עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cohenkobi1,

יש למישהו הצעה? אני לא מבין מה ההבדל בין כל הכרטיסים שסדר מחירים הזה... תודה מראש, קובי.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  2. אוקצור יש לי xfx6800 רגיל הוא ללא אוברקלוק במנוחה הוא על 65 מעלות למשל שאני משחק NFSU2 קופץ לי ל74+- זה טוב בכלל ??? ד.א המעבד שלי amd athlon64 3000+ באוברקלוק ל2.3 והזיכרון שלי 512 של a-data המהרתי ל 230 אממ זה משפיע על המעלות של הכרטיס ? אני יודע אנערף...

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by Yaniv_Uzan,

הגיע מסך חדש... SYNC MASTER 913N 8MS 1:800 300CD\M2 יש לו רק יציאה אנלוגית. אפשר להשיג אותו ב 2750 שח ב ZAP. מה אתם אומרים? אגב זה 19 אינץ LCD! יניב

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by roeiw,

מה ההבדל בין DVI ל D-Sub?? במה עדיף להישתמש? ומה ההגדרות הכי טובות של הצבעים: original panel color 9300k 6500k SRGB תודה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by lipa,

שאלתי טכנאים , שאלתי אנשים שיש להם במסך חיבור DVI וחיבור 15 פין , כולם אמרו לי שאין הבדל ,שהם לא מרגישים הבדל אז יש הבדל או לא ? או שאנחנו שומעים את המילה "דיגיטלי" , ישר אנחנו חושבים שזה בטח יותר טוב ? (עוד סוג של דעה קדומה)

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by ruff stuff,

איזה סוג של חיבור אני צריך כדי לעשות את זה . יש לי s video . שאלה נוספת האם אני אוכל ליראות אחרי זה את הדברים שאני מוריד בטלויזיה בלי צורך ליצרוב אותם על דיסק ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת.

7. תסבירו לי למה במפרטים וכמעט לא נותנים בכלל x700 בגירסותיו ? אפשר איזה בנצמרק שמראה מה יותר טוב מהכרטיסי מסך האלו ולמה הם משתווים וכול זה ........

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. איך אני עושה לעצמי חתימה אני רוצה שתהיה לי אחת מה אני צריך לעשות תודה :Q

9. שלום רציתי לדעת מה הסיבה שזה קורה ?<? האם זה בעיה עם הדריבר או שאני ציך להתחיל לדאוג לכרטיס מסך ? תודה אני אשמח לתשובות רציניות כי זה מאוד חשוב.

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by Idanp,

יש לי את האפשרות הזו בלוח אם(Robust Graphics Booster) ויש בתוכה 3 אפשרויות לבחירה Auto (default) Fast Turbo כתוב לי שם שאם אני ישים על טורבו אני יקבל ביצועים יותר גבוהיים(X800XL PCI-E) השאלה האם זה נחשב כאוברקלוק??או מה זה עושה בדיוק??

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Mighty,

שלום אנשים ישלי כרטיס מסך ATI 9200 רגיל לחלוטין עם יצאות של DVI / S-VIDEO / VGA וחיברתי את הטלווזיה שלי (21 אינץ, 50 הרץ) לS-VIDEO וצד שני RCA (בננה) ל21 פינים בטלווזיה ככה שה S-VIDEO מחובר למחשב - RCA ל21 פינים שמחובר לטלווזיה ואני רואה שחור לבן!!! כל הגדרה שאני משנה זה לא מזיז... בהתחלה היה לי את הכבל ה"מקורי" שקיבלתי עם הכרטיס מסך (מכסף) והוא עבד יופי אבל הוא היה קצר... אז קניתי אותו כבל רק 2 מטר ( מזהב) והוא מראה שחור לבן...החלפתי בחנות לאחר מאותו סוג...ועדין אם יש פתרון אשמח לעצה אלדר

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by Freddy,

ערב טוב חברים יקרים.. כן כן הגיע הזמן להחליף את ה Geforce 4 MX 440 הישן שלי ולהחליפו בכרטיס חדש. "שמתי עין" על הכרטיס הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 מה אתה אומרים עליו? מה מהירות הליבה שלו? מהירות זכרונות? איך הוא ב OC?יש לו פוטנציאל? הם תיהיה לי תמורה מהכסף בביצועים? אם לא, יש ברשותי 650 ש"ח האם זה הכרטיס הכי משתלם במחיר הזה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

השימוש העיקרי הוא למשחקים. (חלקם באינטרנט) התקציב למסך הוא עד 1400 במקרה הגרוע, 1200 במקרה הטוב. כרטיס המסך שחשבתי עליו הוא 6600GT או 6800. (PCIE) אבל נראה שPCIE של 6800 עולה 350$! כך שזה יותר מידי. דרך אגב, את כרטיס המסך מביאים לי מארה"ב, כך שאני גם זקוק להמלצה על יצרן. (עדיף כזה שיש סיכוי לפתוח צינורות וכ"ו) תודה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כדי לי להחליף כרטיס מסך כרגע ברשותי ראידון 9700 פרו ספייר כולם אומרים כרטיס חזק לא צריך השאלה שלי נמשל אם אני יקנה את הכרטסים העכשווים שמוצאים למכירה בסביבות ה 2300 האם אני יראה הבדל? באיכות התמונה במציאות ... , וכל זה בוא אני יספר לכם משהו לפני שקניתי את הראידון 9700 פרו מזמן זה עוד במחשב הישן שלי שלא קיים יותר היה ליה גיפורס4 mx 128 שקניתי מחשב חדש שבא אם הראידון וסתם הפעלתי משחק פשוט כמו פיפא פשוט לא האמנתי אך רואים כל השחקנים זוהרים כזה רואים את הגרגרים של הדשא ... זו הייתה חויה .. , השאלה שלי האם כדי לי להחליף כרטיס מס ך ... או שהכרטיס מסך שלי מוציא מספיק מהמשחקים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by wais ass,

