עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by kelazar,

אני עובד כעת על בניית מפרט למחשב מי שמתעניין במפרט יכול לקרוא את הדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522137.0 כחלק מהמפרט יש דיון ענף מאוד בכל הקשור לכרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך שיספיק לי לשנה גג שנתיים לא יותר. הוא צריך לתת לי אפשרות לעבוד עבודה יומיומית במחשב, לראות סרטי בHD ולשחק פעם בשבוע בפיפא 12. המחשב מחובר למסך ברזולוציה של 1920*1200. נראה לי אמרתי הכול תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1748 עכשיו השאלה...האם כל הכרטיסים שנזכרו בביקורת הם R480 ? לפי הביקורת כן... האם אפשר לפתוח את כולם לX850XT??? יש אנשים שניסו לפתוח עם פיירבלייד??

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום, אני חיברתי את הטלוויזיה למחשב ע"י הכרטיס המסך שלי ואני רואה את הכל.. הבעיה היא שאני רואה שחור לבן... יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT 256MB עם יציאה לטלוייזיה וזה בא עם כזה מן קופסא שחורה עם 3 חיבורים בצבעים שונים וכבל קצר שמתחבר לכרטיס מסך עגול כזה ומשם אני מחבר את הכבל הצהוב לקופסא הזאת. אני ניסיתי לנסות לחבר את הכבל הצהוב לשני החיבורים האחרים אבל רק באחד זה עובד תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. טוב אז כרטיס ה 9800GX2 יצא כבר לפני חודש פלוס. וכנל לגבי לוחות אם של NVIDIA שתומכים בSLI כזה. ומה דעתכם? יש הרבה שאלות שרציתי לשאול, ולקבל כמו "סיכום" עד כה של המצב. מספר שאלות שעלו לי בראש: 1) כדאיות - יחס מחיר תועלת. 2)ביצועים - כמה שיפור יש והאם יש 3)רזולציות גבוהות, כמובן שברור במפלצת, אז בהתייחס לרזולציות גבוהות של 1900 על 1200 ומעלה מה דעתכם 4)כוח עיבור של CPU - כמה הוא מגביל את הביצועים ומהווה צואר בקבוק, או לא. 5)צריכת חשמל ופליטת חום 6)כדאיות שמסתכלים קדימה חצי שנה עד שנה (כלומר לחסוך היום 3+ ולהשקיע אותם בכרטיס חדש עוד זמן מה) 7)הרמה עצמה של כרטיס מסך יחידי 9800GX2 8)כול דבר אחר שתרצו להגיד. פשוט קראתי כול כך הרבה ביקורות, כול כך הרבה חוות דעת, ונוצ…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by budy,

איזה דגם של 9550מכיוון שיש הרבה דגמים??? ואם תוכלו להגיד לי על איזה מקום אתם ממליצים לקנות בו!!! תודה מראש!

7. Started by Pc-Master,

שלום, הגיע הזמן להחליף את המסך הישן שלי- ctx pr960f. אני מעוניין לרכוש מסך lcd, האם למישהו יש ניסיון עם המסך של dell הדגם הוא 1907? הייתי מעוניין לדעת איך האיכות של המסך הזה והאם כדאי לקנות אותו או ללכת על מסך אחר. תודה מראש, דורון ריבניק.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by Dr@gon,

שלום אני רוצה לקנות מסך CRT ב750 שקל לפחות מטרתו של מסך זה היא למשחקים אבל בעיקר לעבודה בתוכנות שונות כמו: Adobe Premiere, Adobe Photoshop, Office וכ'ו... רצויי שהמסך יהיה 17'' אבל אם יש אפשרות ל19'' אז בכיף, שרזולוציית המסך תיהיה כמה שיותר גבוה יותר מ1280*1024 אם יש אם אפשר אז בבקשה גם לינק למסך עצמו ולחנות שהכי שווה לקנות משם (בארץ כמובן). אה ועוד משהו רצויי שהמסך יהיה שחור או כסוף ... מראש תודה רבה לכם ???

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שקל ואני מעוניין בכרטיס מהדור החדש לא משו ישן וטוב (FX5900 XT לדוגמא) אלה משהו חדיש ושיספק לי כל מה שאני צריך לגרפיקה טובה למשחקים שיחזיק לי שנתיים בכיף.... למי שיש רעיון או משהו לגבי כרטיס כזה שיגיד לי תודה אחים שלי

10. Started by K0sTa,

תגידו ה VPU מציג הודעה דפוקה בגלל שהכרטיס התחמם יותר מידי?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. Started by TheRedEye,

כרגע אני משתמש בדריבר של NV 77.77 ל6600GT שלי שמעתי שהדריברים של ngohq טובים יותר האם זה נכון? [יש לי בעיה עם תקיעות במשחקים וכו' במצב הנוכחי..]

