עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by E-T 24,

יכול להיות דבר כזה? רק 16 מגה זכרון? (מדובר בכרטיס יחסית חדש) לא הספקתי להבין בדיוק על מה מדובר, אבל הוא גם משתמש בזכרון SHARED, ועובד בטכנולוגית PCI-E אם אני לא טועה אז מדובר על צ'יפסט של NVIDIA מישהו יודע על מה מדובר? איזה דגם? השוואות ביצועים אם יש? המחיר בסביבות ה-650 ש"ח אם אני לא טועה, וזה אמור להיות הלהיט הבא בקרב התפרנים שבחבורה בנתיים לא ממש חיפשתי עליו, אבל הוא אמור להיות מאוד טוב (לפי ביקורות שנתנו עליו בחנות מחשבים), למרות שרוב הזכרון שלו הוא SHARED. בכל זאת... PCI-E X16.... אמור להיות מאוד מהיר, ובעל גישה מאוד מהירה לזכרון

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by MacGyver,

שלום לכולם.... לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם 6600 GT... על האריזה כתובים כל מיני דברים נחמדים 12 פייפליין(נראה לי..) וכל מיני דברים.. מה שעניין אותי-כתוב שם HDTV....... אני יודע מה זה אבל מה העניין עם הכרטיס?מה הקשר בין שניהם? איתן

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by shibby15,

שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 …

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. הכרטיס בדרכו לגן עדן? למתעניינים למה גן עדן ולא גיהנום? זה בגלל שהכרטיס הזה פשוט אף פעם לא איכזב היה לי P4 1.8 ושמתי הכל HIGH עם פילטרים הכי גבוהים בסורס והכל עבד מצויין... מאז התאהבתי בו

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  5. שלום, יכול להיות כי הנושא הזה שייך לפורום תמיכה תכנית, במידה וכן אשמח אם תעבירו את הנושא לשם. בכל אופן ברשותי מסך nu QL-711V, ויש לי שאלה לגביו. באופן די מוזר כאשר אני מפעיל את המחשב, מוצג לי המסך ההתחלתי שמציין את סוג הביוס ואת כל שאר הפרטים. מייד לאחר מכן התצוגה נעלמת לי ואני לא רואה את כל הדברים שקורים ברקע עד לעליית המסך של הווינדוס (עם הריבועים הכחולים). האם זו בעייה ידועה ? או שיש דרך לפתור אותה ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by פלורנטין,

ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.

7. Started by wArezm0n,

מישהו יודע איפה מוכרים X850 XT PE כי היום התקשרו אלי מנועה ואמרו לי שאין להם והם קיבלו "בטעות" את הXT לא ה Platinum אחרי שחיכיתי יומים. לא משנה לי של איזה חברה אני מוכן לשלם גג 3550 ושיגיע תוך יומיים יום במישלוח לבית שלי בדקת במקומות הבאים ואמרו לי שאין להם את זה ויש סיכוי שזה לא יגיע יותר Datech-אין Gyrotech-אין נועה מחשבים-אין Pandas-אין Zigzag2000-אין אלה המקומות היחידים שאמור להיות להם את הכרטיס בבקשה שימשהו יעזור לי דחוף

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Holography,

אני מחפש למחשב של אחותי כרטיס price\oc בתקן AGP ראיתי תוצאות אוברקלוק יפות מאוד לGeForce 6200 AGP @ 6600 GT http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52765 ורציתי לדעת מאיכן ניתן להזמין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by Nitro,

אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  10. חיברתי חוט מי הכרטיס מסך ל טלויזיה RCA יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600 XT אני ניכנס למאפיינ ים http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.hgfhgfhghgfhhgfhgfhgfhgfhgfhggfhghgfhgfhgf.jpg

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by hidrox,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה חברה נחשבת ליותר אמינה וטובה יותר אז עם אפשר בבקשה תעזורו לי, אני מתלבת בין Gigabyte לבין Club איזה חברה היא יותר טובה.. תודה. הכרטיס הוא: GF4 6800

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by s_man,

אני מתכוון להזמין השבוע מחשב עם אחד המסכים הנ"ל. ההבדל ביניהם הוא שלדגם ה-B ישנה כניסת DVI, וההפרש במחיר הוא 300 ש"ח (1800 מול 2100). האם לדעתכם כניסת ה-DVI שווה את ההפרש הזה במחיר?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by Master-Chipsets,

כמו בכותרת..

