כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
איך הכרטיס מסך 9400GT Nvidia ? הוא יכול להריץ משחקים כמו crysis Call of duty וכאלה? עוד משהו איך הוא בהשוואה ל9600GT והאם ה300 ש''ח האלה ביניהם שווים להשקעה? תודה רבה... עריכה: המפרט הוא מעבד e5500 intel לוח אם: gigabita g31 כרטיס מסך : עכשיו תעזרו לי. זיכרון פנימי: 2gb. אם אני אקח את הHD 4830 או ה9600GT המחשב הזה יוכל להריץ את המשחקים האלו. אם כן איזה מבין כרטיסי המסך האלו יותר טוב? תודה שוב...
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עד עתה העברתי למכשיר ווידאו מצ"ב תצלום של הכבל שמצורף למצלמת ווידאו האנלוגית שאלתי היא איזה כרטיס אני צריך למחשב ואשר יתאים לכבל שברשותי (זאת משןם שראיתי שהכניסות של כרטיס הFIREWIRE אינן דומות) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אל תגידו לי להתחיל לעשות כל מיני מודים כי אני לא בקטע של זה... רציתי לדעת כמה ירדו מהביצועים אם אני אוסיך 7800gt ללוח שכאמור לא תומך ב-SLI. בסה"כ כרגע הכרטיס שלי על x8 ולא יורד בכלל הביצועים,אז אם אני אוסיף עוד כרטיס הוא יפעל ב-8 או 16? בכל אופן גם אם הוא יפעל ב-8 זה לא יוריד בכלל מהביצועים,כי גם עכשיו לא יורד כלום. או שהתמיכה ב-sli לא קשורה בכלל לאפיק שבו הכרטיסים עובדים? *עריכה* הבנתי שבכלל אני לא יכול להוסיף כרטיס בלי שאני עושה את המוד... בשביל מה dfi שמו אופציה של SLI בלוח שאי אפשר לחבר 2 כרטיסים... מה הם עושים צחוק??
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי לאחר בדיקות FPS עם ה7950 ראיתי שהתוצאות שלי בבנצמרקים נמוכים מהתוצאות שאני רואה בתוצאות שאחרים קיבלו ברשת , אני הבנתי בזמנו שאם רזולוצית המסך גבוהה (1920X1200) אז העומס נופל על כרטיס המסך , מדוע אני לא מקבל ניקוד כמו אצל אחרים, ה7950 OC לא חזק מספיק?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני רוצה הצעה לשני כרטיסים הראשון [agp*8] ולשני [Pci-EX] כל אחד עם תקציב של 900-960 ש"ח השימוש יהיה בעיקר למשחקים תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום תשמעו שלחתי לתיקון את הכרטיס שלי 2600XT(הייתה בעיה במאוורר שלו) היום אמרו לי שהחליפו לי את הכרטיס בחדש ונתנו לי את הHD4650 עכשיו ראיתי שתדר העבודה שלו נמוכים יותר מ2600XT 2600XT היה מהירות מעבד 800MHZ וזיכרון 700MHZ הHD4850 מהירות המעבד היא 600MHZ והזיכרון 400MHZ בגדול רציתי לדעת אם לא הביאו לי מוצר פחות טוב ממה שהיה לי... תודה מראש נ.ב חיפשתי השוואה ביניהם אבל מצאתי רק עם 4670 :\
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
השאלה בנושא =] תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך CTX PR705F ויש לי בעיה שלפעמים שאני מפעיל את המחשב המסך עובד רק על 60HZ למרות שהוא מכוון על 85HZ. חשבתי שאולי זאת בעייה בדריברים של הכרטיס מסך אז החלפתי אבל זה לא עוזר ואין לי מושג איך לתקן את זה למרות שבדרך כלל אני משחק עם ההגדרות קצת ובסוף זה עוזר אני רוצה לפתור את זה פעם אחת.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז ככה החלטתי לקנות כ.מסך חדש למחשב ראיתי כל כך הרבה דגמים וכרטיסים וראיתי את כל מה שכתוב פה בפורמים ועדיין קשה להגיע להחלטה החלטתי פשוט לשאול אותכם מה הכי טוב בתקציב הזה ואם אפשר להיות גמישים מטה או מעלה במחיר אבל מה שבאמת מעניין אותי בסופו של דבר זה התמורה שהכרטיס ייתן לא משנה nvidia או ati רק תתנו את ההמלצות ובבקשה תנמקו ... טוב אז ככה הצרכים של הכרטיס הם למשחקים הכי חדישים כיום FAR CRY HL2 וכ'ו קצת studio max 7 ו פוטושופ מה אתם ממליצים לקחת בשביל כאלו צרכים קחו בחשבון שהמערכת עליה יישב הכרטיס היא : AMD 2200+ 512DDR 333mhz Abit NF-7 v2 טיפה מגביל אבל מסתדרים בהחלט נראה לי שאפשר להוציא כאן טיפה יותר ללא שיפורים . אגב רציתי לדעת מה מונע מהמחירים לר…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
טוב אז שלום לכולם... אני עורך וידאו במקצועי... אני די בעסק בענייני המחשבים... ורכשתי אתמול כרטיס מסך חדש... הכרטיס המסך שהיה ברשותי עד כה הוא ה GEFORCE FX 5200 ואני אתמול רכשתי את GEFORCE NX 6200 TD 128 המחיר שרכשתי אותו הוא 450 ש"ח כולל DUAL VIEW כלומר בנוסף DVI אני לא חיפשתי משהו ייקר... אני חיפשתי שדרוג טוב למה שהיה לי לפני כן... לכן הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא מבחינת ביצועים..? האם ניתן לעשות לו אובר קלוקינג עתידי? והאם המחיר שקניתי אותו גם מבחינת הדגם הוא סביר? תודה לכול מי שעוזר! 8)
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
פשוט כדי להריץ DESKTOP על שתי מסכים, לא מעבר לזה, ושהיה בתקן PCIEX רב תודות
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש הבדל בבצועים בין דריברים של אסוס מהאתר של אסוס לבין אם אני מתקין מהאתר של ATI??? ואם כבר איזה דריברים עדיף לרדאונים שמעתי שיש גם אומגה...גם בו יש הבדל???
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שמעתי מאיזה מוכר שהכרטיסים שלהם חוזרים בהמוניהם (בעיות בקבלים ובעיות ביצור) מישהו יודע על זה משהו?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך, לפני שעברתי לWIN7 הייתי בויסטה כל הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA, והיה לי LINK WIDTH X1, עכשיו שאני מסתכל זה עומד על LINK WIDTH X16, יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הדרייברים הבטא החדשים שיצאו לפני יומייםשל NVIDIA?! בגלל שבמשחקים וכאלה הכול עובד בסדר וכמו שעבד בויסטה אולי קצתץ פחות טוב וגם אין לי ארטיפקטים.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש, או שאין מה לשדרג רק את הכרטיס וצריך להחליף את המעבד והכל. וכמובן לאיזה כרטיס לשדרג. התקציב 1000 שקל ומטה, ועדיף כרטיס שילך איתי הלאה כבר למחשב הבא כמובן. המערכת שלי היא: Intel E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P Intel P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ מסך 22" סמסונג 2243bw 1680X1050 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום , רכשתי היום כרטיס מסך 8800GT של חברת leadtek הדגם המדויק הוא:Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail חיברתי אותו למחשב וברגע שהדלקתי את המחשב המחשב מצפצף ושמתי לב שהמאוורר בכרטיס לא מסתובב מה הגורם לבעייה? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Leadtek 8800 ultra שבזמן מנוחה הוא תמיד על 70 ובזמן מאמץ הוא מגיע ל 90 ויותר המאורר עם 100 אחוז וזהו הקירור שמגיע איתו רציתי לדעת האם זה נורמלי או שמומלץ להחליף קירור מים או אויר תמליצו לי בבקשה על מה לעשות לגבי תקציב תציעו כול מה שעולה לכם בראש יואב
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus P5b dlx ו כרטיס מסך 8800GTS 320mb אפשרי לעשות מערך SLI ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי שחקתי עם המשחק קרייסיס 2 על הגדרות GAMER בלבד ללא העדכון DX11 וללא עידכון רמת טקסטורות גבוהה וראיתי עם הכרטיס מסך 7950 שלי שיש לפעמים ארטיפקטים צהובים במשחק, האם יש בעיה עם הכרטיס, או שזו בעיה במשחק, בכרטיס 6850 הקודם שלי לא ראיתי זאת. מה דעתכם? לשלוח את הכרטיס לבדיקה ? מצורף קובץ בדיקה:
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי מכייון שהכרטיס הקיים כבר זקן (sapphire 6950 2GB) ואני קצת דואג לגבי המשחקים החדשים של 2016 האם הכרטיס שלי יוכל להריץ אותם. המפרט שלי כרגע הוא: לוח : GIGABYTE Z68UD3-HB3 מעבד: I5 2500K @4.3GHZ קירור למעבד נוקטואה D12 זיכרון : corsair vengence 16GB cl9 1600 ddr3 ספק : antec HCG750 750w מארז CM690II מסך פיליפס 1920/1080 ועוד LCD FHD גם שמחוברת למחשב לסרטים. בעתיד כנראה מסכי 4K שניהם . ההתלבטות שלי הייתה אם בין ללכת על הכי טוב שזה 980TI G1 או של EVGA דגם CLASSFAID או פשוט לרדת קצת בכוח מפחד של צוואר בקבוק בעתיד. אני משאיר את שאר העזרה לכם. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אחת מהגירסאות האחרונות אי פעם של דרייבר ה-Catalyst הושקה בגירסת בטא, עם מטרה לשפר את הביצועים של כותרים מרכזיים חדשים כגון Fallout 4 ו-Star Wars Battlefront לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-התקנים-חדש-לכרטיסי-amd-הושק-עם-הבטחה/
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6766 או שכדי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 אני רוצה להחליף כי אני יקבל תוספת ביצועים גדולה ואם אני ידבר אם ני יעשה הזמנה טלפונית אני יבקש שיבדקו שהליבה של הכרטיס היא R360 מה שיתן לי אפשרות לעשות אוברקלוק גדול יותר ולהחליף את הביוס של הכרטיס ;D ;D ;D לביוס של 9800XT כמה למכור את הכרטיס שלי אני חושב משהו כמו 1100ש"ח... מישתלם?? אני חושב אל הכרטיס של MSI כי הוא גם יותר זול והקירור שלו מסיבי יותר...