כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן ברצוני לעבור מחלונות XP לחלונות 7, אך ה-Advisor אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא ייתן לי את ה-Aero. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס הנוכחי GeForce FX5200 לכרטיס 8400GS. שאר הנתונים, pentium 4 2.6GHZ 1GB RAM בסדר. מה אתם אומרים, יש המלצה אחרת לכרטיס אחר? או שבכלל עדיף לוותר כי זה לא רעיון טוב..?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך מסוג AGP X8 יתאים לחריץ מסוג PCI EXPRESS VER 1.0 ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
קניתי מסך LCD חדש-ViewSonic VE710s, עכשיו אני בעיקר משחק במחשב..קצת אינטרנט קניתי את המסך הנ"ל במחיר של 2220 ש"ח.. בעוד שבBUG למשל ניתן להשיג את המסכים הנ"ל שניראה לי שהם יותר טובים בפחות כסף. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1289&scat=220&tcat=24 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 הא יצאתי פראייר במידת מה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, המחשב הביתי שלנו (Core2Duo 6400, 3GB, GF8500GT,...) משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. כרטיס המסך (GF8500GT) מחובר באמצעות כבל DVI למסך LCD ובאמצעות כבל VGA לטלוויזית LCD (כניסת PC), כאשר מסך המחשב מוגדר כ-Primary והטלוויזה כ-Secondary. כמו כן, ישנו כבל Audio בין המחשב לטלוויזיה. מסיבה לא ברורה, כאשר מדליקים את הטלוויזיה - התצוגה עוברת אליה (למרות שהיא מוגדרת כ-Secondary), וזה בזמן שאני יושב מול מסך המחשב ועובד ... בדקתי את כל הגדרות, התקנתי והסרתי דרייברים ..., שום דבר לא עזר. הגעתי למסקנה שעלי להחליף את כרטיס המסך, ו-HD6450 נראה מתאים לצרכיי (כבל HDMI במקום הזוג VGA+Audio וגם הפעולה השקטה של המחשב ואי-החימום החדר - חשובים לי ). האם HD6450 - הבחירה ה…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800XT ומסך LCD של VIEWSONIC '19 דגם VP191B למי שמכיר, בכל אופן הבעיה היא שאם אני משאיר את החלון של הווינאמפ לדוגמא פתוח למשך 20 דקות בערך על רקע בהיר יותר של הווינדווס,ולאחר מכן אני ממזער את אותו החלון של הווינאמפ התצוגה של החלון האחרון שמזערתי כאילו "נצרבה" על גבי הרקע של הווינדווס... חיפשתי על זה באינטרנט ומצאתי שהבעיה אמורה להיות במסך עצמו, לקחתי היום את המסך לחנות שממנה קניתי את המסך והם אמרו שהם בדקו למשך את המסך באותה הדרך שאני ראיתי את הצריבה על המסך וטענו שאין בעיה עם המסך הזה ורוב הסיכויים הם שהצריבה נוצרת בגלל הכרטיס מסך... אז איפה הבעיה ולמי להאמין? הכנתי הדמיה של מה שאני מדבר עליו בשביל להמחיש לכם טוב יותר על מה אני מדבר... [attachment deleted…
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עומד לרכוש - מחפש את ה 19 " CRT האיכותי ביותר שניתן להשיג כרגע בארץ - תקציב פחות משנה מאיכות! - למרות שלא הייתי רוצה לשפוך 3700 על LACIE . אשמח לשמוע מכם!!
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי כולם.... אחרי שהקטליסט המקורייים לא עבדו על המחשב שלי החלטתי לנסות את האומגהה... עכשיו הכל עובד מצוין אבל הבנתי שבמקרים מסוימים האומגה יכול לשפר את הביצועים של הכטיס מסך עד מאוד... למשל להפוך אותו ל9700 וכד'... אז אם אני יכול, איך אני עושה את זה... דבר שני, מה מטרת כל התוכנות הקטנות שהבאות עם הדרייברים (MULTIRES, RADCLOCK, ואיזה בנצ'מר קמוזר כזה...) ודבר אחרון, למה ההרייברים של אומגה תופשים ג'יגה מהדיסק הקשיחחח??? (בADD\REMOVE PROGRAM כתוב שזה תופש 1018 מגה בייט....!!!!) תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה ללא הצלחה. אני משתמש ביציאת S Video עם כבל איכותי. כשאני מנסה להגדיר את הטלויזיה רואים את הדסקטופ בטלויזיה קופץ לכמה שברירי שניה ובסוף חוזר למסך שחור. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של כרטיס המסך, להחליף בין כל שיטות השידור וכו'... שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אחרי gta4 התבלבלתי לגבי הכרטיס שבניתי עליו וחסכתי בישבילו כסף הhd4850 אומרים שהוא לא יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות..
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
למכירה ATi Radeon 9800 Pro חדש מקורי, ישירות מהחברה בארה"ב. מחיר מבוקש: 1000 ש"ח לפרטים: איל 053-561553 ICQ 1426440
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכל יודעי דבר מראש אומר שיכל להיות שהנושא נדוש ומוכר , אם קיים כבר דיון בסוגיה אנא הפנו אותי בלינק , תודה. קניתי לאחרונה מערכת שידור אלחוטית ( ictv ) המשדרת את תמונת הצג למסך הטלביזיה . בעבר הייתי עושה את זה בעזרת חוטים (משתדרגים...) והיתה לי בעיה , אותה בעיה שמופיעה כעת. אני לא מצליח לשכפל במדויק את הצג לטלביזיה. משמע - כשאני מגדיר בתצוגה מסך נוסף ואומר לו extend my windows desktop onto this monitor מה שבעצם קורה זה שאני רואה בטלביזיה רק את ה wallpaper הנחמד שלי ותו לא (ללא אייקונים , תמונה בלבד). אני יכל להגדיר את הטלביזיה כמסך עיקרי ובעצם להפוך בניהם ואז אני יכל לראות את הכל הטלביזיה אבל בצג המחשב שלי רק את ה wallpaper .... המחשב והטלביזיה אינם באותו חדר…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם ניתן להתקין את ה-4090 על לוח אם מבוסס צ'יפסט X390 (הדגם של הלוח אם הינו gigabyte z390 xtreme) בנוסף, הספק כוח שלי הוא 1000W, האם יש להכין משהו מראש כאשר מתקינים את ה-4090 ? תודה מראש על תשובתכם, יוסי
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וזקוק לכרטיס PCI-E, אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מדי מכיוון שרוב הסיכויים שבעוד כשנה אני אשדרג אותו. השאלה שלי אם אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקחת 7600GS במקום נגיד 7600GT/1800GTO.. עד כמה זה יפגע בחווית המשחק ברזולוציות 1024X768 / 1280X1024 בהגדרות בינוניות עד גבוהות? ועוד שאלה האם קיימת אופציה באחד הכרטיסים לעבוד במחשב (מסך מחשב) ובמקביל לראות נניח סרטי דרך יציאת TV-OUT?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני שם במחשב שהזמנתי GTX 570 איזה מותג נחשב טוב / אמין יותר מ 2 הדגמים הנ"ל או היתם ממליצים על מותג אחר או אולי זה בכלל לא משנה תודה . PNY GTX570 1280MB GAINWARD GTX570
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במסך 19" בתקציב של 1200 שקל. המסך ישמש למשחקים (במחשב יהיה X1900XT - לכן צריך אחד איכותי), לסרטים, טלויזיה (המחשב ישמש כטלויזיה לכל דבר) ולהרבה גלישה באינטרנט (אז שלא יגמור ת'עניים). אלו הם האופציות שעומדות בפני: 1) ViewSonic 19 CRT E90FSB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=12132 2) Samsung 19 CRT SyncMaster 997MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=9432 3) Philips 19 CRT 109B60 Real Flat http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_1880_242&products_id=11613 זהו.... אלו הם האופציות המובילות מבחינת המפרט הטכני, המאגים לא נכנסים לפה בכלל. חשוב מאוד שהמסך לא י…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס גרפי, עדיף Asus. במחיר שנע באיזור ה - 1000 ש"ח +- תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה הנה הדרישות שלי מהמסך: 1200*1600 רזולוציה מקסימלית ושתפעל ב-85HZ לפחות 160HZ מקסימלי לא כל כך חשוב לי אבל שיהיה פחות מ-0.25 DOT INCH אני מצאתי שאחד ממסכי הPROVIEW 17" שתומך שתומך בנ"ל עול 720 ש"ח אבל הוא לא משהו.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולן, האם ניתן ואיך להשתמש בגוסטיק של סוני פליסטיישן בחיבור usb של המחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי מכייון שהכרטיס הקיים כבר זקן (sapphire 6950 2GB) ואני קצת דואג לגבי המשחקים החדשים של 2016 האם הכרטיס שלי יוכל להריץ אותם. המפרט שלי כרגע הוא: לוח : GIGABYTE Z68UD3-HB3 מעבד: I5 2500K @4.3GHZ קירור למעבד נוקטואה D12 זיכרון : corsair vengence 16GB cl9 1600 ddr3 ספק : antec HCG750 750w מארז CM690II מסך פיליפס 1920/1080 ועוד LCD FHD גם שמחוברת למחשב לסרטים. בעתיד כנראה מסכי 4K שניהם . ההתלבטות שלי הייתה אם בין ללכת על הכי טוב שזה 980TI G1 או של EVGA דגם CLASSFAID או פשוט לרדת קצת בכוח מפחד של צוואר בקבוק בעתיד. אני משאיר את שאר העזרה לכם. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה רכשתי מחשב חדש , זאת בכדי שאוכל לעבוד בצורה נוחה יותר בתוכנות 3D . אני עובד בעיקר על אוטוקד ועל סקאצ'אפ. המחשב : I7-3770 CPU @ 3.40 GHZ 3.90 GHZ זיכרון מותקן 8GB כרטיס מסך : NVIDIA QUORDO 2000 לצערי, אני ממש מאוכזב מתפקוד המחשב, האכזבה מתבטאת בשני אספקטים : כאשר אני מבצע רינדורים בקבצים בינוניים מינוס, המחשב סובל כאילו הרגתי את אמא שלו, וזה עם הוא מועיל בטובו בכלל להתייחס לדרישות שלי... לרוב זה מתבטא ב רינדור ארוך ומייגע (כמעט כמו המחשב הישן שלי ...מחשב סטנדרטי בן 5), או בסירוב לרנדר ("לא מגיב"...).כאשר אני עובד על מודל 3D (קובץ שמכיל טקסטורות וטיפה יותר מידע עליו), בעיקר כאשר אני זז במודל לוקח זמן עד שהתמונה "מתאפסת" ואני רואה את כל הנתונים (כמעט כמו ה…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת הקודקים CCCP, ועכשיו יש דיליי של כחצי שניה באודיו בניגון קבצי Xvid. כיצד ניתן לפתור את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-