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  14. יהיה הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אני ישתמש בדרייבר ה Catalyst או בדרייבר הרגיל?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by blackbimer,

שלום יש לי בעיה ..יש לי קובץ שאני מנסה ליראות אותו במדיה פלייר רואים אותו ושומעים והכל טוב.. שאני מנסה לראות אותו בדיוקס אני רואה רק פסים וכאילו הסרט מעווט כזה ויש קול..יש לציין שזה די וקס חדש 2.6 שבזכותו אני מצליח לראות במדיה פליירר אז איך דווקא דרכו אני לא מצליח לראות??? תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. יש לי את ה- 6600GT החדש ( 128MB ) והוא מכוון על PAL-B רק שלא רואים בטלוויזיה בצבע. לעבור לTVTOOL?!?!? ואם לא לעבור, אז אם מישהו יכול גם לכוון אותי לאיך את הסרטים אראה בTV ולא במסך. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by coorva,

יש ברשותי מסך LG 795FT PLUS רוצה להחליף ל- SAMSUNG syncmaster 710N LCD - time response 12ms איזה משניהם טוב יותר להרצת מישחקים כבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. Started by Bose,

מאז השדרוג יש לי בעיה של מסך כפול, כן הורדתי את הדרייברים ועדיין המחשב המפגר חושב שיש לי שני כרטיסי מסך ולכן אם אני לוקח את העכבר ימינה לוקח לו זמן לחזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by nemesisx2,

אהלן חברה, אתם יכולים בבקשה לתת לי המלצה על כרטיס PCI-E טוב עד 1700 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  21. זה מה שיש לי בבית הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים או שלא ? הנה לינק נתונים על המסך http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  22. אני עובד הרבה עם מאייה ועם מקס וכרטיס לא סוחב כבר ואני מעוניין לקנות חדש רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב קיום בשוק שיתאים לעבודה כבדה כזאתי . המחיר בכלל לא משנה .

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך Radeon: 1. לחבר שלי יש XpertVision Radeon 9200SE, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, וכשנינו מפעילים למשל את המשחק C&C Generals, על אותה רזולוציה, לדוגמא 1024x768, ואז שמים על High Detail Level - הכל אותו הדבר לגמרי, חסרות אצלו טקסטורות והגרפיקה הרבה פחות יפה אצלו, אפילו הדרייברים וה-DirectX אצלנו בדיוק אותו דבר... אני מבין אם זה היה שאני שם על רזולוציה יותר גבוהה ו-Detail Level יותר גבוה, אבל הכל אצלנו אותו דבר, למה? אם זה משנה, זה המפרט של חבר שלי: Intel Celeron 2400MHz 256MB DDR 333MHz 40GB 7200RPM XpertVision Radeon 9200SE ושלי: Intel P-4 2.6GHz HT 256MB 400MHz x 2 = Dual Channel of 512MB 160GB 7200RPM SATA 8MB CACHE Asus Radeon A…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by TheWave,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athalon XP 2500+ Abit NF7-SL Western Digital 120GB Sata 8MB Buffer Elsa ATI Radeon 9800Pro 128MB כל השאר לא נראה לי חשוב... כשקניתי את המחשב (בחופש הגדול שנת 2004) כל המשחקים שהרצתי עליו עבדו בלי בעיות. לא מזמן החלפתי את הכונן קשיח אחרי שהוא נהרס לי בפתאומיות. עכשיו כל משחק שהתקנתי עליו לא עובד! התקנתי את המשחק SOF2 MP Test וכשאני רוצה לשנות שם או להכנס לסרבר אז הוא אומר שיש לי בעיה והמשחק צריך להסגר התקנתי גם את הדמו של רולר קוסטר טייקון 3 וגם הוא לא עובד, הוא ישר יוצא מהמשחק אחר כך התקנתי את הרולר קוסטר טייקון המלא ואותו דבר, גם הוא ישר יוצא מהמשחק מה יכולה להיות הבעיה? ??? נ.ב יש לי את הקאטליסט 4.8. התקנתי אותו כי חשבתי שהקאטליסט 5.1 עושה …

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by cohenkobi1,

יש למישהו הצעה? אני לא מבין מה ההבדל בין כל הכרטיסים שסדר מחירים הזה... תודה מראש, קובי.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים