיס מסף האיכות עדיפה ובכלל העם תיהיה פחות טובה מטלוויזיה 2)עד כמה זה מעמיס על המחשב אם אני מקליט באיכות טובה..האם המחשב שלי ישפיק לי(אי אם די 3000 +512 מגבייט) 3)על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים מה האבדל בינהם והאם אפרש במחיר משתלם בסוף? תושה מראש

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  23. קיבלתי הרגע את הGigabyte 6600GT השני שלי, ועכשיו תהיה לי סוף סוף תצורת SLI...ראיתי מספיק בנצ'ים באינטרנט למשחקים שונים והגעתי למסכנה שזה דיי מתבקש להביא את הכרטיס הזה..מצאתי גם מחיר לא רע בחו"ל כשהוא בא BULK. אני הולך להביא לכם כמה בנצ'ים בקרוב

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. נראה שלנועה מחשבים יותר לא יהיה את הסאמסונג 959nf . במקום הוא הציע לי את המסך : VIEWSONIC P97F+SB (שעולה קצת יותר דרך אגב) 2048 x 1536 @ 68Hz 1920 x 1440 @ 73Hz 1600 x 1200 @ 87Hz 1280 x 1024 @101Hz מישהו יודע איך המסך הזה? כמה רוחב פס? שווה את המחיר? זה אמור להיות גם מסך מקצועי ורציני. זה דחוף! תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by AvigdOr.GT,

אני אחרי פירמוט, ואני מחפש דריביר שמתאים לכרטיס שלי - 6600GT Leadtek אני כרגע עובד עם ה71.80 אבל נראה לי שהוא מגמגם במעט ואני רוצה להחליפו, יש המלצות?

דיונים חדשים בפורומים