עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by s4in3x,

אני רוצה כרטיס מסך שיהיה לי לגיימינג חשבתי על ה Gtx 560 או HD 6870 השאלה אם זה מתאים למחשב שלי המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון : ‎2.00 GB בודד-ערוץ DDR2 @ 400MHz לוח אם : Gigabyte G41 וספק כוח יש לי מקצועי 500 וואט אגב המחשב שלי מחובר למסך 42 FULLHD אז כרטיס שגם יהיה טוב לצפייה ב HD מה הייתם ממליצים לי לעשות?<

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. מישהו יודע מתי יצאו הדגמים היותר זולים של סדרה 8 של nVIDIA ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by motorishta,

מה ההבדלים בין ? asus, zotac, Leadtek ?512? בהדרגה איזה מהם מומלץ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by azi,

שלום המפרט שלי הוא : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267 ) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ספק כוח EZCOOL JSP דגם PS-1000 SILENT 500' מסך 22 השאלה שלי איזה כרטיס מסך טוב יותר אני יכול לרכוש שיתאים למערכת שלי והאם הספק שלי יתאים לכך התקציב עד 1500 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  5. יש לי מערכת קצת ישנה בבית - ודי חבל לי שלא להמשיך לעבוד איתה.. ליתר דיוק - אחי הקטן עובד איתה, ומשחק לא מעט משחקים - אך כרטיס המסך קצת מגביל אותו המפרט הוא : AMD 3000 VENICE DFI LP NF4 ULTRA D 1 GB זיכרון כרטיס עכשווי: 6600 "רגיל" המעבד והכרטיס מסך מקוררים בעזרת מים (לבלוק אני לא דואג - הוא אוניברסלי - והוא יתאים מן הסתם גם לכרטיס החדש) תקציב? אני מניח שכרטיס עבור מחשב כזה לא יעלה יותר מידי, ולכן זה די מיותר . אני מחפש את הכרטיס שימצה את המחשב עד תום (חבל לדחוף משהו שיהיה אוברקיל ) , לכן אני נעזר בכם.. תודה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  6. הדלפה בטוויטר אודות ניקוד 3DMark ממעבד משולב בדור ה-Ryzen 6000 נותנת לנו טעימה מהשיפור הצפוי עם המעבר מארכיטקטורת Vega וותיקה לארכיטקטורת RDNA 2 עדכנית ויעילה יותר - שיוכל להשאיר מאחור כל ליבה גראפית מובנית אחרת שזמינה כעת ואולי אפילו את כרטיס ה-GTX 1050 Ti הייעודילכתבה

7. Started by אוריפ,

היי! אני תכנן לקנות מסך חדש, וראיתי בבאג את ה1910 של LG ב3990 ש"ח ואפילו מקבלים צורב DVD X8 במתנה! בקיצור, האם המסך שווה? האם יש יותר טובים במחיר דומה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. היתה חנות בשם "מותג" בת"א אך היא נסגרה. אם למישהו יש מידע כמה קופסא כזאת צריכה לעלות ואיפה ניתן להשיג אותה -אשמח. תודה. נ.ב זה לא חייב להיות דווקא הדגם הזה או המותג הזה , אם אתם מכירים עוד קופסאות שממירות מ VHS לפורמט דיגיטלי זה גם יעזור.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by who_Cares,

אני צריך כרטיס מסך זול לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו, וכן שיריץ את הויסטה. יש המלצות כלשהן?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  10. זה המסך שיש לי עם אני מעלה את הרענון לה 75 ברזלוציה 1024 1280 העם איכות החיים של המשחק ? תרד ? אז עידף על 60 ?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  11. השימושים שלי הם: 1. קולנוע ביתי (המחשב צריך להיות מחובר ל- VHS/DVD ולמקרן+ מסך מחשב רגיל)- כלומר שתי יציאות (אחת למסך מחשב ואחת למקרן) אני לא יודע איזה יציאות כדאי... שיהיו הכי איכותיות שאפשר... 2. עריכה (אפטר אפקטס ופרמייר) 3. קצת משחקים (sims 2, age of empaires 3, call of duty 4...) קיבלתי המלצות על: sapphire radeon 3850 1gb ddr3 retail ב- 612 ש"ח או sapphire ati radeon 2600 ht 512mb ב- 418 ש"ח ועוד משהו: מה ההבדל בין ג'יגה ל- 512? מה עדיף בשביל הצרכים שלי? ובין ddr3 ל- ddr2? תודה רבה, גיא שפירא

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אני לא גיימר רציני, כך שלא נורא חשוב לי להיות ב settings מקסימליים בכל משחק או משהו. אבל בכל זאת רציתי לדעת כמה קשה יהיה לכרטיס מסך שלי עם מסך 24'' אם התשובה היא "מאד" הייתי רוצה לדעת איזה שדרוג יהיה מומלץ וכן אם למישהו יש הערכה כמה תכופות אני אצתרך לשדרג כדי להישאר בעניינים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by hike101,

שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by tomas18,

אהלן אני משחק בעיקר משחקי רשת והשאלה שלי האם כדאי להשתדרג לה 512 GEFORCE 7950GTX כרגע רכשתי SAPHIRE ATI x1950PRO 512mB האם כדאי לשנות זה בעיקר למשחקים תודה.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  15. שמעתי רבות על הויוסוניק vp930b בזמן האחרון שמעתי מאנשים שיש לו מריחות במשחקים האם זה ממש מורגש ז"א גם במשחקים החדשים שיצאו בעתיד כמו crysis האם יהיו מריחות אם כן אני מחפש אלטרנטיבה למסך עם איכות תמונה טובה בלי מריחות למשחקים וסרטים וגרפיקה תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by guyfaran,

אני מחפש כרטיס מסך חדש כרגע יש לי ג'י פורס 2 ככה שכמעט כל דבר שתציעו יהיה יותר טוב חח אני רוצה ככה עד 500 -600 שקל אפילו על 700 + - נתפשר חח אני יודע שזה לא הרבה אבל תנסו לעזור לי דרך אגב הביאו לי כמה לינקים לכרטיסים תגידו לי פליז מה אתם חושבים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5869 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=10669 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=8450 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=8459 תודה גברים : )

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  17. (מצטער על הכותרת הארוכה) חבר שלי מתלבט בין 9550LE(64 ביט) 5700LE(128 ביט) TI4200 אני אמרתי לו ללכת על ה5700 ושנעשה לו אוק קטן ונגיע לאולטרה (חוץ מהעובדה שאין לו DDR2) השאלה אם באמת המידע שהבאתי לו נכון מישהו יכול לאשר שאני יכול להגיע למהירויות של אולטרה? ובנוסף, אם שלושת הכרטיסים הנ"ל לא מספיקים אז התקציב הוא 600 שקל הוא לא רוצה כרטיס מפציץ, רק כרטיס שיראה שיפור ניכר מהגיפה 2 שיש לו הסיבה שלא לקחנו 9800 פרו היא שהמעבד שלו זה אינטל 1.5 וכו לא מערכת חזקה במיוחד הוא גם לא מתכנן להריץ על AA וAF, רק להנות מאופציות של high במשחק עצמו

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  18. שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיים כרטיס מסך PCI התומך בחיבור שני מסכים כך שניתן יהיה למתוח את התצוגה על שניהם? תודה וחג שמח,

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by mskladman,

יש לחבר שלי את הכרטיס. הורדתי דרייברים אחרונים מהאתר של SAPPHIRE מכיון שבאתר של ATI הם לא מתאימים לAGP , ורואים ממש טוב על LCD 32" אבל הכרטיס קורס, באמצע משחק הוא מפסיק לפעול, המחשב עדיין רץ אבל אין תצוגה. הבנתי שזאת בעייה ידועה בAGP. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אומגה אולי יפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלומות, ברגעים אלו ממש עושה את דרכו אליי שליח מ"נעה מחשבים" עם 7600GT חדש ונוצץ. כרגע, כפי שניתן לראות במפרט שלי, יש לי 9800Pro. חדי העין וחריפי השכל מביניכם יבחינו שהכרטיס הנוכחי שלי הינו מבית Ati(או AMD-Ati) ולכן משתמש בדרייברים של Ati, וכרטיס שני הוא מבית nVidia, ולכן הוא משתמש בדרייברים של nvidia. אני יודע איך להחליף בין הכרטיסים מבחינה פיסית(Plug Out, Plug in and there you go!), אבל, מבחינה תוכנתית, האם יש משהו שעליי לעשות עם הדרייברים הישנים? למחוק אותם? למחוק אותם בעזרת תוכנה מסויימת טרום התקנת הדרייברים החדשים של nVidia? יחד עם התקנת הדרייברים החדשים? אשמח לעזרה בעניין.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by ShayN,

שלום... אני לא ממש מבין בהתאמת מסך לכרטיס מסך... אני צריך לדעת איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCle... התקציב למסך בסביבות ה1300 ש"ח עד 1500... אני סגור בקשר לכרטיס מסך. אני צריך רק לדעת איזה מסך הכי כדאי לקנות כאשר יש לי את הכרטיס מסך שבחרתי... תודה!!

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  22. למכירה: כרטיס-מסך Nvidia G-force 4 440MX 64Mb SDR, כולל תוכנות ודרייברים. כרטיס טלוויזיה MSI, כולל תוכנות ודרייברים. שני המוצרים בני חצי-שנה, ותקינים לחלוטין. למעוניינים XXXX

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by Dilbert Marker,

והשאלות הן: 1) הHercules 920 PRO DVI הוא BIT-24 או 18-BIT (כלומר 16.7M או 16.2M צבעים)? 2) אם יש שני דגמים שונים עם אותו פאנל (נגיד Hydis 20ms ), במה בעצם הם יכולים להיות שונים אחד מהשני? מסך אחד יכול להיות בכלל רמה מעל השני? נ.ב. אני היחיד שאוהב את כתבות הLCDs של TOMS? תודה לעונים

24. Started by barak19876,

מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. יש לי 1900XT 512MB... מישהו יודע איך? תודה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים