עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lion,

פעם הבאה אני ישתמש בחיפוש...סורי P:

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות 8600 GT השאלה שלי אם כדאי להוסיף כסף בשביל 512 או שאין הבדל ואין בשביל מה להסיף ועדיף להשאר עם ה256

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by Tommy,

RV350 של GeCube יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב? עד כמה כדאי לי לנסות ... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by The Un4givN,

כרגע יש לי HD4870 ואני רוצה למכור אותו ולקנות 2 כרטיסים שיעבדו בקרוס פייר של HD4870X2 השאלה שלי היא האם הספק שלי שלי יוכל לעמוד בזה לפי המפרט מחשב שלי? תודה מראש ניצן

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by BlackDiablo,

http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. תגובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  7. למפרט חדש...בעיקר למשח'ים כמובן. תודה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by dark_zero,

ראיתי דיבורים על הכרטיסים האם יש איזשהו מידע עליהם?האם הם בכלל הולכים לצאת?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. כותרת. תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. אוקיי זה המפרט שלי, amd 64 X2 Dualcore 5000+ 2gb ram 1950pro 512mb readon shapphire מסך syncmaster 931bf של סמסונג 19 אינץ' אם תצטרכו עוד פרטים,בכיף ;]. כל מקרה הבעיה היא כזאת,לא יצא לי אולי שנתיים באמת להשתמש במחשב לאחר שקניתי אותו .. עכשיו שיצא לי פה ושם לשחק בכמה משחקים אחרונים אני מקבל מסך שחור אחרי כמה שניות בכל משחק,עכשיו אני לא סובל בעיות חום לכן דאגתי למעבד ולמארז לפני שקניתי , בדקתי ת'חום של הלוח אם הוא עומד על 30-40 בכיף בפאנן אנטרטיקה . אבל המסך עכשיו אני רואה,בלי שאני מפעיל שום משחק עומד על 74 מעלות חום.. נראה לי גבוה מדי לא?.. כמו כן יש לי אחריות אצל סקיי פי סי,אבל סרט עכשיו לשלוח וזה באלגנים. [כמובן שאם זה הפתרון היחיד אז ... ] תודה רבה. בן

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by holycat,

לחברי הפורום שלום, האם משהו יכול לתת לי חוות דעת על SAPPHIRE ATI READON 9800 pro אשר יש בדעתי לרכוש.? (אמינות, תמורה למחיר) תודה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by clintojpz,

אז ככה תראו אני מתלבט בין 9800GX2 או 8800GT עם SLI או HD4870 עם 1024M אני לא מתכוון לעשות לא OC מה מבינהם הכי חזק לפי דעתכם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by NIR-T,

היי כולם.... אחרי שהקטליסט המקורייים לא עבדו על המחשב שלי החלטתי לנסות את האומגהה... עכשיו הכל עובד מצוין אבל הבנתי שבמקרים מסוימים האומגה יכול לשפר את הביצועים של הכטיס מסך עד מאוד... למשל להפוך אותו ל9700 וכד'... אז אם אני יכול, איך אני עושה את זה... דבר שני, מה מטרת כל התוכנות הקטנות שהבאות עם הדרייברים (MULTIRES, RADCLOCK, ואיזה בנצ'מר קמוזר כזה...) ודבר אחרון, למה ההרייברים של אומגה תופשים ג'יגה מהדיסק הקשיחחח??? (בADD\REMOVE PROGRAM כתוב שזה תופש 1018 מגה בייט....!!!!) תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by bull,

שלום, הרגע הורדתי את האומגה דרייבר, ואני ומעוניין לשפר את הביצועים של כרטיס המסך שלי, כשהתחלתי להריץ ביקשו ממני לבחור בין fastwright on ל fastwright off ובין normal driver ל soft modded9800SE מה ההבדלים בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים, ומה מהן זו הפתיחה של צינורות העיבוד בפועל? איזה פוטנציאל אובר קלוק יש לכרטיס אם בכלל? תודה רבה ד"א אני כותב לאחר 3 שעות של חיפוש בפורום אין מדריך לפתיחת צינורות עיבוד?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך מסוג 8800GTS ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 25" רגילה לכרטיס יש יציאה שאני מחבר אלי את הכבל הימני שנמצא בתמונה(זאת סתם תמונה להמחשה של הכבל) אבל הבעיה שזה יוצא לחיבור קומפוננט ולטלויזיה אין כניסת קומפוננט! מה אפשר לעשות ואיזה מעביר אני צריך? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. למשל ה SAMSUNG 930B , עם 8MS ו DVI - הוא קיים בארץ ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. Started by idanohh,

טוב אז ככה החלטתי לקנות כ.מסך חדש למחשב ראיתי כל כך הרבה דגמים וכרטיסים וראיתי את כל מה שכתוב פה בפורמים ועדיין קשה להגיע להחלטה החלטתי פשוט לשאול אותכם מה הכי טוב בתקציב הזה ואם אפשר להיות גמישים מטה או מעלה במחיר אבל מה שבאמת מעניין אותי בסופו של דבר זה התמורה שהכרטיס ייתן לא משנה nvidia או ati רק תתנו את ההמלצות ובבקשה תנמקו ... טוב אז ככה הצרכים של הכרטיס הם למשחקים הכי חדישים כיום FAR CRY HL2 וכ'ו קצת studio max 7 ו פוטושופ מה אתם ממליצים לקחת בשביל כאלו צרכים קחו בחשבון שהמערכת עליה יישב הכרטיס היא : AMD 2200+ 512DDR 333mhz Abit NF-7 v2 טיפה מגביל אבל מסתדרים בהחלט נראה לי שאפשר להוציא כאן טיפה יותר ללא שיפורים . אגב רציתי לדעת מה מונע מהמחירים לר…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. פשוט כדי להריץ DESKTOP על שתי מסכים, לא מעבר לזה, ושהיה בתקן PCIEX רב תודות

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by avivlevy,

ATI הוציא דריבר חדש 6.9 מישהו אולי יודע איזה שיפורים יש בו או שזה סתם תיקוני באגים...?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by koby058,

שמעתי מאיזה מוכר שהכרטיסים שלהם חוזרים בהמוניהם (בעיות בקבלים ובעיות ביצור) מישהו יודע על זה משהו?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by ilay22,

במשחקים כבדים (FARCRY2, CRYSIS) יהיה מורגש הבדל?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by MATOK,

אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by HeroesCut,

אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך, לפני שעברתי לWIN7 הייתי בויסטה כל הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA, והיה לי LINK WIDTH X1, עכשיו שאני מסתכל זה עומד על LINK WIDTH X16, יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הדרייברים הבטא החדשים שיצאו לפני יומייםשל NVIDIA?! בגלל שבמשחקים וכאלה הכול עובד בסדר וכמו שעבד בויסטה אולי קצתץ פחות טוב וגם אין לי ארטיפקטים.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by yfbr,

על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף

• 4 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים