כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הי חברים מה צריכת ההספק של הכרטיס במקסימום? מה הרלוזציה הניתמכת המקסימלית? תודה ניר
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מחפש משהו בסגנון של אלה ואני לא מבין כל כך אין לי גם הרבה כסף לבזבז אז אם תוכלו לעזור לי. דרך אגב הנה המפרט של המחשב שלי: AMD +3500 athlon 64 bit לוח אם - GIGABIT GA-K8U939 הזכרון בכרטיס מסך שאני רוצה הוא 256
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי geforce 5200FX שעושה בעיות... אני רוצה להחליף אותו.. קצת פרטים.. יש לי מעבד intel celeron D 2.8GHz זכרון פנימי 2 ג'יגה DDR1 אם זה יכול לעזור אז זה הלוח אם שלי http://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/content.php?S_ID=93 בכל אופן אני רוצה כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לטלויזיה אנלוגית (עדיפות ל- RCA) זה מאוד חשוב לי. (אם תוכלו לפרט בעניין זה יכול לעזור לי..) עריכה: וגם חיבור VGA מבחינת מחיר נראה לי שסביבות ה200-300 (אם יש כרטיס מסך שאני ארצה וישפר משמעותית את הביצועים אז אני אוכל להתגמש) אני אשמח גם אם המיקום של החנות והכרטיס יהיו בירושלים.. זה יכול להקל עליי.. תודה רבה בכל אופן
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כשהתיעצתי איתכם לגבי קניית 5600 ב 550 שקל, אמרתם שהןא חלש מידי, לכן מתחתי את תקציבי מעל או מעבר וכרגע אני זקוק להתיעצות לגבי הכרטיס הנ"ל ב 770(זהו תקציבי פלוס מינוס) שקל. איך הוא במשחקים כמו FAR CRY? DEUS EX? ושאר משחקים כבדים? הנה קישור לכרטיס: http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=161
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/page/wtb_6800.html תבדקו את הכתובת הזאת ותאמרו לי איזה חברה אתם ממליצים לי לקחת מתוך שלוש החברות של הכרטיס geforce 6800 ultra עצות ודעות בבקשה!!!!!!11
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הגיפורס 6600 הרגיל-הציעו לי להחליף ל- radeon 9600 xt או radeon 9800 se(שניהם בערך באותו מחיר שקניתי את ה6600 שזה 900 ש"ח), מה כדאי?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9678 בכללי הוא טוב לכמה שנים? מומלץ לקנות אותו עם יש לי כרגע 6600gt 128 של ליטק? תודה שוב
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות לאחר התקנה של אומגה דרייברס בTV OUT ??? פתאום אני רואה קוים מעצבנים במקום לראות מסך שחור חלק כמו שראיתי 3 שנים כבר.......? ולא זו לא בעיית סנכרון (מחוברים לטלויזיה רק הכבל עצמו ולא שום דבר אחר)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הלוח H110 תומך ב PCIE3 גם שאר החריצים תומכים ב PCIE2 אבל הלוח ירד ל 1.1 למה ? זה קשור לביוס ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. אז ככה צילמתי במצלמה דיגיטלית סרטונים קצרים של חצי דקה ושהעלתי את הסרטונים למחשב ראיתי שהסרטים הפוכים... אז רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הסרטונים ממאונך למאוזן???
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
להלן רשימת כרטיסי GF6800LE\NU שנפתחים אם אתם מתכננים לקנות כזה כרטיס לפחות תדעו איזה כרטיס לקחת ואת אחוזי ההצלחה לצערי האתר ברוסית אך הרשימה באנגלית http://81.176.67.68/post.cgi?id=print:10:48721
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום , יש לי את הלוח אם של אינטל D975XBX2 עכשיו , יש פה איזה משהו שנקרא קרוספייר , רציתי לדעת עם אני יכול לחבר פה שתי כרטיסים של Nvidia 8800 ב SLi ? זה תומך ?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך radeon x800rx (לפי מה שהבנתי RX=GT) ויש לו יציאה של high definition output לטלוויזיה (בין השאר) רציתי לדעת איך אני מחבר מהיציאה הזאת לטלוויזיה רגילה (שהחיבור בה הוא AV צהוב לבן אדום לפי מה שהבנתי מן RCA רק עם צבע נוסף...) קיבלתי עם הכרטיס חיבור של אדום ירוק כחול ניסיתי לחבר לטלויזיה דרך האדום ירוק כחול והתמונה הייתה בשחור לבן... ואז כשהווינדוס עלה כבר לא הייתה תמונה בכלל בנוסף כשמחברים את הטלוויזיה ומסך רגיל ביחד המסך שלי כותב out of range תודה...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1748 עכשיו השאלה...האם כל הכרטיסים שנזכרו בביקורת הם R480 ? לפי הביקורת כן... האם אפשר לפתוח את כולם לX850XT??? יש אנשים שניסו לפתוח עם פיירבלייד??
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס מסך עקב נפילת מתח של חברת החשמל. האם יש למישהו מושג איזה מתחים מקבל כרטיס מסך בחיבור AGPX8 ? האם מישהו יכול בבקשה להביא לי פירוט של הפינים השונים? האם שורה עליונה זה A ? ושורה תחתונה זה B ? ואיך הולך המספור (האי זוגיים בצד ה CS ? והזוגיים בצד ה PS ?) תודה מראש לכל העוזרים. פשוט אני כבר מיואש, ביצעתי חיפוש בפורום אבל ללא כל הצלחה, ביצעתי חיפוש בגוגל אבל לא הצלחתי לקבל משהו עם פירוט מספק [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך...אבל ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא בייו אם זה פיפא או העטמו למשל שפעל אצלי מצויין לפני כשנה....המסך מתחיל להראות את הדברים האלו: http://img223.imageshack.us/img223/4958/hitmanju5.jpg מה זה יכול להיות וכיצד אני מטפל בזה... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קניתי כ. מסך חדש - GeCube Ati Radeon X1950XT 512M. רציתי לדעת איך מתקינים אותו (פיזית) במחשב בלי לשרוף אותו בטעות (יש לי נסיון רע עם CD-ROM ששרפתי פעם...) האם באמת מחברים אותו מהחיבור שלו (6 פינים) לשני מקורות חשמל (4 פינים כל אחד) בו-זמנית? תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ]…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. תודה ומצטער על הליימיריות...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
^השאלה למעלה...אשמח לתשובה מקורית ואמיתית :]
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמיפרט והאמת שאני ממש לא מרוצה (יש לי מסך 22) בלי להכנס לפרטים. השבוע אני מוכר אותו ומעוניין לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר עם לפחות 1GB זיכרון. הרעיון הוא לקנות כרטיס טוב שיוכל לעבוד טוב במערך CF בעוד חצי שנה/שנה שהמחירים ירדו ויהיה צורך במשהו חזק יותר. יש לי לוח עם צי'ף סט P45. מה אתם ממליצים (260GTX לא בא בחשבון דניס) ? תודה טל.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך חדש, המסך ישמש אותי למשחקים וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. רציתי בהתחלה לקנות LCD 17 אינץ אבל כל מה שראיתי לא נראה טוב (ראיתי LG-1710S ,SONY-16MS PHILIP ועוד כמה מסכים) בכולם התמונה לא היתה מספיק חדה ובהרצת סרטים היתה מריחה, אם כי מאד קטנה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר LCD טוב (אני מתכוון אחד כזה שיראה לי משחקים וסרטים באיכות של CRT, ניתן להגדיל את התקציב מעט) ואם לא אז מסך 19 אינץ CRT חשבתי על ה-LG F-900P,(למרות שלא ראיתי אותו בפעולה ) אם יש למישהו הצעות למסך יותר טוב אני אשמח לשמוע. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר קנה מחשב חדש שקט וחמוד הנקרא DELL VOSTRO 200 ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך. יש למחשב ספק 300W ואני רוצה כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח ושאינו מצריך מתח חשמלי. עוד דבר חשוב הוא שתיהיה אפשרות במידה והוא לא נכנס במארז מכל סיבה שהיא שאוכל להחליפו באחר. אני מצרף לינק לפנים המחשב: http://www.fubarjohnnyr.com/images/v200_int.jpg תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-