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  12. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש nVIDIA GeForce 6800GS 512MB Palit או Radeon X1800GTO 256MB Sapphire אבל אין לי מושג איזה מהם מתאים למחשב שלי... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  14. 6600GT רשמתי למטה ת'בעיה (לא רציתי לפתוח נושא חדש)

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by BLASTER,

2.8 presscot intel 875 bonanza redeon 9800pro 128mb 128bit 512 400 kingston creative sb live 5.1 wd 80gb 7200 8mb SATA על איזה הגדרות כדאי לשים..??

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  16. המחשב הוא ibm thinkpad 570 (ישן) אני לא מצליח למצוא לו דרייברים! כל מי שעזור יבורך

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by SloOmPer,

יש לי מסך CRT 17 של MAG. קצת רענון המסך הוא על 60HERZ , ואני יכול לשנות ולהעלות את זה עד 85HERZ. אז עכשיו השאלה: כמה שהקצב רענון (HERZ) יותר גבוה ככה רואים יותר טוב/ מזיק פחות לעיניים וכו'?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by ofekd23,

איזה כרטיס מסך יותר מומלץ לקנות nVIDIA GeForce GTX295 VS ATI Radeon HD4870X2 לוח אם : gigabyte GA-EP43-DS3 מעבד : אינטל E8400 זיכרון :b.dragon 2x2gb ddr 2 800mhz ספק כח : ספק כוח אני מעונין לקנות בעיקבות דרשות הכרטיס מסך זה אני עוד לא יודעה תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by Idan-h,

תראו יש לי את הכרטיס של ג'יגהבייט, והגעתי איתו למהירויות דיי טובות של 398 לליבה מ250, ו270 לזיכרון יציב, אפילו 280. סידרתי קומבינה וחיברתי מאורר מתחת לכרטיס שמעיף את האוויר החם מהזכרונות והליבה למטה. הכרטיס לא חם. אני מקבל 3300 ב3DMARK2003, מ2200 בסטוק. כשניסיתי 425 לליבה היו אקריפטים, "חתכים" בתמונה, אבל קיבלתי 3510. הסיילנסר יכול לעזור במשהו או שזה הגבול של הליבה והזכרונות?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by *R.S,

זה נכון של ל8800GTX ו 8800GTS יש רק יציאת DVI י?? אם למשל יש לי גם מסך CRT שאין לו יציאת DVI אז מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים נחשב טוב יותר ומה עדיך לי לקנות מהם, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים אותו מחיר (כ-500 ש"ח). מי שיכול לעזור אז בכבוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. לאיזה כרטיסים של ATI וNVIDIA מקביל ה950 המובנה של אינטל? מבחינת יכולת להריץ משחקים, לאיזה G-FORCE או RADEON הוא מקביל? ברור לי שהוא חלש מכרטיסים כמו 8400GS לדוגמא. אבל למה הוא כן משתוה? לFX5200? לG-FORCE 4?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=6937 איך הייתם משווים את הכרטיס הזה לעומת ה 9800 פרו ? שימו לב - לפי האתר של ABIT זה 256BIT עד היום ניתקלי רק בדגם עם ה 128BIT שלא עלה שהשתווה בערך ל 9600XT הרגיל. זו קנייה טובה לדעתכם למערכת מבוססת לוח עם PCI-E בלבד..? ( משחקים כמובן ) תודה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. כנסו לכאן http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=597513 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. Started by Bingo,

לפני שבוע התקנתי WIN7 הכל עבד תקין עד שהתקנתי דריברים לכרטיס מסך. אתרים מסוימים בעיקר אתרי וידיאו [יוטיוב וכו'] פשוט נתקעים יש סאונד ומסך ירוק ואחרי כמה שניות זה קופא. לאחר שהסרתי את הדריבר הכל עבד כשורה בלי בעיות אני לא מצליח למצוא מה הבעיה גם כשאני מתקין רק את הדריבר בלי האופציות של האצת חומרה זה עדיין עושה בעיות... מישהו יודע מה הבעיה?????????

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.