איך אני מבצע את זה? האם כרוך בזה סיכון כלשהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום רב לכל חברי הפורום. יש לי Spphire Radeon 9600 XT שנקנה בארה"ב. מחברה אמינה שקרוב משפחה שגר שם עובד בחברה והוא בעצמו המליץ לי עליה. אז תחילה אני יפתח עם המפרט שלי שלא יהיו שאלות מיותרות : 865pe intel rocklake לוח אם Intel Pentium 4 - 3Ghz HT מעבד Western Digital 80 GB SATA הארד דיסק ATI Radeon 9600 XT 256MB כרטיס מסך 2x 256 Kingston Dual Channel זיכרון המחשב בכללי הוא למשחקים וכתיבת עבודות ככה שהמפרט הזה מספיק לי. עכשיו לבעיות : תחילה אני רוצה לציין שהחלפתי את הכרטיס מסך כבר 3 פעמים, ולדעתי הסיכוי שזאת בעיה חומרה בכרטיס נמוכה. יש לי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר של ATI. לבעיות עצמן : 1. כשאני משחק משחקי רשת, אחרי כעשר דקות שאני משחק המחשב נתקע, המסך מתכבה (כאילו אין תג…

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by baruch,

שלום לכולכם. בזמן האחרון המסך CRT הנוכחי שלי נהרס לחלוטין כתוצאה ממכות חוזרות ונשנות שהוא ספג ממני... לכן הגיע הזמן לקנות מסך חדש... וכאן אני צריך את עזרתכם... המסך מיועד בעיקר למשחקים ופה ושם סרטים אך חשוב שלא יכאיב בעיניים בעבודה עם טקסט ועם זווית צפיה רחבה ... תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  18. ואני חייב לנקות אותו איכשהוא...אבל אסור לגעת בו אז איך מנקים אותו בלי לגרום נזק? מרוב ליכלוך התמונה כבר פחות חדה...

19. Started by Headspin,

אני צריך לקנות כבל מה TV OUT של MSI זה חיבור S-V רגיל.. ???

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by Gliding,

קניתי אותו ב KSP ומההתחלה הייתה לו טמפרטורה מטורפת...רק שאמרו לי שהיא תקינה. במנוחה הוא על 63 מעלות. כשאני פותח את המארז הוא ירד לי הכי נמוך ל-57...בלילה קר במיוחד. זה לא נורמלי. השאלה מה אני יכול לעשות...לשפר את הקירור במארז זה פתרון אחד... השאלה אם זה הפתרון הנכון, או שהטמפרטורה הגבוהה רק מרמזת שיש בעיה בכרטיס? אגב, במשחקים וב 3Dמארקים למיניהם, הטמפרטורה לא עולה מעל 64 מעלות...שזה בכלל מוזר.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

יש לי XFX 6800NU.... אני רוצה לפתוח צינורות איך פותחים? יש בזה סיכון? אם זה לא פועל מה זה יעשה לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כ…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by yosizach,

מי שלא יודע או לא מכיר סופט מוד הופך נמשל ראידון 9700 פרו אז כתוב 9800 זה קצת משפר .. אך שהוא את הביצועים ..., בכל אופן יש אותם באומגה אני אחרי פירמוט והתקנתי את הדרייברים הרגילים 5.2 האם יש ? אומגה 5.2? ... תודה.

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  24. שלום חברים, יש לי בעיה רכשתי אתמול את הכרטיס עם מחשב וסיימתי להרכיב את כל החלקים והכל סבבה, אבל משום מה בדריבר אני לא רואה את המפרט בלשונים של 6600GT לא רואה BUS לא DRIECT X לא PROCESSOR ולא כלום כאילו לא רשום שמה כלום.. לפני שהפעלתי משחק לפי דעתי היה רשום, אבל אחרי שהפעלתי משחק AA שעבד ממש כמו טיסן פתאום קרס לי עם הודעת שגיאה שהייתי חייב לעשות ריסט. עשיתי ואני מגלה שהמשחק נותן לי קריטקל ארור NO LABEL ורושם שהוא לא מגלה את הכרטיס מסך... אחרי שהתקנתי שוב את הדריבר הוא מזהה אותו במשחק בהודעת שגיאה אבל לא מריץ... מישהו יודע איך לסדר את הבעיה ? אולי זו בעיה של DIRECT X ? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  25. מפרט: Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz RADEON 9550 768 RAM MB - Asus P4B266-C על המחשב יש לי ווינדואס אקספי פרו עם SP2 התוצאה שלי היא: 2221 איך התוצאה יחסית למפרט ולכרטיס לפני אוברקלוקינג?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים